View Full Version : ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
gdevelek
30/12/2007, 19:56
οι φυλακές είναι γεμάτες από "οπαδούς" που σπάνε καθίσματα, έτσι δεν είναι ανιμάλικ;;;
μιλάμε δεν κοτάει να κάνει κανείς τίποτε στα γήπεδα, τον τσιμπάνε αμέσως, κι ούτε αναστολές ούτε τίποτε, στους χώνουν στη στενή
ούτε καθίσματα τολμάνε να σπάσουν
ούτε φωτοβολίδες να πετάξουν
ούτε νεράτζια με ξυραφάκια
ούτε με μπετόβαργες και στιλέτα πλακώνονται
ούτε αμάξια σπάνε έξω από τα γήπεδα
ούτε σφάζονται σε προσυμφωνημένες "συναντήσεις"
παναγίτσες είναι
γιατί βγάζουν τέτοιους αυστηρούς νόμους θα 'θελα να 'ξερα...
αφού τα ελληνικά γήπεδα είναι εκκλησίες...
τι να πει κανείς...
project.breeze
31/12/2007, 10:32
Δηλαδή το θέμα μας είναι ότι αφού δεν τιμωρούνται όπως θα έπρεπε οι έμποροι ναρκωτικών και οι βιαστές,να τιμωρούνται λιγότερο αυστηρά και οι "οπαδοί" που δημιουργούν προβλήματα.Είμαστε σοβαροί;Το "οπαδοί" το έβαλα εντός εισαγωγικών γιατί αυτοί για τους οποίους μιλάμε ανάθεμα και αν βλέπουν τον αγώνα όταν είναι στο γήπεδο.Τους έχω δει,έχω πάει άπειρες φορές στο γήπεδο,κάτι κομπλεξικά παιδάκια είναι μονίμως μαστουρωμένα ή μεθυσμένα που σαν σκοπό τους έχουν να πάνε να πλακωθούν και να σπάσουν.Δεν γνωρίζουν τίποτα για τον αγώνα γιατί έχουνε μονίμως γυρισμένη την πλάτη προς το γήπεδο και ασχολούνται με το να βρίσουν και να προκαλέσουν τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπως το γκόλφ,η κολύμβηση και το τέννις.Έχετε δει ποτέ να γίνονται επεισόδια στο Wimbledon ή στο US Open;Προφανώς και όχι...Γιατί να γίνονται στο ποδόσφαιρο;Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προσφέρει χαρά και σε αυτούς που παίζουν και σε αυτούς που βλέπουν και όσοι αδυνατούν να το καταλάβουν και θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο για να εκτονώνονται σπάζοντας καρέκλες και βάζοντας φωτιά σε αυτοκίνητα τον μπούλο από τα γήπεδα,δεν τους γουστάρουμε
Υ.Γ Και για να προλάβω ενδεχόμενα πικρόχολα σχόλια ξεκαθαρίζω ότι είμαι 100% αντί-ΝΔ και μου την δίνει απίστευτα ο Ορφανός στα νεύρα αλλά με τους "οπαδούς" πρέπει κάτι να γίνει και σύντομα.Δεν είναι δυνατόν να προστατεύει το κράτος περισσότερο τον θήτη από το θύμα,είναι τραγικό και άδικο
SvsGreek
31/12/2007, 13:46
Πανω απο 100 ποστ σε αλλο φορουμ με τρελο γελιο με τα λεγομενα σας.
Ακομα δεν εχετε διαβασει τα αρχικα ποστ....αλλα ειπαμε η βλακεια ειναι ανικητη.:rotflmao: :rotflmao:
ΙΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, οχι καλυτερους, οχι χειροτερους για οπαδους που αναβουν πυρσο, ή οπαδους κομματων που αναβουν πυρσους.
ΙΣΟΤΗΤΑ.....αλλα δυσκολο να τι πιασετε καποιοι.
ΨΙΤ....οπαδοι αλλων ομαδων δυσκολα πανε πλεον σε ΟΛΑ τα γηπεδα. Οι πιο πολλες συλληψεις για πυρσο εγιναν σε ματς με οπαδους ΜΙΑΣ ομαδας μονο παροντες. Αλλα φανταζομαι δεν εχετε ιδεα....εξαλλου τι σας νοιαζει......εσεις βλεπετε κουτι. Κ φυσικα οσοι ειχαν πυρσο ηθελαν να τον πεταξουν στους οπαδους της ιδιας τους της ομαδας.....:lol: :lol: Με την εθνικη ομαδα αραγε γιατι οι πυρσοι ειναι ατμοσφαιρα κ δεν συλλαμβανουν οσους απο εμας τους αναβουμε εκει? Α ξεχασα, οταν φοραω φανελα της κολοελλαδας ειμαι "καλος"......
Κ φυσικα δεν εχετε παρει χαμπαρι, δεν θελετε δλδ, οτι ΚΑΘΕ ανθρωπος που παει στο γηπεδο, μπορει να συλληθφει με αυτον τον νομο. Πειτε τον φιλαθλο, πειτε τον οπως θελετε, ασχετως που για ΜΑΣ(τους οργανωμενους), δεν υπαρχουν φιλαθλοι στα Ελληνικα γηπεδα. Εσεις μπορειτε να τους θεωρειτε φιλαθλους, αλλα ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ με αυτον τον τρομονομο κινδυνευουν.
Ο αλλος μιλαει για το ασφαλιστικο...για την υγεια....
Ε μιας κ ο καθε ενας λεει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ, εγω λεω να μιλησουμε για τις πεταλουδες. για τον αρκτουρο και για τον ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ που ψηφιζει πρασινο κ μπλε εδω κ 30 χρονια κ ΤΟΛΜΑΕΙ κ μιλαει εναντια σε αυτους που κυβερνανε......
Καλη χρονια σε οσους πιστευουν σε ισοτητα, σε δικαιοσυνη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Και γιατί δεν έρχονται εδώ να γελάσουμε παρέα? Ντρέπονται? :beer: :wave2:
gdevelek
31/12/2007, 15:23
Ακομα δεν εχετε διαβασει τα αρχικα ποστ....αλλα ειπαμε η βλακεια ειναι ανικητη.
η αλήθεια είναι πως όσοι οργανωμένοι πάνε γήπεδο είναι άτομα ενός.... ενός.... ενός.... διαφορετικού διανοητικού και πολιτισμικού επιπέδου....
πώς το έλεγε ο κόκαλης, είναι "επιστήμονες"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν τα διάβασα όλα αλλά μόνο το πρώτο ποστ!!!
Πραγματικά ο νόμος δεν είναι σωστός γιατί δεν είναι ίσος απέναντι σε όλους τους πολίτες!!!!
Από την άλλη όμως, ποιος μου λέει, ότι αυτοί που πιάστικαν δεν διέπραξαν τίποτα και πρέπει να βγούν????
Ναι, ο νόμος δεν είναι σωστός
Όχι, να μην πάνε πουθενά όσοι είναι μέσα (για κάποιο λόγο είναι εκεί)
και......
Ας σταματήσουν να κάνουν καφριλίκια οι "οργανωμένοι" μπας και δούμε και οι υπόλοιποι μπάλα από κοντά!
:mad:
SPORAKIAS
31/12/2007, 16:04
αυτο με τα καφριλικια των οργανωμενων (μαιρα δεν παει μονο για εσενα) και οτι αυτο σας ενοχλει που δεν πατε γηπεδο εχει γινει χειροτερο και απο πιπιλα...
εχω τα τελευταια 10 χρονια διαρκειας....και πηγαινω στην θυρα των καφρων γιατι ειμαι και εγω οργανωμενος-''καφρος''....ποτε δεν μου ανοιξε η μυτη...ποτε δεν με πειραξε κανεις...
και στα εκτος εδρας...δεν με πειραξε ποτε κανεις...και εχω γυρισει ολα τα γηπεδα της ελλαδας..
ειδικα στην λεωφορο πηγα τις 2 τελευταιες φορες (που υπηρχε η ανταλλαγη) με το παπι και το αφησα στην γωνια αλεξανδρας και βασιλης σοφιας και με τα ποδια μεχρι το γηπεδο...
και το τελευταιο που θελω να πω ....στο καινουριο καραισκακη που αποδεδειγμενα δεν ανοιγει μυτη γιατι δεν πατατε...βλεπω στους αγωνες του πρωταθληματος και ειναι μισογεματο...οι καφροι σας πειραξαν ή εχετε βολευτει στον καναπε σας...
ελεος...
οποιος δεν ειναι οπαδος-οργανωμενος υπαρχουν πολλα πραματα που δεν ξερει...και γι'αυτο το λογω δεν χρειαζετε να μιλαει...δεν ειναι θεμα ''χουντας'' και δεν σας αφηνουμε να μιλατε....
η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...
και για να μην παρεξηγηθω...ναι υπαρχουν αλητες στα γηπεδα...αλλα αυτοι δεν ειναι οπαδοι..ειναι κατακαθια της κοινωνιας ....και κατακαθια υπαρχουν παντου ...οχι μονο στα γηπεδα...μην τους μπερδευετε με τους οπαδους....
Συμφωνούμε απόλυτα!!!!
Γι' αυτό το λόγο και την λέξη "οργανωμένους", την έγραψα με εισαγωγικά!!!!
Γιατί ναι, είναι οργανωμένοι αυτοί, ανήκουν σε αυτοίς και όχι στους υπόλοιπους, αλλάους βαζω όλους στο ίδιο καζάνι!!!
Και σίγουρα τα πράγματα έχουν καλυτερέψει από παλιότερα, αλλά άλλο είναι το θέμα!!!!
:wave2:
SvsGreek
31/12/2007, 17:36
Αν μπαινετε σε κοπο να γραφετε κατι σε αυτο το θεμα ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤ.....Δε γινετε καθε φορα να γραφονται ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ....
- Εδω κ λιγα χρονια συμφωνα με την επιτροπη Παπαλακη, ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ για να ειναι νομιμος οφειλει να πραξει καποια ΣΟΒΑΡΑ πραματα -προυποθεσεις για να υπαρχει. Το οτι ΟΛΟΙ οι νομιμοι συνδεσμοι ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Το οτι ΜΟΝΟ οσοι εχουν λευκα παιρνουν την αδεια παλι δεν λεει τιποτα? Κ φυσικα υπαρχουν κ παρανομοι συνδεσμοι, οι οποιοι ΠΡΕΠΕΙ να κλεισουνε ή να τηρησουνε τις προυποθεσεις. Αλλα αυτο ειναι δουλεια του κρατους, κ οχι δικη μου.
- Για το νοητικο επιπεδο των οργανωμενων δεν μπαινω στον κοπο να περιαυτολογισω για τις γνωσεις μου, κ καλο ειναι να ξερετε τι συμβαινει πλεον με τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ συνδεσμους κ τι ανθρωποι ειναι μελη τους. Κ δοξα το Θεο μπορειτε ανετα να δειτε ποιοι συνεδσμοι ειναι νομιμοι κ ποιοι οχι απο διαφορες σελιδες κρατικες κ μη.
- Για το αν οσοι μπηκαν φυλακη ηταν αθωοι ή οχι δεν μπορω να το ξανα απαντησω....ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ.....βαριεστε???? Εστω καντε ενα ψαχτηρι στο διαδικτυο ή ακομα ακομα ρωτηστε κανα φιλο σας δικηγορο, οι πιο πολλοι ξερουν απο παρομοιες υποθεσεις κ τα κωμικοτραγικα που συνεβησαν. Φυσικα υπηρξαν κ ενοχοι, αλλα η Ο.Σ.Υ.Φ.Ε κ ΟΛΟΙ οι νομιμοι συνδεσμοι αναφερομαστε ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ κ την ανισοτητα του νομου, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ θελουμε να τιμωρουντε. Και γιατι το θελουμε????
1) Δεν νοειτε πλεον, εν ετη 2008(λιγη ωρα εμεινε), να υπαρχουν "ανθρωποι" που πετανε αντικειμενα στους αγωνες, που δερνουν κοσμο, που κανουν επεισοδια, που σπανε, που ειναι υπο την επιροη ουσιων αλκοολ ή οτιδηποτε αλλο, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ Κ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!
2) Το μονο που γινεται ειναι να ΜΗ μπορουμε να δουμε τις ομαδες μας ο καθενας σε καθε γηπεδ της Ελλαδας!!!
3) Να χανουν οι ομαδες πολυτιμα εσοδα λογω τιμωρειων, εσοδα τα οποια στην Θεσσαλονικη ειναι ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΑ, μιας κ δεν υπαρχουν οι κοκκαληδες κ οι βαρδινογιαννηδες για να χωνουν φραγκα κ εμεις να το παιζουμ εξυπνοι.... Ιδιως στον ΑΡΗ που ειναι πλεον εταιρια λαικης βασης κ οσοι εχουμε τις μετοχες καλουμαστε να πληρωνουμε καθε χρονο τα σπασμενα.
4) Δεν γινετε εξαιτιας του καθε τετοιου βλακα χουλιγκαν να υπαρχουν ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ κ να την πληρωνουν κ ΑΘΩΟΙ!!!!!
Το μονο που θελει ΚΑΘΕ οπαδος ειναι να βλεπει την ομαδα του. Οπου κ αν παιζει, να τραγουδαει, να ταξιδευει, κ να περναει καλα, ΧΑΣΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. Τρανο παραδειγμα τα 2 τελευταια ματς ΑΡΗ-ΑΕΚ κ ΑΡΗ - ΠΑΟ, που ενω εχασε η εντος εδρας ομαδα δεν εγινε το παραμικρο απο τους οπαδους του ΑΡΗ στο γηπεδο. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΑΑΝΤΑ. Το τι τραβηξαν οι ΝΟΜΙΜΟΙ συνδεσμοι για να ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τους "βλακες" απο τις ταξεις τους το ξερουμε ΜΟΝΟ οσοι ειμαστε μεσα σε συνδεσμους. ΠΡΟΣΟΧΗ μιλαω για τους νομιμους συνδεσμους κ ΟΧΙ για τους καθε λογης που δεν εχουν αδεια και δεν ανηκουν ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΣΥΦΕ.
Αραγε πιστευει κανενας σας οτι εμεις οι οπαδοι που βγαλαμε αυτο το ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ εννοουμε τους χουλιγκαν????? Ειναι δυνατον να θελουμε να χανουμε αγωνες των ομαδων μας? Ιδιως οσοι ειμαστε μετοχοι τους, ή εχουμε διαρκειας !!!!!! Απλα το συνθηνμα ΛΕΥΤΕΡΙΑ εχει να κανει με τον ΑΝΙΣΟ νομο, οχι με τον να αφηνετε ο καθε ενοχος, που στο κατω κατω ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ''''' ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Το αν υπηρχαν νομοι εως τωρα που δεν εφαρμοζοταν δεν αφορα ατομικα τους οπαδους, αλλα τον καθε δικαστη που λυποταν(!!!!!θεε μου) τον καθε χουλιγκανο.
Αλλα κ η αστυνομια τι κανει? Το ξερετε οτι στην Θεσσαλονικη λογου χαρη υπαρχουν ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ καμερες στα γηπεδα που πληρωσαμε ΟΛΟΙ οι Ελληνες. κ μαλιστα ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΕ αλλα η αστυνομια σε εναν κλειστο χωρο οπου ΜΟΝΟ αυτη εχει προσβαση!!!??? Οταν επιθεωρηθηκαν τα γηπεδα απο την ouefa φετος δεν διναν αδεια επειδη λεγαν οτι αυτο ειναι ανεπιτρεπτο η αστυνομια να κανει κουμαντο κ οχι η καθε ΠΑΕ. Κ τι εννοω? Δειτε για παραδειγμα το παληκαρι της αεκ στο ματς στο χαριλαου πριν λιγες μερες, ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ δεν βρηκαν τον αλητη που ειχε πιστολι φωτοβοιλιδων, κ πιασαν ενα παληκαρι που εφερε πυρσο, ΧΩΡΙΣ να τον αναψει κ θα μεινει μεσα για 10 μηνες!!!!! Για εναν σβηστο, αχρησιμοποιητο πυρσο. Που αν ηθελε να τον εχει για επεισοδια θα τον πετουσε με τους υπολοιπους 7-8 που ριξαν οι οπαδοι της αεκ προς τους Αρειανους. Αντι να βρουνε τον αλητη που ειχε το ειδικο-δολοφονικο πιστολι!!!!! Κ οταν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητησε να δει αυτη το βιντεο για να κανει μηνυση στον χουλιγκανο της αεκ με το πιστολι η αστυνομια αρνηθηκε γιατι λεει ειναι δικη της δουλεια!!!!
ΥΓ. Ο αστυνομικος που συνελλαβε τον οπαδο της αεκ εχει πει πολλα, κ στην πολη ξερουμε οτι το παληκαρι μονο ενοχος δεν ειναι, κ το ξερει κ η αστυνομια οτι δεν εριξε τιποτα. Αλλα κ παλι δεν πηγε κανεις τους στο δικαστηριο να το πει....εξω λεγοντε ολα ευκολα....μεσα το παληκαρι ομως ουτε γκιχ δεν μπορει να πει. Α κ καμια καμερα δεν τον ειχε να πεταει οτιδηποτε προς εμας, τους οπαδους του ΑΡΗ.
ΥΓ 2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητησε απο την αστυνομια να πρατει αυτη πλεον τους σωματικους ελεγχους κατα την εισοδο στο γηπεδο, με εταιρια σεκιουριτυ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, κ αν χρεαιστει ας επεμβουν, οχι ομως χωρις λογο. Η αντιδραση της αστυνομιας?? Συνελλαβε τους ανδρες της εταιριας σεκιουριτυ γιατι απαγορευει ο νομος να γινετε κατι τετοιο....οχι πως τους εβαλε μεσα, απλα για λιγη ωρα τους ειχαν σε κρατηση σε χωρο του γηπεδου....κ φυσικα ΚΑΝΕΝΑΣ ελεγχος δεν εγινε ποτέ σε φλαθλους εκεινη τη μερα της αεκ....................η συνεχεια γνωστη.....για δυο-3 αλητες την πληρωσε το παληκαρι κ ολοι οι υπολοιποι χασαν το παιχνιδι κ τους εδιωξαν....
SvsGreek
31/12/2007, 17:49
Για μενα, προσωπικα, το να αναψεις εναν πυρσο για ατμοσφαιρα κ να τον αφησεις να σβησει στα ΠΟΔΙΑ σου κ ΟΧΙ να τον πεταξεις ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ειναι ομορφο κ εχει κ φαση.
Για καποιους ισως ειναι αλλιως, να μη θελουν ουτε πυρσους στο γηπεδο. Αποψη ειναι του καθενος κ σεβαστη.
project.breeze
31/12/2007, 20:30
Φίλε Svs αν δεν κατάλαβες τα ίδια πράγματα λέμε,θέλουμε τον διαχωρισμό οργανωμένων και "οργανωμένων".Αυτό που πρέπει να αποφευχθεί είναι το να πατήσουν οι "οργανωμένοι" πάνω στον αγώνα των οργανωμένων και να καταφέρουν να νομιμοποιήσουν τα αίσχη τους.Καλή μας χρονιά!
SvsGreek
01/01/2008, 14:33
Ακριβως τα ιδια φιλε μου.
Οπως εχω πει κ σε προηγουμενο ποστ απλα η διαφορα εγκειται στο οτι εμεις λεμε οπαδους αυτους που καποιοι αποκαλουνε φιλαθλους ενω λεμε χουλιγκαν αυτους που καποιοι λενε οπαδους.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου, απλα καποιοι δεν καταλαβαν οτι το ποστ αυτο εξ αρχης δεν εχει να κανει με τα κατακαθια κ τους αλητες.
Καλη μας χρονια
Για αυτό ακριβώς πρέπει να οργανωθούνε οι λέσχες και οι ομάδες και τα γήπεδα τους ώστε να εξαλιφθεί το γελοίο αυτό φαινόμενου του χουλιγκανισμού.
Gandalf dr685sm
04/01/2008, 08:43
έκατσα και διάβασα τα περισσότερα...
οι παρατηρήσεις μου.
- τι σημαίνει οργανωμένος; Με την σημερινή έννοια των ΜΜΕ , περνάει ο χαρακτηρισμός , ατόμου παθιασμένου και ανεγκέφαλου που δρά σε αγέλη κάτω απο ενα έμβλημα συλλόγου που προστατεύεται και επιχορηγείται με διάφορους τρόπους απο μια ΠΑΕ.
Αρκετοί σύλλογοι πέρνουν επιχορηγήσεις με πλάγιους τρόπους όπως και διευκολύνσεις απο διάφορες ΠΑΕ, για να αποτελούν τον "προσωπικό" κόσμο υποστήριξης διαφόρων προσώπων σε τέτοιες εταιρίες. Παρόλα αυτά το καταστατικό τους πληρεί νόμιμες προδιαγραφές και στους τύπους δεν παρανομούν.
Στην Ελλάδα οι σύλλογοι καμία σχέση δεν έχουν με αυτό που αποκαλούμε FanClub του εξωτερικού για μια ποδοσφαιρική ομάδα. Ούτε σε δομή, ούτε σε λειτουργία.
Η διάθεση εισητηρίων για παράδειγμα δεν γίνεται με την ευθύνη των ΠΑΕ προς συλλόγους αλλά απο τους προέδρους και μετέχοντες συλλόγων απευθείας. Οι ποδοσφαιρικές εταιρίες εκεί , δεν χρησιμοποιούν την αστυνομία εντός γηπέδου (κάτι που σιγά-σιγά περνάει και εδώ σε κάποιες περιπτώσεις , χωρίς συνύπαρξη φιλάθλων).
Οι οργανωμένοι δίνουν αλήθεια τον παλμό εντός γηπέδου και χρωματίζουν τις κερκίδες. Μόνο που είναι και οι ίδιοι που με την συμπεριφορά τους , ουκ ολίγες φορές , έχουν δώσει το έναυσμα για επεισόδια , κυρίως εκτός γηπέδου.
Όσον αφορά το θέμα συλλήψεων... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ το είμαι μερικώς παράνομος... Σε κάθε εισητήριο αναγράφει ρηττά οτι δεν επιτρέπεται η είσοδος στους χώρους με όπλα, πυρομαχικά, βεγγαλικά, κέρματα και δεν ξέρω τι άλλο.
Η χρήση τους ή οχι εντός του γηπέδου είναι παράνομη καθώς μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Δεν υπάρχει κλιμάκωση της επιβολής νόμου , βάσει χρήσης ή οχι.
Σκεφτείτε το ίδιο και όταν μπαίνετε σε ενα αεροπλάνο.... παίρνετε μαζί ενα γκαζάκι παρόλο που απαγορεύεται ρητά. Σας πιάνουν και σας πηγαίνουν στο τμήμα αεροδρομίου. Τι θα πείτε;... οτι δεν το χρησιμοποιήσα , για αυτό δεν είμαι παράνομος; Μα αφού το αναφέρει ρητά οτι απαγορεύεται!
Στο θέμα ναρκωτικών στο γήπεδο... επειδή πέρασα και εγώ ενα φεγγάρι απο κάποια τέτοια μέρη...
Να πω μόνο πως η σκεπαστή την δεκαετία του 90, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "καντίνα Ζωνιανών".
Αρκετοί πάνε στο γήπεδο με έτοιμα "τσιγάρα" για να κάνουν κεφάλι. Έτοιμοι δηλαδή για το οτιδήποτε δημιουργηθεί απο την "αγέλη" είτε είναι φασαρία αυτό είτε κάτι άλλο.
Απομόνωση αληθινή των ατόμων αυτών δεν γίνεται , πραγματική. Στα χρόνια που πάω γήπεδο , μόνο μια φορά το έχω δεί στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ-ΟΣΦΠ όταν ο κόσμος πέταξε έξω στην κυριολεξία κάποιο κάφρο που πέταξε μπουκάλι στο Ριβάλντο ενώ έβγαινε.
Οι ΠΑΕ απο την άλλη κάνουν το παγώνι ,με μικρές εξαιρέσεις απο Βαρδινογιάννη και Νικολαϊδή σε κάποια θέματα ,αλλά οχι όλα. Βλέπεις όλοι έχουν να κερδίσουν απο κάποιους παθιασμένους στα πέταλα (κυρίως!).
Η πολιτεία απο την άλλη, δεν κάθεται να διαχωρίσει (και σωστά κάνει). Νομοθετεί και επιβάλει την τήρηση του. Αν δεν θέλεις να σε πάρει η "μπάλα" τότε απλά πάς στο γήπεδο με τα διακριτικά της ομάδας σου, το χαίρεσαι, ίσως και να βρίσεις λίγο ... αλλά μέχρι εκεί!
Στο κάτω κάτω ενα παιχνίδι... διασκέδαση είναι και δεν είναι και θέμα επιβίωσης του απλού ανθρώπου. Εκτός και αν κάποιοι , έχουν άλλα συμφέροντα απο ενα παιχνίδι ποδοσφαίρου , οπότε πάμε αλλού εκεί.
Gandalf
Πέστα ρε μάγε γιατί ΚΑΠΟΙΟΙ μάλλον μας δουλεύουν ...........
Ή να πούμε που κάθε χουλιγκανος έκανε ΤΙΣ ΖΗΜΕΙΕΣ και την επόμενη μέρα ήταν ΕΞΩ με την εγγύηση πληρωμένη ........ από ποιόν άραγε ;;;
"Αν δεν θέλεις να σε πάρει η "μπάλα" τότε απλά πάς στο γήπεδο με τα διακριτικά της ομάδας σου, το χαίρεσαι, ίσως και να βρίσεις λίγο ... αλλά μέχρι εκεί!"
Εδώ εγώ θα έλεγα ότι ΑΝ δεν θέλεις να σε πάρει η "μπάλα" τότε απλά ΔΕΝ πάς στο γήπεδο !!!
Όχι γιατί έτσι θέλεις αλλά γιατί έτσι σε υποχρεώνουνε οι "οπαδοί" !!! :yuck: :yuck: :yuck:
.....
Θα σε παρακαλουσα να σεβεσαι λιγο περισσοτερο τους συμφορουμιτες σου φιλε SvsGreek... :(
Εκφρασεις οπως...
"Εχετε σοβαρο προβλημα στον εγκεφαλο.."
"ΔΕΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ"
"H blakeia einai ανικητη... "
ΔΕΝ προαγουν την συζητηση κι ουτε ισχυροποιουν τα επιχειρηματα σου! :sick:
Gandalf dr685sm
04/01/2008, 12:10
Και τώρα που είχα χρόνο και τα διάβασα όλα...
Ειλικρινά η λογική του "επειδή δεν τιμωρούνται όλοι το ίδιο , εμείς πρέπει να κάνουμε οτι θέλουμε" με αφήνει άναυδο.
Αλλά όπως σωστά ειπώθηκε είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα αυτό. Προσαρμόζουμε τους νόμους κατά τα θέλω και τις δικές μας ανάγκες.
Διαβάζω λέει για το οτι οι οπαδοί είναι αγνοί.
Για να μαθαίνετε λοιπόν... Οι οπαδοί όπως σωστά υποστηρίζουν με θέρμη και σχεδόν απόλυτο βαθμό, αυτό που θέλουν. Σε βαθμό φανατισμού. Όλοι ξέρουμε που βαδίζεις με φανατισμό και δόγμα.
Για το αν ο νόμος είναι ίσος... άλλο η δικαιοσύνη και άλλο το αίσθημα δικαίου. Να τα ξεχωρίσουμε.
Το απόλυτο δίκαιο είναι ουτοπικό. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Ο νόμος κινείται στο λήμμα δικαιοσύνη και προσπαθεί να πλησιάσει το αίσθημα δικαίου. Αντιμετωπίζει συνολικά οπως είπα καταστάσεις και οχι μεμονωμένα και βάσει συνθηκών , όπως σχεδόν όλοι μας θα θέλαμε σε πολλά θέματα (οχι μόνο ποδοσφαιρικά).
Όσον αφορά τώρα τις εκδηλώσεις βίας... θα πιάσω ενα μήνυμα που διάβασα και έλεγε πως μόνο στο ποδόσφαιρο υπάρχει τόσος μεγάλος βαθμός βίας και έχει δίκιο. Κυρίως γιατί είναι ευρέας αποδοχής και εύκολο να το παρακολουθήσεις χωρίς να ξέρεις και πάρα πολλά. Ελάχιστοι έχουν ασχοληθεί για παράδειγμα με τους κανονισμούς του.
Το ίδιο το είχα παρακολουθήσει σε αγώνες basket (που πάω ΄, γιατί μου αρέσει) όπου ήρθαν άνθρωποι μεταπηδώντας σε αθλήματα όπως το basket, επειδή η ομάδα τους διακρινόταν εκεί. Φώναζαν χαρακτηριστικά "δώσε πέναλτυ", όταν γινόταν φάουλ στην ρακέτα, ή "δώσε φράγμα" επειδή κάποιος έκανε screen σε αντίπαλο του.
Αυτό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των οπαδών στην μεγάλη τους βάση, καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρώμα φανέλας και η νικη. Με όποιο τρόπο και σε όποιο άθλημα μετέχει η ομάδα τους. Είπαμε... στα όρια του φανατισμού.
Για το θέμα των συλλόγων τώρα, τα είπα και πριν... και μόνο που διαρκείας σε ειδικές κερκίδες , επιχορηγήσεις , ταξίδια, υποστήριξη με δηλώσεις και δικηγόρους , εμφανίζονται για τους συλλόγους αυτούς, είναι είδος επιχορήγησης και φυσικά συντήρησης "προσωπικών ομάδων" για ΠΑΕ ή και πρόσωπα.
Gandalf
SvsGreek
04/01/2008, 15:56
Θα μιλαω οπως κρινω εγω σωστο. Σε οποιον δεν αρεσει να μη διαβαζει.
Ακου λεει τα εισιτηρια γραφουν οτι απαγορευεται ο πυρσος κλπ.....Σε ποια εισιτηρια το ειδατε αυτο? Μαλλον την ωρα που σας πηρε ο υπνος βλεποντας το χαζοκουτι. Βαριεμαι να σκαναρω καμια 1000αδα εισιτηρια που εχω εδω διπλα μου....αλλα οπως τα βλεπω, μαλλον ειμαι τυφλος κ αγραμματος.
Ακου ο οπαδος θελει μονο να κερδιζει...δηλαδη εμεις οι Θεσσαλονικεις με την λογικη σας θα επρεπε να καιμε και να σκοτωνουμε σε καθε ματς με τους αθηναιους, μιας κ συνηθως χανουμε. Αλλα ΩΩΩΩΩΩ τι παραξενο .......ιδιως στην ομαδα μου βλεπω μονο χειροκροτηματα! Αυτα τα ακραδαντα επιχειρηματα σας ειναι που με αφηνουν αναυδο...
Κ το πολυ πολυ να βρισω ειπε καποιος.......αραγε το ζευγαρι των αεκτζηδων που ειναι ΑΚΟΜΑ φυλακη για ΕΞΙΒΡΥΣΗ προς αστυνομικους, περιπου 4 μηνες τωρα, τι το διαφορετικο εκανε? Αλλα οπως θα πει κ καποιος τηλεορασοπληκτος..."σιγα μην εκαναν μονο αυτο....", κ "καλα να παθουν, να μη εβριζαν"...αλλος θα πει "ε αφου το γραφουν τα εισιτηρια επανω, ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ, ας προσεχαν".
Κ φυσικα πληρωνομαστε απο τις ΠΑΕ....ιδιως οι οπαδοι εκτος Αθηνας....εξαλλου τα χρηματα ρεουν αφθονα εδω κ μας μοιραζουν κ εμας.....(ακομα δεν μου εδωσε το δωρο χριστουγεννων ο μπαμπης ο σουγιας) .
Καποτε....καποτε...παλια.....πιο παλια...θυμαμαι.....στην Χ κερκιδα ειδα ηρωινη, στην Ψ ειδα κοκα, κ παντου ντουμανια.....ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κ φυσικα μη ξεχναμε οτι μας χρησιμοποιουν οι διοικησεις των ομαδων. Ιδιως στην Θεσσαλονικη οπου οι 3 μεγαλες ΠΑΕ εδω κ χρονια ειχαν εμφυλιο αναμεσα σε κοσμο κ διοικησεις....γουεμνοι, μπατατουδηδες, ζαχουδανηδες, τσαρουχηδες, σπανουδακηδες.....ΟΛΟΙ αυτοι τα ειχαν μια χαρα κ τους βολευε να ειναι παρεα για καφε με τους συνδεσμους....:beer: :beer: :beer:
Ζειτε σε εναν κοσμο μακρια απο την σημερινη πραγματικοτητα. Τα λεγομενα fan club του εξωτερικου ειναι ανθρωποι οι οποιοι πινουν καμια 100 τονους μπυρας πριν τα ματς.....οχι πως εδω δεν πινει ο κοσμος, κ μαλιστα πολυ πινουν υπερβολικα...αλλα μαλλον δεν εχετε δει τα club του εξωτερικου. Ο AJAX πχ εχει ενα μερος εξω απο το γηπεδο που ειναι FAN CLUB ΜΠΥΡΑΡΙΑ....ΜΟΝΟ MPYRES EXOYN K καθοντε κ πινουν κ πινουν κ πινουν. Δεν μλαω καν για τις φασαριες εκει...νεκροι υπαρχουν συχνα...σαν μια μικρη Ιταλια.
Οσο για το θεμα ναρκωτικα υπαρχουν παντου, κ μαλιστα υπαρχουν ΠΟΛΥ λιγοτερο στα γηπεδα ,παρα στα παρκα. Φυσικα οι λεγομενοι ασφαλιτες με πολιτικα εχουν παιξει πολυ σημαντικο ρολο. Κ προσωπικα ουτε που με νοιαζει τι κανει ο καθε ανθρωπος που ασχολειται με ναρκωτικα, ας παει να πεθανει-καρφι δεν μου καιγεται. Κ μακαρι να τον βαλουν κ μεσα να μην ενοχλει παιδακια κ κοσμο....ασχετο ομως με το θεμα.
Δηλαδη απο οτι καταλαβα ο νομος σε μια χωρα οπως η δικη μας ΠΡΕΠΕΙ να διαχωριζει πολιτες, κ καλως κανει στην προκειμενη περιπτωση!!!!:eek: :eek: :eek:
Αλλα σε ολες τις αλλες περιπτωσεις, καλα κανει κ εχει ο καθε κατηγορουμενος καποια δικαιωματα, ΟΜ0ΙΑ παρα την οποια κατηγορια. Αλλα στα γηπεδα να μην ισχυει ΟΥΤΕ οτι ισχυει για εναν δολοφονο, ενα βιαστη κλπ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ......ΧΜΜΜΜΜΜ.....Τωρα που το σκεφτομαι δεν εχετε αδικο.....:lol: :lol: :lol: :lol:
Ειπε καποιος, κ δεν στεκομαι στον καθε ενα ξεχωριστα, οτι στα γηπεδα υπαρχει το μεγαλυτερο ποσοστο βιας!!!!!!!! Πραγματι, ενω στους δρομους, στις πορειες, στα πανεπιστημια κ στα παρτυ τους, στους ακροδεξιους κ στους ακροαριστερους, κ στις κομματικες εκλογες των νεολαιων ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΒΙΑ.
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν υπαρχει βια με λιγοτερες επιπτωσεις στον δρομο απο την βια των γηπεδων. Ενας ανθρωπος μπορει να χαθει ειτε στην μια ειτε στην αλη περιπτωση. Ενας ανθρωπος μπορει να παθει ζημια ειτε τον χτυπανε τα ματ σε πορεια για τους συνταξιουχους ειτε τον χτυπανε σε γηπεδο. Παντου η βια ειναι το ιδιο. Οπως κ ο οπαδος του παο που σκοτωσαν, ετσι κ μια κοινη δολοφονια ειναι το ιδιο κ το αυτο. Αραγε πηγε κανεις εισοβια μεσα για τον οπαδο που πεθανε? Πιασαν κανεναν πραγματικα ενοχο? Η' επειδη ηταν οπαδος δεν τους ενοιαξε...κ καλα να παθει? Ακομα κ χουλιγκαν να ηταν, που προσωπικα δεν με ενδιαφερει ως οντοτητα κ τον γραφω στα αγραφα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ομοια με μια κοινη δολοφονια.
Οπως ειπα καμια 15 φορες, δεν μας νοιαζει ο χουλιγκαν, αυτος ΠΡΕΠΕΙ να μπει μεσα, να τιμωρηθει. Να παρει τον μπουλο κοινως αποτο γηπεδο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, απο τις πορειες κλπ. Εμας ως οπαδους μας ενδιαφερει να υπαρχει ενα νομοθετικο πλαισιο δικαιο. Ας πω ενα παραδειγμα....ειμαι με λευκο ποινικο μητρωο, ειμαι ενας εντιμος επιχειρηματιας της πολης μου. Παω να δω την ομαδα μου μια Κυριακη κ βλεπω εναν Χ διαιτητη να παιζει ασχημα την ομαδα μου κ να μου κοβει ενα καθαρο αποτελεσμα. Απο τα νευρα μου, και ΚΑΚΩΣ σπαω ενα καρεκλακι. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ. Γυρναω στο καρεκλακι που πληρωνω με διαρκειας κ το σπαω.....ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΩ, ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ....ΑΛΛΑ παω μεσα χωρις δικαιωμα ΕΦΕΣΗΣ, χωρις λευκο ποινικο, χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ, ουτε καν το εν βρασμο....κ με βαζουν για κανα τριμηνο-εξαμηνο μεσα.....Ωραιος κ σωστος νομος? Προσοχη....ενοειται πρεπει να πληρωσω την βλακεια που εκανα...να πληρωσω την οποια ζημια εκανα, να μου δωσουν κ τον μπουλο για κανα δυο χρονια. Αλλα ειναι θεμα αστυνομιας ή ΠΑΕ που της κανω ζημια? Γιατι παντου στον πλανητη σε μια τετοια περιπτωση απλα σε βαζουν να το πληρωσεις κ σε πετανε εξω? Αλλα τι λεω....αυτοι ειναι βλακες...δεν ξερουν απο νομους κ θεαμα ποδοσφαιρικο....
Σταματησε να υπαρχει αστυνομια στα γηπεδα????!!!??? Ε στην ευρωπη που εχουν κανονικα οπαδους κ των δυο ομαδων χωρις αστυνομια ειναι πολυ χαζοι.....που ξερουν αυτοι τωρα... Ασε που το μονο που θελει η ελληνικη αστυνομια ειναι να περνει το 5% των ακαθαριστων εσοδων. Για δειτε αντιδραση οταν τους ζητησε η παε ΑΡΗΣ να ΜΗΝ ερχοντε στο γηπεδο.....συνελαβαν κ κρατησαν τους αντρες της σεκιουριτυ!!! Συγχρονες αποψεις....αλλα ειναι γλυκια η μαρμιτα του 5% απο καθε ματς των 400.000+ευρω εσοδων......κ φυσικα κανεις απο ολους εσας δεν αναρωτιεται που πανε αυτα τα λεφτα.....δεν πειραζει....ας πανε φυλακη οσοι αναπνεουν στα γηπεδα.
Οσο για το παραδειγμα με το γκαζακι στο αεροδρομια αποδεικνυει οτι ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΥΡΣΟΥ. Ενω οπουδηποτε αλλου απλα στον περνουν κ ας μπορεις κ παλι να σκοτωσεις με αυτον οπως λετε.....απολυτη ισοτητα λοιπον. Κ ο οπαδος 35 χρονων του παοκ με κερι τουρτας δεν πειραζει που εκανε 10 μερες μεσα.....εξαλλου ενα κερι τουρτας(!!!!) απο αυτα που δεν σβηνουν μπορει να ανατιναχθει....χιλιαδες θυματα.
Ο αλλος επιμενει για καθε χουλιγκανο που βγαινει εξω με εγγυηση της Χ παε .....φυσικα κ δεν εχει διαβασει σχεδον τιποτα απο τα παραπανω ποστ.....ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΣ. Αραγε ειπε κανεις τιποτα σε τοσα ποστ για τους δικαστες που αφηναν τετοια τσογλανια ελευθερα?ΟΧΙ....αλλα κρινετε αβιαστα εμας με το ποστ που ξεκινησαμε.
"επειδή δεν τιμωρούνται όλοι το ίδιο , εμείς πρέπει να κάνουμε οτι θέλουμε"
ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ή τα βγαζεις απο το μυαλο σου? Καθε βλακεια που γινεται σε γηπεδο, σε δρομο, σε πορεια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ....το εχω γραψει καμια 4-5 φορες....απορω πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα......αλλα αυτο ηθελες να πεις αυτο ειπες....
Κ το καλυτερο....η υπογραφη σου
Η Δημοκρατία μας αυτό καταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία» - Ισοκράτης
Ισοτητα λεει.....χμμμμμ..μπα ασε μωρε να ισχυει αλλος νομος στα γηπεδα.....
Αυτα για σημερα, παω να βιασω κανα 10χρονο κοριτσακι, να κατεβασω κανα πορνο βιντεο με ανηλικα, να πουλησω πρεζα σε σχολειο της τουμπας, να βγω για ποτακι με τον παπα της ενοριας κ μετα σπιτι του, να σκοτωσω κ τον γειτονα που γαβγιζει ο σκυλος του κ με ενοχλει.
Εξαλλου η κοινωνια ειναι πλεον ελευθερη.....ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ...ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.
ΥΓ. Αντωνη ξερω τι σκεφτεσαι, 4 μηνες μεσα κ στο τελος να αποδειχθεις αθωος ειναι δυσκολο να το καταλαβουν πολλοι.....εισαι εξαλλου οπαδος. Κ ξερω τι ευχεσαι για πολλους....
Gandalf dr685sm
04/01/2008, 16:06
μαλλον ειμαι τυφλος κ αγραμματος
σύ είπας...
It is strictly forbidden to possess, bring, carry, hold, use, allocate and/or to expose banners, flags or other signs or posters with political, commercial or advertising content, firearms, missiles, lighters, coins, alcoholic beverages, pharmaceutical substances.
source: http://www.aekfctickets.gr/tkt_cond_uk.asp
Για τα υπόλοιπα...
χρήματα δεν σημαίνει μόνο ρευστό... επιδοτήσεις - επιχροηγήσεις έχεις με διάφορους τρόπους και αν έβγαζες και τις παρωπίδες του απόλυτου ίσως να κάναμε και σοβαρή κουβέντα.
Για τα ναρκωτικά... σαφώς και υπάρχουν παντού! Αλλά σε ενα χώρο που πας για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά... τι δουλειά έχουν;
Για το θέμα της βίας, .... θα πρέπει να ξέρεις οτι η ΕΛ.ΑΣ έχει δηλώσει πως δεν θέλει να συμμετέχει σε γήπεδα... οι ΠΑΕ όμως για να έχουν το άλλοθι την θέλουν εκεί. Το 5% που αναφέρεις είναι υπαρκτό αλλά απο την στιγμή που δεν θα είναι εντός γηπέδου δεν θα δίδεται. Έλα όμως που είναι μικρό το αντίτιμο για το άλλοθι.
όσο για την υπογραφή... είπαμε ... για αυτό η Δημοκρατία μας καταστρέφεται... το παράδειγμα σου είναι καίριο, αλλά ποτέ δεν είπα για διαφορετικό νόμο... εσύ το λες με το παράδειγμα περί σπασίματος καθίσματος απο οπαδό - επιχειρηματία.
Μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς και κάτι παραπάνω που σου διαφεύγει...
Οπαδός σε ΠΑΕ ποδοσφαιρική;... σε τι σε αντιπροσωπεύει αλήθεια;... σε στάση ζωής;... σε επίπεδο επιβίωσης;... σε τρόπο σκέψης;
Τι είναι αλήθεια εκείνο που σε οδηγεί να γίνεις οπαδός και να μην παραμένεις φίλαθλος;
Πόσο αλήθεια κάποιος πρέπει να είναι "κενός περιεχομένου" για να δηλώνει οπαδός μια κερδοφόρου ΠΑΕ ενός αθλήματος;
Περαστικά μας που αναλώσαμε και τόσα μηνύματα σε σοβαρό επίπεδο για το τι είναι οπαδός και την αντιμετώπιση του απο την πολιτεία με διαφορετικό νομοθετικό τροπο.
ΕΛΕΟΣ...
Gandalf
SvsGreek
04/01/2008, 16:10
Υπαρχουν εξω κ πολλα κλαμπ οπαδων πολυ ομορφα.
Αλλα οπως ειπα εδω εχουμε ακομα παρανομους συνδεσμους, αν ανοιξει ενας ωραιος συνδεσμος, καινουριος κ σαν μπυραρια-καφε τοτε σε ενα βραδυ μεσα θα βρεθουν "λουλουδια" να τον καψουν.
Αυτο ειναι που λεμε κ ολοι οι νομιμοι πλεον συνδεσμοι της χωρας. Να φυγουν οι χουλιγκανοι απο καθε χωρο που εχει να κανει με τον αθλητισμο. Τα μελη των αναγνωρισμενων συνδεσμων ειναι απλοι ανθρωποι που αγαπαμε μια ομαδα. Δεν θα βγουμε να σφαξουμε, να βρισουμε. Κ μαλιστα σε μια κοινωνια οπως αυτη της πολης μου ειμαστε ολοι γνωστοι, ολοι οι οπαδοι, δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.
Αλλα αλλο ο οπαδος κ αλλο ο χουλιγκαν. Κ αυτο πρεπει να το καταλαβετε. Στον νομο πρεπει κ οι δυο να ειναι το ιδιο, απλα ο ενας παει να δει την ομαδα του κ ο αλλος παει να σπασει, να ριμαξει, σε γηπεδο, σε πορεια ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.
ΥΓ. Μαλλον δεν εχετε δει πως δουλευουν οι νομιμοι συνδεσμοι τελευταια. Πιστευω οτι θα λεγατε πως μοιαζουν με τα κλαμπ του εξωτερικου....λιγο...εχουμε πολυυυυυ δρομο ακομα.
ΥΓ2. Ασχετο ποστ με το αρχικο θεμα.....ολο OFF TOPIC ΕΙΜΑΣΤΕ
SvsGreek
04/01/2008, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
σύ είπας...
source: http://www.aekfctickets.gr/tkt_cond_uk.asp
Για τα υπόλοιπα...
χρήματα δεν σημαίνει μόνο ρευστό... επιδοτήσεις - επιχροηγήσεις έχεις με διάφορους τρόπους και αν έβγαζες και τις παρωπίδες του απόλυτου ίσως να κάναμε και σοβαρή κουβέντα.
Για τα ναρκωτικά... σαφώς και υπάρχουν παντού! Αλλά σε ενα χώρο που πας για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά... τι δουλειά έχουν;
Για το θέμα της βίας, .... θα πρέπει να ξέρεις οτι η ΕΛ.ΑΣ έχει δηλώσει πως δεν θέλει να συμμετέχει σε γήπεδα... οι ΠΑΕ όμως για να έχουν το άλλοθι την θέλουν εκεί. Το 5% που αναφέρεις είναι υπαρκτό αλλά απο την στιγμή που δεν θα είναι εντός γηπέδου δεν θα δίδεται. Έλα όμως που είναι μικρό το αντίτιμο για το άλλοθι.
όσο για την υπογραφή... είπαμε ... για αυτό η Δημοκρατία μας καταστρέφεται... το παράδειγμα σου είναι καίριο, αλλά ποτέ δεν είπα για διαφορετικό νόμο... εσύ το λες με το παράδειγμα περί σπασίματος καθίσματος απο οπαδό - επιχειρηματία.
Μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς και κάτι παραπάνω που σου διαφεύγει...
Οπαδός σε ΠΑΕ ποδοσφαιρική;... σε τι σε αντιπροσωπεύει αλήθεια;... σε στάση ζωής;... σε επίπεδο επιβίωσης;... σε τρόπο σκέψης;
Τι είναι αλήθεια εκείνο που σε οδηγεί να γίνεις οπαδός και να μην παραμένεις φίλαθλος;
Πόσο αλήθεια κάποιος πρέπει να είναι "κενός περιεχομένου" για να δηλώνει οπαδός μια κερδοφόρου ΠΑΕ ενός αθλήματος;
Περαστικά μας που αναλώσαμε και τόσα μηνύματα σε σοβαρό επίπεδο για το τι είναι οπαδός και την αντιμετώπιση του απο την πολιτεία με διαφορετικό νομοθετικό τροπο.
ΕΛΕΟΣ...
Gandalf
Πραγματικα δεν εχεις διαβασει κανενα ποστ.....
Αααααα,,,πρεπει να μην εχουμε κ κερματα επανω μας....ε κ παπουτσια γιατι ειναι βαρια.....και πορτοφολια.....Δημοκρατικη χωρα.....
ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ οσα αναφερεις....αλλο ενα site μιας ΠΑΕ.
Δεν διαβασες ουτε καν τον διαχωρισμο οπαδων -χουλιγκανων-φιλαθλων που κανουμε...
ΑΥΤΟ ΠΟΕ ΛΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΠΑΔΟ, Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΠΑΔΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ.
ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ" θα ειχατε εντελως διαφορετικη αποψη.....αλλα οπως ειπα...ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Οσο για το γιατι ειμαι οπαδος μιας ΠΑΕ, μαλλον δεν ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΛΙ οτι ειμαι ΜΕΤΟΧΟΣ, κ δεν εχεις ιδεα οτι στην δικη μου παε ειμαστε εταιρια λαικης βασης.
Αλλα ειναι δικαιωμα ΚΑΘΕ ανθρωπου να αγαπαει κατι, μια μαρκα αυτοκινητου, μια ομαδα, ενα κομμα, μια θρησκεια......αυτα δεν ειναι επιχειρησεις?? Ειναι, αλλα ειναι κ δικαιωμα του καθενος να τα αγαπαει, ποιος ειμαι εγω που θα κρινω καποιον που αγαπει κατι? Ακομα κ ενα ειδος μουσικης, και εκει υπαρχουν οπαδοι. Αλλα εσυ εισαι αυτος που θα κρινει τους παντες....ιδιως οσους αγαπανε κατι που εσυ δεν καταλαβαινεις.....κ εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι αγαπανε κατι αλλο αλλα δεν ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ.
Ποσο κενος ειναι καποιος που δεν καταλαβαινει καποιον που του αρεσει να αγαπαει , να ασχολειται με οτιδηποτε τον φτιαχνει κ δεν ενοχλει τα δικαιωματα των αλλων?
Κ φυσικα κανεις δεν απανταει γιατι σε αγωνες την εθνικης επιτρεποντε οι πυρσοι....κ γιατι εκει δεν ισχυει αυτος ο νομος.
Α κ κατι ακομα....η αστυνομια δεν θελει να να πηγαινει σε γηπεδα????????Πραγματικα πες μου, εχεις βρεθει σε συζητηση στην αστυνομια πριν απο αγωνα? εΧΕΙς ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ???
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΕ την αστυνομια πλεον, τουλαχιστον αυτη την οποια παρακολουθω εγω, κ για την οποιο μπορω να μιλαω σιγουρα.
Gandalf dr685sm
04/01/2008, 16:24
Μαλλον δεν εχετε δει πως δουλευουν οι νομιμοι συνδεσμοι τελευταια. Πιστευω οτι θα λεγατε πως μοιαζουν με τα κλαμπ του εξωτερικου....λιγο...εχουμε πολυυυυυ δρομο ακομα.
και το παράδοξο συνεχίζεται...
την μια οι σύνδεσμοι του εξωτερικού είναι μπυραρίες και εστία φασαριών ... και με αυτό , τους πλησιάζουμε.
Μάι'στα!:confused:
Gandalf
SvsGreek
04/01/2008, 16:30
και το παράδοξο συνεχίζεται...
την μια οι σύνδεσμοι του εξωτερικού είναι μπυραρίες και εστία φασαριών ... και με αυτό , τους πλησιάζουμε.
Μάι'στα!:confused:
Gandalf
Υπαρχουν ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ Κ ΚΑΚΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ στο εξωτερικο που ξεφουρνισες ως επιχειρημα.
Αλλα εκει λειπει αυτος ο αγιος νομος....αλλα δεν ξερουν....ειναι βλακες.....Ελλαδα 1000 χρονια μπροστα....αλλα μη παιρνετε κερματα...σκοτωνουν....
Δεν σκοτωνει δηλαδη ο καθε βλακας που θα πεταξει κατι, αλλα το κερμα που εχω επανω μου.
Για αυτο πληρωσε ο καθε ελληνας τις καμερες στα γηπεδα....αλλα ποιος ειδε να λειτουργουν???
Gandalf dr685sm
04/01/2008, 16:31
ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ οσα αναφερεις....αλλο ενα site μιας ΠΑΕ.
καλά δεν συνεχίζω.... αν δεν βλέπεις και στο Link οτι είναι ticket terms... τι να πώ;
Για το οπαδός και να μαθαίνεις... είναι εκείνος που υποστηρίζει στα όρια του απόλυτου εκείνο που αγαπάει όπως είπες.
Απόλυτο σημαίνει οτι αγαπάει το συγκεκριμένο αντικείμενο. Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου... την ομάδα του και οχι την μπάλα γενικά. Το δεύτερο ισχύει μόνο για τον φίλαθλο.
Πες μου τώρα ποιός είναι πιο επιρρεπής σε βία... ο φίλαθλος που του αρέσει γενικά η μπάλα... ή ο οπαδός που αγαπάει απόλυτα και το εκφράζει στο γήπεδο για το αντικείμενο του πόθου του;
Αλλά ακόμα και έτσι... οπαδός μια επιχείρησης;....ενός αντικειμένου;
Το να αγαπάς κάτι δεν σημαίνει οτι είσαι και οπαδός του.
Μέτοχος είμαι λέει... αλήθεια τι μετοχές έχεις;... ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ... οχι μέτοχος! Δεν λαμβάνεις κέρδος απο την ποδοσφαιρική εταιρία.
Τα έχεις μπουρδουκλώσει όλα στο μυαλο σου και καλά κάνεις για την πάρτη σου... αλλα απο εκεί μέχρι να προσπαθείς να αποδείξεις οτι "και σωστόν έχει!" , έχει τεράστια διαφορά.
Σε αφήνω στις σκέψεις σου.
Gandalf
SvsGreek
04/01/2008, 16:44
καλά δεν συνεχίζω.... αν δεν βλέπεις και στο Link οτι είναι ticket terms... τι να πώ;
Για το οπαδός και να μαθαίνεις... είναι εκείνος που υποστηρίζει στα όρια του απόλυτου εκείνο που αγαπάει όπως είπες.
Απόλυτο σημαίνει οτι αγαπάει το συγκεκριμένο αντικείμενο. Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου... την ομάδα του και οχι την μπάλα γενικά. Το δεύτερο ισχύει μόνο για τον φίλαθλο.
Πες μου τώρα ποιός είναι πιο επιρρεπής σε βία... ο φίλαθλος που του αρέσει γενικά η μπάλα... ή ο οπαδός που αγαπάει απόλυτα και το εκφράζει στο γήπεδο για το αντικείμενο του πόθου του;
Αλλά ακόμα και έτσι... οπαδός μια επιχείρησης;....ενός αντικειμένου;
Το να αγαπάς κάτι δεν σημαίνει οτι είσαι και οπαδός του.
Μέτοχος είμαι λέει... αλήθεια τι μετοχές έχεις;... ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ... οχι μέτοχος! Δεν λαμβάνεις κέρδος απο την ποδοσφαιρική εταιρία.
Τα έχεις μπουρδουκλώσει όλα στο μυαλο σου και καλά κάνεις για την πάρτη σου... αλλα απο εκεί μέχρι να προσπαθείς να αποδείξεις οτι "και σωστόν έχει!" , έχει τεράστια διαφορά.
Σε αφήνω στις σκέψεις σου.
Gandalf
1) Εισιτηριο: Ολοι δηλαδη οσοι πανε στα εκδοτηρια να παρουν ενα εισιτηριο εχουν πλεον μαζι τους laptop οπου κ διαβαζουν τους ορους.
2) Μετοχος. Με ξερεις απο χθες κ ξερεις ποιος ειμαι? Αλλα οπως αποδειξες....ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Ναι εχω κερδος, ναι ειμαι μετοχος, αν κ μονο ζημια εχω καποια χρονια που ειμαι μετοχος, αλλα αυτο νοιαζει εμενα κ οχι εσενα.
3) Ακομα δεν λες να καταλαβεις......οπαδος ειναι για εμας ο κατ εσενα φιλαθλος. Χουλιγκαν λεγεται αυτο που περιγραφεις εσυ. Αλλα αν το θεωρησουμε οτι εχεις δικιο τοτε οι αγγλοι, οι γαλλοι, οι γερμανοι κλπ οπαδοι γιατι δεν κανουν επεισοδια? Η΄μηπως αυτοι ειναι ΟΛΟΙ φιλαθλοι? Το θεμα ειναι να υπαρχει φιλαθλος ή οπαδος κ φιλαθλος μαζι ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ? Κ χωρις αδικια στους νομους θετουμε εμεις, αλλα εχεις-ω ξεφυγει απο το τοπικ εδω κ ωρα.
Φιλαθλος= φιλος αθληματος. Δηλαδη πας σε ολα τα γηπεδα οποια ομαδα κ αν παιζει?
Αν ναι δικαιωμα σου, κ παλι δεν μπορω να σε κρινω εγω. Απλα εγω δεν το κανω, κ δεν μου αρεσουν οι αλλες ομαδες τοσο ωστε να παω να τις δω απο κοντα. Μου αρεσει το ομορφο θεαμα κ θα το δω απο μακρια.
Το ποιος ειναι πιο επιρεπης στην βια δεν με ενδιαφερει καθολου. Η βια ειναι βια απο οπου κ αν προερχεται, ακομακ απο εναν 80 χρονο με καραμπινα. Με /μας ενδιαφερει να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ, κ να υπαρχει ενα νομοθετικο πλαισιο που να ειναι δικαιο προς ΟΛΟΥΣ τους πολιτες.
blackbusa
04/01/2008, 20:34
1) Εισιτηριο: Ολοι δηλαδη οσοι πανε στα εκδοτηρια να παρουν ενα εισιτηριο εχουν πλεον μαζι τους laptop οπου κ διαβαζουν τους ορους.
2) Μετοχος. Με ξερεις απο χθες κ ξερεις ποιος ειμαι? Αλλα οπως αποδειξες....ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Ναι εχω κερδος, ναι ειμαι μετοχος, αν κ μονο ζημια εχω καποια χρονια που ειμαι μετοχος, αλλα αυτο νοιαζει εμενα κ οχι εσενα.
3) Ακομα δεν λες να καταλαβεις......οπαδος ειναι για εμας ο κατ εσενα φιλαθλος. Χουλιγκαν λεγεται αυτο που περιγραφεις εσυ. Αλλα αν το θεωρησουμε οτι εχεις δικιο τοτε οι αγγλοι, οι γαλλοι, οι γερμανοι κλπ οπαδοι γιατι δεν κανουν επεισοδια? Η΄μηπως αυτοι ειναι ΟΛΟΙ φιλαθλοι? Το θεμα ειναι να υπαρχει φιλαθλος ή οπαδος κ φιλαθλος μαζι ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ? Κ χωρις αδικια στους νομους θετουμε εμεις, αλλα εχεις-ω ξεφυγει απο το τοπικ εδω κ ωρα.
Φιλαθλος= φιλος αθληματος. Δηλαδη πας σε ολα τα γηπεδα οποια ομαδα κ αν παιζει?
Αν ναι δικαιωμα σου, κ παλι δεν μπορω να σε κρινω εγω. Απλα εγω δεν το κανω, κ δεν μου αρεσουν οι αλλες ομαδες τοσο ωστε να παω να τις δω απο κοντα. Μου αρεσει το ομορφο θεαμα κ θα το δω απο μακρια.
Το ποιος ειναι πιο επιρεπης στην βια δεν με ενδιαφερει καθολου. Η βια ειναι βια απο οπου κ αν προερχεται, ακομακ απο εναν 80 χρονο με καραμπινα. Με /μας ενδιαφερει να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ, κ να υπαρχει ενα νομοθετικο πλαισιο που να ειναι δικαιο προς ΟΛΟΥΣ τους πολιτες.
1)στο ΟΑΚΑ οι κανονισμοι συμπεριφορας/υποχρεωσης φιλαθλης ιδιοτητας ειναι στην εισοδο καθε θυρας οπως οριζει ο νομος....και οχι η ΠΑΕ ΑΕΚ....
2)το να εχεις καποιες μετοχες της ομαδας σου σε κανει οντως μετοχο,αλλα το οικονομικο κερδος σου ειναι μηδεν γιατι καμμια ελληνικη ΠΑΕ δεν ειναι εισαγμενει στο Χρηματηστηριο ωστε να εχεις να περιμενεις κατι....ασε που με μια αυξηση ΜΚ η αξια που εχεις(αν δεν αγορασεις και αλλες μετοχες για να καλυψεις το ποσοστο σου)μειωνεται ακομα....για να μην πω οτι δεν εχεις κανενα διοικητικο δικαιωμα...
3)στο εξωτερικο τα κρουσματα βιας ειναι πολυ περισσοτερα και πολυ χειροτερα,αλλα εχουν καταφερει(αν εξεραισουμε την Ιταλια τον τελευταιο καιρο)να τα αποθησουν μακρια απο τα γηπεδα...πλακωνονται πια,κατοπην ραντεβου σε αλλανες,και οποιος επιζησει παει να δει και τον αγωνα...πως το καταφεραν αυτο???με ενα παρομοιο νομο που ισχυει στην Ελλαδα τωρα...οποιος πιαστει μεσα αμεσως....για τον φιλο σου και για του υπολοιπους δεν ξερω,γιατι δεν ειμουν μπροστα....αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν θες να μπλεξεις....δεν μπλεκεις....
Gandalf dr685sm
07/01/2008, 08:37
busa...χαλάς φαιά ουσία τσάμπα...
Βλέπεις οτι κυριαρχεί το απόλυτο στις σκέψεις κάποιων... περιμένεις να βγάλεις άκρη τώρα;
Gandalf
Πάντως φίλε Gandalf πρέπει να παραδεχτείς ότι λίγη λευτεριά ακόμα...οι οπαδοί την χρειάζονται.
Πολύς περιορισμός ρε παιδί μου...
Σε λίγο ούτε να κάψουνε αυτοκίνητα δεν θα τους αφήνουνε τους κακομοίρηδες...
κοιτα που η αστυνομια μαντευει ποιοι τα σπανε!
Απαγορευμένος τόπος η Τρίπολη
Οποιος Ελληνας πολίτης, που τυγχάνει να είναι οπαδός της ΑΕΚ, ήθελε την Κυριακή να ταξιδέψει στην Τρίπολη, δε θα κατάφερνε ποτέ να μπει στην πόλη... Ακόμη κι αν είχε κάποιο πολύ σοβαρό λόγο. Τα όσα έγιναν στον αγώνα του τοπικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ πριν κάποιες εβδομάδες, είχαν ως συνέπεια η αστυνομία να στήσει μπλόκο στα διόδια και να μην επιτρέπει σε αυτοκίνητα από την Αθήνα, με οπαδούς της ΑΕΚ, να μπουν στην πόλη. Συνολικά, επέστρεψαν στην Αθήνα 200 αυτοκίνητα...
Οχήματα από την Αθήνα με φίλους της Ενωσης κατευθύνονταν από το πρωί της Κυριακής προς την Τρίπολη αλλά στην εθνική οδό συναντούσαν... μπλόκο από την αστυνομία. Σύμφωνα με μαρτυρίες οπαδών αλλά και άλλων πολιτών που ήταν εκείνη την ώρα στο χώρο, οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στους φίλους της ΑΕΚ και στα αυτοκίνητα τους, προσπαθώντας να βρουν οτιδήποτε που να έχει και την παραμικρή σχέση με τον δικέφαλο αετό.
Από τη στιγμή που το έβρισκαν, ουσιαστικά διέταζαν την... αναστροφή και την επιστροφή στην Αθήνα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ μάταια, όπως αποδείχθηκε, προσπαθούσαν να εξηγήσουν στην αστυνομία ότι δεν υπάρχει νόμος που να τους απαγορεύει να ταξιδέψουν σε μια ελληνική πόλη... Συνολικά, σύμφωνα και με τις αρχές, στην Αθήνα επέστρεψαν 200 αυτοκίνητα, ενώ όσοι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν εντός της Τρίπολης και κατευθύνονταν προς το γήπεδο, αναγκάστηκαν να περάσουν από τέσσερις ελέγχους της αστυνομίας.
apo sportime.gr
SvsGreek
07/01/2008, 18:27
Το ακριβος πανω ποστ προς ΜΙΑ ακομα απαντηση σας.
Το ιδιο ακριβως τραβηξαν κ περσι οι οπαδοι του ΑΡΗ, κ του Ηρακλη που θελησαν να πανε Κερκυρα για να δουν τον εκει αγωνα. Μονο που γυρισαν πολυ λιγοτερους πισω. Δημοκρατικη χωρα λεμε τωρα, οχι μλκ......(αλλα ξεχασα ειμαι απολυτος ).
Ας δουμε τωρα κ ενα ακομα παραδειγμα οσον αφορα το αρχικο ποστ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
Μολις προχθες, κατα την διεξαγωγη του αγωνα ΗΡΑΚΛΗ-οσφπ ειχαμε ομορφα-δημοκρατικα γεγονοτα.
Οι καλοι κ αγιοι φιλοι του οσφπ ειχαν την ορεξη να βριζουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την Θεσσαλονικη κ να τραγουδανε ομορφα αντιεθνικα συνθηματα. Μεχρι εδω καλα, θα μου πειτε οτι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει, δεν ειναι εξαλλου η πρωτη φορα, κ το ιδιο ισως συμβαινει κ απο αλλους οπαδους. Μονο που πλεον σε περιπτωσεις υβρεων υπαρχουν συλληψεις. Τρανο παραδειγμα το ζευγαρι οπαδων της ΑΕΚ που ειναι φυλακη με την εν λογω κατηγορια. Δεν χρειαζεται να σας πω οτι ΚΑΜΙΑ συλληψη δεν ειχαμε απο οπαδους του οσφπ. Και εδω θελω να πω οτι ΚΑΛΩΣ δεν συνεληφθει κανεις για υβριστικο συνθημα, μιας κ το ιδιο αδικημα δεν τιμωρειται με τον ιδιο τροπο στον δρομο, εκτος γηπεδου δλδ.
ΑΛΛΑ πρεπει να τηρουντε ΕΣΤΩ οι κανονισμοι κ ο Χ διαιτητης να πρατει αναλογα, κατι το οποιο εκανε ΜΟΝΟ μετα απο το υβριστικο συνθημα των οπαδων του ΗΡΑ κατα του Κοκκαλη.
Κ καλως εκανε εκει ο Χ διαιτητης, ετσι πρεπει να γινεται, αλλα ΩΩΩΩΩΩ τι παραξενο ...αυτο συμβαινει μονοπλευρα!!!!! Ως απλος θεατης δεν γινεται παρα να μην εξοργιστεις με αυτην την αδικια....αλλα τι λεμε τωρα....η Μακεδονια κ η Θεσσαλονικη δεν κλανουν μια μπροστα στον ιδιο τον "πρωθυπουργο" ε?
Την ιδια στιγμη εισεβαλλαν στον αγωνιστικο χωρο ενας παραγοντας του ΗΡΑ Κ ενας βουλευτης(!!!) ωστε να διαμαρτυρηθυον στον διαιτητη μιας κ ειχαν νευριασει με οσα εβλεπαν, συμφωνα με δηλωσεις τους, libero fm 107,4.
Κ ρωταω εγω ως ενας απλος ανθρωπος, οπαδος. Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ? ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ ΑΝΩΝΥΜΟ ΟΠΑΔΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ (ΚΑΚΩΣ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?? Φυσικα κ οχι, μιας κ κανεις τους δεν συνεληφθει!!!!
Εδω να τονισω την προσωπικη μου αποψη μιας κ ΚΑΛΩΣ δεν συνεληφθησαν, κ ετσι πρεπει να γινεται. Αλλα πρεπει να τους πετανε εξω απο το γηπεδο, το λιγοτερο, μιας κ το να μπουκαρεις στο γηπεδο ειναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!!!! Αλλα ειναι επισης απαραδεκτο να σε βαζουν φυλακη με ΑΥΤΟΝ τον νομο για ενα τετοιο παραπτωμα. Πρεπει να ισχυει ο νομος οπως ισχυει σε ΟΛΗ την κοινωνια, κ οχι σε ενα μερος της κ μονο. Κ φυσικα τετοιες πραξεις ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρουντε, αλλα κανεις μας δεν θελει να τιμωρουντε με αλλα σταθμα απο αυτα που ισχυουν αν κανεις την ιδια πραξη καπου αλλου κ οχι σε γηπεδο.
Μετα το περας του αγωνα, κ εχοντας περασει 1μιση ωρα συνεληφθει οπαδος του ΗΡΑ , κατα την ωρα που προχωρουσε στην οδο εγνατια(καμια σχεση δλδ) με την κατηγορια οτι συμετειχε σε επεισοδια κατα την διαρκεια του αγωνα. Επεισοδια απλα να πουμε οτι ΔΕΝ εγιναν καθολου στον εν λογω αγωνα, παρα μονο υβριστικα συνθηματα. Δειτε λοιπον πως εκτελουντε οι νομοι μονοπλευρα....ο βουλευτης κ ο παραγοντας του ΗΡΑ την εβγαλαν καθαροι, κ ενας που εβριζε στην κερκιδα του Ηρακλη μεσα, μιας κ δικαστηκε σημερα το πρωι, δεν γνωριζω την ποινη που του επιβληθει. Προσεξτε παρακαλω τωρα. Ο εν λογω οπαδος του ΗΡΑ ειναι 21 ετων , με ΛΕΥΚΟ ποινικο μητρωο, κ φοιτητης ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.
ΑΝ εχει διαπραξει μια αξιοποινη πραξη τοτε σαφως κ πρεπει να τιμωρηθει. Αν ειναι δυνατον να περνανε γαλα οσοι κανουν μια αξιοιποινη πραξη!!! ΑΛΛΑ πρεπει να τιμωρηθει συμφωνα με ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. Οπως θα τιμωρουταν αν εκανε την ιδια πραξη σε οποιαδηποτε εκθανση της κοινωνιας μας. ΑΝ η πραξη του γινοταν στον δρομο πχ. κ επρεπε να μπει μεσα τοτε ΝΑΙ ενοειτε να μπει μεσα. Αν ομως Η ΙΔΙΑ ΠΡΑΞΗ τιμωρηθει διαφορετικα επειδη εγινε σε ενα γηπεδο τοτε απλα δεν μπορουμε να μιλαμε για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, αλλα για δυο μετρα κ δυο σταθμα.
Σε αυτο το σημειο να θυμηθουμε μια παρομοια κατασταση περσι, οπου κ οπαδος του ΗΡΑ ειχε συλληφθει κ οδηγηθει στον εισαγγελεα με καταγγελια οτι επιτεθηκε σε αστυνομικους κ εισεβαλε στο γηπεδο για να επιτεθει σε διαιτητη. Οπως καταλαβαινετε με τον παροντα νομο ο οπαδος αυτος θα σαπιζε πραγματικα μεσα. Κ καλα θα εκανε λεω εγω αν ειναι να μπουκαρουμε κ να πλακωνουμε στο ξυλο κοσμο, ΑΛΛΑ ο οπαδος αυτος ζητησε απο τον δικαστη να εχει ως στοιχειο αθωοτητας το ΒΙΝΤΕΟ του αγωνα, κατι το οποιο δεν δεχτηκε η αστυνομια, αλλα το δεχτηκε εν τελει ο δικαστης. Το αποτελεσμα?? Ο οπαδος αυτος ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ σε επεισοδια ΑΛΛΑ τον εδειχνε ΚΑΘΑΡΑ Η ΚΑΜΕΡΑ να αποτρεπει κοσμο απο το να μπει στο γηπεδο, κ να χτυπιεται με οπαδους του ΗΡΑ ωστε να τους εμποδισει να μπουνε στον αγωνιστικο χωρο. Το δικαστηριο πραγματικα ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. κ ο οπαδος φυσικα κριθηκε ΑΘΩΟΣ. Μαλιστα ο εν λογω οπαδος δεν ασκισε μηνυση προς τους αστυνομικους, ΚΑΚΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ. Για φανταστειτε να μην εκανε δεκτο το αιτημα του το δικαστηριο.....δικαιοσυνη ε? ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο εχει γινει, σε αρκετους οπαδους που ασκισαν εφεση ΜΕΤΑ την εκτελεση των ποινων τους, οπου κ κριθηκαν ΑΘΩΟΙ. ΑΛΛΑ ο νομος αυτος δεν επιτρεπει εφεση παρα μονο αφου εκτελεστει η ποινη!!!! Ε και ας ειναι αθωοι καποιοι, δεν πειραζει...ας καταστραφει η ζωη τους στην φυλακη. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!
Ας δουμε κ κατι ευχαριστο ακομα. Δηλωσεις- συνεντεξη του βουλευτη που εισεβαλε στον αγωνιστικο χωρο σημερα, στον Libero fm 107.4
-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ: Γνωριζετε οτι η πραξη σας να εισβαλετε στον αγων χωρο τιμωρειτε με τον νεο νομο κ χωρις να εχετε δικαιωμα εφεσης, λευκου ποινικου μητρωου κλπ?
-Βουλευ: Ναι, αλλα εγω μπηκα για να μιλησω με τον διαιτητη κ οχι να τον χτυπησω!!!! Μπορουσα να τον χτυπησω αλλα δεν το ηθελα.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ....ΔΛΔ ΑΝ μπαινουμε ολοι μεσα κ απλα μιλαμε στον Χ διαιτητη δεν θα μας συλλαβουν???
-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ : Ναι αλλα καποιοι οπαδοι εχουν συλληφθει για τον ιδιο λογο, κ χθες συνεληφθη ενας ακομα....τι εχετε να πειτε για αυτον τον νομο?
- ΒΟΥΛΕΥ: Ειναι αδικος, κ δεν γινεται να τιμωρουντε ετσι οι φιλαθλοι, δεν ειναι σωστος ο νομος. Δεν συνετεις ετσι, απλα κανεις εναν ανθρωπο χειροτερο κ οχι καλυτερο. Αν εχει καποιος νεος λευκο ποινικο μητρωο ειναι κριμα να μπει φυλακη για ενα λαθος του. Πρεπει να βπηθαμε οσους κανουν ενα λαθος κ οχι να τους κλεινουμε αμεσως φυλακη.(!!!!!)
- ΔΗΜΟΣ: Ναι αλλα τον ψηφισατε ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
-ΒΟΥΛΕΥΤ: Χμμμμμ.....εεεε....ναι.....εεεε....πρεπει να το κοιταξουμε.....εμμμμ.....ναι......Ειναι λαθος να μπαινει ενας νεος που δεν εχει διαπραξει ποτέ αξιοποινες πραξεις στην φυλακη.....
Αλλα λογια να αγαπιομαστε φιλοι μου.....
Το αποτελεσμα ειναι ενα. Οι οπαδοι θα πηγαινουν αμεσα φυλακη κ καποιοι θα λενε τα δικα τους. Θα μπουκαρουνε αυτοι μεσα κ οι υπολοιποι θα μπουκαρουμε φυλακη. Σκεφτειτε οτι ενας βουλευτης εσπασαν τα νευρα του με οσα ειδε σε ενα γηπεδο....οι απλοι οπαδοι δλδ πρεπει να ειναι ηρεμοι? Ενοειτε πως πρεπει να ειναι ηρεμοι, αλλα μερικες φορες γινοντε καταστασεις που σε βγαζουν απο τα ρουχα σου. Μηπως θα επρεπε να προλαβαινουμε τετοιες καταστασεις ΠΡΙΝ συμβουν, κ ΑΝ συμβουν τοτε να προχωρουμε στις ποινες? Τι ειναι καλυτερο, το θεραπευειν ή το προβλεπειν? Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει σε καμια εκφανση της κοινωνιας το προβλεπειν.....
Να στε ολοι καλα. Παω να βαλω υποψηφιοτητα σε ενα κολοχωρι να βγω βουλευτης, να με πληρωνετε, να ψηφιζω ΟΤΙ σκατα θελω, να κανω οτι θελω κ να δουλευετε για να ζω εγω.....ε θα εχω κ την ασυλια μου....ομορφα πραματα δημοκρατικα....
ΥΓ. Θα ανοιξω κ αναψυκτηριο - βιλλα κ μετα θα βαλω τα δελτια ειδησεων να ασχολουντε με τις αυξησεις τιμων που ο ΙΔΙΟΣ θα επιβαλλω για να κανω τις λαμογιες μου χωρις να με παρακολουθητε. Φιλακια
Ρε...να το πω στα ίσα...γαμώ τα ζώα που πάνε γήπεδο και τα σπάνε.
Δεν με ενδιαφέρει να τους βάλουνε όλους σε ένα καζάνι να τους βράσουνε.
SvsGreek
07/01/2008, 23:07
Οφειλω να κανω μια διορθωση για την οποια μολις ενημερωθηκα.
Ο οπαδος του ΗΡΑ που συνεληφθει κατηγορειτε γιατι εκανε χρηση πυροσβεστηρα σε εναν αντρα της σεκιουριτυ του γηπεδου. Ο αντρας της σεκιουριτυ δεν ειναι σιγουρος για το αν ειναι αυτος ο ενοχος, καθως δεν μπορει να τον αναγνωρισει.
Φυσικα πιο πολυ εχει να κανει πλεον μεταξυ των δυο αυτων αντρων, απλα μπαινει στη μεση κ αυτος ο νομος. Δεν μπορει δλδ ο σεκιουριτας να ακσησει μηνυση , οπως θα εκανε αν γινοταν αυτο στον δρομο, αλλα αν καταδικαστει ο οπαδος παει απευθειας μεσα.
Το πιο απλο ειναι να εχει την ιδια ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ αυτου του αντικειμενου κ στον δρομο, σε εναν αλλον χωρο πλην του γηπεδου.
ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
ΥΓ. Για την φωτο κ το πραγματικα δημοκρατικοτατο σχολιο το μονο που εχω να πω ειναι οτι αναρχες κ χωρις αποδειξεις-επιχειρηματα κραυγες συνδεοντε αμεσα με το επιπεδο του καθε ανθρωπου.
Οπως ειπα κ σε πρωτερο ποστ μου μπορουμε ανετα να καταργησουμε το κρατος μιας κ ο καθενας μας κρυβει εναν δικαστη μεσα του, εναν φονια, εναν οφθαλμο αντι οφθαλμου. Στην ουσια λουζομαστε οτι μας αξιζει. Ας υπαρχει εστω κ μια μικρη κ χαζη φωνη που να διεκδικει τα αυτονοητα για τον υπολοιπο πλανητη. ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, τουτεστιν ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ(please δεν μπορω να δω ξανα ποστ οτι το εννοω κυριολεκτικα)
ΥΓ2. Εχουν περασει πολλες σελιδες, ακομα περιμενω μια αποψη για οσους ηταν αθωοι. Εφοσον δεν σας καιγεται καρφι για τους ενοχους, κ δικαιωμα σας εξαλλου, απορω τι σκεφτεστε για καποιον ΑΘΩΟ, οπως εχει αποδειχθει εστω κ εκ των υστερων σε εφετειο. Φυσικα κ δεν περιμενω σοβαρη συζητηση μιας κ οσοι καταλαβαινουν εχουν προτιμησει τον δρομο του ΠΜ, κ καλα κανουν. Ευχαριστω οσους πιστευουν ακομα στα ισα δικαιωματα, κ φυσικα οπως μου ειπε ενας φιλος κ στις ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΩΡΕΙΕΣ, οχι οπως παλια που αφηναν τον καθε χουλιγκανο ελευθερο με ενα τηλεφωνο απο τον καθε Χ κ Ψ. ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.
Οφειλω να κανω μια διορθωση για την οποια μολις ενημερωθηκα.
Ο οπαδος του ΗΡΑ που συνεληφθει κατηγορειτε γιατι εκανε χρηση πυροσβεστηρα σε εναν αντρα της σεκιουριτυ του γηπεδου. Ο αντρας της σεκιουριτυ δεν ειναι σιγουρος για το αν ειναι αυτος ο ενοχος, καθως δεν μπορει να τον αναγνωρισει.
.
:eyepop: σωστος :lol: ...........που ειναι τα χρονια που ετρωγαν μαπες τα κορακια?? ......εκεινον τον Μπακα τον ειχαν λιωσει στο ξυλο οι αεκτζηδες :beer: :beer:
blackbusa
08/01/2008, 23:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
:eyepop: σωστος :lol: ...........που ειναι τα χρονια που ετρωγαν μαπες τα κορακια?? ......εκεινον τον Μπακα τον ειχαν λιωσει στο ξυλο οι αεκτζηδες :beer: :beer:
Aν και ειμαι εναντια στην βια...αυτου του παλιοπουστα καλα του εκαναν....μετα απο αυτο το περιστατικο αποφασισε να παρατησει την διαιτησια(εστω την επαγγελματικη).....αλλα και στα τοπικα τον ειχαν κανει ασηκωτο...μαλλον βλεπεις εκει παιζει πολυ παρανομο και δεν παιζουν με αυτα αυτοι....τους τωρινους ποιος θα τους πλακωσει???......ωστε αν δεν βαλουν μυαλο,να καταλαβουν και να αποφασισουν να αποχωρησουν....καλα,και για κατι πλαγιους ακομα χειροτερα....???γιατι ανθρωποι ειμαστε και εμεις ρε γαμωτη μου και το αιμα φτανει ευκολα στο κεφαλι....:(
αυτος εφαγε τακλιν στο κεφαλι :rotflmao: :rotflmao:
SvsGreek
09/01/2008, 19:28
Αλλα τι λετε ρε παιδια?
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΒΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ.
Κ φυσικα κανεις μας δεν εχει δουλεια να παιρνει τον νομο στα χερια του. Κ κακως δεν κλεισαν μεσα οσους τους αλητες που τον πλακωσαν τον ΚΑΘΕ Χ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
ΔΕΝ μπορουμε να παρουμε τον νομο στα χερια μας. Υπαρχουν ανθρωποι που πρεπει να τιμωρουν τον καθε Χ λαμογιο εποπτη κλπ. Τωρα το αν δεν το κανουν τοτε πρεπει να διεκδικησουμε να γινεται το σωστο κ οχι να κανουμε οτι γουσταρουμε.
Εννοειται οτι ανθρωποι ειμαστε ολοι, κ εχουμε τα ορια μας. Αλλα δεν μπορουμε να κανουμε οτι μας καπνισει. Ως παραδειγμα δειτε το ποστ του αλλου στο φορουμ οτι ο αδερφος ή φιλος του(δεν θυμαμαι τωρα) επιασε 2 που του εκλεβαν την εξατμιση κ τους σαπισε στο ξυλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. Εκει ομως ειπαμε ολοι μπραβο του κλπ. Αν ομως γραψω εγω κατι τετοιο εδω οτι εκανε ενας οπαδος κατι σε εναν που του εκανε μια μλκ, τοτε ΟΛΟΙ θα αρχισετε περι αλητων, να καουν ΟΛΟΙ κλπ.
Μηπως πρεπει επιτελους να ξεκαθαρισουμε στο μυαλο μας οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ το κρατος? Οτι υπαρχουν ανθρωποι που πρεπει να κανουν μια Χ δουλεια κ εμεις την δικη μας?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
blackbusa
09/01/2008, 20:05
Αλλα τι λετε ρε παιδια?
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΒΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ.
Κ φυσικα κανεις μας δεν εχει δουλεια να παιρνει τον νομο στα χερια του. Κ κακως δεν κλεισαν μεσα οσους τους αλητες που τον πλακωσαν τον ΚΑΘΕ Χ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
ΔΕΝ μπορουμε να παρουμε τον νομο στα χερια μας. Υπαρχουν ανθρωποι που πρεπει να τιμωρουν τον καθε Χ λαμογιο εποπτη κλπ. Τωρα το αν δεν το κανουν τοτε πρεπει να διεκδικησουμε να γινεται το σωστο κ οχι να κανουμε οτι γουσταρουμε.
Εννοειται οτι ανθρωποι ειμαστε ολοι, κ εχουμε τα ορια μας. Αλλα δεν μπορουμε να κανουμε οτι μας καπνισει. Ως παραδειγμα δειτε το ποστ του αλλου στο φορουμ οτι ο αδερφος ή φιλος του(δεν θυμαμαι τωρα) επιασε 2 που του εκλεβαν την εξατμιση κ τους σαπισε στο ξυλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. Εκει ομως ειπαμε ολοι μπραβο του κλπ. Αν ομως γραψω εγω κατι τετοιο εδω οτι εκανε ενας οπαδος κατι σε εναν που του εκανε μια μλκ, τοτε ΟΛΟΙ θα αρχισετε περι αλητων, να καουν ΟΛΟΙ κλπ.
Μηπως πρεπει επιτελους να ξεκαθαρισουμε στο μυαλο μας οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ το κρατος? Οτι υπαρχουν ανθρωποι που πρεπει να κανουν μια Χ δουλεια κ εμεις την δικη μας?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
Συγκρινεις μισα αντιπαραθεση μεταξυ οπαδων,που δεν εχουν να χωρισουν τιποτα,με καποιον που σαπιζει στο ξυλο κατι μαλακιζμενα που πηγαν να του κλεψουν την περιουσια του???πλακα μας κανεις τωρα....σου εχουν ποτε κλεψει κατι να καταλαβεις την αισθηση η μιλας εκ του ασφαλους???απο οτι φαινεται τα αρμοδια ατομα που πρεπει να τιμωρουν δεν κανουν καλα την δουλεια τους,γιατι ποσες σπειρες εχεις ακουσει να εχουν πιασει....???η ποσα κλεμμενα εχουν επιστραφει???η σε ποσο καιρο βγαινουν απο την φυλακη και αρχιζουν παλι τα ιδια???
SvsGreek
09/01/2008, 21:41
?????
!!!!!
Menω εκπληκτος.....
Εγινε φιλε μου, αν με κλεψει κανεις ΞΑΝΑ, τοτε θα σε τηλ να ερθεις με τη καραμπινα σου.
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ. Αν εμενα σαν οπαδο μου κλεψουν ενα πχ, πανο που μου κοστισε προσωπικα 10.000 ευρω, κ αν μου κλεψουν τη μηχανη που κοστισε το ιδιο τα θεωρεις διαφορετικα? Τα ιδια λεφτα εδωσα. ΑΛΛΑ δεν θα παρω κ τον νομο στα χερια μου.
Αν καποιος δεν κανει σωστα την δουλεια του, βλεπε αστυνομια, να πλακωσεις αυτους, κ οχι να κανεις οτι σου καπνισει.
Προσεξε, κ εγω το ιδιο θα εκανα, αν τα εβλεπα τα μλκ μπροστα μου κ πανω στα νευρα μου, ΑΛΛΑ λεω πιο ειναι το σωστο.
Δες παραδειγματα παντου στον πλανητη οπου τα κλεφτρονια σε κανουν μηνυση κ τους πληρωνεις κιολας για ξυλοδαρμο!!!!
Τιτλος: "Λευτερια στους οπαδους"
Τιτλος Εναλλακτικος: "Οι οπαδοι ειναι πραγματι σκλαβωμενοι"
blackbusa
09/01/2008, 22:07
?????
!!!!!
Menω εκπληκτος.....
Εγινε φιλε μου, αν με κλεψει κανεις ΞΑΝΑ, τοτε θα σε τηλ να ερθεις με τη καραμπινα σου.
να φερω το δικανο η το μπαζουκα???
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ. Αν εμενα σαν οπαδο μου κλεψουν ενα πχ, πανο που μου κοστισε προσωπικα 10.000 ευρω, κ αν μου κλεψουν τη μηχανη που κοστισε το ιδιο τα θεωρεις διαφορετικα? Τα ιδια λεφτα εδωσα. ΑΛΛΑ δεν θα παρω κ τον νομο στα χερια μου.
τωρα αυτο ειναι μετρο συγκρισης???πλακα κανεις σιγουρα...και αν δεν κανεις για πες πως θα αντιδρουσες....
Αν καποιος δεν κανει σωστα την δουλεια του, βλεπε αστυνομια, να πλακωσεις αυτους, κ οχι να κανεις οτι σου καπνισει.
τελικα λεμε ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ???η ΟΧΙ???
Προσεξε, κ εγω το ιδιο θα εκανα, αν τα εβλεπα τα μλκ μπροστα μου κ πανω στα νευρα μου, ΑΛΛΑ λεω πιο ειναι το σωστο.
Δες παραδειγματα παντου στον πλανητη οπου τα κλεφτρονια σε κανουν μηνυση κ τους πληρωνεις κιολας για ξυλοδαρμο!!!!
εισαι εναντια στην ΒΙΑ,αλλα θα εκανες το ιδιο,που δεν ειναι σωστο.....η μαλλον το σωστο η λαθος της κρισης σου ειναι αναλογα αν σου κανει μηνυση η οχι το κλεφτρονι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελπιζω το φιλαρακι σου να μην σε παρει για μαρτυρα υπερασπισης,γιατι τον κοβω παρεα με τους Ξηρους....αλλα αυτοι καποια στιγμη θα βγουνε....
υ.γ. κρουκιιιιιιιιιιιιιιι....:a23: :a23: :a23:
SvsGreek
10/01/2008, 13:10
Ειλικρινα εχετε μεγαλο προβλημα παιδια. Τα περνετε ολα στα αστεια, λες κ προκειται για ανεκδοτο.
Μιλας για μετρο συγκρισης με το παραδειγμα για το πανο. Ναι ειναι μετρο συγκρισης γιατι εγω γουσταρω ενα πανο οσο κ τη μηχανη μου. Εσυ αν θες μπορεις να γουσταρεις κυλοτες απο ανηλικα κ να τις ψωνιζεις απο το ebay. Δικαιωμα σου κ κολλημα σου. Ακου εκει που θα κρινεις κ τα γουστα μου.
Οσο για τον ετερο το αποτελεσμα οσων εχουν ειπωθει μεχρι τωρα ειναι μια προταση του....πραγματικα ατελειωτα επιχειρηματα κ φαια ουσια πρεπει να σπαταλησες. Καλα που δεν γραφεις με μελανι γιατι θα ειχες φαει ολα τα λεφτα σου
Παμε τωρα κ σε ενα ακομα υπεροχο δειγμα του νεου αυτου τερατουργηματος, του νομου Ορφανου.
Μολις σημερα δικαστηκε ο οπαδος του Ηρακλη που συννεληφθη τις προαλλες.
- Ο κατηγορουμενος ζητησε να παρθει το βιντεο απο τις καμερες ασφαλειας ωστε να αποδειχθει οτι δεν ειναι αυτος ο ενοχος.
- Ο εισαγγελεας, σε αντιθεση με τον συναδελφο του σε προτερη υποθεση, ΔΕΝ το δεχτηκε, καθως οπως ειπε "δεν μπορω να πιστεψω μια καμερα κ οχι εναν αστυνομικο" !!!!:eek:
- Ο οπαδος ειχε μαρτυριες περιπου 20+ ατομων που κατεθεσαν οτι ΔΕΝ ηταν αυτος που εκανε χρηση πυροσβεστηρα σε ανθρωπο της σεκιουριτυ. Δεν τον κοπανησαν τον σεκιουριτα, τον ψεκασαν(ακου εκει...ποιος ο λογος δεν καταλαβαινω τι κολλημα εφαγε ο βλακας που το εκανε αυτο).
- Ο σεκιουριτας κατεθεσε οτι ΔΕΝ ειναι αυτος ο ανθρωπος που τον ψεκασε με πυροσβεστηρα. Ζητησε κ ο ιδιος να γινει χρηση του βιντεο απο τις καμερες για να βρεθει ο ενοχος.
- ΜΙΑ μονο καταθεση υπηρχε οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι ενοχος.....η καταθεση του αστυνομικου που τον συνελαβε 2 ωρες μετα το τελος του αγωνα, κοντα στο σπιτι του.
Το αποτελεσμα? 17 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ στον ενοχοαυτον αλητη, δολοφονο, βιαστη κ wanna be πυροσβεστη. Επιτελους μπορουμε να εχουμε τις μηχανες ξεκλειδωτες...ειμαστε ελευθεροι χωρις τετοιους οπαδους!:alien:
Το δικαστηριο των εκρινε ενοχο με αναστολη. Κατι που εγινε για πρωτη φορα. ΑΛΛΑ ο εισαγγελεας, ναι αυτος που δεν δεχτηκε το βιντεο απο τις καμερες ασφαλειας, ζητησε να ΜΗΝ ισχυσει η αναστολη, μιας κ ο νομος ορφανου δεν προβλεπει αναστολη. Οι δικαστες εκριναν υπερ της αναστολης λογω του οτι ο οπαδος ειχε λευκο ποινικο μητρωο. Αναμενουμε την τελικη αποφαση μετα την εντολη του αγιου εισαγγελεα.
Μπορειτε να συνεχισετε να χλευαζετε το ποστ αυτο, να θεωρειτε εμενα βλακα-ηλιθιο ή οτι γουσταρετε. Μπορει επισης να θελετε να καουμε στην πυρά, να εξαφανιστημου απο προσωπου γης.
Αλλα αυτο που δεν μπορειτε ειναι να αποφυγετε την αληθεια. Οτι ενας ΑΘΩΟΣ ανθρωπος κινδυνευει να μπει μεσα για 17 μηνες. Κ γιΑΤΙ ΛΕΩ ΑΘΩΟς? Επειδη πολυ απλα μονο ενας ηλιθιος μπορει να ζητησει να εχει το βιντεο ως αποδειξη της αθωοτητας του, ΑΝ δεν ειναι σιγουρος οτι ειναι αθωος. ΑΝ ομως ειναι ενοχος, τοτε ειλικρινα δεν γινετε να τιμωρειτε με τετοια ποινη....ΔΗΛΑΔΗ αν το κανω το ιδιο "αδικημα" στον δρομο σε εναν οδηγο θα φαω 17 μηνες ? Φυσικα κ οχι. Ή μηπως αν το κανω στον δρομο παυω να ειμαι οπαδος κ ισχυει αλλος νομος? Εντελως βλακωδεις ερωτησεις, αλλα ακομα δεν εχετε δει οτι υπαρχει ενας κακιστος, κ αντιδημοκρατικος νομος.
ΥΓ. Ο εισαγγελεας τι φοβαται κ δεν κοιταει το βιντεο? Ειναι τετοια η αναγκη να κατασκευαστουν ενοχοι?
ΥΓ. Οι πηγες των γραφομενων ειναι δηλωσεις σημερινες του δικηγορου του οπαδου, κ αρκετων μαρτυρων σε 2 ραδιοφωνα της πολης.
Κ πραγματικα τετοια περιστατικα διωχνουν πολυ κοσμο απο το γηπεδο, καθως πολλοι ανθρωποι δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ορεξη να κατηγορηθουν για αδικηματα που δεν εχουν κανει, κ να καταληξουν στην φυλακη. Φυσικα ο κοσμος εχει φυγει απο τα γηπεδα κ για ηλιθιους χουλιγκαν, ηλιθιους οπαδους αν θελετε να τους πω, απο ηλιθιους διαιτητες κ παει λεγοντας. Δεν μιλαω ποσο μαλλον για το θεαμα που πληρωνουμε, τις εγκαταστασεις κλπ.
Αραγε οι ΚΑΜΕΡΕΣ για ποιο λογο μπηκαν? Γιατι δεν λαμβανονται ΠΑΝΤΑ υποψην απο αστυνομια, ΕΠΟ, δικαστηρια???? Απλα, επρεπε καποιοι να παρουν χοντρες μιζες απο τις καμερες, κ για αυτο μπηκαν.
ΥΓ για γελιο........ Οταν ηρθαν οι υπεθυνοι της ΕΠΟ στο γηπεδο Χαριλαου για να δουν που θα μπουνε οι καμερες, πριν εναμιση χρονο, οι ιδιοκτητες της ΠΑΕ τους δηλωσαν οτι εχουμε τις καλυτερες καμερες, που μπηκαν πρωτες στην Ελλαδα, με εξοδα της ΠΑΕ, στα ακριβως ιδια σημεια που θελετε να μπουν οι καμερες που λετε. Κ μαλιστα οι δικες μας ειναι πιο ανωτερων standard απο αυτες του δημοσιου. Επομενως τους προτειναν να γλυτωσουν ενα περιττο εξοδο, κ απλα να συνδεσουν τις υπαρχουσες με το δικτυο που εστηνε η ΕΠΟ, ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ?
-EΠΟ: Πρεπει να μπουνε οι δικες μας μιας κ εχουν ηδη προπληρωθει κ εχει ηδη αποφασισθει να γινει, χωρις την αποψη σας.
-ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Συγνωμη αλλα πότε εγινε διαγωνισμος για το ποια εταιρια θα αναλαβει την ΟΛΗ διαδικασια? Κ γιατι δεν ερωτηθηκαν οι ΠΑΕ ωστε να γλυτωσει το κρατος καποια χρηματα?
- ΕΠΟ: Εεεεεε......χμμμμμ......εεε...κοιταξτε, εγινε απευθειας αναθεση(!!!#$$#!) κ δεν χρειαζομαστε την αποψη σας.
Εσεις ,οπως εγω, πληρωσατε αυτη τη λαμογια, την απευθειας αναθεση , κ ολα αυτα τα ομορφα. Αλλα ξερω, να καουμε οι οπαδοι.....να πεθανουμε ολοι....ειμαστε προβατα...ακολουθουμε μια γραμμη. Συνεχιστε να κοιτατε το νομισμα απο την μια πλευρα του μονο.....κ αφηστε ολους αυτους να μας κοροιδευουν κ εμεις να μαλωνουμε μεταξυ μας.
...
:a28:
Don't push me pleeeaaase... :sick:
gousgoun_69
10/01/2008, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
Αυτός που έβγαινε στις τηλεοράσεις με τα κόκκινα σωβρακάκια ? :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
10/01/2008, 13:17
ε..... σιγά μην σας συμπαρασταθούμε κιόλας...
Οπαδοί μιας ΚΑΕ-ΠΑΕ και το εκλαμβάνουν σαν ενα απο τα σημαντικά μέρη της ζωής τους. Αν δεν κατανοεί κάποιος πόσο "αφελές" είναι αυτό τι άλλο να πω; Το ποδόσφαιρο είναι απλά διασκέδαση , για τους μη-αθλητές και αθλητικούς συντελεστές. Δεν είναι τρόπος ζωής...
Περαστικά μας.
Gandalf
gousgoun_69
10/01/2008, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τιτλος: "Λευτερια στους οπαδους"
Τιτλος Εναλλακτικος: "Οι οπαδοι ειναι πραγματι σκλαβωμενοι"
:a10: :a10:
Ρε φίλε δεν σε ξέρω...αλλά γιατί πάντα γουστάρω αυτά που γράφεις ?
Και έτσι όπως τα διατυπώνεις...
Απαιχτος.
PS...υπάρχει καποιος μοντ ? Δεν ανέχομαι ο κάθε τυχάρπαστος που στην ανωνυμία του πληκτρολογίου αποκαλεί τους υπόλοιπους κομπλεξικούς μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί μαζί τους.:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
.......................
PS...υπάρχει καποιος μοντ ? Δεν ανέχομαι ο κάθε τυχάρπαστος που στην ανωνυμία του πληκτρολογίου αποκαλεί τους υπόλοιπους κομπλεξικούς μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί μαζί τους.:mad:
Κοιτα τρια ποστ πιο πανω σου... :winka:
gousgoun_69
10/01/2008, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κοιτα τρια ποστ πιο πανω σου... :winka:
ΟΚ...
Μάλλον όταν έγραφα απαντούσες :wave2:
Ευχαριστώ.
gdevelek
10/01/2008, 13:35
σου έγραψα πριν πολλές μέρες ότι άλλο πράγμα κακός νόμος και άλλο κακή εφαρμογή του
ο εισαγγελέας αυτός ξεφτιλίζει το επάγγελμά του και είναι ο υπεύθυνος αυτής της κακοδικίας, όχι ο νόμος
SvsGreek
10/01/2008, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
σου έγραψα πριν πολλές μέρες ότι άλλο πράγμα κακός νόμος και άλλο κακή εφαρμογή του
ο εισαγγελέας αυτός ξεφτιλίζει το επάγγελμά του και είναι ο υπεύθυνος αυτής της κακοδικίας, όχι ο νόμος
Οχι ο νομος? Δηλαη οτι το "αδικημα" αυτο τιμωρειται αλλιως, ΑΝ τιμωρειται, στο δρομο, κανει σωστο το νομο????
Δεν απαντας σε αυτο το κυριο θεμα.
Αν κανω το ιδιο στον δρομο, δεν ειμαι πλεον οπαδος? Ειμαι αλλος ανθρωπος?
Δεν διαφωνω μαζι σου για τον εισαγγελεα, αλλα το θεμα ειναι ο νομος, κ η ανισοτητα του. Κ επειτα ειναι κ ο καθε εισαγγελεας που κανει ετσιτην δουλεια του.
Η κουβεντα εχει εκτραχυνθει αρκετα και κλειδωνεται! :sick: