View Full Version : Περί καυσίμων -
Καλησπέρα σε όλους και όλες,
από πηγές ενημερώθηκα ότι σύντομα θα σταματήσει να κυκλοφορούν 2 τύποι αμόλυβδης 95 και 100 οκτανίών αλλά μόνο ένας τύπος και θα είναι 98 οκτάνια.
Η τιμή της θα είναι περίπου +0,030€ στη τιμή της αμόλυβδης 95.
Τώρα για τους λόγους που θα γίνει αυτό πολλούς μπορούμε να σκεφτούμε..
115655
gousgoun_69
27/12/2007, 23:29
Δεν έχω ακούσει ούτε έχω διαβάσει κάτι.Θα μπορούσες να βάλεις τις πηγές σου ?
Ή κάποια site για να δούμε επί του θέματος ? :wave2:
η πηγή μου είναι στέλεχος εταιρίας καυσίμων, όταν θα έχω πιο πολλά και πιο συγκεκριμένα θα αναφερθώ πάλι στο θέμα.
gousgoun_69
27/12/2007, 23:57
ΟΚ
CBF - HRC
28/12/2007, 00:00
Και στην ευρώπη δεν υπάρχει 100 άρα βενζίνη , μόνο 95 , και 98 με ότι πρόσθετα βάζει η κάθε εταιρία.
άν όμως έρθει ποτέ στην ελλάδα (που αμφιβάλω) η REPSOL τότε μιλάμε για τρελή βενζίνη.
σε translap δικάβαλο και το μοτο πήγαινε λές και είχε νιτρο.
αλλά η τιμές στην ευρώπη είναι πολύ ψηλές , τον νοέμβριο 2005 που πηγαίναμε ισπανία με τον κουμπάρο μου , η ακριβότερη 98 είχε κάπου 1,35 ευρώ
το θέμα πιστεύω είναι να ελέγχονται τα πρατήρια καυσίμων και να μην νοθεύουν την βενζίνη , και τότε δεν θα έχουμε προβλήματα.
εγώ πάλι λέω ΕΥΤΥΧΩΣ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ, που αξιώθηκα και αγόρασα το μοτο και παράτησα το κουτί που ζητάει συνέχεια βενζίνη..και αν ήξερα ότι όντως είναι των 98 να την πληρώσω 1,30..εδώ ούτως η άλλως Ηράκλειο η αμόλυβδη πάει γύρω στο 1.20..αλλά να είναι αυτή όχι 95 άρα μέσα και η αντλία να γράφει 98..
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF - HRC
άν όμως έρθει ποτέ στην ελλάδα (που αμφιβάλω) η REPSOL τότε μιλάμε για τρελή βενζίνη.
σε translap δικάβαλο και το μοτο πήγαινε λές και είχε νιτρο.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Άντε πάλι τα ίδια ....:sad:
SF σε ζητανε ρε
:lol: :lol: :lol: :lol: