PDA

View Full Version : ktm!

crewdriver
29/12/2007, 12:47
Θελω να αρχισω με τις μηχανες!σκεφτομαι το klx 300 αλλα 1)δεν θα το πουλησω μετα ποτε...2)ολοι λενε πως το βαριεσαι(σαν δυναμη) μετα απο λιγο καιρο...που αρεσουν πολυ τα μοταρντ και δινω μεχρι 4,500 το πολυυυυ 5000...καποιο ktm(smc 625??)Η καποιο husky?εσεις τι λετε?Ειμαι αρχαριος με τις μηχανες και για αυτο ηθελα κατι ελαφρυ και σχετικα αδυναμο αρχικα αλλα υπαρχον τα μειονεκτηματα που ειπα πιο πανω...απο αξιοπιστια πως τα πανε τα ktm και τα χουσκβαρνα(δε σκεφτομαι κατι πολυ παλιο,το πολυ τριετια)??το μικρο διπλωμα με καλυπτει στο 625??

SPC
29/12/2007, 14:39
kalhtera pare ena lc4 pou gia arxario einai mia xara ala na ksereis oti sthn sidirisi den xarizete ,prepei sta service tou na eisai aglos ola sthn oratous giati ama ta afiseis esto kai ligo malon thn ebapses ,antalaktika exei ligo akrivoutsika ala pistepseme am to prosexxeis den tha sou bgalei tipota , ego sou protino na pareis metaxirismeno mono an exei service book ,husvarna den sou sinisto oute smc giati einai ligo pio grigora an pali eisai ligo ksexasiarhs sta service kalhtera pare ena xtaki pou den zitaei kai pola!!!

orangefactor
29/12/2007, 16:19
εισαι αρχαριος κ ψαχνεις κατι αδυναμο κ κοιτας για KTM κ ειδικα smc?
παρε ενα ΧΤακι να κανεις την δουλεια σου κ μετα κοιτα για κατι καλυτερο:wave2:

Υ.Γ παντως αν θες στο hell in a store στην γωνια θηβων κ καβαλας εχει ενα smc 4500

crewdriver
29/12/2007, 23:16
αρχικα ευχαριστω που απαντησατε!
κοιταω διαφορα πραγματα και παιρνω γνωμες γενικα!πιο κοντα ειμαι στο klx και στο drz...αλλα κοιταω και αυτα που ειπα(αν και ειναι δυνατα για αρχη)!

p@nos
30/12/2007, 00:02
-DR-Z το καλυπτει το διπλωμα σου????
-Οχι...:D

-ΚΤΜ το καλυπτει το διπλωμα σου???
-Οχι...:D

Γι'αυτο να κοιτας σε μηχανες που επιτρεπεται να οδηγεις...

Εχεις ιδεα τι ειναι το ΚΤΜ και το dr-z που συζητας η θα πας σε αυτα κατευθειαν απο παπι η ποδηλατο???

SPC
30/12/2007, 00:12
XTIPA ENA APOLON 13 POU DEN XRIAZETE KAI DIPLOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!1

crewdriver
30/12/2007, 00:21
τωρα ειμαι 19 αλλα μεχρι να μαζεψω ολα τα χρηματα θα ειμαι 20 στα 21(αφου μιλαμε για κατι εκτος του Klx)..ξερω τι ειναι και για ποια χρηση!ρωταω ομως να μου πει καποιος που ισως εχει η ειχε τις μηχανες να μου πει πραγματα!επαφη εχω με τον χωρο,δεν ειμαι ξεκαρφωτος..

p@nos
30/12/2007, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από crewdriver
τωρα ειμαι 19 αλλα μεχρι να μαζεψω ολα τα χρηματα θα ειμαι 20 στα 21...ξερω τι ειναι και για ποια χρηση!ρωταω ομως να μου πει καποιος που ισως εχει η ειχε τις μηχανες να μου πει πραγματα!επαφη εχω με τον χωρο,δεν ειμαι ξεκαρφωτος..

Δεν θελω να σου κανω κυρηγμα παντως αυτα που ψαχνεις ειναι μεγαλα για αρχαριους...
Και σε ξαναρωταω,ειχες επαφη με καμμια μηανη στο παρελθον???

Και δεν εννοω βολτα σε αλανα με καποιου φιλου,εννοω αν εχεις η ειχες δικη σου μηχανη...

:wave2:

crewdriver
30/12/2007, 09:09
οτι ειναι μεγαλες το ξερω...οχι δικη μου δεν ειχα γιατι ηθελα πρωτα το χαρτι στα χερια μου και μετα μοτο επειδη μολις βγω στον κεντρικο πανω απο το σπιτι εχει συχνα πυκνα μπλοκα.

p@nos
30/12/2007, 18:06
οτι ειναι μεγαλες το ξερω...οχι δικη μου δεν ειχα γιατι ηθελα πρωτα το χαρτι στα χερια μου και μετα μοτο επειδη μολις βγω στον κεντρικο πανω απο το σπιτι εχει συχνα πυκνα μπλοκα.

Afoy το χαρτι ειτε το 'χεις ειτε δεν το 'χεις παλι θα σε γραψουν και παλι θα πας δικαστικα...
Και μην νομιζεις οτι θα πας στο δικαστηριο ετσι...Δεν θα πρεπει ναπληρωσεις και τον δικηγορο???
Και πες οτι δεν σε πιανουν...
Και οτι εχεις ενα ατυχημα...
Και ο αλλος να φταιει το ξερεις οτι τα σπασμενα θα τα πληρωσεις εσυ+++τα μπλεξηματα με την τροχαια???

Μπορει να μην γινει και τιποτα...
Αλλα κι αν σου κατσει????

Δεν αξιζει το ρισκο...
Δηλαδη δεν μπορεις να κανεις υπομονη 2 χρονακια...
Ασε που απ'την στιγμη που δεν εχεις μηχανη τα συγκεκριμενα ειναι πολυ μεγαλα και ακαταλληλα για τα χερια σου(βασικα για την πειρα σου)...
Στηην αρχη εχεις την εντυπωση οτι δεν θα πεσεις ποτε,οτι το πας τελεια,οτι φτιαχτηκε για σενα κτλ...

Και οταν ξαφνικα θα δεις να φευγει η γη κατω απο τα ποδια σου θα ειναι πολυ αργα...
Την στιγμη που θα σου φευγει και η καρδια σου θα χτυπαει με 400 παλμους το δευτερολεπτο και θα αρχησεις να σκεφτεσαι οτι εκανες το μεγαλυτερο λαθος της ζωης σου...

O SPC που σου λεει οτι για αρχαριο το LC4 ειναι οτι πρεπει εχει φαει το καπακι του και το δινει το μηχανακι του...Για ρωτα τον πως ενιωθε εκεινη την στιγμη,που νομιζε οτι ''το 'χε''???

Γιατι δεν κοιτας κατι σε 250 σε στιλ XR,TTR που και μπορεις να διασκεδασεις και να μαθεις και ειναι και πολυ λιγοτερο επικινδινα στα χερια ενος απειρου οδηγου???

Μπορει να τα ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο απ'οτι νομιζεις...

Ελπιζω να διαβασεις το κειμενο και να σκεγτεις λιγο περισσοτερο αυτα που σου λεω...

SPC
30/12/2007, 19:43
file mou ego efaga kapaki logo atsoubalou sinodigou!ego piga se ktm lc4 apo astrea kai z 200
kai apo tote exo alaksei 3 mixanes .to 610 den to dino epidi fobithika alla epidi xriazome lefta eksalou exo kai ena sxv pou pistepseme thelei xeria!pantos den iksera oti o pitsirikas den eixe oute papi gi ayto kai tou to eipa . omos tha simfoniso mazi sou oti prepei na parei kati pio normal an den exei katholou pira! filika spiros

p@nos
30/12/2007, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPC
file mou ego efaga kapaki logo atsoubalou sinodigou!

Σε αυτο φανταζομαι δεν περιμενεις απαντηση...

eksalou exo kai ena sxv pou pistepseme thelei xeria!

Το SVX δεν θελει τιποτα χερια για να το πας,αλλιως δεν θα το πουλαγαν...
Χερια θελει να σπασεις με αυτο το ρεκορ στα Μεγαρα...
Αμα μου το σπασεις τοτε εισαι χερας,ΟΚ:winka: ????

ego piga se ktm lc4 apo astrea kai z 200

Μηπως εισουν και αρκετα τυχερος???
Περα απ'το καπακι φανταζομαι εχεις φαει πολλες τουμπες που σιγουρα αν εισουν πιο εμπειρος δεν θα τις ετρωγες...

Και το φιλικα νομιζω πως δεν χρειαζεται,εξαλλου κουβεντα κανουμε...

SPC
31/12/2007, 01:11

SPC
31/12/2007, 01:30
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SPC
pistepseme oti den exo faei poles eos katholou toubes ala kai toubes na etroga me to pou pairneis mixanh einai mes sto programa tora esy mallon eisai typos pou peires proth fora mixanh sta 21 giati malon den eixes gafra h den se afinan oi gonois sou ,kati akoma otan den ksereis ton allon kalhtera mhn EKFRAZEIS GNOMH!!ektou ponirou!!

otan odigas z 2oo kaylomenos 16 xronon den einai kai ligo giayto mhn ironevese!KAI AN PISTEVEIS OTI TO LC4 MAMA KAI TO DRZ EINAI TIPOTA PRIONIA TOTE TI NA SOU PO
( xt 500 malon arxarios eisai kai esy!!):) :) [/QUOTE

p@nos
31/12/2007, 02:15
xt 500 malon arxarios eisai kai esy

Την συγκεκριμενη μηχανη την αγορασα γιατι καλυπτεται απ'το διπλωμα που μπορεσα να βγαλω σε αυτη την ηλικια και για να πηγαινω στο πολυτεχνειο οπου και ειμαι φοιτητης,οχι για να κανω την μαιμου στο δρομο...
Και μηχανες οδηγαω πολλλλαααααααα χρονακια,σιγουρα περισσοτερα απο σενα.
Και το αν ειμαι αγχαριος σιγουρα πισω απ'την οθονη δεν μπορεις να το κρινεις...

Αυτα που τωρα μαθαινεις εσυ(σουζες παντες και λοιπες παπαριες που κανεις παιρνοντας τους--ανοητους ομολογουμενως--φιλους σου στο λαιμο σου)τα εκανα πολλαααα χρονακια παλιοτερα σε ελεγχομενο περιβαλλον...

Οποτε οπως καταλαβες στην ψυχολογια δεν εισαι και τοσο καλος γιατι δεν βρηκες τι ΤΥΠΟΣ ΕΙΜΑΙ...

Το παιδι ρωτησε τι μηχανη να παρει και του λες το ΚΤΜ ειναι οτι πρεπει για αρχαριο...
Τοτε για τους εμπειρους τι ειναι???η Μ1 του Rossi???

Και καταλαβε οτι το Aprilia που εχεις δεν ειναι τιποτα αλλο απο 130 κιλα παλιοσιδερα...
Βεβαια ειναι γνωστο οτι η Ελλαδα εχει γεμισει απο ''χεραδες''....:lol:

Τωρα αν θεωρεις τον εαυτο σου μαγκα που οδηγαγες ενα παπι του κωλου στα 16 σου που του ειχες ξεχυλωσει τον κιλυνδρο,τι να σου πω...

Εγω παντως ειμαι περιφανος για αλλα πραγματα για τον εαυτο μου...

Και επειδη βλεπω οτι εχεις ορεξη για να πουλησεις μαγκια και να κανεις επιδειξη,το πιθανοτερο ειναι να μην σου απαντησω...
Αν εχεις να μου πεις κατι(που θα εχει καποια ουσια)στειλε μου πμ.

SPC
31/12/2007, 02:39
file mou th na sou po ama pisteveis oti thelo na dikto kai na sou pouliso magia kanei megalo lathos tora ama odigages se pista pio palia kai kanes souzes pio palia apo mena pragma pou den paizei giati eimai polh megaliteros sou !tote shgnomh van de boss!!!!
A)den eimai perifanos gia ton eafto giafta pou ekana palia pistepseme!!
B)thn gnomh mou eipa ston paidi kai an den shmfoneis pes thn gnomh sou pio omorfa kai mhn ironenevese xoreis na ksereis prosopa kai katastaseis!
kai kati teleftaio mhn prospatheis na me mioseis legontas mou oti kai kala den tha sou ksanasteilo mhnhma! filika spc

Και καταλαβε οτι το Aprilia που εχεις δεν ειναι τιποτα αλλο απο 130 κιλα παλιοσιδερα
OSA DEN FTANEI ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA!!!:D :D :D :D :D :D
H EMPIRIA SOU PANTOS FENETAI APO AYTO TO MHNHMA POU EXEIS STILEI!!! To 600 δεν το πηρα γιατι δεν καληπτεται απ'το διπλωμα...

Αληθεια εχει μεγαλη διαφορα απ'το 600 σε επιδοσεις???

p@nos
31/12/2007, 03:02
file mou th na sou po ama pisteveis oti thelo na dikto kai na sou pouliso magia kanei megalo lathos tora ama odigages se pista pio palia kai kanes souzes pio palia apo mena pragma pou den paizei giati eimai polh megaliteros sou !tote shgnomh van de boss!!!!
A)den eimai perifanos gia ton eafto giafta pou ekana palia pistepseme!!
B)thn gnomh mou eipa ston paidi kai an den shmfoneis pes thn gnomh sou pio omorfa kai mhn ironenevese xoreis na ksereis prosopa kai katastaseis!
kai kati teleftaio mhn prospatheis na me mioseis legontas mou oti kai kala den tha sou ksanasteilo mhnhma! filika spc

Και καταλαβε οτι το Aprilia που εχεις δεν ειναι τιποτα αλλο απο 130 κιλα παλιοσιδερα
OSA DEN FTANEI ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA!!!:D :D :D :D :D :D

Δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι VDB...

α)Η αυτογνωσια κανει σιγουρα καλο
β)Ωραια ειπες την γνωμη σου αλλα δεν νομιζω οτι σε ειρωνευτικα πουθενα,τωρα αν το υφος μου ηταν ειρωνικο, τι να πω, ειναι στοιχειο του χαρακτηρα μου οταν ερχομαι σε αντιπαραθεση με καποιον που λεει πραγματα που για τα δικα μου δεδομενα δεν ειναι σωστο...
Εσυ ειρωνευτικες πρωτος,διαβασε την απαντηση σου μετα την πρωτη μου απαντηση...

Σιγουρα δεν θελω να σε μειωσω λεγοντας οτι δεν θα σου απαντουσα.Ειναι κατι που το εχω κανει αρκετες φορες.Απ'την στιγμη που εδωσες ομως μια σοβαρη απαντηση...

Το φιλικα οπως σου ξαναειπα δεν χρειαζεται,ετσι κι αλλιως συζητηση κανουμε...

Και ναι και το μηχανακι σου και το μηχανακι μου παλιοσιδερα ειναι,και δεν αλλαζω αυτη την αποψη μου.Σιγουρα στη ζωη υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα απο παλιοσιδερα με δυο ροδες.

Ωραια η μηχανη σου και σιγουρα θα μ'αρεσε να την ειχα....

Και πριν παρω το ΧΤ ειχα βρει ενα Δουκα με Ακραπες FCR και εκκεντροφορο μοντ.06 και ημουν ετοιμος να το παρω(με δικα μου λεφτα εννοειται,δεν υπηρχε χρηματοδοτης)...

Ο λογος που δεν το πηρα ειναι απλα γιατι δεν καλυπτεται απ'το διπλωμα.Γι'αυτο και πηρα το ΧΤ500.Θα μπορουσα να επαιρνα και το 600 πιο φτηνα αλλα δεν καλυπτεται απ'το διπλωμα μου.

edit: Γραφε ελληνικα να μην βγαζουμε τα ματια μας...

p@nos
31/12/2007, 03:17

Αληθεια εχει μεγαλη διαφορα απ'το 600 σε επιδοσεις???

Μην πατας την επεξεργασια στα μηνυματα σου αν θες να πεις κατι,πατα παραθεη στο μηνμα αυτου που θες να απαντησεις...

Στην ερωτηση σου τωρα,το 600 δεν ξερω αν εχει διαφορα μεγαλη σε επιδοσεις απ'το 500,αυτο που ξερω ειναι οτι το 500 καλυπτεται απ'το διπλωμα...
Και ηταν το μονο που με ενδιεφερε στην αγορα της μοτο,αφου το πηρα αποφαση.
Αν ηταν να επαιρνα το 600 καλυτερα να 'παιρνα τον δουκα...

Γι'αυτο ειπα ολα αυτα και στον crewdriver για τα διπλωματα,τα ατυχηματα και της αστυνομιες.
Βρεθηκα στην θεση του,το σκεφτηκα πολυ το πραγμα,''ζυγισα'' την κατασταση και κατεληξα οτι δεν αξιζει τον κοπο να εχεις μηχανη που δεν σε καλυπτει...

orangefactor
31/12/2007, 15:59
ρε παιδια ελεος!
ξεκινησε ο crewdriver ενα topic για το τι μηχανη θελει να παρει σε 2 χρονια!!!!!!!κ καταφερατε παλι να τσακωνεστε!δηλαδη εχει ξεφυγει λιγο η κατασταση στο foroum η μου φενεται?κ το λεω αυτο χωρις να ειμαι πολυ καιρο μελος.

φιλε Γκαζοφονιξ.
εισαι οντως του 89 οπως γραφεις στο προφιλ σου?γιατι αν ναι θελω να μας πεις πως οδηγαγες τοσα ποοοοοοοοοοοοοολλλλλλλαα χρονια μηχανες κ η πρωτη σου ειναι το ΧΤ??
αυτα "τα εκανα κ εγω αυτα πολλλαα χρονακια πριν σε ελεγχομενο περιβαλλον" ειναι μαλακιες κ το ξερεις κ εσυ.δηλ εφευγες απο το σπιτι σου εκανες 2-3 σουζες κ κανα παντιλικι στην πιο κοντινη πιστα:eyepop: κ γυρναγες ε?
αν το εκανες/κανεις τοτε πολλα μπραβο αλλα επετρεψε μου να μην το πιστευω με τπτ.
εκτος κ αν "ελεγχομενο περιβαλλον" εννοεις καμια ευθεια με λιγη κινηση κ με κανα δυο φιλους να κοιτανε μην τυχον ερθουν τα στρουμφ.αμα ειναι ετσι το εχουμε κανει ολοι:wave2:
κ ναι το Aprilia ΔΕΝ ειναι παλιοσιδερα!

φιλε SPC.
ο crewdriver ζητησε γνωμες για πρωτη μηχανη,δεν πιστευω οτι το lc4 ειναι καταληλο για αυτο.

κ επειδη δεν θελω να νομιζετε οτι το παιζω χερας,το ktm το πηρα ενω πριν ειχα cbr 125.....
κ εχω πεσει 3 φορες ΟΛΕΣ απο μαλακιες 4τροχων...
αυτα.

Υ.Γ πολλοι γραφουν λες κ ειναι κυριες η τπτ τελειοι πολιτες,γιατι απλα ντρεπονται να πουν οτι εχουν κανει σουζες κοντρες κ παντιλικια σε δημοσιο δρομο!κ οσοι το παραδεχονται αμεσως πεφτουν να τους φανε!ασε που γραφουν με ενα στυλ ειρωνικοτατο(κ μιλαω γενικα τωρα ετσι)

p@nos
31/12/2007, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
ρε παιδια ελεος!
ξεκινησε ο crewdriver ενα topic για το τι μηχανη θελει να παρει σε 2 χρονια!!!!!!!κ καταφερατε παλι να τσακωνεστε!δηλαδη εχει ξεφυγει λιγο η κατασταση στο foroum η μου φενεται?κ το λεω αυτο χωρις να ειμαι πολυ καιρο μελος.

φιλε Γκαζοφονιξ.
εισαι οντως του 89 οπως γραφεις στο προφιλ σου?γιατι αν ναι θελω να μας πεις πως οδηγαγες τοσα ποοοοοοοοοοοοοολλλλλλλαα χρονια μηχανες κ η πρωτη σου ειναι το ΧΤ??
αυτα "τα εκανα κ εγω αυτα πολλλαα χρονακια πριν σε ελεγχομενο περιβαλλον" ειναι μαλακιες κ το ξερεις κ εσυ.δηλ εφευγες απο το σπιτι σου εκανες 2-3 σουζες κ κανα παντιλικι στην πιο κοντινη πιστα:eyepop: κ γυρναγες ε?
αν το εκανες/κανεις τοτε πολλα μπραβο αλλα επετρεψε μου να μην το πιστευω με τπτ.
εκτος κ αν "ελεγχομενο περιβαλλον" εννοεις καμια ευθεια με λιγη κινηση κ με κανα δυο φιλους να κοιτανε μην τυχον ερθουν τα στρουμφ.αμα ειναι ετσι το εχουμε κανει ολοι:wave2:
κ ναι το Aprilia ΔΕΝ ειναι παλιοσιδερα!

Orangefactor εχω τον πατερα μου ο οποιος--καλως η κακως-- ειναι χρονια στο χωρο της μοτοσυκλετας και φροντησε να με βαλει σε αυτον απο πολυ μικρο...Νωριτερα απ'τα 10 μου χρονια...
Εμαθα να οδηγαω τοτε σε μεγαλες αλανες,αυτοσχεδια πιστακια και μετα εφτασα σε σημειο να κανω σε αυτα μονος μου βολτες αρκετες ωρες τη βδομαδα ωστε να βελτιωνομαι συνεχως οδηγικα...Και νομιζω οτι να οδηγας σχεδον 10 χρονια ειναι αρκετα.

Το αν το πιστευεις εσυ η οχι δεν με ενδιαφερει ειληκρινα καθολου...Για ναμη σου πω καλυτερα που το γραφω...

Την μηχανη που πηρα την πηρα επειδη θα βαζω πολλα χιλιομετραστο δρομο και θελω να ειμαι νομιμος...

Τα περι μαλακιας μαλλον εσυ τα γνωριζεις καλυτερα...

orangefactor
31/12/2007, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
Orangefactor εχω τον πατερα μου ο οποιος--καλως η κακως-- ειναι χρονια στο χωρο της μοτοσυκλετας και φροντησε να με βαλει σε αυτον απο πολυ μικρο...Νωριτερα απ'τα 10 μου χρονια...
Εμαθα να οδηγαω τοτε σε μεγαλες αλανες,αυτοσχεδια πιστακια και μετα εφτασα σε σημειο να κανω σε αυτα μονος μου βολτες αρκετες ωρες τη βδομαδα ωστε να βελτιωνομαι συνεχως οδηγικα...Και νομιζω οτι να οδηγας σχεδον 10 χρονια ειναι αρκετα

Το αν το πιστευεις εσυ η οχι δεν με ενδιαφερει ειληκρινα καθολου...Για ναμη σου πω καλυτερα που το γραφω...

Την μηχανη που πηρα την πηρα επειδη θα βαζω πολλα χιλιομετραστο δρομο και θελω να ειμαι νομιμος...

Τα περι μαλακιας μαλλον εσυ τα γνωριζεις καλυτερα...

ρε μαλλον δεν διαβασες καλα αυτα που εγραψα.

σου ξαναλεω λοιπον οτι αν το εκανες οντως αυτο μπραβο κ σε σενα κ στον πατερα σου.για το οτι δεν σε πιστεψα θεωρησε οτι ειμαι δυσπιστος οκ?

δεν σχολιασα αρνητικα την μηχανη σου κ γιατι την αγορασες κ ουτε σου εγραψα να κυκλοφορεις παρανομος.:confused:

κ κοψε την ειρωνια

p@nos
31/12/2007, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
ρε μαλλον δεν διαβασες καλα αυτα που εγραψα.

σου ξαναλεω λοιπον οτι αν το εκανες οντως αυτο μπραβο κ σε σενα κ στον πατερα σου.για το οτι δεν σε πιστεψα θεωρησε οτι ειμαι δυσπιστος οκ?

δεν σχολιασα αρνητικα την μηχανη σου κ γιατι την αγορασες κ ουτε σου εγραψα να κυκλοφορεις παρανομος.:confused:

κ κοψε την ειρωνια

Δυσπιστος μπορεις να εισαι οσο θες...
Κανενας δεν μπορει να σε αναγκασει να πιστεψεις οτιδηποτε...

Εγω απλως σου ειπα γιατι πηρα την συγκεκριμενη μηχανη...

Τελος παντων,συγγνωμη αν χρησιμοποιησα ειρωνικο υφος...

crewdriver
31/12/2007, 21:13
οκ!εχει παραγινει το θεμα πιστευω...

p@nos
31/12/2007, 21:17
οκ!εχει παραγινει το θεμα πιστευω...

Εχεις μαλλον δικιο...
:sad:

Μαλλον το παρατραβηξα κι εγω...

Τωρα να σου πω να παρεις οτι νομιζεις και να κανεις την σωστη επιλογη...:smilea:

Περιμενουμε φωτο...
;)

crewdriver
01/01/2008, 10:10
για αρχη η το klx το drz σκεφτομαι!ευχαριστω παντως...

orangefactor
01/01/2008, 15:26
τιποτα φιλαρακι,για παρτη σου τσακωνομαστε οποτε θες:rotflmao: :lol: :rotflmao:

οτι παρεις οποτε κ να το παρεις,καλες βολτες:beer: