PDA

View Full Version : πολυ ξυλο,αλλα το χρειαζονταν...

Σελίδες : [1] 2

valantis 750
02/01/2008, 22:04
xtes to vradi afeinei pisw apo ena club to gsxr enas filos moy,giati doyleyei ekei kai sto diplano magazi,kata tis 4 to prwi paei na to parei kai 2 tsoglania kamia 25aria xronon,toy ksevidonoyn to teliko (akrapovits parakalw!!)to palikari einai 2 metra body doyleyei 10 xronia porta kai kserei kai poly kalo kick-box!!thelete na sas pw tin syneheia h tha thn fantasteite?a kai entelws tyxaia eixe panw toy kai ena ptysomeno glop.kai prin ena xrono eihan klepsei to xt toy aderfoy toy 2 hmerwn koyta,kai apo tote elege den tha piasw pote kanenan sta heria moy?!!!!kai xtes epiase 2.kai gia na min sas afhnw se agwnia hrthe asthenoforo kai ta pire kai ta 2 ta tsoglania me polla polla spasimata.
makari na synevaine to idio se kathe kleftroni poy akoympaei to heri toy panw sta moteria mas.:smokin:

THEOD
02/01/2008, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από valantis 750
a kai entelws tyxaia eixe panw toy kai ena ptysomeno glop...

:a13: Τι σου είναι αυτή η ρημάδα η τύχη ρε παιδί μου.... :a13:

kai gia na min sas afhnw se agwnia hrthe asthenoforo kai ta pire kai ta 2 ta tsoglania me polla polla spasimata.

:beer: Θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά να ξανακουμπήσουν μηχανάκι...Γειά στα χέρια του...:beer: :wave2:

GIXXERAKIAS
02/01/2008, 22:20
Επιτελους!!!Καποιος πολυ απλα πραγματοποιησε τις πιο εντονες φαντασιωσεις..:blush: :D ..οποιων εχουν δεχτει τετοιου ειδους κλοπες αλλα και ολοκληρες μοτοσυκλετες!!

Να αγιασουν τα χερια του!!!:beer: :beer:

gousgoun_69
02/01/2008, 22:21
Από τη μιά να αγιάσει το χεράκι του το παλληκάρι :D

Από την άλλη αν αυτά τα δύο τσογλάνια είχαν κανένα κέρατο πάνω τους δεν θα το κλέγαμε τώρα ? :rolleyes:

project.breeze
02/01/2008, 22:23
Να αγιάσουν τα χεράκια του,άντε μπας και βάλουν μυαλό.Θα μπορούσε πάντως να τους αφήσει να βγάλουν την εξάτμιση και εκείνη την ώρα να τους ορμήσει και να τους την βάλει στον :a13: :beer: :beer:

mats8282
:a5: :a5: :a5:

xampos
kala toys ekane :mad:

notakos600
02/01/2008, 22:25
Το ωραίο θα είναι να του κάνουν (που θα του κάνουν) μήνυση για σωματικές βλάβες.. :lol: :lol: :lol:
Έχει παραχοντρύνει πάντως το θράσος του κλέφτη.

THEOD
02/01/2008, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Το ωραίο θα είναι να του κάνουν (που θα του κάνουν) μήνυση για σωματικές βλάβες.. :lol: :lol: :lol:

Θαααα...βρεθεί κάποιος μάρτυρας που θα βεβαιώσει ότι...έπεσαν από τις σκάλες.... :D

VIDAS
02/01/2008, 22:30
Ημουν εκει τα ειδα ολα : Πεσανε απο τις σκαλες εκει πισω ... Καλα τους εκανε !

notakos600
02/01/2008, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Θαααα...βρεθεί κάποιος μάρτυρας που θα βεβαιώσει ότι...έπεσαν από τις σκάλες.... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: τι σου κάνουν αυτές οι σκάλες

orangefactor
02/01/2008, 23:29
oχι ρε γμτ κ ειχα βρει να το πουλησω:lol:

TROOPER
02/01/2008, 23:46
thelete na sas pw tin syneheia h tha thn fantasteite?

αφηνω τη φαντασια μου να οργιασει !!!!!!!!

να ναι καλα το παλικαρι !!!!!!!!

Fireball400
02/01/2008, 23:48
Καλά τους έκανε.Δεν σέβονται τίποτα αυτα τα καθίκια.Δώστου:a46:

sotpag
02/01/2008, 23:54
.....2 tsoglania kamia 25aria xronon,toy ksevidonoyn to teliko.......

μεχρι εδω καλα τα λες και καλα να παθουν

to palikari einai 2 metra body doyleyei 10 xronia porta kai kserei kai poly kalo kick-box!! kai entelws tyxaia eixe panw toy kai ena ptysomeno glop.

πολυ μαγκα τι να σου πω

Maira
03/01/2008, 00:04
Μπράβο στο παλικάρι και στην τύχη του!!!!! (που δεν του πήραν την εξάτμιση και που τους τσάκισε!!!!)

Δύο λιγότεροι!

Πάντως κι εγώ τους είδα!!!! Γλύστρισαν σε κάτι νερά και κουτρουβάλησαν!!!!:lol: :lol: :lol:

Γίνεται να τους πετύχουν όλους κάπως έτσι, κάτι τέτοιοι????

:smokin:

Ζεύκας
03/01/2008, 02:54
εγώ άμα δε δω βίντεο, σχόλιο δε κάνω! :lol:

airamhag
03/01/2008, 06:44
Κι εγω τους ειδα , που πεφτανε.........
αχχχ το φχαριστηθηκα..........:lol:

devil's animal
03/01/2008, 07:45
μ@λακια...

επρεπε να φωναξει και κανα φιλαρακι του!!

για μονοφαγα τον κοβω τον τυπο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτο ειναι καλυτερο απ'το να κερδιζεις το φλουρι!
:beer: :beer:
:rotflmao: :rotflmao:

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ!
:wave2:

DimChios
03/01/2008, 08:08
:rolleyes: τι μου θυμησατε...

:D

ιστορία που δεν γραφεται σε φορουμ γι αυτο και ποτε δεν την εχω αναφερει, παντως... ηταν εμπειρία! :smokin:

Να ειστε σιγουροι πως ακομα και η Γαλλική Πρεσβεία :winka: να επέμβει, μυνηση ΔΕ θα του κανει κανεις!

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

idi
03/01/2008, 10:13
δε ξερω τι παιδι ηταν αυτος που κουβαλαγε οπλα πανω του...

ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ...

και μολις βγουν απο το νοσοκομειο να μας πει να τους ριξουμε ακομα ενα χερακι αμα θελει...

μαθε info!!!!

AVATOS
03/01/2008, 11:04
...αυτο ειναι το ονειρο καθε παθον τετοιας φασης!

το θεμα ειναι οτι αν του κανουν μηνυση με καλο δικηγορο,παιζει να χασει ολο το gsxr!!

sober
03/01/2008, 11:21
ρε παιδια...

Αφου ο τυπος ''το ειχε'' απ'οτι καταλαβα...δε 8α ηταν προτιμοτερο να τους ακινητοποιησει να τους ριξει οσα βρισιδια η8ελε και να καλεσει επι τοπου την αστυνομια???

Σε καμια περιπτωση δεν τασσομαι υπερ των κλεφτων...κι εμενα αν μου το κανανε αυτο η κατι παρομοιο 8α μου ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι....αλλα ο τυπος τους εσπασε τα πα'ι'δια!!!:eek:

Νομιζω οτι απο τη στιγμη που τους ειχε ανετοτατα..8α μπορουσε να μη ασκησει τοση πολλη βια και να αφησει να κα8αρισει μετα απο λιγο και η αστυνομια για παρτη του...και 8α ηταν καλυμμενος κι απο το νομο...τωρα...πως 8α αποδειξει οτι ΟΝΤΩΣ οι τυποι πηγαν να του κλεψουν την εξατμιση??ειχε κανενα μαρτυρα τουλαχιστο??

Και παλι 8α τονισω οτι χαιρομαι που εσωσε το μηχανακι και ηταν τυχερος αλλα απο κει κει περα δεν μπρω να επικροτησω τοσο βιαιη πια συμπεριφορα...:nono:

sergiosm
03/01/2008, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ρε παιδια...

Αφου ο τυπος ''το ειχε'' απ'οτι καταλαβα...δε 8α ηταν προτιμοτερο να τους ακινητοποιησει να τους ριξει οσα βρισιδια η8ελε και να καλεσει επι τοπου την αστυνομια???

Σε καμια περιπτωση δεν τασσομαι υπερ των κλεφτων...κι εμενα αν μου το κανανε αυτο η κατι παρομοιο 8α μου ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι....αλλα ο τυπος τους εσπασε τα πα'ι'δια!!!:eek:

Νομιζω οτι απο τη στιγμη που τους ειχε ανετοτατα..8α μπορουσε να μη ασκησει τοση πολλη βια και να αφησει να κα8αρισει μετα απο λιγο και η αστυνομια για παρτη του...και 8α ηταν καλυμμενος κι απο το νομο...τωρα...πως 8α αποδειξει οτι ΟΝΤΩΣ οι τυποι πηγαν να του κλεψουν την εξατμιση??ειχε κανενα μαρτυρα τουλαχιστο??

Και παλι 8α τονισω οτι χαιρομαι που εσωσε το μηχανακι και ηταν τυχερος αλλα απο κει κει περα δεν μπρω να επικροτησω τοσο βιαιη πια συμπεριφορα...:nono:

+1000

DoctorS
03/01/2008, 11:28
η οργή είναι κακός σύμβουλος ειδικά αν λόγω γνώσεων πολεμικών τεχνών γνωρίζεις ότι το χεις.........

σίγουρα το καλά τους έκανε πηγάζει από όλους μας, και κάπως παρόμοια θα αντιδρούσαμε όλοι εν βρασμώ, αλλά αν αυτά τα τσογλανακξια είχαν κανενα μαραφετι πάνω τους όπως έτυχε σε φίλο μου κάτι παρόμοιο και του ρθε το κλεπτονάιτ στο κεφάλι και έκανε 15 ράμματα????:confused:

δύσκολες καταστάσεις............

:mad:

crs-k
03/01/2008, 11:39
Δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε μιαν αναλογη περιπτωση και πολυ πιθανον να αντιδρουσα με τον ιδιο τροπο (στην αρχη τουλαχιστον).

Απ' την αρχικη αντιδραση ομως μεχρι να σακατεψεις καποιον ανθρωπο, υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ αποσταση. :(

Σκεφτητε το λιγο και μην ειστε τοοοσο παρορμητικοι... :nono:

costas81
03/01/2008, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Ημουν εκει τα ειδα ολα : Πεσανε απο τις σκαλες εκει πισω ... Καλα τους εκανε !

και γω τους ειδα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Κι εγω τους ειδα , που πεφτανε.........
αχχχ το φχαριστηθηκα..........:lol:

μαρακι μαζι δεν ειμασταν?? δυο οι μαρτυρες!

tifoefs
03/01/2008, 11:42
γεμισαμε κλεφτρονια !! σηψη και δυσωδια !!

:eyepop:

DoctorS
03/01/2008, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
γεμισαμε κλεφτρονια !! σηψη και δυσωδια !!

ολλανδεεεεεεεε εγώ λέω να στους στείλουμε εκεί πάνω που έχει και ωραίους μεγάλους δρόμους να τους δέσεις πίσω απ'τη ζουζού να δεις για πόσα σπασμένα κόκκαλα θα μιλάμε μετα εεεεεεε????

THEOD
03/01/2008, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
η οργή είναι κακός σύμβουλος ειδικά αν λόγω γνώσεων πολεμικών τεχνών γνωρίζεις ότι το χεις.........

σίγουρα το καλά τους έκανε πηγάζει από όλους μας, και κάπως παρόμοια θα αντιδρούσαμε όλοι εν βρασμώ, αλλά αν αυτά τα τσογλανακξια είχαν κανενα μαραφετι πάνω τους όπως έτυχε σε φίλο μου κάτι παρόμοιο και του ρθε το κλεπτονάιτ στο κεφάλι και έκανε 15 ράμματα????:confused:

δύσκολες καταστάσεις............

:mad:

Ελάτε τώρα ρε παιδιά... Τι είναι αυτά που λέτε...Δεν ήταν κανένας μπούλης...άνθρωπος της νύχτας ήτανε και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ...Εσείς και εγώ δεν δεν κυκλοφορούμε με γκλόμπ (αν είχε πάνω του μόνο αυτό....). Γιαυτό αντέδρασε έτσι...Νομίζετε ότι είναι οι πρώτοι που έδειρε ???
Ξέρουν αυτοί πως θα τα μπαλώσουν ΑΝ τολμήσουν τα τσογλάνια να σκεφτούν να κινηθούν νομικά - αν κάτι μου λέει ότι δεν θα το κάνουν και ο νοοών νοείτο... :a13:

DoctorS
03/01/2008, 11:51
Ελάτε τώρα ρε παιδιά... Τι είναι αυτά που λέτε...Δεν ήταν κανένας μπούλης...άνθρωπος της νύχτας ήτανε και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ...Εσείς και εγώ δεν δεν κυκλοφορούμε με γκλόμπ (αν είχε πάνω του μόνο αυτό....). Γιαυτό αντέδρασε έτσι...Νομίζετε ότι είναι οι πρώτοι που έδειρε ???
Ξέρουν αυτοί πως θα τα μπαλώσουν ΑΝ τολμήσουν τα τσογλάνια να σκεφτούν να κινηθούν νομικά - αν κάτι μου λέει ότι δεν θα το κάνουν και ο νοοών νοείτο... :a13:

σωστά αυτά που λες....το γκλοπ όμως δεν προλαβαίνει ούτε σταματάει μια σφαίρα.......άλλωστε κι αυτά τα τσογλανάκια παιδάκια της νύχτας είναι και όχι του κατηχητικού, και πολλές φορές ικανά για όλα σε σκοτεινά δρομάκια ειδικά αν απειλείται η ζωή τους ή αντιμετωπίζουν φυλακή.......:)

tifoefs
03/01/2008, 12:12
ολλανδεεεεεεεε εγώ λέω να στους στείλουμε εκεί πάνω που έχει και ωραίους μεγάλους δρόμους να τους δέσεις πίσω απ'τη ζουζού να δεις για πόσα σπασμένα κόκκαλα θα μιλάμε μετα εεεεεεε????

Εχει και δω τετοια υποκειμενα γμτ αλλα κουβαλανε και μπιστολερος μαζυ τους στα φορτηγακια !! Ειμαστε πιο προοδευμενεοι σαδωθε !

σηψη !!!

:mad: :mad: :mad:

zzr2005
03/01/2008, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Έχει παραχοντρύνει πάντως το θράσος του κλέφτη.

να είσαι σίγουρος οτι θα του κανουν....
γνωστός μου έχει φάει δύο δικαστήρια έτσι......μια φορα για το αυτοκινητό του που το έκλεβαν κ μια για τσαντάκια

αν τους κάνεις τόπι στο ξύλο ποτέ δεν καλείς αστυνομία.....:nono:

ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ...(εκτος αν ειναι νονος της νύχτας και όχι απλά ενας πορτιέρης)

Υ.Γ. ακομα και να αποδείξει ότι του έκλεβαν την εξάτμιση (που ειναι εύκολο) δεν δικαιολογειται η χρηση βιας από το νομο.....και σε σχεση με τη κλοπή ειναι χειρότερο αδίκημα....
ακομα και στις χειρότερες περιπτώσεις.....θυμηθειτε τη μανα που φυλακιστηκε γιατι μαχαίρωσε τον γκομενο της που πριν ειχε μαχαιρώσει τον γιο της....:eek:

xrlantz
03/01/2008, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
να είσαι σίγουρος οτι θα του κανουν....
γνωστός μου έχει φάει δύο δικαστήρια έτσι......μια φορα για το αυτοκινητό του που το έκλεβαν κ μια για τσαντάκια

αν τους κάνεις τόπι στο ξύλο ποτέ δεν καλείς αστυνομία.....:nono:

ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ...

Εξαρτάται και από το «τι» ποινικό μητρώο έχουν οι τύποι.
Εάν δεν έχουν κάτι να φοβηθούν, δυστυχώς θα τον κινηγήσουν νομικά πολύ άσχημα.
Από την άλλη εάν έχουν να φοβηθούν...standar θα τον κυνηγήσουν με άλλους χειρότερους τρόπους ..

ΠΟΤΕ δεν βγαίνεις καθαρός όταν έχει υπάρξει βία..
Τον βαραίνει τον φίλο σου και το γεγονός ότι κουβάλαγε glob…

cityfly
03/01/2008, 12:24
σωστά αυτά που λες....το γκλοπ όμως δεν προλαβαίνει ούτε σταματάει μια σφαίρα.......άλλωστε κι αυτά τα τσογλανάκια παιδάκια της νύχτας είναι και όχι του κατηχητικού, και πολλές φορές ικανά για όλα σε σκοτεινά δρομάκια ειδικά αν απειλείται η ζωή τους ή αντιμετωπίζουν φυλακή.......:)

μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αν ήταν παιδιά της νύχτες κι αυτά όπως υποθέτω το εννοείς, δε θα σήκωναν πιο οργανωμένα όλη τη μοτό αντί να ασχοληθούν μόνο με την εξάτμιση;

DoctorS
03/01/2008, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αν ήταν παιδιά της νύχτες κι αυτά όπως υποθέτω το εννοείς, δε θα σήκωναν πιο οργανωμένα όλη τη μοτό αντί να ασχοληθούν μόνο με την εξάτμιση;

και που ξέρεις ότι μόνο αυτό δεν τους έλειπε?????

πως είναι δυνατον να ψυχολογήσεις τέτοιου είδους άτομα?? το ρισκάρεις? εγώ πάντως αν μπορούσα να το σκεφτώ λογικά όχι!

cityfly
03/01/2008, 12:53
και που ξέρεις ότι μόνο αυτό δεν τους έλειπε?????

πως είναι δυνατον να ψυχολογήσεις τέτοιου είδους άτομα?? το ρισκάρεις? εγώ πάντως αν μπορούσα να το σκεφτώ λογικά όχι!

δεν ξέρω

υποθέσεις κάνω όπως όλοι

mats8282
03/01/2008, 14:01
Εχουνε καποιο δικιο οσοι ειναι κατα του ψηλου με το μπαστουνι.

Αλλα.....

Αυτοι οι 2 πληρωσανε τα σπασμενα και για τους κλεφτες του ΧΤ του αδερφου του.Ποσο καιρο δουλευε τσαμπα το παιδι για να πανε καποιοι να του φανε τη μηχανη του ετσι.Εμενα η κλειδαρια του ΤΤ ειχε αντεξει και δεν το φαγανε.Πληρωνω 550 ευρω το χρονο για κλοπη στο GSR.Του φιλου μου το Κ5 το πηρανε σηκωτο πριν κλεισει χρονο και το πληρωνε αλλα 2 χρονια και ειχε ενα παπι.Σε εναν αλλο το ΚΤΜ ολοκαινουργιο και το πληρωνε 4 χρονια κτλ κτλ.

Και στην τελικη ενηλικας ειναι ξερει τις συνεπειες αμα του κανουνε μυνηση.Εν βρασμω ψυχης πολλα γινονται :winka:

Εγω παντως μαζι του ειμαι.Καλα τους εκανε.Αν και ερασιτεχνες γιατι οταν πας να βουτηξεις κατι απο παρκινγκ μαγαζιου ρισκαρεις.Εκει κλεβουν μονο οι γνωστοι του μαγαζιου και παλι οχι τα πραγματα του πορτιερη. :lol:

DimChios
03/01/2008, 14:08
ρε παιδια, σταματηστε να λετε διαφορα αν δε γνωριζετε!

φιλικα!

:winka:

AVATOS
03/01/2008, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

+10
...να το πουμε κ αλλιως:
αν ηταν 2 μαλακισμενα που καναν μια κλοπη εξατμησης κ εχουν μαμα κ μπαμπα που δεν εχουν
ιδεα για τα καμαρια τους,κ τους εκανε ζημια απο το πολυ ξυλο,τοτε εμπλεξε ο τυπος.
αν δεν εχουν δε κ φακελο στην αστηνομια κ ο τυπος ηξερε kickbox κ τους "ειχε" κ δεν
τους επιασε απλος κ ειναι κ πορτιερης κ κουβαλουσε glop κ οτι αλλο κατεβει στο κεφαλι του μπαγλαμα του δικηγορου τους, τοτε ο τι θα πει ο δικαστης...;

mats8282
03/01/2008, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε παιδια, σταματηστε να λετε διαφορα αν δε γνωριζετε!

φιλικα!

:winka:

:a024:

Ασε μας να απολαυσουμε αυτο το υπεροχο θεμα :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
αν δεν εχουν δε κ φακελο στην αστηνομια κ ο τυπος ηξερε kickbox κ τους "ειχε" κ δεν
τους επιασε απλος κ ειναι κ πορτιερης κ κουβαλουσε glop κ οτι αλλο κατεβει στο κεφαλι του μπαγλαμα του δικηγορου τους, τοτε ο τι θα πει ο δικαστης...;

Στην προσπαθεια του να αμυνθει απο ενδεχομενη κατσαβιδια τους σαπισε.Επισης ηταν βραδυ και τους ειδε πιο ογκωδεις απο οτι ητανε.Ακομα νομισε οτι κραταγανε μαχαιρια.Τωρα αμα τους εκανε τοσο ασηκωτους που δεν δικαιολογει αυτοαμυνα πλεον.....

Gandalf dr685sm
03/01/2008, 14:14
για να σταματήσω να ακούω (ως συνήθως) αφ'υψηλού κριτές....

Καλά τους έκανε και λίγα ήταν!

Όσο για μυνήσεις...

Σε καυγά που είχε γίνει παλαιότερα , είχα σπάσει μαδέρι στο κεφάλι τύπου. Καταλήξαμε στο αστυνομικό τμήμα και όταν ο τύπος κινήθηκε για μύνηση, τού είπαν οι αστυνομικοί πως οι ίδιοι τον είδαν "να πέφτει κάτω μόνος του και να τσακίζεται".

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ

Gandalf

Nefos
03/01/2008, 14:15
Ούτε δελτίο ειδήσεων με 128 παράθυρα να ήμασταν...

mats8282
03/01/2008, 14:20
Που μπορω να τον βρω να του παρω αυτογραφο? :ninja:

sergiosm
03/01/2008, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Και στην τελικη ενηλικας ειναι ξερει τις συνεπειες αμα του κανουνε μυνηση

οκ σύμφωνοι.
αλλά πες μου ειλικρινά: αξίζει να καταδικαστεί ο φίλος σου εξαιτίας δυο κλεφτοκοτάδων;;

marulis
03/01/2008, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Σε καυγά που είχε γίνει παλαιότερα , είχα σπάσει μαδέρι στο κεφάλι τύπου. Καταλήξαμε στο αστυνομικό τμήμα και όταν ο τύπος κινήθηκε για μύνηση, τού είπαν οι αστυνομικοί πως οι ίδιοι τον είδαν "να πέφτει κάτω μόνος του και να τσακίζεται".

Gandalf :rotflmao: :a30: :a25:

Και κάτι ακόμα ,

μην αγοράζεται κλεμμένα,

ας κρατήσουμε μια ηθική μεταξύ μας

mats8282
03/01/2008, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
οκ σύμφωνοι.
αλλά πες μου ειλικρινά: αξίζει να καταδικαστεί ο φίλος σου εξαιτίας δυο κλεφτοκοτάδων;;

Δεν ειναι φιλος μου. Ειδωλο μου ειναι :rotflmao:

Δεν ξερεις αν θα καταδικαστει.Ουτε ξερεις τι ζημια παθανε οι αλλοι.Ουτε αν τον ξερουνε.Ουτε αν πηγε αστυνομια.

Οχι κυριε δικαστα δεν ειμουνα εγω.

Ο Μπατμαν τους εκανε τοπι στο ξυλο.

AVATOS
03/01/2008, 14:27

Όσο για μυνήσεις...

Gandalf

...κ τους πιστεψε;

zzr2005
03/01/2008, 14:33

Όσο για μυνήσεις...

Gandalf

εντάξει οι μπάτσοι σίγουρα θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν το κλεφτρόνι να καταθέσει μήνυση
αλλά αν δεν μασήσει και καταθέσει τη μήνυση να εισαι σίγουρος οτι οι μπάτσοι δεν θα πουν αυτά στο δικαστήριο.....;)
θα αναγκαστούν να πουν την αλήθεια.....γιατι οι μπατσούληδες δεν ειναι τίποτα άλλο παρά δημόσιοι υπάλληλοι που θελουν να πάρουν προαγωγές .....
ψευδορκουν μονο για να καλύψουν συναδέλφους

με τα ποστ μας δεν κρίνουμε τον φίλο που τους έκανε τούμπανο.....καλά τους έκανε....
απλά επισημαίνουμε τους κινδύνους που πηγάζουν απο το να σαπίσεις καποιον στο ξύλο....

και ξαναλέω οτι γνωστός μου αμυνόταν απέναντι σε τσαντάκια με μαχαίρι και την άλλο έπιασε τον άλλο μέσα στο αυτοκίνητο.....
μετά απο 5 χρονια εχει χαλάσει 20.000 ευρώ περίπου σε δικηγόρους και δεν ξερω αν εχει τελεσιδικήσει η αθωότητα του....

και οι μπάτσοι στο τμήμα ξέρετε τι του είπαν???
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.....ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.....

υ.γ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ....ΑΠΛΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ...ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΟΡΩ....ΘΑ ΦΑΣ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ.....
θα εισαι έξω με αναστολή δηλαδή....όπως και το κλεφτρόνι δηλαδή.....:eyepop:
και εσύ θα εχεις βαρύτερο αδικημα στην καμπούρα σου απο το κλεφτρόνι...

sergiosm
03/01/2008, 15:13
Δεν ειναι φιλος μου. Ειδωλο μου ειναι :rotflmao:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ο Μπατμαν τους εκανε τοπι στο ξυλο.

:rotflmao: :rotflmao:

Δεν ξερεις αν θα καταδικαστει

δεν είπα ότι θα καταδικαστεί σίγουρα, αλλά δεν αξίζει ούτε καν να υποστεί την ταλαιπωρία ...

Gandalf dr685sm
03/01/2008, 15:21
και οι μπάτσοι στο τμήμα ξέρετε τι του είπαν???
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.....

αυτό είναι αλήθεια... και σε εμένα κάτι τέτοιο είπαν στην αρχή.

"Δεν τον παράταγες σε καμιά γωνία;... πάρε μετά τηλέφωνο αφού έχεις φύγει να πάμε να τον πάρουμε εμείς"

Gandalf

tai
03/01/2008, 15:35
τελικά ο μόνος τρόπος για να μην σου κάνει μήνυση το κλεφτρόνι,

ειναι

να φάει τόσο ξύλο που να μην θυμάται ποιος τον έδειρε

sergiosm
03/01/2008, 16:00
υ.γ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ....ΑΠΛΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ

:eyepop: :eyepop:

μη λέμε ό,τι θέλουμε:

άρθρο 22 Ποινικού Κώδικα: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας"

Φυσικά και υπάρχει άμυνα στο ελληνικό δίκαιο και καμία πράξη που γίνεται στα πλαίσια άμυνας δεν τιμωρείται.
Το θέμα βέβαια είναι ότι το συγκεκριμένο ... "ξύλο" ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί ως άμυνα.

zzr2005
03/01/2008, 16:10

μη λέμε ό,τι θέλουμε:

άρθρο 22 Ποινικού Κώδικα: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας"

Φυσικά και υπάρχει άμυνα στο ελληνικό δίκαιο και καμία πράξη που γίνεται στα πλαίσια άμυνας δεν τιμωρείται.
Το θέμα βέβαια είναι ότι το συγκεκριμένο ... "ξύλο" ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί ως άμυνα.

συμφωνώ...
απλα στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορείς να στοιχειοθετήσεις άμυνα.....
οι εξαιρεσεις των αρθρων 25 κτλ ουσιαστικά δίνουν πάτημα στο θύμα...
με λιγα λογια πρεπει να του προκαλέσεις μικροτερη βλαβη απο αυτη που θέλει να σου προκαλέσει αυτος.....

χαρακτηριστική η περίπτωση της γυναίκας που φυλακίστηκε γιατι μαχαίρωσε τον άνδρας που μαχαίρωσε τον γιο της....
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΜΥΝΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

crs-k
03/01/2008, 16:14

μη λέμε ό,τι θέλουμε:

.............................

Λεει επισης ο νομος οτι ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να ασκησεις "περισσοτερη" βια απ' αυτη που (πιθανον) θα σου ασκουσε.

Π.χ. ΔΕΝ μπορεις (απαγορευεται) να αντιμετωπισεις με πιστόλι, καποιον που κραταει μαχαιρι. Δεν μπορεις να μαχαιρωσεις καποιον (οσο σωματωδης και να 'ναι) που κραταει απλα ενα ξυλο. :winka:

Αλλα νομιζω οτι εχει χαθει η μπαλα, αν επιμενετε να μιλατε για τις τυχούσες κυρώσεις ... :sick:

Για μενα το θεμα ειναι ο σεβασμος στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ζωη, ακομα κι αυτου που ΔΕΝ σεβεται την περιουσια μας!

Πως θα με πεισετε ολοι εσεις, που ετσι απλα (χωρις σκεψη θελω να πιστευω), πετατε ενα "καλα τους εκανε", οτι αυριο θα σταματησετε και θα μαζεψετε καποιον που (ω μη γενοιτο) χτυπησατε στον δρομο, αντι να τρεξετε να φυγετε για ν' αποφυγετε τις συνεπειες του λαθους σας? :(

sergiosm
03/01/2008, 16:20
συμφωνώ...
απλα στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορείς να στοιχειοθετήσεις άμυνα.....
οι εξαιρεσεις των αρθρων 25 κτλ ουσιαστικά δίνουν πάτημα στο θύμα...
με λιγα λογια πρεπει να του προκαλέσεις μικροτερη βλαβη απο αυτη που θέλει να σου προκαλέσει αυτος.....

χαρακτηριστική η περίπτωση της γυναίκας που φυλακίστηκε γιατι μαχαίρωσε τον άνδρας που μαχαίρωσε τον γιο της....
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΜΥΝΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

το 25 δεν αναφέρεται στην άμυνα, αλλά αναφέρεται στην κατάσταση ανάγκης. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Το περιστατικό της γυναίκας που λες δεν το ξέρω και δεν μπορώ να το σχολιάσω.

Πάντως έχεις δίκιο ότι δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετήσεις άμυνα, γιατί όπως λέει το 22 παρ. 2: "Άμυνα είναι η αναγκαία προσβολή του επιτιθέμενου στην οποία προβαίνει το άτομο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή άλλο απο άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον του".
Όλη η ιστορία (και η δυσκολία) είναι η διαπίστωση αν σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει αυτό το "αναγκαίο". Υπάρχουν βέβαια κάποια βασικά κριτήρια (όπως π.χ. ότι πρέπει να προκαλέσεις το μικρότερο δυνατό κακό που αρκεί για να σταματήσεις την επίθεση) αλλά και πάλι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ...

sergiosm
03/01/2008, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Λεει επισης ο νομος οτι ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να ασκησεις "περισσοτερη" βια απ' αυτη που (πιθανον) θα σου ασκουσε.

Π.χ. ΔΕΝ μπορεις (απαγορευεται) να αντιμετωπισεις με πιστόλι, καποιον που κραταει μαχαιρι. Δεν μπορεις να μαχαιρωσεις καποιον (οσο σωματωδης και να 'ναι) που κραταει απλα ενα ξυλο. :winka:

με πρόλαβες ...

Για μενα το θεμα ειναι ο σεβασμος στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ζωη, ακομα κι αυτου που ΔΕΝ σεβεται την περιουσια μας!
Πως θα με πεισετε ολοι εσεις, που ετσι απλα (χωρις σκεψη θελω να πιστευω), πετατε ενα "καλα τους εκανε", οτι αυριο θα σταματησετε και θα μαζεψετε καποιον που (ω μη γενητω) χτυπησατε στον δρομο, αντι να τρεξετε να φυγετε για ν' αποφυγετε τις συνεπειες του λαθους σας? :(

+ 1

sas
03/01/2008, 16:22
Πως θα με πεισετε ολοι εσεις, που ετσι απλα (χωρις σκεψη θελω να πιστευω), πετατε ενα "καλα τους εκανε", οτι αυριο θα σταματησετε και θα μαζεψετε καποιον που (ω μη γενητω) χτυπησατε στον δρομο, αντι να τρεξετε να φυγετε για ν' αποφυγετε τις συνεπειες του λαθους σας? :(

Δε χρειάζεται να σε πείσει κανένας Χρήστο.
Η περίπτωση που περιγράφεις εσύ, δεν έχει καμία σχέση με αυτή που συζητείται εδώ. Στη δική σου μιλάς για κάποιον ο οποίος είναι ευθυνόφοβος, ενώ στην παρούσα μιλάμε για αυτοδικία.
Αυτός που αυτοδικεί δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι και ευθυνόφοβος.

Θα συμφωνήσω μαζί σου για τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, όμως άλλο ζωή και άλλο μώλωπες και κανά σπασμένο παϊδι

costas81
03/01/2008, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
τελικά ο μόνος τρόπος για να μην σου κάνει μήνυση το κλεφτρόνι,

ειναι

να φάει τόσο ξύλο που να μην θυμάται ποιος τον έδειρε

οσο ωραιο και να ακουγεται, πρέπει να υπάρχει και μέτρο.

marulis
03/01/2008, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
................... πρέπει να υπάρχει και μέτρο. Εννοείς ξύλινο για να τους βαρέσει από απόσταση?

:look:

crs-k
03/01/2008, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
..................
Θα συμφωνήσω μαζί σου για τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, όμως άλλο ζωή και άλλο μώλωπες και κανά σπασμένο παϊδι

Η "πραγματικη" ζωη Γιαννακη ΔΕΝ ειναι Αμερικανικη ταινια, που μπορει να τρωει ο αλλος 10 ωρες ξυλο και να ξανασηκωνεται σαν να μην τρεχει τιποτα.

Μια απλη γροθια στην κοιλιακη χωρα μπορει και να προκαλεσει ρήξη καποιου οργανου (σπλήνας, συκωτιού κλπ) και να πεθανει καποιος απο εσωτερικη αιμοραγια (που ΔΕΝ την καταλαβαινεις, εκτος κι αν κανεις εξετασεις αιματοκρίτη) μεσα σε ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ωρα! :winka:

Με ενα απλο σπρωξιμο μπορει να καποιος να κτυπησει θανασιμα στο κεφαλι. :(

Δεν ειναι ετσι απλα οπως νομιζουμε τα πραγματα.

Με το ιδιο λοιπον σκεπτικο που καποιος, αφου εχει παρει και το "πανω χερι" συνεχιζει μεχρι να σακατεψει ενα (οποιονδηποτε) ΑΝΘΡΩΠΟ, με το ιδιο ακριβως θα τον παρατησει και στην ακρη του δρομου να σφαδαζει, γιαυι απλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ !!! :mad:

Εδω εχουμε ξεπερασει τα όρια της άμυνας κι εχουμε περασει στο πεδίο της (σφοδρής μαλιστα) επίθεσης! :sick:

Προφανώς και γενικολογώ ΧΩΡΙΣ να αναφέρομαι σε κάποιον απ' τους συνομιλητές! :smilea:

tai
03/01/2008, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
οσο ωραιο και να ακουγεται, πρέπει να υπάρχει και μέτρο.

οσο και αν "φαίνεται" βάρβαρο
οσο και άν αυτή η "λογική" σχεδόν πάντα είναι λάθος
οταν θα πιάσω κάποιον να μου κλέβει την μηχανή ή το σπίτι, θα φροντίσω να μην "θυμάται" ποιος τον έκανε έτσι όπως θα τον μαζέψουν!

Τα περί ανθρωπισμού και περί νόμου, τα πιστεύω και τα υπερασπίζομαι,
αλλά !!!!
ξέρω και τα όρια της υπομονής μου.
Δεν θα κοροϊδέψω τον εαυτό μου!
Ξέρω τι μαλάκας γίνομαι!
Οπως λοιπόν με αποφεύγω εγώ, (για το καλό μου), ας με αποφύγει και ο κλέφτης (για το καλό του)!!!:mad:

ΥΓ
Και αυτό Χρήστο, είναι παντελώς άσχετο με το άν θα βοηθήσω κάποιον που έχει ανάγκη (ακόμα και αν την δημιούργησα εγώ) Η το αν θα αναλάβω της ευθύνες των λαθών μου. δεν ειναι το όριο που θέτεις αλλά το όριο που στα νεύρα σου ξεπερνάς

costas81
03/01/2008, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Εννοείς ξύλινο για να τους βαρέσει από απόσταση?

:look:

δεν ξερω και εγω αν ημουν στην θεση του παιδιου πως θα ειχα αντιδρασει.
Εδω βλεπω καποιον απλα να στεκεται και να ακουμπαει στην μηχανη και τρελενομαι!
Παντως τωρα που το σκεφτομαι απο το γραφειο μου με ήρεμους τόνους την σφαλιάρα δεν την καταδικάζω, το να τον σαπήσεις τον άλλο όμως με γκλομπ δεν ειναι κάτι που με βρίσκει σύμφωνο.

Akatanomastos
03/01/2008, 16:53
simfono me crs-k.
oxi toso ston parallilismo me to an tha voithiseis kapoion ston dromo pou exei provlima alla sto oti
den mporeis na sakateveis kapoion epeidi sou peirakse ta telika.

kai to paidi bodyguard den tha thele kai poli na arxisei na dernei.
tespa kai oi men kai oi de (kleftes kai portierides) den tha prepe na iparxoun os eidos

tai
03/01/2008, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

tespa kai oi men kai oi de (kleftes kai portierides) den tha prepe na iparxoun os eidos

+100000

crs-k
03/01/2008, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
οσο και αν "φαίνεται" βάρβαρο
..........................

Στο πρωτο ποστ που εχω γραψει ΔΕΝ εβγαλα τον εαυτο μου "απ' εξω", αν ειδες... :winka:

Ειδικα γνωριζοντας την προϊστορια μου... :sick: :lol:

Το θεμα ειναι ομως, οτι με τα χρονια πρεπει να ερχεται κι "λογικη" και να κυριαρχει (οσο ειναι δυνατον) στην κατσαρολα που βραζει την ψυχη μας... :lol:

marulis
03/01/2008, 17:02
Χρήστο όσο κι αν είμαι κατά της βίας , στην συγκεκριμένη περίπτωση τάσσομαι υπέρ του πραγματικού θύματος. έχω βαρεθεί κάθε τσόγλανο που δεν θέλει να δουλέψει για 3+60 να βρίσκει την εύκολη λύση.

Άλλωστε και ο νόμος τιμωρεί αυτές της πράξεις, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση εφαρμόστηκε από ένα μη εντεταλμένο πρόσωπο , γρήγορα, χωρίς δικαστήριο και χωρίς έξοδα για το δημόσιο :evil:

tai
03/01/2008, 17:02
Στο πρωτο ποστ που εχω γραψει ΔΕΝ εβγαλα τον εαυτο μου "απ' εξω", αν ειδες... :winka:

Ειδικα γνωριζοντας την προϊστορια μου... :sick: :lol:

Το θεμα ειναι ομως, οτι με τα χρονια πρεπει να ερχεται κι "λογικη" και να κυριαρχει (οσο ειναι δυνατον) στην κατσαρολα που βραζει την ψυχη μας... :lol:

ναι όντως
θα'πρεπε :a018: :a018:

:lol:

crs-k
03/01/2008, 17:07
Χρήστο όσο κι αν είμαι κατά της βίας , στην συγκεκριμένη περίπτωση τάσσομαι υπέρ του πραγματικού θύματος. έχω βαρεθεί κάθε τσόγλανο που δεν θέλει να δουλέψει για 3+60 να βρίσκει την εύκολη λύση.

Άλλωστε και ο νόμος τιμωρεί αυτές της πράξεις, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση εφαρμόστηκε από ένα μη εντεταλμένο πρόσωπο , γρήγορα, χωρίς δικαστήριο και χωρίς έξοδα για το δημόσιο :evil:

ΟΧΙ "και ο νόμος", αλλα ΜΟΝΟ "ο νόμος"! :winka:

Τα υπολοιπα μας οδηγουν σε αααλλα μονοπατια και ισως να πρεπει μετα να κυκλοφορουμε με τα εξασφαιρα στην ζωνη αλα Φαρ Ουέστ... :wacko:

sas
03/01/2008, 17:10
Η "πραγματικη" ζωη Γιαννακη ΔΕΝ ειναι Αμερικανικη ταινια, που μπορει να τρωει ο αλλος 10 ωρες ξυλο και να ξανασηκωνεται σαν να μην τρεχει τιποτα.

Μια απλη γροθια στην κοιλιακη χωρα μπορει και να προκαλεσει ρήξη καποιου οργανου (σπλήνας, συκωτιού κλπ) και να πεθανει καποιος απο εσωτερικη αιμοραγια (που ΔΕΝ την καταλαβαινεις, εκτος κι αν κανεις εξετασεις αιματοκρίτη) μεσα σε ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ωρα! :winka:

Με ενα απλο σπρωξιμο μπορει να καποιος να κτυπησει θανασιμα στο κεφαλι. :(

Δεν ειναι ετσι απλα οπως νομιζουμε τα πραγματα.

Με το ιδιο λοιπον σκεπτικο που καποιος, αφου εχει παρει και το "πανω χερι" συνεχιζει μεχρι να σακατεψει ενα (οποιονδηποτε) ΑΝΘΡΩΠΟ, με το ιδιο ακριβως θα τον παρατησει και στην ακρη του δρομου να σφαδαζει, γιαυι απλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ !!! :mad:

Εδω εχουμε ξεπερασει τα όρια της άμυνας κι εχουμε περασει στο πεδίο της (σφοδρής μαλιστα) επίθεσης! :sick:

Προφανώς και γενικολογώ ΧΩΡΙΣ να αναφέρομαι σε κάποιον απ' τους συνομιλητές! :smilea:

Χρηστάκη δεν είχα στο μυαλό μου Αμερικάνικη ταινία.....προφανώς.

Όπως προφανώς τα όρια του καθενός είναι διαφορετικά.

Μπορεί τα δικά σου π.χ. να εξαντλούνταν αν κάποιος πείραζε την κόρη σου (φυσικά δεν μπορείς να συγκρίνεις άψυχα πράγματα με άνθρωπο), αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος που θα σου έλεγε αυτά που αναφέρεις εσύ τώρα.

Και φυσικά δεν επικροτώ όταν πια έχω το πάνω χέρι.....να συνεχίζω (η άσκηση εξουσίας δεν είναι το φόρτε μου)

Αλλά συνεχίζω να θεωρώ ότι η αυτοδικία δεν συνδέεται με την ευθυνοφοβία. Τουλάχιστον το επιχείρημα σου δε με έπεισε. (Μπορεί να φταίει και το απρόσωπο της συζήτησης μέσω web)

marulis
03/01/2008, 17:15
ΟΧΙ "και ο νόμος", αλλα ΜΟΝΟ "ο νόμος"! :winka:

Τα υπολοιπα μας οδηγουν σε αααλλα μονοπατια και ισως να πρεπει μετα να κυκλοφορουμε με τα εξασφαιρα στην ζωνη αλα Φαρ Ουέστ... :wacko: Ναι βρε , δεν λέω πως έχεις άδικο αλλά μέχρι

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k Το θεμα ειναι ομως, οτι με τα χρονια πρεπει να ερχεται κι "λογικη" και να κυριαρχει (οσο ειναι δυνατον) στην κατσαρολα που βραζει την ψυχη μας...:lol: Έχουμε καιρό, μη νομίζεις και εγώ ντρέπομαι λίγο αλλά να πω ψέματα.

Όταν μου άνοιξαν το σπίτι μου πέρασαν περίεργα σχέδια απ’ το μυαλό και ήρθαν στην επιφάνια ανομολόγητα ένστικτα
:alien:

THEOD
03/01/2008, 17:19
Ψυχραιμία ρε παιδιά...Θρίλερ το κάναμε...2 τσογλάνια προσπάθησαν να κάνουν αυτό που όλοι μισούμε πολύ και απλά είχαν την ατυχία να πέσουν στον λάθος άνθρωπο...Και φυσικά τους ξυλοφόρτωσε όπως όλοι ονειρευόμαστε να κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση... Αυτό είναι όλο...

Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικές συζητήσεις για να περνάει η ώρα...ούτε μύνηση θα γίνει ούτε τίποτα... Οι άνθρωποι της νύχτας που δουλέουν ως μπράβοι και τα σχετικά, ξέρουν τι να κάνουν για να μην φτάσει ποτέ στα δικαστήρια... Μόλις βγούνε από το νοσομείο θα του πούνε και ευχαριστώ που δεν τους έδειρε ακόμα περισσότερο.... :)

mats8282
03/01/2008, 18:09
Ψυχραιμία ρε παιδιά...Θρίλερ το κάναμε...2 τσογλάνια προσπάθησαν να κάνουν αυτό που όλοι μισούμε πολύ και απλά είχαν την ατυχία να πέσουν στον λάθος άνθρωπο...Και φυσικά τους ξυλοφόρτωσε όπως όλοι ονειρευόμαστε να κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση... Αυτό είναι όλο...

Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικές συζητήσεις για να περνάει η ώρα...ούτε μύνηση θα γίνει ούτε τίποτα... Οι άνθρωποι της νύχτας που δουλέουν ως μπράβοι και τα σχετικά, ξέρουν τι να κάνουν για να μην φτάσει ποτέ στα δικαστήρια... Μόλις βγούνε από το νοσομείο θα του πούνε και ευχαριστώ που δεν τους έδειρε ακόμα περισσότερο.... :)

Αυτο ειναι το σωστοτερο συμπερασμα για την ιστορια.Τα υπολοιπα ειναι φιλοσοφιες και προσεγγισεις αναλογα με την ηθικη/πιστευω του καθενως.Εγω νομιζω οτι δεν θα φτασουνε καν στην μυνηση.Τις μαζεψανε και τελος.

tsoukas77
03/01/2008, 19:21
Η αυτοδικια κατ'εμε ειναι εγκλημα.Ποιος ειναι αυτος που θα κρινει ποια τιμωρια αξιζει σε καποιον;Αν αντι για γκλοπ,εξ¨ισου τυχαια ειχε περιστροφο,τι θα γινοταν;Θα σκοτωνε 2 ατομα για μια εξατμιση;Ποιος θα ηταν ο εγκληματιας και το τσογλανι τοτε;

Δεν παιρνουμε ολοι απο ενα γκλοπ και να καταργησουμε νομους,δικαστηρια και ανθρωπινα δικαιωματα;

mats8282
03/01/2008, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Δεν παιρνουμε ολοι απο ενα γκλοπ και να καταργησουμε νομους,δικαστηρια και ανθρωπινα δικαιωματα;

Οταν δεν δουλευει τιποτα σε αυτο το κωλοσυστημα που ζουμε μια περιπτωση αυτοδικιας δεν θα διαλυσει την νιρβανα μας.

Η κινδυνολογια δεν εχει νοημα.

Ουτε εγω θα παρω ροπαλο ουτε εσυ.

stratosZX10
03/01/2008, 20:18
α ρε ελλαδαρααααααααα...............
πεστε μου, οχι πεστε μου, σε ποιο κρατος του κοσμου θα μπορουσαν ανθρωποι
να κανουν αυτες τις συζητησεις?????????
ολοι θα ελεγαν κακως τους εδειρε, το κρατος θα τους τιμωρησει κτλπ......

keep walking!

Akatanomastos
03/01/2008, 20:26
Οταν δεν δουλευει τιποτα σε αυτο το κωλοσυστημα.

otan den doulevei tipota diladi arxizoume oloi na to pezoume ntaides.

den paei etsi paidia, as koitaksoume na diorthosoume to kolosistima pou les kathenas monos tou.

the who
03/01/2008, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Η αυτοδικια κατ'εμε ειναι εγκλημα.Ποιος ειναι αυτος που θα κρινει ποια τιμωρια αξιζει σε καποιον;Αν αντι για γκλοπ,εξ¨ισου τυχαια ειχε περιστροφο,τι θα γινοταν;Θα σκοτωνε 2 ατομα για μια εξατμιση;Ποιος θα ηταν ο εγκληματιας και το τσογλανι τοτε;

Εχω ενα μπαστουνι του baseball διπλα στο κρεβατι μου γιατι στη γειτονια εχουν ανοιξει πολλα σπιτια.Αν,λεω ΑΝ,μπει καποιος και τον παρω χαμπαρι θα τον κανω να μαζευει δοντια με σπασμενα δαχτυλα.Κι ας καταργω νομους και ανθρωπινα δικαιωματα.

devil's animal
03/01/2008, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εχω ενα μπαστουνι του baseball διπλα στο κρεβατι μου γιατι στη γειτονια εχουν ανοιξει πολλα σπιτια.Αν,λεω ΑΝ,μπει καποιος και τον παρω χαμπαρι θα τον κανω να μαζευει δοντια με σπασμενα δαχτυλα.Κι ας καταργω νομους και ανθρωπινα δικαιωματα.

+1

μπαστουνι baseball διπλα στο κρεβατι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

valantis 750
03/01/2008, 21:24
re paidia diavasa polla kai diaforetikes apopseis.prwton mynhseis den prokeite na ginoyn giati opws katalavane polloi to paidi den einai enas aplos portierhs!!.:nono:
deytero pws tha antidroysate eseis poy lete oti den eprepe na toys kopaneisei an sas klevane to moto sas aksias 10.000 eyrw kai toys vlepate na to fortonoyn se mia kloyva kai kanei ftera?kai to shmatnikotero?na doyleyeis tipota oikodomi gia 30 eyrw merokamato i otidipote alli doyleia poy na ponas na vgaleis to gramatio na ksehrewseis tin kali soy,na dw pws tha antidroysate:confused:
telos panton o kathenas opws estrwse as koimhthei:wave2:

THEOD
03/01/2008, 21:51
.prwton mynhseis den prokeite na ginoyn giati opws katalavane polloi to paidi den einai enas aplos portierhs!!.:nono:

Αυτό λέω τόση ώρα και κανείς δεν το πιάνει... :smokin:

geotriada
03/01/2008, 21:58
ξερετε τι ειναι να βγαινεις απο το σινεμα να πηγαινεις εκει που εχεις παρκαρει το
αυτοκινητο σου(αξιας 20000ε σε 72δοσεις) και να μη το βρισκεις?
ξερετε ποσες φορες εχω ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ τι θα τους εκανα αν τους επιανα επαυτοφορο?

zolotas
03/01/2008, 22:29
μερικοι μιλησαν περι νομων και οχι τοσο πολυ ξυλο .........εκεινη την ωρα δεν νομιζω να σκεφτεσαι τιποτα απολα αυτα .....και να το εχεις ψαξει το θεμα και να πεις "εγω θα ενεργησω ετσι " απλα δεν γινεται ..........

οταν πηγαν να μου φανε το μηχανακι και ετυχε να βρισκομαι εκει ,οχι γκλοπ τραβηξα αλλα μαχαιρι 70εκατοστα ........απλα ετυχε να μην γινει κατι γιατι προλαβε και ετρεξε .......ξυπνανε αλλα ενστικτα παιδια ,τι να πω ,αυτος ο γαμημενος ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι πραγματικο μυστηριο......

και ο αλλος δεν εμαθε κικμποξ για να περιμενει την ωρα που θα του φανε την εξατμιση........

αρκει μια "στιγμη " για να βρεθεις στην απεναντι οχθη ,αυτη που βλεπουμε μονο στα εργα .....

μετα απ αυτα με φωναξαν να πρωταγωνιστησω ως ο "Τελευταιος Σαμουραι" αλλα με εφαγε ο καριολης ο Τομ Κρουζ κι αυτο επειδη ηξερε αγγλικα καλυτερα :lol:

crs-k
03/01/2008, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
...........................
Μπορεί να φταίει και το απρόσωπο της συζήτησης μέσω web

Το πιο πιθανο... :wacko:

Akatanomastos
03/01/2008, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas

μαχαιρι 70εκατοστα .....

apo ta mathimata koung fou girnouses?

DimChios
03/01/2008, 22:39
+ 1170 σε tai και THEOD!

Ξυπνατε και μη λετε ιστοριες για αγριους!

1ον, εχετε την εντυπωση οτι στην αστυνομια δε θα εφαγε μπολικες επιπλεον? :rolleyes:

ΧΑ!!! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!

Crs, ολα οπως γνωριζεις εξαρτωνται απο τον ανθρωπο!

Αν εισαι ανθρωπος που νοιαζεσαι, θα σταματησεις αν κουφια η ωρα χτυπησεις καποιον με το αμαξι!
Αν εισαι οξυθυμος και γενικότερα "καπως-κάποιος" θα τον σαπισεις οταν τον δεις να πειραζει κατι δικο σου!

Εχεις τωρα την εντυπωση οτι καποιος δεν μπορει να ειναι ΚΑΙ τα 2 αυτα μαζι?

Δε νομιζω!

Ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ εναν που τον ξερεις και θα εκανε-εχει κανει τετοιες κινησεις! :winka:

Πολλά, πολλα... και αλλα πολλα που δεν ειναι ο χωρος να αναφερθουν εδω μεσα παραδειγματα εχω και επιτρεψτε μου γι αυτο!

Μυνηση ΔΕΝ θα γινει!

Το μεγιστο που μπορει να του κανουν ειναι καμμια "βεντετα" αλλα και παλι χαμενοι θα βγουν ακομα κι αν ειναι ενας απλος πορτιερης!
Σιγουρα εχει τους ανθρωπους του να καθαρισουν!

Σαφως και υπαρχουν περιπτωσεις που μπορει και να γινουν τα χειροτερα, αλλα μλκς δεν ειναι μιας και ξερει πλεον που τον "παιρνει" και που οχι επειτα απο τοσα χρονια στη δουλεια!

Όπως πολλοι αλλοι...

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

Αν ομως...

ας μην ειναι κανεις απο εμας στη θεση του για να μη χρειαστει να ξανανοιξουμε αυτη τη κουβεντα και εκτεθούμε διαφοροι!

Καληνυχτα σας!

Akatanomastos
03/01/2008, 22:41
episis na simpliroso kati pou den katalavainete malon,
den leo ego na min tous deireis alla oxi na tous sakatepseis, rikse mexri na figoun i na pesoun kato, den xreiazete na vgaleis olo sou to komplex pano tous

DimChios
03/01/2008, 22:42
episis na simpliroso kati pou den katalavainete malon,
den leo ego na min tous deireis alla oxi na tous sakatepseis, rikse mexri na figoun i na pesoun kato, den xreiazete na vgaleis olo sou to komplex pano tous

δεν ειναι παντα κομπλεξ φιλε μου!

zolotas
03/01/2008, 22:43
apo ta mathimata koung fou girnouses?

:confused: μαντης εισαι?? :eyepop:

marulis
03/01/2008, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ εναν που τον ξερεις και θα εκανε-εχει κανει τετοιες κινησεις! :winka:

:uplate:

:a01:

:a10:

:a13:

mats8282
03/01/2008, 23:23
otan den doulevei tipota diladi arxizoume oloi na to pezoume ntaides.

den paei etsi paidia, as koitaksoume na diorthosoume to kolosistima pou les kathenas monos tou.

Ο φιλος πορτιερης εκανε μια καλη αρχη :lol:

dirtbird
04/01/2008, 00:30
Ο φιλος πορτιερης εκανε μια καλη αρχη :lol:

Θα ήθελα πάντως να δω, σε αυτήν την περίπτωση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=51567) πως θα αντιδρούσε...:eek: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

gousgoun_69
04/01/2008, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Θα ήθελα πάντως να δω, σε αυτήν την περίπτωση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=51567) πως θα αντιδρούσε...:eek: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν θα αντιδρούσε :D

γιατί με τα εν λόγω παιδιά μπορεί να κάνουνε "δουλειές" μαζί :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Operater
04/01/2008, 00:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Δεν θα αντιδρούσε :D

γιατί με τα εν λόγω παιδιά μπορεί να κάνουνε "δουλειές" μαζί :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Πως πάει το ποδάρι ρε συ?? :confused:

marulis
04/01/2008, 00:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Πως πάει το ποδάρι ρε συ?? :confused: :a27:
:lol: :rotflmao: :lol:

gousgoun_69
04/01/2008, 00:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Πως πάει το ποδάρι ρε συ?? :confused:

Μάλλον καλυτερευει ρε Φώτη τουλάχιστον δεν με πονάει αλλά αυτά τα μουδιάσματα είναι το κάτι άλλο αδερφέ μου...:wave2:

Operater
04/01/2008, 00:52
:a27:
:lol: :rotflmao: :lol:

Σου έμοιασα... Πλάκα κάνω..... :lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Μάλλον καλυτερευει ρε Φώτη τουλάχιστον δεν με πονάει αλλά αυτά τα μουδιάσματα είναι το κάτι άλλο αδερφέ μου...:wave2:

Περαστικά ρε συ.... :wave2:

675
04/01/2008, 16:14
ρε πατε καλα ολοι εδω μεσα ?

:rolleyes:

τον τυπα επρεπε να τον βαλουν μεσα για ξυλοδαρμο ρε!!
τι επρεπε να το παιξει μαγκας δλδ και να τα πλακωσει στις μαπες επειδη ειναι τουμπανο??

ρεεεε συνελθετε!!!

και μετα ξυπνησα!! :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol:
καλα τα εκανε τα μαλακισμενα:smokin:

SvsGreek
04/01/2008, 16:57
1) Η πρωτη κ αμεσα ερχομενη στο μυαλο ολων μας.
Καλα τους εκανε....επιτελους κατι ευχαριστο για τετοια τσογλανια.

2) Αυτο το χτιστό παληκαρι πως ετυχε κ ειχε γκλοπ επανω του? Να φανταστω ισως το εχει φαει κ κ κανενας αλλος? Μηπως οποτε του καπνισει το χρησιμοποιει? Α ωραια, να παρουμε ολοι οπλα κ να καταργησουμε τους νομους.

Προσπωπικα ειμαι καπου αναμεσα.......απο την μια καλα ξηγηθηκε, απο την αλλη επειδη με τρελενουν ολοι αυτοι οι φουσκωτοι στα μαγαζια σκεφτομαι κ λιγο αναποδα..

Αλλα τελικα θα παρω κ εγω την πρωτη αποψη......ολοι εχουμε πεσει ή εχουμε φιλους που τους φαγαν τα μηχανακια....

tai
04/01/2008, 22:15
..................................
den leo ego na min tous deireis alla oxi na tous sakatepseis, rikse mexri na figoun i na pesoun kato, .............

πέφτουν εύκολα όμως!!:(

κατι σαν τους Ρωμαίους του αστερίξ:D

:lol: :lol:

μάγκες μην σκεφτόσαστε μόνο το σωστό, αλλά και το πως θα αντιδρούσατε εσείς σε μια τέτοια φάση.
και μετάάά κρίνετε τον (νευριασμένο) τύπο.

καλό είναι να ΘΕΛΟΥΜΕ να είμαστε σωστοί.
Μας χαλιναγωγεί, αυτή η πρόθεση, την βαρβαρότητα.
Αλλα αν δεν παραδεχτούμε πόση τρέλα κουβαλάει ο καθένας μέσα του, δέν θα μπορέσουμε να κοντρολάρουμε τον εαυτό μας σε τέτοια φάση.
Αν δεν ξέρουμε πόσο βάρβαροι μπορούμε να γίνουμε, δεν ξέρουμε από τι να φυλαχτούμε.