Σύνδεση

View Full Version : Είμαι ο Respect και είμαι καλά!!

Respect
04/01/2008, 00:06
*

116058

Respect
04/01/2008, 00:07
*

116059

Respect
04/01/2008, 00:09
:a01:

116060

div400
04/01/2008, 00:11
:uplate: :eyepop: :look:

εισαι καλα?!?!!??

:look:

gousgoun_69
04/01/2008, 00:14
Οχι ρε φίλε...:(

DimChios
04/01/2008, 00:14
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ?????

ΜΙΛΑ!!!!

:eyepop: :sick:

Respect
04/01/2008, 00:15
Είμαι και μάγκας όμως διότι ήμουν με full εξοπλισμό και παρότι άφησα ένα yaris ανάπηρο και ένα κάδο απορριμμάτων με τη στάμπα του shoei εγώ είμαι εδώ και γράφω αγρατζούνιστος αφού πρώτα ήπια τις μπυρίτσες μου με τον αγαπητό φίλο Vstrommer71! :a08:

DimChios
04/01/2008, 00:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Είμαι και μάγκας όμως διότι ήμουν με full εξοπλισμό και παρότι άφησα ένα yaris ανάπηρο και ένα κάδο απορριμμάτων με τη στάμπα του shoei εγώ είμαι εδώ και γράφω αγρατζούνιστος αφού πρώτα ήπια τις μπυρίτσες μου με τον αγαπητό φίλο Vstrommer71! :a08:

Εγω θα πω ενα πραγμα μονο!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

gousgoun_69
04/01/2008, 00:19
Αγύριστα να ναι :D

Ωρα για νέο εξοπλισμό λοιπόν :lol:

gousgoun_69
04/01/2008, 00:20
Κι άλλη μια γύρα από μένα

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Respect
04/01/2008, 00:23
Παιδιά τι να σας λέω..! Λίγες μαλακισμένες γκαζιές, παγωμένα λάστιχα και πέρασα μια κεντρική οδό φόρα παρτίδα χωρίς να προλάβω να πω ούτε το όνομα μου.

Βρήκα πάνω με το κεφάλι σε ένα κάδο απορριμμάτων.
Το Vstrom σπασμένο αριστερό φλας, ζελατίνα, και λεβιέ πίσω φρένου σα γαλλικό 8! Κατά τα άλλα τα Givi δεν άφησαν περιθώριο ούτε για μία γρατζουνιά στη μοτοσικλέτα.

Το yaris.. :lol: :lol: :rotflmao: :bigcry: Ότι και να σας πω είναι λίγο..

Ημιαξόνια προφυλακτήρες κλπ,κλπ.. άντε γεια!! Με γερανό το πήραν!!!

GIXXERAKIAS
04/01/2008, 00:28
Ελα ρε Μηναρα(με την καλη εννοια:D),αφου την γλυτωσες εσαι ωραιος!!Παντα με το εξοπλισμο μας παιδες ακομα και για κατουρο!!!! :winka:

Οπως ειπαν και οι αλλοι,ευκαιρια για καινουργιο εξοπλισμο!:beer: :beer: :beer:

edit:Ρε μλκ εσυ εφταιγες?:eyepop:

DimChios
04/01/2008, 00:28
Παιδιά τι να σας λέω..! Λίγες μαλακισμένες γκαζιές, παγωμένα λάστιχα και πέρασα μια κεντρική οδό φόρα παρτίδα χωρίς να προλάβω να πω ούτε το όνομα μου.

Βρήκα με το κεφάλι πάνω σε ένα κάδο απορριμμάτων.
Το Vstrom σπασμένο αριστερό φλας, ζελατίνα, και λεβιέ πίσω φρένου σα γαλλικό 8! Κατά τα άλλα τα Givi δεν άφησαν περιθώριο ούτε για μία γρατζουνιά στη μοτοσικλέτα.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΡ... ΕΕΕ....... ΔΗΜΗΤΡΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ετσι να σαι ρε! Με το χαμογελο γιατι ολα εγιναν κατ ευχην! Οπως επρεπε να γινουν ΑΦΟΥ συναιβει το ατυχημα!

Δε γ@μιεται και το γιαρις! Πηρες την εκδικηση μου εσυ για το κοκκινο της τυπισσας που με πηρε αμπαριζα προπερσυ!

Ρε φιλε, τι να σου πω... ειναι περιεργο αυτο που εκφραζω!

Μου βγαζεις ενα συναισθημα χαρας! Ισως επειδη εσυ το αντιμετωπιζεις ετσι!

Ετσι ειναι ομως οπως προειπα... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Respect
04/01/2008, 00:29
Ευχαριστώ δημόσια για την απόλυτη συμπαράσταση του, τον Vstrommer71 ο οποίος κατά τα άλλα όπως και εγώ εξάλλου, δε πίστευε στα μάτια του με την όλη φάση!!

"Εγώ ένα μπαμ άκουσα και ήρθα.." "είσαι ο πρώτος που έχεις καταφέρει κάτι τέτοιο"

Παιδιά σας ευχαριστώ!! Ποτέ ξανά σε κανέναν μας τέτοια πλάκα!!! (λέμε τώρα.. :( )

:beer: :beer: :beer:

crs-k
04/01/2008, 00:29
Περαστικα κι αγυριστα να 'ναι!

Ποτε ξανα τετοια! :lol:

:smokin: :beer: :wave2:

Respect
04/01/2008, 00:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ελα ρε Μηναρα(με την καλη εννοια:D),αφου την γλυτωσες εσαι ωραιος!!Παντα με το εξοπλισμο μας παιδες ακομα και για κατουρο!!!! :winka:

Οπως ειπαν και οι αλλοι,ευκαιρια για καινουργιο εξοπλισμο!:beer: :beer: :beer:

edit:Ρε μλκ εσυ εφταιγες?:eyepop: Χέστα..!! Δε ξέρω ρε παιδιά πως έγινε :rolleyes: αλλά αφού πρώτα έσκασα κάτι γκαζιές καλές με 2α πάω να σταματήσω και που..
:eek: :a53:

Το χέρι μου κολλημένο στο γκάζι και να πατάω μπροστινό χωρίς να μπορώ να το κλείσω!!! :uplate:

Με το μπροστινό όπως το πάταγα δύο φορές έχασα το μπροστινό τροχό και το έφερα ξανά στα ίσια του, αλλά το γκάζι εκεί κολλημένο και να μη λέω να τ'αφήσω..! Ε, αυτό ήταν με το τρίτο χάσιμο άντε γεια..! Πέρασα κάθετα μια κεντρικότατη οδό όπου βράδυ πάνε και λίγο πλακωμένοι όλοι!
Αφού δε πέρναγε κανένας τάπα εκείνη την ώρα να περάσει από πάνω μου.. (ή εγώ πάνω από άλλο δίτροχο).. πάλι καλά!!! :sick: :sick:

Respect
04/01/2008, 00:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΡ... ΕΕΕ....... ΔΗΜΗΤΡΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!

Ετσι να σαι ρε! Με το χαμογελο γιατι ολα εγιναν κατ ευχην! Οπως επρεπε να γινουν ΑΦΟΥ συναιβει το ατυχημα!

Δε γ@μιεται και το γιαρις! Πηρες την εκδικηση μου εσυ για το κοκκινο της τυπισσας που με πηρε αμπαριζα προπερσυ!

Ρε φιλε, τι να σου πω... ειναι περιεργο αυτο που εκφραζω!

Μου βγαζεις ενα συναισθημα χαρας! Ισως επειδη εσυ το αντιμετωπιζεις ετσι!

Ετσι ειναι ομως οπως προειπα... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: Γρηγόρη!!!!! :lol: :lol: :lol: :beer: :beer:

Vstrommer71
04/01/2008, 02:28
Κι οχι τιποτα αλλο αλλα τα Toyota ειναι μαπα μου φαινεται και τα Vstrom αρματα μαχης!
Λιγο ακομα και θα το παει για αποσυρση το Yaris!:D :D :D

Kαι τον καημενο τον καδο δεν τον λυπηθηκες,τετοια κουτουλια που τΟν εριξες? :lol: :lol: :lol:

xampos
04/01/2008, 02:49
σιδερενιος :beer:

εδω φαινεται η αξια του εξοπλισμου που ειναι το παν :beer:

Ζεύκας
04/01/2008, 04:21
Έχω μια αίσθηση ότι έπεσες στη Νικολάου, σωστά?

το κακόμοιρο το γιάρις ήταν παρκαρισμένο?
τέσπα δε πειράζει,ένα λιγότερο κουτί στους δρόμους! :a01:

Greg61
04/01/2008, 05:58
Τέλος καλό, όλα καλά!
"Και μή χειρότερα"!

Μήτσε, αυτό χρειάζεται λεπτομερή περιγραφή!
Γιά πέ...

filipp0s
04/01/2008, 06:13
Χέστα..!! Δε ξέρω ρε παιδιά πως έγινε αλλά αφού πρώτα έσκασα κάτι γκαζιές καλές με 2α πάω να σταματήσω και που..

Το χέρι μου κολλημένο στο γκάζι και να πατάω μπροστινό χωρίς να μπορώ να το κλείσω!!! :uplate:

Με το μπροστινό όπως το πάταγα δύο φορές έχασα το μπροστινό τροχό και το έφερα ξανά στα ίσια του, αλλά το γκάζι εκεί κολλημένο και να μη λέω να τ'αφήσω..! Ε, αυτό ήταν με το τρίτο χάσιμο άντε γεια..! Πέρασα κάθετα μια κεντρικότατη οδό όπου βράδυ πάνε και λίγο πλακωμένοι όλοι!
Αφού δε πέρναγε κανένας τάπα εκείνη την ώρα να περάσει από πάνω μου.. (ή εγώ πάνω από άλλο δίτροχο).. πάλι καλά!!! :sick: :sick:

Σου κόλλησε το γκάζι :confused:

Ευτυχώς που είσαι καλά... Περαστικά σου! :beer: :wave2:

Respect
04/01/2008, 06:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Σου κόλλησε το γκάζι :confused:

Ευτυχώς που είσαι καλά... Περαστικά σου! :beer: :wave2: Ευχαριστώ!
Δε μου κόλλησε το γκάζι. Το χέρι μου κόλλησε στο γκάζι και δεν έλεγε να το αφήσει..!

TROOPER
04/01/2008, 06:34
.....

ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ....ΤΣΙΜΠΑ :beer: :beer: :beer:

ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ !!!!

:wave2:

Respect
04/01/2008, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Τέλος καλό, όλα καλά!
"Και μή χειρότερα"!

Μήτσε, αυτό χρειάζεται λεπτομερή περιγραφή!
Γιά πέ... Οι μαλακιούλες πληρώνονται!

Αν δε φόραγα τα ρούχα και το κράνος θα είχα μείνει στο τόπο.- Αν φόραγα μόνο το κράνος δεδομένου ότι πήγα 5-6 λεπτά απόσταση από το σπίτι μου θα είχα πολύ σοβαρά κατάγματα σε γόνατο και αγκώνα και ποιος ξέρει τι άλλο.

Όταν έπεσα άφησα τη μοτοσικλέτα να φύγει. Αυτή δεξιά εγώ αριστερά. Στούκαρα πάνω σε ένα κάδο και μετά τινάχτηκα πάνω σε κάτι προστατευτικά σίδερα του πεζοδρομίου, (σαν αυτά που είναι γεμάτη όλη η Θεσσαλονίκη) με αποτέλεσμα να μου κοπεί η ανάσα για μερικά δευτερόλεπτα.

Πραγματικά λόγω εξοπλισμού δε χτύπησα καθόλου!!!

Η μοτοσικλέτα σε πρώτη φάση φαίνεται να έχει ελάχιστη ζημιά. (φλας, ζελατίνα και λεβιέ ποδόφρενου) Γρατζουνιές εκτός από τα κάγκελα και τις χούφτες, μηδέν!!! Τα Givi έκαναν τρελή δουλειά.
Το Yaris έχει πάθει χαλαρά 3000€ ζημιά. Κρίμα μια και απ'ότι φάνηκε το παιδί οδηγός και η οικογένεια του ήταν αρκετά καλοί άνθρωποι.
Οφείλω να πω ότι πρώτο τους μέλημα ήταν να διαπιστώσουν (όσο μπορούσαν) πως είμαι καλά.

Tέλος πάντων.. περαστικά μου!

:rotflmao:

SPORAKIAS
04/01/2008, 07:00
δεν ξερω ρε παιδια τι να πω....

βλεπω απο πολλα παιδια να εχουν βαλει γελακια.....ναι το ξερω τα βαλατε επειδη χαρηκατε που ο respect ειναι καλα....αλλα ρε παιδια δεν επεσε απο το σταντ...δεν επερνε μια στροφη με 5 χλμ και βλακωδως επεσε μονος του...εκοψε στη μεση με ολα μια κεντρικη λεωφορο...

και εγω -οχι χαρηκα(δεν μου βγαινει καθολου χαρα...συγνωμη κιολας)-αλλα ανακουφιστικα που ειναι καλα το παλληκαρι αλλα οχι και γελακια και μπυριτσες...εχω ενα κομπο στο στομαχι μονο που σκεφτομαι πως εγινε...

αμα ειχε γινει το αναποδο -δλδ το εκανε αυτο ενας κουτακιας-..κανα δυο γκαζιες ..μου κολαει το γκαζι ...και περναω μια λεωφορο ..φορα παρτιδα...και περνω και ενα παλληκαρι με ενα v-strom παραμαζωμα....θα του ριχναμε καταρες μεχρι εκει που δεν περνει....

αμα ..οπως λεει και ο respect...τον περναγε κανενας απο πανω τωρα θα βαζατε φατσουλες θλιμενες...τοσο ευκολα αλλαζουν αυτες οι φατσουλες...και αυτος που θα τον επερνε παραμαζωμα τι φταιει .....

μπορει να τα βλεπω πιο τραγικα απο εσας...

τεσπα...νασαι καλα και ποτε ξανα...

Respect
04/01/2008, 07:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

βλεπω απο πολλα παιδια να εχουν βαλει γελακια.....ναι το ξερω τα βαλατε επειδη χαρηκατε που ο respect ειναι καλα....αλλα ρε παιδια δεν επεσε απο το σταντ...δεν επερνε μια στροφη με 5 χλμ και βλακωδως επεσε μονος του...εκοψε στη μεση με ολα μια κεντρικη λεωφορο...

και εγω -οχι χαρηκα(δεν μου βγαινει καθολου χαρα...συγνωμη κιολας)-αλλα ανακουφιστικα που ειναι καλα το παλληκαρι αλλα οχι και γελακια και μπυριτσες...εχω ενα κομπο στο στομαχι μονο που σκεφτομαι πως εγινε...

αμα ειχε γινει το αναποδο -δλδ το εκανε αυτο ενας κουτακιας-..κανα δυο γκαζιες ..μου κολαει το γκαζι ...και περναω μια λεωφορο ..φορα παρτιδα...και περνω και ενα παλληκαρι με ενα v-strom παραμαζωμα....θα του ριχναμε καταρες μεχρι εκει που δεν περνει....

αμα ..οπως λεει και ο respect...τον περναγε κανενας απο πανω τωρα θα βαζατε φατσουλες θλιμενες...τοσο ευκολα αλλαζουν αυτες οι φατσουλες...και αυτος που θα τον επερνε παραμαζωμα τι φταιει .....

τεσπα...νασαι καλα και ποτε ξανα... Πιστεύω πως έχεις δίκιο σε όλα όσα γράφεις. Όσον αφορά τις φατσούλες είναι ένας αυθόρμητος τρόπος απ'όλους μας (και κυρίως από εμένα) να εξορκίσουμε το κακό και τη λαχτάρα που παίρνουμε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου κάθε τόσο.

Ειλικρινά ο μοναδικός λόγος που πόσταρα τα κατορθώματα μου είναι για να επιβεβαιώσω το πόσο μπορούν να μας στοιχίσουν σε όλους οι βλακείες και το πόσο τραγικά χρήσιμος είναι ο εξοπλισμός αναβάτη τον οποίο δε πρέπει να ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε με καμία δύναμη.-

Προς γνώση και συμμόρφωση δική μου αφενός και όλων σας αφετέρου!!

:) :beer:

SPORAKIAS
04/01/2008, 07:29
Πιστεύω πως έχεις δίκιο σε όλα όσα γράφεις. Όσον αφορά τις φατσούλες είναι ένας αυθόρμητος τρόπος απ'όλους μας (και κυρίως από εμένα) να εξορκίσουμε το κακό και τη λαχτάρα που παίρνουμε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου κάθε τόσο.

Ειλικρινά ο μοναδικός λόγος που πόσταρα τα κατορθώματα μου είναι για να επιβεβαιώσω το πόσο μπορούν να μας στοιχίσουν σε όλους οι βλακείες και το πόσο τραγικά χρήσιμος είναι ο εξοπλισμός αναβάτη τον οποίο δε πρέπει να ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε με καμία δύναμη.-

Προς γνώση και συμμόρφωση δική μου αφενός και όλων σας αφετέρου!!

:) :beer:

καλα εκανες και το ποσταρες...

και εγω οταν με ειχαν τρακαρει το ειχα ποσταρει και ειχα επισυμμανει πως το πετσινο μου εσωσε το χερι.... και το κρανος το κεφαλι-ζωη...

αλλα καποιοι νεοι (ηλικιακα-αλλα και σαν οδηγοι) ετσι οπως παρουσιαστηκε μετα ..με γελακια και μπυριτσες ....μπορει να το παιρνουν πιο ''ελαφρα''....

αλλα δεν ειναι καθολου ετσι...

ενα απλο ''περαστικα'' και ''ποτε ξανα''...και με εμφαση στο πως ενας ανθρωπος..(οπως καλα ειπες) ...απο μια βλακεια της στιγμης μπορει να ΣΚΟΤΩΘΕΙ....χωρις φατσουλες..θα εφτανε...

για να αποφορτισουμε και λιγο το κλιμα ...:smilea: ...προσοχη...πολυ προσοχη..φιλοι μου...:wave2:

makis206
04/01/2008, 07:44
Πάλι καλά που το κακό έγινε μόνο στα σίδερα, ας είναι το τελευταίο !

:beer: :beer:

devil's animal
04/01/2008, 07:45
περαστικα....στην τσεπη σου!
αφου αναγνωριζεις το λαθος σου...
οι μ@λακιες ειναι για να πληρωνονται!
ευτυχως δεν εγινε τιποτα χειροτερο!

Greg61
04/01/2008, 07:54
Δημήτριε...
Καλού - κακού τσέκαρε και μπουκάλες μπροστινού για τυχόν στρέβλωση όταν ξαναβγείς... και το νού σου σε τυχόν διαρροές απο τις τσιμούχες τους.

Απ' ότι κατάλαβα, οδηγούσες χωρίς γάντια μάλλον;

alex-vstrom
04/01/2008, 08:07
:a20: :a19: :a20: :a03:

el_hymador
04/01/2008, 08:31
Αφου εισαι καλα, δεν τρεχει μια

αν και απο οτι βλεπω το εχεις αντιμετωπισει μια χαρα το θεμα

ειδες που το πολυ μπιου-μπιου απο τα πριονια που ακους κανει κακο;

Παντα ορθιος απο εδω και περα

:beer: :beer: :beer: :wave2:

DimChios
04/01/2008, 08:49

τεσπα...νασαι καλα και ποτε ξανα...

Γιωργο, μη με παρεξηγεις!

Απλα δεν επιασες το ομολογουμενως "παραξενο" σκεπτικό μου!

Εχεις δικιο σε ολα οσα λες, το γνωριζουμε ολοι νομιζω αυτο!

:D :beer: :beer: :beer: :wave2:

Respect
04/01/2008, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Δημήτριε...
Καλού - κακού τσέκαρε και μπουκάλες μπροστινού για τυχόν στρέβλωση όταν ξαναβγείς... και το νού σου σε τυχόν διαρροές απο τις τσιμούχες τους.

Απ' ότι κατάλαβα, οδηγούσες χωρίς γάντια μάλλον; Από το χώρο του ατυχήματος μέχρι το σπίτι και από το σπίτι στο συνεργείο σε πρώτη φάση δε παρατήρησα οτιδήποτε αρνητικό. Η μηχανή πάει καρφί χωρίς να κρατάω το τιμόνι. Ούτε τρέμει έστω και στο ελάχιστο.
Διαρροή επίσης δεν είδα ούτε σταγόνα πουθενά από χθες μέχρι σήμερα. Μάλλον έχω τύχη βουνό! (ως ώρας) Καλού κακού όμως έχω συνεννοηθεί με το μάστορα, να λυθεί η μοτοσικλέτα μπροστά για να δούμε τα πάντα.

Γάντια φορούσα. Μόνο μπότες δε φόραγα αλλά ευτυχώς δε τις χρειάστηκα!

116078

Respect
04/01/2008, 09:46
-

Respect
04/01/2008, 09:47
**

116081

Respect
04/01/2008, 09:48

116082

Respect
04/01/2008, 09:48

116083

Respect
04/01/2008, 09:49

116084

Respect
04/01/2008, 09:50

116085

Respect
04/01/2008, 09:53

116086

sergiosm
04/01/2008, 09:57
Αν δε φόραγα τα ρούχα και το κράνος θα είχα μείνει στο τόπο.- Αν φόραγα μόνο το κράνος δεδομένου ότι πήγα 5-6 λεπτά απόσταση από το σπίτι μου θα είχα πολύ σοβαρά κατάγματα σε γόνατο και αγκώνα και ποιος ξέρει τι άλλο.
Πραγματικά λόγω εξοπλισμού δε χτύπησα καθόλου!!!

+ 1000000

περαστικά και αγύριστα

Κρίμα μια και απ'ότι φάνηκε το παιδί οδηγός και η οικογένεια του ήταν αρκετά καλοί άνθρωποι. Οφείλω να πω ότι πρώτο τους μέλημα ήταν να διαπιστώσουν (όσο μπορούσαν) πως είμαι καλά.

Και ένα μπράβο στον οδηγό του αυτοκινήτου που φέρθηκε όπως πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ίσως μία καλή ευκαιρία για να ξανασκεφτούμε τους χαρακτηρισμούς .... "κουτάκιας" κλπ

MikeG
04/01/2008, 10:11
Μακάρι να είναι αυτή η τελευταία σου πτώση!!! Σύντομα να φτιάξεις το μοτόρι σου & να μη γρατζουνιστεί ξανά!

costas81
04/01/2008, 10:32

Βρήκα με το κεφάλι πάνω σε ένα κάδο απορριμμάτων.

Φιλαράκι πρώτον δόξα το θεό που είσαι καλά!

Δεύτερον πάλι καλά που το μηχανάκι σου την γλίτωσε έτσι ελαφρά!

Τριτον είσαι μαλάκας και για τις γκαζιές με παγωμένα λάστιχα κ για ότι ακολούθησε ακόμα και για την αντιδρασή σου με το κολημένο γκάζι!

Τέταρτον χαλάλι το κρανάκι που πήρες πριν λίγο καιρό και μπράβο σου για όλο τον εξοπλισμό που φόρεσες ακόμα και σε μια μικρή απόσταση οπως λες!

Τέλος χαίρομαι που ο γιός σου σε έιδε να γυρνάς πάλι το βράδι σπίτι και να τον παίρνεις αγκαλιά! Αυτό και μόνο σε γεμίζει με περισσότερες ευθύνες και θα πρέπει να κάνει τον τρόπο οδηγησής σου πιο συνετό!

Χαίρομαι που είσαι καλά!!

snatch
04/01/2008, 10:37
Αμαν ρε φίλε!!!:eyepop:
Πάλι καλά,φθηνά την γλύτωσες!!!

Άντε απο'δω και πέρα μόνο όρθιος να είσαι!!!

Είδατε ρε το Strom,μέχρι και αυτοκίνητα τσαλακώνει!!!Panzer κανονικό λέμε!!!

Space
04/01/2008, 10:48
Περαστικα φιλε Respect και απο μενα :)

ΙΠΠΕΑΣ
04/01/2008, 10:52
Αφού είσαι καλά όλα τα άλλα ξεπερνιούνται σχετικά εύκολα. :p

Για το αν πήρες το μάθημα σου, αυτό είμαι σίγουρος ότι είναι παραπάνω από βέβαιο αφού από τώρα και στο εξής το όλο σκηνικό έχει αποτυπωθεί για πάντα στη μνήμη σου σαν σκηνή από ασπρόμαυρη ελληνική ταινία.

Είχα δύο πτώσεις με ένα παλιό μηχανάκι και θυμάμαι με εξαιρετικές λεπτομέριες το πως, το γιατί και το πότε. :blush:

Από περιέργεια, πόσο καιρό έχεις αυτή την μηχανή και πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει ; Η απάντηση σου είμαι σίγουρος ότι θα είναι σημαντική για πολλούς από εμάς .

Respect
04/01/2008, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Αφού είσαι καλά όλα τα άλλα ξεπερνιούνται σχετικά εύκολα. :p

Για το αν πήρες το μάθημα σου, αυτό είμαι σίγουρος ότι είναι παραπάνω από βέβαιο αφού από τώρα και στο εξής το όλο σκηνικό έχει αποτυπωθεί για πάντα στη μνήμη σου σαν σκηνή από ασπρόμαυρη ελληνική ταινία.

Είχα δύο πτώσεις με ένα παλιό μηχανάκι και θυμάμαι με εξαιρετικές λεπτομέριες το πως, το γιατί και το πότε. :blush:

Από περιέργεια, πόσο καιρό έχεις αυτή την μηχανή και πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει ; Η απάντηση σου είμαι σίγουρος ότι θα είναι σημαντική για πολλούς από εμάς . Έτσι ακριβώς!
Όσον αφορά την ερώτηση αρχικά με παραξένεψε αλλά πράγματι είναι πολύ ωραία και εύστοχη. Το V-strom το έχω από τον Ιούλιο του 2006. Έχω γράψει με αυτή 27.000km.

Respect
04/01/2008, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Φιλαράκι πρώτον δόξα το θεό που είσαι καλά!

Δεύτερον πάλι καλά που το μηχανάκι σου την γλίτωσε έτσι ελαφρά!

Τριτον είσαι μαλάκας και για τις γκαζιές με παγωμένα λάστιχα κ για ότι ακολούθησε ακόμα και για την αντιδρασή σου με το κολημένο γκάζι!

Τέταρτον χαλάλι το κρανάκι που πήρες πριν λίγο καιρό και μπράβο σου για όλο τον εξοπλισμό που φόρεσες ακόμα και σε μια μικρή απόσταση οπως λες!

Τέλος χαίρομαι που ο γιός σου σε έιδε να γυρνάς πάλι το βράδι σπίτι και να τον παίρνεις αγκαλιά! Αυτό και μόνο σε γεμίζει με περισσότερες ευθύνες και θα πρέπει να κάνει τον τρόπο οδηγησής σου πιο συνετό!

Χαίρομαι που είσαι καλά!!

:beer: :beer: Ναι είμαι!! :(

Μάλλον πρέπει και εγώ να παρακολουθήσω μάθημα ασφαλούς οδήγησης το συντομότερο.-

sober
04/01/2008, 11:30
Πωπω κ@λοφαρδιααα!!!:eek: (σορρυ κιολας!!:D )

Ευτυχως εισαι εσυ καλα αλλαααα...βγαλε την uhu απο το χερι βρε παιδι μου!!:lol:

Μακαρι να ειμαστε τοσο τυχεροι ολοι αμα πεφτουμε...

υγ.

τα συγχαρητηρια μου για το κουτι....

:a19: :wave2:

costas81
04/01/2008, 12:04
Ναι είμαι!! :(

Μάλλον πρέπει και εγώ να παρακολουθήσω μάθημα ασφαλούς οδήγησης το συντομότερο.-

πάντος το να δίνεις γκάζι και να φρενάρεις με το μπροστινό και να το χάνεις και να το σώζεις και ακόμα το γκάζι να μένει ανοιχτό θέλει προσπάθεια δεν είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ο καθένας!!!

:D

Respect
04/01/2008, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
πάντος το να δίνεις γκάζι και να φρενάρεις με το μπροστινό και να το χάνεις και να το σώζεις και ακόμα το γκάζι να μένει ανοιχτό θέλει προσπάθεια δεν είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ο καθένας!!!

:D Άρχισες; :mad:

alximistis
04/01/2008, 12:46
Το θετικό είναι πως είσαι καλά!
Το ακόμη πιο θετικό είναι πως πέρα του χαβαλέ μάλλον πήρες καλή τρομάρα και συνειδητοποίησες τη βλακεία σου οπότε θα προσέχεις να μην ξαναδράσεις έτσι.
Σόρι αν ακούγομαι αυστηρός αλλά ήταν χοντράδα αυτό που έκανες.
Τεσπα όλα τελείωσαν είσαι καλά αγρατζούνιστος και συνειδητοποιημένος. :)
Ποτέ ξανά το παραμικρό.

cityfly
04/01/2008, 13:10
το πρώτο είναι ότι και εσύ και οι άλλοι στο αυτοκίνητο είναι καλά αν τους είχες πετύχει λίγο πιο μπροστά, σε καμοιά πόρτα ας πούμε μπορεί και να ήταν αλλιώς τα πράγματα
τέσπα με τα αν δεν γίνεται τίποτα

μπράβο σου για τον εξοπλισμό και καλά κάνεις που βάζεις τις φωτογραφίες
μπορείς να βάλεις και το κράνος;

Respect
04/01/2008, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το πρώτο είναι ότι και εσύ και οι άλλοι στο αυτοκίνητο είναι καλά αν τους είχες πετύχει λίγο πιο μπροστά, σε καμοιά πόρτα ας πούμε μπορεί και να ήταν αλλιώς τα πράγματα
τέσπα με τα αν δεν γίνεται τίποτα

μπράβο σου για τον εξοπλισμό και καλά κάνεις που βάζεις τις φωτογραφίες
μπορείς να βάλεις και το κράνος;
:wave2: Το κράνος είναι άθικτο!!! Σα να μην ακούμπησε ποτέ πουθενά!!!
(μόνο τις δαχτυλιές μου έχει επάνω, απίστευτο!)

mako
04/01/2008, 14:39
Περαστικα και ποτε ξανα!!!:(

costas81
04/01/2008, 14:57
Άρχισες;

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

fantacid
04/01/2008, 15:39
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

τυχερος στην ατυχεια σου ρε παλικαρι!!!!

ποτε ξανα τετοια!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

zephyr1
04/01/2008, 15:49
Περασαμε καλα βλεπω.:alien: :lol:

Παντως καποια κλασματα του δευτερολεπτου(στην στουκα) τα συναισθηματα ειναι τοσο μοναδικα. :bigcry:

Κλειστο γκααααζιιιιιιιιιιι.:wave2:

Το κρυο ή το γαντι εφταιγε που δεν εκλεινε?:look:

SPORAKIAS
04/01/2008, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Το κρυο ή το γαντι εφταιγε που δεν εκλεινε?:look:

o εγκεφαλος μαλλον....

πρεπει να σκαλωσε ο respect....:sick: ....συμβαινει...δεν ειναι και ο πρωτος...

zephyr1
04/01/2008, 16:05
o εγκεφαλος μαλλον....

πρεπει να σκαλωσε ο respect....:sick: ....συμβαινει...δεν ειναι και ο πρωτος...

Αστον να πει ρε, εχω 3 ζευγαρια γαντια, τωρα φοραω κατι bering που ειναι πολυ χοντρα,τ'αποφευγω γιατι χανω κατα πολυ την αισθηση (ειδα και τα δικα του πολυ χοντρα) και ωρες-ωρες δεν αντιδρω οπως ακριβως θα ηθελα.:sick:

Respect
04/01/2008, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αστον να πει ρε, εχω 3 ζευγαρια γαντια, τωρα φοραω κατι bering που ειναι πολυ χοντρα,τ'αποφευγω γιατι χανω κατα πολυ την αισθηση (ειδα και τα δικα του πολυ χοντρα) και ωρες-ωρες δεν αντιδρω οπως ακριβως θα ηθελα.:sick:

:wave2: Καταπληκτικά περάσαμε! Full δράση!! :lol:

Αυτό με τα γάντια ισχύει. Κάποιες φορές τρώω κολλήματα με τα χειριστήρια (κόρνες κλπ.)

Χθες όμως ήταν άλλο πράγμα. Αυτό που είπε ο SPORAKIAS. Κόλλησε το μυαλό μου και το χέρι μου.-

Προσπαθούσα κατά τη διάρκεια όλης της φάσης να σώσω τη μοτοσικλέτα που συνεχώς την έχανα από το μπροστινό, βάζοντας δύναμη να σταθώ όρθιος, το χέρι μου παρέμενε κλειδωμένο με ανοιχτό γκάζι ενώ με τα δύο δάχτυλα συνεχώς κόλλαγα το μπροστινό. Κάτι σα φαύλος κύκλος που με έφερνε συνεχώς στο ίδιο σημείο να επαναλαμβάνω την ίδια αντίδραση με τα ίδια αποτελέσματα. Μέχρι που έφυγα μια και καλή!

Respect
04/01/2008, 19:33
Τα καλά νέα τώρα είναι ότι το vstrom δεν έπαθε τίποτα απολύτως!

Αριστερό φλας είχα δε το πλήρωσα και με την απίστευτη εξήγηση του Vasilis strom ο οποίος είχε καβάτζα ζελατίνα και λεβιέ φρένου τα οποία μου έκανε δώρο το συνολικό κόστος της ζημιάς ήταν μόλις 30€ που ζήτησε ο Μάρκος Θ. ο οποίος έλυσε- έδεσε και έλεγξε - επισκεύασε τη μοτοσικλέτα για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως το μηχανάκι δε κατάλαβε τίποτα και είναι κομπλέ!!!
Ούτε γρατζουνιά παιδιά.. Όσοι την είδαν δε πίστευαν στα μάτια τους!

Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ για τα δώρα σου!
:a013: :a013: :a013:

SPORAKIAS
04/01/2008, 19:35
αυτα ειναι ευχαριστα νεα...:beer: :smilea:

Lupo
04/01/2008, 19:37
Ευτυχώς.
Πραγματικά ευτυχώς ρε πατέρα!:beer:
Και για σένα, και για όλους που ήταν ή κυρίως ΔΕΝ ήταν στην όλη φάση!

Τέλος καλό , όλα καλά!

Ας κρατήσουμε το καλό της υπόθεσης, όπως είπες κι εσύ.
Ο εξοπλισμός σώζει την ζωή μας.
:beer: :wave2:

Akatanomastos
04/01/2008, 20:42
pali kala pou den skotoses kanenan apo tin oikogeneia tou allou..

perastika kai agirista..

Respect
04/01/2008, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
pali kala pou den skotoses kanenan apo tin oikogeneia tou allou..

perastika kai agirista.. Μόνος του ήταν ο άλλος. Η οικογένεια του ήρθε κατόπιν όταν τους ειδοποίησε για το περιστατικό.

Akatanomastos
04/01/2008, 20:51
Μόνος του ήταν ο άλλος. Η οικογένεια του ήρθε κατόπιν όταν τους ειδοποίησε για το περιστατικό.

pali kala, giafto to thema einai na prosexoume giati tha mporouse na itan mesa opoiosdipote.

sto leo afto giati einai o xeiroteros efialtis mou, na peseis pano se kapoion, kai na mpei mesa kapoio sidero kai......

Meyaleleth
04/01/2008, 20:53
afou eisai kala ola ta ypoloipa einai perita.

Agyrista na einai..
:beer: :wave2:

zuki1000k5
04/01/2008, 21:29
Pigene na anapseis mia lampada stin ekklisia pou eisai kala...

mourgakos
04/01/2008, 21:30
να σαι καλα.

τελικα μηναρας η μιναρας ειναι?νομιζω το δευτερο.......
καποιος πριν το εγραψε με το πρωτο τροπο....

παντζ-στορμ..........:wave2:

Respect
04/01/2008, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
να σαι καλα.

τελικα μηναρας η μιναρας ειναι?νομιζω το δευτερο.......
καποιος πριν το εγραψε με το πρωτο τροπο....

παντζ-στορμ..........:wave2:

-Ρε μινάρα το είδες τι έγινε;
-Τι ρε μινάρα;
-Ένας μινάρας στούκαρε πάνω σε ένα yaris..
- Το μινάρα..

mourgakos
04/01/2008, 22:01
κλασικη περιπτωση ...μιναριδων!:rotflmao:

mourgakos
04/01/2008, 22:03
σε ποιο υψος?
αν ηταν αγιου νικολαου,στο ρολοι ας πουμε?

Ζεύκας
05/01/2008, 01:36
Για Κορίνθου το κόβω...

Respect
05/01/2008, 04:22
Σμύρνης.

Κορίνθου ή Αγ. Νικολάου δεν υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσω.

Ζεύκας
05/01/2008, 05:10
γιατί?

Respect
05/01/2008, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
γιατί? Ε, Αγ. Νικολάου ή Κορίνθου 21:00 γίνεται χαμός. Δεν υπήρχε περίπτωση να εμφανιστώ από το πουθενά κουβάρι περνώντας κάθετα το δρόμο από τη μια μεριά στην άλλη και να μη στουκάρω σε κάποιον περαστικό ή κάποιος περαστικός να μη περάσει από πάνω μου. Ακόμα και εκεί που έγινε (5 δρόμους και λέγεται έτσι γιατί έχουν κοινό σημείο 5 δρόμοι με φανάρια όπου παρεπιμπτόντως πλακώνονται όλοι για να προλάβουν) είναι κωλοφαρδία που δε συνέβη αυτό.

project.breeze
05/01/2008, 10:32
Respect τί να πω;Θέλεις να κάνουμε κανένα club;Να λέγεται "Καλή Χρονιά Club" ξέρω γω.Άντε γρήγορα περαστικά στο V-Strom αφού κατάλαβα ότι εσύ ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα.Μακάρι να είναι κ αυτό υπόλοιπο του 2007 :beer:

charlie says
05/01/2008, 11:29
:eyepop: oops τωρα το ειδα τι να πω μαλλον την εκφραση του νιτσε 'οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο' (μακρια απο μας) κρατα μονο την εμπειρια και ξεχνα οτι σε χαλαει
υ.γ:χωρις boxer και δε γρατζουνιστικαν τα πλαστικα! παω την δευτερα πρωι πρωι να παρω και εγω ενα
;)

perastikos
05/01/2008, 15:43
Περαστικά Respect και respect στο Βασίλη για τα ανταλλακτικά που σου δώρισε :wave2:

Όσον αφορά το κράνος, ακόμη και αν δεν φαίνεται χτυπημένο, δεν θα πρέπει να γίνει ένα τσεκάρισμα για προβλήματα στο εσωτερικό του? Ήταν δυνατή η στούκα στον τενεκέ? Μήπως δεν ισχύουν αυτά και λέω παπαριές? :lol:
Νομίζω όμως πως εδώ στο forum το είχα διαβάσει αυτό για το κράνος...

Πάντως, όντως φτηνά τη γλίτωσες και από θέμα υγείας (αγρατζούνιστος) αλλά και από θέμα χρημάτων ;)

Πάντα όρθιος εύχομαι :D

Respect
05/01/2008, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Περαστικά Respect και respect στο Βασίλη για τα ανταλλακτικά που σου δώρισε :wave2:

Όσον αφορά το κράνος, ακόμη και αν δεν φαίνεται χτυπημένο, δεν θα πρέπει να γίνει ένα τσεκάρισμα για προβλήματα στο εσωτερικό του? Ήταν δυνατή η στούκα στον τενεκέ? Μήπως δεν ισχύουν αυτά και λέω παπαριές? :lol:
Νομίζω όμως πως εδώ στο forum το είχα διαβάσει αυτό για το κράνος...

Πάντως, όντως φτηνά τη γλίτωσες και από θέμα υγείας (αγρατζούνιστος) αλλά και από θέμα χρημάτων ;)

Πάντα όρθιος εύχομαι :D Ευχαριστώ Βασίλη!

Φθηνά δε θα πει τίποτα!!

Κάπου το έχω διαβάσει και εγώ αυτό για το κράνος εδώ μέσα. Νομίζω το γράφει και στα χαρτιά του. Όμως το κοίταξα πάρα πολύ προσεκτικά και δεν έχει το παραμικρό μέσα - έξω. Καλού κακού όμως ίσως να πρέπει να ρωτήσω και κάποιον πιο ειδικό. Θα ρίξω και μια ματιά στο forum μπας και έχει αναφερθεί τίποτα.

cartman
05/01/2008, 21:30
Περαστικά και απο μένα φίλε! Όντως φάνηκες τυχερός, αλλά αυτά όπως και να το κάνουμε συμβαίνουν!!
Περισσότερη προσοχή ιδιαίτερα σε πολυσύχναστους δρόμους, διασταυρώσεις, φανάρια κ.τ.λ! Προσωπικά αυτά φοβάμε περισσότερο!!

Πάντως μπράβο σου που φορούσες εξοπλισμό!!! :a18: Εύχομαι πάντα όρθιος :beer: :beer:

zoropatra
07/01/2008, 19:33
:( δεν πειραζει ρε φιλε!εγω οποτε πεφτω και ας εχω σωματικες βλαβες το διασκεδαζω!!!ετσι ειμαι τι να κανω!!!!τωρα οσο για τον εξοπλισμο καλα εκανες και το φοραγες και θα τον φορας παντου απο εδω και περα....αλλα επειδη παντου ακουω για εξοπλισμο κτλ.να πω πως και ο sotpag φοραγε εξοπλισμο αλλα ειδεςε τι εγινε!!!οποτε παιζει και λιγο αυτο που λεμε "κι αν σου κατσει''.
σε καμια περιπτωση ομως δεν λεω οτι κακος φοραμε εξοπλισμο ή οτι δεν χρειαζεται!!!!
απλα παιζει και λιγο η τυχη!

ρε τωρα που το θυμηθηκα!!!αυτο εγινε οταν εφευγες απο λαμπρινη ή πριν?

αν εγινε μετα καταλαβα πως εγινε και γιατι!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Respect
07/01/2008, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
:( δεν πειραζει ρε φιλε!εγω οποτε πεφτω και ας εχω σωματικες βλαβες το διασκεδαζω!!!ετσι ειμαι τι να κανω!!!!τωρα οσο για τον εξοπλισμο καλα εκανες και το φοραγες και θα τον φορας παντου απο εδω και περα....αλλα επειδη παντου ακουω για εξοπλισμο κτλ.να πω πως και ο sotpag φοραγε εξοπλισμο αλλα ειδεςε τι εγινε!!!οποτε παιζει και λιγο αυτο που λεμε "κι αν σου κατσει''.
σε καμια περιπτωση ομως δεν λεω οτι κακος φοραμε εξοπλισμο ή οτι δεν χρειαζεται!!!!
απλα παιζει και λιγο η τυχη!

ρε τωρα που το θυμηθηκα!!!αυτο εγινε οταν εφευγες απο λαμπρινη ή πριν?

αν εγινε μετα καταλαβα πως εγινε και γιατι!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Μπααα.. 200m πριν φτάσω!!
:a018: :a023:

Αλλά δε μάσησα!!! Αφού είδα πως είμαι ζωντανός χωρίς γρατζουνιά και εγώ και η μοτοσικλέτα πήγα με το Γιάννη και ρουφήξαμε μερικές!!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ο sotpag ίσως να είχε πάθει πολύ χειρότερα πράγματα αν δε φόραγε τίποτα. Και εσύ έχεις πέσει στο Γαλαξίδι. Για φαντάσου..

Εγώ έπεσα με 80-90km και δε κατάλαβα τίποτα. Τυχερός ήμουν!! Δεν έπεται πως αν φοράς θα τη καθαρίσεις κιόλας! Αν δε φοράς εξοπλισμό όμως..

zoropatra
07/01/2008, 22:51
Μπααα.. 200m πριν φτάσω!!
:a018: :a023:

Αλλά δε μάσησα!!! Αφού είδα πως είμαι ζωντανός χωρίς γρατζουνιά και εγώ και η μοτοσικλέτα πήγα με το Γιάννη και ρουφήξαμε μερικές!!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ο sotpag ίσως να είχε πάθει πολύ χειρότερα πράγματα αν δε φόραγε τίποτα. Και εσύ έχεις πέσει στο Γαλαξίδι. Για φαντάσου..

Εγώ έπεσα με 80-90km και δε κατάλαβα τίποτα. Τυχερός ήμουν!! Δεν έπεται πως αν φοράς θα τη καθαρίσεις κιόλας! Αν δε φοράς εξοπλισμό όμως..

ρε αυτο να λεγετε,οτι πρεπει να φοραμε εξοπλισμο......(το ηξερα πως θα ακουγοταν λιγο καπως αυτο) απλα παιζει και ο παραγοντας τυχη.....εγω στο γαλαξιδι την πρωτη φορα που επεσα,εφυγα με περιπου 80 και εσπασα κλειδα το χερι ραματα τα γονατα χαλια και ολα αυτα επειδη φοραγα τζιν,την δευτερη φορα εφυγα με 140 και δεν επαθα απολυτως τιποτα......απλα ειπα οτι παιζει και η τυχη...γιατι στην δευτερη περιπτωση του γαλαξιδιου αν δεν ειχα τυχη (και ας φοραγα δερματινα) θα ερχοταν το λιμενικο!!!!Αν δεν ηταν το μαντρακι να με σταματησει......απλα το ξαναλεω οτι μιλησα για την τυχη!!!!

απλως εκανα λαθος που το εβαλα σε αυτο το ποστ...
αν το εγραφα αλλου ισως να μην ακουγοταν ετσι......:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

melenia
08/01/2008, 01:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ρε αυτο να λεγετε,οτι πρεπει να φοραμε εξοπλισμο......(το ηξερα πως θα ακουγοταν λιγο καπως αυτο) απλα παιζει και ο παραγοντας τυχη.....εγω στο γαλαξιδι την πρωτη φορα που επεσα,εφυγα με περιπου 80 και εσπασα κλειδα το χερι ραματα τα γονατα χαλια και ολα αυτα επειδη φοραγα τζιν,την δευτερη φορα εφυγα με 140 και δεν επαθα απολυτως τιποτα......απλα ειπα οτι παιζει και η τυχη...γιατι στην δευτερη περιπτωση του γαλαξιδιου αν δεν ειχα τυχη (και ας φοραγα δερματινα) θα ερχοταν το λιμενικο!!!!Αν δεν ηταν το μαντρακι να με σταματησει......απλα το ξαναλεω οτι μιλησα για την τυχη!!!!

απλως εκανα λαθος που το εβαλα σε αυτο το ποστ...
αν το εγραφα αλλου ισως να μην ακουγοταν ετσι......:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

εσύ καλύτερα κοίτα λίγο το καρμικό σου με το γαλαξείδι...

zoropatra
08/01/2008, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από melenia
εσύ καλύτερα κοίτα λίγο το καρμικό σου με το γαλαξείδι...

δεν πεφτουμε οπου και οπου........
οταν θα χτισω στα οικοπεδακια μου ομως θα θελεις να ερχεσαι ετσι?:lol: :lol:

gian_nykt
09/01/2008, 06:42
:a19: στον respect!!!!!
τυχαιρός μέσα στην ατυχία σου!
Μακριά απ' όλους μας αυτα......!!!!
:beer: