Σύνδεση

View Full Version : !?

dammed_kittin
05/01/2008, 17:22
τι ακριβως σημαινει το Ε.Σ.Ρ.?

116162

kakofonixx
05/01/2008, 17:26
εθνικο συμβουλιο ραδιοτηλεορασης :wave2:

google is your friend :D

iLia
05/01/2008, 21:26
Εγω περιμενω την απαγορευση και του Ποττερ τωρα :rolleyes:

zoropatra
05/01/2008, 21:29
το εμαθα προχτες!!!!ρε τι μαλακες ειναι αυτοι!!!!τους πειραξε ο μπομπ και δεν κοιτανε να κοψουνε τις μαλακιες που λενε στις ειδησης και βλεπουν τα παιδια,ή τα μεσημεριανα ποιος πηδηχτηκε με ποιον ποσο κοστηζε το κολιες της καρακαιδονας κ.τ.λ...........μην πω για τις σειρες!!!!!

ελεος!!!!!

zuki1000k5
05/01/2008, 21:32
Ti egine re paidia...???Kopsane ton BOB...???!!!!!:eek: :eek: :eek: :confused: :confused: :confused:

zoropatra
05/01/2008, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Ti egine re paidia...???Kopsane ton BOB...???!!!!!:eek: :eek: :eek: :confused: :confused: :confused:

ναι γιατι λεει εδειχνε κακα πραγματα!!!!!:a31: :a31:

cityfly
06/01/2008, 00:46
δεν πάμε καλά

gousgoun_69
06/01/2008, 00:49
Τι μαλακία δέρνει τις αρχές αυτής της χώρας Θεέ μου επιτέλους :mad: :wacko:

Fireball400
06/01/2008, 01:37
Κι όμως,αν κόψουν τον Bob η κατάσταση θα αλλάξει,και θα ανέβει και το βιοτικό επίπεδο της νέας γενιάς,βλέποντας Δρούζα!Ηθικολόγοι:a31:

Akatanomastos
06/01/2008, 05:54
kala enoite pos iparxoun poli xeirotera programata pou prepei na kopoun,
alla gia na leme tin alitheia kai o bob exei <<perierges>> skines kai xioumor mallon gia megalitera paidia..

emena mou aresei o bob

adam_tsouk
06/01/2008, 21:22
καλ κανανε!

εμενα μια φορα μου επιασε τον kw10

:blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και την Λιαροπουλου ειχαν κοψει ρε γμτ επειδη ο αλλος ηθελε να πιασει το γουνακι!

ακου τωρα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

marulis
06/01/2008, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
kala enoite pos iparxoun poli xeirotera programata pou prepei na kopoun,
alla gia na leme tin alitheia kai o bob exei <<perierges>> skines kai xioumor mallon gia megalitera paidia..

emena mou aresei o bob :eek: :eek: :eek: :eek:
:look: :look: :look: :look:
Ρε φίλε αν θες το μόνο που δεν έχει τίποτα επιλήψιμο για καθυστερημένους υποκριτές είναι η Ντόρα η εξερευνήτρια αν και δεν είμαι και σίγουρος. Κάτι άκουσα για κτηνοβασία με τον μπότα.

Τα ΕΣΡ από αρχής δεν λειτούργησε και τώρα έγινε εντελώς περίγελος

Αυτό το πρέπει είναι τουλάχιστον άτυχη λέξη

:dizzy: Αλληθώρισα λίγο, από σένα περίμενα πιο ανοιχτό μυαλό

crewdriver
07/01/2008, 12:08
το οτι ο μπομπ εχει χιουμορ και παραβολες για ""μεγαλους"" ειναι γεγονος...τα παιδακια δε πιανουν ουτε το 1/10 απο το χιουμορ του(που χανεται και στη μεταφραση επειδη ειναι λογοπαιγνια που δε μεταφραζονται)...αλλα οχι και να το κοψουν και μαλιστα με αστεια προφαση!!τοσα σκατα υπαρχουν στην τηλεοραση,τον μπομπ βρηκαν να κοψουν που δεν ειναι ενα απο αυτα??

atom_smasher
07/01/2008, 13:19
λευτερια στον bob!ακου τον εκοψαν.το πιο ενδαιφερον πραγμα που ειχε εκεινη την ωρα η τιβι.βλεπω και οικογενεια θορνμπερις αλλα το καψιμο του μπομπ ειναι αλλο.τστστστσ.ντροπη τους!:nono:

gcrook
07/01/2008, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
:eek: :eek: :eek: :eek:
Ρε φίλε αν θες το μόνο που δεν έχει τίποτα επιλήψιμο για καθυστερημένους υποκριτές είναι η Ντόρα η εξερευνήτρια αν και δεν είμαι και σίγουρος. Κάτι άκουσα για κτηνοβασία με τον μπότα.

:a10: :a10: :a10:

Απο το κειμενα που θα ειχα πληρωσει για να κατοχυρωσω:lol:

Το ΕΣΡ υποτιθεται ειναι ενας οργανισμος μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα ( ;;;;; ) με σκοπο να προασπιζει την πολυφωνια ,την ελευθερια της εκφρασης, να ασκει ελεγχο για την τηρηση της δημοσιογραφικης δεοντολογιας και αλλα φαιδρα, οπου τα μελη του επιλεγονται και διοριζονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ απο τα κομματα:eek: με αποτελεσμα να εχουμε καθε δικαιωμα να μιλαμε για ενα εξαιρετικα υποπτο αλισβερισι.

Υπαρχει και η Εθνικη Επιτροπη Ηλεκτρονικων Μεσων Επικοινωνιας απο την αλλη και οποιος βρει τι κανει κερδιζει λουκουμακι.

Πλεον το ΕΣΡ παραπαιει, και απο την στιγμη που οι καναλαρχες εχουν το γκαφρα να υπολογιζουν στην παραγωγη και τα εξοδα του δικηγορου κανενας δεν μπορει να τους κανει τιποτα.Τοσα λεφτα χρωστανε στο Ελληνικο δημοσιο και κανενας δεν τολμαει να τους κουνηθει οποτε ποιο το νοημα να τρωνε προστιμα συνεχως ενω θα μπορουσε η κοινη γνωμη να κατευθυνθει καταλληλως για να μην αμφισβητησει κανενας τα σκουπιδια που βλεπουμε καθημερινα που ισοπεδωνουν την ατομικοτητα και προσβαλλουν την νοημοσυνη και την καλαισθησια μας;

Η λογικη ελεγχου της μαζας λεει οτι απο την στιγμη που ο γονιος θα φτασει σε σημειο να αμφισβητησει ακομα και ενα αθωο και αρκετα διδακτικο κινουμενο σχεδιο ποτε του δεν θα καταφερει να ανοιξει τα ματια του και να δει ποσο βρωμερα ειναι αυτα μπροστα του, που του πεταμε στην μαπα απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Στην τελικη απο τον Μπομπ μπορεις να μιλησεις ακομα και για τον ιμπρεσιονισμο αμα εχεις πιει και κανα δυο ποτηρακια.Για τον πουστη που κραζει τους επωνυμους καθε πρωι τι μπορεις να κανεις;

Akatanomastos
07/01/2008, 13:55
:eek: :eek: :eek: :eek:
Ρε φίλε αν θες το μόνο που δεν έχει τίποτα επιλήψιμο για καθυστερημένους -------------->υποκριτές είναι η Ντόρα η εξερευνήτρια αν και δεν είμαι και σίγουρος. Κάτι άκουσα για κτηνοβασία με τον μπότα.

KATSE re si
to <<PREPEI na kopoun>> se xalase?
gia tin elliniki tileorasi milame!!!

kai ksanaleo giati den katalaves MOU ARESEI O BOB exo riksei trelo gelio ALLA DEN EINAI GIA PAIDIA AFTO LEO

edit: oso giafto pou les gia epilipsima, o bob exei ksekathara <<perierga>> minimata, den prepei na ta psakseis
:wave2:
(anoixtomialos eimai vre:lol: :lol: :lol: )

marulis
07/01/2008, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
...... o bob exei ksekathara <<perierga>> minimata, den prepei na ta psakseis
:wave2:
(anoixtomialos eimai vre:lol: :lol: :lol: ) Άκου και αυτό που πιστεύω
ΔΕΝ πρέπει να κοπεί από την τηλεόραση τίποτα. Αυτό που πρέπει είναι να αποκτήσουμε την παιδεία να μην τα παρακολουθούμε ώστε να ελπίζουμε σε βελτίωση. Όσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορά όσα ΕΣΡ και να έχουμε

Όλες (νομίζω ) οι τηλεοράσεις έχουν κομβίον διακοπής λειτουργίας, τώρα αν δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιήσουμε και περιμένουμε απ’ το ΕΣΡ να κάνει την βρομοδουλεια μάλλον έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτούς που κρίνουμε.

Και ένα τελευταίο αν είχα παιδί θα το προέτρεπα να βλέπει τον Μπομπ, όχι μόνο γιατί θεωρώ χειρότερο κάθε μεσημεριαναδικο ( που όλα έχουν και μια κραγμένη ) αλλά γιατί νομίζω πως ο πρωταγωνιστής είναι ότι πιο αγνό κυκλοφορεί σαν παράδειγμα.

Ίσως η ανιδιοτελή αγάπη και φιλία που προωθεί , να μην λέει τίποτα σε κανέναν, για εμένα που βλέπω να εκλείπει σαν είδος λέει πολλά .

Τελικά δεν έχω καταλάβει αν οι του ΕΣΡ είναι μ…...ες ή θέλουν να ασχολούνται μαζί τους.

Κάτι ακόμα, μπορείς να μου πεις κάποιο περίεργο μήνυμα που ίσως δεν κατάλαβα (δεν είμαι και πολύ έξυπνος :look: )
Βοήθα και λίγο:look:

marulis
07/01/2008, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Υπαρχει και η Εθνικη Επιτροπη Ηλεκτρονικων Μεσων Επικοινωνιας απο την αλλη και οποιος βρει τι κανει κερδιζει λουκουμακι.
Δυστυχώς δεν ξέρω. Το χάνω το λουκουμάκι:a35: :bawl:

hidefnick
07/01/2008, 14:35
Είσαστε όλοι λούγκρες σαν τον Bob, που παντρεύεται τον Patrick στο τελευταίο επεισόδιο.

ΤΕΛΟΣ

marulis
07/01/2008, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Είσαστε όλοι λούγκρες σαν τον Bob, που παντρεύεται τον Patrick στο τελευταίο επεισόδιο.

ΤΕΛΟΣ Υπάρχει τέτοιο επεισόδιο? Γμτ τα καλύτερα χάνω :bawl:

dammed_kittin
07/01/2008, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

ΤΕΛΟΣ

που ποτε πως γιατι ?

λεγε τι ξερεις που δεν ξερουμε
θελω link
κ πληρη αναφορα

:bawl:

Cpt. Haddock
07/01/2008, 14:41
Υπάρχει τέτοιο επεισόδιο? Γμτ τα καλύτερα χάνω :bawl:

Ψάξε στο youtube για το επεισόδιο που κόπηκε :winka:

elias_21
07/01/2008, 17:20
Υπάρχει τέτοιο επεισόδιο? Γμτ τα καλύτερα χάνω :bawl:

Αυτός ήτανε ο λόγος που κόπηκε και στις ΗΠΑ. Γιατι ο Πάτρικ και ο Μπομπ παντρεύονται και πιστευουν οτι περνάει ομοφυλοφιλικά μηνύματα.
Βεβαια εγώ δεν ξέρω κανενα πιτσιρίκι που να παρακουλουθεί Μπομπ!

απο 20,30 και ανω το παρακουλουθούν! ! !

Akatanomastos
07/01/2008, 17:39
Άκου και αυτό που πιστεύω
1 ΔΕΝ πρέπει να κοπεί από την τηλεόραση τίποτα. Αυτό που πρέπει είναι να αποκτήσουμε την παιδεία να μην τα παρακολουθούμε ώστε να ελπίζουμε σε βελτίωση. Όσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορά όσα ΕΣΡ και να έχουμε

Όλες (νομίζω ) οι τηλεοράσεις έχουν κομβίον διακοπής λειτουργίας, τώρα αν δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιήσουμε και περιμένουμε απ’

2) το ΕΣΡ να κάνει την βρομοδουλεια μάλλον έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτούς που κρίνουμε.

3) Και ένα τελευταίο αν είχα παιδί θα το προέτρεπα να βλέπει τον Μπομπ, όχι μόνο γιατί θεωρώ χειρότερο κάθε μεσημεριαναδικο ( που όλα έχουν και μια κραγμένη ) αλλά γιατί νομίζω πως ο πρωταγωνιστής είναι ότι πιο αγνό κυκλοφορεί σαν παράδειγμα.

4) Ίσως η ανιδιοτελή αγάπη και φιλία που προωθεί , να μην λέει τίποτα σε κανέναν, για εμένα που βλέπω να εκλείπει σαν είδος λέει πολλά .

Τελικά δεν έχω καταλάβει αν οι του ΕΣΡ είναι μ…...ες ή θέλουν να ασχολούνται μαζί τους.

5) Κάτι ακόμα, μπορείς να μου πεις κάποιο περίεργο μήνυμα που ίσως δεν κατάλαβα (δεν είμαι και πολύ έξυπνος :look: )
Βοήθα και λίγο:look:

arxika Na kano mia diorthosi sto keimeno mou kai na zitiso signomi epeidigiafto exei ginei paranoisi.enoousa na metaferthei se orologiaki zoni,na paei poio arga kai oxi 3 to mesimeri.

1) Oso fasistas kai na me prepei na kopoun pragmata kai isos einai to mono pragma gia to opoio to leo, dioti ta mme einai MESA sto spiti mas, einai ena poli evaisthito komati tis zois mas
kai pleon den einai toso efkolo na tin kleisei kapoios exoume genithei me aftin tin theoroume eafto mas,den einai san kai mas pou tin anoigame 1-2 fores tin mera gia na doume 1 seira sto toso.
Pera apo tin savoura xamilou epipedou PREPEI na ksilothoun kai kapoioi dimosiografoi MARIONETES kai oi kalesmenoi tous pou tous akouei o kosmos kai xazevei.

2) to ESR tora ama eixe anthropous pou den ta pairnoun, gliftes klp klp kathikia tha leitourgouse mia xara.Den simainei pos opoiadipote epitropi einai fasistiki apla prepei na einai aneksartiti.

3) ego an eixa paidi tha perimena na megalosei na pei 13 -14 kai meta as evlepe oti ithele

4) ok, einai dikia sou ermineia kai tin dexome, ego den to eida toso poli etsi

5) min anisixeis eksipnos eisai:alien: