PDA

View Full Version : ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

nantin
05/01/2008, 18:10
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ . ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΟΙ 3 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ .ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ .ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ .ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΙΚΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ

gousgoun_69
05/01/2008, 18:47
Χαλάρωσε ρε φίλε :beer:

Μια χώρα είμαστε :beer:

Μη νευριάζετε και μη χαλιέστε με χαζομάρες ιδιωτικών εταιρείων :wave2:

nantin
05/01/2008, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Χαλάρωσε ρε φίλε :beer:

Μια χώρα είμαστε :beer:

Μη νευριάζετε και μη χαλιέστε με χαζομάρες ιδιωτικών εταιρείων :wave2:

ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΣΑΠΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ .ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΒΓΩ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΤΕ .ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

gousgoun_69
05/01/2008, 18:53
:wave2: :a56:

zzr2005
05/01/2008, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

γιατι το κατεστημενο της Αθηνας θελει να σας εξαφανίσει....
γιατι εμεις εχουμε μετρο και εσας δεν θα σας φτιάξουμε ποτέ μετρό .....τώρα βεβαια που άρχισαν τα έργα τα προχωρούμε με αργό ρυθμό για να σας ταλαιπωρούμε και να σας εξοντώσουμε ψυχολογικά....

και αν αυτή τη στιγμή έχει ομίχλη στο Θερμαικό μην νομιζεις οτι ειναι τυχαίο.....ειναι ενα μυστικο πρόγραμμα της Κυβέρνησης των Αθηνών για να μην απολαμβάνεται τον Θερμαικό ....

και φυσικά ολα αυτά τα σκουπίδια στο Θερμαϊκό προέρχονται απο Αθηναίους εκδρομεις του Σαββατοκύριακου.... :lol: :lol:

:wave2: :wave2:

Υ.Γ. και είστε τυχεροί που η πόλη-κράτος της Αθήνας είναι σε ύφεση οικονομικά αλλιώς θα χτίζαμε ένα τεράστιο τείχος και θα σας αποκλείαμε....κατι σαν αυτο της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ....

crs-k
05/01/2008, 20:02
ΡΕ ΦΙΛΕ
.................

Ρε συ nantin...

Γραφε με μικρα καμαριμ'...

Τα κεφαλαια στο internet σημαινουν οτι φωναζεις κι εσυ "φωναζεις" σε ΚΑΘΕ ποστ που γραφεις... :lol:

crs-k
05/01/2008, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
..............................
Υ.Γ. και είστε τυχεροί που η πόλη-κράτος της Αθήνας είναι σε ύφεση οικονομικά αλλιώς θα χτίζαμε ένα τεράστιο τείχος και θα σας αποκλείαμε....κατι σαν αυτο της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ....

Στο 'πε και σενα ο Υπουργος? :look:

Γιατι εμενα μΕ ειπε να ΜΗΝ βγαλω τσιμουδια για το "σχεδιο"... :(

:lol: :rotflmao: :lol:

Dodok edessa
05/01/2008, 20:40
Για καποιον που δεν του αρεσει το ποδοσφαιρο ειναι γελοιο το θεμα..
Για καποιον ομως που αγαπαει την ομαδα του ,ξοδευει χρημα και ωρα,ειναι κατι πολυ ασχημο.
Ναντιν ξερεις την απεχθεια που εχω για την ομαδα σου ...ομως οφειλω να πω οτι σας εσφαξε κανονικα :mad:
γουσταρω να σας βλεπω να χανεται σπαθενια ομως ...οπως και την Αρειαναρα..να κερδιζει και να χανει σπαθενια ...
Αλλα δεν βαριεσαι ...ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μιλαει ...και οταν μιλαει ολοι ειναι σουζα....
Το μονο που με χαλαει παρα πολυ ειναι οτι ο Πολατιαν ειναι απο την Πέλλα ...και οταν παιζει βορεια ομαδα την ξεσκιζει !!!!
:evil:
Και για σενα ζουζουρα 2008..ειναι λαθος να το πας στο πολιτικο το θεμα...
Ειναι κατι που ενοχλει και αυτο πρεπει να ειπωθει...:D
Αν δεν εισαι οπαδος η φιλαθλος δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου ...αν εισαι, θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ακουσουμε την αποψη σου χωρις χαζα ...

Κουμπαρε ...εγινες υπουργος ρε κουφαλιτσα ??εχουμε τα μεσα και τα εξω δηλαδη ??αντε να κανουμε κανα αναψυκτηριο 4-5000 στρεματα :D :D

116215

zzr2005
05/01/2008, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Για καποιον που δεν του αρεσει το ποδοσφαιρο ειναι γελοιο το θεμα..
Για καποιον ομως που αγαπαει την ομαδα του ,ξοδευει χρημα και ωρα,ειναι κατι πολυ ασχημο.
Ναντιν ξερεις την απεχθεια που εχω για την ομαδα σου ...ομως οφειλω να πω οτι σας εσφαξε κανονικα :mad:
γουσταρω να σας βλεπω να χανεται σπαθενια ομως ...οπως και την Αρειαναρα..να κερδιζει και να χανει σπαθενια ...
Αλλα δεν βαριεσαι ...ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μιλαει ...και οταν μιλαει ολοι ειναι σουζα....
Το μονο που με χαλαει παρα πολυ ειναι οτι ο Πολατιαν ειναι απο την Πέλλα ...και οταν παιζει βορεια ομαδα την ξεσκιζει !!!!
:evil:
Και για σενα ζουζουρα 2008..ειναι λαθος να το πας στο πολιτικο το θεμα...
Ειναι κατι που ενοχλει και αυτο πρεπει να ειπωθει...:D
Αν δεν εισαι οπαδος η φιλαθλος δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου ...αν εισαι, θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ακουσουμε την αποψη σου χωρις χαζα ...

Κουμπαρε ...εγινες υπουργος ρε κουφαλιτσα ??εχουμε τα μεσα και τα εξω δηλαδη ??αντε να κανουμε κανα αναψυκτηριο 4-5000 στρεματα :D :D
2005 ειμαι ρε...μην με πικραίνεις....:lol: :lol:

λοιπόν πάμε στο διακύβευμα....
όποιος βλέπει λίγο μπάλα γνωρίζει οτι ο Ολυμπιακός δεν ανταγωνίζεται τον Ηρακλή τον ΠΑΟΚ και την ΞΑΝΘΗ....αλλά τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ....
αρα καθε σφύριγμα εχει ως στοχο να πλήξει τους άλλους δυνατούς αντιπάλους...άρα το έτερο ΠΟΚ...και οχι τη Θεσσαλονικη....αρα μην το παίρνετε πατριωτικά....

γιατί μην μου πείτε ότι οι μεγάλοι της Θεσσαλονίκης δεν έχουν πάρει άπειρα σφυρίγματα εναντίον μικρότερων αντιπάλων.....είτε της Αθηνας είτε της Επαρχίας.....για να ρεφάρουν τις αδικιες που δέχονται απο τους μεγάλους του ΠΟΚ

το κατεστημένο αβαντάρει τις ομάδες της ΑΘηνας γιατί ιστορικά αυτές ήταν οι μεγαλύτερες της Ελλάδας....κυρίως λόγω παραγόντων που της είχαν..... οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τις επενδύσεις τους και με αθέμιτα μέσα....

το πρόβλημα στην Θεσσαλονικη ειναι οτι δεν υπάρχουν σοβαροί επενδυτές....γιατί αν υπήρχαν και ειχαν και υπομονή σύντομα θα αποκτούσαν και τις άκρες στα κέντρα εξουσίας..... (ο Μελισσανιδης έστησε παράγκα μεσα σε ενα χρονο).....

εάν οι οπαδοί στη Θεσσαλονικη στήριζαν παράγοντες που βάζουν λεφτά, όπως ο Μυτηληναίος σύντομα θα προέκυπτε και η διαιτητική στήριξη....

τόσοι μεγαλοεπιχειρηματίες ειναι στη Θεσσαλονίκη...γιατι δεν ασχολούνται με τις ομάδες της??
γιατι προφανώς δεν βλέπουν μέλλον με τη νοοτροπία που υπάρχει στο κοινό....
γιατί παράτησαν τις ομάδες του μπάσκετ να μαραζώσουν οταν ηταν οι κυρίαρχες σε ολη την Ελλάδα ????

Υ.Γ. οσο για το πολιτικο μερος....αν δεν υπήρχε η πολιτική και οι πολιτικοί ομάδες οπως ο Αρης και ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Ολυμπιακός, ΑΕΚ κτλ δεν θα υπήρχαν στην Α ΕΘΝΙΚΗ....επισης καμιά ελληνική ομάδα δεν θα ειχε γήπεδο....οπότε επιτρέψτε μου να βλέπω και το ποδόσφαιρο σαν μια προέκταση της οικονομικής και πολιτικής πραγματικότητας στην Ελλάδα...

crs-k
05/01/2008, 21:21
..........................

Κουμπαρακο μου, εμεις σας "περασαμε" ενα χερακι προψές... :winka:

Την αδειουλα να στην κανονισω εγω, αλλα μην κανεις καμμια μ@λ@κια και φτιάΣεις καμμια πισινα και καρφωθουμε... :(

:lol: :rotflmao: :lol:

zubitos
06/01/2008, 09:30
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ . ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΟΙ 3 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ .ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ .ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ

Κάτι σαν το enduro δηλαδή.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε nantin θα μας τρελάνεις,εδώ φωνάζουμε να γίνει ένα εννιαίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
στο enduro, και εσύ θες να κάνουμε δυο στο ποδόσφαιρο.:lol: :lol: :lol:

:beer: :beer:

Dodok edessa
06/01/2008, 09:50
2005 ειμαι ρε...μην με πικραίνεις....:lol: :lol:

λοιπόν πάμε στο διακύβευμα....
όποιος βλέπει λίγο μπάλα γνωρίζει οτι ο Ολυμπιακός δεν ανταγωνίζεται τον Ηρακλή τον ΠΑΟΚ και την ΞΑΝΘΗ....αλλά τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ....
αρα καθε σφύριγμα εχει ως στοχο να πλήξει τους άλλους δυνατούς αντιπάλους...άρα το έτερο ΠΟΚ...και οχι τη Θεσσαλονικη....αρα μην το παίρνετε πατριωτικά....

γιατί μην μου πείτε ότι οι μεγάλοι της Θεσσαλονίκης δεν έχουν πάρει άπειρα σφυρίγματα εναντίον μικρότερων αντιπάλων.....είτε της Αθηνας είτε της Επαρχίας.....για να ρεφάρουν τις αδικιες που δέχονται απο τους μεγάλους του ΠΟΚ

το κατεστημένο αβαντάρει τις ομάδες της ΑΘηνας γιατί ιστορικά αυτές ήταν οι μεγαλύτερες της Ελλάδας....κυρίως λόγω παραγόντων που της είχαν..... οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τις επενδύσεις τους και με αθέμιτα μέσα....

το πρόβλημα στην Θεσσαλονικη ειναι οτι δεν υπάρχουν σοβαροί επενδυτές....γιατί αν υπήρχαν και ειχαν και υπομονή σύντομα θα αποκτούσαν και τις άκρες στα κέντρα εξουσίας..... (ο Μελισσανιδης έστησε παράγκα μεσα σε ενα χρονο).....

εάν οι οπαδοί στη Θεσσαλονικη στήριζαν παράγοντες που βάζουν λεφτά, όπως ο Μυτηληναίος σύντομα θα προέκυπτε και η διαιτητική στήριξη....

τόσοι μεγαλοεπιχειρηματίες ειναι στη Θεσσαλονίκη...γιατι δεν ασχολούνται με τις ομάδες της??
γιατι προφανώς δεν βλέπουν μέλλον με τη νοοτροπία που υπάρχει στο κοινό....
γιατί παράτησαν τις ομάδες του μπάσκετ να μαραζώσουν οταν ηταν οι κυρίαρχες σε ολη την Ελλάδα ????

Υ.Γ. οσο για το πολιτικο μερος....αν δεν υπήρχε η πολιτική και οι πολιτικοί ομάδες οπως ο Αρης και ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Ολυμπιακός, ΑΕΚ κτλ δεν θα υπήρχαν στην Α ΕΘΝΙΚΗ....επισης καμιά ελληνική ομάδα δεν θα ειχε γήπεδο....οπότε επιτρέψτε μου να βλέπω και το ποδόσφαιρο σαν μια προέκταση της οικονομικής και πολιτικής πραγματικότητας στην Ελλάδα...

διαφωνώ σε αρκετα απο αυτα που λες ...αλλα με αρεσεις που εχεις διαφορετικη αποψη :beer:
Περιγραφεις την γενικη εικονα που δεν απεχει πολυ απο την δικια μου αποψη ...
Αλλα δεν ειναι μονο η γενικη εικονα ...ειναι και αλλα πολλα.. κυριως συναισθήματα που παιζουν ..
Ειναι ακομα πρωι για να τα αναλυσω ..ισως καμμια μερα απο κοντα !!

Το μονο που δεν δεχομαι ειναι οτι μαραζωσε η ΟΜΑΔΑ μου ..παρολα τα προβληματα που περασε και σε μπασκετ και σε ποδοσφαιρο συνεχως ο κοσμος ειναι εκει και την σπρωχνει μπροστα ...NA ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΚ οπως παλιά !
Ισως μια μερα το σπασουμε να ξενερωσουμε κιολας !!!αχαχαχαχ

Κουμπαρε ...γινεται το αναψυκτήριο να ειναι κοντα στον Λυκαβηττό !!:D

116241

crs-k
06/01/2008, 09:53
.......................
Κουμπαρε ...γινεται το αναψυκτήριο να ειναι κοντα στον Λυκαβηττό !!:D

Για να βρεις τοσα στρεματα εκει γυρω κουμπαρε μου πρεπει να 'χεις πολλαααααα λεφτα... :wacko:

Dodok edessa
06/01/2008, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Για να βρεις τοσα στρεματα εκει γυρω κουμπαρε μου πρεπει να 'χεις πολλαααααα λεφτα... :wacko:

αμα ειχα λεφτα ρε ....κουμπαρο θα σε ειχα??? :mad: :mad: :mad: :mad:

MikeG
06/01/2008, 09:55
Ντου" από βουλευτή της ΝΔ

Δημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2008 21:01

Στον επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, δεν έλειψε η ένταση και μάλιστα σε μια από τις 3 διακοπές του αγώνα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β' Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Καράογλου, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, κύριο Πολατιάν.

Click Here Click here to find out more!
Η εικόνα μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ειδικότερα όταν μιλάμε για έναν βουλευτή, που με την στάση του, όχι μόνο δεν καταδικάζει τα επεισόδια, αλλά γίνεται συμμέτοχος και ο ίδιος.

Ο Θοδωρής Καράογλου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό "ALPHA" σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας:

"Ξεκαθαρίζω πως δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω επεισόδια. Ο διαιτητής θα πυροδοτούσε τον αγώνα αν τον διέκοπτε και αυτό ήταν που ήθελε να αποφύγω.

Ζητώ συγνώμη αν η εικόνα που φάνηκε δίνει λάθος εντύπωση. Δεν ήταν απειλητική η στάση μου απλά ήθελα να αποφύγω να πυροδοτηθεί ένας τόσο ήρεμος αγώνας, με την διακοπή".

Αυτόν πρέπει να τον χώσουν μέσα, ναι ή όχι?:mad:

Dodok edessa
06/01/2008, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ντου" από βουλευτή της ΝΔ

Δημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2008 21:01

Στον επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, δεν έλειψε η ένταση και μάλιστα σε μια από τις 3 διακοπές του αγώνα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β' Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Καράογλου, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, κύριο Πολατιάν.

Click Here Click here to find out more!
Η εικόνα μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ειδικότερα όταν μιλάμε για έναν βουλευτή, που με την στάση του, όχι μόνο δεν καταδικάζει τα επεισόδια, αλλά γίνεται συμμέτοχος και ο ίδιος.

Ο Θοδωρής Καράογλου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό "ALPHA" σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας:

"Ξεκαθαρίζω πως δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω επεισόδια. Ο διαιτητής θα πυροδοτούσε τον αγώνα αν τον διέκοπτε και αυτό ήταν που ήθελε να αποφύγω.

Ζητώ συγνώμη αν η εικόνα που φάνηκε δίνει λάθος εντύπωση. Δεν ήταν απειλητική η στάση μου απλά ήθελα να αποφύγω να πυροδοτηθεί ένας τόσο ήρεμος αγώνας, με την διακοπή".

Αυτόν πρέπει να τον χώσουν μέσα, ναι ή όχι?:mad:

Μιχαλακη μιστεψε με ...το μακακα τον διατητη επρεπε να βαλουν μεσα που κοροιδευει τους παντες επειδη εχει μια σφυριχτρα....και αγιος να εισαι σου φευγει το καφασι !!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

MikeG
06/01/2008, 10:04
Μιχαλακη μιστεψε με ...το μακακα τον διατητη επρεπε να βαλουν μεσα που κοροιδευει τους παντες επειδη εχει μια σφυριχτρα....και αγιος να εισαι σου φευγει το καφασι !!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Το τι έκανε ο διαιτητής δε το ξέρω & δεν κρίνω αυτό.
Είναι μ@λ@κία όμως να πιάνουν τόσα άτομα χωρίς λόγω & να λένε όλα αυτά για τα νέα μέτρα & να προσπαθούν & τελικά να μπουκάρει κάποιος μέσα (για το χ,ψ λόγο που δε μας ενδιαφέρει) να το έχουν καταγράψει τόσες κάμερες & να μην έχει καμιά συνέπεια. Μάλιστα να λέει & συγνώμη. :a24: :a31:
Τέλος πάντων. Είναι της πάσης γνωστό ότι κράτος = 0 & ότι υπάρχουν πολλά μέτρα & πολλά σταθμά.

p.s Πως πάει η μέση? :wave2:

Dodok edessa
06/01/2008, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το τι έκανε ο διαιτητής δε το ξέρω & δεν κρίνω αυτό.
Είναι μ@λ@κία όμως να πιάνουν τόσα άτομα χωρίς λόγω & να λένε όλα αυτά για τα νέα μέτρα & να προσπαθούν & τελικά να μπουκάρει κάποιος μέσα (για το χ,ψ λόγο που δε μας ενδιαφέρει) να το έχουν καταγράψει τόσες κάμερες & να μην έχει καμιά συνέπεια. Μάλιστα να λέει & συγνώμη. :a24: :a31:
Τέλος πάντων. Είναι της πάσης γνωστό ότι κράτος = 0 & ότι υπάρχουν πολλά μέτρα & πολλά σταθμά.

p.s Πως πάει η μέση? :wave2:

ετσι ναι ..εχεις δικιο ...πρεπει να τιμωρούνται ολοι οσοι βαζουν τον κοσμο να σκοτώνονται ..ειτε οργανωμένοι ειτε διαιτητές είτε πολιτικοί ειτε πρόεδροι κτλ κτλ ....
ΟΛΟΙ ...και να αφήσουν εμας που αγαπάμε την ομαδα μας να τραγουδάμε γιαυτην !!!!

p.s Αυχένας εινα καρντάση μου και εγινε το θαύμα...ειμαι σχεδόν καλα!!!Απο τις σταχτες αναγεννήθηκα ..σαν τον ΑΡΗ ενα πράγμα :rotflmao: :lol: :rotflmao:

:wave2: :wave2: :wave2:

marulis
06/01/2008, 10:13
....
p.s Αυχένας εινα καρντάση μου και εγινε το θαύμα...ειμαι σχεδόν καλα!!!Απο τις σταχτες αναγεννήθηκα ..σαν τον ΑΡΗ ενα πράγμα :rotflmao: :lol: :rotflmao:

:wave2: :wave2: :wave2: Άντε και ένα ευχάριστο, μπράβο ρε φίλε και γρήγορα επιστροφή στα βουνά ή μήπως έχουμε επιστρέψει? :D

Dodok edessa
06/01/2008, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Άντε και ένα ευχάριστο, μπράβο ρε φίλε και γρήγορα επιστροφή στα βουνά ή μήπως έχουμε επιστρέψει? :D

σε ευχαριστω φιλε μου !:beer: :wave2:

tsoukas77
06/01/2008, 12:14
[παρολα τα προβληματα που περασε και σε μπασκετ και σε ποδοσφαιρο συνεχως ο κοσμος ειναι εκει και την σπρωχνει μπροστα ...NA ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΚ οπως παλιά !
Ισως μια μερα το σπασουμε να ξενερωσουμε κιολας !!!αχαχαχαχ

Αυτοι οι Ducatisti ο,τι θελουν λενε...

Τι εκανε ο Αρης;Εσπασε το ΠΟΚ;Πριν τον εμφυλιο;Μιλαμε για τον ιδιο ΑΡΗ τον λαγο;
Μια ομαδα το σπαει κατ'εξακολουθηση...

ΥΓ.Χαιρομαι για τον αυχενα σου,αλλα μην λεμε ο,τι μας κατεβαινει!!!

irinia
06/01/2008, 12:43
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ , ΛΙΓΝΙΤΗ , ΑΕΡΙΟ , ΡΕΥΜΑ , ΠΕΔΙΑΔΕΣ ,ΦΡΟΥΤΑ ,ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ.Λ.Π.

ΠΟΥΧΕΙ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ
Ω ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ??

Φαντάζεστε να ήταν ανάποδα ??
Κάτι σαν Νότια Ιταλία να πούμε ??

Δε σας ζηλεύουμε καθόλου.
Μαζευτήκατε 5 εκατ. και 1,5 εκ. αλλοδαποί και προσπαθείτε να ζήσετε.
κανά τετραγωνικό αέρα υπάρχει ??

Κατά δώ πάνω ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΕΑΡ.

ΥΓ. Το μπάσκετ έκανε τον κύκλο του στη Βόρειο Ελλάδα.
Τότε σας πιάσαμε στον ύπνο,μην ξεχνάτε και την παράδοση
η μισή ΑΕΚ του 68 ήταν απο Θεσσαλονίκη.
Μόλις τελείωσε ο Γκάλης,ήρθε το Ζαντάκ.
Και μόλις βρώμισε χρήμα ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ
ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΣΑΠΙΛΛΑ, Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΡΙΓΚΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1967
ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
και από τότε ξεπρόβαλλε και το απίστευτο και μοναδικό ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

ΥΓ2. Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ
ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Η ΜΑΖΑ. ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ
ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ
ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ.
και σαν μάγκας επιχειρηματίας,πούλησε τον Κωσταντίνου και την έκανε.
Παίκτη που είχε αγοράσει 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ποιός ο Ηρακλής
πριν 7-8 χρόνια σα να λέμε Μπελούτσι τώρα.

Γιαυτό λοιπόν ένας τρόπος υπάρχει για να ξεβρωμίσει το Ελληνικό πρωτάθλημα
Νάχει αυτό για τον πρώτο πιο πολλά έσοδα από ότι το Ευρωπαικό.
Αν και υποστηρίζω λοιπόν ομάδα Αθηναική τάσσομαι με το φίλο και λέω

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.

Και οι άλλοι ας παίζουν στο Ουέφα.

:wave2:

gousgoun_69
06/01/2008, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ , ΛΙΓΝΙΤΗ , ΑΕΡΙΟ , ΡΕΥΜΑ , ΠΕΔΙΑΔΕΣ ,ΦΡΟΥΤΑ ,ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ.Λ.Π.

ΠΟΥΧΕΙ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ
Ω ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ??

Φαντάζεστε να ήταν ανάποδα ??
Κάτι σαν Νότια Ιταλία να πούμε ??

Δε σας ζηλεύουμε καθόλου.
Μαζευτήκατε 5 εκατ. και 1,5 εκ. αλλοδαποί και προσπαθείτε να ζήσετε.
κανά τετραγωνικό αέρα υπάρχει ??

Κατά δώ πάνω ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΕΑΡ.

ΥΓ. Το μπάσκετ έκανε τον κύκλο του στη Βόρειο Ελλάδα.
Τότε σας πιάσαμε στον ύπνο,μην ξεχνάτε και την παράδοση
η μισή ΑΕΚ του 68 ήταν απο Θεσσαλονίκη.
Μόλις τελείωσε ο Γκάλης,ήρθε το Ζαντάκ.
Και μόλις βρώμισε χρήμα ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ
ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΣΑΠΙΛΛΑ, Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΡΙΓΚΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1967
ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
και από τότε ξεπρόβαλλε και το απίστευτο και μοναδικό ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

ΥΓ2. Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ
ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Η ΜΑΖΑ. ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ
ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ
ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ.
και σαν μάγκας επιχειρηματίας,πούλησε τον Κωσταντίνου και την έκανε.
Παίκτη που είχε αγοράσει 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ποιός ο Ηρακλής
πριν 7-8 χρόνια σα να λέμε Μπελούτσι τώρα.

Γιαυτό λοιπόν ένας τρόπος υπάρχει για να ξεβρωμίσει το Ελληνικό πρωτάθλημα
Νάχει αυτό για τον πρώτο πιο πολλά έσοδα από ότι το Ευρωπαικό.
Αν και υποστηρίζω λοιπόν ομάδα Αθηναική τάσσομαι με το φίλο και λέω

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.

Και οι άλλοι ας παίζουν στο Ουέφα.

:( και τέλος

Νόμιζα ότι είμαστε όλοι Ελληνες αλλά...:(

irinia
06/01/2008, 13:09
:( και τέλος

Νόμιζα ότι είμαστε όλοι Ελληνες αλλά...:(

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ??

Λές ο πατριωτισμός μας και η φιλοπατρία μας να εξαρτάται από το ποια
ομάδα υποστηρίζουμε και όχι
από το ποιων απόγονοι είμαστε ??

Η αλήθεια όμως είναι πικρή όσο και να καίει.
Μάλλον εσείς μας θεωρείτε Έλληνες Β΄ κατηγορίας, αν κρίνω και από την ειρωνία
που εκπέμπετε.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΛΑΔΑ.

Μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε.
Κάτσε ένα βράδυ και δες στην TV ,όλα περιφέρονται γύρω από τη λέξη Αθήνα.
Πως κοιμάται η Αθήνα ,πως ξυπνάει η Αθήνα,αν βρέχεται η Αθήνα, ΑΝ ΚΛΑΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ

ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ??

Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ??

Γιαυτό φίλε παρακάλα τα βυζιά της αγελάδας να είναι γυρισμένα προς τα κάτω να αρμέγετε.
Κι αν κάποιος διακατέχεται από κόμπλεξ οπαδικό η οτιδήποτε άλλο
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ
για το πως νιώθουμε απέναντι σας.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ
ΧΡΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ
ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Απλά όταν κατεβαίνω καμμιά φορά λέω, Α ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ??

gousgoun_69
06/01/2008, 13:13
:(

:a56:

irinia
06/01/2008, 13:19
:(

:a56:

Κάπου διάβασα ότι αναρρώνεις από τροχαίο.

Σου εύχομαι περαστικά,σιδερένιος, όλοι τα περάσαμε.

gousgoun_69
06/01/2008, 13:34
Σε ευχαριστώ που συμπονάς και ευχεσαι στον Αθηναίο.

που σε λέει Βουλγαρο

που αρμέγει την αγελάδα...

που τον ταίζει η Κρήτη

και που φτάιει για όλα τα δεινά της βορείου Ελλάδος

:( :( :( :( :(

irinia
06/01/2008, 13:47
Σε ευχαριστώ που συμπονάς και ευχεσαι στον Αθηναίο.

που σε λέει Βουλγαρο

που αρμέγει την αγελάδα...

που τον ταίζει η Κρήτη

και που φτάιει για όλα τα δεινά της βορείου Ελλάδος

:( :( :( :( :(

Πολύ προσωπικά το πήρες.
Η Βόρειος Ελλάδα είναι μια χαρά.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΙΝΟ.

Όλα τα υπόλοιπα είναι μια ΠΙΚΡΗ ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Επειδή έχω ζήσει στην Αθήνα,πάνε κανά πρωί στις 3-4 η ώρα να δεις από
που έρχονται τα φορτηγά στην κεντρική λαχαναγορά.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

Δεν αφορούν εμένα οι λοβιτούρες και η εξουσία.
Ποτέ μου δεν έκρινα τους ανθρώπους από το που κατάγονται.
Αν και ήταν πικρόχολη η απάντηση σου σε προσωπικό επίπεδο
σε συγχωρώ.

el_hymador
06/01/2008, 13:49
Σε μερικα νησια του Αιγαιου περναει (και αν περασει) καραβι μια φορα στις 15 μερες...

και εμεις ασχολουμαστε με τα δυο μεγαλυτερα τερατουργηματα της Ελληνικης μικροαστικης νοοτροποιας...

Δυο τσιμενετενια και αναρχα δομημενα γκετο...

οτι να ναι μιλαμε...:rolleyes:

la_villa
06/01/2008, 14:28
γιατι εμεις εχουμε μετρο και εσας δεν θα σας φτιάξουμε ποτέ μετρό .....τώρα βεβαια που άρχισαν τα έργα τα προχωρούμε με αργό ρυθμό για να σας ταλαιπωρούμε και να σας εξοντώσουμε ψυχολογικά....

και αν αυτή τη στιγμή έχει ομίχλη στο Θερμαικό μην νομιζεις οτι ειναι τυχαίο.....ειναι ενα μυστικο πρόγραμμα της Κυβέρνησης των Αθηνών για να μην απολαμβάνεται τον Θερμαικό ....

και φυσικά ολα αυτά τα σκουπίδια στο Θερμαϊκό προέρχονται απο Αθηναίους εκδρομεις του Σαββατοκύριακου.... :lol: :lol:

τι είπε τώρα ρε
ahahahahhaha
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

φίλε terens είσαι άδικος
ήμουν (και εγω) και στρατό Β.Ελλάδα (ξάνθη,Κομοτηνη) και ως προς την πλειοψηφία όλοι ήταν βορειοελλαδίτες αλλά και στις σπουδές μου γνώρισα άτομα (πάτρα)
βασικά κι εσεις δεν θέλετε για την ελλάδα...θέλετε για εσας...στα @@ οι άλλοι
θέλετε να γίνετε χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη

"Η Βόρειος Ελλάδα είναι μια χαρά.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΙΝΟ."
συμφωνω και επαυξανω...το τι χρήμα έχει πέσει εκεί πάνω δεν λέγετε, έπαθα πλάκα
ποια αθηνα κια μαλακίες
κλαίγεστε μια ζωη αλλά απο ότι είδα είστε οι πιο πιασμένοι
τι να πούμε και εμείς εδώ στην Ηπειρο

"ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ."
όλοι είναι και μπορώ να πω οι αθηναίοι περισσότερο, πιο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι
δεν είμαι αθηναίος αλλά έχω ζήσει απ'όλους

"πάνε κανά πρωί στις 3-4 η ώρα να δεις από
που έρχονται τα φορτηγά στην κεντρική λαχαναγορά."
ε και?μην τα στέλνετε

"Ποτέ μου δεν έκρινα τους ανθρώπους από το που κατάγονται."
να μια σωστή κουβέντα

πραγματικά πλέον δεν μπορώ να ακούω βορειοελλαδίτη να κλαίγετε

φιλικά πάντα αλλά μια και δεν είμαι απο πουθενά απο τα δύο μερη είπα να πω την άποψη μου όπως τα έχω δει και όπως μου εχουν δώσει την εντύπωση οι άνθρωποι που γνώρισα

irinia
06/01/2008, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε μερικα νησια του Αιγαιου περναει (και αν περασει) καραβι μια φορα στις 15 μερες...

και εμεις ασχολουμαστε με τα δυο μεγαλυτερα τερατουργηματα της Ελληνικης μικροαστικης νοοτροποιας...

Δυο τσιμενετενια και αναρχα δομημενα γκετο...

οτι να ναι μιλαμε...:rolleyes:

Δεν έχεις άδικο.
Απλά μιλούσα για βορρά και Αθήνα.
Η Θεσσαλονίκη πλέον είναι στο ίδιο χάλι.
Αλλού το πήγα όμως εγώ και όχι στο πόσο άναρχα είναι δομημένες οι
μεγαλουπόλεις μας και πόσο ανθρώπινες είναι.

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ
Στο που είναι μαζεμένη η εξουσία με ότι τη συνοδεύει,φαυλότητα,αλαζονεία κ.λ.π.

el_hymador
06/01/2008, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Δεν έχεις άδικο.
Απλά μιλούσα για βορρά και Αθήνα.
Η Θεσσαλονίκη πλέον είναι στο ίδιο χάλι.
Αλλού το πήγα όμως εγώ και όχι στο πόσο άναρχα είναι δομημένες οι
μεγαλουπόλεις μας και πόσο ανθρώπινες είναι.

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ
Στο που είναι μαζεμένη η εξουσία με ότι τη συνοδεύει,φαυλότητα,αλαζονεία κ.λ.π.

Ρε φιλε θα μας τρελανεις;

η Θεσασαλονικη ειναι στο ιδιο χαλι με τους Λειψους;

Συμφωνω μαζι σου οτι διοικητικο κεντρο της Ελλαδας ειναι η Αθηνα. Και συμφωνω οτι αυτο εμπεριεχει πολλα απο τα χαρακτηριστικα που αναφερεις, οπως φαυλοτητα, αλαζονεια, επαρση κ.τ.λ....

ποια ειναι τα προβληματα που αντιμετωπιζετε ως Πολη ( η περιφερεια) και τα οποια οφειλονται στην ανιση κατανομη του πλουτου και των επιχορηγησεων;

το γεγονος οτι δεν εχετε μετρο;

και εμεις που εχουμε τι εγινε δηλαδη;

βελτιωθηκε η ποιοτητα ζωης εδω στο μπο*ρδελο;

το γεγονος οτι οπως σε ολο τον κοσμο τα κεντρα αποφασεων βρισκονται στην πρωτευουσα καθε χωρας;

ε τι να κανουμε τωρα....ειναι πρακτικο το θεμα...

τι σας λειπει ρε ανθρωποι που το εχουμε εμεις σε τοση μεγαλη αφθονια ωστε να βγαζετε τετοια χολη;

Στην τελικη να σου πω κατι;

Οι Κατερινιωτες γιατι δεν εχουν μιρλα με την Θεσσαλόνικη ας πουμε;
και αυτη στην απεξω (θεωρητικα) δεν ειναι σε χεση με εσας;

Τα Γιαννενα; (η Ηπειρος ειναι η πιο φτωχη περιφερεια της Ελλαδος)

Η Πατρα; (3ο μεγαλυτερο αστικο κεντρο....να τους αποκαλουμε συν-συν πρωτευουσα για να ειναι ικανοποιημενοι;)

Στην Πτολεμαϊδα αναπνεουν τον καρκινο για να εχουμε εγω και εσυ ρευμα...φωναζουν αλλα τους εχουν(με) χεσμενους...αυτοι ειναι προφανως ανθρωποι δευτερης διαλογης.

Τα σκατα τα βιωνουμε ολοι απο κοινου....και εσυ και εγω θα παρουμε συνταξη στα 80 μας ετσι οπως παμε

και εσυ και εγω ζουμε σε ενα κρατος οπου βασιλευει η ρεμουλα, η αναξιοκρατεια και η διαβρωση σε οποιοδηποτε επιπεδο, κοινωνικο και πολιτικο.

Αυτα ειναι πιστευω πολυ πιο σημαντικα απο το γεγονος οτι τα καναλια ασχολουνται με την Αθηνα μονο....

Dodok edessa
06/01/2008, 14:58
ρε σεις μη το γυρνατε στο νοτιοι βορειοι...ο καθε ενας κοιταει την παρτυ του!!

τσουκαααααα!!!!αγορινα οτι και να πεις η πρωτη ομαδα που εσπασε τον ΠΟΚ ηταν ο ΑΡΗΣ..εκτος ποοτι η μπαλα ειναι στρογγυλη μαθετε και δυο πραγματα .οσο για το λαγο που λες δεν καταλαβαινω..η μαλλον δεν θελω να καταλαβω γιατι περασα γαματα το μεσημερι μου και δεν λεει να χαλαστω :winka:

Κριμα το ωραιο χρωμα που εχεις στο 748...βαψτην βυσσινη τωραααααα!!!:lol: :rotflmao:

ΜΕΣΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΟΜΑΔΕΣ Α ΕΙΣ/ΡΙΑ Μ.Ο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 188.823 23.603

Α.Ε.Κ. 107.837 17.973

ΑΡΗΣ 66.061 9.437

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 59.170 9.862

Π.Α.Ο.Κ. 55.892 7.985
ΛΑΡΙΣΑ 39.388 4.898
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 27.730 3.466
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 27.168 3.396
ΗΡΑΚΛΗΣ 27.085 ]3.869
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 18.647 2.331
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16.990 2.427
SKODA ΞΑΝΘΗ 13.592 1.942
Ο.Φ.Η. 12.878 2.146
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. 12.773 1.597
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 10.172 2.034
ΒΕΡΟΙΑ 10.110 1.264

τσουκα μεχρι και ο ηρακλης θα σας περασει στα εισητηρια
:lol: :rotflmao:

http://www.superleaguegreece.net/tikets.htm

irinia
06/01/2008, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε φιλε θα μας τρελανεις;

η Θεσασαλονικη ειναι στο ιδιο χαλι με τους Λειψους;

Συμφωνω μαζι σου οτι διοικητικο κεντρο της Ελλαδας ειναι η Αθηνα. Και συμφωνω οτι αυτο εμπεριεχει πολλα απο τα χαρακτηριστικα που αναφερεις, οπως φαυλοτητα, αλαζονεια, επαρση κ.τ.λ....

ποια ειναι τα προβληματα που αντιμετωπιζετε ως Πολη ( η περιφερεια) και τα οποια οφειλονται στην ανιση κατανομη του πλουτου και των επιχορηγησεων;

το γεγονος οτι δεν εχετε μετρο;

και εμεις που εχουμε τι εγινε δηλαδη;

βελτιωθηκε η ποιοτητα ζωης εδω στο μπο*ρδελο;

το γεγονος οτι οπως σε ολο τον κοσμο τα κεντρα αποφασεων βρισκονται στην πρωτευουσα καθε χωρας;

ε τι να κανουμε τωρα....ειναι πρακτικο το θεμα...

τι σας λειπει ρε ανθρωποι που το εχουμε εμεις σε τοση μεγαλη αφθονια ωστε να βγαζετε τετοια χολη;

Στην τελικη να σου πω κατι;

Οι Κατερινιωτες γιατι δεν εχουν μιρλα με την Θεσσαλόνικη ας πουμε;
και αυτη στην απεξω (θεωρητικα) δεν ειναι σε χεση με εσας;

Τα Γιαννενα; (η Ηπειρος ειναι η πιο φτωχη περιφερεια της Ελλαδος)

Η Πατρα; (3ο μεγαλυτερο αστικο κεντρο....να τους αποκαλουμε συν-συν πρωτευουσα για να ειναι ικανοποιημενοι;)

Στην Πτολεμαϊδα αναπνεουν τον καρκινο για να εχουμε εγω και εσυ ρευμα...φωναζουν αλλα τους εχουν(με) χεσμενους...αυτοι ειναι προφανως ανθρωποι δευτερης διαλογης.

Τα σκατα τα βιωνουμε ολοι απο κοινου....και εσυ και εγω θα παρουμε συνταξη στα 80 μας ετσι οπως παμε

και εσυ και εγω ζουμε σε ενα κρατος οπου βασιλευει η ρεμουλα, η αναξιοκρατεια και η διαβρωση σε οποιοδηποτε επιπεδο, κοινωνικο και πολιτικο.

Αυτα ειναι πιστευω πολυ πιο σημαντικα απο το γεγονος οτι τα καναλια ασχολουνται με την Αθηνα μονο....

ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΛΗ
ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΟΝΟ.

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΤΟ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Γιαυτό όσοι έχουμε τη δυνατότητα επιλέγουμε,ή ζούμε ανθρώπινα με λιγώτερα
μακρυά από το κέντρο ,ή κυνηγάμε το χρήμα και αποκαλούμαστε πρωτευουσιάνοι
άσχετα αν οι Αθηναίοι είστε καμμιά 200αριά χιλιάδες το πολύ.

Ευτυχισμένοι αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν
και αλλοίμονο στους άλλους.

Και για να σου απαντήσω

Το μετρό θα τελειώσει όταν πεθάνω.
Το χρήμα πάει όλο κάτω,δρόμοι κτίρια,νοσοκομεία τα πάντα.
Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ
Στην Ευρώπη πολλές χώρες έχουν απλώσει πολλά σε πολλές πόλεις
Μασσαλία,Λυών ,Μιλάνο Τορίνο,Βερολίνο,Μόναχο κ.λ.π.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΟΛΑ.

μέχρι και την έκθεση και το φεστιβάλ κινηματογράφου θέλατε να πάρετε κάτω.
Αμ εκείνη η γαμημένη πίστα στις Σέρρες ??
Τι να κάνουμε είναι μακρυά από την Αθήνα ,σκοτώστε μας.
Οι Κατερινιώτες αγαπούν τη Θεσσαλονίκη ,λάθος παράδειγμα.
Η Ήπειρος είναι μια περιοχή που 150 χρόνια πριν οι άνθρωποι της ξενιτεύτηκαν από τον
καιρό των ευεργετών γιατί η ζωή ήταν πάντα δύσκολη εκεί.

ΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΩ
Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ.

Αν λοιπόν δεν ήταν κάτω η ρεμούλα και τα κέντρα εξουσίας αυτή η φυσική ισορροπία
δεν θα υπήρχε.
Θά είμασταν Μιλάνο και Νάπολι.

τώρα τα ποδοσφαιρικά συνθήματα και τα Αθήνα γαμημένη ο ΠΑΟΚ ή ο ΑΡΗΣ δεν πεθαίνει
ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.

ΑΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

ΥΓ. Αυτό με την Πάτρα το συν-συν αν δεν κατάλαβες το ανέφερα τελείως ειρωνικά.
Όλοι οι νορμάλ Θεσσαλονικιοί όταν ακούν αυτό το συν ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

tsoukas77
06/01/2008, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa .οσο για το λαγο που λες δεν καταλαβαινω.

O Super 3 στην κορυφη των σπριντερ!!!Σε αυτο το βιντεακι αναφερομαι!

Dodok edessa
06/01/2008, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
O Super 3 στην κορυφη των σπριντερ!!!Σε αυτο το βιντεακι αναφερομαι!

για βαλε λινκ να το δουμε..:lol: :rotflmao: :lol: γιατι ολοι κυνηγανε το super 3 άλλα τοταν σκανε τα μπουλντογκ τουμπεκα!!!
γιατι εχω φωτο απο τοτε που σας βγαλαμε εξω αο το αλκαζαρ σηκωτους....αλλα τωρα γιναμε καλα παιδια:winka: :D μεγαλωσαμε ..πηραμε και ντουκατι:D

116252

nantin
06/01/2008, 19:54
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ .ΦΙΛΕ ΝΤΟΝΤΟΚ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΟΙΜΕΝΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ .ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ (ΑΝ ΕΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ .ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο MIKEG ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΜΑΤΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΚ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΓΑΡΓΑΡΑ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΘΕΙ ΣΕ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ .ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ .ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ Η ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ .ΤΣΠ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΝΤΟΚ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ .ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :wave2: :wave2:

tsoukas77
06/01/2008, 20:12

γιατι εχω φωτο απο τοτε που σας βγαλαμε εξω αο το αλκαζαρ σηκωτους....[/B]

Τι κανατε;!!!!!!Απο τους κραδασμους του V2,μαλλον επαθες ζημια!!!

Μηπως μπερδευτηκες απο τοτε που σας εβγαλαν οι Παοκτσηδες εξω απο το Χαριλαου;

Αρης ο λαγος,τρεχει σαν χαζος,κωλοσυλλογος!!!
http://www.youtube.com/watch?v=fusPfdyG5xg

Τερμα τα ηχεια!!!

Dodok edessa
07/01/2008, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Τι κανατε;!!!!!!Απο τους κραδασμους του V2,μαλλον επαθες ζημια!!!

Μηπως μπερδευτηκες απο τοτε που σας εβγαλαν οι Παοκτσηδες εξω απο το Χαριλαου;

Αρης ο λαγος,τρεχει σαν χαζος,κωλοσυλλογος!!!
http://www.youtube.com/watch?v=fusPfdyG5xg

Τερμα τα ηχεια!!!

αχαααχαχαχαχα:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ααααα!!! καλα !!!:rotflmao: :lol:

ειδες εσυ να μας τρεχει κανενας...εχει αποσπασματικα κομματια απο φωτο επιλεγμενες και ενα πουσταριο τραγουδαει ...πολυ κακης ποιοτητας παοκτζιδικο βιντεακι αλλα πουθενα τρεξιμο..
Ναι εχουμε φαει μεγαλη μαγκια ..ασε ...εχει και εναν αρειανο ζωγραφισμενο να τρεχει ...:lol: :rotflmao:

παντως νομιζα οτι ελεγες για την ομαδα σου ...:p

αν θες μπορω να σε βαλω δεκαδες αντιστοιχα βιντεακια απο το youtoube αλλα θα μας κοψει η λογοκρισια ...μεγαλο παιδι εισαι ...ψαξε και την αλλη οψη του φεγγαριου !!

Dodok edessa
07/01/2008, 10:15
Ναντιν ....δυστυχώς μεσα απο φορουμ δεν μπορεις να κρατήσεις κάποια σχετικη ισορροπία στην συζήτηση ..στο ειπα απο την αρχη θα παει στο βορειοι νοτιοι..οποτε καλη καρδια !!!

και πουσαι ...θελω ακομα να σε ριξω στην β!!!:lol: :lol: :rotflmao: :wave2:

116289

idi
07/01/2008, 14:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΠΟΚ"....

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΑ.... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.....

gousgoun_69
07/01/2008, 14:15
:a10:

:beer: :beer: :beer:

la_villa
07/01/2008, 14:43
:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

ναι καμαρ μ
πόσα offisde γκολ θέλεις ακόμα?
ακόμα και με διαιτησία τερματίσατε 3τη στον Α γύρο

στο Β βλέπω να σας περνάει ο Αστερας
:lol: :lol: :lol: