View Full Version : Παρακληση
GeorgeFZR
06/01/2008, 14:11
Καλησπερα
Ο Αδερφος μου ειχε ενα ατυχημα με την μοτοσυκλετα του χθες το μεσημερι.Αυτη την στιγμη βρισκεται στον Ευαγγελισμο,μετα απο 2 6ωρα χειρουργεια και οι γιατρπι προσπαθουν να του σωσουν το ποδι του. Δεν εχω πιο πολλες πληροφοριες να πω δοτι ειμαι εξωτερικο και ξερετε πως ειναι οι γονεις με αυτα τα πραγματα.
Θα παρακαλουσα οποιος εχει καποια γνωριμια με καποιον καλο ιατρο εκει μεσα (αγγειολογο, ορθοπεδικο η κατι αλλο) να μου στειλει ενα πμ
Ευχαριστω
Φίλε μου δεν έχω κάποιο γνωστό γιατρό εκεί μέσα.
Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι ότι εύχομαι ό,τι καλύτερο για την υγεία του αδερφού σου
και σύντομα να στέκεται γερά στα πόδια του και στα μαρσπιέ της μηχανής του.
:wave2:
gousgoun_69
06/01/2008, 15:09
:(
Περαστικά του παλληκαριού
μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω :(
Ελπιζω αυτοι που εχουν αναλαβει, να κανουν σωστη δουλεια στο παλικαρι και συντομα να σταθει παλι γερα!!!:(
devil's animal
06/01/2008, 20:00
περαστικα του!
:sad:
integrale
07/01/2008, 07:49
Σου εστειλα pm!Για οτι χρειαστεις παρεμε τηλ!
VanDiemen
07/01/2008, 17:52
Κάτι τέτοια γίνονται και με κάνουν να αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να διακινδυνεύεις τη σωματική σου ακεραιότητα για το υπόλοιπο της ζωής σου, για μερικά χρόνια ευκολίας στη μετακίνηση, ενθουσιασμού, "υπέροχης" αίσθησης της ελευθερίας που σου δίνει η ταχύτητα (χωρίς να υποννοώ τίποτα για το παληκάρι που βρίσκεται τώρα σ'αυτήν την τρομερά δύσκολη θέση) και λοιπών μπούρδων που γράφονται και ξαναγράφονται σε περιοδικά και που λέγονται σε διάφορες εκπομπές. :( Μακάρι να σωθεί το πόδι του αδερφού σου κι ας μην ξανανεβεί σε οποιουδήποτε είδους τροχοφόρο! Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις, καταλαβαίνεις πόσο μάταιες είναι όλες οι καθημερινές μας ανησυχίες και πόσο ανόητοι είμαστε που μας προβληματίζουν ασήμαντες χαζομαρούλες, ενώ μας έχει δωθεί το υπέρτατο αγαθό της υγείας. Είμαι 100% σίγουρος πως συμφωνεί μαζί μου. Ο Θεός μαζί του.
Εχετλαίος
08/01/2008, 13:49
Αναρωτιέσαι αν αξίζει φίλε μου;
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!