PDA

View Full Version : Ποσταρισμα "κλειστης" βολτας

Σελίδες : 1 [2]

tai
07/01/2008, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
μπορουμε να το δεχτουμε πιστευω
αν και το να καλεσεις μετα θα ηταν ενοχλητικο διοτι
δεν σου καναμε κληση για να μας ενοχλησεις αλλα για να σε ενοχλησουμε
να κανουμε χαλαστρα αλλα αφου εισουν με τις γλαστρες

:D

δεν ειπε τιποτα για γλάστρες!!!

κάτι "λουλούδια" είπε οτι "πότιζε"
:smokin:

Jo.Da.
07/01/2008, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αν εμενα (και του οποιουδηποτε "εμένα") μου την δωσει δηλαδη ενα πρωι και ντυθω να βγω μια βολτα, ενω παραλληλα παρω και δυο τηλεφωνα για παρεα, θα το δεις σαν "αγένεια" το να ποσταρει καποιος μετα? :confused:

Δεν ξερω πως το βλεπετε, αλλα προσωπικα χαιρομαι να βλεπω μια "βολτα" απ' τον οποιονδηποτε, ακομα και "κλειστη". :wacko:

+1

Tropeas
07/01/2008, 22:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Όταν μπήκαν τα πρώτα ποστ από την βόλτα-διήμερο που έγινε, δεν αναφέρθικε που πήγαν και ποιοι πήγαν!!! Όχι δεν είναι απαραίτητο να ποσταρηστεί μια κλειστή βόλτα αλλά από την στιγμή που ανοίγεται ένα thread με το πώς πέρασαν ας μας πουν και ποιοί ήταν, και πώς πέρασαν, και που πήγαν!!!!

Όχι να γράψει ένας "ευχαριστώ παιδιά, το σκ πέρασα απίστευτα"

και να πεταχτεί και κάποιος άλλος "πράγματι ήταν καταπληκτικά!!!"

Πειτε μας όλη την ιστορία!!! Δε θα σας παρεξηγήσει κανείς!!! Ας πούμε "Την προηγούμενη Τετάρτη απόφασίσαμε οι ..... να πάμε ..... και περάσαμε super!!!" Και γράψτε και ότι άλλο θελετε!!! Γιατί τότε πραγματικά φαίνεται σα να μην θέλετε να το μάθουμε!!!!

:beer: :wave2:

Πάντα βόλτε παιδιά!!!

:wave2:
αει για σου αγάπη μου πάλι με κάλυψες...
απλά βαριόμουν να το γράψω πιο πριν... γιατί τα απλά τα κάνετε διαμάχες και δύσκολα ντε και καλά και δεν μπορείτε καλοπροαίρετα να καταλάβετε ενα σχόλιο?

TROOPER
09/01/2008, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
χωρίς να θέλω ν' ακουστώ κακός
μήπως δεν είναι και πολύ ευγενικό να ποστάρεται κατόπιν εορτής συνάντηση - βόλτα στο στυλ "ωραία περάσαμε" "πάντα τέτοια" κλπ :confused: :confused:

μηπως αυτο θα μπορουσε να το πει καποιος που δεν ειναι καιρο στο φορουμ,δεν σνομπαρει κλπ προκειμενου να παρει τις εξηγησεις που πρεπει???

λεω εγω τωρα...

:a41:

TROOPER
09/01/2008, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γιατι ηρθες σε αυτη που δεν σε καλεσαν οι αλλοι που φτυσαμε, που καλεσανε αυτους που θελαμε, αλλα δεν μπορεσαν, γιατι ειχαν ερθει καποτε απροσκλητοι με τους ετσι που δεν καλουσαμε ποτε, και απο τοτε οι μισοι απο μας τους κραταμε μουτρα, γιατι οι αλλοι μισοι εφυγαν και πηγαν με τους αλλους;:hypnotize

τι ειπε ο ανθρωπΑς !!!!

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

Λεωνίδας
09/01/2008, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μηπως αυτο θα μπορουσε να το πει καποιος που δεν ειναι καιρο στο φορουμ,δεν σνομπαρει κλπ προκειμενου να παρει τις εξηγησεις που πρεπει???

λεω εγω τωρα...

:a41: δεν το 'πιασα αυτό :confused: :confused: :confused:

TROOPER
09/01/2008, 16:48
δεν το 'πιασα αυτό :confused: :confused: :confused:

ρε λεωνιδα μη με κανεις να ψαχνω τωρα σε ποσα θρεντακια εχεις βαλει το προκλητικο: ''πειτε που θα πατε να ξερω να μην ερθω''.

Λεωνίδας
09/01/2008, 16:51
ρε λεωνιδα μη με κανεις να ψαχνω τωρα σε ποσα θρεντακια εχεις βαλει το προκλητικο: ''πειτε που θα πατε να ξερω να μην ερθω''. για ψάξε και βρες που ΔΕΝ έκανα πλάκα Γιώργη...
στο Δέλεαρ μόνο δεν έρχομαι γιατί το σιχάθηκα :yuck:
κατά τ' άλλα δε νομίζω να με πήρες κανένα τηλέφωνο και να μην ήρθα :wave2:

Λεωνίδας
09/01/2008, 16:58
με σύγχυσες βρωμογιαμαχάκια :mad:
πάω στου τζίξερπαπ για καφέ αν θες πέρνα να το συζητήσουμε από κοντά :a01:

TROOPER
09/01/2008, 17:05
για ψάξε και βρες που ΔΕΝ έκανα πλάκα Γιώργη...
στο Δέλεαρ μόνο δεν έρχομαι γιατί το σιχάθηκα :yuck:
κατά τ' άλλα δε νομίζω να με πήρες κανένα τηλέφωνο και να μην ήρθα :wave2:

σιχαθηκες το δελεαρ.
στο ενηλιον δεν πηγες σε 2 συναντησεις.
σε βολτα ανοιχτη δε συμμετεχεις ποτε.
το στρομ δεν το εχω καν δει και το εχεις ποσο καιρο.
το αν εκανες πλακα η οχι νομιζω φενεται απο ολα τα παραπανω.

και μετα απο αυτα εισαι και θιγμενος???

δλδ οτι βολτα παω πρεπει να ενημερωσω το μοτο πρωτα ετσι ωστε να εχω και την αδεια να ποσταρω φοτογραφιες???

δε σε καταλαβαινω ρε φιλε και σου μιλαω χωρις ιχνος αντιπαλοτητας.

απλα εισαι λαθος και καλο ειναι τα λαθη μας να τα αναγνωριζουμε.
:winka:

TROOPER
09/01/2008, 17:06
με σύγχυσες βρωμογιαμαχάκια :mad:
πάω στου τζίξερπαπ για καφέ αν θες πέρνα να το συζητήσουμε από κοντά :a01:

δε με εχει καλεσει !!!!!!!!!

μη τυχον και ποσταρεις φωτογραφιες μετα !!!!

ειναι κλειστος ο καφες !!!!

ρε δε με χαιρετας λεω γω !!!!

:lol: :lol: :lol:

gixxerpap
09/01/2008, 17:32

:lol: :lol: :lol:

αρχισαμε να ''τη λεμε'' και στο τελος να βαζουμε γελακια????
γκχμμμμ....

πω πω κακια....για να σας βλεπω να τσακωνεστε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
09/01/2008, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
γκχμμμμ....

Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά. Τα γελάκια του Tripper είναι σταθερά :winka:

tai
09/01/2008, 17:37
αμα πάρει καμιά μπετοβεργα και σε αρχήσει θα φταίει αυτός?:smokin:

TROOPER
09/01/2008, 17:39
γκχμμμμ....

παπ δε τσιμπαω

gixxerpap
09/01/2008, 17:49
kai mono pou apantises, to niosa to travigma:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ama mou tsantisete kai afton to leonida, sas gamisa olous mazi kai enan enan ksexorista:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
09/01/2008, 17:55
kai mono pou apantises, to niosa to travigma:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ama mou tsantisete kai afton to leonida, sas gamisa olous mazi kai enan enan ksexorista:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μισο, ψηνω φασολαδα !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπααααα τι βλεπω????απειλουμε και βαζουμε και γελακια κυλιομενα????τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει να δεις....

catmaster
09/01/2008, 17:57
μισο, ψηνω φασολαδα !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπααααα τι βλεπω????απειλουμε και βαζουμε και γελακια κυλιομενα????τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει να δεις....

και γράφει και με greeklish...:rolleyes:

TROOPER
09/01/2008, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και γράφει και με greeklish...:rolleyes:

:D

Λεωνίδας
09/01/2008, 18:03
σιχαθηκες το δελεαρ.
στο ενηλιον δεν πηγες σε 2 συναντησεις.
σε βολτα ανοιχτη δε συμμετεχεις ποτε.
το στρομ δεν το εχω καν δει και το εχεις ποσο καιρο.
το αν εκανες πλακα η οχι νομιζω φενεται απο ολα τα παραπανω.

και μετα απο αυτα εισαι και θιγμενος??? η ερώτηση είναι το θέμα μας ή ποιος την έκανε;
το δέλεαρ το σιχάθηκα, βαρέθηκα, με κούρασε, πώς το λένε. δικαίωμά μου. σε άλλους καφέδες έχω έρθει (είχαμε βρεθεί στο Περιστέρι νομίζω ...)

στο ενήλιον την πρώτη φορά δεν είχα γυρίσει ακόμα από Χανιά και τη δεύτερη είχα φιλοξενούμενο που δε μου φταίει να τον τραβολογάω σε 50 άγνωστα άτομα. άσε που ήταν και κρυωμένος και ακράνωτος

σε βόλτα ανοιχτή έχω συμμετάσχει αρκετές φορές, έχω ξεκινήσει αρκετές φορές επίσης... το αν είναι λίγες ή πολλές οι βόλτες που βγαίνει κάποιος δε νομίζω ότι έχει δικαίωμα να το κρίνει κανείς

το πώς με πάει τον τελευταίο καιρό και γιατί δεν έχεις δει το στρομ θα στο στείλω σε λιγάκι με πμ

αυτά, φιλικά πάντα (αλήθεια)

δλδ οτι βολτα παω πρεπει να ενημερωσω το μοτο πρωτα ετσι ωστε να εχω και την αδεια να ποσταρω φοτογραφιες???

δε σε καταλαβαινω ρε φιλε και σου μιλαω χωρις ιχνος αντιπαλοτητας.

απλα εισαι λαθος και καλο ειναι τα λαθη μας να τα αναγνωριζουμε.
:winka: ίσως να με "ενόχλησε" λιγάκι το στυλάκι του ορίζοντα με τα μισόλογα (χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με το παιδί)
anyway αν δεν το βλέπεις αγενές μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις (αν και δε θυμάμαι να το έκανες ποτέ :winka: ), δε θα ασχοληθώ ξανά όπως προείπα

Λεωνίδας
09/01/2008, 18:04

:lol: :lol: :lol: γιατί σπίτι του πήγα για να θέλω πρόσκληση :confused:
είχε δουλειά και την έκανα :sick:

Λεωνίδας
09/01/2008, 18:05

ama mou tsantisete kai afton to leonida, sas gamisa olous mazi kai enan enan ksexorista:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ε το μλκ :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

TROOPER
09/01/2008, 18:23
η ερώτηση είναι το θέμα μας ή ποιος την έκανε; πρωτα ποιος την εκανε.με φανταζεσαι να ρωταω στα τεχνικα τον αντωνη τι σημαινει γκριπ???αν ημουνα ενας νεος οδηγος ομως???
το δέλεαρ το σιχάθηκα, βαρέθηκα, με κούρασε, πώς το λένε. δικαίωμά μου. σε άλλους καφέδες έχω έρθει (είχαμε βρεθεί στο Περιστέρι νομίζω ...)και βεβαια δικαιωμα σου!!! αλλα το προκλητικο ''καλα να περασετε εγω δεν...'' δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο

στο ενήλιον την πρώτη φορά δεν είχα γυρίσει ακόμα από Χανιά και τη δεύτερη είχα φιλοξενούμενο που δε μου φταίει να τον τραβολογάω σε 50 άγνωστα άτομα. άσε που ήταν και κρυωμένος και ακράνωτοςδεν ηταν αναγκη να εξηγησεις.απλα το εβαλα για να σου πω οτι ακομα και οταν αλλαξε το μαγαζι εσυ δεν πηγες(ουτε και εγω μια και ημουν στο εξωτερικο).και για να χουμε καλο ρωτημα αν συνεχισουμε να πηγαινουμε στο ενηλιον εσυ θα ερθεις???

σε βόλτα ανοιχτή έχω συμμετάσχει αρκετές φορές, έχω ξεκινήσει αρκετές φορές επίσης... το αν είναι λίγες ή πολλές οι βόλτες που βγαίνει κάποιος δε νομίζω ότι έχει δικαίωμα να το κρίνει κανείςξερεις απο ποτε εχω να σε δω να συμμετεχεις σε βολτα???και δεν κρινω.κουβεντα κανω.απλα μου δινεις την αισθηση οτι γουσταρεις μονο την παρεα απο το πισι και αυτο μια και εισαι μπροστα σε μια οθονη.

το πώς με πάει τον τελευταίο καιρό και γιατί δεν έχεις δει το στρομ θα στο στείλω σε λιγάκι με πμοκ

αυτά, φιλικά πάντα (αλήθεια)αλλοιμονο ρε !!!

ίσως να με "ενόχλησε" λιγάκι το στυλάκι του ορίζοντα με τα μισόλογα (χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με το παιδί)απλα δεν τον ξερεις γι' αυτο σε ενοχλησε.αν ερχοσουνα σε καμια συναντηση ομως θα εβλεπες...
anyway αν δεν το βλέπεις αγενές μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις (αν και δε θυμάμαι να το έκανες ποτέ :winka: ), δε θα ασχοληθώ ξανά όπως προείπα δεν το εκανα ποτε αλλα αυτο δε σημαινει οτι οποιος το κανει με ενοχλει,ουτε οτι δεν θα θελα να το κανω.απλα επειδη ηξερα οτι καποιος θα βρεθει να πει αυτο που ειπες εσυ τωρα και επειδη βαριεμαι αφορητα να εξηγω σε καθε κολλημενο τι και πως,δεν το εκανα.

TROOPER
09/01/2008, 18:24
γιατί σπίτι του πήγα για να θέλω πρόσκληση :confused:
είχε δουλειά και την έκανα :sick:

δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα του κλειστου καφε αλλα ευτυχως που δεν ξεκινησα να ερθω !!!

:cool:

zephyr1
09/01/2008, 18:27
Εκανα ενα χεσιμο :a8: ,φωτο αργοτερα.:smokin:

vangelis 64
09/01/2008, 18:27
δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα του κλειστου καφε αλλα ευτυχως που δεν ξεκινησα να ερθω !!!

:cool: Γιατί ρε;Το πολύ πολύ νά'φευγες με κανα καινούργιο Fazer.:rotflmao: :rotflmao:

tai
09/01/2008, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εκανα ενα χεσιμο :a8: ,φωτο αργοτερα.:smokin:

με αυτο το κρύο πήγες για χέσιμο ρε??:eyepop:

tai
09/01/2008, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιατί ρε;Το πολύ πολύ νά'φευγες με κανα καινούργιο Fazer.:rotflmao: :rotflmao:

λές να του φόρτωνε κανένα χοντα??:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
09/01/2008, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιατί ρε;Το πολύ πολύ νά'φευγες με κανα καινούργιο Fazer.:rotflmao: :rotflmao: FZ6 είναι όχι fazer του gixxerprp... μέχρι πριν 2 ώρες βέβαια δεν ήξερε τη διαφορά
όταν του το 'πα μου λέει δε γαμ... θα το δώσω σε καμιά βδομάδα έτσι κι αλλιώς :bigcry: :bigcry:

gcrook
09/01/2008, 21:12
Να σας πω ρε Κυρατσες αφου δεν ποσταρετε που δεν ποσταρετε φωτο και βιντεα, δε φκιανετε κανα σιντι λεω γω να με δωκετε να με δω και γω μια φορα με την κιθαρα του Βαγγελη αγκαλια;(εκανα και ριμα ο τουπακ)

crs-k
09/01/2008, 21:16
Να σας πω ρε Κυρατσες αφου δεν ποσταρετε που δεν ποσταρετε φωτο και βιντεα, δε φκιανετε κανα σιντι λεω γω να με δωκετε να με δω και γω μια φορα με την κιθαρα του Βαγγελη αγκαλια;(εκανα και ριμα ο τουπακ)

Το θρεντ της βολτας ειν' αλλού (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=51704) (οχι fun park) ... :a24: :lol:

gcrook
09/01/2008, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το θρεντ της βολτας ειν' αλλού (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=51704) (οχι fun park) ... :a24: :lol:

Αμα το βαλω εκει δεν θα το δει ουτε ο δημιουργος....

crs-k
09/01/2008, 21:24
Αμα το βαλω εκει δεν θα το δει ουτε ο δημιουργος....

Απ' αυτον ΟΛΑ να τα περιμενεις... :sick:

Ακομα και να το δει !!! :dizzy: :hypnotize

:lol: :rotflmao: :lol:

catmaster
09/01/2008, 23:48

τουπακ.... φωτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1020359#post1020359) σΕ κάνει λέω;;

orizontas
10/01/2008, 00:02
ηρθα ....

ειχα φυγει ...

σκεφτικα ...αποφασισα .... τα κανα....

καλημερα σας

vangelis 64
10/01/2008, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
ηρθα ....

ειχα φυγει ...

σκεφτικα ...αποφασισα .... τα κανα....

καλημερα σας Και τής Άγκαθα Κρίστι,η έμπνευση στο μπάνιο τής ερχότανε.Τι έκανες ορέ;Πέτυχε τουλάχιστον;:lol: :lol: