View Full Version : enduroβολτουλα?????
squirrel
14/01/2008, 08:05
Χρόνια πολλά κι απο εμένα...:wave2:
wx
koritsaki xronia polla :blush:
sygnwmh pou to jexasa. kai o nwe mou to eipe thn epomenh :mad:
panta orthia panw sta agrimia sou! :beer: :beer: :beer:
jason παντα ορθιος να γουσταρεις χωματινα ιλιομετρα ρε φιλε!
ΚΟΥΚΛΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
καλες προπονησεις ευχομαι και να φθασεις την αποσβεση της κατασκευης του σε διασκεδαση στο επακρον...
:wave2:
jasondakar
14/01/2008, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
jason παντα ορθιος να γουσταρεις χωματινα ιλιομετρα ρε φιλε!
ΚΟΥΚΛΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
καλες προπονησεις ευχομαι και να φθασεις την αποσβεση της κατασκευης του σε διασκεδαση στο επακρον...
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
jasondacar με το καινουργιo bmw hp2..
ΦΙΛΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ
:a19: :a19: :a19: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
jasondakar
14/01/2008, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΦΙΛΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ
:a19: :a19: :a19: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
:beer: :beer:
Cpt. Haddock
14/01/2008, 17:53
ρε συ jason το πήρες το θηρίο τελικά ε;
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
μου τα ΄λεγε χθες ο ταχυδρόμος, ωραία πράγματα
να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται ρε φίλε, πιες του το αίμα
:wave2: :smokin:
jasondakar
14/01/2008, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε συ jason το πήρες το θηρίο τελικά ε;
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
μου τα ΄λεγε χθες ο ταχυδρόμος, ωραία πράγματα
να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται ρε φίλε, πιες του το αίμα
:wave2: :smokin:
ανεβηκε και το βιντεο(2min): HP2 (http://video.google.com/videoplay?docid=8402133600376251570&hl=en)
:cool:
Ρε καλοθελητές...
Γιατί δεν λέτε στον άνθρωπο ότι:
1. Στα βαριά μηχανάκια ΔΕΝ βγάζουμε πόδι για ΣΤΗΡΙΞΗ, γιατί απλά θα το σπάσουμε αν "διώξει" το μηχανάκι ...
2. Το πόδι βγαίνει ΜΠΡΟΣΤΑ (τεντωμένο κάτω από το τιμόνι), αφενός για να δώσει βάρος (πρόσφυση) στον μπροστινό τροχό και αφετέρου για να μην μας το "πάρει" το μηχανάκι αν πέσει ...
3. ΕΙΔΙΚΑ στα boxer-οειδή κατασκευάσματα, καλύτερα να κόψουμε τα πόδια μας από την αρχή, παρά να μπλέκουμε με επίπονους ακρωτηριασμούς στο Κ.Α.Τ. ... :winka:
By the way από τη Τρίτη που μας πέρασε ένας φίλος είναι πλέον ο κάτοχος του HP2 που χρησιμοποιούσε ο Σπανός & πολλοί άλλοι. Σύντομα θα σας έχω photos.
Επίσης να πω ότι το μηχανάκι το πήρε με καινούριο κινητήρα & άξονα. Επίσης να πω ότι το πήρα βόλτα. Περίμενα περισσότερο γκάζι (για άσφαλτο μιλάω).:winka:
jasondakar
14/01/2008, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε καλοθελητές...
Γιατί δεν λέτε στον άνθρωπο ότι:
1. Στα βαριά μηχανάκια ΔΕΝ βγάζουμε πόδι για ΣΤΗΡΙΞΗ, γιατί απλά θα το σπάσουμε αν "διώξει" το μηχανάκι ...
2. Το πόδι βγαίνει ΜΠΡΟΣΤΑ (τεντωμένο κάτω από το τιμόνι), αφενός για να δώσει βάρος (πρόσφυση) στον μπροστινό τροχό και αφετέρου για να μην μας το "πάρει" το μηχανάκι αν πέσει ...
3. ΕΙΔΙΚΑ στα boxer-οειδή κατασκευάσματα, καλύτερα να κόψουμε τα πόδια μας από την αρχή, παρά να μπλέκουμε με επίπονους ακρωτηριασμούς στο Κ.Α.Τ. ... :winka:
:nono: :nono: :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Περίμενα περισσότερο γκάζι (για άσφαλτο μιλάω).:winka:
Όταν λέω ότι γεμίσαμε "Παγκόσμιους" ... :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Όταν λέω ότι γεμίσαμε "Παγκόσμιους" ... :sad:
Τώρα είσαι κακοπροέραιτος. (δε ξέρω & πως γράφεται). :wave2:
taxydromos
14/01/2008, 19:18
εχει δικιο ο θειος...
jasondakar
14/01/2008, 19:19
:D
116976
Οκ. Πάρτε το μηχανάκι στον εθνικό, φτάστε τις ταχύτητες (μέχρι τη 4η) στα κόκκινα & πείτε μου.
Δεν είπα ότι το έτρεξα σε δύσκολο κομμάτι η κάτι άλλο. Τέλος πάντων.
Πείτε ότι θέλετε.
taxydromos
14/01/2008, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
:D
βλεπεις οτι το ποδι ειναι μπροστα απο τον μποξερ και μαλλον στη φαση επανοδου...
jasondakar
14/01/2008, 19:22
mikeg@το μηχανακι εχει απιστευτω γκαζι.
Πείτε ότι θέλετε.
Ευχαριστούμε ειλικρινά ρε Μιχάλη για την τόσο μεγαλόψυχη παραχώρηση ...:wave2: :beer: :wave2:
jasondakar
14/01/2008, 19:23
βλεπεις οτι το ποδι ειναι μπροστα απο τον μποξερ και μαλλον στη φαση επανοδου...
δεν λεω εχεις καποιο προβλημα γενικος με το ποδι πρεπει να προσαρμοσεις διαφορες τεχνικες αλλα δεν το εχεις και συνεχως στα μαρσπιε
mikeg@το μηχανακι εχει απιστευτω γκαζι.
διαφωνώ.:winka: Απίστευτο γκάζι έχουν άλλα μηχανάκια.
Τέλος πάντων. Δε θέλω να εξελιχθεί σε διαμάχη ή οτιδήποτε. Τέλος εδώ.
διαφωνώ.:winka: Απίστευτο γκάζι έχουν άλλα μηχανάκια.
Τέλος πάντων. Δε θέλω να εξελιχθεί σε διαμάχη ή οτιδήποτε. Τέλος εδώ.
Καλα ειναι να αναφερθεις σε ποια μηχανακια αναφερεσε ( αν και δεν βλεπω το λογο να εξελιχθει σε διαμαχη)
Εαν αναφερεσε παντως στο σουπερ εντουρο της ΚΤΜ οντως εχει περισσοτερο γκαζι ( για ασφαλτο μιλαω παντα ) και το ξερω απο ανθρωπο που εχει φαει και στα δυο μηχανακια αρκετες ωρες....
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Καλα ειναι να αναφερθεις σε ποια μηχανακια αναφερεσε ( αν και δεν βλεπω το λογο να εξελιχθει σε διαμαχη)
Εαν αναφερεσε παντως στο σουπερ εντουρο της ΚΤΜ οντως εχει περισσοτερο γκαζι ( για ασφαλτο μιλαω παντα ) και το ξερω απο ανθρωπο που εχει φαει και στα δυο μηχανακια αρκετες ωρες....
Το HP έχει λιγότερο γκάζι και από αυτό που λες, αλλά & από το 1200GS Adv:winka: .
& τέλος πάντων πιο πολύ ενθουσιάστηκα όταν οδήγησα ένα Husqvarna 610 παρά το HP. :smilea:
jasondakar
14/01/2008, 19:35
στο χωμα το 950 και το hp2 ειναι απιστευτα γρηγορα.Τωρα για την ασφαλτο ναι υπαρχουν και ss
oso gia hp2 με 950 παιζουν με τα ορια με το hp2 na einai pio γρηγορο
τα εχω καβαλησει και τα 2.(προσωπικη γνωμη χωρις να με πειραζει καθολου το hp2 να ειναι πιο αργο)δεν ειμαι αλογακιας
Το HP έχει λιγότερο γκάζι και από αυτό που λες, αλλά & από το 1200GS Adv:winka: .
& τέλος πάντων πιο πολύ ενθουσιάστηκα όταν οδήγησα ένα Husqvarna 610 παρά το HP. :smilea:
Ατυχες αυτο που λες κατα την γνωμη μου καθως ο προρισμος του ΗΡ ειναι εντελως διαφορετικος απο αυτον του 1200GS ( χωρια που ειναι μικροτερο και σε κυβισμο η κανω λαθος... ??)
Και οπωσδηποτε θα ενθουσιαστεις ακομα παραπανω οταν οδηγησεις ενα ΤΕ 450 απο το συγκριτικα αρκετα βαρυτερο 610...... :winka:
Γι'αυτό μίλησα για γκάζι:winka:
Γι'αυτό μίλησα για γκάζι:winka:
:confused: :confused:
jasondakar
14/01/2008, 19:45
axaxaxaxaxxaxaxxa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@stoubi οχι το hp εχει την μηχανη του 1200 αλλα με αλλες συμπιεσεις και πολλα αλλα:lol:
Anyway... Απολαύστε το θηρίο & να δω πως θα το βάλετε στο μονοπάτι.
Επίσης δε βρίσκω κανά αστείο.
Anyway... Απολαύστε το θηρίο & να δω πως θα το βάλετε στο μονοπάτι.
Επίσης δε βρίσκω κανά αστείο.
Για μονοπάτι, ποιος μίλησε :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Για μονοπάτι, ποιος μίλησε :confused:
Α καλά.... Για endoroσυνάντηση δεν συζητάμε? Το μονοπάτι τι είναι?
axaxaxaxaxxaxaxxa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@stoubi οχι το hp εχει την μηχανη του 1200 αλλα με αλλες συμπιεσεις και πολλα αλλα:lol:
Λογικο ... Αλλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν κατεβασμενο και σε κυβικα ( για αυτο κι ολας ρωτησα..... ) :rolleyes:
Η συζήτηση έχει ξεφύγει εδώ και ώρα από το enduro και τα μονοπάτια και μιλάτε για γκάζια και άλογα....
Η συζήτηση έχει ξεφύγει εδώ και ώρα από το enduro και τα μονοπάτια και μιλάτε για γκάζια και άλογα....
Τα οποία που θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε? :winka:
Παιδια καπου το μπερδευουμε το θεμα.....
Τα οποία που θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε? :winka:
Εγώ πάντως θα κοιτούσα περισσότερο αναρτήσεις (πολλά + στο HP) και κάποια άλλα πράγματα παρά τα άλογα... Γνώμη μου έτσι ?
Το HP είναι μια μηχανή High Performance η οποία κάνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη, αυτό που φτιάχτηκε να κάνει.
Εγώ πάντως θα κοιτούσα περισσότερο αναρτήσεις (πολλά + στο HP) και κάποια άλλα πράγματα παρά τα άλογα... Γνώμη μου έτσι ?
Το HP είναι μια μηχανή High Performance η οποία κάνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη, αυτό που φτιάχτηκε να κάνει.
Σύμφωνοι. Για πες μου λοιπόν τι φτιάχτηκε να κάνει & που? & επειδή ξεφύγαμε, δεν είπα ότι είναι κακό μηχανάκι ή οτιδήποτε. Ναι είναι κάβλα. Απλά περίμενα περισσότερη. & λέω ότι σε μένα που είμαι άσχετος οδηγός & όχι παγκόσμιος, πιο πολύ με έφτιαξε το Husqvarna 610. Περίμενα από το HP με να έχει παραπάνω ροπές για τα κιλά του.
Τώρα αν μπορεί κάποιος να κάνει enduro με ένα τέτοιο μηχανάκι, παρά να διασχίζει χωματόδρομους & να καβλ@νει είναι άλλο θέμα.
Σύμφωνοι. Για πες μου λοιπόν τι φτιάχτηκε να κάνει & που? & επειδή ξεφύγαμε, δεν είπα ότι είναι κακό μηχανάκι ή οτιδήποτε. Ναι είναι κάβλα. Απλά περίμενα περισσότερη. & λέω ότι σε μένα που είμαι άσχετος οδηγός & όχι παγκόσμιος, πιο πολύ με έφτιαξε το Husqvarna 610. Περίμενα από το HP με να έχει παραπάνω ροπές για τα κιλά του.
Τώρα αν μπορεί κάποιος να κάνει enduro με ένα τέτοιο μηχανάκι, παρά να διασχίζει χωματόδρομους & να καβλ@νει είναι άλλο θέμα.
Μα φίλε Mike, πώς μπορούμε να συνενοηθούμε όταν στην ίδια φράση βάζεις το HP και το 610 ? :hypnotize :lol:
Είναι δυνατόν να συγκριθούν τα δύο μηχανάκια ? Το Hp με τρία υποπλαίσια, boxer κινητήρα, 100 άλογα πόσα είναι.. να το συγκρίνεις με το 610 η οποιοδήποτε 610 ?
Μα φίλε Mike, πώς μπορούμε να συνενοηθούμε όταν στην ίδια φράση βάζεις το HP και το 610 ? :hypnotize :lol:
Είναι δυνατόν να συγκριθούν τα δύο μηχανάκια ? Το Hp με τρία υποπλαίσια, boxer κινητήρα, 100 άλογα πόσα είναι.. να το συγκρίνεις με το 610 η οποιοδήποτε 610 ?
Οκ, η κουβέντα έληξε. Από την αρχή ο καθένας έλεγε ότι ήθελε.
jasondakar
14/01/2008, 20:03
enduro rally bike
Το εχεις χασει καπου με το τι ειναι εντουρο , και το οτι εντουρο μπορεις να κανεις μονο με αρκετα ελαφρια μηχανακια ακαταληλα σε οποιαδηποτε αλλη χρηση.....
Φιλικα !!
Οκ, η κουβέντα έληξε. Από την αρχή ο καθένας έλεγε ότι ήθελε.
Καλά δεν υπάρχει λόγος να μας το "κλείνεις" στα μούτρα ! :D
Κουβέντα κάνουμε :wave2:
Και για να σου απαντήσω στο τι φτιάχτηκε να κάνει το HP2...
Ιδού
http://youtube.com/watch?v=K6wkjOo90Kg
;)
Ενσταση ως προς τις κεφαλες και το περισσοτερο βαρος συγκριτικα με τον μονο ανταγωνιστη...... :winka:
Παντως και εμενα μου αρεσει περισσοτερο !!! :rotflmao: :rotflmao:
Ενσταση ως προς τις κεφαλες και το περισσοτερο βαρος συγκριτικα με τον μονο ανταγωνιστη...... :winka:
Παντως και εμενα μου αρεσει περισσοτερο !!! :rotflmao: :rotflmao:
Κι ας μην ξεχνάμε και την διαφορά στα ευρά ! Αρκετά ακριβότερο το HP από το 950 SE. Αν έπρεπε να διαλέξω πάντως μεταξύ των 2, HP δαγκωτό !
:wave2: :wave2: :wave2:
Τι να σου πω τωρα με τα "χαλια" βιντεο που πας και βρισκεις .......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι να σου πω τωρα με τα "χαλια" βιντεο που πας και βρισκεις .......
Έχω κι άλλο (http://youtube.com/watch?v=2tc1qYR7Oyw&feature=related)
:evil: :evil: :evil:
:lol:
Το εχεις χασει καπου με το τι ειναι εντουρο , και το οτι εντουρο μπορεις να κανεις μονο με αρκετα ελαφρια μηχανακια ακαταληλα σε οποιαδηποτε αλλη χρηση.....
+ 1000 :wave2:
jasondakar
14/01/2008, 20:21
κολαση αΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΕΝΙΚΟΣ:evil: :evil:
Σπεσιαλ με απ ολα....... :D
Ωραιος !!!!
jasondakar
14/01/2008, 20:27
kai ena apo to 2007 εχει και το 450 μεσα
http://www.youtube.com/watch?v=aeOZav-q1S0
Κωστα μιας και μπλέξαμε με erzberg, το Σάββατο στα Μακντοναλντ τρώγαμε με τον Μανωλίδη (ήταν και Σκαρής, Κοινωνας, Κλαβάς) .
Το παλικάρι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πολύ φιλικός και ισορροπημένος χαρακτήρας .
Μιλούσε για το erzberg σαν να πήγαινε βόλτα στην πηγή . :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Κωστα μιας και μπλέξαμε με erzberg, το Σάββατο στα Μακντοναλντ τρώγαμε με τον Μανωλίδη (ήταν και Σκαρής, Κοινωνας, Κλαβάς) .
Το παλικάρι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πολύ φιλικός και ισορροπημένος χαρακτήρας .
Μιλούσε για το erzberg σαν να πήγαινε βόλτα στην πηγή . :lol: :lol:
Ποτε γινετε το erzberg ??? Τωρα κοντα νομιζω..... :confused:
Ποτε γινετε το erzberg ??? Τωρα κοντα νομιζω..... :confused:
Νομίζω έγινε, αλλά κάτι έχει και τον Ιούνιο... :rolleyes:
ρε σεις ρίχνει κοτρώνες έξω :look:
Νομίζω έγινε, αλλά κάτι έχει και τον Ιούνιο... :rolleyes:
ρε σεις ρίχνει κοτρώνες έξω :look:
Γράψε λάθος!
23-25 Μαίου 2008 :winka:
23-25 Μαίου 2008 :winka:
:a013:
Και να σκεφτείς οτι χτες συμπλήρωσα την αίτηση συμμετοχής... πώς ξεχνάω τόσο γρήγορα ρε γμτ...
:lol: :rotflmao: :lol:
Και να σκεφτείς οτι χτες συμπλήρωσα την αίτηση συμμετοχής... πώς ξεχνάω τόσο γρήγορα ρε γμτ...
:lol: :rotflmao: :lol:
Νίκο όχι από τόσο νωρίς. Και εγώ φέτος την πάτησα με το Ντακαρ και πήγε η συμμετοχή στράφη :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Νίκο όχι από τόσο νωρίς. Και εγώ φέτος την πάτησα με το Ντακαρ και πήγε η συμμετοχή στράφη :lol: :rotflmao: :lol:
Ρε παιδια... Αμα περισσευει κανα ROMANIAC δωστε και του ελαφρυ...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
Τόσοι πολλοί αγώνες, τόσος λίγος χρόνος :lol:
Παλι καλα που γινετε που & που κανα φιλικο ραιντ και βρισκομαστε και τα λεμε και λιγο......
jasondakar
14/01/2008, 23:21
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Νίκ0 δε λες παλι καλα που ακυρωθηκε;
δεν ειχα προλαβει να αλλαξω λαστιχα! :lol:
DimChios
16/01/2008, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Νίκ0 δε λες παλι καλα που ακυρωθηκε;
δεν ειχα προλαβει να αλλαξω λαστιχα! :lol:
Aμ εγω που δεν εχω τελειωσει ακομα με τις προβες?
:blush:
:lol: :lol: :lol: