View Full Version : Δημοτική Αστυνομία
Sotirios
08/01/2008, 08:10
Από οτι βλέπω ο καινούριος χρόνος έφερε σε πολλούς αλλάγες και μετακομίσεις. Είμαι και εγώ ένας εξ αυτών. Κατα πάσα πιθανότητα θα με πάρουν στην Δημοτική Αστυνομία πράγμα που σημαίνει οτι θα πάω στην άλλη άκρη της Ελλάδας στην Κόνιτσα (από την Σπάρτη που είμαι) για ένα τετράμηνο που διαρκεί η σχολή.
Σκοπεύω να πάω με την μηχανή και γιαυτό ζητάω την συμβουλή σας. Τι παίζει με τα κρύα? Οι δρόμοι είναι διαρκώς παγοδρόμια και χιονισμένοι? Και ένα τελευταίο..... τι παίζει με ασφάλεια της μοτο εκεί, από όσο ξέρω η κόνιτσα είναι χωριό...
Η Κόνιτσα ειναι μια πολυ ομορφη κωμόπολη, χτισμενη στα Δυτικά της Τραπεζίτσας (2024μ) που ειναι συνεχεια του Σμόλικα(2631μ).
Απλωνεται σε μια σειρα απο φουρκετες απο τα 500 ως τα 600 μετρα, και βλεπει στον (μικρο) κάμπο μπροστα της.
Λογω της θεσης της και του υψομέτρου, δεν φαινεται να εχει προβληματα με το κρυο, αν και πρεπει να συνυπολογισουμε και την αρκετα Βορεινή της θεση... :rolleyes:
Πληροφοριες για την ζωη εκει δεν μπορω να σου δωσω μιας και δεν εχω ζησει εκει, αλλα ειλικρινα σε ζηλευω. :wacko:
Mυρισες βουνο και σαλταρες ;;;
:lol: :lol:
Cpt. Haddock
08/01/2008, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Και ένα τελευταίο..... τι παίζει με ασφάλεια της μοτο εκεί, από όσο ξέρω η κόνιτσα είναι χωριό...
Απλά λάβε υπόψη σου οτι η Κόνιτσα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοης απο τα Ελληνοαλβανικά σύνορα με ό,τι συνεπάγεται αυτό
:wave2:
Sotirios
08/01/2008, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απλά λάβε υπόψη σου οτι η Κόνιτσα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοης απο τα Ελληνοαλβανικά σύνορα με ό,τι συνεπάγεται αυτό
Γιαυτό αναφέρω το θέμα ασφάλεια μηχανής, αν είναι κανενας συμφορουμίτης από εκεί πάνω να μου δώσει τα φώτα του να δω και γω τι πρέπει να κάνω....
crs-k Πάντως και εγώ με ζηλεύω και όταν θα ανοίξει ο καιρός για τα καλά θα με ζηλεύω ακόμη πιο πολύ. Έχει να γράψει χλμ η κούκλα μου....:D
makis206
08/01/2008, 10:38
crs-k Πάντως και εγώ με ζηλεύω και όταν θα ανοίξει ο καιρός για τα καλά θα με ζηλεύω ακόμη πιο πολύ. Έχει να γράψει χλμ η κούκλα μου....:D
Αμ το ότι μπήκες στο δημόσιο που το βάζεις ;
:lol: :rotflmao: :beer: :lol:
Sotirios
08/01/2008, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο τρισευτυχησμένος δεν λέγαμε?:lol: :lol: :lol:
makis206
08/01/2008, 10:51
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο τρισευτυχησμένος δεν λέγαμε?:lol: :lol: :lol:
Κι εύχομαι να παραμείνεις έτσι Σωτήρη με μια μετάθεση εκεί που επιθυμείς !
Σε μια πόλη χωρίς πολλά διπλοπαρκαρίσματα και ακράνωτους :lol:
:beer: :beer:
Πρόβλημα κλοπής δεν υπάρχει.
Από κρύο θα έχει αρκετό αν ανέβεις τώρα αν και δεν έχει χιόνια. Παγωνιές έχει κυρίως στις κατηφορικές στροφές μέτα το καλπάκι μέχρι τον κάμπρο της Κόνιτσας, αλλά φυσικά μιλάμε για τις πολύ πρωινές ώρες.
Πάρε τη μηχανή γιατί οι διαδρομές που υπάρχουν γύρω από την Κόνιτσα αξίζουν
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσεις να στείλεις pm. :wave2:
Άσχετο! Κι εμένα θα με πάρουν μέ αυτή τη φουρνιά διορισμών! Δε θα ανέβω όμως με τη μηχανή αλλά με αμάξι!!!!
Έχετε εσείς καμιά πληροφορία για το πότε φεύγουμε?
Sotirios μιας και το χεις......................
..............στην γύρω περιόχη θα βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες τις ζωής σου :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η Κόνιτσα ειναι μια πολυ ομορφη κωμόπολη, χτισμενη στα Δυτικά της Τραπεζίτσας (2024μ) που ειναι συνεχεια του Σμόλικα(2631μ).
Απλωνεται σε μια σειρα απο φουρκετες απο τα 500 ως τα 600 μετρα, και βλεπει στον (μικρο) κάμπο μπροστα της.
Λογω της θεσης της και του υψομέτρου, δεν φαινεται να εχει προβληματα με το κρυο, αν και πρεπει να συνυπολογισουμε και την αρκετα Βορεινή της θεση... :rolleyes:
Πληροφοριες για την ζωη εκει δεν μπορω να σου δωσω μιας και δεν εχω ζησει εκει, αλλα ειλικρινα σε ζηλευω. :wacko:
Χμμμ ...... μονο ζεστη δεν εχει εκει πανω....:wave2: :wave2:
Sotirios
08/01/2008, 12:27
Miraze Μπορώ να πω πως με καθησυχάζεις γιατι το θέμα κλοπής, λόγω περιοχής πλησίον αγαπημένων και εντιμότατων γειτόνων :rolleyes: με ανησυχεί ιδιαίτερα.
zubitos εκτός των άλλων το βλέπω ως μια πρώτης τάξεως φωτογραφική ευκαιρία για να γεμίσω την gallerie μου, θα κάνω οτι καλύτερο μπορώ, ευχαριστώ
Maira σε 2 λεπτά έχεις pm:lol:
Miraze Μπορώ να πω πως με καθησυχάζεις γιατι το θέμα κλοπής, λόγω περιοχής πλησίον αγαπημένων και εντιμότατων γειτόνων :rolleyes: με ανησυχεί ιδιαίτερα.
..........................................................
Από εγκληματικότητα όσο τρελό και αν ακούγεται ο νομός Ιωαννίνων έχει από τις χαμηλότερες.
Ξαδερφάκι μου που μένει Κόνιτσα ούτε κάν λουκέτο δεν βάζει στο μοτόρι του.
Εμείς Γιάννενα μένουμε οπότε μη διανοηθείς και δεν περάσεις για καφέ. :wave2:
Sotirios
08/01/2008, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Από εγκληματικότητα όσο τρελό και αν ακούγεται ο νομός Ιωαννίνων έχει από τις χαμηλότερες.
Όταν μάθω και εγώ πότε θα ανηφορίσω θα σε ενημερώσω εγκαίρως και θα παίξει coffee break στα όμορφα Ιωάννινα λοιπόν:D :wave2:
Με τους ΑλBανιαν που πανε Κακαβια δεν παιζει προβλημα?
Παντως οσοι απο αυτους ανεβαινουν με αυτοκινητο για να περασουν τα συνορα οδηγουν εγκληματικα γιαυτο προσοχη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Με τους ΑλBανιαν που πανε Κακαβια δεν παιζει προβλημα?
Παντως οσοι απο αυτους ανεβαινουν με αυτοκινητο για να περασουν τα συνορα οδηγουν εγκληματικα γιαυτο προσοχη.
Το "εγκληματικά" ΔΕΝ φτανει να περιγράψει το πως οδηγαν εκει περα! :(
Περυσι χρειάστηκε να στριμώξω πόδι και μηχανή στην μπαριέρα μου (στα δεξιά) για να μην με ισοπεδώσει ενας ασυνείδητος που έκανε προσπέραση σε τυφλή στροφη... :mad:
Αγοράστε μηχανάκια enduro!!!!
gousgoun_69
08/01/2008, 15:34
Ωραία είναι εκεί πάνω...
Θα αλλάξεις και τον αέρα σου.:winka:
...............
Κόνιτσα
...............
Δείτε την (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=35590) κι ολας (στην πρωτη φωτο) για να ξερετε που πατε... :smilea:
Fireball400
09/01/2008, 01:33
Το οτι θα μας σβήνει καμιά κλήση;ε;Φανταστικε συμφορουμίτη;:D
Sotirios
21/02/2008, 16:43
Το λοιπόν ο χρόνος έφτασε και πέρασα από τα γιάννενα στο δρομο για Κόνιτσα όχι όμως για καφε αλλά για φιλοξενία σαν να είχα σπίτι στα Γιάννενα από τον Mirage.
Τον ευχαριστώ και διαδυκτιακά γιατί το παιδί το αξίζει για πολλούς λόγους που δεν θα αναφέρω εδώ μέσα. Τώρα είμαι Κόνιτσα με την cbf μου και ευελπίστώ για ζεστές μέρες χωρίς πάγο για..... βολτούλες. Η ομορφιά της Κόνιτσας περιττό να πώ οτι αξίζει πολλά ......
devil's animal
21/02/2008, 18:13
Το λοιπόν ο χρόνος έφτασε και πέρασα από τα γιάννενα στο δρομο για Κόνιτσα όχι όμως για καφε αλλά για φιλοξενία σαν να είχα σπίτι στα Γιάννενα από τον Mirage.
Τον ευχαριστώ και διαδυκτιακά γιατί το παιδί το αξίζει για πολλούς λόγους που δεν θα αναφέρω εδώ μέσα. Τώρα είμαι Κόνιτσα με την cbf μου και ευελπίστώ για ζεστές μέρες χωρίς πάγο για..... βολτούλες. Η ομορφιά της Κόνιτσας περιττό να πώ οτι αξίζει πολλά ......
καλη συνεχεια....
:beer: :beer: :beer: :beer:
makis206
22/02/2008, 07:10
Καλή συνέχεια κι από μένα Σωτήρη, τον Μιράζ να μου φιλήσεις !
:beer: :beer: :wave2:
Καλή συνέχεια κι από μένα Σωτήρη, τον Μιράζ να μου φιλήσεις !
:beer: :beer: :wave2:
:blush: :blush: :blush:
Ρε φίλε.... δεν προλαβες να μπεις μέσα και βρήκες internet???
λοιπον κοντα στα συνορα στο χωριο αηδονωχορι εχει την ταβερνα waterfalls. φτανω εκει , μπα ταμπελα με αγγλικα σε ταβερνα στη μεση του πουθενά, μπαίνω μεσα με την ... και ανακαλύπτω
η ταβέρνα ανηκει και διευθυνεται απο μια φιλιππινεζα η οποια ειναι η μις φιλλιπινες 198κατι! και μαγειρευει μια μιξη ντοπιων με ανατολιτικα και ειναι χαρμα.
έτος 2002 αυτά , ελπίζω να υπάρχει ακόμη.
επίσης άπειρα μέρη για ελύθερο κάμπινγκ δίπλα στο βοιδοματη (το καθαροτερο ποταμι της ευρωπης-το νερο είναι πόσιμο).
πολύ καλά για μηχανή, προτιμότερο με κανά καλό ον-οφ.
α! καλή τυχη και ελπίζω να μη μεταλλαχτείς στους ντοριτος που βριζουμε
α στην επαρχια δεν υπαρχει προβλημα εγκληματικοτητας. εκτος αν βλεπεις αλτερ και περιμενεις να δεις παπουδες οπλισμενους να φυλανε τον μπαχτσε
Sotirios
22/02/2008, 16:19
Ρε φίλε.... δεν προλαβες να μπεις μέσα και βρήκες internet???
πολλές οι καινές ώρες για αρχή τουλάχιστον, θα δούμε για συνέχεια, και είπα να δω τις φώτος του andre και του Λεωνίδα. Βέβαια η παρουσία μου θα είναι ελάχιστη. Μόλις γύρισα λίγο το μέρος, πραγματικά εκπληκτικό και φαντάζομαι πως δεν έχω δει τίποτα ακόμη....
mourgakos
22/02/2008, 21:34
παντως στα 70 χλμ απο τα γιανεννα και απο την αρτα,στα τζουμερκα,μπορεις να πας
πραμαντα αγναντα,καταρακτη,να δεις το γιοφυρι της πλακας ,(εκτος της αρτας),και περνωντας
πες τε και ενα γεια στη μικροσπηλια........:wave2:
υ.γ υπαρχουν 2 δρομοι για να ανεβεις........
ενας φουρκερατος και ενας πιο στρωτος..........