PDA

View Full Version : Mάνα με πέρνουνε φαντάροοοοοο....

DoctorS
08/01/2008, 11:17
Λοιπόν αλήτες ήρθε η ώρα μου λεμεεεεεεε............:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

τον άλλο μήνα με παίρνουν τα ελληνικά στρατά, επιλέχθηκα για υγειονομικό στο ΚΕΥΓ Άρτας.

για πείτε έχει κανείς εμπειρία από υγειονομικό στρατού???να πάω ή να βάλω κανένα κωλόβισμα να πάω ναυτικό?????

αααααα και τη γνώμη σας για τα ΥΕΑ

:look: :hypnotize :sick: :dizzy: :bigcry: ρε τι πάθαμε στα γεράματαααααααααααααααα..........

zubitos
08/01/2008, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS

τον άλλο μήνα με παίρνουν τα ελληνικά στρατά, επιλέχθηκα για υγειονομικό στο ΚΕΥΓ Άρτας.

για πείτε έχει κανείς εμπειρία από υγειονομικό στρατού???να πάω ή να βάλω κανένα κωλόβισμα να πάω ναυτικό?????

αααααα και τη γνώμη σα ςγια τα ΥΕΑ

:look: :hypnotize :sick: :dizzy: :bigcry: ρε τι πάθαμε στα γεράματαααααααααααααααα..........

YEA δεν είναι ανάγκη :nono:

Υγειονομικό ολη μέρα θα :a31:

:lol: :lol: :beer:

atom_smasher
08/01/2008, 11:24
υγειονομικο μια χαρα.ισως και καλυτερα απο ναυτικο.απο μια αποψη.

Stergios69
08/01/2008, 11:26
Aν είσαι γιατρός, όπου και να πας στο Υγιειονομικό θα είσαι αραχτός.
Μάλιστα, τον γιατρό που είχαμε σε μια μονάδα τον θυμάμαι συνέχεια ξαπλωμένο... :rotflmao:

Nik0s
08/01/2008, 11:28
Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα !

:beer: :wave2: :beer:

project.breeze
08/01/2008, 11:31
Κι εγώ 13 Φεβρουαρίου παρουσιάζομαι Τρίπολη.Αν πηγαίνεις συνέχεια Αεροπορία βάλλεσθαι αυτά είναι τα αποτελέσματα:wave2:

el_hymador
08/01/2008, 11:37
Κοιτα... κατα κανονα το Υγειονομικο ειναι καραχημειο...

Αλλα εχε κατα νου οτι παραδοσιακα αραχτα σωματα οπως διαβιβασεις, ΣΕΜ, Υλικου πολεμου και Υγειονομικο, εχουν μοναδες οι οποιες ειναι μαυρες.

Τωρα βεβαια δεν ξερω τι παιζει...πανε πολλα χρονια απο τοτε που πηγα στον ΕΣ

ΥΕΑ μην πας με την καμια!! δεν αξιζει τον κοπο και μετα την απολυση σου θα σε ζαλιζουν συνεχει να σε καλουν επιστρατο

αντε καλη θητεια και μην μασας ...πλακα εχει

:wave2:

DoctorS
08/01/2008, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
υγειονομικο μια χαρα.ισως και καλυτερα απο ναυτικο.απο μια αποψη.

το σίγουρο που μπορώ να καταφέρω είναι να μπω ναυτικό...απο κει και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται και αν μπορώ να χωθώ σε κάτι αντίστοιχο......το θέμα είναι σε οποιαδήποτε υγειονομική υπηρεσία και αν με στείλουν θα είμαι??????? :a31: :lol: :rotflmao:

orangefactor
08/01/2008, 11:41
υγειονομικο ε?σαν βυσματακι μου ακουγεσαι
Υ.Ε.Α μην πας με τπτ!!

DoctorS
08/01/2008, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Aν είσαι γιατρός, όπου και να πας στο Υγιειονομικό θα είσαι αραχτός.
Μάλιστα, τον γιατρό που είχαμε σε μια μονάδα τον θυμάμαι συνέχεια ξαπλωμένο... :rotflmao:

Φυσικοθεραπευτής είμαι............δε με πειράζει να είμαι ξάπλα........ας κάθομαι κιόλας.........:lol: :lol: :lol:

Lazio
08/01/2008, 12:03

αααααα και τη γνώμη σας για τα ΥΕΑ

Αν θες να κανεις 17μηνο και να εχεις ενα σωρο ευθυνες σαν δοκιμος πηγαινε... :wave2:
Αν σε ενδιαφερει θα παιρνεις και καμμια 650 Ευρα το μηνα που δε φτανουν φυσικα ουτε για το νοικι γιατι ως γνωστον οι ψαροδοκιμοι :lol: :lol: μενουν εκτος οταν δεν εχουν υπηρεσια

Αν εχεις βαρβατο πολιτικο βυσμα διαβαινε :D :D

DimChios
08/01/2008, 12:57
ετσι οπως ειναι ο στρατος πλεον, και εκει που θα πας...

το μονο κακο ειναι οτι...

δε θα εχεις συνεχως μηχανη αν και αυτο το συζηταμε!

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

makis206
08/01/2008, 13:12
Mάνα με πέρνουνε φαντάροοοοοο....

Για να μην (ξανα)πάρουνε εμένα να το ρίξω στο ριλάξ ;:bigcry:

Καλή θητεία κι όλα καλά θα πάνε !:beer: :beer:

mako
08/01/2008, 13:33
Σιγα ρε μεγαλε και μας τρομαξες οτι εγινε επιστρατευση!!!!!!!!!!:lol: Τι να σου πω δηλαδη, πολυ δυσκολα πλεον τα πραγματα στη θητεια. Κατι σε κολεγιο φαντασου. Αντε καλη θητεια!!!!:D :wave2:

Akatanomastos
08/01/2008, 13:45
ante na ginomaste antres siga siga:bigcry: :lol: :rotflmao: :a01: :a021: :a021:

road spirit
08/01/2008, 13:46
για διακοπες πας ρεεεεεεεεεε!
:lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Σιγα ρε μεγαλε και μας τρομαξες οτι εγινε επιστρατευση!!!!!!!!!!:lol: Τι να σου πω δηλαδη, πολυ δυσκολα πλεον τα πραγματα στη θητεια. Κατι σε κολεγιο φαντασου. Αντε καλη θητεια!!!!:D :wave2: μπα, πιο δυσκολα ειναι αυτα πλέον, διάβασμα, εξεταστικές...

mako
08/01/2008, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
για διακοπες πας ρεεεεεεεεεε!

μπα, πιο δυσκολα ειναι αυτα πλέον, διάβασμα, εξεταστικές...

Οπως τα λες!!!!!!!!!!!:beer: :)

SpineshankD
08/01/2008, 14:04
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!

necromayhem
08/01/2008, 14:05
φιλε αρτα θα περασεις ζαχαρη. Ειναι μεγαλο χημειο το στρατοπεδο εκει

cOzAtS
08/01/2008, 14:14
Άντε μωρή κουφάλα...υγειονομικό ε; Α, ρε κωλόπαιδο...

Ζάχαρη θα περάσεις...
...το κράξιμο θα στο ρίξω από κοντά:beer: :beer:

Τι θα κάνω Ακη μουυυυυυυ χωρίς εσεναααάαααα :bigcry: :bigcry:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tifoefs
08/01/2008, 15:13
Φυσικοθεραπευτής είμαι............δε με πειράζει να είμαι ξάπλα........ας κάθομαι κιόλας.........:lol: :lol: :lol:

Στο ναυτικο θα φορας και βρακακια κοντα το καλοκαιρι !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gousgoun_69
08/01/2008, 15:16
Σιδεροκέφαλος φίλε..

Τι έχει το ναυτικό ρε μάγκες ?

εμείς που υπηρετίσαμε 21 μήνες σε αντιτορπιλικό πάθαμε τίποτα ?

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

crs-k
08/01/2008, 15:36
...................
να πάω ναυτικό?
.................

Γιέ μου που πας? :( :look:

Cpt. Haddock
08/01/2008, 15:36
Μάνα θα πάω στα καράβια... :sick:

gousgoun_69
08/01/2008, 15:38

tai
08/01/2008, 16:14
να που παίρνουν και κουλουρογιατρούς γκέι στας ενόπλους δυνάμεις.
:lol: :lol: :lol: :lol:

ποπο καζούρα που θα πέσει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να σε δω ρε χαμένο να λες μέσα από τα χακί το "ορκίζομαι να φιλάτω..........":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tpap
08/01/2008, 16:52
καλη θητεια, φιλε...!!!!

(προσοχη και υπομονη στα καψονια γιατι τα τελευταια χρονια εχουν γινει πολυ ζορικα τα πραγματα...)

odt
08/01/2008, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos

Υγειονομικό ολη μέρα θα :a31:

κι όλη νύχτα επίσης

mako
08/01/2008, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από cOzAtS
Άντε μωρή κουφάλα...υγειονομικό ε; Α, ρε κωλόπαιδο...

Ζάχαρη θα περάσεις...
...το κράξιμο θα στο ρίξω από κοντά:beer: :beer:

Τι θα κάνω Ακη μουυυυυυυ χωρίς εσεναααάαααα :bigcry: :bigcry:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ωπαααααααααααααααα!!!!! Ειχα το ιδιο μηχανακι και το ιδιο νουμερο (που εχεις στο avatar σου) στο 0-300 Riding School Το Νοε. του '03!!!!!:D :wave2:

mako
08/01/2008, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Σιδεροκέφαλος φίλε..

Τι έχει το ναυτικό ρε μάγκες ?

εμείς που υπηρετίσαμε 21 μήνες σε αντιτορπιλικό πάθαμε τίποτα ?

Μπαααααααααα!!! Εδω δεν επαθα τιποτα εγω, που περασα 28 χρονια και ολο το στολο!!!!!:lol: :rotflmao: :p :D

gixxerpap
08/01/2008, 17:44
το σίγουρο που μπορώ να καταφέρω είναι να μπω ναυτικό...απο κει και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται και αν μπορώ να χωθώ σε κάτι αντίστοιχο......το θέμα είναι σε οποιαδήποτε υγειονομική υπηρεσία και αν με στείλουν θα είμαι??????? :a31: :lol: :rotflmao:

αν εχεις τοσο καλο βυσμα που μπορει να σε βαλει ναυτικο, μπορει να σε φτιαξει σε οποιο σωμα και να εισαι!

αντε και καλες διακοπες!!!!!

zoropatra
08/01/2008, 18:03
καλη θητεια.......και αυτο που καταλαβα απο τον στρατο ειναι

οτι πρεπει να περνας απαρατηρητος!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

VIDAS
08/01/2008, 19:02
Βαλε βυσμα να πας Αεροπορια ! "Αεροπορια , περνας καλα ! " αν θυμαστε απ'της Ελλαδος τα παιδια... Αν εχεις βυσμα βαλτο αν και υγειονομικο ειναι τουφα ολη μερα .

VIDAS
08/01/2008, 19:05
Ναι και περνα απαρατηρητος ! Και μη δειχνεις τρελο ζηλο για να κανεις κατι οσο καλα κι αν το ξερεις , αυτο ισχυει για το πρωτο καιρο μετα οταν πας σε καποια μοναδα και το μαθεις το μαγαζι ...

gousgoun_69
08/01/2008, 21:18
Μπαααααααααα!!! Εδω δεν επαθα τιποτα εγω, που περασα 28 χρονια και ολο το στολο!!!!!:lol: :rotflmao: :p :D

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: είσαι άπαιχτος ρε φίλε :lol: :rotflmao:

cityfly
08/01/2008, 21:36
12 μήνες χάσιμο χρόνου

απαρατήρητος να περάσεις όπως είπαν και παραπάνω

tifoefs
08/01/2008, 22:03
Τωρα που το θυμηθηκα !!

ΚΟΛΥΜΠΙ ΞΕΡΣ ;;;;

arxaios
08/01/2008, 22:10
Υγειονομικό ΔΑΓΚΩΤΟ !!!!!
Πλακέ από την ξάπλα θα γίνεις ............... :lol: :lol: :lol:

perastikos
08/01/2008, 22:19
Και εγώ Φλεβάρη μπαίνω αλλά δεν μου έχει έρθει το χαρτί ακόμη. Από μέρα σε μέρα από ότι καταλαβαίνω....

Λες να με ξέχασαν και να τη γλιτώσω? :lol:

<γκρίνια>Οι γιατροί και τα παρα-ιατρικά πάνε χωρίς βύσμα υγειονομικό, οι εμποροπλοιάρχων χωρίς βύσμα ναυτικό, εγώ που έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό στην Πληροφορική γιατί μου είπαν ότι αν δεν έχω βύσμα να μην ελπίζω για ΣΕΠ (Σώμα Έρευνας Πληροφορικής)??? :mad:
Όχι τίποτε άλλο, η θητεία στο ΣΕΠ μετράει κανονικά σαν προϋπηρεσία πληροφορικής μετά!

Με βλέπω να σκάω σε τίποτα μαυροσκούφηδες όπως ένας φίλος από το γραφείο πέρυσι τον Φλεβάρη... Πτυχίο και master πληροφορικής και αυτός, στα @@ τους τον γράψανε.... Στα @@ του, τους έγραψε και αυτός :evil:
</γκρίνια>

Άντε καλή θητεία να έχουμε σειρούλα!!!

:beer: :beer:

cityfly
09/01/2008, 01:02
που στε μελλοφαντάροι;

για δείτε αυτήν την ταινιούλα έτσι για εκπαιδευτικούς λόγους πριν μπείτε

http://video.google.com/googleplayer.swf?autoPlay=true&docId=-6990210159851580308

:lol: :lol: :lol:

Fireball400
09/01/2008, 01:22
12 μήνες χάσιμο χρόνου...τέλειο!:lol: Ο άλλος είχε διαβάσει τα 3 βιβλία "ο άρχοντας των δαχτυλιδιών":eek: :lol: Εμείς στο φυλάκιο βλέπαμε στη nova αγώνες dragster και:beer: :beer: :a33: :lol: ...

TROOPER
09/01/2008, 06:10
ΘΑ ΠΕΙΞΕΙΣ ΠΑΤΟΨΑΡΟ !!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

ακη τραβα στο κευγ και χαιρετα μας τον πλατανο !!!!

:beer: :beer: :beer:

Alexander
09/01/2008, 08:55
Για να δούμε, μούμπλε μούμπλε...
Αν πας στο Υγειονομικό
- θα πας Άρτα
- θα πάρεις 3 γραμμένες μερούλες άδεια ορκωμοσίας
- αν πας παραμεθόριο μπορεί να τύχεις σε καμιά μαύρη μονάδα και μάλλον θα είσαι μόνος σου για κάποιο διάστημα οπότε θα φας εμπλοκή και δεν θα βγαίνεις
- αν έχεις δυνατό βύσμα υποθέτω θα πας κατευθείαν σε κανένα 401 κλπ όπου λογικά θα σε πηγαίνει καλά...

Αν πας Ναυτικό
- θα είσαι σε όλη σου τη θητεία εντός Αττικής
- άδεια ορκωμοσίας τουλάχιστον 12 μέρες άγραφες
- όλο προφορικές άδειες
- θα κάνεις παραμεθόριο σε κανένα Κολωνάκι ή καμία Κλαυθμώνος άντε το πολύ Σκαραμαγκά και το μεσημεράκι θα είσαι σπίτι σου, αν είσαι από Αθήνα και τα ΣΚ έξω...
- αν δεν έχεις πολύ δυνατό βύσμα, θα σε ρίχνουν τα μεγαλύτερα βύσματα...

Εγώ πάντως Ναυτικό θα διάλεγα... :wave2:

gcrook
09/01/2008, 09:06
Ντοκτορ,ακυρο.
Ντοκτορ!Ακυρο!
ΝΤΟΚΤΟΡ!ΑΑΑΚΥΡΟΟΟ!!!

Α ρε ψαρα θα πηξεις και συ:lol:

DoctorS
09/01/2008, 09:45
με κοροιδεύετε εεεεεεεεεεεεεεεεεε παλιοαλήτες, κουφάλες μηχανόβιοι......αλλά θα σας δείξω εγώ δε θα μπω θα πάρω το τανκς μου (μας δίνουν δε μας δίνουν από ένα??? :confused: :lol: )και θα έρθω στις 2 ρόδες να πάμε για κόντρες.....θα σας μπουμπουνίσω το ενήλιον και το δέλεαρ μαζί ρεεεεεεεεεεε έτσι για να μην έχετε διαμάχες........

τελικά λέω να πάω στο υγειονομικό γιατί στη δική μου περίπτωση όσο πιο μακρυά απ'την αθήνα είμαι τόσο καλύτερες διακοπές θα περάσω.........εδώ έχει πήξιμο λεμεεεεεεεεε.........:lol: :lol: :lol: :lol: εεεεε τώρα αν σπρώξουνε και κανενα 401 δεν θα ναι κι άσχημο.......:bigcry:

cOzAtS
09/01/2008, 09:48
Ωπαααααααααααααααα!!!!! Ειχα το ιδιο μηχανακι και το ιδιο νουμερο (που εχεις στο avatar σου) στο 0-300 Riding School Το Νοε. του '03!!!!!:D :wave2:

Εγώ είμαι νέος, το ειχα αυτο στο 0-300 του Ιουλ. 2007....:wave2: :wave2:

DoctorS
09/01/2008, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Τωρα που το θυμηθηκα !!

ΚΟΛΥΜΠΙ ΞΕΡΣ ;;;;

με μπρατσάκια κάνει??????:confused: :confused: :confused: :lol:

DoctorS
09/01/2008, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από cOzAtS
Εγώ είμαι νέος, το ειχα αυτο στο 0-300 του Ιουλ. 2007....:wave2: :wave2:

ρε άστα διαλα με τα μηχανάκια σας τα χρέπια τα χόνδα.........spammers εδώ με παρηγοράνε τα γλυκά αγόρια που θα με πάρουνε απ'το σπιτάκι μου........................:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:

DoctorS
09/01/2008, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Γέρο να ξέρεις πως εγώ την αγάπησα την κόρη σου

τράβα στο λιμάνι να ρωτήσεις ποιος είναι ο Γιακουμής..............:look: :hypnotize :sick: :dizzy:

DoctorS
09/01/2008, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
να που παίρνουν και κουλουρογιατρούς γκέι στας ενόπλους δυνάμεις.

ποπο καζούρα που θα πέσει

να σε δω ρε χαμένο να λες μέσα από τα χακί το "ορκίζομαι να φιλάτω.........."

εσένα να μην ξεχάσω να σου φέρω κανένα μικρό γλυκό αγοράκι, κανένα τρυφερούδι........διαστροφικέ γεροπορνοδεινόσαυρε.............:lol: :lol: :lol: :lol:

δε μου λες εσύ που ξέρεις απ'αυτά το όπλο μου θα είναι μεγάλο, μακρύ και βαρύ?????:confused: :confused: :confused: :lol: :rotflmao: :lol:

CHRISTOF
09/01/2008, 16:28
Ξάπλωσε και απόλαυσέ το.
Εγώ δεν το έκανα και το μετάνοιωσα :bawl:
Όλη την ημέρα :ZZZ:
Λίγο στην αρχή θα προσπαθήσουν να σε ξενερώσουν :yuck: αλλά μην μασάς :smokin:
Άντε και καλός πολίτης φίλε :a18:

tai
09/01/2008, 16:39

δε μου λες εσύ που ξέρεις απ'αυτά το όπλο μου θα είναι μεγάλο, μακρύ και βαρύ?????:confused: :confused: :confused: :lol: :rotflmao: :lol:
Θα ειναι πιο μεγάλο και βαρύ απο το δικό μου, αλλά σου έχω εμπιστοσύνη. Θα το σηκώσεις και θα το δουλέψεις άνετα:winka:

sakisvolos
09/01/2008, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μάνα θα πάω στα καράβια... :sick:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλή θητεία μεγάλε μη μασάς!:wave2:

soteas
10/01/2008, 22:48
ελα ρε πως κανεις ετσι, αφου το ξερεις.......

τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα,,

κουραγιο man

perastikos
11/01/2008, 14:16
"Σύνταξη στα 18, στραύτεση στα 100!"

ΤΕΛΟΣ :lol:

-----

Ακόμη περιμένω το χαρτί.... Λες να μη με θέλουν τελικά :look:
:rotflmao:

Nikker
11/01/2008, 14:44
Άμα πας στρατόκαυλός... την γάμησες.

Τ Η Ν Γ Α Μ Η Σ Ε Σ !!!

Λέμε.

Το λέω γιατί εγώ έτσι πήγα και τράβηξα τρελά ζόρια.Αλλά αυτά δεν συνοψίζονται σε ένα κειμενάκι...θέλουν ολόκληρο βιβλίο.

Τώρα είμαι ναύτης. Έχω σπασμένο ποδάρι και πήρα 35 μέρες άδεια τις οποίες θα της κάνω στο τέλος της θητείας μου κανονικά.

Το θέμα είναι...ότι άδεια δεν έχω πάρει ουσιαστικά γιατί με παίρνουνε τηλέφωνο οι ναύτες και με κράζουνε και πρέπει να κουβαλιέμαι Σαλαμίνα με σπασμένο πόδι.

Για μέρες..που θα τις κάνω κανονικά στο τέλος.

Γαμώ το φανταριλίκι.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΙ!!!

Εκεί μαθαίνει ο Έλληνας να λουφάρει. Αφού μπράβο δεν περιμένει να ακούσει.
Εκεί μαθαίνει ο Έλληνας να κοιτάζει την πάρτη του, αφού ομαδικότητα δεν υπάρχει.
Εκεί μαθαίνει ο Έλληνας να γίνεται αρχίδι.

mako
11/01/2008, 15:49
Το θέμα είναι...ότι άδεια δεν έχω πάρει ουσιαστικά γιατί με παίρνουνε τηλέφωνο οι ναύτες και με κράζουνε και πρέπει να κουβαλιέμαι Σαλαμίνα με σπασμένο πόδι.

Πλακα κανεις!!!! Και γιατι πας;;; :look: :o :) :confused:

Tpap
11/01/2008, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Εκεί μαθαίνει ο Έλληνας να κοιτάζει την πάρτη του, αφού ομαδικότητα δεν υπάρχει.

ειναι λογικα τα παραπανω....

αφου πηγες ναυτικο.

VIDAS
11/01/2008, 19:40
Αεροπορια λεμε ! Ολη μερα τουφα !

argy_kap
12/01/2008, 04:27
Σου μιλάει ένας ΣΤΡ(ΥΓ) που έχει περάσει απο ΚΕΥΓ.

Άκου λοιπόν τα παρακάτω:

Όταν θα μπείς θα πρέπει να σε κατατάξουν είτε στον 1ο είτε στον 2ο Λόχο. Ο 2ος είναι πιο βυσματο λόχος (όσο μπορεί να ισχύει αυτό μια που είσαι ήδη στο Υγειονομικό). Αν έχεις επιλογή να πας δαγκωτο 2ο Λόχο. Γενικά στο ΚΕΥΓ θα κάνεις προβλεπόμενα πράγματα, ο μέσος όρος ηλικίας είναι 27+ οπότε λείπουν οι μαλακίες που έχεις στα άλλα σώματα. Οι καραβανάδες έχουν επίγνωση του επιπέδου των φαντάρων και δεν έχει και πολλά πολλά... Θα κάνεις καναδυό πορείες για βολή και σίγουρα κάποιες ώρες σκοπιάς για να μάθεις τι είναι όπως επίσης και θα πλύνεις και κανένα ταψί....μην νομίζεις πολλά πράγματα....

Για να περάσεις καλά στο ΚΕΥΓ δεν πρέπει να κάνεις τον έξυπνο και επίσης δεν πρέπει να κάνεις φασαρία.... αμέσως ξεχωρίζει αυτός που το παίζει δύσκολος και που το παίζει μάγκας...:smilea: και είναι αυτός που την πληρώνει. Μην ξεχνας οτι είσαι ανάμεσα σε κόσμο που έχει φάει χρόνια στα θρανία, υπαρχουν ακόμη και καθηγητές άνω των σαράντα ετών που έρχονται να κάνουν ένα τρίμηνο, και δεν θέλουν να έχουν ένα παπάρα στον θάλαμο που θα μιλάει στο κινητό στις 2 το πρωι...!!!!

Βέβαια από την άλλη υπάρχει το περίεργο φαινόμενο να έχεις μαζεμένους πολλούς Έλληνες 'γιατρούς' που νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον παπά απο τα %@$^% και οτι αυτοί είναι και άλλος κανένας (χωρίς παρεξήγηση απο τους φίλους γιατρούς εδώ μέσα).

Τώρα ειδικότητα φυσικοθεραπευτή δύσκολα σε βλέπω να παίρνεις μια που είναι λίγες οι θέσεις και σε βλεπω για Ν/Τ (Νοσοκόμος/Τραυματιοφορέας). Πήγαινε μακριά απο Αθήνα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Οι μονάδες του Υγειονομικού είναι πολύ μικρές και συνήθως κάνεις δουλεία....μπορεί να μην κάνεις σκοπιά και μαγειρεία που κάνουν οι άλλοι αλλά είναι σίγουρο οτι θα κάνεις πιο χρήσιμα πράγματα....άμα πας σε ΓΣΝ τότε σίγουρα θα έχεις δουλεία να κάνεις είτε είναι μεταφορά ασθενών είτε άλλες δουλείες μέσα στο νοσοκομείο. Εγώ πάντως που πέρασα απο το 412 ΓΣΝ στην Ξάνθη είχαμε αρκετή δουλεία η οποία είχε να κάνει με τις δουλείες του νοσοκομείου και καθόλου με στρατιωτικές μαλακίες και να σου πω την αλήθεια είναι πολύ καλύτερα γιατί προσφέρεις κάτι ουσιαστικό και δεν κάθεσαι σαν μ@λ@κ@ς να φυλάς όλο το βράδυ τους τοίχους....

Αυτά για αρχή είναι καλά
:beer: :beer:

Άντε και καλός πολίτης:rotflmao:

DimChios
12/01/2008, 07:48
Ρε συ Ακη να σου πω κατι που σκεφτηκα?

Δε τ αφηνεις ολα αυτα που συζητας και να βαλεις το βυσμα σου να σε κανει καταδρομεα?

Σκεψου το ρε συ, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια ο στρατος...

Πως αλλιως θα γινεις αντρας αγορι μου????

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

:cry: :cry:

:D :beer: :beer: :wave2:

DoctorS
14/01/2008, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
...................

ακριβώς όπως τα έχω πληροφορηθεί.............:beer:

ευχαριστώ για τις πληροφορίες..........:wave2: :winka:

DoctorS
14/01/2008, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Άμα πας στρατόκαυλός... την γάμησες.

Τ Η Ν Γ Α Μ Η Σ Ε Σ !!!

Λέμε.

Το λέω γιατί εγώ έτσι πήγα και τράβηξα τρελά ζόρια.Αλλά αυτά δεν συνοψίζονται σε ένα κειμενάκι...θέλουν ολόκληρο βιβλίο.

Τώρα είμαι ναύτης. Έχω σπασμένο ποδάρι και πήρα 35 μέρες άδεια τις οποίες θα της κάνω στο τέλος της θητείας μου κανονικά.

Για μέρες..που θα τις κάνω κανονικά στο τέλος.

Γαμώ το φανταριλίκι.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΙ!!!

υπομονή έχω περιπτώσεις ναυτών πολύ χειρότερες από τη δική σου που πήγαν για καλκύτερα και στο τέλος.....άστο..........

DoctorS
14/01/2008, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ρε συ Ακη να σου πω κατι που σκεφτηκα?

Δε τ αφηνεις ολα αυτα που συζητας και να βαλεις το βυσμα σου να σε κανει καταδρομεα?

Σκεψου το ρε συ, ειναι η μοναδικη σου ευκαιρια ο στρατος...

Πως αλλιως θα γινεις αντρας αγορι μου????

και ποιος σου είπε ότι θέλω να γίνω άντρας..............:blush:

αχ γλυκό αγόρι θυμίσου να σε κεράσω μια μπυρίτσα σήμερα...............:blush: :lol:

:alien: :dizzy: :look: :hypnotize

giatou
14/01/2008, 18:19
Aυλωνα κανεις?
13/2/08
μολις εσκασε μυτη το χαρτι!
μαυροσκουφης λεμε......

(και κλαιμε????):beer:

perastikos
15/01/2008, 10:50
Ήρθε και το δικό μου :)

11/2 - 6 Σ.Π. - Κόρινθος

Καλή θητεία να έχουμε :wave2:

xampos
15/01/2008, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
"Σύνταξη στα 18, στραύτεση στα 100!"

ΤΕΛΟΣ :lol:

-----

Ακόμη περιμένω το χαρτί.... Λες να μη με θέλουν τελικά :look:
:rotflmao:

:a01:

VIDAS
15/01/2008, 18:17
Παει κανεις Τριπολη Αεροπορια ; Αν ειναι καποιος για 'κει ας επικοινωνισει να του πω 5 πραγματα για το μαγαζι .

perastikos
15/01/2008, 20:03
Αν πηγαίνει κάποιος σίγουρα θα τον έχει ενημερώσει το βύσμα του :evil:

xampos
15/01/2008, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Παει κανεις Τριπολη Αεροπορια ; Αν ειναι καποιος για 'κει ας επικοινωνισει να του πω 5 πραγματα για το μαγαζι .

αντι να πεις κατι πραγματακια μπορεις λεω μηπως αν μπορεις να με χωσεις και μενα εκει μεσα ?:a13:

T-REX
15/01/2008, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ειναι λογικα τα παραπανω....

αφου πηγες ναυτικο.

Εχεις κάνει στο ναυτικό και ξέρεις?
:mad: