View Full Version : Gs650: Abs & Λάστιχα
Ρε παιδιά, ένας φίλος που έχει το απλό μοντέλο 2004, κλαίγεται διαρκώς ότι το ABS δεν ενεργοποιείται κάτω από τα 30 χλμ, αλλά ο μπροστινός τροχός μπλοκάρει. Έτσι πρέπει να είναι ή πρόκειται για βλάβη. Επίσης ποια λάστιχα θα προτείνατε κυρίως για ασφάλτινη χρήση;
Ευχαριστώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.Bean
Ρε παιδιά, ένας φίλος που έχει το απλό μοντέλο 2004, κλαίγεται διαρκώς ότι το ABS δεν ενεργοποιείται κάτω από τα 30 χλμ, αλλά ο μπροστινός τροχός μπλοκάρει. Έτσι πρέπει να είναι ή πρόκειται για βλάβη. Επίσης ποια λάστιχα θα προτείνατε κυρίως για ασφάλτινη χρήση;
Ευχαριστώ
Λάστιχα για ασφάλτινη χρήση θα σου πρότεινα τα Michelin Anakee! Το έχω ο ίδιος, πολύ καλό λάστιχο. Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για ένα μοντέλο της Bridgestone, δυστυχώς δε θυμάμαι όνομα.
:wave2:
Cpt. Haddock
08/01/2008, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για ένα μοντέλο της Bridgestone, δυστυχώς δε θυμάμαι όνομα. :wave2:
Μάλλον λες το Battlewing (αυτά έχω στον Τίγρη)
doctor x
08/01/2008, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μάλλον λες το Battlewing (αυτά έχω στον Τίγρη)
+650
ayta eho !mia hara ine
Thnx. Εσάς, φρενάρει με το ABS σε χαμηλές ταχύτητες;
Thnx. Εσάς, φρενάρει με το ABS σε χαμηλές ταχύτητες;
Nai, mono sxedon stamatimenos den energopoieitai to abs. Me 20-30Klm/h energopoieitai
Άρα έχει δίκιο ο κακόμοιρος κι εγώ τον έλεγα υποχόνδριο. Κανέναν καλό μάστορα να το δει έχετε να προτείνετε;
Άρα έχει δίκιο ο κακόμοιρος κι εγώ τον έλεγα υποχόνδριο. Κανέναν καλό μάστορα να το δει έχετε να προτείνετε;
Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στο Παναγιωτόπουλο:winka:
Pirelli Scorpion, πολύ καλά και στο βρεγμένο, ζεσταίνονται εύκολα.
:beer:
μια διευκρίνηση:
ο πίσω τροχός έχει ABS?
διότι εμένα ο πίσω τροχός έχει ABS και ο μπροστινός μόνο πάνω απο 30χλμ.
μια φορά που το χρειάστηκα παραδόξως δούλεψε σχεδόν σταματημένος αλλα απο
φρενάρισμα απο 40χλμ μεχρι να σταματήσει.
Αν τυχόν έχεις βρει το πρόβλημα η ακομα καλυτερα το έχεις λυσει στείλε ενα πριβε σε παρακαλω.