View Full Version : παει το κλεψανε
εχθες 8-1-08 κλαπηκε απο Καλλιφρονα κ Δροσοπουλου ενα ktm lc4 χρωματος πορτοκαλι μαυρο στις 02.00 το πρωι.υπερπαρακαλω οποιος ειδε κατι να ενημερωσει.πινακιδα εχει: KOH 545.
Παιδια τωρα την ειχα παρει.τα ατομα ξεραμε να κανουν τη δουλεια φανηκε απο το πως κλαπηκε.Παρακαλω οσοι μενουν κεντρο ή συχναζουν σε πατησια γαλατσι κυψελη να εχουν τον νου τους .Κατι αλλο που μηπως ξερει καποιος ειναι αν γνωριζετε που μπορω να βρω καποιο site σχετικα με ολες τις μαντρες που υπαρχουν στην αθηνα.Δε ξερω αν τελικα βρεθει,απο οτι διαβασα κ απο αλλους τις ψαχνουν και καιρο......
Πάντως ποσο τρομερο ειναι να τη βλεπεις να στη κλεβουν κ να μην τους προλαβεις.:bigcry:
Cpt. Haddock
09/01/2008, 14:24
μακάρι να βρεθεί ρε φιλαράκι, θα έχουμε όσο μπορούμε το νου μας :sad: :sick:
project.breeze
09/01/2008, 14:27
Ρε φίλε τί να πω,καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι απαρηγόρητος.Κάνε υπομονή,υπάρχει και κόσμος που τα βρίσκει τα μηχανάκια απλά παίρνει λίγο καιρό...:sad:
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ Η ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ .ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΑΡΣΗ .ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ
DrIoannis
09/01/2008, 14:35
Τους είδες να στην σηκώνουν και απλά δεν τους πρόλαβες?Υπομονή...
catmaster
09/01/2008, 14:50
Που να τους κουλαθούν τα χέρια ρπμ.... :mad: :mad: :mad:
blackbusa
09/01/2008, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από goric
εχθες 8-1-08 κλαπηκε απο Καλλιφρονα κ Δροσοπουλου ενα ktm lc4 χρωματος πορτοκαλι μαυρο στις 02.00 το πρωι.υπερπαρακαλω οποιος ειδε κατι να ενημερωσει.πινακιδα εχει: KOH 545.
Παιδια τωρα την ειχα παρει.τα ατομα ξεραμε να κανουν τη δουλεια φανηκε απο το πως κλαπηκε.Παρακαλω οσοι μενουν κεντρο ή συχναζουν σε πατησια γαλατσι κυψελη να εχουν τον νου τους .Κατι αλλο που μηπως ξερει καποιος ειναι αν γνωριζετε που μπορω να βρω καποιο site σχετικα με ολες τις μαντρες που υπαρχουν στην αθηνα.Δε ξερω αν τελικα βρεθει,απο οτι διαβασα κ απο αλλους τις ψαχνουν και καιρο......
Πάντως ποσο τρομερο ειναι να τη βλεπεις να στη κλεβουν κ να μην τους προλαβεις.:bigcry:
Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος???πως την φαγανε δηλαδη????
θα εχω τα ματια ανοιχτα αλλα χλωμο το βλεπω......:(
Παιδια τωρα την ειχα παρει.τα ατομα ξεραμε να κανουν τη δουλεια φανηκε απο το πως κλαπηκε.
Παλιότερα ένας γνωστός είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο από κάποια μάντρα και μέσα σε μερικές μέρες του το κλέψανε...
Αποδείχτηκε αργότερα ότι τη δουλειά την είχε κάνει ο μαντράς....:mad:
Δεν λέω ότι αυτό έγινε στην περίπτωσή σου,αλλά δεν σε χαλάει να το ψάξεις....
DimChios
09/01/2008, 23:06
αιντε παλι!
:mad: :mad: :mad: :mad:
τραγικο συναισθημα...
Απλα πιστευω να την βρεις φιλε, και πουσε μην ψαχνεις μονο με ορθοδοξους τροπους...
το παραπανω δεν το καταλαβα...
πως τους εβλεπες αλλα ΔΕΝ τους προλαβες..???????
την βαλαν μπροστα, την φορτωσαν...???
gousgoun_69
10/01/2008, 12:56
:( :( :( :( :(
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
devil's animal
10/01/2008, 19:10
δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα το 90% των περιπτωσεων γινονται ανταλλακτικα και πουλιωνται ή καθονται μεσα σε κανα συνεργειο μηπως ερθει το τρακαρισμενο αντιστοιχο μοντελο και του τα βαλουν ολα πανω κουτα!:mad: :mad:
σου ευχομαι παντως να την βρεις!:sad:
notakos600
10/01/2008, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Παλιότερα ένας γνωστός είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο από κάποια μάντρα και μέσα σε μερικές μέρες του το κλέψανε...
Αποδείχτηκε αργότερα ότι τη δουλειά την είχε κάνει ο μαντράς....:mad:
Δεν λέω ότι αυτό έγινε στην περίπτωσή σου,αλλά δεν σε χαλάει να το ψάξεις....
Συμφωνώ γιατί το έχω ξανακούσει. Κοίταξε μήπως η δουλειά είναι στημένη από τον πωλητή της μηχανής.
orangefactor
10/01/2008, 21:39
pwpw tous eides na sthn shkwnoun k de tous prolaves...........makari na eixes kamia karambina na tous erixnes.katharmata
mourgakos
11/01/2008, 08:42
κοιτα στα συνεργεια κοντα στις 3 γεφυρες.
εχω ακουσει πολλα τελευταια για εκει.
επισηςστην λιοσιων.αν εχεις παπιη κατι τελος παντων
κανε γυρες.
παιρνςε και την χρυση ευκαιρια.
πατησια μενω ,την εχω παθει ουτε 1 ουτε 2....
και τους εχω προλαβει να λυνουν περιφερειακα 2-3 φορες στο τελευταιο τριμηνο.
πανε και οι γλαστρες,τις πεταξα για καπελο τους...
θα εχω το νου μου.
εκει εχει και ενα συνεργειο στην δροσοπουλου με ολο τετοια μηχανακια.
λες??????????????????????:eyepop: :eyepop:
καμια φορα μην εισαι σιγουρος για τιποτα,................
DIMITRIS Z750
11/01/2008, 08:48
Κριμα ρε τουs π.........εs να των πιασειs την ωρα να του βαλειs στο κ,.....ο
μακαρι να βρεθει παρολο που ειναι δυσκολω:sad: :sad: εχω χασει και εγω μηχανη και
καταλαβενω:sad: :sad: :sad:
sapila racing
11/01/2008, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
καμια φορα μην εισαι σιγουρος για τιποτα,................
To συνεργείο στην Δροσοπούλου που λες εχει όλο τέτοια μηχανάκια γιατί είναι εξουσιοδοτημένο ΚΤΜ και τον ιδιοκτήτη τον γνωρίζω προσωπικά.
Και φυσικά δεν εχει καμμία σχέση με τέτοιες ιστορίες, μην λεμε οτι ναναι!
Φίλε μακάρι να το βρείς!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
To συνεργείο στην Δροσοπούλου που λες εχει όλο τέτοια μηχανάκια γιατί είναι εξουσιοδοτημένο ΚΤΜ και τον ιδιοκτήτη τον γνωρίζω προσωπικά.
Και φυσικά δεν εχει καμμία σχέση με τέτοιες ιστορίες, μην λεμε οτι ναναι!
Φίλε μακάρι να το βρείς! To συγκεκριμένο συνεργείο , όντως δεν έχει καμία σχέση με κλοπές... και ο ιδιοκτήτης είναι εξυπηρετικότατος... !!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
[/B]
....παρακαλειστε να βουτατε τα δακτυλα σας στο μυαλο σας (ισως μεσα απο τα αυτια σας....δεν ξερω αυτοσχεδιαστε) πριν πληκτρολογισετε καποια μ@μ@κια...:D
KeLeYTiS
26/01/2008, 04:02
Φιλαρακο καταρχην μακαρι να την βρεις η μακαρι να την εχεις βρει ..
Αλλα να σε ρωτησω μιας και ειμαστε και γειτονακια
Μενεις σε αυτη την περιοχη και δεν την ειχες σε γκαραζ ?
35 ευρω τον μηνα ειναι βαλτηνα να παει στο διαολο ...
Εδω εγω το TDR που ειχα ειχαν παει να μου το φανε 2 φορες μπροστα απο το μαγαζι μου και ημουνα και μεσα ,ασε που εχει και 5 φορες κατω την αξια της δικιας σου ...
Τι να πω