View Full Version : ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.....
zoropatra
09/01/2008, 16:48
μιλαω για το γνωστο καφενειο της πλ.ολγας στην πατρα γνωστο και ως μακης.......
σιγουρα το ξερουν οσοι περασαν απο εδω σαν φοιτητες,σε οσους αρεσουν τα ουζα και οι μπυρες
και ειναι και λιγο ροκ στον τροπο ζωης τους!
απο την στιγμη που θα ζεστανει λιγο ο καιρος και μετα,απο τις 11:00-12:00 το πρωι και μεχρι τα
ξημερωματα δεν εβρισκες να κατσεις.......
ειλικρινα και χωρις πλακα μολις το εμαθα καπως μου ηρθε!
perastikos
09/01/2008, 17:44
Έκλεισε ο Μάκης??? :look:
Καλά δεν χρειαζόταν να ζεστάνει ο καιρός, αρκεί να μην βρέχει και έβλεπες αρκετό κόσμο έξω! :D
Για να καταλάβετε για τι τιμές μιλάμε ο καφές είχε 1.20!!
Κρίμα, ήταν από τα πιο κλασικά ρεμαλοφοιτητικά στέκια στην Πάτρα...
Dipla sto diethnes les to parakmiako e ??? Den vrika pote na kathisw ??? Poios ekleise tetoia bizna ???
liakaros
09/01/2008, 17:59
Πω πω...
Ετσι οπως το ειπε το μυαλο μου πηγε στον βαζελο...:look: :look:
Στον Μακη μαθανε(με) πολλοι φοιτητες το ουζο με μεζε. Κριμα
zoropatra
09/01/2008, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Dipla sto diethnes les to parakmiako e ??? Den vrika pote na kathisw ??? Poios ekleise tetoia bizna ???
λογω συνταξης και χωρις καποιος απο την οικογενεια να μπορει να το συνεχισει......:(
zoropatra
09/01/2008, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Έκλεισε ο Μάκης??? :look:
Καλά δεν χρειαζόταν να ζεστάνει ο καιρός, αρκεί να μην βρέχει και έβλεπες αρκετό κόσμο έξω! :D
Για να καταλάβετε για τι τιμές μιλάμε ο καφές είχε 1.20!!
Κρίμα, ήταν από τα πιο κλασικά ρεμαλοφοιτητικά στέκια στην Πάτρα...
ο μακης ηταν ιδεολογια!!!!!!:lol:
όχι ρε φίλε...
έχω κανένα 2μηνο που έφυγα από Πάτρα (φοιτητής γαρ) και κάτι είχε ακούσει το αυτί μου ότι θα έκλεινε ο μάκης ο κουλός...αλλά δεν το πίστευα, έλεγα με τόση δουλειά κάποιος θα το συνεχίσει...μάλιστα είχα ακούσει ότι θα το αγόραζε ο τύπος με το cafeino από δίπλα...
κρίμα ρε γμτ...μόνιμο στέκι...και χειμώνα ας ήταν μια τρύπα μαγαζί μέτραγε...το καλοκαίρι που πέρασε καθόμασταν που κ που μπροστά στο μαγαζί...χύμα στο πεζοδρόμιο...
''Χρηστάρα πιάσε 2 Kaiser''...:beer:
"Χρηστάρα 1 καραφάκι με μεζέ''...
μεζές=πιατάκι του φλυτζανιού γεμάτο με ελιές, μια φέτα μπαγκέτας, καρφωμένο πάνω της ένα σαλαμάκι αέρος και δίπλα μια φέτα κασέρι...
:( :cry:
:eyepop: :eyepop: έκλεισε.... και αυτός... :(
zoropatra
09/01/2008, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
όχι ρε φίλε...
έχω κανένα 2μηνο που έφυγα από Πάτρα (φοιτητής γαρ) και κάτι είχε ακούσει το αυτί μου ότι θα έκλεινε ο μάκης ο κουλός...αλλά δεν το πίστευα, έλεγα με τόση δουλειά κάποιος θα το συνεχίσει...μάλιστα είχα ακούσει ότι θα το αγόραζε ο τύπος με το cafeino από δίπλα...
κρίμα ρε γμτ...μόνιμο στέκι...και χειμώνα ας ήταν μια τρύπα μαγαζί μέτραγε...το καλοκαίρι που πέρασε καθόμασταν που κ που μπροστά στο μαγαζί...χύμα στο πεζοδρόμιο...
''Χρηστάρα πιάσε 2 Kaiser''...:beer:
"Χρηστάρα 1 καραφάκι με μεζέ''...
μεζές=πιατάκι του φλυτζανιού γεμάτο με ελιές, μια φέτα μπαγκέτας, καρφωμένο πάνω της ένα σαλαμάκι αέρος και δίπλα μια φέτα κασέρι...
:( :cry:
οποτε εστω και φατσικα εμενα και τον sotpag θα μας ξερεις........
απο οτι εμαθα πριν λιγο και να ηθελε καποιος να το συνεχισει δεν γινεται διοτι το μαγαζι ανοικει
στο υπουργειο πολιτισμου λογω της αναπηριας του κυρ μακη..........:(
του το ειχαν παραχωρισει δηλαδη λογω της αναπηριας...
ειπαμε ο μακης ηταν ιδεολογια......:D
Ο Νεζερίτης τουλάχιστον δουλεύει ακόμη ...??? :confused:
Krokodilos001
09/01/2008, 20:30
I alabra sta psila alonia iparxei akoma?
afto itan to diko mas steki :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
Πρέφα ή Δηλωτή ..??? :winka:
KeLeYTiS
09/01/2008, 20:58
Eγω συχναζα ΜΟΜΑ
:rotflmao:
la_villa
09/01/2008, 20:58
Πάει ο Μάκης ρε (ή αλλιώς στον κουλό όπως λέγαμε (χωρίς ίχνος κακίας)) :(
ε ρε οι νέοι πολλά πράματα θα χάσουν απο πάτρα
όπως και η γεροκωστοπούλου τουλάχιστον όπως ήταν όταν είχα πρωτοέρθει εγώ (πανικός)
κρίμα ... αλλά έτσι είναι
zoropatra
09/01/2008, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Πάει ο Μάκης ρε (ή αλλιώς στον κουλό όπως λέγαμε (χωρίς ίχνος κακίας)) :(
ε ρε οι νέοι πολλά πράματα θα χάσουν απο πάτρα
όπως και η γεροκωστοπούλου τουλάχιστον όπως ήταν όταν είχα πρωτοέρθει εγώ (πανικός)
κρίμα ... αλλά έτσι είναι
διστυχως ολα τα ωραια σιγα σιγα στην εποχη που ζουμε αρχιζουν να χανονται..........
η γεροκωστοπουλου κραταει λιγο ακομα αλλα οχι οπως παλια.....
zoropatra
09/01/2008, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
η αλαμπρα αν δεν κανω λαθος ή υπαρχει ή εχει γινει φλο καφε.......δεν την προλαβα λογω ηλικιας στις δοξες τις αλλα απο οτι εχω ακουσει απο παλιους,και να υπαρχει δεν εχει καμια μα καμια σχεση με παλια......
Τι!?!?!
Οχι ρπμ... τον εφαγε το συστημα (βλ. παραδιπλα). Καλα να ειναι ο ανθρωπος...
Παντως για βραδυνες ωρες υπαρχει παντα το Hey you λιγα μετρα παραπανω απεναντι απο τα τσαγαδικα. Ποικιλια σε μπυρες και φοβερη μουσικη. Καμμια σχεση με τα υπολοιπα σημερινα "μαγαζια".
zoropatra
τον sotpag και τη κοπελιά (ή γυναίκα) του τον είχα γνωρίσει στην ΑΧΛΕΜΟ ένα από τα τελευταία βράδια μου στην Πάτρα.
Είχα πάει παρέα με τον sotosfz6.
Δε μιλήσαμε για ψευδώνυμα σε φόρουμ κ τέτοια αλλά μου είπε ο sotosfz6 ότι το ψευδώνυμο του παληκαριού είναι sotpag (νομίζω είχε κ χτπημένο πόδι).
τώρα αν συχνάζαται στο μάκη στανταρ φατσικά θα γνωριζόμαστε, αφού ο κόσμος εκεί ήταν ψιλο-στάνταρ...
υγ: αν μου πεις ότι πρόκειται να κλείσει και το why not θα πέσω σε κατάθλιψη...:lol:
:beer: :wave2:
zoropatra
10/01/2008, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
zoropatra
τον sotpag και τη κοπελιά (ή γυναίκα) του τον είχα γνωρίσει στην ΑΧΛΕΜΟ ένα από τα τελευταία βράδια μου στην Πάτρα.
Είχα πάει παρέα με τον sotosfz6.
Δε μιλήσαμε για ψευδώνυμα σε φόρουμ κ τέτοια αλλά μου είπε ο sotosfz6 ότι το ψευδώνυμο του παληκαριού είναι sotpag (νομίζω είχε κ χτπημένο πόδι).
τώρα αν συχνάζαται στο μάκη στανταρ φατσικά θα γνωριζόμαστε, αφού ο κόσμος εκεί ήταν ψιλο-στάνταρ...
υγ: αν μου πεις ότι πρόκειται να κλείσει και το why not θα πέσω σε κατάθλιψη...:lol:
:beer: :wave2:
τοτε παιζει να εχεις δει και εμενα στην λεσχη........
οχι αυτο και το στοουν καλα κρατουν ακομα.......
gousgoun_69
10/01/2008, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Πω πω...
Ετσι οπως το ειπε το μυαλο μου πηγε στον βαζελο...:look: :look:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :a10:
Krokodilos001
10/01/2008, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πρέφα ή Δηλωτή ..??? :winka:
mpaaaaa emeis sto tabli :D
Krokodilos001
10/01/2008, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Eγω συχναζα ΜΟΜΑ
:rotflmao:
eixa paei polles pitses ekei
:lol:
johnnyestia
10/01/2008, 19:48
Ε όχι να κλείσει και ο Μάκης βρε παιδιά. :sad:
Όταν είχα πρωτοπάει φοιτητής στην Πάτρα παντού ήταν διάχυτη η αίσθηση της φοιτητούπολης. Λίγο η πλατεία Όλγας, λίγο τα ζωντανά ροκάδικα με πολύ κόσμο (Συνεργείο), λίγο το παλιό χάραμα με το φοιτητομάνι ;) , λίγο τα ροκ-κλαμπ!! (αυγό, όπερα), πολύ περισσότερο τα πάμπολα ταβερνάκια με φθηνό και καλό φαϊ, χαιρόσουν να ρεμβάζεις έξω :)
Σιγά σιγά αλλάξανε οι συνήθειες και η Αγίου Νικολάου όταν πεζοδρομήθηκε και η ραδινού τώρα έχουν μεγάλες πιένες :(
Krokodilos001
10/01/2008, 19:51
emeis tin idia epoxi prepei na eimastan ekei
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Ε όχι να κλείσει και ο Μάκης βρε παιδιά. :sad:
Όταν είχα πρωτοπάει φοιτητής στην Πάτρα παντού ήταν διάχυτη η αίσθηση της φοιτητούπολης. Λίγο η πλατεία Όλγας, λίγο τα ζωντανά ροκάδικα με πολύ κόσμο (Συνεργείο), λίγο το παλιό χάραμα με το φοιτητομάνι ;) , λίγο τα ροκ-κλαμπ!! (αυγό, όπερα), πολύ περισσότερο τα πάμπολα ταβερνάκια με φθηνό και καλό φαϊ, χαιρόσουν να ρεμβάζεις έξω :)
Σιγά σιγά αλλάξανε οι συνήθειες και η Αγίου Νικολάου όταν πεζοδρομήθηκε και η ραδινού τώρα έχουν μεγάλες πιένες :(
είσαι λίγο νέος εεε!!!
τεσπα
ο Μάκη έκλεισε γιατί 1 είχε πάρε σύνταξη και αυτός και η κυρά...
και η αναπροσαρμογή στο νοίκι ήταν απαγορευτική
αυτά.....
και για τους πιο παλιούς μετά τον Μωλφέτα και το πάγκιον ... πάει και το τελευταίο κάστρο
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ο Νεζερίτης τουλάχιστον δουλεύει ακόμη ...??? :confused: :eyepop:
He is an OldMan!!! :rotflmao:
mourgakos
11/01/2008, 08:21
αντε τωρα να βρω στεκι να κερναω τα ρεμαλια ,και να με κερνανε και να το
παιζουμε πλουσιοι......
γαμωτο........
και κοστιζει ακριβα αλλου να το παιζεις πλουσιος........:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
είσαι λίγο νέος εεε!!!
τεσπα
αυτά.....
και για τους πιο παλιούς μετά τον Μωλφέτα και το πάγκιον ... πάει και το τελευταίο κάστρο
:wave2: :wave2: Χμμ το παλιό καφενείο εκεί που άνοιξαν goodys δίπλα?Αυτό ήταν το πάγκιον,σωστά ??
Πάντως τα πράγματα αλλάζουν συνέχεια .. Περνάει και η μίνι περιμετρική από το κάστρο όπου η κίνηση θα αυξηθεί και κάτι ουζερί τύπου Μουριές... θα χάσουν την ησυχία τους....
Ηδη γκρέμισαν αρκετά σπίτια παλιά στη παλιά πόλη.. και γενικά βλέπεις ότι όλα αλλάζουν γύρω σου και το μόνο που μένουν είναι αναμνήσεις μιας Πάτρας άλλης εποχής ..:sad:
Κρίμα...είχα ρίξει ωραία μεθύσια στον μάκη...:(
είσαι λίγο νέος εεε!!!
τεσπα
αυτά.....
:wave2: :wave2:
Λες μαλακίες. Ο Μάκης έκλεισε γιατί το μαγαζί το αγόρασε ο Goody's από το υπουργείο Ναυτιλίας. Είσαι πολύ νέος και δεν ξέρεις πως πριν από 1238 χρόνια, η θάλασσα ήταν στο ύψος της πλατείας Όλγας και όλη η Μαιζώνος ήταν παραλιακή. Ο Μάκης είχε τότε γυρίσει από τις σταυροφορίες ανάπηρος, και το υπουργείο Ναυτιλίας του παραχώρησε το κτήριο, πιεζόμενο από το υπουργείο Θρησκευμάτων, ως τιμή που ο Μάκης μετέδωσε τον Χριστιανισμό.
Τόρα ο Goody's θα το ανακαινήσει και θα το ονομάσει Maki's, για να θυμόμαστε όλοι μας το Βυζάντιο.
Αν δεν ξέρετε μην αναπαραγέτε λόγια που δεν είναι τεκμηριωμένα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Λες μαλακίες. Ο Μάκης έκλεισε γιατί το μαγαζί το αγόρασε ο Goody's από το υπουργείο Ναυτιλίας. Είσαι πολύ νέος και δεν ξέρεις πως πριν από 1238 χρόνια, η θάλασσα ήταν στο ύψος της πλατείας Όλγας και όλη η Μαιζώνος ήταν παραλιακή. Ο Μάκης είχε τότε γυρίσει από τις σταυροφορίες ανάπηρος, και το υπουργείο Ναυτιλίας του παραχώρησε το κτήριο, πιεζόμενο από το υπουργείο Θρησκευμάτων, ως τιμή που ο Μάκης μετέδωσε τον Χριστιανισμό.
Τόρα ο Goody's θα το ανακαινήσει και θα το ονομάσει Maki's, για να θυμόμαστε όλοι μας το Βυζάντιο.
Δεν μπορεί να το ονομάσει Maki's θα του κάνει μήνυση ο Mc Makis απο τα σελιανίτικα με το τυροπιτάδικο ..... χεχε:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Δεν μπορεί να το ονομάσει Maki's θα του κάνει μήνυση ο Mc Makis απο τα σελιανίτικα με το τυροπιτάδικο ..... χεχε:lol: :lol:
O οποίος, για όσους δεν ξέρουν, έχει νοικιάσει το μαγαζί από τον Mc Hammer.
la_villa
11/01/2008, 13:42
πάντως ο αυθεντικός ΜΑΚΗΣ της πλ. Όλγας έκλεισε
ότι και να κάνουν @@ μέντολες
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
αντε τωρα να βρω στεκι να κερναω τα ρεμαλια ,και να με κερνανε και να το
παιζουμε πλουσιοι......
γαμωτο........
και κοστιζει ακριβα αλλου να το παιζεις πλουσιος........:wave2:
κερνα πρωτα ρ φραγκοφονια και μετα κλαις
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ το παλιό καφενείο εκεί που άνοιξαν goodys δίπλα?Αυτό ήταν το πάγκιον,σωστά ??
..:sad:
αυτο ακριβως....
Λες μαλακίες. ...........
.....Αν δεν ξέρετε μην αναπαραγέτε λόγια που δεν είναι τεκμηριωμένα.
ρε Βαλαντη ακομα κραταει το κρασι απο χθες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο ακριβως....
Πάνε αρκετά χρόνια..... 13 + από τη τελευταία φορά που πήγα... !!Παίζαμε σκάκι με τους γέρους μερικές φορές σ αυτό το καφενείο... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
μιλαω για το γνωστο καφενειο της πλ.ολγας στην πατρα γνωστο και ως μακης.......
σιγουρα το ξερουν οσοι περασαν απο εδω σαν φοιτητες,σε οσους αρεσουν τα ουζα και οι μπυρες
και ειναι και λιγο ροκ στον τροπο ζωης τους!
απο την στιγμη που θα ζεστανει λιγο ο καιρος και μετα,απο τις 11:00-12:00 το πρωι και μεχρι τα
ξημερωματα δεν εβρισκες να κατσεις.......
ειλικρινα και χωρις πλακα μολις το εμαθα καπως μου ηρθε!
Ρε φιλέ δάκρυσα………..
Και σε λέω φίλο γιατί απλά πήγαινες και εσύ στον ‘κουλό’.
Άπειρες μπύρες και ούζα.
Ατέλειωτες κουβέντες , σοβαρές και μη…
Όταν θα πάω πάτρα με κανέναν φίλο , έτσι για φόρο τιμής θα πάρω μπύρα από
Περίπτερο και θα την πιούμε στην θέση οπού ήταν.
mourgakos
11/01/2008, 16:40
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
[B]κερνα πρωτα ρ φραγκοφονια και μετα κλαις
ευρω κιλλερ.....
εμεινες στα φραγκα εσυ..............:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
η αλαμπρα αν δεν κανω λαθος ή υπαρχει ή εχει γινει φλο καφε.......δεν την προλαβα λογω ηλικιας στις δοξες τις αλλα απο οτι εχω ακουσει απο παλιους,και να υπαρχει δεν εχει καμια μα καμια σχεση με παλια......
καμια σχεση οντος αλαμπρα και σταυριανος :a024: all time classic
θυματε κανεις εκεινα τα περιεργα σαντουιτσ στην αλαμπρα με το τυροπιτακι και τον κεφτε και μια μουσταρδα homemade :a19:
zoropatra
12/01/2008, 13:58
καλα μην μας βαρεσεις κιολας ρε!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σε καρεκλά από την Αλάμπρα κάθομαι εδώ και πολλά χρονιά.
Την είχα βουτήξει ένα βράδυ καρναβαλιού , πηγαίνοντας σπίτι μου , γιατί ήμουν πολύ χάλια και κάθε εκατό μέτρα ήθελα να κάθομαι κάπου!!!!!
Έτσι κουβάλαγα την καρεκλά και όταν κουραζόμουν την άνοιγα και την άραζα στην μέση του δρόμου ( Μεσσολογκιου για όσους ξέρουν )
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
116957
Πέστε μου ότι έκλεισε και ο Σπαλιάρας, να με αποτελειώσετε ....:sad:
πήρα το φτυάρι...
νέος μάκης τελικά άνοιξε κάπου στην Πάτρα???
Έχω να έρθω προς τα εκεί από Οκτώβριο που έδωσα εξετάσεις στο ΤΕΕ για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος...
Πήγα στο πρώην Άρωμα...δεν θυμάμαι πώς το λένε τώρα...μετά στο μεταλλάδικο στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου και μετά στο live-άδικο (πλέον) mod's κάτω...Νέο μάκη όμως δεν βρήκα...
Νοσταλγία μ'έπιασε ρε γμτ...
:(