View Full Version : Νεο v-strom 650
bdout2R1
11/01/2008, 10:38
Ρε παιδιά, έχει ακούσει κανείς αν θα βγει καινούριο v-strom 650 σύντομα; Αν θα ανανεωθεί καθόλου; Γιατι σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά αν είναι και βγει κανά καινούριο σύντομα και όχι σε 2-3 χρόνια να περιμένω λιγάκι.
thx
Φίλε μου βγήκε ήδη το νέο μοντέλο(το Κ8)
Η μόνη διαφορά απο το προηγούμενο είναι το χρώμα το οποίο προσφέρεται πλέον και σε κίτρινο!!!
Κατά τα άλλα είναι ακριβώς το ίδιο μηχανάκι!Καμία αλλαγή
Όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες απο αντιπροσωπεία Suzuki στη Θεσ/νίκη.
Εχω αγορασει εδω και 3 μερες ενα Κ8 κιτρινο και απο οτι βλεπω εξωτερικα τουλαχιστον δεν εχει καμμια διαφορα με το Κ7.Αλλα κατα την γνωμη μου το κιτρινο ταιριαζει παρα πολυ στο v-strom.To κανει να φαινεται πολυ ογκωδες.
Dhmhtrhs_V
11/01/2008, 14:12
Καλορίζικο φίλε και καλά χιλιόμετρα με πολυ προσοχή.
bdout2R1
11/01/2008, 14:58
το κίτρινο το είδα και εγώ αλλά είναι η έκδοση desert για πιο off road... Όταν λέω καινούριο εννοώ πχ σαν το Transalp που επανασχεδιάστηκε, όχι πχ που έχει άλλη εξάτμιση το κίτρινο v-strom. Μιλάω για ποιο βαρβάτες αλλαγές
thx
Cpt. Haddock
11/01/2008, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από bdout2R1
το κίτρινο το είδα και εγώ αλλά είναι η έκδοση desert για πιο off road...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σόρυ φίλε, δε γελάω με σένα αλλά με αυτά που μας πασάρουν οι εταιρίες κατα καιρους :wave2:
bdout2R1
11/01/2008, 15:04
προς τι το γέλιο φίλε μου; Αυτό μου είπαν στην αντιπροσωπία στη Σάμο που πήγα το πρωί, αυτό λέει και το περιοδικό mototriti που έχω μπροστά μου...
προς τι το γέλιο φίλε μου; Αυτό μου είπαν στην αντιπροσωπία στη Σάμο που πήγα το πρωί, αυτό λέει και το περιοδικό mototriti που έχω μπροστά μου...
Γι'αυτό γελάει, επειδή το λένε.... :lol:
πάω να πιάσω τη σκούπα... :smokin:
Cpt. Haddock
11/01/2008, 15:09
οι αντιπροσωπίες και τα περιοδικά καλά τα λένε γιατι πρέπει να πουλήσουν, αυτό δε σημαίνει οτι είναι έτσι όμως :wave2: :wave2: :wave2:
Νίκο, άσε τη σκουπα ρε συ, μια χαρα είμαστε :beer:
bdout2R1
11/01/2008, 15:10
τεσπα... στο θέμα μας τώρα. Ο υπάλληλος μου είπε ότι όσο είναι πρώτο σε πωλήσεις δεν πρόκειται να αλλάξει... Ξέρει κανείς κάτι άλλο;;;
Ο υπάλληλος μου είπε ότι όσο είναι πρώτο σε πωλήσεις δεν πρόκειται να αλλάξει... Ξέρει κανείς κάτι άλλο
Δέ νομίζω ότι αν η μαμά suzuki θέλει να το αλλάξει θα κοιτάξει τις πωλήσεις στην Ελλάδα μόνο. Κυρίως φαντάζομαι βλέπουν τον ανταγωνισμό και αντιδρούν.
Μέχρι τώρα το Στρομ ήταν μπροστά από τα άλλα, όμως έρχονται Transalp και BMW 800
..........αλλά είναι η έκδοση desert για πιο off road..........
Ευτυχώς που υπάρχει και ο επίσημος κατασκευαστής SFAKIANAKIS για να ενημερώσει και την αντιπροσωπεία του στην Ιαπωνία με το ονοματάκι suzuki για το νέο αυτό μοντέλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να έχουμε και μια πρωτοτυπία :lol: :lol: :lol:
Παιδια μην μπερδευεστε.Το δικο μου ειναι κιτρινο αλλα δεν ειναι Desert.Δεν ειμαι βλακας να πληρωσω
1700 ευρω παραπανω για να βαλω εnduro λαστιχα κ.λ.π για ενα μηχανακι που δεν κατασκευαστηκε να πηγαινει χωμα.Αμα ηταν θα επαιρνα το ΤΕΝΕRE.
gousgoun_69
11/01/2008, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σόρυ φίλε, δε γελάω με σένα αλλά με αυτά που μας πασάρουν οι εταιρίες κατα καιρους :wave2:
+ 600 :beer: :beer:
vestromas
18/01/2008, 14:19
Στα 1700 παραπανω απ οτι διαβασα, συμπεριλαμβανει και εξατμησαρα γιοσιμουρα με φιλτρο BMC καθως και γαματι ζελατινα με φρυδι απο suzuki. Mην λεμε 1700 μονο για λαστιχα. Επισης βαση με μπαγκαζιερα κομπλε και καγκελα. Παρε ενα γυμνο απο αντιπροσωπια και βαλε ολα αυτα τα εξτρα μονος σου να δεις ποσο θα παει:wave2:
ευκαιρια!!
Τρεξτε ρε, να προλαβετε
(φρυδια κ φιλτρο μπιεμσι..? τι λες τωρα..)
Αφου το λεει κ το μοτο τριτη.
Και ο βεστρώμας.