PDA

View Full Version : Zx-10 2008 Dyno

monarxis
12/01/2008, 14:34
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

116713

stratosZX10
12/01/2008, 15:46
bravo ρε kawa παλι πρωτη εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a19: :a19: :a19:

monarxis
12/01/2008, 18:41
kana yamapa kana psofo honda? poy kriftikate re?

:rotflmao:

Ζεύκας
12/01/2008, 20:46
holy shit! :eyepop:

Μπράβο καβασάκι! :beer:

Το νου σας όμως γιατί η Απρίλια βγάζει V4 με πολλαααά αλογάκια! :winka:

devil's animal
12/01/2008, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

απο που ειναι αυτη η δυναμομετρηση?
πολυ καλο το νουμερακι, αλλα αν δεν δω να το φερνει η ΤΕΟΜΟΤΟ και να του δυναμομετρουνε την ροδα του εδω...δεν πιστευω!

και υπ'οψιν οτι ειμαι ΒΑΜΜΕΝΟΣ KAWASAKIAS

ετσι για να αναψει λιγο η διαμαχη και να ειμαστε αντικειμενικοι!
:beer: :beer: :beer: :beer:

gcrook
12/01/2008, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

και υπ'οψιν οτι ειμαι ΒΑΜΜΕΝΟΣ KAWASAKIAS

ετσι για να αναψει λιγο η διαμαχη και να ειμαστε αντικειμενικοι!
:beer: :beer: :beer: :beer:

Βαμμενος και αντικειμενικος δεν υπαρχει...
Βλαμμενος και αντικειμενικος το συζηταμε.:rotflmao:

devil's animal
12/01/2008, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βαμμενος και αντικειμενικος δεν υπαρχει...
Βλαμμενος και αντικειμενικος το συζηταμε.:rotflmao:

για να στο δωσω να το καταλαβεις γιατι εισαι εγκαθετος και...και....και εμπαθης...

ακομα και να το δυναμομετρησουν και να το βγαλουν οτι σερνεται, παλι θα πω οτι

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ
:smokin:

και ποιος βγηκε να μιλησει...ο εχω SV!

αντε χωσου στην τρυπα σου ρε!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

monarxis
12/01/2008, 22:02
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

πολυ καλο το νουμερακι, αλλα αν δεν δω να το φερνει η ΤΕΟΜΟΤΟ και να του δυναμομετρουνε την ροδα του εδω...δεν πιστευω!

και υπ'οψιν οτι ειμαι [B] ΒΑΜΜΕΝΟΣ KAWASAKIAS

kai ego re eimai bammenos tzoytzoykias alla,

pisteyw (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/January/january-7-13/jan1108kawasakizx10rdynofigures/)

kanei dynamometrhseis h teomoto?

h einai aksiopistes oi dynamometrhseis toy ellinikou eidikou typou?

:lol:

eipame to kalo na to leme re,mama einai to kawasaki kai mamaei!

:wave2:

gcrook
12/01/2008, 22:03
για να στο δωσω να το καταλαβεις γιατι εισαι εγκαθετος και...και....και εμπαθης...

ακομα και να το δυναμομετρησουν και να το βγαλουν οτι σερνεται, παλι θα πω οτι

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ

και ποιος βγηκε να μιλησει...ο εχω SV!

αντε χωσου στην τρυπα σου ρε!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ειστε κουτος και βροντακας κυριε....:a22: :a22: :a22:

monarxis
12/01/2008, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από lemonidas
sto photoshop sou ftiaxno idio gia to africa:rotflmao: :rotflmao:

i 8es to papi kalitera?:rotflmao: :rotflmao:

ise oreos esi,kanth re ti fotosopia soy

:beer:

devil's animal
12/01/2008, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

και υπ'οψιν οτι ειμαι [B] ΒΑΜΜΕΝΟΣ KAWASAKIAS

kai ego re eimai bammenos tzoytzoykias alla,

pisteyw (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/January/january-7-13/jan1108kawasakizx10rdynofigures/)

kanei dynamometrhseis h teomoto?

h einai aksiopistes oi dynamometrhseis toy ellinikou eidikou typou?

eipame to kalo na to leme re,mama einai to kawasaki kai mamaei!

:wave2:

οχι ρε δεν κανει δυναμομετρησεις η ΤΕΟΜΟΤΟ (αυτο ελειπε):lol:

αλλα εχεις την εντυπωση οτι οι Αγγλοι (αν καταλαβα καλα ειναι απο το βρετανικο MCN η παρουσιαση) εχουν διαφορετικα δυναμομετρα απο τα δικα μας?
ή μηπως αν τους τα εσταξε η kawasaki δεν θα βγαλουν τετοια αποτελεσματα?

παντως μακαρι να ειναι ετσι γιατι πλεον θα υπαρχει το δυνατοτερο μοτερ σε ενα απο τα πιο αξιοπιστα πλαισια!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

devil's animal
12/01/2008, 22:12
Ειστε κουτος και βροντακας κυριε....:a22: :a22: :a22:

και εσεις ειστε...μωρος και κοτα.....:a01: :a01: :a01: :a029:

gcrook
12/01/2008, 22:19
αξιοπιστα πλαισια!

Ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια στα πλαισια βρε παιδακιμ....
Πλαισια Καβασακι...Δεν σκεβρωνουν!Δεν ραγιζουν!Δεν τα πειραζει η α(Ρ)λμυρα της θαλασσας!
Δεκαετη εγγυηση!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι μαθαινεις στο μοτο ρε πουστη μου.....

devil's animal
12/01/2008, 22:22
Ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια στα πλαισια βρε παιδακιμ....
Πλαισια Καβασακι...Δεν σκεβρωνουν!Δεν ραγιζουν!Δεν τα πειραζει η α(Ρ)λμυρα της θαλασσας!
Δεκαετη εγγυηση!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι μαθαινεις στο μοτο ρε πουστη μου.....

....ειπε ο suzukakias και πηρε τηλεφωνο τον μαστορα για να του βρει μοτερ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gcrook
12/01/2008, 22:27
....ειπε ο suzukakias και πηρε τηλεφωνο τον μαστορα για να του βρει μοτερ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καταρχας οσο σουζουκακιας ειμαι εγω αλλο τοσο καβασακιας εισαι και συ ομορφουλη...:rotflmao:
Κατα δευτερον μακαρι να αλλαζες καθε 7 χρονια μοτερ και συ,θα σου εβγαινε ακριβως οσο σου κοστιζουν οι τουμπες σου σε καθε βολτα:rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
12/01/2008, 22:35
Καταρχας οσο σουζουκακιας ειμαι εγω αλλο τοσο καβασακιας εισαι και συ ομορφουλη...:rotflmao:
Κατα δευτερον μακαρι να αλλαζες καθε 7 χρονια μοτερ και συ,θα σου εβγαινε ακριβως οσο σου κοστιζουν οι τουμπες σου σε καθε βολτα:rotflmao: :rotflmao:

κατ'αρχην εγω δεν θ'αλλαζω σε 7 χρονια μοτερ γιατι απλουστατα ΔΕΝ χρειαζεται.
(σωνει και ντε επειδη πεθαινει η δικια σου "κατσικα",να πεθανει και του γειτονα) καθαρος Ελληναρας!

και κατα δευτερον αν μετα απο τοσες τουμπες εσυ ειχες μηχανακι θα επρεπε να ειχες κανει 4 διαφορετικα ταματα σε Θεο, Αλλαχ, Βουδα, Δια και να ειχες στειλει και ενα ευχαριστηριο γραμμα στον Αγιο Βασιλη!
:a36: :a36: :a36: :a36:

gcrook
12/01/2008, 22:44
κατ'αρχην εγω δεν θ'αλλαζω σε 7 χρονια μοτερ γιατι απλουστατα ΔΕΝ χρειαζεται.
(σωνει και ντε επειδη πεθαινει η δικια σου "κατσικα",να πεθανει και του γειτονα) καθαρος Ελληναρας!

και κατα δευτερον αν μετα απο τοσες τουμπες εσυ ειχες μηχανακι θα επρεπε να ειχες κανει 4 διαφορετικα ταματα σε Θεο, Αλλαχ, Βουδα, Δια και να ειχες στειλει και ενα ευχαριστηριο γραμμα στον Αγιο Βασιλη!
:a36: :a36: :a36: :a36:

Κοιτα αμα αρχισω να σου λεω για τις τουμπες μου και για το ποσο ζορικες ηταν τουλαχιστον 2 απο αυτες θα παρακαλαγες να ειχες καθε μερα πτωση σαν την τελευταια σου και θα ελεγες και ευχαριστω.(Και παραδοξως το μηχανακι μου με καμια κατοσταρια την τελευταια φορα περασε απο πανω μου με τριπλο αξελ και προσγειωθηκε σε ενα χαντακι και πλαισιο δεν εκοψε...ακομα) .

Επισης επειδη πολυς ντορος για το τιποτα, λεω να μην συνεχισω να ασχολουμαι μαζι σου διοτι για ψυλλου πηδημα χωρις να σου πω κατι προσωπικο, ξεθαβεις καταστασεις προσωπικες (και αρκετα πονεμενες) ,και με βαζεις στο τριπακι να σου ανταποδωσω εις δεκαπλουν και δεν θελω.

Καλα να ειμαστε να κανουμε βολτες (και ας πεφτουμε) και καλο θα ειναι να μην βαφομαστε σαν κατοχοι ταδε μηχανων διοτι δεν θα ξεκολλησουμε ποτε και απο καποιες κακες οδηγικες συνηθειες μας αν ειμαστε τοσο στενομυαλοι.
Αντε βγαλε τωρα το μπουρδελο σου να κανεις κανα τρακντει ρε!!

:D

devil's animal
12/01/2008, 23:09
Κοιτα αμα αρχισω να σου λεω για τις τουμπες μου και για το ποσο ζορικες ηταν τουλαχιστον 2 απο αυτες θα παρακαλαγες να ειχες καθε μερα πτωση σαν την τελευταια σου και θα ελεγες και ευχαριστω.(Και παραδοξως το μηχανακι μου με καμια κατοσταρια την τελευταια φορα περασε απο πανω μου με τριπλο αξελ και προσγειωθηκε σε ενα χαντακι και πλαισιο δεν εκοψε...ακομα) .

Επισης επειδη πολυς ντορος για το τιποτα, λεω να μην συνεχισω να ασχολουμαι μαζι σου διοτι για ψυλλου πηδημα χωρις να σου πω κατι προσωπικο, ξεθαβεις καταστασεις προσωπικες (και αρκετα πονεμενες) ,και με βαζεις στο τριπακι να σου ανταποδωσω εις δεκαπλουν και δεν θελω.

Καλα να ειμαστε να κανουμε βολτες (και ας πεφτουμε) και καλο θα ειναι να μην βαφομαστε σαν κατοχοι ταδε μηχανων διοτι δεν θα ξεκολλησουμε ποτε και απο καποιες κακες οδηγικες συνηθειες μας αν ειμαστε τοσο στενομυαλοι.
Αντε βγαλε τωρα το μπουρδελο σου να κανεις κανα τρακντει ρε!!

:D

1ον εισαι μ@λακας που τσαντιζεσαι.

2ον εισαι πολυ μ@λακας που τσαντιζεσαι.

και 3ον και κυριοτερον: ΔΕΝ θα επρεπε να τσαντιζεαι γιατι κανουμε πλακα (τουλαχιστον εγω).

για τις τουμπες σου δεν το ηξερα (να εισαι σιγουρος οτι θα σε κοροϊδευα):rotflmao:

επισης και εσυ με ειπες βροντακα και ΔΕΝ κανω ετσι (οχι γιατι ειμαι ..βλακα:lol: ) απλα καλυτερα να σου βγει λεει το ματι παρα το ονομα. Και εμεις εχουμε ενα ονομα ρε παιδι μου.:lol: (αυτο ηταν για το προσωπικο που λες)

Θα συμφωνησω για τις βολτες (οχι για τις τουμπες,φτανουν για μενα...:lol: ) οπως επισης συμφωνω και για το αλλο που ειπες για τις οδηγικες συνηθειες[ηταν καλο]:beer:

Το μηχανακι θα βγει μεσα στο επομενο 15μερο.Απο Δευτερα αρχιζω να ψαχνω για πολυεστερικα!

και θα τα πουμε στην πιστα μαδαφακα...

TokTok
21/01/2008, 15:33
Όσα και να έχει τροχό στους αγώνες θα φανεί αν είναι μηχανάκι.

Τι 170, τι 166, τι 165 πάνω κάτω τα ίδια είναι...

idi
21/01/2008, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
Όσα και να έχει τροχό στους αγώνες θα φανεί αν είναι μηχανάκι.

Τι 170, τι 166, τι 165 πάνω κάτω τα ίδια είναι...

γιατι αγωνιαρικα μηχανακια πουλανε στις εκθεσεις? ξες με ohlins μπροστινα με αζωτο κτλ κτλ??

TokTok
21/01/2008, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γιατι αγωνιαρικα μηχανακια πουλανε στις εκθεσεις? ξες με ohlins μπροστινα με αζωτο κτλ κτλ??

Οχι δεν πουλάνε αγωνιστικά μηχανάκια στις εκθέσεις αλλά νομίζω ότι πολύ λίγοι νορμάλ οδηγοί μπορούν να αξιολογήσουν ένα μηχανάκι SS πλήρως. Ένας αγωνιζόμενος όμως μπορεί να το δει με άλλο μάτι.

Εγώ προσωπικά ξέρω ότι μηχανάκι μου δεν είναι το δυνατότερο, αλλά αυτά τα HP που έχει μου φτάνουν και για το δρόμο και για την πίστα. Μου αρέσουν άλλα πράγματα σε αυτό και αν θέλεις μπορώ να σου τα αναλύσω.

Θεωρώ χαζό να βγαίνει ένα μηχανάκι και να τονίζεται η δύναμη όταν σε αυτό υπάρχουν άλλα πιο καλά. πχ ο τρόπος που περνά η δύναμη στο δρόμο, ο συμπλέκτης κτλ..

Τα προηγούμενα ΖΧ10 πάντα σε απόλυτα νούμερα ήταν πιο δυνατά και από R1 και από GSXR,
αλλά εγώ όσες κόντρες είδα ΖΧ10 με GSXR έφαγαν σκόνη από τα SUZUKI.

Προσωπικά μέχρι τώρα θεωρώ ότι τα SUZUKI είναι τα πιο κοντράδικα μηχανάκια σε νορμάλ μορφή και ας έχουν οι άλλοι ''200' άλογα.

Το ότι ένα μηχανάκι νορμάλ έχει 171 τροχό είναι αξιοσημείωτο άλλα δεν μου λέει τίποτα γιατί του χρόνου άλλοι θα έχουν παραπάνω όπως γίνεται σχεδόν κάθε 1-2 χρόνια.

H.A.Balafoutre
21/01/2008, 23:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
.....

Τα προηγούμενα ΖΧ10 πάντα σε απόλυτα νούμερα ήταν πιο δυνατά και από R1 και από GSXR,
αλλά εγώ όσες κόντρες είδα ΖΧ10 με GSXR έφαγαν σκόνη από τα SUZUKI.

.....

Εγώ αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Το ότι δεν πούλησε ντάξει...το ότι στους αγώνες δεν τράβηξε Ο.Κ. πάλι...αλλά στην κόντρα στους καθημερινούς αναβάτες......

Τώρα, να μπορούσα να αγοράσω ένα KAWASAKI ZX10R του 2006 μαύρο με ARROW ολόσωμη ohlins stabilizateur, φίλτρο, power commander, 175+τροχό....μιλάμε για 300πολύ+ και πυροβόλο στην κόντρα, με κλειστά μάτια θα το αγόραζα.

Για στήσιμο....ντάξει άσε......αλλά το 2008 ακολουθεί τα KAWASAKI στάνταρ στη δύναμη αλλά θα είναι πολύ αλλού (καλύτερο) σε στήσιμο.....αυτό το WSBK πρωτάθλημα θα είναι το κάτι άλλο, αλλά του χρόνου.....με ΚΤΜ, APRILIA, BMW....άντε γειά....

xampos
21/01/2008, 23:26
μια χαρα θα με βολεψει να παω μεχρι την καφετερια :cool: :cool: :lol: :lol:

ninjazx636r
23/01/2008, 12:38
H ΚΑWASAKI ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΜΕΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a54: :a56:

ninjazx636r
23/01/2008, 12:46
ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ

Ταξιδευτής
23/01/2008, 13:14
με ειπες βροντακα

:a01: :a01: :a01:

kavoyras
22/02/2008, 22:57
ta xete mperdepsei ta pragmata ligo re paidia.oi mixanes pio poly apo xeria exoun anagi.ti na leei otan o kathe katzolos kavalaei ta thiria ayta kai sto telos ths eythias synexizei na pernei ti strofi isia... ekei arxizoyn oi litanies.ti kala pou thatan na eixa agorasei ena xt kai tetoia...:wave2:

T.R.E
23/02/2008, 10:54
Την τρυπα στις 9.500 την προσεξε κανεις? Για να μην μιλησω για το ΕΕC...:a5: :a5:

:a9: :a9:

Da.Vintage
25/02/2008, 08:44
Αφήστε να βγεί στους δρόμους να γίνει καμία δυναμομέτρηση απο εμάς τους κοινούς θνητούς και μετά αρχίστε τα σχόλια...:winka:

Vourkoufales
25/02/2008, 11:11
ναι αλλα στο καταρ τον ήπιε κανονικά :(

H.A.Balafoutre
25/02/2008, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
ναι αλλα στο καταρ τον ήπιε κανονικά :(

Αυτοί οι 2 αγώνες ήταν περισσότερο για να μαζέψουν δεδομένα σε επίσημο αγώνα.

Έχει πολύ ψωμί ακόμη για όλους. Για τους οδηγούς, για τις ομάδες, για την εξέλιξη.

Vourkoufales
25/02/2008, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Αυτοί οι 2 αγώνες ήταν περισσότερο για να μαζέψουν δεδομένα σε επίσημο αγώνα.

Έχει πολύ ψωμί ακόμη για όλους. Για τους οδηγούς, για τις ομάδες, για την εξέλιξη.

μακάρι να ανακάμψει! :D

jafar
30/03/2008, 22:45
paidia deite sto you tube to on board zx10r 08 poy anoigei me ena r1 07 k tha deite poy pane ta 170 aloga...

ola einai
sta xeria
sta kefalia
k sta kila mas..

Multijohn
31/03/2008, 02:49
Tά άλογα απο μόνα τους δε λένε τίποτα.Ανέκαθεν η Καβα ήταν δυνατή στο θέμα επιδόσεις αλλά μέσω υπερκυβισμού σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Το 10ρι αυτό είναι ένα αξιόλογο μηχανάκι αλλά τίποτα παραπάνω απο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.Το ένα πιο γκαζιάρικο,το άλλο πιο στριφτερό,το τρίτο πιο ροπάτο κτλ.Διαλέγεις και παίρνεις(ουσιαστικά άμα το καλοσκεφτούμε είναι θέμα καλύτερου...marketing;) )

kavoyras
31/03/2008, 15:08
sto katar egine oti egine
stin ispania egine kati allo
kai ayto tha pigainei legontas
to thema einai oti to dinamometrisane sto periodiko moto kai evgale 167 sto troxo
ORISTE?
:eek:

jafar
31/03/2008, 22:39
polla ta aloga re magkes..milame gia +7 apta ipoloipa...

odt
07/04/2008, 13:09
Μετρημένο σε dynojet...χμμμμ....

jafar
07/04/2008, 14:08
OPOY AKOYS POLLA ALOGA KRATA MIKRO KALATHI....

gregory_gr
19/04/2008, 13:38
to moto autou tou mhna exei dinamometrisi to kawasaki sta 160 aloga pou ta vrikate esis ta 170....

jafar
19/04/2008, 13:50
KOITA GIA NA LEME K TOY :eek: TO DIKIO EBGALE 162,3 K ME MOLIS 400 KM STO KONTER(KLISTO MOTER)NA DOYME STO DROMO TI KANEI!!!