Σύνδεση

View Full Version : Η συμπεριφορα

kseni
12/01/2008, 15:15
αντιπροσωπου της BMW στην Μιχαλακοπουλου, ειναι η αφορμη για αυτο το post. Αν δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια να μεταφερθει παρακαλω.
Παω να παρω απο το M.........s ενα ζευγαρι μποτες. Ηθελα αυτη τη συγκεκριμένη μαρκα, γιατι μου αρεσαν. Ο τυπος στο μαγαζι με κοιταει ειρωνικα. Δεν του φατσαρα μαλλον πολυ μουρη για να φοραω κατι απο το κατεστημα....
Του δειχνω ενα μοντελο, μου λέει αυτές δεν είναι αδιαβροχες, του δείχνω άλλου, ουτε αυτες είναι. Απο τα 5 μοντελλα που είχε τα 2,3 δεν ήταν αδιαβροχα.
Μου λέει. Να σας πως δεν πάτε απο ένα μαγαζι στην Καλλιρόης να ψωνίσετε (αναφεραι και το όνομα του), έχει μοντέλα και απο άλλες μαρκες. Εγω εχω BMW
Τον κοιτάζω και του λέω πως το ξέρω και γι' αυτο πηγα εκει.....
Βρίσκω ένα άλλο ζευγαρι, του το δειχνω, μου λέει μαλλον δεν έχω νουμερα. Κάνει οτι κοιταει πιο μέσα, Οχι δεν έχω νουμερα. Αμα θες να στα παραγγείλω απο έξω και σε 2 βδομαδες θα τα έχεις...
Σουπερ εξυπηρετηση λοιπόν και ευγενεια.
Και όχι δεν πηγα ντυμενη με τσουβάλι

tai
12/01/2008, 15:20
η τιμωρία στην αγένεια του πωλητή, είναι η αγορά του προϊόντος απο άλλον.
Μην τους δίνεται αξία.
Με τα δικά μας λεφτά, μπορούμε να κρατήσουμε ζωντανά ΜΟΝΟ τα μαγαζιά που μας σέβονται
:wave2:

EVI
12/01/2008, 15:49
αυτην την αθλια και αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα την εχουν αρκετοι και σε διαφορα μαγαζια μοτοσυκλετιστικων ειδων σε γυναικες αμα δε παω με το σοει στο χερι το νταινεσε και το Ζ απεξω να κατεβω επειδικτικα να με δει ο καθενας ασχετος αγενης βλακας με προσπερνα με το τροπο που σου συμπεριφερθηκαν εσενα :yuck: :yuck: εχω πει παντως τωρα πια οτι ο επομενος που θα μου φερθει ετσι θα φαει κραξιμο σε ολον τον κοσμο που ξερω και θα τον ενημερωσω και ολας τι θα κανω :mad:

το καλοκαιρι ηθελα να αγορασω κατι σωληνακια υψηλης για εναν φιλο απο επαρχια ειμαι με συμφορουμιτη απο εδω μεσα και αποφασιζουμε να παμε με την δικια του μηχανη και οι 2
παω σε ενα μαγαζι στην μιχαλακοπουλου να ρωτησω κατεβαινω απο την μηχανη του φιλου και παω στο τυπο και του λεω << καλησπερα θελω αυτο και αυτο>> με κοιτα ......με προσπερνα :eyepop: και παει στο φιλο μου και του λεει......... για πες μου φιλε τι θες.:eyepop: :eyepop: :eyepop:

kseni
12/01/2008, 15:57
Xε χε... Dainese φοραγα και Schuberth κουβαλαγα και διαφορα άλλα ταμπελακια πάνω μου! Δεν είχα τη bmw μαζι, με το Burgman πηγα! (και τωρα που τα λέω αυτα το κάνω να σου πω, πως νομιζω ήταν μια αξιοπρεπης εμφανιση οδηγου μηχανης...) Απλά δεν έχω τον αέρα του νεόπλουτου μ@λ@κ@ για να πουλαω μουρη! Και δεν θα τον έχω και ποτε γιατι στην τελικη χ..στηκα... Αυτός έχασε το φραγκα και όποια μελλοντικη μου αγορα. Ελπίζω ο επόμενος να έχει καλύτερη μεταχειριση απο μένα, χωρίς να χρειαστει να το παίξει ο πάπας της Ρωμης!

devil's animal
12/01/2008, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από kseni
Αυτός έχασε το φραγκα και όποια μελλοντικη μου αγορα.

:a013:
σωστη σκεψη!

EVI
12/01/2008, 16:17
Xε χε... Dainese φοραγα και Schuberth κουβαλαγα και διαφορα άλλα ταμπελακια πάνω μου! Δεν είχα τη bmw μαζι, με το Burgman πηγα! (και τωρα που τα λέω αυτα το κάνω να σου πω, πως νομιζω ήταν μια αξιοπρεπης εμφανιση οδηγου μηχανης...) Απλά δεν έχω τον αέρα του νεόπλουτου μ@λ@κ@ για να πουλαω μουρη! Και δεν θα τον έχω και ποτε γιατι στην τελικη χ..στηκα... Αυτός έχασε το φραγκα και όποια μελλοντικη μου αγορα. Ελπίζω ο επόμενος να έχει καλύτερη μεταχειριση απο μένα, χωρίς να χρειαστει να το παίξει ο πάπας της Ρωμης!

τι περιμενεις ρε κοπελια?λες και δε τα ξερουμε ..εκει εξω υπαρχουν αλλοκοτοι ανθρωποι ......παντου γυρω μας .......ακου εδω..ο αδελφος μου παιρνει το σκουτερακι μου (11ετιας) και παει να βρει μια γκομενιτσα (σκατο και αυτη 18χρονων) και του λεει......εγω σε αυτο δεν αναιβενω :uplate: :hypnotize την παρατα και φευγει :beer: και οταν τον ειδε μετα απο καιρο με σουπερσπορτακι ..........γλειφοταν σαν την γατα να την παει βολτα :rotflmao: παλι την παρατησε :beer: :smokin:

αν λοιπον απο μικρος εισαι ψωναρα αγαπη μου φαντασου τι γινεσε μεγαλωνοντας

στα @@ σου :beer:

cityfly
12/01/2008, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τακου εδω..ο αδελφος μου παιρνει το σκουτερακι μου (11ετιας) και παει να βρει μια γκομενιτσα (σκατο και αυτη 18χρονων) και του λεει......εγω σε αυτο δεν αναιβενω :uplate: :hypnotize την παρατα και φευγει :beer: και οταν τον ειδε μετα απο καιρο με σουπερσπορτακι ..........γλειφοταν σαν την γατα να την παει βολτα :rotflmao: παλι την παρατησε :beer: :smokin:

καλά της έκανε

veletzas
15/01/2008, 16:46
εχω τσακωθει σε 3 μαγαζια το ενα εκλεισε κιολας, εμπορεια μετ/νων, ηρθε η μαστορατζα να ακουσει το μοτερ, το οποιο του φανηκε καλο, μετα μου λεει μεγαλε αυτο τι ειναι 92? για μηχανη μοντ 97 με εμφανεις τις διαφορες με το 92 που ο καθενας μπορει να μην γνωριζει αλλα δεν ανεχομαι μαστορα να το πει...
τελος παντων τους αρχισα στα καντηλια κ τους ειπα οτι θα πανε μπροστα ετσι,δυστηχως δεν εισακουσθηκα στον μεγαλοδυναμο κ το μαγαζι εκλεισε :beer:

το αλλο ηταν ενας απο τους "μεγαλους" dealers προσπαθησε να με πεισει για ενα μοτο 2006 μοντ με 0χλμ οτι ηταν 2008 κ αυτο εγινε στα μεσα του 2007 , ενας πωλητης που δεν μιλουσε καν ελληνικα, σπαστα δηλαδη, με κορυφαιο γεγονος οτι το εδινε κ 150 ευρο πιο πανω απο τον σαρακακη, πρεπει να με περασε για :alien:

τελος βρηκα μια μοτο με πολυ λιγα χλμ , κ την πρωτη φορα που πηγα για να διαπραγματευτω για την ανταλαγη ολα ωραια, την δευτερη το πραγμα θολωσε " κ να ξερεις τελικα το δικο σου δεν ειναι για τοσα κτλ", μην σε δουν ψημενο να παρουν 100-200 ευρο οι εμπορακοι της δεκαρας, παντως ειμαι πολυ χαρουμενος που το βλεπω ακομη εκει μετα απο 5 μηνες

αυτο το απαξιωτικο υφος το "δεν μας χεζεις ρε νταλαρα" το εισπρατω παντως σχεδον καθε φορα που σταματαω με το παπι της δουλειας για ερωτηση κ οχι με την μηχανη.

αλλα γι αυτο μας λενε αρπα-κολα κ ανθρωπους της αρπαχτης γιατι σπανιζουν οι επαγγελματιες γυρω μας σε ολα τα επιπεδα.

τελος θα ηεθελα να τονισω οτι την δυναμη εχει ο αγοραστης κ οχι ο πωλητης:wave2:

TROOPER
16/01/2008, 06:21
παιδια εχετε απολυτο δικιο σε οσα λετε αλλα μηπως δινετε περισσοτερη σημασια απ οσο θα επρεπε ???

οχι τπτ αλλο απλα για να μη χαλιεστε δλδ :wave2:

Daemon
16/01/2008, 14:21
Εγω πειραζει που δεν καταλαβα.. :confused:

Πηγες σε ενα μαγαζι BMW να παρεις μποτες BMW προφανως, ετσι? Ενα συγκεκριμενο μοντελο που βρικες και σου αρεσε προφανως δεν το ειχε σε νουμερο.. Και θα γινοτανε παραγγελια και θα ερχοτανε σε 2 εβδομαδες? Ενταξει, σε εστειλε σε καποιο αλλο καταστημα μηπως βρεις κατι αλλο ισως.. αυτο δεν μου στεκει καλα, ισως προσπαθουσε να εξυπηρετησει αντι να επιμεινει στην παραγγελια?

Σε ολους του κλαδους υπαρχουν και καλοι και κακοι, και στο συγκεκριμενο που μιλαμε τωρα και ανηκω και'γω.. (θελω να πιστευω οτι ανηκω στους καλους, λεω εγω τωρα.. :blush: ) αλλα μηπως παρεξηγουμε καποια πραγματα και κατηγορουμε χωρις να υπαρχει λογος?

Ο τροπος που σου μιλαγε σε χαλασε? Αυτα που σου ειπε?.. δεν καταλαβα..σορρυ.. :confused: :)

:beer:

kseni
16/01/2008, 15:00
Δεν πειραζει. το θεμα μου λυθηκε σε αλλο μαγαζι. Για να γραψω εδω κατι με χαλασε. Δεν χρειαζεται να καταλαβαινουν όλοι.

Daemon
16/01/2008, 15:12
Δεν πειραζει. το θεμα μου λυθηκε σε αλλο μαγαζι. Για να γραψω εδω κατι με χαλασε. Δεν χρειαζεται να καταλαβαινουν όλοι.

Ναι οκ αλλα, η γνωμη μου παντα, οταν "καταγειλεις" ενα καταστημα και το φωτογραφιζεις κανονικα ποιο ειναι νομιζω οτι πρεπει να καταλαβουν ολοι για τι πραγμα μιλαμε.. τουλαχιστων ετσι θεωρω εγω σωστο, μπορει να κανω και λαθως.. :D

Φιλικα :beer:

kseni
16/01/2008, 15:17
οκ λοιπον
Δεν μου αρεσε το υφος του πωλητη και το οτι με παραπεμψε σχεδον αμεσως σε άλλο που έχει και άλλες "μαρκες" γιατι εκει ειχανε μονο bmw. Kατι το οποιο ηξερα και γι' αυτο το λογο πηγα εκει. Δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο, εμενα δεν μου αρεσε. Στην τελικη μπορει να ειμαι εγω "παραξενη".

dukeandthecity
16/01/2008, 15:20
οκ λοιπον
Δεν μου αρεσε το υφος του πωλητη και το οτι με παραπεμψε σχεδον αμεσως σε άλλο που έχει και άλλες "μαρκες" γιατι εκει ειχανε μονο bmw. Kατι το οποιο ηξερα και γι' αυτο το λογο πηγα εκει. Δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο, εμενα δεν μου αρεσε. Στην τελικη μπορει να ειμαι εγω "παραξενη".

η απλώς παρα-kseni :D

kseni
16/01/2008, 15:22
:lol:
καλο!!!

Zid
16/01/2008, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
θελω να πιστευω οτι ανηκω στους καλους, λεω εγω τωρα.. :blush: )
Καλός είσαι :a9: :a9: :lol:

gousgoun_69
16/01/2008, 17:22
Σε συγκεκριμένα καταστήματα του δικτύου της BMW MOTORRAD οι υπάλληλοι έχουν μιά κατά την κακή έννοια δημοσιουπαλληλική νοοτροπία.Το ίδιο και στα καταστήματα με αυτοκίνητα της ίδιας μάρκας.Απλά αγνοήστε τους.Υπάρχουν και σοβαροί επαγγελματίες στο χώρο :wave2:
Και προσωπικά πιστευουν ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα προιόντα από αυτά της BMW και σε καλύτερες τιμές :wave2:

makis206
17/01/2008, 07:50
οκ λοιπον

Όπως τα παρουσιάζεις αρχικά έρχομαι με το μέρος σου όμως περνάει κι άλλη μια εκδοχή απ'το μυαλό μου.

Μήπως ο άνθρωπος ήθελε απλά να σε ενημερώσει ότι μπορείς έξω να βρεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε ήδη και τιμές και με έμμεσο τρόπο να σου πει ότι το δικό του "εμπόρευμα" απευθύνεται στο κοινό που πάει εν γνώση του να αγοράσει αυτής της κατηγορίας τα αξεσουάρ, αφού δεν του είχες δώσει να καταλάβει ότι γνωρίζεις πολύ καλά τι γίνεται στην αγορά και πήγες εκεί όντως για τις συγκεκριμένες μπότες ;

Πιθανολογώ δηλαδή (για να το πω πιο χοντρά χωρίς παρεξήγηση) ότι σε θεώρρησε σαν ένα πελάτη που είδε φως και μπήκε, κάπως έτσι τέλος πάντων..

Εσύ βέβαια τον αντίκρυσες κι εσύ ξέρεις καλύτερα απ'όλους μας τι πραγματικά συνέβει.

:beer: :beer:

kseni
17/01/2008, 08:23
Με λιγα λόγια "δεν του φάτσαρα". Και αυτο είναι όλο. Και συμβαινει σε πολλά μέρη και έχει συμβει σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό σε όλους μας. Για μενα το θέμα έχει λήξει. Απλά πιστευω πως πρέπει τέτοιες συμπεριφορες (που οκ, μπορεί να έτυχε..) πρέπει να εξαληφούν... Αν θελετε σταματαμε το θέμα εδω... Κατανταει βαρετο και είναι κάτι που έχει γινει πολλες φορες και θα ξαναγίνει δυστηχως. Επειδη διαβασω αυτο το φορουμ ανελλειπως, ενημερωνομαι, ο μόνος λόγος που το ξεκίνησα είναι να ενημερωσω και εγω με τη σειρα μου :smilea:
Αντε καλή σας μερα και πάντα ορθιοι/ες

Ταξιδευτής
17/01/2008, 09:56
Εγω ειμαι με το μερος του Τρυπερ. Κακως δινετε υπερβολικη σημασια.

Ειδικα στα μαγαζια της Καλλιροης και περιχωρων η αντιμετωπιση που εχω παρει κατα καιρους ειναι κακιστη. Για αυτο και δεν δινω σημασια. Αποφασιζω τι θελω, βρισκω ποιος εχει την καλυτερη τιμη και το παιρνω.

Οσο λιγοτερες παρτιδες ανοιγεις με μερικους πωλητες τοσο καλυτερα.
Παντως οντως μερικοι θα επρεπε να μαθουν να φερονται καλυτερα. Και ο καλυτερος τροπος να μαθουν ειναι με το να πηγαινουμε αλλου εμεις. :wave2:

chducos1
17/01/2008, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Εγω ειμαι με το μερος του Τρυπερ. Κακως δινετε υπερβολικη σημασια.

Ειδικα στα μαγαζια της Καλλιροης και περιχωρων η αντιμετωπιση που εχω παρει κατα καιρους ειναι κακιστη. Για αυτο και δεν δινω σημασια. Αποφασιζω τι θελω, βρισκω ποιος εχει την καλυτερη τιμη και το παιρνω.

Οσο λιγοτερες παρτιδες ανοιγεις με μερικους πωλητες τοσο καλυτερα.
Παντως οντως μερικοι θα επρεπε να μαθουν να φερονται καλυτερα. Και ο καλυτερος τροπος να μαθουν ειναι με το να πηγαινουμε αλλου εμεις. :wave2:
σωστος.το παραδακι και σε αλλη παραλια!!!!!!!!.ρε θα τους παρακαλαμε να τους δωσουμε τα φραγκα μας???????
απο την περασμενη τριτη περιμενω απο τον "αποκλειστικο"αντιπροσωπο να μου πει μια τιμη για ενα δωρακι που θα κανω στην μηχανη μου της ταξεως των 2000 και ο τυπος ακομα τιποτα.τον εχω παρει 3 τηλ και αυτος:a31:
οποτε η παραγγελια εγινε απο εξωτερικο αφου εδω τους περισευουν!!!!!

gousgoun_69
17/01/2008, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
σωστος.το παραδακι και σε αλλη παραλια!!!!!!!!.ρε θα τους παρακαλαμε να τους δωσουμε τα φραγκα μας???????
απο την περασμενη τριτη περιμενω απο τον "αποκλειστικο"αντιπροσωπο να μου πει μια τιμη για ενα δωρακι που θα κανω στην μηχανη μου της ταξεως των 2000 και ο τυπος ακομα τιποτα.τον εχω παρει 3 τηλ και αυτος:a31:
οποτε η παραγγελια εγινε απο εξωτερικο αφου εδω τους περισευουν!!!!!

Μπράβο φίλε...καλά του έκανες :beer: :beer:

Sapadak
17/01/2008, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όπως τα παρουσιάζεις αρχικά έρχομαι με το μέρος σου όμως περνάει κι άλλη μια εκδοχή απ'το μυαλό μου.

Μήπως ο άνθρωπος ήθελε απλά να σε ενημερώσει ότι μπορείς έξω να βρεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε ήδη και τιμές και με έμμεσο τρόπο να σου πει ότι το δικό του "εμπόρευμα" απευθύνεται στο κοινό που πάει εν γνώση του να αγοράσει αυτής της κατηγορίας τα αξεσουάρ, αφού δεν του είχες δώσει να καταλάβει ότι γνωρίζεις πολύ καλά τι γίνεται στην αγορά και πήγες εκεί όντως για τις συγκεκριμένες μπότες ;

Πιθανολογώ δηλαδή (για να το πω πιο χοντρά χωρίς παρεξήγηση) ότι σε θεώρρησε σαν ένα πελάτη που είδε φως και μπήκε, κάπως έτσι τέλος πάντων..

Εσύ βέβαια τον αντίκρυσες κι εσύ ξέρεις καλύτερα απ'όλους μας τι πραγματικά συνέβει.

:beer: :beer:

Αυτος δεν λεγετε πωλητης αλλα ελευμοσηνατζης :lol:

Ο σωστος ο πωλητης ο προστυχος σε βλεπει που μπαινεις μεσα και δεν ειναι ικανοποιημενος αν δεν παρατησεις ΟΛΟ τον εξοπλισμο σου εκειπερα να παρεις καινουριο απο το καταστημα του