View Full Version : Γυναικες
mats8282
08/05/2008, 20:09
Ξεκαθαρισα οτι μιλαω για τον δρομο παντα....Οχι στο καμακι ουτε στο μετρο ουτε στο μπαρακι...Σαν παρατηρητης μιλαω...Μεσα απο το κρανος μου....
Οτι ειναι γενικο το κακο ειναι παντως....με τα μουτρα στο πατωμα κυκλοφορουν παρα πολλοι....
Αλλα απο εσας περιμενουμε να ειστε η χαρα της ζωης :) ...
Τεσπα ισως δεν το εθεσα σωστα αυτο που ηθελα να πω....
ΥΓ Λιγα με τα Γιαπωνεζικα :evil:
ΥΓ2 Τα 20χρονα με τα smart και τα mini cooper δεν πιστευω να εχουν ιδιαιτερα προβληματα :D
ακόμη και ο τελευταίος ληστής σου ζητά ή τα λεφτά σου ή την ζωή σου...
...οι γυναίκες απαιτούν και τα δύο. :dizzy:
la_villa
20/05/2008, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
an ennoeis tora sto kamaki ........ file an antapokrithoyn einai efkoles-poytanes-klp klp an oxi thn exoyn akoysei E DIALEXTE .
αν σας την πέσουν ληγούρια αν δεν μαλάκες,κότες τελειώσαν οι άντρες
διαλέχτε πρώτες :lol: :lol: :lol: :smokin: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
αν σας την πέσουν ληγούρια αν δεν μαλάκες,κότες τελειώσαν οι άντρες
διαλέχτε πρώτες :lol: :lol: :lol: :smokin: :alien:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: ε ναι :lol:
Γυναικα κ μοτοσυκλετα δυο εντελως διαφορετικα κ εντελως απαραιτητα πραγματα στη ζωη,εχουν ομως κατι κοινο απαιτουν ενα κοματι απο την ψυχη.Αν δεν εισαι ετοιμος να το δωσεις εχασες το παιχνιδι,την ζωη...
mats8282
21/05/2008, 12:26
Δηλαδη οσοι δεν εχουν μοτοσυκλετα ή/και ειναι g@y εχασαν την ζωη :confused:
Οι γυναικες δηλαδη δεν χρειαζεται να δωσουν κατι....Απλα να δωσουμε εμεις και ολα καλα...
:uplate:
Ειναι φυσικο σε μια σχεση να δινουν και οι δυο....Ονομαζεται αγαπη....Αλλιως δεν εχει νοημα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
......Ειναι φυσικο σε μια σχεση να δινουν και οι δυο.....
Eίναι καλλίτερο να δίνεις εσύ... παρά να τα παίρνει μόνη της.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ακόμη και ο τελευταίος ληστής σου ζητά ή τα λεφτά σου ή την ζωή σου...
...οι γυναίκες απαιτούν και τα δύο. :dizzy:
Πολύ πικραμενος ακουγεσαι ρε αδερφε:smilea: πρεπει από τα λεγομενα σου να εχεις φαει μεγαλη φλασια :hypnotize
:wave2: :wave2:
mats8282
22/05/2008, 00:01
Υπο την απειλη παντοφλας κιολας :lol:
Υπο την απειλη παντοφλας κιολας :lol:
Καλα δεν παλευεστε λεμε :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :beer: :beer:
Το βαθυτερο νοημα κρυβεται στο TRIKE που ανεφερα κ πριν:dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Πολύ πικραμενος ακουγεσαι ρε αδερφε:smilea: πρεπει από τα λεγομενα σου να εχεις φαει μεγαλη φλασια :hypnotize
:wave2: :wave2:
όχι ρε παλλικάρι, καμία σκέση.... :)
αλλά από την άλλη, ποιός από εμάς δεν έχει καεί ούτε μια φορά...?
όχι ρε παλλικάρι, καμία σκέση.... :)
αλλά από την άλλη, ποιός από εμάς δεν έχει καεί ούτε μια φορά...?
Χαχαχαχα ετσι ειναι οπως τα λες :( αλλα μαζι δεν κανουμε και χορια δεν μπορουμε ;)
:beer: :beer:
mats8282
22/05/2008, 18:59
Εγω ακουσα σε ενα ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ παντως οτι οι αντρες θα εξαφανιστουμε σε 150,000 χρονια περιπου....Γιατι λεει η μονη μας διαφορα απο τις γυναικες ειναι ενα χρωμοσωμα,ή κατι τετοιο, το οποιο και σιγα σιγα μικραινει μεχρι να εξαφανιστει μαζι με εμας....
Οι γυναικες εχουν ΧΧ εμεις Χχ το οποιο χ μαζευει.....
Μας θαβουνε στην ζωη πρωτους,θα μας περασουν και σαν ειδος.....
Και μετα θελετε και ισοτητα....Σε 150,000 πανω κατω χρονια θα μεινετε μονες σας...Υπομονη....
:D
ΥΓ Το μονο ειδος σε ιδια φαση,μονο θυληκα,ειναι ενα ειδος σαυρας που τα θυληκα <<συλλαμβανουν>> μονα τους...Αλλα αναπαριστουν κανονικα την πραξη :look:
Μας θαβουνε στην ζωη πρωτους,θα μας περασουν και σαν ειδος.....
κάνεις τραγικό λάθος καλέ μου φίλε...
Οι άντρες ΕΙΝΑΙ πιο τυχεροί από τις γυναίκες. Παντρεύονται αργότερα από αυτές και πεθαίνουν νωρίτερα... :smilea:
__death before dishonor__
makis206
22/05/2008, 23:23
Εγω ακουσα σε ενα ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ παντως οτι οι αντρες θα εξαφανιστουμε σε 150,000 χρονια περιπου....
Ε ρε και να γεννιόμουνα σε 149,970 χρονάκια ηντά'χε να γίνει έπαέ :lol: :rotflmao:
Δηλαδη οσοι δεν εχουν μοτοσυκλετα ή/και ειναι g@y εχασαν την ζωη. Οι γυναικες δηλαδη δεν χρειαζεται να δωσουν κατι. Απλα να δωσουμε εμεις και ολα καλα.
ψιτ, ματςμουτςμετονζέφυρο :D
Το θρεντ μιλαει για τις γυναικες
:o μην μπλέκεις κουτάκιδες και γλυκά αγόρια. :p
Το μονο ειδος σε ιδια φαση,μονο θυληκα,ειναι ενα ειδος σαυρας που τα θυληκα <<συλλαμβανουν>> μονα τους...Αλλα αναπαριστουν κανονικα την πραξη
δεν διαβάζεις, δεν διαβάζεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Πάμε για ΨΑΡΕΜΑ; (http://news.bbc.co.uk/1/hi/scotland/edinburgh_and_east/7360770.stm)
:smilea:
Akatanomastos
24/05/2008, 11:12
ναι αλλα μερικες φορες ειναι καλητερο να το παιρνει μονη της
mats8282
24/05/2008, 11:14
Το καναλι ΣΚΑΙ δεν συμφωνει....Τις σαυρες ειπε....
Ωχ μας βγηκε το ονομα :look: :look: :look: :look:
Και δεν τον ξερω και φατσικα να δω αν ειναι καλος τουλαχιστον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άστα αυτά :o το καλύτερο παιδί πήρες και κατέστρεψες μία μεγάλη ΣΚΕΣΗ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44470). :bigcry:
131742
mats8282
25/05/2008, 13:31
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξέρω παιδιά για το θέμα "Γυναίκα και μηχανή". Άλλες γουστάρουν άλλες όχι. Εγώ πάντως προτιμώ να την κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο παρά κι ακόμη με την κυριλέ VStrom για να μη της χαλάει το μαλλί και γκρινιάζει (μου τη σπάει αυτό) και να μπορει να βάζει lipgloss στον καθρέπτη του συνοδηγού που υπάρχει στο μπαρμπρίζ (αυτό που ανοίγει και κλείνει).
και να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας...
"If women are so perfect at multitasking, how come they cannot have a Headache and Sex at the same time ?"
μήπως εχει να πεί κάτι καμιά?
dammed_kittin
28/07/2008, 22:04
και να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας...
"If women are so perfect at multitasking, how come they cannot have a Headache and Sex at the same time ?"
μήπως εχει να πεί κάτι καμιά?
ποιος το λεει αυτο?
αν σας πουμε οτι εχουμε πονοκεφαλο θα μας λυπηθειτε κ θα μας αφησετε να κοιμηθουμε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
ποιος το λεει αυτο?
αν σας πουμε οτι εχουμε πονοκεφαλο θα μας λυπηθειτε κ θα μας αφησετε να κοιμηθουμε?
Ενταξει τωρα μη λεμε και οτι θελουμε :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
ποιος το λεει αυτο?
137978
makis206
29/07/2008, 14:42
Ε είσαι τρελός !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dammed_kittin
30/07/2008, 16:37
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σωστοοοοοος:lol:
dammed_kittin
30/07/2008, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ενταξει τωρα μη λεμε και οτι θελουμε :winka:
εσυ κατι ξερεις :D
Ποπό Αν είναι δυνατον!:D
Άλλο τώρα. Γυναίκα Vs Μηχανή
k.klitsas
13/08/2008, 22:53
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟ ΝΥΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ
Α ΚΑΤΙ ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤDM KAI V STROM KAI TETOIOY EIΔΟΥΣ ΟΧΗΜΑ ( ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ) ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ( ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ) ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ.ΑΣΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ.(ΤΑ ΠΗΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!):mad: :mad: :mad:
Ταξιδευτής
14/08/2008, 11:16
Εγω παντως βλεπω κατι 20αρες-30αρες κοπελες στον δρομο,ειδικα μεσα στα Mini Cooper και τα λοιπα trendy αμαξακια/τζιποειδη,με υφος του στυλ εχω 5 κιλα @@ και απογοητευομαι....
+ απειρο..... :sad: :sad: :sad: Χαλι μαυρο και βλαχογκλαμουρατο.... :sad:
Αλλα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ να κανει με το παρακατω:
Αρχικά δημιουργήθηκε από NIK.HUNTER KVF
EINAIΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΒ....Γ..Μ....ΔΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΞΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ:a31: :rotflmao:
Αν και σε εμας τους αντρες μα συνεβαινε καθε φορα που θα βγουμε εξω στο δρομο η σε καφε/μπαρ/κλπ να μας σφυρανε/κορναρουν η να μας κοιτανε ξελιγωμενα οι γυναικες, ε τοτε και εμεις θα την ακουγαμε με την παρτη μας! :sick: (Εξαιρειται ο Γεωργουλης και ο Μακης10638 μας) :lol:
Το ολο θεμα ειναι οτι στην ουσια οι γυναικες ειναι ανθρωποι οπως ολοι μας. Απλα πολλες αντιμετωπιζουν μια πολυ διαφορετικη πραγματικοτητα απο οτι εμεις οι αντρες: δωρα, φιλοφρονησεις, σχολια, σφυριγματα, καμακια, γκομενοι με πορτοφολια κ ξαναμανα δωρακια, κλπ.
Εχετε παρατηρησει αραγε οτι οι κοπελες που λογω εμφανισης η συμπεριφορας ισως ΔΕΝ εχουν μια τετοια πραγματικοτητα, ποσο προσιτες και κοντα στην "αντρικη" νοοτροπια ειναι;
Αυτο εχει να κανει με το οτι και αυτες ζουνε στην "ΔΙΚΗ μας" πραγματικοτητα: δουλεια, ζορια, εφοριες, τραπεζες, ορθοστασια σε ουρες, κανενας καφες με φιλους/φιλες κλπ αλλα κανενα σχολιο, καμια φιλοφρονηση/κορναρισμα/πειραγμα και γενικα αντιδραση απο το αντιθετο φυλλο....
Τετοιες κοπελες τις λεμε και "προσγειωμενες", αλλα εχει να κανει με τα παραπανω...
Οταν λοιπον καταλαβεις οτι οι γυναικες ειναι και αυτες απλα ανθρωποι και χρειαζονται οτι και εμεις, τοτε μπορεις να τις προσεγγισεις πολυ πιο ευκολα.... ;)
Ειπε ο Love doctor (μη χεσω) και τραβηξε πισω στη σπηλια του και τη χηρα με τα πεντε ορφανα.... :bawl: :sad:
κανει ζεστη και δουλευω και δεν θα παω διακοπες και δεν εχω λεφτα και οποιος που ξανακορναρει θα φαει χεσιμο
η προσγειωμενη
:mad:
:rotflmao: :lol: δε την παλευω αλλο :lol:
νικολα παρατα τα ολα και τραβα στη παραλια εστω του αλιμου
δε την παλευω αλλο Λ Ε Μ Ε :lol:
pilotos_xtreme
19/08/2008, 18:46
ΕΥΗ.....:a021: ηρεμησε κοπελα μου μη παθεις τιποτα.... πολλοι δεν πηγαν διακοπες (εγω πηγα μουαχαχ) . σε καταλαβενω αλλα μη ταραζεσε....
κερναω .... τσαι αμα θεσ :smokin: σε παραλια η ακομα και ... δρομο... ετσι για να δροσιστουμε :beer:
:wave2: :a013: :a46: :a49:
pilotos_xtreme
19/08/2008, 18:49
οπα τωρα το πηρα χαμπαρι.... de facto στιχοι??? δικια μας εισαι ??