Σύνδεση

View Full Version : Με τις υγείες μου!!!

castoras
15/01/2008, 13:36
Δε γράφω συχνά,αλλά διαβάζω για να μαθαίνω από τους πιο έμπειρους εδώ μέσα,καθώς είμαι πρωτάρης με τα δίκυκλα και δεν το κατέχω!!!
Όπως κατάλαβα μετά το χθεσινό μου πάθημα πρέπει να διαβάσω οοοοοοοοοοοολο το φόρουμ από τις 1ες δημοσιεύσεις γιατί δεν κατάλαβα από που μου ήρθε.........
Χθες λοιπόν και μετά τη βροχή(και ενώ μέχρι χθες έλεγα ότι μου αρέσει να οδηγώ στη βροχή)έφυγα από τη δουλειά μου στο Περιστέρι με κατεύθυνση το σπίτι μου στο Αιγάλεω με καμια 50αρια χλμ στο κοντέρ του πάπιου μου(crypton r)καθώς ήταν άδειος ο δρόμος......μόλις περνάω τη διασταύρωση της Κένεντυ (για όσους ξέρουν) λέω να αρχίσω να κόβω σταδιακά μέχρι το φανάρι του Κηφισού....και στο λέω εμεινα....δεν ξέρω αν έφταιξα εγω ή τα λάστιχα του πάπιου ή και οι δυο......μπλόκαραν οι τροχοί,driftara για λίγο και ξάπλωασα στη Θήβών.....εγώ μπροστά το μηχανάκι από πίσω,τσουλάγαμε και οι δυο για καμια 10-15 μέτρα...Εκτός από μερικές γρατζουνιές στα πλαστικά και ένα ψιλοστράβωμα στο πατάκι που με δυσκολεύει να αλλάξω ταχύτητες,όλα καλά!!!Όταν πήγα σπίτι και είδα τα ρούχα,διαπίστωσα ότι ήμουν ένα πολύ βρώμικο αγόρι......μέχρι και το εσώρουχο ειχε λάσπες!!!!!!!!!!!:bigcry: ....αλλά,το κράνος ούτε γρατζουνία(KBC),το μπουφάν εκτός απο λάσπες,ούτε ίχνος τριβής(Βering) και το τζιν μια στραβωμένη τσέπη....Τέλος καλό,όλα καλά....sorry για το μεγάλο ποστ,αλλά 1η τούμπα ήταν,έπρεπε να την τιμήσω!!!!

kachius
15/01/2008, 13:38
Μεγειά :beer: :beer:

Έτσι να'ναι όλες
:wave2:

Cpt. Haddock
15/01/2008, 13:40
Καλορίζικος :lol: :lol: :lol:

ποτέ ξανα και να προσέχετε με αυτα τα κ*λοπαπια ρε σεις :sick:

Το οδόστρωμα της Θηβών γλυστράει στεγνό, πόσο μάλλον βρεγμένο :uplate:

castoras
15/01/2008, 13:47
Ευχαριστώ ρε παιδιά!!!Πράγματι,χάλια η Θηβών!!

:beer: :beer: :beer:

sapila racing
15/01/2008, 13:48
Eντάξει καλή ηταν λοιπόν για πρώτη τούμπα, ειδικά αφού δεν επαθες τίποτα ουτε εσυ ούτε το μηχανάκι σου!

Θέλει προσοχή, αλλά φαντάζομαι οτι θα ηταν και ωραία εμπειρία σαν πρώτη τούμπα! Αυτες που πεφτεις με λίγα και πας για πολύ ωρα μέχρι να σταματήσεις ειναι οι καλύτερες :lol:

Με το ποστ σου μου ηρθε φλας ποιά ηταν η πρώτη μου τούμπα με μηχανάκι, αλλά δεν θυμάμαι πια :(

byron
15/01/2008, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Με το ποστ σου μου ηρθε φλας ποιά ηταν η πρώτη μου τούμπα με μηχανάκι, αλλά δεν θυμάμαι πια :(

H δικιά μου ήταν με ένα SR 250 Exciter :lol: . Επεφτα καμμιά ώρα :lol: :lol:

@ castoras : όλα καλά να είναι. Ευτυχώς ανώδυνη η 1η σου φορά, και σου εύχομαι να έιναι και η τελευταία. :wave2:

castoras
15/01/2008, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eντάξει καλή ηταν λοιπόν για πρώτη τούμπα, ειδικά αφού δεν επαθες τίποτα ουτε εσυ ούτε το μηχανάκι σου!

Θέλει προσοχή, αλλά φαντάζομαι οτι θα ηταν και ωραία εμπειρία σαν πρώτη τούμπα! Αυτες που πεφτεις με λίγα και πας για πολύ ωρα μέχρι να σταματήσεις ειναι οι καλύτερες :lol:

Τι θέλεις να πεις ο ποιητής????????Ποσες έχεις μετρήσει????????
Byron από βουνό με παρα5 έπεφτες και έκανες καμιά ώρα????:lol:

alximistis
15/01/2008, 14:21
MONO τέτοιες και τίποτε άλλο. :)

devil's animal
15/01/2008, 14:24
αφου ολα καλα ....
:beer: :beer: :beer: :beer:

ρωτα τον thou-vou για την Θηβων...

ξερει κατι παραπανω!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

GIXXERAKIAS
15/01/2008, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
MONO τέτοιες και τίποτε άλλο. :) +100000

Παντα να σηκωνομαστε και να γελαμε ρε μαγκες μετα απο τετοιες ανωδυβες πτωσεις!:winka:

byron
15/01/2008, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Τι θέλεις να πεις ο ποιητής????????Ποσες έχεις μετρήσει????????
Byron από βουνό με παρα5 έπεφτες και έκανες καμιά ώρα????:lol:

Τούμπες έχω μετρήσει ουκ ολίγες (έχω χάσει τη μπάλλα μετά από τόσα χρόνια).

Για τη συγκεκριμένη που μιλάω, μιας και έπεσα με αρκετά χλμ (καμμιά κατοστάρα :a31: ) μου φάνηκε πως έπεφτα για μια αιωνιότητα.

gousgoun_69
15/01/2008, 14:42
Καλα να είσαι φιλαράκι :wave2:

Μακάρι να είναι όλες έτσι ανώδυνες

πράγματι η Θηβών είναι γυαλί σε εκείνο το σημείο :(

και κανείς δεν κάνει τίποτα για να τη φτιάξει :mad:

Trickster
15/01/2008, 16:26
Φίλε επειδή μένω κοντά το σημείο πριν το βενζινάδικο μέχρι και το τελευταίο στενό πριν την Καβάλας εγώ το
περνάω με 1 ταχύτητα πάνω όταν είναι στεγνό.
Όταν κατεβαίνω από στενό και στρίβω Θηβών το περνάω συμπλεκταρισμένος.. καλά δεν το συζητάω για όταν βρέχει... είναι λες και έχουν πέσει λάδια..!!

Σε τέτοιες φάσεις πάτα λίγο πισινό στιγμιαία να ξέρεις αν γλυστρά η όχι.. και προσοχή!

:wave2: :wave2:

mako
15/01/2008, 18:25
Μαθαινεις ανωδυνα!!!! Αντε η τελευταια να ειναι!!!!:winka: :beer: :)

MikeG
15/01/2008, 18:29
Βαφτίστηκες & εσύ..:winka:
Ας είναι όλες έτσι! :wave2:

div400
15/01/2008, 18:39
αφου εισαι καλα ΕΣΥ ολα καλα ειναι! :beer: :beer: :beer: :beer:

σκέψου λίγο το περιστάτικο, βγάλε τα συμπεράσματα σπυ και βάλε την τουμπα στο σακκουλι με τις εμπειριες.....

:wave2: :beer:

Respect
15/01/2008, 19:24
Προσοχή μεγάλη από εδώ και μπρος!
Και μη σε "αγχώσει", συμβαίνουν αυτά. Σκέψου μόνο τι έκανες λάθος προκειμένου να μην επαναληφθεί.
:)

TROOPER
16/01/2008, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
@ castoras : όλα καλά να είναι. Ευτυχώς ανώδυνη η 1η σου φορά, και σου εύχομαι να έιναι και η τελευταία. :wave2:

+100000

dynogix
16/01/2008, 00:10
...Όταν πήγα σπίτι και είδα τα ρούχα,διαπίστωσα ότι ήμουν ένα πολύ βρώμικο αγόρι......μέχρι και το εσώρουχο ειχε λάσπες!!!!!!!!!!!!...

Είσαι σίγουρος πως ήταν λάσπες???????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάντα όρθιος!:beer:

atom_smasher
16/01/2008, 00:13
γεια σου γειτονα!μικρη η ζημια ολα καλα!η θηβων και εγω με
την μικρη μου εμπειρια θα σου ελεγα οτι την φοβαμαι λιγακι
και ειδικα μετα απο κενεντυ ως καβαλας.:beer:

filipp0s
16/01/2008, 07:24
....και το τζιν μια στραβωμένη τσέπη....Τέλος καλό,όλα καλά....

Πως διάολο στραβώνει η τσέπη στο τζιν :confused: :wacko: :rotflmao: :rotflmao:

Ελα ρε νταξ' όλα καλά! :beer: :beer:

Πάντα τέτοια ανώδυνα... και να τη βγάζεις καθαρή μόνο με πλυντήριο! :lol: :beer: :beer: :wave2:

Trans
16/01/2008, 12:15
Και μιας και μιλάμε για ανώδυνες τούμπες να σας δώκω μια φιλική συμβουλή....

ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Πριν κανα μήνα τράκαρα, "απογειώθηκα" και "έσκασα" με την δεξιά μπάντα στο οδόστρωμα. Κράνος, μπουφάν, μποτάκι έβγαλαν μέχρι και το τελευταίο σεντς. Στα πόδια όμως φόραγα τζιν. Πήγαινα για δουλειά βλέπετε. Αποτέλεσμα; κάποια ψιλά εγκαύματα τριβής αλλά το χειρότερο για μένα....

θλάση τετρακέφαλου από τα κλειδιά του σπιτιού που είχα στην τσέπη μου. Για να καταλάβετε στράβωσε στο μπουτάκι μου το κλειδί ασφαλείας! Πάλι καλά που δεν μου μπήκε σε κανα μπούτι... Αποτέλεσμα; Ξάπλα για κανα δυο μέρες, πατερίτσα για κανα 4-5 μέρες. Ήφαιστος (κούτσαβλος δηλαδή για καμιά 10αριά μέρες ακόμα)

Συμβουλή; Αν μπορείτε να μην έχετε τίποτα "πάνω" σας. Ακόμα και πράγματα που νομίζετε (και νόμιζα) ακίνδυνα μπορούν να κάνουν ζημιά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που στα css και λοιπά μαθήματα σου λένε να μην κουβαλάς τίποτα πάνω σου... (κι ας νόμιζα ότι μου λέγαν μαλακίες και σας ελληνάρας είχα το κινητό πάνω μου)

castoras
16/01/2008, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Πως διάολο στραβώνει η τσέπη στο τζιν :confused: :wacko: :rotflmao: :rotflmao:

Ελα ρε νταξ' όλα καλά! :beer: :beer:

Πάντα τέτοια ανώδυνα... και να τη βγάζεις καθαρή μόνο με πλυντήριο! :lol: :beer: :beer: :wave2:

Λοιπόν,η τσέπη στραβώνει,όπως ανακάλυψα,από το σύρσιμο με ΄τον κ@λο,αφού είχα γυρίσει για να δω αν θα με βάλει κανένα αυτοκίνητο από κάτω!!
Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη,φυσικά και δε με πηρε από κάτω,μάλιστα εκείνη τη μέρα κοίταζα στο ιντερνετ για μεγαλυτερη:eyepop: :eyepop: :eyepop: και να είμαστε όλοι καλά!!!

VanDiemen
16/01/2008, 17:58
Όπως λέει κι ο Πορτοκάλογλου "ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό".

Μπορείς να βάλεις καμμιά φωτογραφία απ' τη στραβωμένη τσέπη σου; :rolleyes:
Άντε τώρα να βρεις ράφτη-λαμαρινά.

DimChios
17/01/2008, 02:57
π00τανα Θηβων!

:sick:

Καθε μερα την ανεβοκατεβαινω.... ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΜΕ!!!

:yuck: :yuck: :yuck:

odt
17/01/2008, 09:01
Τέλος καλό,όλα καλά....sorry για το μεγάλο ποστ,αλλά 1η τούμπα ήταν,έπρεπε να την τιμήσω!!!!

Η πτώση είναι σαν τη μλκια...Όταν την ανακαλύπτεις...νομίζεις ότι είναι κάτι που το ξέρεις μόνο εσύ...

Μετά από λίγο όμως συνειδητοποιείς πως το έχουν πάθει όλοι...

Μακάρι όλα σου τα ζόρια να είναι έτσι...

Τώρα ξέρεις...άμα είναι να ξαναπέσεις προτίμησε τη Θηβών μία βροχερή μέρα...εγγύηση....

CIRUS
17/01/2008, 09:05
εσυ να σαι καλά, πάντα όρθιος καστορα, όλοι την έχουμε πατήσει!!!!!!:wave2:

startengine
17/01/2008, 13:14
Ποτέ ξανά φίλε!

Όμως....

Άλλαξε και λαστιχάκια (καινούργιο θα πρέπει νάναι το παπί, ναι?)

ΜΕ22 ας πούμε

προσωπικά μετά την (ολόιδια με σένα) πρώτη τουμπίτσα:smilea: τα άλλαξα και...άλλαξε και το πτηνό συμπεριφορά στο βρεγμένο:wave2:

GAS NICK
18/01/2008, 18:58
:mad: παιδια η Θηβων καρμανιολα απο ολες τις παντες. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ :confused:

Παντα ανωδυνα φιλε:beer:

916
22/01/2008, 12:08
Στη διασταύρωση Θηβών και Τζ.Κένεντι,προχθές έκανα ένα μεγαλειώδες ντριφτάρισμα σε πετρέλαια...Πώς σώθηκα και δεν έπεσα δεν το ξέρω...Το καλοκαίρι είχα πέσει από πετρέλαια με το ΑΧ-1 του ξαδερφού μου στον Κορυδαλό (όχι στις φυλακές!) και απέκτησα ένα εξάρθρημα όμου,και κάταγμα.Τώρα που ανάρωσα,αυτό θα μου έλειπε να έπεφτα πάλι.Είναι ο δρόμος παγοδρόμιο,και τα πετρελαιοφόρα φροντίζουν να το ραντίζουν με πετρέλαιο από τις σωλήνες...Όλο το περιστέρι έχει χάλια δρόμους...Όχι ότι οι άλλες περιοχές έχουν καλύτερους βέβαια...