PDA

View Full Version : Ημερα Μοτοσικλετασ Και Μοτοσικλετισμου



takiskan
17/11/2004, 22:12
Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται η «Ημέρα μοτοσικλέτας ς και μοτοσικλετισμού» η οποία υποστηρίζεται και φέτος από το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών . Αναγνωρίζεται από την Πολιτεία ο ρόλος της μοτοσικλέτας στη σύγχρονη κοινωνία , ως μεταφορικού μέσου που διευκολύνει τη λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος και του μοτοσικλετισμού , ως ιδέα και τρόπου ζωής μιας μεγάλης μερίδας ανθρώπων , μια ιδέα ταυτόσημη με την ανεξαρτησία και την ελευθερία .
Η ΜΟΤ.Ο.Ε. ¨2 τροχοί , 1 γιορτή σε όλη την Ελλάδα» διοργανώνει , σε συνεργασία με τα μέλη της εκδηλώσεις στην Αθήνα (πλατεία Κοτζιά) , στην Θεσσαλονίκη (πλατεία Αριστοτέλους) και σε όλη την Ελλάδα και προτείνει την επικέντρωση του ενδιαφέροντος των μοτοσικλετιστών στα εξής

Μοτοσικλέτα-μοτοσικλετισμός και

Πολιτισμός

Αθλητισμός

Οδική ασφάλεια-κυκλοφοριακή αγωγή

Προστασία του περιβάλλοντος

Προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων των μοτοσικλετιστών

Πιστεύοντας ότι μοτοσικλετισμός είναι πάνω απ’ όλα ενεργή συμμετοχή , καλούμε όλους τους μοτοσικλετιστές να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις Πανελληνίως , δηλώνοντας με την παρουσία τους την πρόθεσή τους η «Ημέρα Μοτοσικλέτας & Μοτοσικλετισμού» να γίνει ένας μακροχρόνιος θεσμός .

milaber
22/11/2004, 02:30
Θα μας πει κανένας παιδιά και σε εμάς που δεν πήγαμε τι χάσαμε;

sotosfz6
22/11/2004, 10:38
ημουνα εκει μεχρι τις μια το μεσημερι.Πεντε δεκα ατομα της ΜΟΤΟΕ και του 300.Αλλα εβρεχε.Μετα που εκοψε μπορει να ειχε μεγαλυτερη προσελευση.

africanos31
23/11/2004, 06:37
o apogeuma ειχε πολθ κρυο μονο harley υπηρχαν και μερικοι της ΛΕΜΟΤ
Αλλα εγινε και γαμω τα live με τους dickens zoo (eixan παιξει και στην πανελληνια....) απο τα καλυτερα live συγκροτηματα που υπαρχουν....