PDA

View Full Version : Πανικος!!! θα καταργηθουν οι Cayenne, οι Μ5 και οι SLK!!!

el_hymador
17/01/2008, 17:30
Για διαβαστε λιγο...

EU lawmakers seek more time for car CO2 cuts
STRASBOURG, France (Reuters) -- Automakers should be given more time to cut carbon dioxide emissions from their cars under legislation proposed by the European Union's executive arm, EU lawmakers said today.
In a non-binding report, the European Parliament said manufacturers should reduce the average level of car CO2 emitted to 125 grams per kilometer by 2015, rather than to 120 grams by 2012 as proposed by the European Commission last month.
The Strasbourg-based assembly will later negotiate with the EU's 27 governments on the final shape of the legislation, aimed at cutting output of the main gas blamed for global warming.
"Car manufacturers need years to develop a car. Binding legislation has to consider that. Our CO2 targets have to be of course ambitious but also realistic," said the report's author, German liberal Jorgo Chatzimarkakis.
The Commission's proposal, which envisages fines, has enraged Germany especially and its carmakers, which tend to produce vehicles with big engines.
German producers of heavier luxury vehicles such as Porsche, with by far the highest emissions of any major carmaker, BMW and Mercedes-Benz, could face billions of euros in fines unless they change course fast.
To become law, the Commission's draft must be approved by a qualified majority of member states and a simple majority in parliament.

περιληψη του εργου...

Εχει παει προς ψηφιση στο Ευρωκοινοβουλιο -αναθεωρημενη- προταση στην οποια αναφερετε πως πρεπει μεχρι το 2015 τα παραγωμενα τουτου να συμμορφωνονται με εκπομπη 125γραμμαριων co2 ανα χιλιομετρο, εναντι των 120γραμμαριων ανα χιλιομετρο μεχρι το 2013 που ειχαν προετεινει πριν κανα μηνα

...εν τω μεταξυ μεσα στην προταση συμπεριλαμβανονται και προστιμα πιπ@ - κ*λο για οσους δεν συμμορφωθουν με αυτες τις επιταγες

Ξεσηκωθηκαν οι Γερμαναραδες αουτομανουφακτερς και ειπαν λυπηθειτε μας!!! Δεν μπορουμε κυριοι! δεν δυναμεθα!!!

off the record εννουν βεβαια αυτο...

"Μπορει να σπαταλαμε εκατομμυρια για να κανουμε το Πορσικο 15 κιλα ελαφρυτερο, 10 ιππους δυνατοτερο και με κλιματιζομενο τασακι, αλλα δεν σπαταλαμε χρηματα για να εξελιξουμε ανουσια συστηματα για την προστασια του περιβαλλοντος!! Αντε δεχτηκαμε να βαλουμε καταλυτες, φιλτρα διαχωρισμου και ενα καρο μαλακιες για να ικανοποιηθουν οι μουσατοι οικολογοι, αλλα αυτο που ζητατε ειναι πολυ! μας εχετε πρηξει...nein!!''

Βγηκε και ενας ''φιλελευθερος'' Ελληνικης καταγωγης και τα χαϊδεψε τα παιδια....

''Τσωπατε, τσωπατε....εμεις ειμαστε στο πλευρο σας...το χρημα ειναι ο Θεος μας και πιστευουμε ακραδαντα σε αυτο, θα σας στηριξουμε''

Εν τω μεταξυ μεγαλη ανησυχια επικρατει στους κυκλους της Εκαλης, του Ψυχικου και της Γλυφαδας για τις νεες αυτες εξελιξεις...

''Ποιος Ζαχοπουλος και μαλακιες...εδω πηρε φωτια ο κολος μας!!! Ενα πραγμα ειχαμε και εμεις...ενα ενδιαφερον για να ξεφευγουμε λιγο απο τις εγνοιες της διοικησης ναυτιλιακων εταιρειων και βιομηχανιων... να παιρνουμε το Cayennακι μας, την SL μας...το BMWδακι μας βρε αδερφε και να πηγαινουμε στο ''χωριο'' στην Αραχωβα....τωρα θα μας το κοψουν και αυτο!!''

:lol: :lol: :lol:

gousgoun_69
17/01/2008, 17:33
Κανονικά στον κ...πρέπει να τους τα βάλουν αλλά τεσπά.

:beer: :beer: :beer:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

el_hymador
17/01/2008, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Κανονικά στον κ...πρέπει να τους τα βάλουν αλλά τεσπά.

:beer: :beer: :beer:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

ε καλα μην το παιζουμε και εμεις στην απεξω...ποιος χρειαζεται 200 αλογα στην τελικη ...τεσπα δεν το συζητω πιο πολυ γιατι οποιοδηποτε τουτου ειναι τραγικα πιο ενεργοβορο και σπαταλο σε πρωτη υλη ακομα και απο Goldwing

gousgoun_69
17/01/2008, 17:43
Εμένα μου φτάνουν και τα 70 αλογάκια του CBF μου.:beer: :beer:

el_hymador
17/01/2008, 18:07
Εμένα μου φτάνουν και τα 70 αλογάκια του CBF μου.:beer: :beer:

Σε εχω:smokin:

πρεπει να βγαζω 73 τωρα :D

tifoefs
17/01/2008, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ε καλα μην το παιζουμε και εμεις στην απεξω...ποιος χρειαζεται 200 αλογα στην τελικη ...τεσπα δεν το συζητω πιο πολυ γιατι οποιοδηποτε τουτου ειναι τραγικα πιο ενεργοβορο και σπαταλο σε πρωτη υλη ακομα και απο Goldwing

Επειδη εσυ δεν εχεις ;;

Εγω τα χρειαζομαι !!

:mad: :mad: :mad: :rotflmao: :rotflmao:

Lupo
17/01/2008, 21:55
Δηλαδή, τώρα τι?

Πρέπει να τα πουλήσω και τα τρία τώρα?:a011: :a023:

el_hymador
17/01/2008, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Επειδη εσυ δεν εχεις ;;

Εγω τα χρειαζομαι !!

:mad: :mad: :mad: :rotflmao: :rotflmao:

Τι να τα κανεις ρε μαστορα;

Εκτος και αν θες να ξεπερνας τα 130χ.α.ω. με το MT ...τοτε ναι παω πασο...:D

road spirit
17/01/2008, 22:06
μλκ! έτρεξα και πήρα τηλ το γείτονα γιατι κατα βάθος ειναι καλό παιδί και ας έχει SUV, είναι θύμα δεν φταίει αυτός... και όπως του το έλεγα άκουσα ενα γντουυπ... και τη γυναικα του να ουρλιάζει ααααχ γιώργο μου είσαι καλά γιώργο μίλα μου τι επαθες ενα γιατρό θεε μου....

καταλαβαίνεις σε τι μπελάδες μας έβαλες τώρα ε, χυμαδόρ??

gousgoun_69
17/01/2008, 22:28
Σε εχω:smokin:

πρεπει να βγαζω 73 τωρα :D

Ναι αλλά εγώ έχω και φτεράκι να μη πέφτουν τα νερά στο αμοστισέρ :a9:

el_hymador
17/01/2008, 22:30
Ναι αλλά εγώ έχω και φτεράκι να μη πέφτουν τα νερά στο αμοστισέρ :a9:

φτου! παει το αβανταζ μου :sad:

zubitos
17/01/2008, 22:32

''Ποιος Ζαχοπουλος και μαλακιες...εδω πηρε φωτια ο κολος μας!!! Ενα πραγμα ειχαμε και εμεις...ενα ενδιαφερον για να ξεφευγουμε λιγο απο τις εγνοιες της διοικησης ναυτιλιακων εταιρειων και βιομηχανιων... να παιρνουμε το Cayennακι μας, την SL μας...το BMWδακι μας βρε αδερφε και να πηγαινουμε στο ''χωριο'' στην Αραχωβα....τωρα θα μας το κοψουν και αυτο!!''

:lol: :lol: :lol:

Για άλλη μια φορά...........

...........:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

gousgoun_69
17/01/2008, 22:33

Γειά σου ρε φίλε Hymador :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

ronin1
17/01/2008, 23:09
οταν εκανα παντιλικια στο απατητο χιονακι..

προσπερνουσα απο τα χιονισμενα χωραφια τα ΚΑΓΙΕΝ που σταματαγαν να βαλουν αλυσιδες...

:lol: :rotflmao:

μια περιουσια..για ενα αυτοκινητο..που λογω βαρους κ μονο βουλιαζει στο χιονι κ στη λασπη..

:lol: :rotflmao:

ασχετο//αλλα το ειπα να ξεσπασω..με τους μακακες νεοπλουτους..

makis206
18/01/2008, 07:27

Εγώ σας έχω και τους δύο !:D :a43:

Και το τελικό να μη δίνει καμμιά 50αριά άλογα ακόμα ;:D

Να δεις που θα με καταργήσουνε κι εμένα στο τέλος

:rotflmao: :rotflmao:

gousgoun_69
18/01/2008, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ σας έχω και τους δύο !:D :a43:

Και το τελικό να μη δίνει καμμιά 50αριά άλογα ακόμα ;:D

Να δεις που θα με καταργήσουνε κι εμένα στο τέλος

Ερχεσαι δευτερος Μάκη μου.

Εχω και καρίνα :a09:

makis206
18/01/2008, 07:32
Ερχεσαι δευτερος Μάκη μου.
Εχω και καρίνα :a09:

Κόβει ιπποδύναμη !:o

gousgoun_69
18/01/2008, 07:53
Ναι αλλά ως γνωστόν

κρατάει τη μηχανή κάτω

και δεν την αφήνει να πετάξει

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

makis206
18/01/2008, 08:18
Ναι αλλά ως γνωστόν
κρατάει τη μηχανή κάτω
και δεν την αφήνει να πετάξει :rotflmao: :lol: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όντως είναι ένα πρόβλημα όμως, φαντάσου τι περνάω εγώ που δεν ακούω μέσα απ'το κράνος αυτά που λένε απ'τον πύργο ελέγχου του ΕλΒενιζέλ !

:lol: :rotflmao: :rotflmao:

gousgoun_69
18/01/2008, 08:24

Όντως είναι ένα πρόβλημα όμως, φαντάσου τι περνάω εγώ που δεν ακούω μέσα απ'το κράνος αυτά που λένε απ'τον πύργο ελέγχου του ΕλΒενιζέλ !

:lol: :rotflmao: :rotflmao:

Να βάλεις πάλι τη μαμά εξάτμιση για να ακούς

και να μου δώσεις εμένα αυτή που φοράς

ακούω καλύτερα :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
18/01/2008, 08:37
Οταν γυρισω απο το Αλφα του Κενταυρου που εχω πεταχτει για κατι υποθεσεις (μου ξηλωσαν την περιφραξη απο το κτημα) θα τα πουμε εμεις οι τρεις ... :smokin:

makis206
18/01/2008, 09:16
θα τα πουμε εμεις οι τρεις ... :smokin:

Λοιπόν μόνο μια δυναμομέτρηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο..:D :smokin:

ή μήπως ένα σχέδιο πτήσης ; Πάμε briefing ; :rotflmao: :rotflmao:

DimST
18/01/2008, 09:20
Πολύ στραβά το βλέπετε το θέμα... και αυτά τα αυτοκίνητα για πολλούς είναι μέσα ευχαρίστησης όπως και για εμάς οι μοτοσυκλέτες...

Σαφέστατα και οι νέες προδιαγραφές που θα περάσουν ώς Euro 4-5 κλπ είναι πολύ πιο αυστηρές απο τις υπάρχουσες αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δε περίμεναν. Σαφέστατα και ανέφεραν τη δύσαρέσκεια τους κάτι που είναι μάλλον φυσιολογικό.

Αυτό που είμαι περίεργος να δώ είναι πως στην ευχή θα περάσουν αυτές οι προδιαγραφές στις μοτοσυκλέτες.

Ειδικότερα για την πόρσε όλα τα μοντέλα της έχουν απο τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων όπως και τις χαμηλότερες καταναλώσεις αναλογικά με τον κυβισμό/απόδοση.

Η ίδια η πόρσε μετά απο "επίθεση" της Greenpeace που σε διαδήλωση της έξω απο ένα απο τα εργοστάσιο της την αποκάλεσε "γουρούνι του κλίματος" (Climate Pigs). Μάλιστα μαζί τους είχαν και ένα ρόζ (!) βαμμένο cayenne turbo με μούτρο απο γουρούνι :lol:

Η πόρσε όμως έκανε κάτι που σίγουρα δε περίμεναν οι κύριοι της Greenpeace... ήταν προετοιμασμένη και απάντησε άμεσα και με τον ίδιο τρόπο...με τεράστια μπάνερς που τοποθέτησε στους τοίχους του εργοστασίου λέγοντας τους απλά, δε ξέρατε δε ρωτούσατε?!

Πιο συγκεκριμένα τα μπάνερς έγραφαν:

- Η συμβολή της πόρσε σε CO2 στη Γερμανία είναι λιγότερο απο 0.1%
- H πόρσε είναι ήδη έτοιμη να παρουσιάσει το πρώτο της Υβριδικό αυτοκίνητο (με βάση το μικρό 6κύλινδρο μοτέρ τους) και με μέση κατανάλωση κάτω απο 9λιτ ανα 100km
- H πόρσε έχει τη χαμηλότερη εκπομπή CO2 ανα ίππο

και κλείνοντας έγραψαν...
Αγαπητοί φίλοι απο την Greenpeace. η πόρσε είναι καλύτερη απ'ότι πιστεύετε. Το ευχάριστό νέο είναι πως και ο Γολιάδ είχε υποτιμήσει τον Δαβίδ...

Σίγουρα κέρδισαν τις εντυπώσεις. Και σίγουρα ο κόσμος θα αλλάξει τα χρόνια που έρχονται αλλά δε νομίζω να θέλει κανείς να σταματήσουν να βγαίνουν τέτοια εκπληκτικά αυτοκίνητα όπως αυτά που αναφέρθηκαν ;)

DimST
18/01/2008, 09:30
Βρήκα τη φώτο με το γουρούνι... :lol: :lol:

117337

mats8282
18/01/2008, 09:38
Μαλακιες.....

Λες και κυκλοφορουνε 500,000,000 τετοια αυτοκινητα παγκοσμιως.

Δεν κοιτανε που τα 1.6λ καινε 10lt/100 χλμ μικτη και για παραδειγμα το καινουργιο ραλακι καιει 12μικτη παντα ε, και κοστιζει 17,000Ε.Που σημαινει οτι θα το παρουν πολλοι μαλλον....

Τα Porsche τους πειραξανε και δη τα τζιποειδη που αντε να πανε ενα Κολωνακι,βαρια βαρια.....

Εχουνε κανει τα αυτοκινητα πανω απο 1 τονο το καθενα.Τα εχουνε φορτωσει 235425435 μπιχλιμπιδια.Το ραλακι που λεγαμε πριν εχει 2ζωνικο κλιματισμο μεταξυ αλλων και ζυγιζει 1260 κιλα.Οσο το 4.7 μετρων Passat του 95 που εχει ο πατερας μου :lol:

Πανε προς αποσυρση οι μυθοι

117338

makis206
18/01/2008, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Μαλακιες.....

...για παραδειγμα το καινουργιο ραλακι καιει 12μικτη παντα ε, και κοστιζει 17,000Ε....

...Το ραλακι που λεγαμε πριν εχει 2ζωνικο κλιματισμο μεταξυ αλλων και ζυγιζει 1260 κιλα.Οσο το 4.7 μετρων Passat του 95 που εχει ο πατερας μου :lol:

Όπως τό'πες στην πρώτη σου λέξη :lol: (χωρίς παρεξήγηση)

Το ραλάκι που έβαλες στην φωτογραφία δεν έχει καμμία σχέση με τα στοιχεία που αναφέρεις ομως επειδή το καινούργιο ραλάκι (ξέρω ότι μιλάς γενικά για όλα τα "μικρά") είναι πολύ κοντά σ'αυτά τα στοιχεία αξίζει να σου υπενθυμίσω και τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα οχήματα πλέον για να βγουν στην Ευρωπαική (τουλάχιστον) αγορά.

Γεγονός που τα κάνει πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον :winka:

:beer: :beer:

kalesin
18/01/2008, 10:02
Όπως τό'πες στην πρώτη σου λέξη :lol: (χωρίς παρεξήγηση)

Το ραλάκι που έβαλες στην φωτογραφία δεν έχει καμμία σχέση με τα στοιχεία που αναφέρεις ομως επειδή το καινούργιο ραλάκι (ξέρω ότι μιλάς γενικά για όλα τα "μικρά") είναι πολύ κοντά σ'αυτά τα στοιχεία αξίζει να σου υπενθυμίσω και τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα οχήματα πλέον για να βγουν στην Ευρωπαική (τουλάχιστον) αγορά.

Γεγονός που τα κάνει πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον :winka:

:beer: :beer:

κοιτα να δεις που του θιξαμε τα ραλακια κ ξετσουτσουρωσε...

:smokin:

mats8282
18/01/2008, 10:02
Το ραλακι στην φωτο ειναι απο το πανε προς αποσυρση οι μυθοι....Ειδικα το 1.3 το εχω στην καρδια μου :)

Οτιδηποτε καιει 12λτ/100χλμ μεση απο τον κατασκευαστη δηλαδη στην πραξη παραπανω δεν γινεται να ειναι φιλικο προς το περιβαλλον.Και αν καταφερανε να ριξουνε καποιες εκπομπες καυσαεριων δεν με πειθουνε.Οποτε το να απομονωσουμε μια συγκεκριμενη κατηγορια που ειναι το 0.01% της παγκοσμιας παραγωγης δεν λυνει το προβλημα.

Τελος παντων εγω το εφερα ως παραδειγμα.Οτι ακομα τα μικρα σχετικα αυτοκινητα εχουν γινει πολυ βαρια και εξοπλισμενα με αποτελεσμα να καινε πολυ καυσιμο και κατα την ταπεινη μου γνωμη οτι καιει καπου τα βγαζει.

Εγω εκαψα μια φασολαδα χθες αλλο πραγμα :lol: .

Lupo
18/01/2008, 10:05
Δεν είναι αυτοκίνητα αυτά τα 106...

:evil:

makis206
18/01/2008, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
κοιτα να δεις που του θιξαμε τα ραλακια κ ξετσουτσουρωσε...

Βρε το ίδιο που μου κάνει και μπόμπα να πέσει να τα εξατμίσει απλά προσπαθώ για ένα σωστά διαμορφωμένο φόρουμ :o

Fireball400
18/01/2008, 10:10
Όχι ρε γαμώτο...και το είχα βολευτει το cayennaki για τα ψώνια στο super market:lol:

mats8282
18/01/2008, 10:12
Πρεπει να βγαλουνε πιο οικονομια αυτοκινητα.Πιο ελαφρια και με μικροτερα μοτερ.

Κατι σαν και αυτο δηλαδη

117343

makis206
18/01/2008, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Δεν είναι αυτοκίνητα αυτά τα 106...
:evil:

Κανένα αυτοκίνητο δεν είναι αυτοκίνητο !:hypnotize

Fireball400
18/01/2008, 10:28
Πάει το τζιπάκι μου,μου το παίρνουνε:cry: :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=u2WVBP1QYd0

mats8282
18/01/2008, 10:33
Ρε παιδια και πως θα προστατευτουν απο τους γυρω τους οσοι εχουν Hummer?Εαν δεν νιωθουν τους 4 τονους να κυλανε τις ροδες τους?

Να χασουνε την υπερπολυτιμοι για αυτους παθητικη ασφαλεια τους?

Μεχρι να τρακαρουνε με κατι μεγαλυτερο that is

117348

mats8282
18/01/2008, 10:34
Εγω προσφερομαι παντως να παρηγορησω την κακομοιρη κοπελιτσα αμα της το παρουνε....

Θα την παρηγορω ωρα ομως :D

117349

makis206
18/01/2008, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Θα την παρηγορω ωρα ομως :D

Δεν μου τη στέλνεις μετά για εξομολόγηση ;:D

mats8282
18/01/2008, 10:39
Αμα μπορει να περπατησει......

Δεν θα εχει τουτου για αυτο το λεω.....Αντε πονηροι ολοι σας :rolleyes: