Σύνδεση

View Full Version : Βαμμενο πλαστικο απο "μαμα"?

K0K0$
18/01/2008, 12:20
Εκκινησα εψες να τοποθετησω το αρτι αφιχθεν λευκο led πισω φαναρι (η τοποθετηση ειναι σχετικα απλη αν ΔΕΝ εχετε ηδη τοποθετημενα καγκελα βαλιτσων πισω...) και το ΚΝ φιλτρακι. Αφου ελυσα το ντεποζιτο και ολα τα πλαστικα απο εμπρος εως πισω και εκανα τις τοποθετησεις, κατα τη διαρκεια της επανατοποθετησης των πισω καγκελων ανακαλυψα ...αυτο (http://i22.photobucket.com/albums/b344/kokos8253/DSC00069.jpg)

Θα μου πειτε που ειναι το κακο... μαλλον στο οτι το υπολοιπο μηχανακι ειναι ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ!!!

...και ακομη χειροτερα εχει αρχισει και ξεφλουδιζει το μαυρο και βγαινει απο πισω το μπλε!!!

Το στρομακι το εχω σχεδον χρονο και κλεινει αισιως 14000χλμ.

Τι να κανω;

α) Να ηρεμισω γιατι σε ολα τα στρομ το δεξι πισω πλαστικο ειναι απο μεσα μπλε; :hypnotize :D :p :rotflmao:
β) Να παω στη Σουζουκι που το αγορασα και να απαιτησω εξηγησεις και αλλαγη; :rotflmao:
γ) Να βαψω και το υπολοιπο στο ιδιο χρωμα και να κατεβω προς Μικρολιμανο μερια για καθελκυση;;; (η καταφατικη απαντηση των endurαδων δε λαμβανεται υποψη) :rotflmao: :lol: :rotflmao:

(Ειλικρινα απο τα παραπανω η (β) μου φαινεται σαν η πιο κωμικη περιπτωση...

alex-vstrom
18/01/2008, 12:36
Με έβαλες σε σκέψεις αλλά θα ψηφήσω β

McGyver
18/01/2008, 12:51
Πάντως μην πας στη Suzuki μόνο με τη φωτογραφία γιατί εκεί το μπλε φαίνεται σα να είναι ο LED φωτισμός που έχουν οι φωτογραφικές μηχανές για το auto focus...

:wave2:

K0K0$
18/01/2008, 13:19
Ουτως η αλλως με το μοτορι μετακινουμαι, παρεα θα παμε. :p

Και δε χρειαζεται καν να λυσω τα καγκελα για να δουμε την πισω πλευρα, εχει αρχισει και ξεφτιζει και εξωτερικα στο ανω χειλος.

(η φωτογραφια ειναι απο κινητο, δεν εχει φλας)

GIXXERAKIAS
18/01/2008, 13:43
Πμ (ασχετο):D

SeNNinhA
18/01/2008, 14:21
Αυτό πάντως είναι αυτό που λένε ΠΟΙΟΤΗΤΑ βαφής.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα προετοιμάσου να μην βρείς το δίκιο σου και να σου πούνε οτι δεν καλύπτεσαι από την εγγύηση και οτι αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει από δική σου ευθύνη. Μακάρι να βρεις κάποιον με κατανόηση και να δεχτούν να το στείλουν σαν ελλατωματικό σε βαφείο και να ξαναφτεί αλλα και πάλι μην περιμένεις οτι δεν θα ξαναγίνει.

K0K0$
18/01/2008, 14:28
@Senninha: Γι'αυτο λεω οτι ειναι αδικος κοπος να παω στη Σουζουκι. Αν και το μηχανακι φαινεται οτι δεν εχει πεσει για να αλλαξω τα πλαστικα, ειμαι σιγουρος οτι θα μου πουνε οτι εγω το εχω αλλαξει. Καλα, δε με καιει και τοσο, αν ξεβαψει ασχημα απλα θα το βγαλω και θα το ξαναβαψω μονος μου.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ΑΛΛΑΞΟΥΝ το πλαστικο με εργοστασιακο μαυρο, αλλα κυριως ΓΙΑΤΙ ηταν πανω σε ολοκαινουριο μηχανακι!!! Εκτος αν καποιος καλοθελητης σε καποιο απο τα σερβις που το πηγα εκανε καμια τραμπα...

@Gixxerakias: Εσυ εχεις γεμισει την εισοδο με λαδια;;; :rotflmao: :rotflmao:

GIXXERAKIAS
18/01/2008, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$

@Gixxerakias: Εσυ εχεις γεμισει την εισοδο με λαδια;;; :rotflmao: :rotflmao: Αν σου πω οτι και γω ψαχνω ποιος ειναι τοσο καιρο!!!:evil: :evil:

Μια μερα χ@στηκα ρε συ!Νομιζα οτι το σκουτερ μου εχανε λαδια και τρελαθηκα,το ειχε αραξει καποιος αλλος εκει (απο τους δικους σας προφανως!:D ) πριν απο εμενα και ειχε κατσει ακριβως αποο κατω να ειναι τα λαδια εκει που ειχα αραξει.

Το σκουτερ μου δεν χανει ουτε παραφλου (πολοι απο εσας χανουν:winka: ) ουτε λαδια!Ειναι σκυλι μαυρο!:smokin:

ps:Αν τον βρω θα τον βαλω να καθαρισει την εισοδο με σουαζ!:lol: :rotflmao: :lol:

low__rider
25/01/2008, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
@Senninha: Γι'αυτο λεω οτι ειναι αδικος κοπος να παω στη Σουζουκι. Αν και το μηχανακι φαινεται οτι δεν εχει πεσει για να αλλαξω τα πλαστικα, ειμαι σιγουρος οτι θα μου πουνε οτι εγω το εχω αλλαξει. Καλα, δε με καιει και τοσο, αν ξεβαψει ασχημα απλα θα το βγαλω και θα το ξαναβαψω μονος μου.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ΑΛΛΑΞΟΥΝ το πλαστικο με εργοστασιακο μαυρο, αλλα κυριως ΓΙΑΤΙ ηταν πανω σε ολοκαινουριο μηχανακι!!! Εκτος αν καποιος καλοθελητης σε καποιο απο τα σερβις που το πηγα εκανε καμια τραμπα...

@Gixxerakias: Εσυ εχεις γεμισει την εισοδο με λαδια;;; :rotflmao: :rotflmao:

Ψηφιζω β! και οχι απλα να πας!

Αλλα να πας και με τσαμπουκα ετσι μονο καταλαβαινουν αυτοι! Δεν γινεται η μηχανη να ειναι μαυρη και απο μεσα ειναι μπλε!! αλλωστε και το χρωμα πρεπει να ειναι μεσα στην εγγυηση!

Να απαιτησεις αλλαγη!!!