PDA

View Full Version : Ktm LC4 640 Prestige'08 Super Moto...;

ilias24
19/01/2008, 11:39
Καλημέρα σε όλους.
Είμαι φίλος του Ηλία και θα ήθελα λιγο την βοήθεια σας...
βρήκα στην ιστοσελίδα της Ελληνμοτο το Ktm LC4 640 Prestige'08 Super Moto το οποίο και σκέφτομαι να αγοράσω.
Ψάχνοντας στην ιστοσελίδα της ΚΤΜ δέν βρήκα όμως το συγκεκριμένο μοντέλο πουθενα.
Επικοινώνησα με την Ελληνμοτο και μου είπαν ότι είναι όντως '08 μοντέλο.
Ισχύει...;
Επίσης οι μισοί απο τους κάγκουρες φίλους μου λένε να μην πάρω ΚΤΜ γιατί θα είμαι όλη μέρα στα συνεργεία.
Μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει το τοπίο...;

grigorisK7
19/01/2008, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
Καλημέρα σε όλους.
βρήκα στην ιστοσελίδα της Ελληνμοτο το Ktm LC4 640 Prestige'08 Super Moto το οποίο και σκέφτομαι να αγοράσω.
Ψάχνοντας στην ιστοσελίδα της ΚΤΜ δέν βρήκα όμως το συγκεκριμένο μοντέλο πουθενα.
Ισχύει...;
Επίσης οι μισοί απο τους κάγκουρες φίλους μου λένε να μην πάρω ΚΤΜ γιατί θα είμαι όλη μέρα στα συνεργεία.

αφου θα το παρεις καινουριο δε εχεις προβλημα

τα σερβις τους ξερω οτι ειναι ακριβα και συχνα

Zid
19/01/2008, 12:37
βγαίνει 640 08?:confused: Το 690 τι το βγάλανε δλδ?

ilias24
19/01/2008, 12:55
και εγώ το ίδιο αναρωτίεμαι...
Στην Ελληνμοτο όμως ήταν κατηγοριματικοί ότι είναι '08...

ilias24
19/01/2008, 13:00
Στέλνω και το Link για Check...

http://www.hellinmoto.gr/1bikes.php?action=KTM&model=LC4%20Enduro%20-%20Motard&page=4

cabalai
19/01/2008, 15:42
αν θελεις πουλαω το δικο μου ktm 690sm μαυρο 8000 euro(και πιο κατω) γιατι να παρεις το παλιο μοντελο?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52321

Trickster
19/01/2008, 15:44
Το πίσω φτερό πάντως και το φανάρι μπροστά είναι κόψιμο 08 exc μοντέλων.
Μάλλον σου λένε την αλήθεια... :winka:

dez
19/01/2008, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
Καλημέρα σε όλους.
Ισχύει...;
το μηχανακι που λες, ειναι 06 μοντελο, το τελευταιο 640 που βγηκε.
Η συντηρηση του ειναι πολυ απλη, αν κανεις τα σερβις του στην ωρα τους και 2-3 πραγματακια ακομα (σωστο ζεσταμα, καλο στρωσιμο κλπ), δε θα χεις προβληματα.
Οσο για τους καγκουρες φιλους σου...:rolleyes:

vestromas
20/01/2008, 02:57
Πολυ περιεργο ! Μηπως εχουμε τους ιδιους καγκουρες φιλους; Και μενα κατι τετοια μου λεγανε. Ο φιλο μου ο Σακης απ τον Βολλο λεει πως τα ΚΤΜ τον βρισκουν μονα τους τον δρομο για το συνεργειο, οποτε δν θαχεις προβλημα:rotflmao: Παντως ψαξτο λιγο καλυτερα εδω μεσα, εκει εξω, και ρωτα και σε κανα συνεργειο που ειναι ο φυσικος χωρος του ΚΤΜ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:

SPC
20/01/2008, 03:47
FILE MOU H MHXANI EINAI MODELO 06 TO TELEYTAIO LC4! TA BGAZOUN PROSFORA OTAN TOUS EXOUN MINEI KOMATIA!:nono:

PES TOUS FILOUS OTI TA KTM EINAI ALO EPIPEDO!!!:a024:

crewdriver
20/01/2008, 10:47
μηπως ειναι ορθογραφικο?
εγω ξερω πως τα κτμ θελουν απλα πολυυυ προσοχη(στρωσιμο,ζεσταμ,κρυωμα).
αν το παρεις καινουργιο,δε θα εχεις προβληματα αλλα αν πας για μεταχειρισμενο τοτε ρισκαρεις πολλα...ναι μεν ειναι ανωτερα απο τα ιαπωνικα αλλα θελουν πολυ προσωπικη φροντιδα και υπομονη...

dez
20/01/2008, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πολυ περιεργο ! Μηπως εχουμε τους ιδιους καγκουρες φιλους; Και μενα κατι τετοια μου λεγανε. Ο φιλο μου ο Σακης απ τον Βολλο λεει πως τα ΚΤΜ τον βρισκουν μονα τους τον δρομο για το συνεργειο, οποτε δν θαχεις προβλημα:rotflmao: Παντως ψαξτο λιγο καλυτερα εδω μεσα, εκει εξω, και ρωτα και σε κανα συνεργειο που ειναι ο φυσικος χωρος του ΚΤΜ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
για ποσο καιρο *ακομα* σκοπευεις να μας ζαλιζεις τ αρχιδια με το συγκεκριμενο θεμα? Εχεις την εντυπωση οτι εισαι αστειος? Λανθασμενη εντυπωση εχεις. Κουραστικος κι εκνευριστικος εισαι αλλα υποθετω οτι αυτος ηταν κι ο σκοπος σου...

vestromas
20/01/2008, 20:14
Παρε ενα ΚΤΜ να ξεκουραστεις αν σε κουρασα. Η μηπως εχεις;:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

zolotas
20/01/2008, 20:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Παρε ενα ΚΤΜ να ξεκουραστεις αν σε κουρασα. Η μηπως εχεις;:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

οπου ΚΤΜ ποστ .........να και ο βε-στρομας .........:lol: .......

vestromas
20/01/2008, 23:21
To παιδι με τους κακκους φιλους φταιει. Ακου τους αλητες να λενε πως τα ΚΤΜ βγαζουν ζημιες και τετοια εμπαθει σχολια, ντροπη τους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimST
21/01/2008, 09:05
Τα ΚΤΜ, γενικά, δεν είναι μοτοσυκλέτες για τον καθένα ούτε φτιάχτηκαν ποτέ για χρήση πάπιας.
Αν το προσέχεις, θα σε ανταμείψει.

Απλά να ξέρεις πως σαφέστατα και δεν είναι φθηνή μοτοσυκλέτα, αν θές φθηνή (με την καλή και την κακή έννοια) κοίτα προς japan.

Μην ακούς κανέναν, αν το θές προχώρα. (κοίταξε όμως και το SM610R)

:beer: :beer: :wave2:

Aitherobamwn
22/01/2008, 17:01
2005 μοντέλο άντε 2006

675
22/01/2008, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
για ποσο καιρο *ακομα* σκοπευεις να μας ζαλιζεις τ αρχιδια με το συγκεκριμενο θεμα? Εχεις την εντυπωση οτι εισαι αστειος? Λανθασμενη εντυπωση εχεις. Κουραστικος κι εκνευριστικος εισαι αλλα υποθετω οτι αυτος ηταν κι ο σκοπος σου...

+1:rolleyes:

tdm900
23/01/2008, 07:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
οπου ΚΤΜ ποστ .........να και ο βε-στρομας .........:lol: .......

Εγώ ξέρω ότι το δικό μου V-Strom είναι μεσα μια εβδομάδα για ένα TPS του κώλου και μου έχουν ζαλίσει τα φρύδια.Καλά που έχω και ιταλικό και κινούμαι αλλιώς....λεωφορείο.

Ο Βεστρομάς τώρα....αστε το καλύτερα....ο άνθρωπας είναι κλασσικός!!! :D

Zid
23/01/2008, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
για ποσο καιρο *ακομα* σκοπευεις να μας ζαλιζεις τ αρχιδια με το συγκεκριμενο θεμα? Εχεις την εντυπωση οτι εισαι αστειος? Λανθασμενη εντυπωση εχεις. Κουραστικος κι εκνευριστικος εισαι αλλα υποθετω οτι αυτος ηταν κι ο σκοπος σου... :rolleyes:

Aitherobamwn
23/01/2008, 14:57
Φίλε απο τη στιγμή που είναι 640 ειναι απο 2006 και πίσω έως και 2004. Το 690 που είναι το νέο μοτέρ με νέα χωρητικότητα είναι του 2007 και βγήκε για να αντικαταστήσει αυτό ακριβώς.Γι αυτό μην ενδώσεις στην επιμονή εκείνων εκεί.