View Full Version : Τριανταφυλλόπουλος versus Αναστασιάδη
VanDiemen
19/01/2008, 20:34
Ποιος λέτε να έχει δίκιο; Προσωπικά δε θέλω να πάρω θέση με βάση τη συμπάθεια που ίσως να έχω προς κάποιον και με βάση τα γαβγίσματα του κάθε σκυλά που σπεύδει να κατηγορήσει έναν από τους δύο, χωρίς κανένα στοιχείο. Αυτό που έχω να πω είναι πως πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ πριν πάμε να καταθέσουμε τον οβολό μας στον περιπτερά, για το αν πραγματικά, η όποια φυλλάδα αγοράζουμε, “αξίζει” και σέβεται αυτά τα χρήματα, που επειδή τα θεωρούμε μικρό ποσό, τα δίνουμε ασυλλόγιστα στην κάθε σκυλάδικη εφημερίδα, που όχι μόνο δε μας ενημερώνει σωστά και παραποιεί τα γεγονότα, κατά το δοκούν, αλλά κάνει και βρώμικη προπαγάνδα υπέρ αυτών, με τους οποίους “συναλλάσεται” (το είπα όσο πιο κόσμια μπορώ) ο εκδότης της εν λόγω φυλλάδας. Δε διαβάζω καμμιά εφημερίδα και νομίζω πως δε χάνω τίποτα από τη ζωή. Εξίσου προσεκτική πρέπει να είναι και η ενημέρωσή μας μέσω άλλων μέσων. Όλα τα σκυλιά, που παρακολουθούμε έκπληκτοι να φαγώνονται για εκατομύρια ευρώ, έφτασαν σ’ αυτό το κοινωνικό status εξαιτίας μας!
LsKostas
19/01/2008, 20:46
Θα σταθω στην τελευταια σου λεξη "εξαιτιας μας".Εμεις τους ριχνουμε τους προβολεις της δημοσιοτητας και λαμπουν.
Οι ανθρωποι ειναι φανερο οτι ειναι μεσα στα κολπα και οι δυο,καθοτι μεγαλοδημοσιογραφοι
και κυβερνησεις συνηθως τα χουν καλα.
Οταν εχουμε φθασει σε τετοιο σημειο ομως απολυτης παρακμης να ξερεις οτι το
καλο δημοσιογραφικο τους παρελθον δεν αποτελει παραγοντα κρισης ακομα και γι αυτους
που συνεχομενα εβγαζαν τα απλυτα των κυβερνοντων στην φορα....
Οσο γι αυτο που ρωτησες...μισω τα κομματοσκυλα...ελπιζω να εχει δικιο ο μουσατος...
Αλλα και παλι ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
Καλο Σαββατοβραδο:wave2:
stefanos
19/01/2008, 21:02
Δημοσιογράφος λέγεται ο σκανδαλοθήρας, ο φέρνω στην εκπομπή μου γκομενίτσες, το τσόντα DVD?
Συγνώμη αλλά διαφωνώ.Και τα φώτα της δημοσιότητας τα έχουν και άλλοι δημοσιογράφοι όπως η Μενεγάκη η ΡΟΥΛΑ κλπ.
Vstrommer71
19/01/2008, 21:24
Συμπαθατε με,αλλα αμα τσακωνεται ο ενας διαπλεκομενος με τον αλλο διαπλεκομενο ΓΙΑΤΙ θα πρεπει να με ενδιαφερει?
Μεγαλοδημοσιογραφαρες ειναι,μεγαλοσυμφεροντα κομιζουν και υπηρετουν και κατα κανενα τροπο θαρρω οτι δεν με απασχολουν οι κατινιες τους.-
gousgoun_69
19/01/2008, 21:26
Δεν με ενδιαφέρουν οι εν λόγω "κύριοι"
Εντωμεταξύ τα δάση καίγονται, σύνταξη δεν θα πάρουμε, θα δουλεύουμε μέχρι τα ογδόντα, θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας με τοξικά και μεταλλαγμένα, θα συνεχίσουμε την πορεία προς την τέχνη και την ποιότητα, θα υποστηρίζουμε το κάθε καθυστερημένο στα ριαλιτι, θα καμαρώνουμε για αυτά που επιτύχαμε που θα μετραν ανάλογα με το αυτοκίνητο ή την μηχανή που έχουμε, και η ζωή συνεχίζεται
…………σε πλατείες ταβέρνες κι αλάνες,
ευτυχώς που δεν χάθηκε ο έρωτας,
ευτυχώς που υπάρχουν π……..
:yuck:
Fireball400
19/01/2008, 21:42
:a12:
VanDiemen
19/01/2008, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
:a12:
Just a few million people.. :sick:
road spirit
19/01/2008, 21:51
:a16: :a12: x 1000
ποτε θα ξυπνησουμε μια μερα και θα δουμε στα δελτια...." ρουκετα στα γραφεια της ταδε εφημεριδας"........"αγριος ξυλοδαρμος γνωστου δημοσιογραφου και βιασμος απο πισω ":eek:
γουστα ρε φιλε ..........φερτε την ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ............φερτε εξωγηινους :eyepop:
Akatanomastos
19/01/2008, 23:17
re mages, oloi aftoi apo kapou ta pairnoun gia na kanoun ta papagalakia
apla o makis apo ti fenete den <<pianete>> apo pouthena.exei poli kales plates.
kai o themos etsi itan alla gia kapoion logo ton egateleipse o nonos tou..:winka:
notakos600
19/01/2008, 23:36
Γιατί φωνάζουμε όλοι ?
Αύριο το πρω'ί' μπορεί να μην αγοράσουμε το 'Θέμα', θα κρυφοκοιτάξουμε όμως μήπως έχει τπτ καλό :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Γιατί φωνάζουμε όλοι ?
Αύριο το πρω'ί' μπορεί να μην αγοράσουμε το 'Θέμα', θα κρυφοκοιτάξουμε όμως μήπως έχει τπτ καλό :lol: :lol: :lol:
Αλλά "ΟΛΑ" δε θα σταματήσουμε να βλέπουμε... :look:
Φέρνει καλά μ@υν@κι@!!! :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Αλλά "ΟΛΑ" δε θα σταματήσουμε να βλέπουμε... :look:
Φέρνει καλά μ@υν@κι@!!! :lol: :lol:
++++++++500 :a23: :a23:
gousgoun_69
20/01/2008, 00:09
Γιατί φωνάζουμε όλοι ?
Εχει το "πράσινο μίλι"
notakos600
20/01/2008, 00:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Εχει το "πράσινο μίλι"
Πολύ δυνατό φιλμάκι.
gousgoun_69
20/01/2008, 00:17
Ισως ο καλύτερος ρόλος του κρυόκωλου Χανκς μετά το Φόρεστ Γκαμπ
notakos600
20/01/2008, 00:20
Και στο ''Ναυαγό'' καλός ήταν.
gousgoun_69
20/01/2008, 00:23
Μπα.Μάλλον εκεί έδειξε όλη την κρυοκωλοσύνη του :lol:
τι είπα ρε ο φούστης:lol:
notakos600
20/01/2008, 00:37
Μπα.Μάλλον εκεί έδειξε όλη την κρυοκωλοσύνη του :lol:
τι είπα ρε ο φούστης:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
κρυοκωλοσύνη του :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το καλύτερο το γραψε ο pitsirikos
-Ρε συ Μάκη, ξέρεις τι μου τη δίνει; Είμαστε οι μόνοι δημοσιογράφοι που οι άλλοι μας φωνάζουνε με τα μικρά μας ονόματα! Πουτάνες είμαστε;
-Μην ανησυχείς Θέμο μου - τώρα που γίναμε εκδότες θα μας σέβονται όλοι!
έχει και τη φωτό εδώ (http://pitsirikos.blogspot.com/2008/01/blog-post_5652.html)
el_hymador
20/01/2008, 02:04
Επειδη το ερωτημα ειναι αναξιο σχολιασμου θα σταθω στον Τομ Χανκς
Δειτε αυτη την ταινια (κανα χρονο εχει βγει) οπου ειναι ο εγκεφαλος μιας συμμοριας που το παιζουν μουσικοι και εγκαθιστανται στο υπογειο μιας φιλοξενης κυριουλας που δεν τους εχει παρει γραμμη.
ειναι πολυ καλος ηθοποιος και μετρημενος.
τωρα δεν θυμαμαι τον τιτλο της ταινιας πηγαιντε στο video -club της γειτονιας και πειτε
''Θελω αυτη την ταινια (κανα χρονο εχει βγει) οπου ειναι ο εγκεφαλος μιας συμμοριας που το παιζουν μουσικοι και εγκαθιστανται στο υπογειο μιας φιλοξενης κυριουλας που δεν τους εχει παρει γραμμη.''
:wave2:
Λεωνίδας
20/01/2008, 02:06
αυτή λες (http://www.imdb.com/title/tt0335245/) ?
el_hymador
20/01/2008, 02:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ναι, αυτη
παιζει εκπληκτικα ο Χανκς σε ενα ρολο οχι τοσο συνηθισμενο για το profile του ως ηθοποιος.
vestromas
20/01/2008, 02:21
Kαλα λαμογα ειναι και τα δυο. Ο Θεμος τουλαχιστον δεν προσπαθει να υποτιμηση την νοημοσυνη του κοσμου οσο ο Μακης. Αυτα τα ψευτοαριστεροεπαναστατικα του Μακη με τα πορσε τις βιλες στην Εκαλη και τα χλιδατα γαμους βαφτισια. Η να πουμε για την εφημεριδα που ελεγε οταν ξεκινησε οτι δεν θα βαζε δωρα ντι βι ντι και θα χει μονο ρεπορταζ και αποκαλυψεις. Απο τα πρωτα φυλλα τιγκα στα σι ντι ντι βι ντι κα καραγκιοζιλικια ενθετα. Οσο για τα τελευταια γεγονοτα αν ηταν μαγκας με το που ειδε τα υποπτα επρεπε να κινηση διαδικασιες να παραιτηθει και να διαχωρισει τη θεση του χωρις ξεφωνιματα προς ολους. Αυτα τα ξεφωνιματα και οι εκρηξεις ηθικης πολυ υποπτες μου φαινοντε. Λες και αυτος δεν πληρωνετε απο αυτα τα συγκροτηματα. Μια εκβιαζει τους μεν μια τους δε. Εκτος αν κανουν ερανο οι ακροατες και οι τηλεθεατες του και τον ζουνε Αν δεν εξυπηρετουσαν το συστημα οι εκπομπες του θα τον ειχαν εξαφανισει. Ουτε πανελιστας στο κους κους δεν θα ητανε γιατι ειναι και σκατοφατσα. Κριμα που ολοι εμεις δεν εχουμε τοσο καλους φιλους επιχειρηματιες να μας δανειζουν εκκατομυρια ανιδιοτελος και κριμα που δεν εχουμε τετοια τιμια μουτρα να περνουμε δανεια απο τραπεζες 7εκατομυρια ευροπουλα με μια απλη χειραψια:rotflmao: Προχωρα Μακη μαζι σου. Σ ευχαριστουμε για την πλουσια ενημερωση που μας κανεις. Εσυ κρατα την πλουσια κ εμεις την ενημερωση:rotflmao: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
καλούτσικη φαίνεται αυτή αλλά εγώ θα πρότεινα ετούτη (http://www.imdb.com/title/tt0048281/) που μάλλον από αυτήν την εμπνεύστηκαν
τρομερή ταινία και η γιαγιά είναι απίθανη
gousgoun_69
20/01/2008, 02:32
Δεν εχω τίποτα με τον Χανκς ίσα ίσα που τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους εμπορικούς ηθοποιούς ειδικά στο Απολλων 13 έδωσε ρέστα.Αλλά η συγκεκριμένη ταινία είναι πολύ κακή αντιγραφή της ταινίας του 1955 με τον Πήτερ Σέλλερς
http://imdb.com/title/tt0048281/
vangelis 64
20/01/2008, 02:54
Δεν εχω τίποτα με τον Χανκς ίσα ίσα που τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους εμπορικούς ηθοποιούς ειδικά στο Απολλων 13 έδωσε ρέστα.Αλλά η συγκεκριμένη ταινία είναι πολύ κακή αντιγραφή της ταινίας του 1955 με τον Πήτερ Σέλλερς
http://imdb.com/title/tt0048281/ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!:beer: :beer: :beer:
vangelis 64
20/01/2008, 03:04
Και για να μην ξεφεύγουμε....
Κλείστε τη τή ρημάδα!!!Πολλά θ' αλλάξουν άμα σταματήσουμε το χαζοκούτι.
sakisvolos
20/01/2008, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Εντωμεταξύ τα δάση καίγονται, σύνταξη δεν θα πάρουμε, θα δουλεύουμε μέχρι τα ογδόντα, θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας με τοξικά και μεταλλαγμένα....................
+1:a18:
Όσο για τους ''μεγαλοδημοσιογράφους'':yuck:
Akatanomastos
20/01/2008, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
καλούτσικη φαίνεται αυτή αλλά εγώ θα πρότεινα ετούτη (http://www.imdb.com/title/tt0048281/) που μάλλον από αυτήν την εμπνεύστηκαν
τρομερή ταινία και η γιαγιά είναι απίθανη
xmmmm se aftin tin original paizei kai o
Peter Sellers ... Harry (a.k.a. 'Mr. Robinson'):eek: ti sizitame tora
telika afti tha do:D
pantos kai o tom hanks mou aresei apo tous neous ithopoious
notakos600
20/01/2008, 11:38
Μάκης και Θέμος δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά γι αυτό σφάζονται, είναι πολλά τα λεφτά Άρη....
Η τηλεόραση όπως και η κοινωνία κατά ένα μεγάλο μέρος τους βρίσκονται στη παρακμή.
Τώρα όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.
Πάντα φιλικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
xmmmm se aftin tin original paizei kai o
Peter Sellers ... Harry (a.k.a. 'Mr. Robinson'):eek: ti sizitame tora
telika afti tha do:D
pantos kai o tom hanks mou aresei apo tous neous ithopoious
o Hanks είναι πολύ καλός ηθοποιός αλλά σπάνια τα ριμέικ ειναι καλύτερα από τα πρώτα
βλέπε λολίτα, λάμψη (καλά αυτό ειδικά το δεύτερο ήταν εντελώς άθλιο) και άλλα που τώρα δε μου ρχονται
πάντως αυτό δε μοιάζει αμιγώς ριμέικ φαίνεται να κρατάει κάποιες βασικές ιδέες και να έχει παραλλαγές
γουστάρω τρελά κουβέντα περί ποιοτικού κινηματογράφου σε ποστ για διαφθορά κι έτσι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lanselot
20/01/2008, 12:58
Θεμος= Δεν εχω δει μεγαλυτερη κοτα απο τοτε που διερευσε οτι ειναι ο "βιντεοκομιστης" ασχετα αν ειναι η δεν ειναι αυτος.
Μακης= Πρωτη φορα ειδα ανθρωπο να δινει τοσο στεγνα "αδελφικο" του οπως ελεγε τουλαχιστον φιλο.
Akatanomastos
20/01/2008, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
o Hanks είναι πολύ καλός ηθοποιός αλλά σπάνια τα ριμέικ ειναι καλύτερα από τα πρώτα
βλέπε λολίτα, λάμψη (καλά αυτό ειδικά το δεύτερο ήταν εντελώς άθλιο) και άλλα που τώρα δε μου ρχονται
πάντως αυτό δε μοιάζει αμιγώς ριμέικ φαίνεται να κρατάει κάποιες βασικές ιδέες και να έχει παραλλαγές
γουστάρω τρελά κουβέντα περί ποιοτικού κινηματογράφου σε ποστ για διαφθορά κι έτσι
simfono, den exo dei kanena rimeik pou na protimo apo to palio.
kai genika trelenome gia tainies apo 90 kai prin
VanDiemen
20/01/2008, 14:02
Εχει το "πράσινο μίλι"
Σοβαρά μιλάς;;; :eyepop: Ξεχάστε ότι είπα! Τρέχω στο περίπτερο... :rolleyes:
H.A.Balafoutre
20/01/2008, 17:44
Ρε άντε και να πάνε να........εγώ έχω τουλάχιστον 5.000.000,00 λόγους για να μην τους λυπάμαι.....
Δεν έχουν ανάγκη. Δεν έχουν καμία ανάγκη όλοι αυτοί......κολοπετσομένοι με τα φράγκα τους και τα ρέστα....το όλο σκηνικό μου κάνει πως αντί να κέρδιζαν 100 τώρα δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν 200.....δεν τους λυπάμαι καθόλου.
Ελατε ρε παιδια και μονο που τους συζηταμε μαλακια ειναι οπως και να το δει κανεις.:sad:
Το "ψωμί" όλων αυτών των "σπουδαίων" δημοσιογράφων, πολιτικών κτλ είναι η δημοσιότητα. Ντόρος να γίνεται. Ζητήματα όπως η ενημέρωση, η πολιτική, ο πολιτισμός λογίζονται αποκλειστικά με όρους φθηνού θεάματος. Δε φταίνε όμως αυτοί. Φταίμε εμείς που αγοράζουμε τους φυλλάδες τους με κριτήριο το DVD ή την ξεβράκωτη που θα έχουν φόρα παρτίδα. Φταίμε εμείς που τους ψηφίζουμε επανειλημμένα είτε από συνήθειο, είτε με τη "λογική" να βολευτούμε μέσω κάποιου "βύσματος". Που είναι η αποδοκιμασία που θα έπρεπε να πάρουν όλα αυτά τα ρετάλια. Μας αξίζουν και με το παραπάνω αυτά τα κοπρόσκυλα. Αυτή είναι η Ελλάδα, και αυτοί είναι οι Έλληνες.
Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την κόντρα (;) αυτών των δύο "κυρίων". Δεν έχω το κουράγιο να το κάνω.... :(
gousgoun_69
20/01/2008, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Σοβαρά μιλάς;;; :eyepop: Ξεχάστε ότι είπα! Τρέχω στο περίπτερο... :rolleyes:
Την ώρα που ποστάρισες μάλλον θα είχαν πουληθεί όλα τα φύλλα :lol:
gousgoun_69
20/01/2008, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ελατε ρε παιδια και μονο που τους συζηταμε μαλακια ειναι οπως και να το δει κανεις.:sad:
Μα για τον Τομ Χανκς λέμε φίλε κρούκη :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ρε παιδιά ,τελικά σας άρεσε το
El greco
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gousgoun_69
20/01/2008, 22:10
Ρε παιδιά ,τελικά σας άρεσε το
El greco
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπαααα μεγάλη μούφα :lol:
Μπαααα μεγάλη μούφα :lol: Γενικά τα τελευταία χρόνια σπάνια βγαίνει ταινία της προκοπής.
Η τελευταία που θυμάμαι είναι η αμαρτωλή πόλη
:lol: :bigcry: :lol:
:look:
notakos600
20/01/2008, 22:16
Καθ' ότι λίγο μεγαλύτερος θα προτιμήσω το...
''Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται'', ωραία χρόνια ρε πστ μου....
gousgoun_69
20/01/2008, 22:20
''Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται'', ωραία χρόνια ρε πστ μου....
Ειδικά η σεκάνς που ξεθάβει το Triumph το φτιάχνει και ξεχύνεται στο δρόμο μες την "ομίχλη" ο Καλαβρούζος είναι όλα τα λεφτά :beer: :beer:
notakos600
20/01/2008, 22:52
Ειδικά η σεκάνς που ξεθάβει το Triumph το φτιάχνει και ξεχύνεται στο δρόμο μες την "ομίχλη" ο Καλαβρούζος είναι όλα τα λεφτά :beer: :beer:
Άμα θέλει ο ελληνικός κινηματογράφος ''κόβει'' διαμάντια, άμα θέλει όμως....
gousgoun_69
20/01/2008, 22:55
Άμα θέλει ο ελληνικός κινηματογράφος ''κόβει'' διαμάντια, άμα θέλει όμως....
Και η πλάκα είναι ότι το εν λόγω διαμάντι δεν υπάρχει σε DVD.
Μόνο σε μια χιλιοπαιγμένη άθλια βιντεοκασσέτα έχω καταφέρει να το βρώ.:(
''Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται'', ωραία χρόνια ρε πστ μου.... γμτ δεν την ξέρω την ταινία. Υπάρχει περίπτωση να την βρω σε ντιβιντι :cry: :bawl:
ΥΓ. δεν θυμόμουν το τίτλο του θρεντ και αναρωτιόμουν που συζητάγαμε για ταινίες :lol:
...................................... δεν υπάρχει σε DVD.
Μόνο σε μια χιλιοπαιγμένη άθλια βιντεοκασσέτα έχω καταφέρει να το βρώ.:( :a11: :a018: :a018: :a018:
gousgoun_69
20/01/2008, 22:58
γμτ δεν την ξέρω την ταινία. Υπάρχει περίπτωση να την βρω σε ντιβιντι :cry: :bawl:
ΥΓ. δεν θυμόμουν το τίτλο του θρεντ και αναρωτιόμουν που συζητάγαμε για ταινίες :lol:
Οπως είπα πιο πάνω δεν υπάρχει σε DVD :(
notakos600
20/01/2008, 23:08
Την είχα γράψει σε βιντεοκασέτα από την τηλεόραση όταν την είχε παίξει πριν από κάτι δεκάδες χρόνια....
Κάποια όμορφα πράγματα είναι καταδικασμένα δυστυχώς σε εξαφάνιση.
gousgoun_69
20/01/2008, 23:14
Εχω βρει κάποια διαμάντια στο www.blue-whitegt.com
ελληνικά τορεντς.θέλει εγγραφή όμως :look:
Η νουμερο 1 (με διαφορα) ταινια ολων των εποχων στην Ελλαδα ειναι "Οι τεμπεληδες της ευφορης κοιλαδας" και βρισκεται εδω http://video.google.com/videoplay?docid=8024831007162047256
Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
Η νουμερο 1 (με διαφορα) ταινια ολων των εποχων στην Ελλαδα ειναι "Οι τεμπεληδες της ευφορης κοιλαδας" και βρισκεται εδω http://video.google.com/videoplay?docid=8024831007162047256
δεν την έχω δει αυτή
αλλά επίσης από τις κορυφαίες είναι η
μάθε παιδί μου γράμματα
mats8282
21/01/2008, 09:38
Αρχιζει κυριες και κυριοι το 2ο ημιχρονο του αγωνα Μακης FC vs Θεμος UTD
Ο ανακριτης σφυριξε την εναρξη του 2ου ημιχρονου σημερα το πρωι με το σκορ 2-0 υπερ του Μακη.
Ο Θεμος υποσχεται ανατροπη,γκολ και θεαμα κατα την εξοδο απο τα αποδυτηρια οποτε αναμενουμε εξελιξεις.
Ο Μακης δηλωσε το πρωι στην μικτη ζωνη του Παπαδακη οτι το βραδυ στην εκπομπη του θα εχει και αυτος φοβερες αποκαλυψεις και απειλει με συντριβη τον πρωην κολλητο του.
Στην υπολοιπη επικαιροτητα ο καιρος θα ειναι αιθριος κατα την διαρκεια της εβδομαδας αλλα απο την Παρασκευη αναμενεται ραγδαια επιδεινωση και κακοκαιρια.
Αγαπητοι μας τηλεθεατες η συνεχεια στις οθονες σας
117638
LsKostas
21/01/2008, 10:07
Μάθε παιδί μου γράμματα
Πραγματικα η πεμπτουσια του Ελληνικου κινηματογραφου...
δολοφονικο χιουμορ,ολοι ανεξαιρετως, και δολοφονικοτερες αληθειες...
οι εκθεσεις των παιδιων στο σχολειο ... :bawl: :lol: :bawl:
οι παπαδες που εχουν γινει περισσοτεροι απ τους κατοικους ... :bawl: :lol: :bawl:
και φυσικα το τραγουδι ντισκο της εποχη "Raspoutin" στο κασετοφωνακι :a23:
state of the art TAINIA!!! :a23:
Το γαμ το "θεμα" με τα ασχετα :smokin:
Και οι δυο Μακης και Θεμος ειναι "σπατουλες" οχι απλα γλυφτρες.
Ο πρωτος ειναι μια πουρογρια μαλλον σιφηλιασμενη (εχει τα κλασσικα συμπτωματα μεγαλομανιας κλπ).
Μας ζαλησαν τα παπαρια οτι ηταν μοντελο,οτι ηταν σκιτσογραφος,οτι ηταν γιατρος,οτι ειναι συνθετης κιθαρο/αιδοιος,αγωνιστης,αδιαφθορως και αλλες πολλες τετοιες παπαριες.....συνηθως οταν καποιος θελει να τον βγαλουνε γκομενα αρχηζει να δινει την λιστα των προσοντων μηπως και του κατσει καποια/ος.
Στο τελος ο τυπος κανει δεξιωσεις,βαφτιζει τα παιδια του με αυτους που πλαγιως δινει σαν κλεφτες και απατεωνες.....ο Βαρδινογιαννης του βαφτησε την κορη...μαλλον ειναι το Μητσοτακικο συστημα.
Ο δευτερος ειναι η χοντρη,ασχημη,χαζοχαρουμενη,ψευδη κοπια του Κωστοπουλου,που καποια στιγμη μαλλον εκτος απο την μασα σκεφτηκε και οτι με την ακριβεια σημερα σε λιγο οσα τσεπωνει δεν θα του φτανουν για πουρα και 10 κιλα μπριζολιδια για πρωινο και ετσι τσεπωσε τα 5.000.000€.(αυτα λενε...το ποσα εχει τσεπωσει μεχρι σημερα δεν ξερουμε)
Προσωπικα στα παπαρια μου για τα ποσα "μασανε" και αν κανουν το "τρενακι" μεταξι τους.
Αυτο που μου την δινει στην ολη ιστορια ειναι οτι εχουμε 2008 και απο την δημιουργια του Ελληνικου κρατους 1870/90 εχουμε ακομα 5/10 οικογενειες που κανουν οτι γουσταρουν και "εμεις" ειμαστε απλως θεατες ,λες και ζουμε σε αλλη χωρα.
Λες και τα λεφτα που τρωνε οι χοντροι/σιφηλιασμενοι δεν ειναι δικα μας:smokin: και μετα βλεπω κατι γεροντακια να μην εχουν να φανε γιατι η συνταξη ειναι οσο δυο καφεδες στο Φαληρο,νεους να σκιζονται σε μαλακιες δουλειες για 500€..
Ολοι πουλημενοι ειναι απο παντα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Το γαμ το "θεμα" με τα ασχετα :smokin:
Και οι δυο Μακης και Θεμος ειναι "σπατουλες" οχι απλα γλυφτρες.------
Ολοι πουλημενοι ειναι απο παντα.
ε όχι και άσχετα
πάντως έχεις δίκιο αλαλούμ (http://video.google.com/googleplayer.swf?autoPlay=true&docId=5134104464293203492) κατάσταση
:lol: :lol:
Gandalf dr685sm
21/01/2008, 11:34
κόλπα δημοσιότητος και η λεία των τσακαλιών...
Ακριβώς όπως οι κύνες, ορμάνε ο ένας στον άλλον για την μεγαλύτερη λεία, έτσι μπορεί να δείξει κανείς και την εικόνα των ΜΜΕ σήμερα.
Οι δέ του ενός καναλιού να κάνουν το παγώνι και να δείχνουν την εφημερίδα... οι υπάλληλοι νίπτουν τας χείρας τους (και καλά κάνουν) οι δε δύο δημοσιογράφοι να μάχονται , "υπερ πίστεως , αγνότητας και τιμής".
Απο κάτω είναι κάτι αποχαυνωμένοι που τους κοιτάνε, αλλά οι περισσότεροι την έχουν κάνει απο το θέατρο αηδιασμένοι απο το θέαμα.
Εμένα εξηγήστε μου ρε παιδιά σας παρακαλώ πως κάποιος άνθρωπος που δηλώνει 15 μύρια ανά έτος (και καλά κάνει και τα έχει) μπορεί να μαζέψει το 1/3 αυτών σε ορισμένο διάστημα και να το δώσει;.... πόσο άφελής μπορείς να είσαι για να το πιστέψεις;
Όσο για τον έταιρο συνεργάτη... λίγο μετριασμός του "ΕΓΩ" δεν έβλαψε κανέναν...
Την ίδια στιγμή πάντως που...
1- Η παιδεία περνάει κρίσιμη περίοδο.
2- Η υγεία και το ΕΣΥ αργοπεθαίνουν.
3- Ο Καραμανλής θα τεθεί αντιμετώπος με Τούρκικα τερτίπια.
4- Η νέα μόδα στο ασφαλιστικό , είναι να μας περνάνε πλαστικά χερούλια μετά τα 67 και στον λάκκο απευθείας με χρέωση των χερουλιών συν τόκους , έξοδα και εργατικά στα παιδιά μας.
Ειδικά για τα ΜΜΕ...
Ευτυχώς που υπάρχουν τα Video Clubs, τα torrent και το web και έχουμε και κάτι άλλο πέρα απο εσάς.
Gandalf
Χώρισε (οικονομικά) το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής (ΘΕμοςΜΑκης) και όλοι ασχολούνται με αυτούς!!
Α,ρε Πετραλιά, τυχερή που είσαι!! κανείς δεν ασχολείται με σένα και τα νομοσχέδια που επεξεργάζεσαι!!
Δεν ξέρω ποιός από τους δυο φταίει και πόσο μακρυά φτάνουν τα συμφέροντα τους...
Ένα όμως είναι σίγουρο :
ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ:
1) ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ DVD ή ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
2) ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΤΑΙΩ, ΝΑΙ ΦΤΑΙΩ. . . . ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Η ΕΞΟΥΣΙΑ - ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ....
ΤΟ ΞΕΡΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sea
Χώρισε (οικονομικά) το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής (ΘΕμοςΜΑκης) και όλοι ασχολούνται με αυτούς!!
Α,ρε Πετραλιά, τυχερή που είσαι!! κανείς δεν ασχολείται με σένα και τα νομοσχέδια που επεξεργάζεσαι!!
Δεν ξέρω ποιός από τους δυο φταίει και πόσο μακρυά φτάνουν τα συμφέροντα τους...
Ένα όμως είναι σίγουρο :
ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ:
1) ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ DVD ή ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΤΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
2) ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΤΑΙΩ, ΝΑΙ ΦΤΑΙΩ. . . . ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Η ΕΞΟΥΣΙΑ - ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ....
ΤΟ ΞΕΡΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ...
+απειρο φίλε μου
Αυτο που μου την δινει στην ολη ιστορια ειναι οτι εχουμε 2008 και απο την δημιουργια του Ελληνικου κρατους 1870/90 εχουμε ακομα 5/10 οικογενειες που κανουν οτι γουσταρουν και "εμεις" ειμαστε απλως θεατες ,λες και ζουμε σε αλλη χωρα.
Και βρεθηκε ενας ανθρωπος εκτος 5/10 οικογενειων να τα μασησει και πεσανε να τον φανε.
Αει σιχτιρ:lol:
Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2008
Αλλαγή σκηνικού στην DVDάδα; Μπααααα!
.
Του Δημήτρη Τσακαλία
.
Ο Θέμος Αναστασιάδης πήγε στο Βυζάντιο; Έδωσε ή πήρε από τον Ανδριανό το μονταρισμένο dvd; Μήπως όμως είχε προηγουμένως παραδώσει εκείνος στο Μαξίμου αμοντάριστο αντίγραφό του;Αφού λοιπόν έχουν πέραση τα ενημερωτικά σενάρια, γιατί να μη φτιάξουμε κι εμείς ένα; Ίσως περιέχει λανθασμένες υποθέσεις, αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον.
ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Τρεις «φίλοι», οι δύο, τηλεοπτικά πρόσωπα-κράχτες, έφτιαξαν μια εφημερίδα, για την οποία αποφάσισαν να είναι αντιπολιτευτική. Σωστά έπραξαν, γιατί μόνο έτσι παίρνει υπεραξία. Μια κυβέρνηση κερδίζει από μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα πολλά, αλλά χάνει πιο πολλά από μια αντικυβερνητική. Πάει κι ανάποδα: Μια κυβέρνηση χάνει πολλά αν αντιστρέψει τη γραμμή της μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα, αλλά γλιτώνει πολλά περισσότερα αν αλλάξει μια που την αντιπολιτεύεται. Αφού οι μάγκες κατάφεραν για καιρό να κοπανάνε στο κεφάλι την Κυβέρνηση. Αφού έριξαν κι έναν υπουργό, τον Απασχόλησης, είπαν, «Τώρα είναι η ώρα για την κονόμα».Ίδρυσαν μια άλλη εταιρεία, πήραν ένα χοντρό δάνειο από τράπεζα, αγόρασαν την δικιά τους εφημερίδα και τσέπωσαν τα φράγκα. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα και το έκαναν και οι τρεις, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να πουλήσουν την εφημερίδα τους σε τρίτον, σφυρίζοντας αμέριμνοι ότι θα φιλοκυβερνητική, κάτι που οι κυβερνώντες περίμεναν καθήμενοι στ' αβγά τους.
Εις εκ των τριών μετόχων όμως, ο κατέχων το 40%, καθόταν σ' αναμμένα κάρβουνα και διάβηκε το Ρουβίκωνα: έσπασε τη γραμμή. Ο άλλος 40% το ψυλλιάστηκε και είδε να τον βγάζουν έξω απ' το παιχνίδι. Διαπίστωσε ότι ο πρώτος είχε ήδη τσεπώσει λεφτά από επιχειρηματία, ουσιαστικά δηλαδή είχε πουλήσει προκαταβολικά τις μετοχές του.
Είχε δίκιο γιατί ο τρίτος, ο 20%, θα πήγαινε με το 40% του οικονομικά ισχυρού επιχειρηματία, οπότε ο ίδιος θα έμενε μπουκάλα και θα πουλούσε το δικό του 40% για ένα κομμάτι ψωμί. Κάρφωσε λοιπόν το φίλο του στην Κυβέρνηση για είσπραξη μαύρου χρήματος. Ίσως οι κρατούντες το γνώριζαν, αλλά πλέον υπήρχε ο κίνδυνος να κατηγορηθούν για αμέλεια...
Περισσότερα θα βρούτε εδώ. (http://blog-akis. blogspot.com/2008/01/blog-post_1609. html)
Βάλτε και δικές σας ιδέες. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2008
Αλλαγή σκηνικού στην DVDάδα; Μπααααα!
.
Του Δημήτρη Τσακαλία
.
Ο Θέμος Αναστασιάδης πήγε στο Βυζάντιο; Έδωσε ή πήρε από τον Ανδριανό το μονταρισμένο dvd; Μήπως όμως είχε προηγουμένως παραδώσει εκείνος στο Μαξίμου αμοντάριστο αντίγραφό του;Αφού λοιπόν έχουν πέραση τα ενημερωτικά σενάρια, γιατί να μη φτιάξουμε κι εμείς ένα; Ίσως περιέχει λανθασμένες υποθέσεις, αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον.
ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Τρεις «φίλοι», οι δύο, τηλεοπτικά πρόσωπα-κράχτες, έφτιαξαν μια εφημερίδα, για την οποία αποφάσισαν να είναι αντιπολιτευτική. Σωστά έπραξαν, γιατί μόνο έτσι παίρνει υπεραξία. Μια κυβέρνηση κερδίζει από μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα πολλά, αλλά χάνει πιο πολλά από μια αντικυβερνητική. Πάει κι ανάποδα: Μια κυβέρνηση χάνει πολλά αν αντιστρέψει τη γραμμή της μια φιλοκυβερνητική εφημερίδα, αλλά γλιτώνει πολλά περισσότερα αν αλλάξει μια που την αντιπολιτεύεται. Αφού οι μάγκες κατάφεραν για καιρό να κοπανάνε στο κεφάλι την Κυβέρνηση. Αφού έριξαν κι έναν υπουργό, τον Απασχόλησης, είπαν, «Τώρα είναι η ώρα για την κονόμα».Ίδρυσαν μια άλλη εταιρεία, πήραν ένα χοντρό δάνειο από τράπεζα, αγόρασαν την δικιά τους εφημερίδα και τσέπωσαν τα φράγκα. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα και το έκαναν και οι τρεις, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να πουλήσουν την εφημερίδα τους σε τρίτον, σφυρίζοντας αμέριμνοι ότι θα φιλοκυβερνητική, κάτι που οι κυβερνώντες περίμεναν καθήμενοι στ' αβγά τους.
Εις εκ των τριών μετόχων όμως, ο κατέχων το 40%, καθόταν σ' αναμμένα κάρβουνα και διάβηκε το Ρουβίκωνα: έσπασε τη γραμμή. Ο άλλος 40% το ψυλλιάστηκε και είδε να τον βγάζουν έξω απ' το παιχνίδι. Διαπίστωσε ότι ο πρώτος είχε ήδη τσεπώσει λεφτά από επιχειρηματία, ουσιαστικά δηλαδή είχε πουλήσει προκαταβολικά τις μετοχές του.
Είχε δίκιο γιατί ο τρίτος, ο 20%, θα πήγαινε με το 40% του οικονομικά ισχυρού επιχειρηματία, οπότε ο ίδιος θα έμενε μπουκάλα και θα πουλούσε το δικό του 40% για ένα κομμάτι ψωμί. Κάρφωσε λοιπόν το φίλο του στην Κυβέρνηση για είσπραξη μαύρου χρήματος. Ίσως οι κρατούντες το γνώριζαν, αλλά πλέον υπήρχε ο κίνδυνος να κατηγορηθούν για αμέλεια...
Περισσότερα θα βρούτε εδώ. (http://blog-akis. blogspot.com/2008/01/blog-post_1609. html)
Βάλτε και δικές σας ιδέες. :wave2:
ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
ΤΙΤΛΟΣ EΡΓΟΥ : ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ Νο 5,2 (Ευρώ)
LsKostas
22/01/2008, 14:54
Οσο γι αυτο που ρωτησες...μισω τα κομματοσκυλα...ελπιζω να εχει δικιο ο μουσατος...
Κανω quote τον εαυτο μου:beer:
τελικα οπως δειχνει το δικιο το εχει ο Θεμος...
Οταν ολοι δειχνουν να χτυπανε εναν τοτε την εχουν λερωμενη την φωλια τους...
Α ρε σαπιλα...σημερα ημουν σε δημοσια υπηρεσια...εφαγαν τετοια φελεκια
που θα το θυμουνται για καιρο.
Φανταστειτε τι γινεται σε Υπουργεια και τωρα πανε
να τα κουκουλωσουν με προσχημα ενα roz Dvd...
μόνο ένα έχω εγώ να πω...και τίποτα άλλο...
ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ...ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ "ΑΥΤΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!
Υ.Γ.την υγεία μας να έχουμε εμείς οι υπόλοιποι και ίσως κάποια μέρα να γυρίσει και για 'μας η πουτ@ν@ η ζωή, αν όχι τότε δεν τρέχει τίποτα ας είμαστε εμείς καλά γενικά και να συνεχίζουμε να καβαλάμε τα μοτόρια μας που γεμίζουν όλο μας το είναι!!!!!! :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
κόλπα δημοσιότητος και η λεία των τσακαλιών...
Ακριβώς όπως οι κύνες, ορμάνε ο ένας στον άλλον για την μεγαλύτερη λεία, έτσι μπορεί να δείξει κανείς και την εικόνα των ΜΜΕ σήμερα.
Οι δέ του ενός καναλιού να κάνουν το παγώνι και να δείχνουν την εφημερίδα... οι υπάλληλοι νίπτουν τας χείρας τους (και καλά κάνουν) οι δε δύο δημοσιογράφοι να μάχονται , "υπερ πίστεως , αγνότητας και τιμής".
Απο κάτω είναι κάτι αποχαυνωμένοι που τους κοιτάνε, αλλά οι περισσότεροι την έχουν κάνει απο το θέατρο αηδιασμένοι απο το θέαμα.
Εμένα εξηγήστε μου ρε παιδιά σας παρακαλώ πως κάποιος άνθρωπος που δηλώνει 15 μύρια ανά έτος (και καλά κάνει και τα έχει) μπορεί να μαζέψει το 1/3 αυτών σε ορισμένο διάστημα και να το δώσει;.... πόσο άφελής μπορείς να είσαι για να το πιστέψεις;
Όσο για τον έταιρο συνεργάτη... λίγο μετριασμός του "ΕΓΩ" δεν έβλαψε κανέναν...
Την ίδια στιγμή πάντως που...
1- Η παιδεία περνάει κρίσιμη περίοδο.
2- Η υγεία και το ΕΣΥ αργοπεθαίνουν.
3- Ο Καραμανλής θα τεθεί αντιμετώπος με Τούρκικα τερτίπια.
4- Η νέα μόδα στο ασφαλιστικό , είναι να μας περνάνε πλαστικά χερούλια μετά τα 67 και στον λάκκο απευθείας με χρέωση των χερουλιών συν τόκους , έξοδα και εργατικά στα παιδιά μας.
Ειδικά για τα ΜΜΕ...
Ευτυχώς που υπάρχουν τα Video Clubs, τα torrent και το web και έχουμε και κάτι άλλο πέρα απο εσάς.
Gandalf
+650!!! Μας δουλεύουν κανονικά στο χαζοκούτι και τις φυλλάδες τους!! :yuck: :yuck:
κατι μαγειρευετε και μας εχουν στρεψει τη προσοχη αλλου......
από τη σημερινή ελευθεροτυπία
117964
mats8282
23/01/2008, 09:32
Προσωπικα δεν βαζω Θεμο και Μακη στο ιδιο τσουβαλι.
Σιγουρα δεν ειναι αγιος ο Μακης αλλα σε σχεση με τον Θεμο ειναι πολυ καλυτερος.
Μου κανει φοβερη εντυπωση το γεγονος οτι λεει δημοσια ψαχτε οτι θελετε δεν θα βρειτε ουτε ενα ευρω παραπανω απο αυτα που βγαζω σαν δημοσιογραφος.
Ή πολυ εξυπνος ειναι και τα εχει κανει ετσι που δεν θα βρει κανενας τιποτα ή πολυ εντιμος.....
Το πρωτο ειναι σιγουρο,οτι ειναι πανεξυπνος,το δευτερο πρεπει να αποδειχθει αφου τον κανει φυλλο και φτερο η εφορια.
Απο την αλλη τοσο εξυπνος και να την πατησει με τον Θεμο ετσι?Μαλλον εβγαλε την ουρα του απ'εξω οταν ειδε που παει το πραγμα.Τι να πω....
Ας περιμενουμε να εξελιχθουν τα πραγματα στο συγκεκριμενο ζητημα αλλα απο την αλλη μην ξεχναμε και τα αλλα ζητηματα.Οσο και αν θελουν τα ΜΜΕ να τα ξεχασουμε.
Η Ελευθεροτυπια εχει προηγουμενα και με τους 2 λογω αποκαλυψεων τους για ροζ τηλεφωνικες γραμμες κτλ κτλ αν και μου αρεσε το εν λογω πρωτοσελιδο :lol:
πάρτε κλι άλλα 2 σκιτσα από την ελευθεροτυπία
1
117991
mats8282
23/01/2008, 10:13
Ειναι κορυφη ο Σταθης :beer:
ουπς
αντιληφθήκαμε ότι οι 5 πόλοι εξουσίας (νομοθετική-δικαστική-εκτελεστική-μμε-κεφάλαιο) ζουν από και με την διαπλοκή?
κοσμοιστορικά γεγονότα!
mats8282
23/01/2008, 13:08
Αυτα τα ξεραμε ολοι.Απλα τωρα εγιναν πιο συγκεκριμενα....
Ειναι οπως σε καποιες εκπομπες που βγαινει και λεει ενας,για παραδειγμα:
Ξερουμε οτι οι βουλευτες ειναι ετσι και ετσι,δεν αναφερομαι στους παρευρισκομενους....
Οπως και αλλα παραδειγματα....
Η αστυνομια ειναι διεφθαρμενη απο λιγους κακους αστυνομικους...
Οι δικαστες το ιδιο...
Οι δημοσιογραφοι το ιδιο...
Αλλα δεν ειναι λιγοι....Ειναι πολλοι....Δυστυχως....Και πρεπει καποια στιγμη να γυρισει τουμπα το θεμα να ξεκαθαρισει αυτη η χωρα απο τα λαμογια.
veletzas
23/01/2008, 23:59
Αλλα δεν ειναι λιγοι....Ειναι πολλοι....Δυστυχως....Και πρεπει καποια στιγμη να γυρισει τουμπα το θεμα να ξεκαθαρισει αυτη η χωρα απο τα λαμογια.
ειναι τοσοι πολλοι που αν ενωθουν θα μας φανε ζωντανους:beer:
δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ο pitsirikos έχει δώσει ρέστα αυτές τις μέρες
ένα μικρό απόσπασμα
Εκεί που χάνεται η μπάλα, όμως, είναι στις εφημερίδες: δημοσιογράφοι -κυρίως «αριστεροί»- που καταδέχονται να γράφουν σε εφημερίδες που δεν τις διαβάζει κανείς, αλλά πουλάνε φύλλα επειδή πάνε πακέτο με τις «Εμμανουέλλες», τον Μπρους Λι και τον Τσάκι Τσαν, γράφουν κάτι ατελείωτα κατεβατά για το πόσο κακό κάνουν ο Θέμος και ο Μάκης στο δημοσιογραφικό λειτούργημα.
και εδώ (http://pitsirikos.blogspot.com/2008/01/blog-post_24.html) ολόκληρο το κείμενο
costas81
24/01/2008, 11:49
για δείτε και αυτό!!!! (http://kojakdaily.blogspot.com/2008/01/blog-post_24.html)
mats8282
24/01/2008, 11:54
Αυτο το περιεχομενο κυκλοφορησε πολυ.Και λενε οτι αυτο κοπηκε απο το πρωτοτυπο DVD.
Οτι ο Καραμανλης το φυσαει το τρομπονι και οτι η Νατασα εχει παει με τον Ζαχοπουλο....
Ολες οι φαντασιωσεις που ειχα με την Νατασσσσσσσσσα γκρεμιστηκαν σαν αχυρα στον τυφωνα.
:bawl: :bawl: :bawl: :blush: :blush: :blush:
ΥΓ Το κατα ποσο ισχυουν βεβαια ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και προσωπικα ειδιακ το δευτερο ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ :wave2: