PDA

View Full Version : ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7

SUZUKAKIAΣ
04/04/2008, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από kasiotis
Ηρθές κιόλας για διακοπές?

Αν πάω απο βδομάδα θα σου στείλω μηνυμα..;)

Αχ ρε Βασιλη γαμωτο εφυγα.....

Ειχα ερθει 16 με 29 μαρτη και πηγα για 2 προπονησεις μονο....

Γιατι την μια ειχε αερα την αλλη μου χαλασε η απομονωση την αλλη ημουν μονος μου και σκατα δεν το ευχαρηστηθηκα!!!

Τεσπα......

kasiotis
04/04/2008, 18:04
Οκ. Δεν πειράζει στην επόμενη... :wave2:

R-1nas
05/04/2008, 19:07
Ειδα βιντεακια απο το youtube. μια χαρα φαινεται !

Το κομματι με το τσιμεντο τι λεει ?

Επισης μπηκα στο σιτε που ειπατε αλλα δεν καταλαβα και πολλα.

Ουτε λεφτα λεει ουτε τπτ....

Ειναι με 20λεπτα σεσσιον? η οπως Σερρες που μπαινεις οποτε γουσταρεις ?

Επισης στο excel αρχειο που ειχε το σιτε παλι δεν καταλαβα τιποτα για τον προγραμματισμο.

kasiotis
05/04/2008, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Ειδα βιντεακια απο το youtube. μια χαρα φαινεται !

Το κομματι με το τσιμεντο τι λεει ?

Επισης μπηκα στο σιτε που ειπατε αλλα δεν καταλαβα και πολλα.

Ουτε λεφτα λεει ουτε τπτ....

Ειναι με 20λεπτα σεσσιον? η οπως Σερρες που μπαινεις οποτε γουσταρεις ?

Επισης στο excel αρχειο που ειχε το σιτε παλι δεν καταλαβα τιποτα για τον προγραμματισμο.

Στο excel όποτε λεει td τότε είναι ανοιχτή για το κοινό. Δηλαδη 5-6 φορές το χρόνο.

Το σύστημα δεν είναι σαν τις Σερρες, μπαίνεις για ένα μισάωρο και μετα μπαίνουν τα αυτοκίνητα, και μετα πάλι οι μηχανές κτλ. Το κόστος είναι 40 ευρω και συνήθως βγάινουν 3 20λέπτα ίσως 4.

Σχόλια για την πρόσφυση δεν μπορώ να κάνω αφου οι χρόνοι μου δεν μου το επιτρέπουν. Περίμενε τον JimK7..

SUZUKAKIAΣ
05/04/2008, 21:15
καλοοο/////

126533

SUZUKAKIAΣ
06/04/2008, 17:25
Ναι εγω ειμαι!!!!!
1098s POWER

126658

DrIoannis
07/04/2008, 20:27
Σήμερα...

126751

DrIoannis
07/04/2008, 20:27
.

126757

DrIoannis
07/04/2008, 20:33
...

126761

DrIoannis
07/04/2008, 20:33
....

126762

DrIoannis
07/04/2008, 20:34
.....

126763

DrIoannis
07/04/2008, 20:35
.......

126766

DrIoannis
07/04/2008, 20:39
........

126772

DrIoannis
07/04/2008, 20:39
.......
......

126773

DrIoannis
07/04/2008, 20:40
......
......
......

126775

DrIoannis
07/04/2008, 20:41
...
...
...

126776

DrIoannis
07/04/2008, 20:42
.
.
.

126777

Da.Vintage
08/04/2008, 06:54
Ποια κουφάλα έκανε 48,7 και κοκορεύεται κι όλας...:rotflmao:

SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 07:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas

Μηπως εννοεις 47,7????

nktR
08/04/2008, 07:56

45,7 δεν μου είχες πεί ότι έκανες και ότι δεν έχεις πατήσει καν στο νησί ? :rolleyes: :a54:

Meni0s
08/04/2008, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
45,7 δεν μου είχες πεί ότι έκανες και ότι δεν έχεις πατήσει καν στο νησί ? :rolleyes: :a54:

Ρε μλκ George σε καταλαβαν ολοι? :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλημερες!!!!!:sun: :beer:

DrIoannis
08/04/2008, 08:32

Μάλιστα στα πρόλαβε ο JIMK7?Μάλιστα τώρα άρχισε άμεση επικοινωνία με Yamahάκιδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ?Ο 1098S το έκανε και χαλαράαα.

SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Ο 1098S το έκανε και χαλαράαα.

:eek: :eek:

:a8: :a8:

:a46: :a46:

:a54: :a54:

:a08: :a08:

:a23: :a23:

:a25: :a25:

Da.Vintage
09/04/2008, 07:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Μηπως εννοεις 47,7????

Kόψε κανα δέκατο γιατί θα τα σκοτώσω όλα τα παιδια στο σχολικό...

Καλά ρε μλκ και εσύ δίνεις το φιλαράκι σου στεγνά...επειδή πάω και κάνω αυθημερόν κρυφές προπονήσεις ντυμένος ghost rider εσύ πας και τα λες?

Da.Vintage
09/04/2008, 07:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Ρε μλκ George σε καταλαβαν ολοι? :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλημερες!!!!!:sun: :beer:

:smokin:

Kαλημέρα!!!:sun:

Μάλιστα στα πρόλαβε ο JIMK7?Μάλιστα τώρα άρχισε άμεση επικοινωνία με Yamahάκιδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ?Ο 1098S το έκανε και χαλαράαα.

Αφού ήρθε να πάρει συμβουλές στο στριβειν απο ΥΑΜΑΗΑκια γιατί λέει οτι οτι δεν μπορεί να πέσει κάτω απο το 47...

Του είπα τι γραμμές θα ακολουθούσε ένα ΥΑΜΑΗΑ και θα έρθει και θα σας κόψει τους κώλους!:lol:

sniper
09/04/2008, 12:49
καλά το μηχανάκι....

καλά κι η φόρμα....

εκείνη την ΜΠΑΝΑΝΑ στην μέση ρε παλικάρι γιατί την φοράς; :confused:

DrIoannis
09/04/2008, 12:56
Στην "μπανάνα" είναι η τηλεμετρία X-Crono-T.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=49788

sniper
09/04/2008, 12:58
Στην "μπανάνα" είναι η τηλεμετρία X-Crono-T.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=49788

Ακόμα χειρότερα δλδ....

Πάνω μας δεν βάζουμε τίποτα....

τις τηλεμετρίες τις στερεώνουμε πάνω στο μηχανάκι....

DrIoannis
09/04/2008, 13:48
H τηλεμετρία είναι ουσιαστικά το τηλέφωνό του.Σωστά τα λες αλλά μέχρι να βρει που θα το στερεώσει εκεί το βάζει.

SUZUKAKIAΣ
09/04/2008, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ακόμα χειρότερα δλδ....

Πάνω μας δεν βάζουμε τίποτα....

τις τηλεμετρίες τις στερεώνουμε πάνω στο μηχανάκι....

Yes sirrrrr!!!

:a23:

:a14:

yannis27
09/04/2008, 19:58
Yes sirrrrr!!!

Χαρη.....

ΥΓ.ρε συ κατι εχει το μειλ σου δε μπορω να σου στειλω...μου τα γυριζει πισω...

makis206
10/04/2008, 07:14
Yes sirrrrr!!!

Χάρη για καλό το λέει ρε'σύ κι είναι και το σωστό, δεν το λέει για το παίξει έξυπνος, μην ξεχνάμε και τον ουσιαστικό σκοπό ενός φόρουμ..:winka:

:beer: :beer:

SUZUKAKIAΣ
10/04/2008, 07:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χάρη για καλό το λέει ρε'σύ κι είναι και το σωστό, δεν το λέει για το παίξει έξυπνος, μην ξεχνάμε και τον ουσιαστικό σκοπό ενός φόρουμ..:winka:

Οπως ολοι τα χανε βαλει και με τον φιλο τον 1098s (ξερεται ποιον λεω!!) τοτε που δεν φορουσε γαντια και του την λεγανε ολοι ,ενω το κοπελι τα χε χασει μιση ωρα πριν παει στην πιστα.....ενω ο ιδιος ξερει πολυ καλα απο ατυχημα (δυστυχως) και θα ταν ο τελευταιος απο μας εκει μεσα που δεν θα φορουσε καποιο προστατευτικο....

ή που την λεγανε στον Γιανναρο τον kawasaki οτι φορουσε τζιν ενω δεν ξερουνε γιατι δεν φορουσε και τι ελεγε και ο ιδιος....,

ετσι λενε και για το τσαντακι που δεν ξερουνε παλι...

που και να ξερανε στην συγκεκριμενη πιστα (με μεσο ορο 40 λαμβανοντασ υποψιν και την ευθεια που πανε 120χλμ και το ευθειακι αναμεσα στην κ3 κ4 που πανε 100+,δηλ χωρισ αυτα ο μεσοσ οροσ ειναι ακομα πιο κατω απο 40) ,το τσαντακι δεν δημιουργει προβλημα.....και δεν περιμενεις να την γλιτωσεισ απο το τσαντακι.......

Γι αυτο τα παιρνω....:mad:

makis206
10/04/2008, 08:13
Γι αυτο τα παιρνω....:mad:

Μην τα παίρνεις Χάρη γιατί δεν υπάρχει λόγος ρε φίλε !

Άρχισαν να μπαίνουν μερικές φωτογραφίες στις οποίες εντοπίστηκαν μερικά λάθη των παιδιών που τρέχουν στην πίστα και κάποιοι θεώρησαν σωστό να τ'αναφέρουν, προσωπικά συμφωνώ μαζί τους γιατί καταλαβαίνω ότι δεν το έκαναν με σκοπό "να την πουν" σ'αυτά τα παλικάρια που αγαπάνε το άθλημα και το δείχνουν μέσα απ'αυτές τις εικόνες αλλά μέσα απ'αυτό το θρεντ προσπαθούν κατά κάποιο τρόπο να μεταφέρουν τις γνώσεις τους και να δείξουν τον σωστό τρόπο. Μην παίρνουμε την καλοπροαίρετη επισήμανση σαν παρατήρηση..

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι όσοι έκαναν αυτές τις επισημάνσεις είναι άτομα που βρίσκονται συνεχώς στα trackdays και θα φορέσουν τη φόρμα ακόμα και στη βόλτα της Κυριακής, σκέψου το :winka:

Ακόμα κι εμείς τα εντοπίζουμε κατά βάθος αυτά τα "λαθάκια" κι ας κάνουμε τις κουνέλες:lol:, δες το κι αλλιώς λοιπόν, σαν ένα κίνητρο για να τα διορθώσουμε συντομότερα.

:beer:

SUZUKAKIAΣ
10/04/2008, 08:18
Μην τα παίρνεις Χάρη γιατί δεν υπάρχει λόγος ρε φίλε !

Άρχισαν να μπαίνουν μερικές φωτογραφίες οι οποίες σε πολλές από αυτές φαινόταν κάποια λάθη των παιδιών που τρέχουν στην πίστα και κάποιοι θεώρησαν σωστό να τ'αναφέρουν, προσωπικά συμφωνώ μαζί τους γιατί καταλαβαίνω ότι δεν το έκαναν με σκοπό "να την πουν" σ'αυτά τα παλικάρια που αγαπάνε το άθλημα και το δείχνουν μέσα απ'αυτές τις εικόνες αλλά μέσα απ'αυτό το θρεντ προσπαθούν κατά κάποιο τρόπο να μεταφέρουν τις γνώσεις τους και να δείξουν τον σωστό τρόπο. Μην παίρνουμε την καλοπροαίρετη επισήμανση σαν παρατήρηση..

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι όσοι έκαναν αυτές τις επισημάνσεις είναι άτομα που βρίσκονται συνεχώς στα trackdays και θα φορέσουν τη φόρμα ακόμα και στη βόλτα της Κυριακής, σκέψου το :winka:

Ακόμα κι εμείς τα εντοπίζουμε κατά βάθος αυτά τα "λαθάκια" κι ας κάνουμε τις κουνέλες:lol:, δες το κι αλλιώς λοιπόν, σαν ένα κίνητρο για να τα διορθώσουμε συντομότερα.

Τελως παντων....ας ειναι....:a55:

makis206
10/04/2008, 08:22
Τελως παντων....ας ειναι....
:a55:

Αχά ! Οι πολλοί καφέδες φταίνε συντεκνάκι !:lol:

sniper
10/04/2008, 09:56
Τελως παντων....ας ειναι....:a55:

Φιλαράκι χαλάρωσε λιγάκι....

Αμα δω κάποιον στην ΠΙΣΤΑ με τζην, χωρίς γάντια, με μπανάνα κλπ θα κράζω όσο γουστάρω γιατί μου δίνουν το δικαίωμα! (άσε που δεν έκραξα αλλά απλά το επισήμανα)

1. Σε πτώση με 30-40 χλμ σε ΠΙΣΤΑ, ένα παλικαρι "ξέχασε" το κινητό του στην τσέπη του (λες και θα το σήκωνε αμα τον έπαιρνε η γκόμενα τηλ όταν εστριβε στην Κ94, δυστυχώς έπεσε και του το βγάλανε απο το στομάχι με χειρουργείο. ΤΙΠΟΤΑ άλλο δεν είχε πάθει... μόνο ένα κινητό δίπλα στην σπλήνα!

2. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διακιολογία για να μπεις στην πίστα χωρίς ΦΟΥΛ εξάρτιση, η οποία συμπεριλαμβάνει και τα ΓΑΝΤΙΑ! Δεν με νοιάζουν οι δικαιολογίες. Ρώτα το Devil's Animal να σου πει ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ υπήρξε κι αυτός μια φορά στην ζωή του....

Κι επειδή δεν είμαστε εδώ για να την λέμε (λες και παίρνουμε bonus) κι αντιθέτως γουστάρουμε να βλέπουμε τους πάντες μέσα στην πίστα, κι επειδή τις φωτογραφίες εκτός από εσάς εκεί κάτω που γουστάρετε τις βλέπει κι άλλος κόσμος, κι αύριο τα παιδιά μου και τα δικά σου, έχουμε ΚΑΙ την υποχρέωση να πούμε τα στραβά που βλέπουμε.

Αυτά τα ολίγα.

JIMK7
10/04/2008, 10:58

dyo treis meres elica apo to nisi kai pire se merikoys o kolos toys aera eee:lol: katse tora poy eruo kato kai ta leme pio einai to afentiko :lol:

Y.G. kostaki krifes proponisis kanoyme pali eeee :lol: :lol:

JIMK7
10/04/2008, 11:02
:smokin:

Αφού ήρθε να πάρει συμβουλές στο στριβειν απο ΥΑΜΑΗΑκια γιατί λέει οτι οτι δεν μπορεί να πέσει κάτω απο το 47...

Του είπα τι γραμμές θα ακολουθούσε ένα ΥΑΜΑΗΑ και θα έρθει και θα σας κόψει τους κώλους!:lol:

ti les re koyladi ama katso kai sa akoyso ua me pernane ystera akoma kai ta papia :lol: :bigcry: :lol:

Da.Vintage
10/04/2008, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ti les re koyladi ama katso kai sa akoyso ua me pernane ystera akoma kai ta papia :lol: :bigcry: :lol:

Ναι ενώ τώρα σε περνάνε ήδη ακόμα τα ποδήλατα! :lol: :bigcry: :lol: :evil:

JIMK7
10/04/2008, 11:28
Ναι ενώ τώρα σε περνάνε ήδη ακόμα τα ποδήλατα! :lol: :bigcry: :lol: :evil:

prosexe filaraki tis koybente soy :rolleyes: giati mporei na soy girisoyn mpoymerak :winka:

Y.G. Exe xari mori koyfala poy eimai filojenoymenos alios ua soy elega ego katse na fygo me to kalo kai ta janaleme :lol: se exo sto xeri leme :a25: :a25: me apodijeis :lol: :lol:

SUZUKAKIAΣ
10/04/2008, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φιλαράκι χαλάρωσε λιγάκι....

Αμα δω κάποιον στην ΠΙΣΤΑ με τζην, χωρίς γάντια, με μπανάνα κλπ θα κράζω όσο γουστάρω γιατί μου δίνουν το δικαίωμα! (άσε που δεν έκραξα αλλά απλά το επισήμανα)

1. Σε πτώση με 30-40 χλμ σε ΠΙΣΤΑ, ένα παλικαρι "ξέχασε" το κινητό του στην τσέπη του (λες και θα το σήκωνε αμα τον έπαιρνε η γκόμενα τηλ όταν εστριβε στην Κ94, δυστυχώς έπεσε και του το βγάλανε απο το στομάχι με χειρουργείο. ΤΙΠΟΤΑ άλλο δεν είχε πάθει... μόνο ένα κινητό δίπλα στην σπλήνα!

2. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διακιολογία για να μπεις στην πίστα χωρίς ΦΟΥΛ εξάρτιση, η οποία συμπεριλαμβάνει και τα ΓΑΝΤΙΑ! Δεν με νοιάζουν οι δικαιολογίες. Ρώτα το Devil's Animal να σου πει ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ υπήρξε κι αυτός μια φορά στην ζωή του....

Κι επειδή δεν είμαστε εδώ για να την λέμε (λες και παίρνουμε bonus) κι αντιθέτως γουστάρουμε να βλέπουμε τους πάντες μέσα στην πίστα, κι επειδή τις φωτογραφίες εκτός από εσάς εκεί κάτω που γουστάρετε τις βλέπει κι άλλος κόσμος, κι αύριο τα παιδιά μου και τα δικά σου, έχουμε ΚΑΙ την υποχρέωση να πούμε τα στραβά που βλέπουμε.

Αυτά τα ολίγα.

Ωραια μιας τοτε και ειμαστε ''μια παρεα εδω μεσα'' ας κανεις και μια ερωτηση πιο πριν να δεις τι θα πουνε και οι ιδιοι......απλα μπορει να μην σκευτηκανε να το σχολιασουν οι ιδιοι.....

να μην το σκευτηκαν οπως το σκευτεσαι εσυ (και ειναι σωστο δεν λεω) οτι εχουμε την υποχρεωση να τα λεμε.....

Αυτα......

Da.Vintage
11/04/2008, 13:21
Jimk7 έφτασες μωρή κυρία στο νησί σου...?

DrIoannis
11/04/2008, 13:50
Ήρθε ήρθε και θα τον στρώσω αύριο να μου τοποθετήσει τα πηρουνοκούταλα.Πιστεύω αύριο μεσημεράκι θα το δοκιμάσω να δω τι λένε τα revalve και με service πιρούνια.

JIMK7
11/04/2008, 14:12
Jimk7 έφτασες μωρή κυρία στο νησί σου...?

Εφτασα μορη κουλαντζα Titanas ;) σ' ευχαριστω για τη πολυ καλη παρεα που εκανες και που με φιλοξενησες μερικες μερες αν και την περισσοτερη ωρα ησουν σαν κλαμενο μ...νι αλλα σε δικαιολογω :D σου ευχομαι καλα να περνας εκει στο τρελαδικο :beer: :beer:

Υ.Γ. Περιμενω τις φωτογραφιες πως και πως :lol: :lol:

:wave2: :wave2: :wave2:

SUZUKAKIAΣ
11/04/2008, 18:41
Δεν ηξερα οτι μπορουσες να φτιαξεις ετσι την σελιδα σου στο YOU TUBE....

http://www.youtube.com/user/harrrisyahoo

ΚΑΛΗ ΕΕΕΕ???????

:smokin: :smokin:

:a47: :a47: :a47:

Da.Vintage
12/04/2008, 20:26
Ήρθε ήρθε και θα τον στρώσω αύριο να μου τοποθετήσει τα πηρουνοκούταλα.Πιστεύω αύριο μεσημεράκι θα το δοκιμάσω να δω τι λένε τα revalve και με service πιρούνια.
Εσύ Γιαννάκη μην μιλάς γιατί είσαι κωλόφαρδος που δεν βρήκαμε πατέντα να τις βάλουμε στο Στρόμ....
:lol: :lol:

Εφτασα μορη κουλαντζα Titanas ;) σ' ευχαριστω για τη πολυ καλη παρεα που εκανες και που με φιλοξενησες μερικες μερες αν και την περισσοτερη ωρα ησουν σαν κλαμενο μ...νι αλλα σε δικαιολογω :D σου ευχομαι καλα να περνας εκει στο τρελαδικο :beer: :beer:

Υ.Γ. Περιμενω τις φωτογραφιες πως και πως :lol: :lol:

:wave2: :wave2: :wave2:

Εγώ σ'ευχαριστώ φίλε για την καλή παρέα και για το ότι παραδέχτηκες στο τέλος οτι τα ΥΑΜΑΗΑ είναι τα καλύτερα...

nktR
12/04/2008, 20:32
βρε καλώς τα παλουκάρια που τη έχουν σα δοξάρια :rolleyes: :lol:

έλα λοιπόν τα καρκάλια κάτω και σκληρή προπόνηση :wave2:

Τρυπάνας εσύ μην μπερδεύεσαι.......γιατί απλά είσαι έτοιμος :lol:

JIMK7 ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερο χρόνο να τα πούμε :wave2:

JIMK7
12/04/2008, 22:17
Εσύ Γιαννάκη μην μιλάς γιατί είσαι κωλόφαρδος που δεν βρήκαμε πατέντα να τις βάλουμε στο Στρόμ....

Εγώ σ'ευχαριστώ φίλε για την καλή παρέα και για το ότι παραδέχτηκες στο τέλος οτι τα ΥΑΜΑΗΑ είναι τα καλύτερα...

Πραγματι παιδια το παραδεχτηκα οτι ειναι το καλυτερο

μπ@υρδελ@ που εχει βγει ποτε :lol: :lol:

JIMK7
12/04/2008, 22:18

JIMK7 ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερο χρόνο να τα πούμε :wave2:

Και εγω το ελπιζω φιλε nktR :beer: :beer:

nktR
12/04/2008, 23:18
Και εγω το ελπιζω φιλε nktR :beer: :beer:

για να καταλάβεις τι μπλέξιμο έχω φάει εδώ και 2 εβδομάδες με τη δουλειά,
ακόμα δουλεύω και τυπώνει σα τρελή η μηχανή και θα τελειώσω κατά τις 3 :bigcry:

άντε καλά χλμ. !!!
πίστα πότε θα πάς ? :sun: :wave2:

yannis27
13/04/2008, 11:13
Πραγματι παιδια το παραδεχτηκα οτι ειναι το καλυτερο

μπ@υρδελ@ που εχει βγει ποτε :lol: :lol:

Α!!! νομιζα κι εγω...γιατι αν ειναι να σε χαλασουνε θα εισηγηθω να σου απογορευτει η εξοδος
απο το νησι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JIMK7
14/04/2008, 21:02
πίστα πότε θα πάς ? :sun: :wave2:

Γιατι ρωτας σκοπευεις να ερθεις?:look:

:wave2: :wave2:

nktR
14/04/2008, 22:54
Γιατι ρωτας σκοπευεις να ερθεις?:look:

χχχχμμμμμμμμμμ :rolleyes: :smilea:

για να δούμε, θα κανονίσουμε κάνα τριήμερο ????? !!!! :wave2:

JIMK7
14/04/2008, 23:37
χχχχμμμμμμμμμμ :rolleyes: :smilea:

για να δούμε, θα κανονίσουμε κάνα τριήμερο ????? !!!! :wave2:

Ωραια κανονισε οταν ερθεις να παρεις τηλεφωνο να παμε στο πιστακη :beer: :beer:

R-1nas
14/04/2008, 23:45
Και εγω μεσα ! εχω σπιτι στο καρτερο !

Βασικα Πασχα θα ειμαι κατω με το R6 !

JIMK7
14/04/2008, 23:49
Και εγω μεσα ! εχω σπιτι στο καρτερο !

Βασικα Πασχα θα ειμαι κατω με το R6 !

Στο καρτερο κατα που πεφτει αυτο? :(

Βλεπω να μαζευομαστε πολλοι το Πασχα :beer: :beer:

JIMK7
14/04/2008, 23:54

127609

Nikoskazer2000
15/04/2008, 01:04

Ρε μαν δεν έχεις δει εμένα ακόμα στη μπίστα να πάθεις χοντρό νταματζ. :rotflmao:

Πάει κανείς στης Καίτης ή το διαλύσατε; :confused:

Απο τότε που βρεθήκαμε πήγα αλλες 2 Κυριακές αλλα μόνο τους μπάτσους είδα (και ξενέρωσα και έφυγα) :lol:

:wave2:

Da.Vintage
16/04/2008, 07:30

Μητσάκο...δοκιμάζεις αυτά που σου έμαθα?

JIMK7
16/04/2008, 16:29
Μητσάκο...δοκιμάζεις αυτά που σου έμαθα?

Ναι ναι ετσι ειναι καπως οπως τα λες :rolleyes: για ελα ομως και απο κοντα με το εργαλειο να μου τα δειξεις κ απο κοντα να δεις αν τα κανω ολα καλα :winka:

Da.Vintage
17/04/2008, 07:15
Ναι ναι ετσι ειναι καπως οπως τα λες :rolleyes: για ελα ομως και απο κοντα με το εργαλειο να μου τα δειξεις κ απο κοντα να δεις αν τα κανω ολα καλα :winka:

Θα πρέπει όμως να πάω με μισό γκάζι για να με προφταίνεις να βλέπεις και τίποτα...:lol:

SUZUKAKIAΣ
17/04/2008, 07:38
Μην φτιαξω το παπι να μην βρισκει κατω και να χει και γκαζια και σας :a016: και τους δυο ε??

Αντε..... :a47: :a47: :a47:

DrIoannis
17/04/2008, 08:33
Θα πρέπει όμως να πάω με μισό γκάζι για να με προφταίνεις να βλέπεις και τίποτα...:lol:

Καλά έτσι κι αλλιώς με 1/2 γκάζι θα πας γιατί αν το ανοίξεις θα βρεθείς ανάσκελα στην Κ1:D

SUZUKAKIAΣ
17/04/2008, 08:57
Καλά έτσι κι αλλιώς με 1/2 γκάζι θα πας γιατί αν το ανοίξεις θα βρεθείς ανάσκελα στην Κ1:D

Με αυτην την πιστα που μπλεξαμε.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Καλα αμα το σκευτεις και πιο πολυ ειναι να αυτοκτονεις....

Η πιστα δεν εχει ουτε μιση στροφη νορμαλ....ολα πεταλα ειναι.....

Εκτος την Κ3 που δεν ειναι πεταλο ειναι ελαχιστα μεγαλυτερη απο Γ

την Κ6 που ναι επισης Γ

την Κ7 που παρολο που ναι καλη , ειναι κατηφορικη και πρεπει να φρεναρεις σχεδον μεσα της για να μπεις στο πεταλο Κ8

και τελος η Κ13 που ναι επισης Γ

Αλλα δεν λεμε παλι καλα που χουμε τουλαχιστον και αυτη....σε αυτην την Ελλαδα που μπλεξαμε...

Εδω Ιταλια μενω σε μια πολη μικροτερη των Χανιων και στα 15 χλμ εχει πιστα που χωραει και φορμουλα 3.....

Χωρια τις πιστες που χει εδω γυρω αναλογες και μεγαλυτερες αυτης εδω...

Μεχρι και μινι μοτο ειδικη πιστα εχει και νοικιαζει μινι μοτο μονο και γινεται χαμος απο πιτσιρικαδες και ακριβα μινι μοτο υδροψυκτα και ετσι....

Και μετα λεμε πως βγαινει ο ροσσι και ο καθε ροσσι.....και γιατι τα gp ποτε δεν φιλοξενισαν Ελληνα...

127834

SUZUKAKIAΣ
17/04/2008, 09:02
Καλυτερα δεν της παει αυτο το ονομα???

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

127835

SUZUKAKIAΣ
17/04/2008, 09:10
Μετα την ευθεια που χεις ανοιξει σου ρχεται η Κ1 που ναι μικροτερη απο Γ και ειναι χαλια μετα απο μια ευθεια...

Μετα Κ2 ειναι ωραιο πεταλο δεν λεω....

Κ3 κατηφορικη και ψιλοαναποδη κλιση τα χαλαει παλι

Κ4 ωραιο πεταλο αλλα εχει 2 γραμμες οπως αυτες του δρομου πανω στην γραμμη την ιδανικη...

Κ5 ωραια σαν στροφη αννα ειναι ανηφορικη και λιγο λιγο αναποδη κλιση και παλι στην χαλαει και σ φευγει το πισω

Κ6 δεν το συζητω χαλια...εχει ενα καρουμπαλο πανω στο Γ της στροφης επειδη ανηφοριζει μεχρι την μεση και μετα κατηφοριζει

Κ7 ειναι η μονη καλη αλλα ειναι κατηφορικη και κοβεις πριν καλα καλα βγεις

Κ8 εχει μπαλωμα απο κολλα πλακιδιων

Κ9 εχει μπαλωμα απο κολλα πλακιδιων

Κ10 Μπαλωμα και χαλασμενη ασφαλτος

Το S Κ11 και Κ12 ειναι φοβερο τελειο γιατι σηκωνεται εμενα σουζα μονο του στη αλλαγη της πορειας

Και τελος η Κ13 ειναι ωραια αλλα καταντησε γλυστερη λιγο και εχει και ψιλο αναποδη κλιση.....

Με λιγα λογια παρε ενα καρτ RM1 για πχ και σκιστο εκει μεσα.......

Αλλα 1000 φορες να πηγαινω εκει παρα στους δρομους...εκει τουλαχιστον δεν εχει να σου κανουν μερικοι τους μαγκες οτι σε περνανε....

οτι λεει το χρονομετρο.....Οποτε εχει μπει ο καθενας στην θεση του.....

SUZUKAKIAΣ
17/04/2008, 09:14
Εχει βαλει κανεις βιντεο απο on-board δηλ απο πανω στην μηχανη καμερα??

Στο youtube??

Meni0s
17/04/2008, 09:37
Γεια σου ρε Σουζουκακια με τον μονολογο σου :lol: :lol: :lol:

Ο Μητσος εχει ....

Και βιντεο!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

makis206
17/04/2008, 10:07
Αλλα δεν λεμε παλι καλα που χουμε τουλαχιστον και αυτη....σε αυτην την Ελλαδα που μπλεξαμε...
Εδω Ιταλια μενω σε μια πολη μικροτερη των Χανιων και στα 15 χλμ εχει πιστα που χωραει και φορμουλα 3.....

Εκεί όμως δεν σερβίρουν τέτοια φραπεδιά !:cool:

SUZUKAKIAΣ
17/04/2008, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Γεια σου ρε Σουζουκακια με τον μονολογο σου :lol: :lol: :lol:

Ο Μητσος εχει ....

Και βιντεο!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν το χει βαλει ομως στο γιου του μπή (που το λεει και αυτος:lol: )

Μονολογος ε??Στηριξτε με ρεεεεεεεεεε........:lol: :lol:

SUZUKAKIAΣ
17/04/2008, 11:59
Εκεί όμως δεν σερβίρουν τέτοια φραπεδιά !:cool:

Αλλα μην το λες...

Χθες ημουν σε ενα καφε βαρ και ελεγε σε μια ταμπελα ''Εδω σερβιρουμε και ελληνικο φραπε'' Στα ιταλικα βεβαια..

Διοτι αυτη που το χει ειναι Ελληνιδα στις ριζες της....

DrIoannis
17/04/2008, 12:16
Η πίστα είναι πραγματικά πολύ τεχνική και σφικτή.Το κόλπο είναι η ροή και αν το καταφέρεις κάνεις καλό χρόνο.Πολύ ωραία η Κ3 όπου μπαίνεις με φόρα και βγαίνεις πλαγιολισθένοντας,η Κ5 όπου έχεις χώρο να μπεις με πολλές γραμμές, ανάλογα πώς θα βγεις από Κ4 και η Κ7-Κ8 όπου μπαίνεις με φόρα στην Κ7 και τέρμα γόνατο κάτω Κ8.Το μυστικό για γρήγορο γυρολόγιο είναι να εκμεταλλευθείς όλο το πλάτος της πίστας και να μην φοβηθείς να μπεις με φόρα και γόνατο κάτω.
Την πρώτη φορά που μπήκα απλά δεν μπορούσα να στρίψω με τίποτα.Τώρα έχω λασκάρει λίγο.

JIMK7
18/04/2008, 20:56
Τώρα έχω λασκάρει λίγο.

Αν εχεις λασκαρει παιδι μου ΓΙΑΝΝΗ περνα αυριο απο το μαγαζι να σε σφιξω λιγουλακι :lol: θα σου βαλω και κολα σπειρωματων για καλο και για κακο :lol: :rotflmao: :lol: :beer: :beer:

SUZUKAKIAΣ
18/04/2008, 21:52
Αν εχεις λασκαρει παιδι μου ΓΙΑΝΝΗ περνα αυριο απο το μαγαζι να σε σφιξω λιγουλακι :lol: θα σου βαλω και κολα σπειρωματων για καλο και για κακο :lol: :rotflmao: :lol: :beer: :beer:

Βαλε του και αυτασφαλιζομενο παξιμαδι με ενσωματωμενη σιδερενια ασφαλεια που και να ξαναλασκαρει να μην χασουμε την βιδα και το παξιμαδι..:lol: :lol:

:beer: :beer: :beer:

JIMK7
18/04/2008, 21:59
Βαλε του και αυτασφαλιζομενο παξιμαδι με ενσωματωμενη σιδερενια ασφαλεια που και να ξαναλασκαρει να μην χασουμε την βιδα και το παξιμαδι..:lol: :lol:

:beer: :beer: :beer:

Μίλησε τώρα και ο ειδικός :lol: μάλλον το πάθημα σου έγινε μάθημα εεεε :rotflmao:

Υ.Γ. Με αυτό το τρόπο γλύτωσε ο σουζουκάκιας τις υπόλοιπες βίδες που του απομείνανε
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

SUZUKAKIAΣ
18/04/2008, 22:13
Μίλησε τώρα και ο ειδικός :lol: μάλλον το πάθημα σου έγινε μάθημα εεεε :rotflmao:

Υ.Γ. Με αυτό το τρόπο γλύτωσε ο σουζουκάκιας τις υπόλοιπες βίδες που του απομείνανε

Μου χει μεινει καμια βιδα????:lol::hypnotize :hypnotize

Εσυ μιας και εισαι μια ζωη στα συνεργεια τι κανεις??
Καμια καλη πατεντα??
Τρυπας την βιδα στη ακρη και βαζεις ασφαλεια με σιρματακι??

Α μιας και ειπα πατεντας.....τι εγινε??Ο ΠΑΤΕΝΤΑΣ??Αυτος τι κανει με τισ βιδες??:lol: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

JIMK7
18/04/2008, 22:25

Μου χει μεινει καμια βιδα????:lol::hypnotize :hypnotize

Εσυ μιας και εισαι μια ζωη στα συνεργεια τι κανεις??
Καμια καλη πατεντα??
Τρυπας την βιδα στη ακρη και βαζεις ασφαλεια με σιρματακι??

Α μιας και ειπα πατεντας.....τι εγινε??Ο ΠΑΤΕΝΤΑΣ??Αυτος τι κανει με τισ βιδες??:lol: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

O ΠΑΤΕΝΤΑΣ :lol: ε δεν ξέρεις τι κάνει βιδώνει ξεβιδώνει περίπου στις χίλιες φορές τη βίδα για τσεκ :lol: :bawl: :lol: και μετά αφού κουραστεί λέει άστο θα το ξανατσεκάρω και αύριο που θα έχω καθαρότερο μυαλό ερε γλέντια :lol: :lol:

SUZUKAKIAΣ
18/04/2008, 22:32
O ΠΑΤΕΝΤΑΣ :lol: ε δεν ξέρεις τι κάνει βιδώνει ξεβιδώνει περίπου στις χίλιες φορές τη βίδα για τσεκ :lol: :bawl: :lol: και μετά αφού κουραστεί λέει άστο θα το ξανατσεκάρω και αύριο που θα έχω καθαρότερο μυαλό ερε γλέντια :lol: :lol:

Πατεντας-Θα κρατας ρε μαλακα το μηχανακι μισο λεπτο που ναι στο σταντ μην περασει καμια γατα και το ριξει??

Εγω-Ναι θα το κραταω

Πατεντας-Ωραια παω μισο λεπτο στα Χανια (7 χιλιομετρα μακρια με κινηση κ ολας)να αλλαξω το λαστιχο δεν δεν δεν θα αργησω και ερχομαι ρε να βαλω την ροδα οκ?

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

JIMK7
19/04/2008, 02:00
:a44: :a44: :a18: :a18: :a25: :a23: :a08: :a08: :beer:

128016

DrIoannis
19/04/2008, 08:53
Εχτές πήγα να κάνω λίγη προπόνηση αλλά με ΤΗΝ σκόνη που είχε μαζευτεί, πατινάζ έκανα τελικά.Τα λάστιχα όταν βγήκα είχαν μία καφετή απόχρωση.Ξεκινήσαμε με φυσητήρες και άλλα εργαλεία(BMW Z3 κλπ) να καθαρίσουμε την πίστα.Κατά την διάρκεια του "καθαρισμού" σηκώθηκε απίστευτη σκόνη από την πίστα.Η πίστα έμοιαζε σαν κουραμπιές:confused: πασπαλισμένος με μία άχνη καφέ σκόνη.Στο τέλος και μετά από επίπονες προσπάθειες 1 ώρας η κατάσταση είχε βελτιωθεί αρκετά.Σήμερα που θα πάτε θα είναι καλά :sun: .Άντε βγάλτε και καμιά φώτο,μόνο εγώ θα βγάζω!

Marinos-GSXR
19/04/2008, 21:15
....

128065

Marinos-GSXR
19/04/2008, 21:16
...

128066

Marinos-GSXR
19/04/2008, 21:17
...

128067

Marinos-GSXR
19/04/2008, 21:18
...

128068

Marinos-GSXR
19/04/2008, 21:19
..

128069

Marinos-GSXR
19/04/2008, 21:20
...

128071

babis_o_flou
19/04/2008, 21:24
....

128074

R-1nas
19/04/2008, 21:38
Ερωτησεις μικρου παιδιου part 2:

Μπαμπα μπαμπα... τι χρειαζεται για να λαβει καποιος μερος σε ενα μονο αγωνa στο τυμπακι με R1 ?

Ποτε ειναι ο επομενος ;

DrIoannis
19/04/2008, 21:41
Καλό είναι να ανοίξεις νέο thread.

R-1nas
19/04/2008, 22:12
τσου τσου τσου.... ειμαι αντιδραστικο παιζακι εγω

Ελα ορε κοπελια για πειτε μου τωρα που ειμαι ζεστος :D

SUZUKAKIAΣ
20/04/2008, 00:42
Καλό είναι να ανοίξεις νέο thread.

+1000

Ε σαν να μ φαινετε...

:a6: :a6: :a6: :a6:

:a27: :a27: :a27: :a27:

:a56:

JIMK7
20/04/2008, 02:00
τσου τσου τσου.... ειμαι αντιδραστικο παιζακι εγω

Ελα ορε κοπελια για πειτε μου τωρα που ειμαι ζεστος :D

Έχεις μπερδευτεί λίγο φίλε μου :lol: αυτό που βλέπεις εδώ δεν είναι το ΤΥΜΠΑΚΙ είναι πίστα κάρτ στο Βαρύπετρο :winka: αν σε ενδιαφέρει το ΤΥΜΠΑΚΙ πήγαινε εδώ :smokin: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=50938

SUZUKAKIAΣ
20/04/2008, 12:39
Έχεις μπερδευτεί λίγο φίλε μου :lol: αυτό που βλέπεις εδώ δεν είναι το ΤΥΜΠΑΚΙ είναι πίστα κάρτ στο Βαρύπετρο :winka: αν σε ενδιαφέρει το ΤΥΜΠΑΚΙ πήγαινε εδώ :smokin: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=50938

Έχεις μπερδευτεί λίγο φίλε μου :lol: αυτό που βλέπεις εδώ δεν είναι το MUGELLO είναι πίστα κάρτ στο Βαρύπετρο :winka: αν σε ενδιαφέρει το MUGELLO πήγαινε εδώ :smokin: http://www.mugellocircuit.it/curve.htm

DrIoannis
26/04/2008, 21:55
Σήμερα βρεθήκαμε στην πίστα πρώτη φορά υπό βροχή(μάλλον ψιχάλα).Ωραία ήταν ιδικά μετά που στέγνωσε :D . Σπάσανε πάλι τα χρονόμετρα(X-crono-T).:a08:.Παρόν και ο R-1nas.Ελπίζω να τον ξαναδούμε αλλά ετοιμοπόλεμο!

kasiotis
27/04/2008, 15:52
Ανοιχτά ήταν χθές..??

Πήρα τηλ για να πάω την Παρασκευή και μου είπαν οτι θα ανοίξουν ξανά απο Δευτέρα.. :mad:

Για να ακούσω χρόνους.. :D

JIMK7
29/04/2008, 23:49
Όσο περνάνε οι μέρες και έρχονται οι ζέστες :sun: η πίστα γίνετε όλο και καλύτερη για να καταλάβετε τι εννοώ εχτές που ήμουν εκεί παραλίγο να σπάσω το 47 :confused: για την ακρίβεια γύρναγα σταθερά στο 47.5 ενώ ο καλύτερος μου χρόνος την ιδία μέρα ήταν στο 47.1 :a25: :a21: ( το χειμώνα χαροπάλευα με την πολύ υγρασία που έχει εκεί ειδικά προς το βράδυ να γυρνώ στο 49 κ 48 μετά βίας :bigcry: και με πολύ ρίσκο ) οι καλύτεροι χρόνοι δεν φάνηκαν μόνο από μένα αλλά και από τα άλλα τα παιδιά :a18: που ακόμα και ο μικρός γύρισε στο 47.5 με το KAWA και κάτω από το 48 γύρναγε ακόμα και ο Κώστας με το 1098s κ ο Γιάννης με το GSXR στο 50 :a20:

Υ.Γ. Άντε πάλι τώρα καημό που θα έχω μέχρι να σπάσω το 47
:lol: :bawl: :rotflmao:

SUZUKAKIAΣ
30/04/2008, 03:49
παραλίγο να σπάσω το 47
ο καλύτερος μου χρόνος την ιδία μέρα ήταν στο 47.1
ο μικρός γύρισε στο 47.5 με το KAWA
κάτω από 48 γύρναγε ο Κώστας με το 1098s
κ ο Γιάννης με το GSXR στο 50

Καλα και γω εχω μεινει ακομα στο 48,5???
Καλα μεχρι το 43 που ναι το ρεκορ πιστας εχουμε καιρο :a018:
Α ρε και να χα 3 πραματα.....και οχι τπτ σπουδαιο....

1) Αναρτησεις οχι enduro και ας ειναι οτιδηποτε

2) Φρενα οχι enduro και ας ειναι οτιδηποτε

3) Λαστιχο πισω 165 και ας μην ειναι slick

.....................:bawl: :bawl: :bawl:

και μερικα κυβικα παραπανω!!!!!!!!!!!!

DrIoannis
30/04/2008, 10:12
Η πίστα κρατάει πολύ καλά αυτές τις μέρες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πολλούς να κατεβάσουν τους χρόνους τους.Δοκίμασα τα νέα μου λάστιχα Michelin Race slick και έριξα απλά 2sec με το καλημέρα.Βέβαια τα λάστιχα τα είδαν όλα αλλά...

128892

DrIoannis
30/04/2008, 10:14
πίσω

128893