PDA

View Full Version : Aτύχημα στην Χαλκίδα

DooKie
20/01/2008, 18:04
Σήμερα πριν 1.30 - 2ώρες έγινε ατύχημα μετά την γέφυρα της Χαλκίδας στο ρεύμα προς Αθήνα... Πήχτρα η δεξιά λωρίδα, μηχανή περνάει απο αριστερά, πάταγε δεν πάταγε διαχωριστική και ξαφνικά ένα bmw αποφασίζει να κάνει αναστροφή να γυρίσει πίσω λόγω κίνησης. Επειδή απο το αντίθετο ρεύμα δεν ερχόταν κανείς, βγάζει φλας αριστερά και χωρίς να κοιτάξει, κάνει την αναστροφή. Το μηχανάκι χτυπάει το bmw στο αριστερό φτερό με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να πέσει στα 3 μέτρα απο την μηχανή ενώ η κοπέλα του στα 10... Ευτυχώς φόραγαν και οι δύο κρανος, το παλικαρι σηκώθηκε αμέσως με πόνους στο χέρι αλλά η κοπέλα ήταν κάτω. Ήρθε ασθενοφόρο στα καπάκια και πήρε την κοπέλα αμέσως. Πολλά μπράβο σε ένα ζευγάρι μηχανόβιων που σταμάτησαν την κυκλοφορία και βοήθησαν μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο. Μακάρι η κοπέλα και ο φίλος της να είναι μια χαρα και να μην έχουν τίποτα

gousgoun_69
20/01/2008, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από DooKie
Σήμερα πριν 1.30 - 2ώρες έγινε ατύχημα μετά την γέφυρα της Χαλκίδας στο ρεύμα προς Αθήνα... Πήχτρα η δεξιά λωρίδα, μηχανή περνάει απο αριστερά, πάταγε δεν πάταγε διαχωριστική και ξαφνικά ένα bmw αποφασίζει να κάνει αναστροφή να γυρίσει πίσω λόγω κίνησης. Επειδή απο το αντίθετο ρεύμα δεν ερχόταν κανείς, βγάζει φλας αριστερά και χωρίς να κοιτάξει, κάνει την αναστροφή. Το μηχανάκι χτυπάει το bmw στο αριστερό φτερό με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να πέσει στα 3 μέτρα απο την μηχανή ενώ η κοπέλα του στα 10... Ευτυχώς φόραγαν και οι δύο κρανος, το παλικαρι σηκώθηκε αμέσως με πόνους στο χέρι αλλά η κοπέλα ήταν κάτω. Ήρθε ασθενοφόρο στα καπάκια και πήρε την κοπέλα αμέσως. Πολλά μπράβο σε ένα ζευγάρι μηχανόβιων που σταμάτησαν την κυκλοφορία και βοήθησαν μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο. Μακάρι η κοπέλα και ο φίλος της να είναι μια χαρα και να μην έχουν τίποτα

:( :( :(

:mad: :mad: :mad:

mako
20/01/2008, 19:32
:mad: :(

AFTER
20/01/2008, 19:45
:a023:

DooKie
20/01/2008, 20:07
Άμα πάντως ξέρει κανείς τα παιδιά που χτύπησαν και χρειάζονται μάρτυρες(δεν το νομίζω) μπορούν να μου στείλουν ένα πμ... Πολλοί την κάνανε απο εκέι με την δικαιολογία '' Πάμε να φύγουμε γιατί θα μας θέλουν για μάρτυρες και ποιός τρέχει τώρα....''

TROOPER
20/01/2008, 20:14
με τι να θυμωσω???

με τον ΙΧ που ειναι ο υπαιτιος

η με τον κοσμο που την εκανε για να μην ειναι μαρτυρες ???

ΘΑ ΘΥΜΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 !!!

περαστικα στα παιδια !

xampos
20/01/2008, 20:18
:(

GIXXERAKIAS
20/01/2008, 20:23
Τι να πεις ρε γμτ απο το πουθενα σου ερχεται ρε φουστη μου.Τουλαχιστον ας ειναι καλα η κοπελα μιας και το παληκαρι φαινεται οτι την γλυτωσε με ψηλα πραγματα.

Αλλα αναστροφη χωρις να κοιταξει καθρεφτες ο φουστης???

:evil: :evil:

zephyr1
20/01/2008, 21:46
Οπωσδηποτε καποιος που ηταν εκει να παει και να δηλωσει μαρτυρας.

Περσυ γερος σκοτωσε φιλο μου με τον ιδιο ακριβως τροπο και επειδη δεν πηρχε μαρτυρας ,πηραν σαν μαρτυρια μονο του γερου και βγαλαν τον φιλο μου 100% υπαιτιο.

dynogix
20/01/2008, 22:12
Παίδες εκεί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο και ίδιώς τα ΣΚ και αυτό γιατί πήζει το ρεύμα προς Αθήνα και μερικοί που το λιγότερο μαλάκες θα μπορούν να χαρακτηριστούν κάνουν αναστροφή για να πάρουν ένα δρομάκι που τους βγάζει λίγο πιο κάτω (λίγο πριν το φανάρι της SHELL) και να γλιτώσουν λίγο κίνηση...:a31: :a31: και να ξαναμποτιλιαριστούν λίγο πιο κάτω ...τι να πει κανείς...Εύχομαι περαστικά στα παιδία , πάλι στα πόδια τους!

filipp0s
20/01/2008, 22:23
:( :mad: Ελπίζω να μην είναι σοβαρό...

Ταξιδευτής
20/01/2008, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
:( :mad: Ελπίζω να μην είναι σοβαρό...

:sad: :sad: :sad:

:mad: Aλητες σιχαμενοι απαιδευτοι κουτακηδες... Ποσο βαθια τους σιχαινομαι τους πιο πολλους πλεον... :mad: :yuck:

trigger
20/01/2008, 23:41
Πάλι αναστροφή.... ΕΛΕΟΣ!!!!!! :a018: :a018: :a018: :a018:

Μακάρι να είναι και οι δύο καλά

devil's animal
20/01/2008, 23:42
μακαρι να ειναι ολα καλα!
:(

AFTER
21/01/2008, 00:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
:sad: :sad: :sad:

:mad: Aλητες σιχαμενοι απαιδευτοι κουτακηδες... Ποσο βαθια τους σιχαινομαι τους πιο πολλους πλεον... :mad: :yuck:

Δεν φταιει το κουτι, αλλα τα ΣΚΑΤΑ που εχουν μεσα στο κεφαλι τους

jen
21/01/2008, 00:23
:( Μακάρι να μην είναι σοβαρό...
Πως είναι δυνατο να βλέπεις κάτι τέτοιο και απλά να φεύγεις?
Ποτέ δεν το κατάλαβα...

Maira
21/01/2008, 01:10
Περαστικά στα παιδιά, και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!!!!

Όσο για τις αναστροφές..................................ας μη μιλήσω καλύτερα!!!!!:a11: :a02: :a018: :a023: :a016: :a016: :a016:

blackbusa
21/01/2008, 01:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
:( Μακάρι να μην είναι σοβαρό...
Πως είναι δυνατο να βλέπεις κάτι τέτοιο και απλά να φεύγεις?
Ποτέ δεν το κατάλαβα...

αν ηταν αυτοκινητα που εφευγαν,καλα εκαναν....γιατι θα δημιουργουσαν μονο χειροτερο κυκλοφοριακο,και θα καθηστερουσαν και το ασθενοφορο και την αστυνομια....αν ηταν μοτοσυκλετιστες,μαλακια μεγαλη.....και αυτο περι μαρτυρων μονο να σχολιαστει δεν μπορει...και βεβαια παντα ειναι καλο να σταματαει καποιος που μπορει να βοηθησει πραγματικα(πρωτες βοηθειες,συντονισμος κινησης κλπ) παρα για να κορευσει την περιεργια του....

περαστικα και παλι και αγυριστα....και ειπαμε....προσοχη το ΣΚ που βγαινουν ολα τα ζωα εξω και οι κουλοι...:wave2:

DIMITRIS Z750
21/01/2008, 08:59
Κριμα ρε γαμωτο χωριs λογο γιατι βαρεθηκε να περιμενη στην ουρα.ευχομαι περαστικα στα
παιδια.και σιγουρα ειναι το σημειο ασκημο εκει γιατι παντα εχει κινηση:sad: :sad:

odt
21/01/2008, 09:21
Γαμώ την πουτάνα μου...εκείνη την ώρα γύριζα από Χαλκίδα με το αυτοκίνητο...και αναρωτιόμουν γιατί έχει τόση κίνηση, μέχρι που είδα το ασθενοφόρο (το οποίο είχε μόνο αναμμένους φάρους) από το αντίθετο ρεύμα να πηγαίνει προς Χαλκίδα....

Μετά από λίγο πέρασα από το σημείο...το bmw (σειρά 1) σταματημένο σχεδόν κάθετα έκοβε το αντίθετο ρεύμα...(το ρευμα προς Χαλκίδα) και η μηχανή πεσμένη δίπλα στο αριστερό φτερό...

Είχε γαμώ τις μέρες χτες...

Ελπίζω όλοι να είναι καλά...

zephyr1
21/01/2008, 10:30
Επειδη εχουμε 2 thread με αναστροφη, θα πω ενα πραγμα : σε περιπτωση διπλη διαχωριστικης που στης πιο πολλες περιπτωσεις υπαρχει, η υπαιτιοτητα ειναι και των 2.

Αυτο πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας και να το περιμενουμε στην περιπτωση που περναμε σταματημενα αμαξια λογω κινησης.

Δεν υποστηριζω ουτε την γκομενα ουτε το bmwδακια,οταν ερχεται κατοπιν εορτης ο νομος να ορισει ποιος φταιει και ποιος οχι δεν κοιταει αν η αναστροφη ειναι η μεγαλυτερη μαλακια, βλεπει την διπλη διαχωριστικη κρινει οτι φταινε και οι 2 και αν τα συμφεροντα ειναι μεγαλα μπορει το φταιξιμο να πεσει ολο σ'αυτον που προσπερναει.

Αν θυμαστε περσυ ,εχασα ενα φιλο με την ιδια ακριβως περιπτωση, ενω προσπερναγε ενα γερο με κουτι ,ο γερος ενω ηταν η μηχανη διπλα του εκανε αναστροφη και ο φιλος μου σκωτοθηκε.

Πριν 5 μερες βγηκε η αποφαση,100% υπαιτιοτητα στον φιλο μου.Ο γερος ηταν ο μονος μαρτυρας, δηλώσε οτι κοιταξε καθρεφτη δεν ειδε τιποτα(ηταν διπλα του) και εστριψε.

Το να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια η αναστροφη δεν μου λεει τιποτα αν εγω εχω φυγει και με βγαλουν και υπαιτιο.

Το νου μας.

devil's animal
21/01/2008, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Επειδη εχουμε 2 thread με αναστροφη, θα πω ενα πραγμα : σε περιπτωση διπλη διαχωριστικης που στης πιο πολλες περιπτωσεις υπαρχει, η υπαιτιοτητα ειναι και των 2.

Αυτο πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας και να το περιμενουμε στην περιπτωση που περναμε σταματημενα αμαξια λογω κινησης.

Δεν υποστηριζω ουτε την γκομενα ουτε το bmwδακια,οταν ερχεται κατοπιν εορτης ο νομος να ορισει ποιος φταιει και ποιος οχι δεν κοιταει αν η αναστροφη ειναι η μεγαλυτερη μαλακια, βλεπει την διπλη διαχωριστικη κρινει οτι φταινε και οι 2 και αν τα συμφεροντα ειναι μεγαλα μπορει το φταιξιμο να πεσει ολο σ'αυτον που προσπερναει.

Αν θυμαστε περσυ ,εχασα ενα φιλο με την ιδια ακριβως περιπτωση, ενω προσπερναγε ενα γερο με κουτι ,ο γερος ενω ηταν η μηχανη διπλα του εκανε αναστροφη και ο φιλος μου σκωτοθηκε.

Πριν 5 μερες βγηκε η αποφαση,100% υπαιτιοτητα στον φιλο μου.Ο γερος ηταν ο μονος μαρτυρας, δηλώσε οτι κοιταξε καθρεφτη δεν ειδε τιποτα(ηταν διπλα του) και εστριψε.

Το να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια η αναστροφη δεν μου λεει τιποτα αν εγω εχω φυγει και με βγαλουν και υπαιτιο.

Το νου μας.

ρε Ζεφυρε σωστα αυτα που λες αλλα τι θα κανεις?
θα κατσεις πισω απο τα κουτια και θα φας την κινηση?
θα προσπερασεις απο δεξια με περισσοτερους κινδυνους αλλα και παλι παρανομος?

εγω προσωπικα βγαινω στο αντιθετο.παρανομο μεν σωτηριο δε.
οταν δεν ειναι κανενας στο αντιθετο προσπαθω να εχω οσο το δυνατον περισσοτερη αποσταση απο τα μποτιλιαρισμενα και κανω πορεια.
αν τωρα εχει κινηση ή διερχομενα απο το αντιθετο, παταω διαχωριστικη αλλα δεν νομιζω να θελεησει καποιος να κανει αναστροφη με τα διερχομενα να ερχονται κατα πανω του!

τεσπα ειναι να μην σου τυχει.:rolleyes:

jen
21/01/2008, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν ηταν αυτοκινητα που εφευγαν,καλα εκαναν....γιατι θα δημιουργουσαν μονο χειροτερο κυκλοφοριακο,και θα καθηστερουσαν και το ασθενοφορο και την αστυνομια....αν ηταν μοτοσυκλετιστες,μαλακια μεγαλη.....και αυτο περι μαρτυρων μονο να σχολιαστει δεν μπορει...και βεβαια παντα ειναι καλο να σταματαει καποιος που μπορει να βοηθησει πραγματικα(πρωτες βοηθειες,συντονισμος κινησης κλπ) παρα για να κορευσει την περιεργια του....

περαστικα και παλι και αγυριστα....και ειπαμε....προσοχη το ΣΚ που βγαινουν ολα τα ζωα εξω και οι κουλοι...:wave2:
Εννοώ να μην την κάνουν με ελαφρά και εντελώς απροβλημάτιστα αυτοί που είδαν τί έγινε/μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Και θεωρώ ότι 2/3 αρκούν. Δίνεις το τηλ. σου και φεύγεις αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δεν εννοώ τα ανθρωπόμορφα που σταματάνε για να χαβαλεδιάσουν...
Μου έχει τύχει να κάθομαι δίπλα σε χτυπημένο αναβάτη και να περνάει μοτοσυκλετιστής (ο Θεός να τον κάνει) και να ρωτάει φωναχτά "Πεθαμένος είναι?" (Ναι μ@λ#κα βρέχω το κεφάλι του νεκρού!?! :sick: ) Και να περνάει και όλη η παραλιακή στα 10 εκατοστά από το κεφάλι του... κι αυτό γιατί τους εμπόδιζε η πλάτη μου αλλιώς θα περνούσαν από πάνω... :mad: Τί να πεις...

zephyr1
21/01/2008, 11:24
Οχι ,απλα αυτο που λεω ειναι οτι οταν προσπερναμε σε τετοια περιπτωση κοιταμε τα χλμ. που θα χουμε να ειναι τοσα που θα αποφυγουμε την στουκα ή οταν γινει το μπαμ να την βγαλουμε οσο πιο αναιμακτα γινεται.:wave2:

Maira
21/01/2008, 11:35
Πέριπτωση στο δρόμο για Αλεποχώρι (ήμουν με το αμάξι) κολλημένη σε τρελή κίνηση πάνω σε στροφή! Στον καθρέφτη φαινόταν να κατεβαίνει ένα Transalp δικάβαλο, στο τέλος της στροφής μπροστά μου τύπος ξεκινάει αναστροφή (βαρέθηκε βλέπεις!!!)

Μόνο που δεν πήδηξα από το παράθυρο για να με ακούσει αυτός από την μηχανή να κόψει!!!! Ευτυχώς όλα καλά!!! Εκείνη τη μέρα, την ίδια μ@λ@κί@ πρέπει να την έκαναν πάνω από 20 αυτοκίνητα!!!!!!

Είναι πολλοί εκεί έξω που δε σκέφτονται!!!!!!! Και ναι θέλει μεγάλη προσοχή όταν πατάμε διαχωριστική!!!! Εκεί δεν μας καλύπτει σχεδόν τίποτα!!! (σχεδόν!)

m1ke
21/01/2008, 11:40
Οχι ,απλα αυτο που λεω ειναι οτι οταν προσπερναμε σε τετοια περιπτωση κοιταμε τα χλμ. που θα χουμε να ειναι τοσα που θα αποφυγουμε την στουκα ή οταν γινει το μπαμ να την βγαλουμε οσο πιο αναιμακτα γινεται.:wave2:

Συμφωνώ απόλυτα. Χθες είχα πάει Χαλκίδα με το τουτού και είδα άπειρες αναστροφές και απροειδοποίητες αλλαγές κατεύθυνσης. Παράλληλα έβλεπα μοτοσυκλέτες να προσπερνάνε με 80 και 100 χλμ. τα σταματημένα κουτιά από το αντίθετο ρέυμα και έλεγα από μέσα μου ότι θα γίνει η στραβή.

Με τέτοιες συνθήκες καλό θα ήταν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και υποψιασμένοι.

Ταξιδευτής
21/01/2008, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε Ζεφυρε σωστα αυτα που λες αλλα τι θα κανεις?
θα κατσεις πισω απο τα κουτια και θα φας την κινηση?
θα προσπερασεις απο δεξια με περισσοτερους κινδυνους αλλα και παλι παρανομος?

εγω προσωπικα βγαινω στο αντιθετο.παρανομο μεν σωτηριο δε.
οταν δεν ειναι κανενας στο αντιθετο προσπαθω να εχω οσο το δυνατον περισσοτερη αποσταση απο τα μποτιλιαρισμενα και κανω πορεια.
αν τωρα εχει κινηση ή διερχομενα απο το αντιθετο, παταω διαχωριστικη αλλα δεν νομιζω να θελεησει καποιος να κανει αναστροφη με τα διερχομενα να ερχονται κατα πανω του!

τεσπα ειναι να μην σου τυχει.:rolleyes:

Σταυρο ναι μεν δεν καθεσαι πισω απο τα αμαξια, αλλα ο Ζεφυρος εχει δικιο.

ΜΕΓΙΣΤΗ μ@λ@κια να κανει ο κουτακιας αναστροφη η να προσπαθησει ενω ειναι μεσα στη κινηση να χωθει σε στενο ξαφνικα, αλλα και εμεις που κινουμαστε στο αντιθετο η στη διαχωριστικη παρανομουμε και το ΞΕΡΟΥΜΕ.

Νομιζεις οτι ειναι σωτηριο αυτο φιλε; Για πες το αυτο στη μηχανη μου που εγινε 8αρι περισυ στην Τριπολη απο το μ@λακ@ που εστριψε αριστερα για να γλυτωσει τη κινηση και με πηρε μαζι του...

Την εχω πατησει ετσι και με ποναει αυτη η ιστορια! Αν δεν ειχα αντανακλαστικα να ριξω τη μηχανη με το πλαι στο αμαξι, θα ειχα περασει μεσα απο τη τζαμαρια του ανθοπωλειου...

Οι (κωλο) νεοελληνες που ονειρευονται να πιασουν ολοι απο ενα τιμονι και το μπουτι καμιας πιτσιρικας στο διπλα καθισμα φταινε!
Που ειμαστε μια χωρα ΚΑΦΡΩΝ και τσαμπα μαγκιας....
Η παιδεια που ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ δεν μπηκε στον κοπο να δωσει.
Τα αμαξια που καθε κουτση Μαρια παει και παιρνει ακομα και αν δεν το χρειαζεται παρα μονο καθε 3 και 15 του μηνα για να παει για καφε...
Που πλεον εχουν γινει τοσα πολλα που θα αρχισουν να τα βαζουν στον κ@λο τους, αλλα τα ΖΩΑ ΕΚΕΙ! Αγοραζουν συνεχως και αλλα και αλλα και αλλα.....

Τι αλλο να πω... Εχω σιχαθει τη ζωη μου πια.... Προσοχη εκει εξω αδερφια.

mouse
21/01/2008, 13:30

Υπαιτιοτητα και της μοτοσυκλέτας υπαρχει στην περιπτωση που αυτή βρίσκεται στο αντιθετο ρεύμα ή πατάει διαχωριστική λωρίδα την ώρα της προσπέρασης. Αν η μοτοσυκλέτα είναι μέσα στην λωρίδα της και έχει αναψει φλας για προσπέραση κανονικά δεν παρανομει.

Δεν γνωρίζω ποιο είναι το συγκεκριμένο άρθρο όμως για να σας παραπέμψω...

Περαστικά στα παιδιά...

zephyr1
21/01/2008, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από mouse
Υπαιτιοτητα και της μοτοσυκλέτας υπαρχει στην περιπτωση που αυτή βρίσκεται στο αντιθετο ρεύμα ή πατάει διαχωριστική λωρίδα την ώρα της προσπέρασης. Αν η μοτοσυκλέτα είναι μέσα στην λωρίδα της και έχει αναψει φλας για προσπέραση κανονικά δεν παρανομει.

Δεν γνωρίζω ποιο είναι το συγκεκριμένο άρθρο όμως για να σας παραπέμψω...

Περαστικά στα παιδιά...

Οταν εχουμε συνεχομενη διπλη διαχωριστικη χωρις να δινει προτεραιοτητα στην μια η στην αλλη λωριδα(διακεκομενες γραμμες ) απαγορευεται η προσπεραση ασχετα αν εισαι μεσα η εξω απ'αυτην.

vestromas
21/01/2008, 17:19
Περιμενω πως και πως η εθνικη να συνδεετε κατευθειαν με τη γεφυρα. Ο συγκεκριμενος κολοδρομος ετσι κ αλλιως ειναι καρμανιολα.

ktmakis
22/01/2008, 09:40
Πέρα από τους νόμους και τα γραφιεοκρατικά ρε παιδες είναι δυνατον ποτε να κινήσαι τόσο κοντά σε σταματημένα αυτοκίνητα ( που ξέρεις ότι κάποιος θα τη κάνει τη μαλακία) με ταχύτητες μεγαλύτερες των 30-40 χλμ?? Είναι σαν να αυτοκτονείς δηλαδή!!
Κάνει αναστροφή ο κύριος και ερχεται από απένταντι ο άλλος και σε κάνει κιμά και φταίς κιόλας!!!
Σαν να μου λέτε οτι στη Δροσοπούλου δεν σταματάω γιατί έχουν όλοι οι άλλοι STOP .
Πάμε πάντα με τη ταχύτητα που θα προλάβουμε το κακό και ούτε χλμ παραπάνω.
Τώρα το τι λέει ο νόμος το αφήνουμε για τις εποχές που γράφτηκε καλύτερα.
Αντί για το νόμο κοιτάμε την σωματική μας ακεραιότητα έστω και αν χρειάζεται να βγούμε παράνομα στο αντίθετο ρεύμα για να απομακρυνθούμε από το ανόητο ή αφηρημένο οδηγό.
Περαστικά στη κοπέλα και μακάρι να είναι η τελευταία τους τούμπα.

mouse
22/01/2008, 14:04
Οταν εχουμε συνεχομενη διπλη διαχωριστικη χωρις να δινει προτεραιοτητα στην μια η στην αλλη λωριδα(διακεκομενες γραμμες ) απαγορευεται η προσπεραση ασχετα αν εισαι μεσα η εξω απ'αυτην.

Θα κάτσω να το ψάξω. Βασικά έχω κολήσει τώρα γιατί αυτό το είπε δασκαλος οδήγησης, όταν έκανα τα μαθήματα για το διπλωμα. Πιο λογικό φαίνεται αυτό που λες αλλά
...πόσο μλκ πρέπει να ήταν και ο δασκαλος για να πει κάτι τέτοιο σε μια τάξη 20 υποψηφίων για δίπλωμα οδηγησης!:confused:

τεσπα ...σημασία έχει να προσέχουμε στο δρόμο!

GAS NICK
22/01/2008, 19:51
περαστικα στα παιδια

μαγκες θελει πολυ προσοχη εκει εξω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:eyepop:

blackbusa
22/01/2008, 19:55

:nono: :nono: :nono:

οχι μονο απαγορευεται η προσπεραση....απαγορευεται και να την πατησεις......θεωρειται σαν τοιχος....μπορουν να σε γραψουν αν την πατας....για το προκειμενο ατυχημα ολα παιζουν,με πιο πολυ να βγει εις βαρος της μηχανης....ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Υ.Γ. και οι διακεκομμενες δεν ειναι προτεραιοτητα....ειναι σημειο οπου επιτρεπετε η προσπεραση με κινηση στο αντιθετο ρευμα καθαρο...

mako
22/01/2008, 20:12
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα;;;; Οταν "περασεις" την διαχωριστηκη γραμμη, οδηγεις στο αντιθετο ρευμα . Θελει εξηγηση και αυτο;;;;:smilea:

zephyr1
22/01/2008, 20:17
:nono: :nono: :nono:

οχι μονο απαγορευεται η προσπεραση....απαγορευεται και να την πατησεις......θεωρειται σαν τοιχος....μπορουν να σε γραψουν αν την πατας....για το προκειμενο ατυχημα ολα παιζουν,με πιο πολυ να βγει εις βαρος της μηχανης....ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Υ.Γ. και οι διακεκομμενες δεν ειναι προτεραιοτητα....ειναι σημειο οπου επιτρεπετε η προσπεραση με κινηση στο αντιθετο ρευμα καθαρο...

Ρε Παναι τι μου κουνας το δαχτυλο, ειπα κατι αντιθετο?:confused:

blackbusa
23/01/2008, 00:33
Ρε Παναι τι μου κουνας το δαχτυλο, ειπα κατι αντιθετο?:confused:

οχι ρε Παναγο:lol: ...δεν ειπα οτι εχεις αδικο.....το :nono: πηγαινε στο οτι οχι μονο αυτο αλλα και εκεινο.....σορρυ αν καταλαβες λαθος....:blush: ...τεσπα.....:wave2:

zephyr1
23/01/2008, 10:34
οχι ρε Παναγο:lol: ...δεν ειπα οτι εχεις αδικο.....το :nono: πηγαινε στο οτι οχι μονο αυτο αλλα και εκεινο.....σορρυ αν καταλαβες λαθος....:blush: ...τεσπα.....:wave2:

:lol:
sorry εγω , Παναγιωταρε.:beer:

mouse
23/01/2008, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα;;;; Οταν "περασεις" την διαχωριστηκη γραμμη, οδηγεις στο αντιθετο ρευμα . Θελει εξηγηση και αυτο;;;;:smilea:

Δεν νομίζω ότι είπε κάποιος το αντίθετο..... Τι διάβασες ακριβώς;;;;:smilea:

ΜΟΖΑΡΤ
23/01/2008, 12:45
:lol:
sorry εγω , Παναγιωταρε.:beer:
ευτυχως εσυ δεν περνας στο αντιθετο ποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zephyr1
23/01/2008, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ευτυχως εσυ δεν περνας στο αντιθετο ποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το αλλο ΣΚ θα εχεις μηχανη για Σερρες?:look: