PDA

View Full Version : Η σημερινή βόλτα δέν πήγε καλα [ο αναβάτης είναι ΟΚ]

island
20/01/2008, 20:51
Ο αναβάτης ειναι ΟΚ (εξάρθρωση ώμου και ένα σπασμένα δάχτυλο είπαν στο νοσοκομείο)

Σήμερα όπως κάθε Κυριακή είπαμε να πάμε μια βόλτα αλλα δέν μας έκατσε και λίγο πριν βγούμε απο την πόλη ένα παιδί απο την παρέα τράκαρε με αυτοκίνητο που οδηγούσε κοπέλα και έκανε ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ!!!!

117576

island
20/01/2008, 20:52
Ο αναβάτης ειναι ΟΚ (εξάρθρωση ώμου και ένα σπασμένα δάχτυλο είπαν στο νοσοκομείο)

117577

island
20/01/2008, 20:53
η μηχανή είναι για πέταμα αφού έσπασε και το πλαίσιο

117579

island
20/01/2008, 20:54
ο αναβάτης φορούσε κράνος , μπουφάν , παντελόνι

117580

island
20/01/2008, 20:56
τι να πεις , στο τέλος φορτώσαμε την μηχανή και πήγαμε να βρούμε τους υπόλοιπους στο νοσοκομείο

117581

DooKie
20/01/2008, 20:56
Πάλι αναστροφή???:eyepop: :uplate: Περαστικά στο παιδί

GIXXERAKIAS
20/01/2008, 20:57
Οχι ρε Γιωργη ρε γμτ!!:sad:

Τουλαχιστον ειναι καλα το παιδι και δεν εγινε κατι χειροτερο. :winka:

Κι αλλη αναστροφη με θυμα μοτοσυκλετα σημερα ρε φουστη μου!!:evil: :evil:

(για το πλαισιο δεν θα πω τιποτα ειμαι καλο παιδι.:D )

island
20/01/2008, 20:58
σχόλιο της οδηγού

κάθε μέρα έρχομαι εδώ και ψωνίζω και φεύγω με αναστροφή δέν έγινε κάτι άλλη φορά

island
20/01/2008, 21:00
η μηχανή είχε 6.000 χιλιόμετρα (περίπου 6 μηνών ήταν)

GIXXERAKIAS
20/01/2008, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
σχόλιο της οδηγού

κάθε μέρα έρχομαι εδώ και ψωνίζω και φεύγω με αναστροφή δέν έγινε κάτι άλλη φορά

Μαμω το μ@υνι σου επρεπε να της πεις ρε Γιωργο!Ακου ρε τι σκεφτηκε να πει ρε η πτανα!:evil: :evil:

blackbusa
20/01/2008, 21:01
πταισμα....και ολα καλα.....περαστικα.....και αγυριστα.....:beer:

airamhag
20/01/2008, 21:02
σχόλιο της οδηγού

:a023: :a016: :a015: :a018: :a37: :a52:

ΤΙ μαλακισμενες γυναικες κυκλοφορουν εκει εξω ρπμ...

gousgoun_69
20/01/2008, 21:05
:( :(

zolotas
20/01/2008, 21:05
σχόλιο της οδηγού

:eyepop: γιατι να κυκλοφορουν τετοια φυτα ρε πουστη μου?? ελεοςςςςςςςςςς:bigcry:

Tropeas
20/01/2008, 21:11
αφού το παιδί είναι καλά....

η οδηγός κατάλαβε αυτό που έλεγε?
της το εξηγησατε ότι κανείς δεν νομιμοποιείται με την ποσότητα και την συχνότητα μιας παράνομης πράξης?
δηλαδή και το να σκοτώνεις είναι παράνομο,
αλλά αμα το κάναμε κάθε μέρα και μεις και άλλοι,
δεν θα συνέβαινε και τίποτα...
:a023: :a023: :a023:

zolotas
20/01/2008, 21:12
και φανταζομαι την φατσα αυτης της αθλιας γελαδας που παει για ψωνια :yuck: ........οπως στο δρομο που βλεπεις το μπροστινο οχημα μεσα απο το τζαμι να ανεμιζει το υπεροχο μαλλι και μολις πλαγιασεις απο διπλα .............και κοιταξεις προφιλ.........:yuck: :yuck: :a11: :a7: :a14: :a011:

DrIoannis
20/01/2008, 21:19
σχόλιο της οδηγού

Α καλάααααα.Μιλάμε για τοοοοόσοοοο ΑΣΧΕΤΗ:a56:

TROOPER
20/01/2008, 21:47
περαστικα στο παλικαρι. οτι και να πω....

road spirit
20/01/2008, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
πταισμα....και ολα καλα.....περαστικα.....και αγυριστα.....:beer: τι λες ρε Πάνο? κάταγμα, εξάρθρωση και μια μοτο για πέταμα ... είναι πταίσμα? και απο πράξη εντελώς ανεγκέφαλη??

road spirit
20/01/2008, 21:50
σχόλιο της οδηγού

κάθε μέρα έρχομαι εδώ και ψωνίζω και φεύγω με αναστροφή δέν έγινε κάτι άλλη φορά :a66: :a023:

gcrook
20/01/2008, 22:11
σχόλιο της οδηγού

:eek:
Και εγω μωρη χαμουρα επρεπε να της πεις καθε πρωι βγαινω εξω στο μπαλκονι και τον παιζω.
Συνηθως δεν περναει κανενας απο κατω...

Περαστικα στον φιλο σου και αγυριστα.
Με ποσα χλμ εγινε ρε γμτ το ατυχημα, τετοια ζημια......:sad:

boussias
20/01/2008, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
:eek:
Και εγω μωρη χαμουρα επρεπε να της πεις καθε πρωι βγαινω εξω στο μπαλκονι και τον παιζω.
Συνηθως δεν περναει κανενας απο κατω...

Περαστικα στον φιλο σου και αγυριστα.
Με ποσα χλμ εγινε ρε γμτ το ατυχημα, τετοια ζημια......:sad:

+999, Πάλι καλά που δεν είναι τίποτα σοβαρό.
Προσοχή παιδιά ο κόσμος είναι βλαμμένος!!!

filipp0s
20/01/2008, 22:26
:sad: ότι και να πεις λίγο είναι...

blackbusa
20/01/2008, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι λες ρε Πάνο? κάταγμα, εξάρθρωση και μια μοτο για πέταμα ... είναι πταίσμα? και απο πράξη εντελώς ανεγκέφαλη??

πταισμα εννοουσα τα τραυματα που επαθε το παιδι βασει της ζημιας....για να μειλαμε για κομμενο πλαισιο,πρεπει να εσκασε με πολλα....η εξαρθρωση καμμια εβδομαδα θα ειναι....το δαχτυλο αναλογα....την πραξη δεν την σχολιασα καθολου γιατι πιστευω οτι δεν χρειαζεται...το σχολιο το διαβασα και αυτο αργοτερα,και αυτο αν ειναι για καθολου σχολιασμο...μονο προσοχη ρε παιδια,και ιδιως στα προσπερασματα,και ακομα ιδικοτερα τα ΣΚ που βγαινουν ολοι οι κουλοι εξω(εγω βγηκα μονο χτες τελικα).....και παλι περαστικα....

gousgoun_69
20/01/2008, 22:31
Εγινε σε νησί το ατύχημα ?

Respect
20/01/2008, 22:35
Περαστικά!
:( :mad: :a023:

ΥΓ. Τα fiesta είναι πιο καλά αυτοκίνητα από τα Yaris ή τα kawasakia είναι χειρότερα από τα suzukia; :a21: (sorry αλλά δε κρατήθηκα.. :blush: )

marulis
20/01/2008, 22:52
Να πεις περάστηκα στο παλικάρι,
:beer: :beer: :wave2:

και την τύπισσα να την κυνηγήσει που τολμά να παραδέχεται ότι είναι επιρρεπής στο να είναι υποψήφια υπαίτια θανάτου
:mad:

Ταξιδευτής
20/01/2008, 23:39
σχόλιο της οδηγού

Κ.@.Ρ.Ι.Ο.Λ.@!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:
Α ρε πστη μου, δεν με φωναζετε γμ τη τρελα μου σε καμια τετοια φαση να γινει ΤΗΣ ανωμαλιας.... :mad: :mad: Και αμα ξαναπιασει τιμονι η παλιοψ#λα να με χ@σετε!!!!:mad:

trigger
20/01/2008, 23:44
σχόλιο της οδηγού

Και μην ξεχάσεις να το ξανακάνεις μωρή κ@ριόλ@.... :a023: :a023: :a023:

devil's animal
20/01/2008, 23:47
περαστικα στο παιδι.
:(

να την κυνηγησει μεχρι εκει που δεν παει για αντικατασταση.

φανταζομαι οτι ηρθε τοτα και κατεγραψε το συμβαν αφου υπηρχε και τραυματισμος!:sad:

edit: μηπως περασατε απο αλσος Περιστεριου κατα τις 4?

jen
21/01/2008, 00:30
:( :mad: Εχουν χαζέψει τελείως με φαίνεται...
Παλι καλά που είναι ΟΚ ο φίλος σου.... και ειχε δικούς του ανθρώπους κοντά του (για συμπαράσταση, για μάρτυρες... :rolleyes: πού φτάσαμε γμτ... )

project.breeze
21/01/2008, 00:52
Αφού το παλλικάρι δεν έπαθε κάτι το πολύ σοβαρό κρίμα για το μηχανάκι και ήταν και καινούργιο.Να την κυνηγήσει να του πάρει καινούργια και σύντομα η καργιόλα...Περαστικά:evil:

Maira
21/01/2008, 01:06
περαστικά στο παλικάρι και κουράγιο (και για την ανάρρωση και για την απώλεια της μηχανής και για τα τρεξίματα από δω και πέρα!!)

Ό,τι κα να πει κανείς τώρα για την οδηγό δεν πλησιάζει καν να περιγράψει την βλακεία της!!!!:mad: :mad: :mad:

Και πάλι περαστικά!!!!

odt
21/01/2008, 09:27
Περαστικά στο παλικάρι, εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά το εξαρθρωμένο χέρι για να της ρίξει της κ@ργιολας μερικές σφαλιάρες να συνέλθει...:mad: :mad:

Κρίμα και για τη μηχανή...:(

CBF - HRC
21/01/2008, 09:29
:a018:
Περαστικά στο παλικάρι και γρήγορη ανάρρωση , γτμ της λιθιας οδηγού.
Πρέπει να την κηνηγήσει δικαστικά να του αγοράσει καινούργια μηχανή η πτανα!!!
:a018:

sergiosm
21/01/2008, 09:31
σχόλιο της οδηγού

:eyepop: :eyepop:

και όλα αυτά γιατί η τροχαία δεν έκοψε ποτέ κανά κ@λο για τέτοιες παραβάσεις ...

η παράνομη αναστρόφή, επειδή βαριόμαστε να πάμε παρακάτω ...
η αλλαγή λωρίδας χωρίς έλεγχο, έτσι απλά επειδή εμείς αποφασίσαμε ότι θέλουμε να αλλάξουμε λωρίδα κλπ κλπ

είναι τόσο αυτονόητα και συνηθισμένα που απλά είναι ο κανόνας ...
:sad: :sad:

Και το κακό είναι ότι οι οδηγοί αυτοί θα συνεχίσουν να οδηγούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Respect
21/01/2008, 09:42
Για τέτοια παράβαση πάντως, πιστεύω πως θα έπρεπε το κράτος να παίρνει το δίπλωμα από το παραβάτη τουλάχιστον για 5 χρόνια και κατόπιν να σε αναγκάζει να δώσεις εξετάσεις από την αρχή.-

DIMITRIS Z750
21/01/2008, 09:59
Περαστηκα στο παιδι και απο εμενα.και ευχομαι γρηγορα να τελειωση ο εφιαλτη.και να ξεχαση γρηγορα.τωρα για κοπελα τι να πειs????γιατι καποτε στην επαρχια πηγαινε ο αλλοs αντιθετα
και του λεω που παs και απαντηση του. ηταν που εγω ρε στο χωριο μου:a018: :a31: :a31:

CIRUS
21/01/2008, 10:00
περαστικά στο παλικάρι, εύχομαι σύντομα να είναι τελείως καλά οσο για την οδηγό με κάλυψαν οι προηγούμενοι!!!!

SeNNinhA
21/01/2008, 10:12
Αφού είναι καλά τότε ΟΚ. Ελπίζω να έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να αποζημιωθεί με νέα μηχανή. Τι να πείς για την λογική της κοπέλας....

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ !!!!

mats8282
21/01/2008, 10:14
Εγκληματιες...Τι να πει κανενας....Αναστροφη,αλλαγη λωριδας και στροφη σε δρομο καθετο που πρεπει να διασχισει κανεις το αντιθετο ειναι οι Νο1 αιτιες θανατηφορων ατυχηματων και τραυματισμων με διτροχα.

Μια χαρα η προταση του Respect εγω θα ελεγα να υπαρχει και φυλακιση με αναστολη για αρχη και μεσα κανονικα μετα.Οπως και για κακοτεχνιες,χρηματισμος εξεταστων κτλ κτλ.

Αυτα δεν ειναι ατυχηματα,ουτε για χαδακια.Ειναι εγκληματικες ενεργειες.

Μια στραβη μπορει να κατσει στον καθενα.Αν δεν μπορεις ομως παρε το τραινο κτλ.

ΥΓ Παθων απο αναστροφη με μηδαμινες ζημιες,σε κρανος και στο ΤΤ, αλλα τρομακτικες πιθανοτητες να παθαινα χοντρη ζημια και απο εισοδο αυτ/του στο αντιθετο να προσπερασει σταματημενα κουτια με σκοπο να μπει καμμια 10αρια μετρα παρακατω αριστερα σε στενο.....

LsKostas
21/01/2008, 10:18
ΤΙ μαλακισμενες γυναικες κυκλοφορουν εκει εξω ρπμ...

Μαρια εχουμε κι εμεις κατι μαλακες ... ασε ...

στον ανθρωπο ειναι,οχι στο φυλο

περαστικα στο παλικαρι

sapila racing
21/01/2008, 11:05
Τι να πω παραπάνω..

Φτηνα την γλύτωσε ο συνάδελφος μοτοσυκλετιστής.
Ελπίζω να την τρέξει για τον τραυματισμό, ειξαι δυστυχως ο μόνος τρόπος να καταλάβει κάτι αυτη η να μην πω.
Η ποινή της βέβαια θα είναι γελοία, αλλά δεν γίνεται τίποτα παραπάνω δυστυχως.

marios_1977
21/01/2008, 11:09
Περαστικα στο παλικαρι !

P.S : Με ποσα χλμ εσκασε στο Fiesta και εκοψε πλαισιο?

Μάριος

ermis21
21/01/2008, 18:12
περαστικά στο κοπέλι. μηχανή καινούρια θα πάρει. άλλα πράγματα δεν μπορεί να πάρει. :wave2:

cityfly
21/01/2008, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermis21
περαστικά στο κοπέλι. μηχανή καινούρια θα πάρει. άλλα πράγματα δεν μπορεί να πάρει. :wave2:

τι εννοείς άλλα πράγματα δεν μπορεί να πάρει;

λογικά αφού έκοψε πλαίσιο και ως 6 μηνών μηχανή δε θα χει κανένα πρόβλημα να πληρωθεί για ολική καταστροφή.
πρέπει να αποζημειωθεί για όλες τι φθορές στον εξοπλισμό
για ηθική βλάβη και για τον τραυματισμό (εκτός κι ο τραυματισμός περιλαμβάνεται στην ηθική βλάβη και πλεονάζω)

GIXXERAKIAS
21/01/2008, 21:00
Βρε Μανωλιο τα αυτονοητα ρε συ!:smilea:

Μηχανη μπορει να ξαναποαρει την ζωη του πισω οχι!:winka:

vangelis 64
21/01/2008, 21:18
Κάτσε να δείς τι θα πει στο δικαστήριο αυτή η σκατούλα.Λάβετε τα μέτρα σας και σκίστε την ανελέητα.:mad: :mad:

Περαστικά κι από μένα στο παιδί.:(

cityfly
21/01/2008, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Βρε Μανωλιο τα αυτονοητα ρε συ!:smilea:

Μηχανη μπορει να ξαναποαρει την ζωη του πισω οχι!:winka:

ααααααααααααααααααααααααα

:D :D
απόλυτο δίκιο

πω πω ρετάρω τελευταία άλλα ντ άλλα καταλαβαίνω
:D

vthn
22/01/2008, 18:52
περαστικά στο παιδί! να μην ξανατύχει σε κανέναν και αν ξανατύχει να είναι μόνο τα σίδερα με σοβαρές ζημιές..

η σύγκρουση έγινε επάνω στις διαγραμμίσεις; μήπως στο δικαστήριο βγουν και οι δύο φταίχτες; με πόσα χιλιόμετρα;

GAS NICK
22/01/2008, 19:40
Περαστικα στο παληκαρι πρωτα απο ολα

μηπως μπορει ο φιλος να μας φωτισει πως εγινε και εσπασε το πλαισιο σε 6 μηνων μοτο:confused:

project.breeze
22/01/2008, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
Περαστικα στο παληκαρι πρωτα απο ολα

μηπως μπορει ο φιλος να μας φωτισει πως εγινε και εσπασε το πλαισιο σε 6 μηνων μοτο:confused:

Τί σχέση έχει η παλαιότητα της μοτοσυκλέτας με την αντοχή του πλαισίου σε περίπτωση σύγκρουσης κάθετα με αυτοκίνητο;:rolleyes:

orizontas
22/01/2008, 20:26
:sad: :mad:

περαστικα στο παλικαρι
τιποτε αλλο .

κυνηγητα βιασμος κλπ ενοουντε .:sad:

mats8282
23/01/2008, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
περαστικά στο παιδί! να μην ξανατύχει σε κανέναν και αν ξανατύχει να είναι μόνο τα σίδερα με σοβαρές ζημιές..

η σύγκρουση έγινε επάνω στις διαγραμμίσεις; μήπως στο δικαστήριο βγουν και οι δύο φταίχτες; με πόσα χιλιόμετρα;

Καλη ερωτηση....

Αλλα δεν νομιζω να βγει κατι αναντια στο παιδι γιατι

1ον σε συγκρουση 2 κινουμενων οχηματων η τελικη θεση δεν ειναι η θεση συγκρουσης.

2ον μπορει να εκανε ελιγμο

3ον μπορει να εριξε την μηχανη πριν την συγκρουση και να αλλαξε πορεια.

4ον καλυτερα να μας τα πει ο φιλος που εκανε το thread.

:wave2:

mako
23/01/2008, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Καλη ερωτηση....

Αλλα δεν νομιζω να βγει κατι αναντια στο παιδι γιατι

1ον σε συγκρουση 2 κινουμενων οχηματων η τελικη θεση δεν ειναι η θεση συγκρουσης.

2ον μπορει να εκανε ελιγμο

3ον μπορει να εριξε την μηχανη πριν την συγκρουση και να αλλαξε πορεια.

4ον καλυτερα να μας τα πει ο φιλος που εκανε το thread.

:wave2:

Μαλιστα!!!! Μηπως προσεξες την ασπρη γραμμη (νησιδα) κατω απο το αυτοκινητο;;;;

fantacid
23/01/2008, 14:26
σχόλιο της οδηγού

δλδ τωρα που κατι εγινε δε θα το ξανακανει???

......ή θα σκεφτει

"ε σιγα μωρε.....τοσα χρονια που το κανω μονον ενα πετυχα.....!!!"

:mad: :mad: :mad: :mad:

cityfly
23/01/2008, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako

εγώ γιατί βλέπω τη μηχανή δίπλα στη νησίδα και όχι πάνω της;

πάντως κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι η τελική θέση της μηχανής και όχι το σημείο της σύγκρουσης

mats8282
24/01/2008, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako

Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει οπως ειπα παραπανω οτι φταιει η μοτοσυκλετα που παταει μετα την πτωση την ζεβρα.Μερικους απο τους λογους τους αναλυω και τους παραθετεις.

Εγω επεσα με 20χλμ πανω σε ενα Fiesta,οταν λεω εγω κυριολεκτω...οχι η μηχανη....εγω,και το πηγα περιπου ενα μετρο μπροστα με το χειροφρενο τραβηγμενο.Ποσο μαλλον με καποια χλμ παραπανω,απο οτι φαινεται και μια μηχανη που ζυγιζει 2 φορες τα κιλα μου+++

crewdriver
24/01/2008, 10:04
τι να πουμε...αρχικα περαστικα στο φιλο...
τωρα για την κοπλεα,το εχουμε πει...οι γυναικες δε το εχουν(και δε θελω φενιστικες αηδιες τωρα,το βλεπω καθε μερα στο δρομο)....
δε καταλαβαινιουν οτι κανουν βλακειες...
+1εχει ΦΙΕΣΤΑ δηλαδη φορτν δηλαδη αχρηστο!!

SeNNinhA
24/01/2008, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει οπως ειπα παραπανω οτι φταιει η μοτοσυκλετα που παταει μετα την πτωση την ζεβρα.Μερικους απο τους λογους τους αναλυω και τους παραθετεις.

Εγω επεσα με 20χλμ πανω σε ενα Fiesta,οταν λεω εγω κυριολεκτω...οχι η μηχανη....εγω,και το πηγα περιπου ενα μετρο μπροστα με το χειροφρενο τραβηγμενο.Ποσο μαλλον με καποια χλμ παραπανω,απο οτι φαινεται και μια μηχανη που ζυγιζει 2 φορες τα κιλα μου+++

Όπως και να έχει (ακόμη και σε αυτή την περίπτωση), η μηχανή βρίσκεται στην λωρίδα της και το αυτοκίνητο (έστω και ενα μέρος του μόνο) στο αντίθετο ρεύμα.

mats8282
24/01/2008, 11:18
Και απο την στιγμη που η αναστροφη ειναι δεδομενη δεν μπορεις να κατηγορησεις τον αλλον για πατημα ζεβρας κτλ αφου οι αντιδρασεις του,οι δυναμεις που αναπτυχθηκαν και η τελικη πορεια της μηχανης πριν και κατα την συγκρουση δεν ειναι αυτη καθ'αυτη η αιτια της συγκρουσης.

island
24/01/2008, 15:00
αυτή ήταν η πορεία της μηχανής

(μήν γελάτε με το σχέδιο μου χάλασε το wacom)

118178

mats8282
24/01/2008, 15:52
Οποτε καμμια ευθυνη δεν εχει ο οδηγος της μοτοσυκλετας.-

zephyr1
24/01/2008, 16:12
:eyepop:

Τι βγηκε η αποφαση του δικαστηριου?:look:

:lol:

mats8282
24/01/2008, 17:43
Oh yeah :lol: