View Full Version : 'Ερωτηση..για.. Pcm κι Dls γραμμή
Καλημέρα σας.
Άν κι σας διαβάζω συχνά κι δέν συμμετέχω....... μήν θεωρηθώ spammer η έρωτηση μου είναι η εξής..... Έχω PSTN γράμμη σε PCM πίνακα. η ταχύτητα που πίανω είναι 28.8k μετά βίας κι κάνω τάματα για να κατέβει η σελίδα.
Άν κάποιoi καλοθελήτες γνώστες.....μπορούν να βοηθήσουν ή να με διαφωτισούν. Μπόρω να βάλω DSL η κάποιοn τρόπο για να βάλω π.χ. Α.ΡΥ.Σ.?????ρώτησα κι αλλού κι δυστηχώς δέν μπορέσανε να βοηθήσουν :confused: :confused: :confused:
Έλπίζω να μήν
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
με
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
περάσετε για.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
σπαμμερρρρρρρ :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Καλως τον στη σακκουλα με τους σπαμμερς !
ADSL η SDSL αν θες να βαλεις σιγουρα πρεπει πρωτα να δεις ποσες ωρες διαδικτυο χρησιμοποιεις το μηνα.
Μετα κανεις το λογαριασμο και βλεπεις τι σε συμφερει περισσοτερο.
:beer:
Nik0s δύστηχως πήγα απο κέι κι δεν είδα φως...... thnx πάντως για την ανταπόκριση αλλά ψάχνω κι τρόπο να βγαλω το pcm άπο το σπίτι για να μπορέσω να βάλω dsl γραμμή....
tifoefs στα internet καφε κάθομαι με τις ωρεςςςςςς κι συμφέρει να βάλω σπιτι αλλα δεν μπορώ λόγω του pcm :bigcry: :bigcry: :bigcry:
α κι επίσης δεν ειμαι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
σπάμμερνννιιααααρρρρρρρης:blush: :blush: :blush:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν θα πας στον ΟΤΕ της περιοχης σου και θα κάνεις μια αίτηση για μεταφόρα της γραμμης σου σε PSTN. Αυτο είναι εφικτο για να γινει, εαν στο κατανεμητη εξω απο την πολυκατοικια-μονοκατοικια σου επάρχουν ελευθερα ζευγάρια.
Θα σου πουνε οτι αυτο παίρνει χρόνο, και όντως παιρνει λίγο, και οτι θα σε ειδοποιησουν όταν γίνει.
Αφου κάνεις την αίτηση και περάσουν δυο-τρείς βδομάδες, ξαναπήγαινε στον ΟΤΕ και ζήτα να πας στο τεχνικό τμήμα, συνήθως βρίσκεται στο πισω μέρος των κτιρίων που στεγάζονται τα γραφεία της περιοχης. Να πας εκει και να ρωτησεις εαν εχει γίνει κάτι με την αιτηση σου. (Βασικά πιέσε τους για να γίνει κάτι :D ), επισης στο τεχνικό τμημα μπορουν να σου πουν εαν υπάρχουν ελευθερα ζευγαρια, αλλα δεν θα μπορουν να σου πουν αν δουλέυουν αν δεν τα μετρήσουν πρώτα.
Αφου γινει η μεταφορά μπορείς μετά να βάλεις οτι θές !
Επειδη είχα το ίδιο πρόβλημα μου πηρε περιπου εναμιση μήνα η διαδικασία.
Πηγα στον οτε περιπου στο μηνα απο την αιτηση, και τοτε βάλανε την αιτηση μου στην κορυφη του πακου αιτησεων :sick: . Μου ειπαν την αλλη δευτερα θα ειναι ενταξει... και όντως ήταν.
:wave2:
Η ADSL γραμμη ειναι μεσω των ιδιων χαλκινων καλωδιων του ΟΤΕ !
Αρα δε χρειαζεται να κανεις εσυ τιποτα με την PSTN. Η PSTN υπαρχει ακομα και αν εχεις ADSL !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Η ADSL γραμμη ειναι μεσω των ιδιων χαλκινων καλωδιων του ΟΤΕ !
Αρα δε χρειαζεται να κανεις εσυ τιποτα με την PSTN. Η PSTN υπαρχει ακομα και αν εχεις ADSL !!
Βασικά το pcm ειναι το πάλιοτερο συστημα στο οποιο απο μια φυσική γραμμή περνανε δυο ή τρείς τηλεφωνικοί αριθμοί.
Συναντάται σε παλίες πολυκατοικίες και στην περιπτώση την δική μου πολυκατοικία που ολοκληρώθηκε το 2004 και ο οτε επειδη έδινε τοτε πολλες γράμμες στους ολυμπιακους αγώνες να μας πετάξουν ολόυς σε pcm. :cry: :a018:
Με την αιτηση που λέω πιο πάνω απλα θα ζητήσει να του δωθει μια φυσική γραμμη μονο για τον δικο του αριθμό, κατι το οποιο έπρεπε να υπήρχε ήδη . :sick:
makis206
21/01/2008, 11:33
Όπως τα λέει ο dosko είναι, θέλει λίγο κυνήγι στον ΟΤΕ.. εδώ και δυο βδομάδες που προσπαθεί φίλος για την μετατροπή της γραμμής δεν...:sick:
Άγαπητε μου dosko σωστά τα λές η γράμμη μου είναι PSTN αλλά πάνω σε PCM πίνακα, κι όλα τα καλώδια είναι γέματα κι δεν υπάρχει γρί γραμμή ελεύθερη:eek: κι πρέπει ο οτε να βγάλει τον pcm πίνακα από την πολυκατοικία για να βάλει καθάρη γραμμή. κι τους κυνηγάω απο τον Ιούνιο........:hypnotize :hypnotize :hypnotize , έπισης η πολυκατοικία είναι καινούργια κι είχα κάνει αίτηση αναβάθμησης με αρνήτικη απάντηση δυστύχως
tifo.... στο Έλλαδισταν έχουμε pcm έν έτη 2008 τσε βάλε....:cry: :cry: :cry::( :( :(
Κανε αιτηση να σε περασουν οπτικες ινες !! Πιο ευκολα γινεται τοτε !
:eyepop:
makis206 πψιιιιττττττ να σε ρωτησώ κατι......
λές να με παρουνε για σπαμμέρρρρι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τον οτε τον κυνηγάω απο τον Ιούνη μήνα άμα ταξω ράκες λες να καταφέρω τίποτα:confused: :confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
dukeandthecity
21/01/2008, 11:41
αυτο με τον PCM πινακα δεν μας το εξηγείς λίγο ?
makis206
21/01/2008, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zorbas
makis206 πψιιιιττττττ να σε ρωτησώ κατι......
λές να με παρουνε για σπαμμέρρρρι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τον οτε τον κυνηγάω απο τον Ιούνη μήνα άμα ταξω ράκες λες να καταφέρω τίποτα:confused: :confused: :confused:
Άμα μάθω κι εγώ επιτέλους τι είναι αυτό το σπάμερ που λένε όλοι μπορεί και να καταφέρω να σου απαντήσω :uplate:
:rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξέρω αν θα πιάσει το κόλπο με τις ρακές ρε, αυτοί στα εδώ γραφεία του ΟΤΕ πρέπει να έχουνε πολλά βαρέλια στην καβάντζα και δεν μας έχουνε ανάγκη εμάς τους ιντερνετάκηδες :(
:lol: :rotflmao: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Δε χρειαζεται να ξηλωσουν τιποτα απο τα πρεσιους καλωδιακια !
Απλα θα περασουν νεα !
:D :D :D :D
Άγαπητε μου dosko σωστά τα λές η γράμμη μου είναι PSTN αλλά πάνω σε PCM πίνακα, κι όλα τα καλώδια είναι γέματα κι δεν υπάρχει γρί γραμμή ελεύθερη:eek: κι πρέπει ο οτε να βγάλει τον pcm πίνακα από την πολυκατοικία για να βάλει καθάρη γραμμή. κι τους κυνηγάω απο τον Ιούνιο........:hypnotize :hypnotize :hypnotize , έπισης η πολυκατοικία είναι καινούργια κι είχα κάνει αίτηση αναβάθμησης με αρνήτικη απάντηση δυστύχως
tifo.... στο Έλλαδισταν έχουμε pcm έν έτη 2008 τσε βάλε....:cry: :cry: :cry::( :( :(
Φιλε σορρυ αλλα ..... δυσκολα τα πράγματα αν δεν υπάρχουν γραμμές, απο οσο ξέρω χωρίς να ειμαι και σιγουρος, το μονο που μπορεί να γίνει ειναι να ρίξουν καινούργιες γραμμές. :uplate:
Κατι το οποιο δεν ειναι εντελώς απίθανο, απλα παιζει να πάρει αρκετό καιρο. (2-3 χρονάκια :hypnotize)
Σε ποια περιοχή εισαι ?
Βασικά αυτο με τις οπτικές ειναι δεν ειναι και τελιως παράλλογο :rolleyes:
αν το σπίτι σου βρίσκεται κοντα σε καποιο κέντρο αλλου τηλεπικοινώνιακου παρόχου μπορεί να καταφέρεις κάτι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Φιλε σορρυ αλλα ..... δυσκολα τα πράγματα αν δεν υπάρχουν γραμμές, απο οσο ξέρω χωρίς να ειμαι και σιγουρος, το μονο που μπορεί να γίνει ειναι να ρίξουν καινούργιες γραμμές. :uplate:
Κατι το οποιο δεν ειναι εντελώς απίθανο, απλα παιζει να πάρει αρκετό καιρο. (2-3 χρονάκια :hypnotize)
Σε ποια περιοχή εισαι ?
Βασικά αυτο με τις οπτικές ειναι δεν ειναι και τελιως παράλλογο :rolleyes:
αν το σπίτι σου βρίσκεται κοντα σε καποιο κέντρο αλλου τηλεπικοινώνιακου παρόχου μπορεί να καταφέρεις κάτι.
Ακου κει να σκεφτει οτι ειμαι παραλογος !!
Θα σε κανω σπεντζοφαι ρε !!!
:smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ακου κει να σκεφτει οτι ειμαι παραλογος !!
Θα σε κανω σπεντζοφαι ρε !!!
:smokin: :smokin: :smokin:
:look:
:lol: :lol: :lol:
Βασικα λογω των πολλων χαρουμενων pacman παραπάνω ειπα οτι δεν ειναι παράλογο :D
makis206 κί εγώ τις ίδιες απορίες εχω για το σπαμμίνγκ λένε είναι σαν το ζάππινγκ
δήλ το κόλπο με τις ράκες δέν θα πιάσει
:hypnotize πώς λέμε .... την μπ00στήσα:blush: :blush:
dukeandthecity στην πολύκατοικία έχει 1 κεντρικό πινάκα οτε κι έχει 1 καλώδιο κι απ'έξω κρέμμετε 1 κουτί του ΟΤΕ που γράφει PCM κι αυτός ο πίνακας παίρνει το καλώδιο κι μέσω του pcm μοιράζει τα τηλέφωνα σε όλλη την πολύκατοικία
tifo και dosko. λέτε?????? οπτικές ίνες????? είμαι 100 μέτρα σχεδόν απο το κέντρο του οτε περιοχη Παλλήνης. για τις οπτικές ίνες δεν θα πρέπει να σκάψουν τον ΄δρόμο???? :sad: :sad:
makis206 κί εγώ τις ίδιες απορίες εχω για το σπαμμίνγκ λένε είναι σαν το ζάππινγκ
δήλ το κόλπο με τις ράκες δέν θα πιάσει
:hypnotize πώς λέμε .... την μπ00στήσα:blush: :blush:
dukeandthecity στην πολύκατοικία έχει 1 κεντρικό πινάκα οτε κι έχει 1 καλώδιο κι απ'έξω κρέμμετε 1 κουτί του ΟΤΕ που γράφει PCM κι αυτός ο πίνακας παίρνει το καλώδιο κι μέσω του pcm μοιράζει τα τηλέφωνα σε όλλη την πολύκατοικία
tifo και dosko. λέτε?????? οπτικές ίνες????? είμαι 100 μέτρα σχεδόν απο το κέντρο του οτε περιοχη Παλλήνης. για τις οπτικές ίνες δεν θα πρέπει να σκάψουν τον ΄δρόμο???? :sad: :sad:
Βασικα, αμα εισαι τόσο κοντα σε κεντρο του οτε, τοτε μπορει να καταφέρεις να σου δώσουν καινουργια γράμμη.
Δεν τους λές μπας και σου δώσουν απο κανα διπλάνο σπίτι :smokin: :lol: :lol:
Φιλε μου δυστηχως δεν ξέρω κατι παραπάνω επι του θέματος για να σε βοηθήσω.
Εμεις στην πολυκατοικία μου τι στιγμη που εγω εκανα τις παραπάνω διαδικασίες ημασταν 4 σε pcm και είχαμε 3 ελευθέρα ζευγάρια.
Τωρα ποιος δεν πρόλαβε δεν ξέρω :smokin:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Βασικα, αμα εισαι τόσο κοντα σε κεντρο του οτε, τοτε μπορει να καταφέρεις να σου δώσουν καινουργια γράμμη.
Δεν τους λές μπας και σου δώσουν απο κανα διπλάνο σπίτι
Φιλε μου δυστηχως δεν ξέρω κατι παραπάνω επι του θέματος για να σε βοηθήσω.
Εμεις στην πολυκατοικία μου τι στιγμη που εγω εκανα τις παραπάνω διαδικασίες ημασταν 4 σε pcm και είχαμε 3 ελευθέρα ζευγάρια.
Τωρα ποιος δεν πρόλαβε δεν ξέρω
-----------------------------------------------------------------------------------
Tα δοκίμασα κι αυτά κι δέν έπιασε τόπο:( :( :( :(
Λέτε να με ματίασανε :uplate: :uplate: :uplate: τόσο τυχερός κι άτυχος συνάμα τόσο κοντά στο κέντρο του οτε σχεδόν δίπλα........
πάντως δέν παλέυετε η κάτασταση :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Λέτε πάντως με WImaxx πως το λένε να γίνει τίποτα???
Ύπαρχουν εδώ εταιρίες που να το διαθέτουν????
dukeandthecity
21/01/2008, 12:20
Σοϊλέ που λένε και οι πόντιοι. Ο κεντρικός πίνακας είναι ο πίνακας που τερματίζουν όλα τα τηλεφωνικά καλώδια των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας σου και έχει κατασκευαστέι απο τον εργολάβο. Το κουτί που γράφει PCM (το PCM ειναι και το συνεργείο του ΟΤΕ που κατασκευάζει τα κυκλώματα, οι καλωδιάδες δηλαδή) ειναι το κουτί τερματισμού του πολύζευγου καλωδίου του ΟΤΕ απο το πιο κοντινό καφάο. Το κουτι αυτο (που γράφει PCM) λέγετε εσκαλίτ. Απο το εσκαλιτ γίνεται η μεικτονόμηση στον κεντρικό πίνακα της πολυκατοικίας και ο καθένας απο εσας έχει τηλέφωνο. Ετσι γίνεται στο 99,999999% των διαμερισμάτων στην Ελλάδα. Αρα δεν καταλαβαίνω που ειναι το πρόβλημα σου. Γιατι να θες καινουριο καλώδιο-ινα-δορυφόρο ? Την γραμμή PSTN μετετρεψε την σε ADSL και thats it. Και αν θες να γίνει γρήγορα πάρε καποιο πακέτο του ΟΤΕ και όχι ενναλακτικού παρόχου.
Το μόνο προβλημα που τυχών να είχες θα ήταν αν το κύκλωμα σου ήταν φερεσυχνο αλλα δεν νομίζω να ισχύει κατι τετοιο στην περίπτωση σου. :wave2:
Κοιτα για οπτικες ινες. Λιγοτερες διαδικασιες !
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Σοϊλέ που λένε και οι πόντιοι. Ο κεντρικός πίνακας είναι ο πίνακας που τερματίζουν όλα τα τηλεφωνικά καλώδια των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας σου και έχει κατασκευαστέι απο τον εργολάβο. Το κουτί που γράφει PCM (το PCM ειναι και το συνεργείο του ΟΤΕ που κατασκευάζει τα κυκλώματα, οι καλωδιάδες δηλαδή) ειναι το κουτί τερματισμού του πολύζευγου καλωδίου του ΟΤΕ απο το πιο κοντινό καφάο. Το κουτι αυτο (που γράφει PCM) λέγετε εσκαλίτ. Απο το εσκαλιτ γίνεται η μεικτονόμηση στον κεντρικό πίνακα της πολυκατοικίας και ο καθένας απο εσας έχει τηλέφωνο. Ετσι γίνεται στο 99,999999% των διαμερισμάτων στην Ελλάδα. Αρα δεν καταλαβαίνω που ειναι το πρόβλημα σου. Γιατι να θες καινουριο καλώδιο-ινα-δορυφόρο ? Την γραμμή PSTN μετετρεψε την σε ADSL και thats it. Και αν θες να γίνει γρήγορα πάρε καποιο πακέτο του ΟΤΕ και όχι ενναλακτικού παρόχου.
Το μόνο προβλημα που τυχών να είχες θα ήταν αν το κύκλωμα σου ήταν φερεσυχνο αλλα δεν νομίζω να ισχύει κατι τετοιο στην περίπτωση σου. :wave2:
Ακριβώς ετσι ειναι,
Απλα, πιθανότατα στην περιπτωση του φίλου, οπως και στην δική μου λογω μικρου αριθμου γραμμων κατα την μεικτονόμηση στον κεντρικο πινακα της πολυκατοικίας δώσανε μεσω ενος ζευγαριου, τηλεφωνο σε 2 σπίτια.
Αυτο που χρειαζεται δηλαδη ειναι να του δωθει ενα ζευγάρι εξ ολοκληρου σε αυτον.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Το μόνο προβλημα που τυχών να είχες θα ήταν αν το κύκλωμα σου του ήταν φερεσυχνο αλλα δεν νομίζω να ισχύει κατι τετοιο στην περίπτωση σου.
Στόν οτεshop το δοκίμασα κι αυτό για conxx τζίφος.......:( :(
Είχε προηγειθή ήδη αίτηση από τον Ιούνη για την αναβάθμηση γραμμής άλλα αρνητική δυστήχως απάντηση.:mad:
λές να είμαι τοσο γκαντέμης να έπεσα στην περίπτωση του φερέσυχνου???:uplate: :uplate:
Οταν λές φερέσυχνο τι εννοείς ?? :D :blush:
Λεωνίδας
21/01/2008, 12:47
όλοι οι "αρμόδιοι" βλέπω απάντησαν :rolleyes:
ρε τίφο, δεν είναι Ολλανδία εδώ αγόρι μου :lol:
Μάκη ασχολίαστος :evil:
dukeandthecity
21/01/2008, 12:55
Ακριβώς ετσι ειναι,
Απλα, πιθανότατα στην περιπτωση του φίλου, οπως και στην δική μου λογω μικρου αριθμου γραμμων κατα την μεικτονόμηση στον κεντρικο πινακα της πολυκατοικίας δώσανε μεσω ενος ζευγαριου, τηλεφωνο σε 2 σπίτια.
Αυτο που χρειαζεται δηλαδη ειναι να του δωθει ενα ζευγάρι εξ ολοκληρου σε αυτον.
Οταν γίνεται αυτο που περιγράφεις έχουμε τα φερέσυχνα κυκλώματα. Αυτο απαιτεί τερματική συσκευή φερέσυχνων κυκλωμάτων συνήθως κοντά στον κεντρικό πίνακα της πολυκατοικίας. Η τερματική συσκευή είναι ενα πλαστικό κουτί μάρκας intracom (συνήθως) και έχει μέσα μπαταρία.
Μάλλον έχεις πέσει σε αυτή την κατηγορία..... Welcome to Greek Telecom reality.
goodnight and good luck :wave2:
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
όλοι οι "αρμόδιοι" βλέπω απάντησαν :rolleyes:
ρε τίφο, δεν είναι Ολλανδία εδώ αγόρι μου :lol:
Μάκη ασχολίαστος :evil:
Λεωνίδας οι αρμόδοι με την καλή καρδιά βοηθάνε όσο μπορούνε:beer:
Έλλαδισταν είναι εδώ tifo ουτοπικό ονείρο η όπτικη ίνα:beer:
Μάκης καλή καρδία αν κι δεν τον ξέρω:cool:
.
.
.
.
.
.
.
.
έπισης
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
σπαμμερ δεν ειναι
.
.
.
.
.
.
Μάκη το έσωσα??? :evil: :evil: :evil:
:beer: :beer: :beer: :beer:
quote:
Μάλλον έχεις πέσει σε αυτή την κατηγορία..... Welcome to Greek Telecom reality.
goodnight and good luck :wave2:
Δυστηχώς :( :( :(
θα συνέχισω να τους ενοχλώ :ninja: :ninja: :ninja:
μπας κι με βαρεθούνε κι για να ησηχάσουνε τελίκα να μου το βάλουν
λέτε????
.
.
.
.
.
.
:D :D :D
:lol: :lol: :beer:
makis206
21/01/2008, 13:17
Μάκη το έσωσα??? :evil: :evil: :evil:
Τό'χεις τό'χεις !:lol: :lol:
Τον Λεωνίδα έχασα λίγο στο διάστημα..:hypnotize
Ρε Λεώ γιατί το λες αυτό ; Πήρα τηλέφωνο απ'το σπίτι του για σύνδεση και μου είπαν αυτά τα πράγματα, ADSL δεν μπαίνει διότι το τηλέφωνο στο συγκεκριμένο σπίτι είναι συνδεδεμένο με γραμμή PCM (τέλος πάντως κάπως έτσι τα λέτε εσείς αυτά) και συμπληρώσαμε επιτόπου ένα δελτίο παραπόνων με το όνομα του ιδιοκτήτη για να το δώσουν στον ΟΤΕ και να μετατρέψουν τη γραμμή του σε PSTN. Από τότε έχει πάει 3 φορές στον ΟΤΕ απ'ότι μου είπε και τον συνδέουν με Κάιρο στα 24μεγαμπίτς :rotflmao:
Στο Δαράτσο βρίσκεται το σπίτι συγκεκριμένα, ξέρεις την περιοχή :winka:
Και δεν με νοιάζει τίποτ'αλλο παρά του πούλησα το δικό μου πισί και θα με περνάει για απατεώνα :bigcry: :rotflmao:
Α και κάτι που ξέχασα, πριν του το πουλήσω είχαμε κάνει έναν έλεγχο με το τηλέφωνό του στην ιστοελίδα του Conn-X και μας έβγαζε ότι μπορεί να βάλει την 8mbτάρα που επιθυμούσε !:confused:
Που είναι η σύνδεση ΟτΕΟ ;;:rotflmao:
makis206
21/01/2008, 13:19
θα συνέχισω να τους ενοχλώ :ninja: :ninja: :ninja:
μπας κι με βαρεθούνε κι για να ησηχάσουνε τελίκα να μου το βάλουν
λέτε????
Καλά, αυτό το "να μου το βάλουν" καλύτερα να μην τους το πεις γιατί κάτι μου λέει πως τότε θα δουλέψει ο μηχανισμός !:D
:lol: :beer: :lol:
dukeandthecity
21/01/2008, 13:20
last transmission....
Στο πάντα ερωτικο χωριό που μένω οι οτετζίδες σκιζονται να εξυπηρετήσουνε πελάτες ΟΤΕ (conn-x κλπ) γιατι ο ανταγωνισμός τους έχει τσούξει. Αν εσυ λές οτι απο Ιουνιο τους έχεις ενημερώσει και δεν έχει γίνει τπτ τοτε μάλλον και ο ΟΤΕ έχει προβλημα με τα μη διαθέσημα καλώδια του. Έχεις δύο λύσεις:
1) τους πρίζεις τα νταούλια μόνος σου. Πας συχνά στον ΟΤΕ ντυμένος αυτονομιστής τρομοκράτης ζωσμένος εκρηκτικά και απαγγέλεις στοίχους απο το κοράνι.
2) υπογράφεις συμβόλαιο με κάποιον ενναλακτικό για υπηρεσία χωρίς πάγιο ΟΤΕ (double play, zisto αν βέβαια υπάρχει διαθεσημότητα στην παλλήνη) O οτε υποχρεούται να παραδώσει κύκλωμα στον εναλλακτικό πάροχο καθαρό δυσύρματο και όχι φερέσυχνο. Δηλαδή το πρίξημο στα νταούλια θα το κάνει ο πάροχος αντι για σένα. Με αυτά που έχεις προαναφέρει βεβαια ο ΟΤΕ δεν σε εξυπηρέτησε για να σε κάνει πελάτη. Σιγά μην σκιστει για τον πάροχο. Ασε που και ο πάροχος σε καποια φάση μετα απο πολλαπλες ενοχλήσεις στον ΟΤΕ θα σε παρατήσει στο έλεος του αλλάχ.
Και οι δύο παραπάνω είναι χρονοβόρες λύσεις πάντως..... Στην θέση σου θα έκανα το 1 και μόλις μου έδινε ο ΟΤΕ καθαρή γραμμή θα έκανα το 2.
Λεωνίδας
21/01/2008, 13:20
το site του εκάστοτε παρόχου ξέρει ανά Αστικό Κέντρο αν υπάρχει διαθεσιμότητα, οπότε καλώς σας έβγαζε διαθεσιμότητα... δεν μπορεί να ξέρει τις εξαιρέσεις (πχ PCM)
κάτσε να μπει ο αρμόδιος :rolleyes: να μας πει τι γίνεται με το θέμα :wave2:
makis206
21/01/2008, 13:23
κάτσε να μπει ο αρμόδιος :rolleyes: να μας πει τι γίνεται με το θέμα :wave2:
Θα του τό'λεγα και του αρμόδιου αλλά τον έχω ήδη ζαλίσει αρκετά με τα δικά μου, εντάξει εμείς κάναμε δουλειά στο σπίτι και φορτώνω γιουτιούμπ αβέρτα πλέον αλλά δεν μου πάει η καρδιά να τον ξαναζαλίσω απ'την αρχή γι'αυτό μένω standby να δω τι θα πει του Ζορμπά !:lol:
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά, αυτό το "να μου το βάλουν" καλύτερα να μην τους το πεις γιατί κάτι μου λέει πως τότε θα δουλέψει ο μηχανισμός !
Δέν χάνω τίποτα απ'το να το δοκιμάσω :smokin:
quote:
Γιά το 1) Ντέν είναι κακή γιδέα :evil: με συνοδειά laptop κι http://boortz.com/mp3/archive/countdown.swf
Γιά το 2) Στο έλεος του Αλλάχ είμαι :(
κι εννοείτε μόλις το καταφερω άντε ΓΕΙΑ απο τον ΟΤΕ
quote:
αν μπόρεσει να μας έξηγησει ο αρμόδιος για το χάλι τότε οκ :( :(
λέτε να πάρω τα @@ μου η του σνιπερ:confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
O (Π)ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να σου δώσει γραμμή εκτός PCM αν περάσεις στο δίκτυο κάποιου εναλλακτικού παρόχου, γιατί απλά το δίκτυο δεν θα του ανήκει πια.....
Αν μένεις κοντά στον ΟΤΕ στην Παλλήνη , εκεί έχουν χώρο συνεγκατάστασης και D-SLAM , όλοι οι εναλλακτικοί , οπότε έχεις κάλυψη.
Για να κάνεις πιο γρήγορα τα πράματα , πήγαινε μέσα στους τεχνικούς , και πες να κοιτάξουν στο ΚΑΡΤΕΞ ή στον Προμηθέα , αν κάποιος στην πολυκατοικία σου είναι εκτός PCM (συνήθως ο πιο παλιός ιδιοκτήτης) και αν αυτός είναι κανένας παππούς , ή κάποιος που δεν χρησιμοποιεί internet, πες να σου κάνουν τράμπα την γραμμή του με την γραμμή σου.
Θα τους πιάσει η ευσυνειδησία και θα σου πουν ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται...κτλ. αλλά στο τέλος θα το κάνουν.
Τώρα υπάρχει και ο άλλος τρόπος , ο εναλλακτικοτρομοκρατικός , αλλά δεν είναι του παρόντος.
2) υπογράφεις συμβόλαιο με κάποιον ενναλακτικό για υπηρεσία χωρίς πάγιο ΟΤΕ (double play, zisto αν βέβαια υπάρχει διαθεσημότητα στην παλλήνη) O οτε υποχρεούται να παραδώσει κύκλωμα στον εναλλακτικό πάροχο καθαρό δυσύρματο και όχι φερέσυχνο.
:beer: Βάζουν ακόμα φερέσυχνο πριν την συσκευή?:alien: Χμμ έλεος...:yuck: