View Full Version : Γενικό Chat για Triumph
Αν δεν βρέχει γιατί πονάν τ' αρθριτικά μου.
Cpt. Haddock
05/03/2008, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
λοιπόν, παρασκευή εκεί.
οκ?
Done! :smokin:
Περιμένουμε ν' ανοίξει ο Ζευκας το ανάλογο θρεντ :D
Άντε Νίκο ξεκουβάλα κι έλα, θέλω να τα πούμε και για την "εκδρομή" που γράφεις στο "άλλο" :winka: ...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Άντε Νίκο ξεκουβάλα κι έλα, θέλω να τα πούμε και για την "εκδρομή" που γράφεις στο "άλλο" :winka: ...
Εκεί δεχόμαστε μόνο εργοστασιακά χρώματα:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Done! :smokin:
Περιμένουμε ν' ανοίξει ο Ζευκας το ανάλογο θρεντ :D
:a021: :rotflmao:
Cpt. Haddock
05/03/2008, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Εκεί δεχόμαστε μόνο εργοστασιακά χρώματα:p
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
07/03/2008, 09:58
Τις Παρασκευές μαζευόμαστε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54911)
:beer:
Τις Παρασκευές μαζευόμαστε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54911)
Μάλλον την άλλη παρασκευή θα σας έρθω, (αυτή δουλεύω):sad:
Ρεύμα θα έχει εκεί ή θα είναι οι μπύρες ζεστές? :lol:
Ρεύμα θα έχει εκεί ή θα είναι οι μπύρες ζεστές? :lol:
γιατί τι είναι ρε συ?
καμιά σπηλιά? :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
γιατί τι είναι ρε συ?
καμιά σπηλιά? :lol:
Εσύ που ζείς:confused: :confused: Τη ΔΕΗ την ξέρεις?
:D
Εσύ που ζείς:confused: :confused: Τη ΔΕΗ την ξέρεις?
:D
τι να σου πω ρε φίλε...εγώ δεν έχω τηλεόραση κ δεν ξέρω τι γίνεται στον κόσμο! :lol:
:beer: :beer: :beer:
Ποιός λάδωσε τα αφεντικά ρε για να μπεί η κατηγοριά Triumph στις πάνω θέσεις? :confused: :lol:
Cpt. Haddock
14/03/2008, 16:12
Ποιός λάδωσε τα αφεντικά ρε για να μπεί η κατηγοριά Triumph στις πάνω θέσεις? :confused: :lol:
άμα έχεις πρόσωπο :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
Μάλλον την άλλη παρασκευή θα σας έρθω, (αυτή δουλεύω):sad:
Πήγα και δεν βρήκα κανένα........ Κάποια άλλη φορά θα γνωριστούμε.
άμα έχεις πρόσωπο :smokin:
μώρε πρόσωπο έχω, γλυκό και ναζιάρικο...αλλά δεν είπα τπτ! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
Πήγα και δεν βρήκα κανένα........ Κάποια άλλη φορά θα γνωριστούμε.
τι γκαντέμης που είσαι βρε αδερφέ! :rolleyes:
πήγες κ εσύ στο μαγαζί μια από τις ελάχιστες φορές που δε μαζευτήκαμε!
τέσπα άλλη φορά να ρίχνεις κ κανά βλέφαρο στις "Συναντήσεις-Βόλτες"
τι γκαντέμης που είσαι βρε αδερφέ! :rolleyes:
πήγες κ εσύ στο μαγαζί μια από τις ελάχιστες φορές που δε μαζευτήκαμε!
τέσπα άλλη φορά να ρίχνεις κ κανά βλέφαρο στις "Συναντήσεις-Βόλτες"
Πράγματι γκαντέμης!!!!!!!!
Δεν μπορώ πάντα ξέρεις, πολλές παρασκευές απόγευμα δουλεύω, αλλά που θα μου πάει κάποια στιγμή θα γνωριστούμε :beer: :beer:
Cpt. Haddock
17/03/2008, 09:24
Παίδες σόρυ, έχω διάφορα τρεχάματα αυτό τον καιρό με το σπίτι, λογικά απο αυτή τη βδομάδα ξεμπερδεύω πλέον οπότε θα τα λέμε κανονικά πάνω απο μια guiness :D
Σήμερα αποχωρίσθηκα το Daytona :bawl: :bawl: :bawl:
Μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις το πήρα απόφαση και το πούλησα. Όλη νύχτα δεν κοιμήθηκα και μέχρι τελευταία στιγμή ήμουν έτοιμος να το ακυρώσω.
Ελπίζω το Speed Triple να απαλύνει τον πόνο του αποχωρισμού .... :sun:
Cpt. Haddock
14/05/2008, 08:10
Με το καλό να έρθει το τριπλ ρε Μαικ
mixalakis
14/05/2008, 08:57
Αφού έχει 3 κυλίνδρους καλό θα είναι!!:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Σήμερα αποχωρίσθηκα το Daytona :bawl: :bawl: :bawl:
Μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις το πήρα απόφαση και το πούλησα. Όλη νύχτα δεν κοιμήθηκα και μέχρι τελευταία στιγμή ήμουν έτοιμος να το ακυρώσω.
Ελπίζω το Speed Triple να απαλύνει τον πόνο του αποχωρισμού .... :sun:
μα 7 χιλιάρικα ρε Μιχάλη τέτοιο αστέρι? :(
τέσπα, μου φαίνεται ότι όσο κ αν το αγάπαγες, ήθελες την αλλαγή...
καλορίζικο το τριπλ κι όταν το πάρεις θα περιμένουμε φωτό!
Εγώ δεν ήθελα αλλαγή ..... αλλά δεν άντεξα άλλο την παντόφλα :blush:
Τουλάχιστον με το Triple και τα γκάζια μου θα έχω και τη γκρίνια θα γλυτώσω για την όντως άβολη θέση συνεπιβάτη του daytona.
Σε φάγανε και σένα οι 'κόφτες'... άρχισες τις εκπτώσεις, σε λίγο σε βλέπω να δίνεις το speed και να κυκλοφοράς μόνο με κουτί:p
Σε φάγανε και σένα οι 'κόφτες'... άρχισες τις εκπτώσεις, σε λίγο σε βλέπω να δίνεις το speed και να κυκλοφοράς μόνο με κουτί:p
Μπα παρήλθε η μόδα του κουτιού. Τώρα θέλουν mega-scooter πολυθρόνα με χώρο για τσάντες καλλυντικά, ψώνια κλπ. :rolleyes:
mixalakis
15/05/2008, 07:51
Εγώ δεν ήθελα αλλαγή ..... αλλά δεν άντεξα άλλο την παντόφλα :blush:
Τουλάχιστον με το Triple και τα γκάζια μου θα έχω και τη γκρίνια θα γλυτώσω για την όντως άβολη θέση συνεπιβάτη του daytona.
Δηλαδή πήρες triple για να έχει άνετη θέση συνεπιβάτη;:confused: :confused:
Κάτι μου λέει ότι δεν γλυτώνεις την πατόφλα με τίποτα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Δηλαδή πήρες triple για να έχει άνετη θέση συνεπιβάτη;:confused: :confused:
Κάτι μου λέει ότι δεν γλυτώνεις την πατόφλα με τίποτα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao:
Την έπεισα ότι είναι "τουριστικό" και δεν "τρέχει" τόσο όσο το daytona. :rolleyes:
Cpt. Haddock
16/05/2008, 07:59
Την έπεισα ότι είναι "τουριστικό" και δεν "τρέχει" τόσο όσο το daytona. :rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχεις να φάς σφαλιάρα....
Λοιπόν δύο μήνες μετά έχω να δηλώσω ότι σας διέψευσα :D
Όταν η γυναίκα μόλις έχει πάρει καινούργιο αυτοκίνητο και σου λέει πάρε το Triple να πάμε βόλτα ... αυτό σημαίνει πολλά. :smokin:
Λοιπόν δύο μήνες μετά έχω να δηλώσω ότι σας διέψευσα :D
Όταν η γυναίκα μόλις έχει πάρει καινούργιο αυτοκίνητο και σου λέει πάρε το Triple να πάμε βόλτα ... αυτό σημαίνει πολλά. :smokin:
σημαίνει ότι είναι σιδηρόκωλη? :wacko:
Τι έγινε ρε Cpt????
έκανες update στον Τίγρη και ούτε μία παράθεση εντυπώσεων????? :a13:
Ναί ρε προδ...-εχμ, καπ10 ήθελα να πώ-
για πές μας, πόσο υπέροχο είναι το ΝΕΟ σου μηχανάκι...? :rotflmao:
Cpt. Haddock
17/11/2008, 19:20
υπομονή παίδες, όλα θα γίνουν εν καιρώ :wave2: :beer: :wave2:
Μια χαρα ειναι το μηχανάκι... αλλά 955 ΔΕΝ είναι, δυστυχώς :sad:
gia sas paidia kai kaloriziko cap epitelous eides to fos:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: elpizo sintoma na vre8oume oloi gia voltoula sas pe8imisa:bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
01/12/2008, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
gia sas paidia kai kaloriziko cap epitelous eides to fos:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: elpizo sintoma na vre8oume oloi gia voltoula sas pe8imisa:bigcry: :bigcry:
Ναι, ρε. άντε να δουμε και πως ειναι ο τίγρης... :lol:
Cpt. Haddock
02/12/2008, 06:33
Διαχειριστής!
Ατο θρεντ με τα σερβις/αντιπροσώπους κλπ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=62407
α) Το σέρβις στην Μιχαλακοπούλου έκλεισε
β) Ο Σάκης μετακόμισε απο τη Μητροπέτροβα πιο κάτω. Βριλησσού 35, ίδιο τηλέφωνο
Αυτά :beer: :wave2:
Διαχειριστής!
Με π.μ. παρακαλώ, είναι πιο εύκολο και άμεσο...
παίδες καλησπέρα, μια ερώτηση για τον 800ρη τον τίγρη:
Από φρένα πως πάει? αντικειμενικά αν μπορείτε παρακαλώ.
Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι ερχομαι από βεστρόμ το οποίο είχα πασχίσει να το κάνω να φρενάρει καλά κ να λειτουργεί σωστά το abs αλλάζοντας τις 2πίστονες σε 4πίστονες μπρέμπο, με αποστάτες, μεγαλύτερες τρόμπες κτλ
τώρα που είμαι έτοιμος για τον τίγρη βλέπω ότι φοράει πάλι 2πίστονες κ 14ρα τρόμπα, ότι φοράει κ το μαμά βεστρόμ. Για πείτε...
akispoulis
10/04/2013, 07:09
παίδες καλησπέρα, μια ερώτηση για τον 800ρη τον τίγρη:
Από φρένα πως πάει? αντικειμενικά αν μπορείτε παρακαλώ.
Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι ερχομαι από βεστρόμ το οποίο είχα πασχίσει να το κάνω να φρενάρει καλά κ να λειτουργεί σωστά το abs αλλάζοντας τις 2πίστονες σε 4πίστονες μπρέμπο, με αποστάτες, μεγαλύτερες τρόμπες κτλ
τώρα που είμαι έτοιμος για τον τίγρη βλέπω ότι φοράει πάλι 2πίστονες κ 14ρα τρόμπα, ότι φοράει κ το μαμά βεστρόμ. Για πείτε...
απο φρενα ,ειναι σχετηκα καλα! το δικο μου δεν εχει abs, παντος εχω μηνει ικανοποιημενος, .εχω δοκημασει και v strom. πιστευω οτι δεν εχουν σχεση τα φρενα τους!,
Και εγω καποια στιγμη σκέφτομαι για τον 1050 τιγρη γιατι είναι 220 κιλα συνολο μονο αν και φανατικος χοντακιας...φαινεται ο τιγρης να εχει λυσει τα διαφορα θεματακια του μετα από τοσα χρονια...σκεφτόμουνα και το υπεροχο αλλα παρεξηγημενο cbf1000 αλλα δεν αντεχω ξανα μηχανη με 250 κιλα μεσα στην Αθηνα!..το μονο που με αγχωνει είναι τα φρενα...τα συνδιασμενα αbs/cbs της Χοντα είναι μακραν τα καλυτερα που εχουν βγει για μοτο και η μεταβαση από αυτα σεκακτι άλλο μου φανταζει σαν υποβιβασμος σε ασφαλεια....ιδωμεν..
Παιδιά ο κουμπάρος μου έχει ένα tiger 1050 sport του 13 και σε τυχαία χρονικά διαστήματα δεν παίρνει μπροστά κάνοντας ένα τακ τακ από την μίζα. Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν μπαταρία, έβαλε καινούργια από τον εξουσιοδοτημένο παρακαλω αλλά το ξανακανε και την έδωσε πίσω ευτυχώς παίρνοντας το χρήμα πίσω. Ανοιξανε την μίζα για καρβουνακια αλλά ήταν σε άψογη κατάσταση. Προς το παρόν άκρη δεν βρέθηκε.
Υπήρχε ένα θρεντ αν θυμάμαι καλά που το ίδιο έκανε ένα 800αρι? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Chris K.
24/05/2016, 01:14
Παιδιά ο κουμπάρος μου έχει ένα tiger 1050 sport του 13 και σε τυχαία χρονικά διαστήματα δεν παίρνει μπροστά κάνοντας ένα τακ τακ από την μίζα. Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν μπαταρία, έβαλε καινούργια από τον εξουσιοδοτημένο παρακαλω αλλά το ξανακανε και την έδωσε πίσω ευτυχώς παίρνοντας το χρήμα πίσω. Ανοιξανε την μίζα για καρβουνακια αλλά ήταν σε άψογη κατάσταση. Προς το παρόν άκρη δεν βρέθηκε.
Υπήρχε ένα θρεντ αν θυμάμαι καλά που το ίδιο έκανε ένα 800αρι? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Ακριβώς τα ίδια θέματα είχα με το Street Triple (2008) για μήνες ολόκληρους, αν όχι κάνα χρόνο.. μέχρι που μετά απο 2 μηχανικούς, βρήκαμε οτι ήταν τα πηνία.
Τσιμπάνε όμως άσχημα τα μαμά πηνία, κάτι σε 300-400€ μου είχαν πεί!!! Να είναι καλά το eBay και ξεμπέρδεψα με 100 ευρώ απο Αμερική.
harris_x
24/05/2016, 08:46
Τα πηνία είναι, κάποια στιγμή θα μείνεις από μπαταρία και θα σβήνει και στον δρόμο εν κινήσει.
Περίπου 650 έχουν καινούρια και 150 αν τα κάνεις περιέλιξη.
Στο προηγούμενο daytona που είχα, τα είχα κάνει περιέλιξη και δούλεψαν άψογα.
Πηνία λέτε σίγουρα; Αυτός πάντως έχει πάρει τα πάνω του γιατί από τότε που ανοιξανε την μίζα και την καθάρισαν (βέβαια ήταν σχεδόν πεντακάθαρη) δεν του το έχει ξανακάνει. Για να δούμε.
congate7
25/05/2016, 16:04
Πηνία λέτε σίγουρα; Αυτός πάντως έχει πάρει τα πάνω του γιατί από τότε που ανοιξανε την μίζα και την καθάρισαν (βέβαια ήταν σχεδόν πεντακάθαρη) δεν του το έχει ξανακάνει. Για να δούμε.
Τα ίδια μου κάνει και εμένα αλλά δεν είναι πηνία. Εμένα σύμφωνα με το μάστορα είναι κάτι στη μίζα, μάλλον το κόμπλερ.
Αφού μετά το άνοιγμα βελτιώθηκε η κατάσταση μάλλον στη μίζα είναι το πρόβλημα. Αν στο ξανακάνει δοκίμασε αυτό: καβάλα στο μηχανάκι βάλε πρώτη και σΜπρώχνε μπρος πίσω αφήνοντας τον συμπλέκτη. Το κάνεις 2-3 φορές και δοκιμάζεις με μίζα, αν παίρνει έτσι είναι στη μίζα το θέμα.
karellen
25/05/2016, 16:09
Τελευταίως αλλάζουνε το καλώδιο που πάει στη μίζα,με χοντρύτερο γιατί το λεπτό μαμά όταν ζεσταθεί αυξάνεται η ωμική του αντ'ισταση και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει το ρεύμα.
nikos_kriti
26/05/2016, 21:04
Το 955 τι λέει?
Μου αρέσει πολύ το explorer και το βρίσκω περίπου στα 10000 μοντέλο 13-14.Θεωρείται ότι είναι καλή αγορά ή ν κοιτάξω τίποτα άλλο,σε αυτά τα χρήματα βρίσκω gs 1200 αερόψυκτο του 12-13-14 το tenere του 11-12 και vstrom 1000 του 2016
Αν δεν είχα διαβάσει όλα αυτά για τις ανακλήσεις θα το είχα πάρει σίγουρα. Βρήκα μηχανάκι που δεν είναι στο car του 14 με φουλ έξτρα σε τέλεια κατάσταση με 10500 .Με όλα τα σέρβις στην αντιπροσωπεία με τις ανακλήσεις τουκτλ. Αλλά υπάρχει ένα αλλά ,διάβασα αρκετά πράγματα για το μηχανάκι και πλέον φοβάμαι
Φοβάμαι όχι μόνο το explorer αλλά και το gs αν και αυτό που βρήκα το έχει γνωστός και το έχει πένα δεν του έχει βγάλει τίποτα.;Oπως καταλάβαται έχω παλαγώσει
Αυτές τις μερες εχω παρει και μαζευω ένα street triple 675 βλεπω εξωτερικο(forum/φωτογραφιες..) αλλα και από κοντα κανα 2 ακομα ότι υπαρχει θεμα με την βαφη του κινητηρα ξεφλουδιζουν σε διαφορα σημεια είναι στανταρ αυτό το θεμα σε αυτά τα μοντελα το κανει και σε αλλα της εταιριαας αυτης..?
Υ.γ.Το θεμα που εχουν με πηνεια ανορθωτή το γνωρίζω αλλα με την βαφη δεν το ειχα παρει πρεφα..
harris_x
31/03/2017, 13:33
Αυτές τις μερες εχω παρει και μαζευω ένα street triple 675 βλεπω εξωτερικο(forum/φωτογραφιες..) αλλα και από κοντα κανα 2 ακομα ότι υπαρχει θεμα με την βαφη του κινητηρα ξεφλουδιζουν σε διαφορα σημεια είναι στανταρ αυτό το θεμα σε αυτά τα μοντελα το κανει και σε αλλα της εταιριαας αυτης..?
Υ.γ.Το θεμα που εχουν με πηνεια ανορθωτή το γνωρίζω αλλα με την βαφη δεν το ειχα παρει πρεφα..δεν έχουν θέμα με τη βαφή.
δεν έχουν θέμα με τη βαφή.
Σιγουρα..?2 που ειδα από κοντα ειχαν και αυτά και αγγελιες αν δεις καποια φαινεται στις φωτο να εχουν..
Στο εξωτερικο παλι το ιδιο όπως και σε speed triple..
harris_x
31/03/2017, 14:13
τι να σου πω;
τα δικά μου που ήταν του 2006 και του 2007 δεν είχαν θέμα, ενός φίλου του 2010 επίσης...
Service manual kai part manual υπαρχει πουθενα online..?:wave2:
vantonopoulos
09/05/2017, 20:09
Ρίξε μια ματιά εδώ, αλλά για ποιό ψάχνεις;
http://www.classicbike.biz/Triumph/Triumph.htm
harris_x
10/05/2017, 10:19
όταν λες part manual?
παιδια καλησπερα !!! για το καινούργιο τιγρη τ λετε ?? ειμαι κολυμενος γενικα με την μοτο αυτη .!! αξιζει να χρεωθώ τοσα ??
Τσου...αν ειναι να τα χρεωθείς παρε μεχρι εκει που σε παίρνει..............εσυ ρωτησες:rolleyes:
petros1479
06/04/2018, 09:05
Σε είδα να μην μου κρατάς ρελαντί και να σβήνεις!!! Σε άφησα δύο λεπτά να ξεκουραστείς και το υπόλοιπο ταξίδι κύλησε μια χαρά. Παρακολουθώ και αν δω κάτι θα ενημερώσω τους συναδέλφους!!!!!
Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο αξιζει αγορα μιας μεταχειρισμενης Bonneville και μεχρι ποσα λεφτα/ χιλλιομετρα θα θεωρουσατε οτι παει στην κατηγορια ευκαιριας.Οσες εχει τυχει να δω απο κοντα (δεν κυκλοφορουν και πολλες, ειδικα επαρχια) μου φαινονται πολυ καλες οσον αφορα ποιοτητα κατασκευης χωρις να ειμαι γνωστης η κατι τετοιο. Επισης abs να υποθεσω δυσκολο ετσι?
giorgosb
01/08/2024, 12:04
Triumph Summer Bonus (https://www.bikeit.gr/gia-moto-diafora/item/38985-triumph-summer-bonus-apoktise-nea-motosykleta-me-ofelos-eos-kai-1-000-evro)
Όφελος ανά μοντέλο:
- Speed Twin 900: €500 όφελος, είτε σε μορφή μειωμένης τιμής αγοράς είτε σε μορφή δωρεάν συναγερμού.
- Trident & Trident Triple Tribute: €500 όφελος, είτε σε μορφή μειωμένης τιμής αγοράς είτε σε μορφή δωρεάν συναγερμού.
- Tiger Sport 660: €500 όφελος, είτε σε μορφή μειωμένης τιμής αγοράς είτε σε μορφή δωρεάν συναγερμού.
- Tiger 850 Sport: €500 όφελος, είτε σε μορφή μειωμένης τιμής αγοράς είτε σε μορφή δωρεάν συναγερμού.
- Tiger 1200 (όλες οι εκδόσεις): €1.000 όφελος, σε μορφή μειωμένης τιμής αγοράς.
Η προωθητική θα ισχύσει μέχρι το τέλος Αυγούστου και αφορά μοντέλα που βρίσκονται σε απόθεμα.
454956