PDA

View Full Version : Γιατί κάθε φορά..........???

Da.Vintage
23/01/2008, 07:43
Γιατί κάθε φορά που γυρίζω το κεφάλι μου αριστερά ή δεξιά υπάρχει πάντα ένας τύπος μέσα σε αυτοκίνητο που σκαλίζει τη μύτη του...????

Σκάβουν και σκάβουν...με το ένα δαχτυλο με τα δύο τραβώντας κάτι...:sick:

Και αν βρούν το κάνουν μπαλάκι ανοίγουν το παράθυρο και το πετάνε έξω προσπαθώντας να το ξεκολλήσουν απο τα δάχτυλα!

Βλέπω έναν να έχει χώσει και τα δύο δάχτυλα μέσα στη μύτη σκαλίζοντας....:eyepop:

Και όπως είχε ανοιχτό και το παράθυρο του λέω :
"βρήκες τίποτα?"

οπότε γυρνάει και με κοιτάει με το βλέμα της αγελάδας :look: και τα δάχτυλα ακόμα κολλημένα στο χώρο εξσκαφής...:dizzy:

BELZEBOYLIS
23/01/2008, 07:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Γιατί κάθε φορά που γυρίζω το κεφάλι μου αριστερά ή δεξιά υπάρχει πάντα ένας τύπος μέσα σε αυτοκίνητο που σκαλίζει τη μύτη του...????

:dizzy:

Είναι το ενεργειακό πρόβλημα που τους αναγκάζει να ψάχνουνε εναλλακτικές πηγές…:wave2: :lol:

Akatanomastos
23/01/2008, 08:25
fantasou kai ti skalizoun kato apo to parathiro pou den tous vlepeis, :bawl: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Ζεύκας
23/01/2008, 08:55
Κ γαμώ τις Αναζητήσεις - Σκέψεις -Προβληματισμούς έχεις ρε Γιώργη! :lol:

gousgoun_69
23/01/2008, 09:13
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Είναι κοινό χαρακτηριστικό του Νεοέλληνα φίλε.

Σκάλισμα της μύτης

Νύχι μακρύ στο μικρό δάχτυλο του χεριού

και κατούρημα χύμα στο δρόμο

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

dynogix
23/01/2008, 09:37
:rotflmao: :rotflmao: Φίλε το χειρότερο είναι πως εγώ έχω πετύχει και γυναίκες να ασχολούνται με το ίδιο άθλημα... :cry:
Πάντως έχω ακούσει πως αν μαζέψεις αρκετά "μπαλάκια" και τα συγκεντρώσεις ας πούμε σε ένα μπιτονάκι και τα αφήσεις για αρκετό καιρό με τις κατάλληλες ζυμώσεις δημιουργείται καύσιμη ύλη! :look:

veletzas
23/01/2008, 16:16
να προσθεσω μια αστεια ιστορια που κολλαει νομιζω στο θεμα

ημουν μια φορα στην βουλιαγμενης σε ενα φαναρι, κ σκαλιζε ενας τυπος την μυτη του με κλειδι(σπιτιου?) μεσα στο αυτοκινητο....διπλα μου ηταν ενα παπι με δυο αλανια:cool:
γυρναει ο ενας λοιπον κ του λεει: "παππου αν δεν παρει μροστα να κοιταξεις την μιζα''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
23/01/2008, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas

ημουν μια φορα στην βουλιαγμενης σε ενα φαναρι, κ σκαλιζε ενας τυπος την μυτη του με κλειδι(σπιτιου?) μεσα στο αυτοκινητο....διπλα μου ηταν ενα παπι με δυο αλανια:cool:
γυρναει ο ενας λοιπον κ του λεει: "παππου αν δεν παρει μροστα να κοιταξεις την μιζα''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δάκρισα απο τα γέλια λέμε ρε!:lol: :rotflmao: :lol:

Lupo
23/01/2008, 20:27

Τρελή ατάκα!!!

el_hymador
23/01/2008, 21:05
Για αυτο εγω ψαχνω γαντια με αισθηση...

που να βαλεις το spidi το χειμωνιατικο στο ρουθουνι ρε φιλε;

ενω με ενα λεπτο καλοκαιρινο - ανοιξιατικο γαντι κατι καταλαβαινεις...ασε που δεν λερωνεσε κιολας...

:lol: :lol: :lol: :lol:

STOYBI
23/01/2008, 21:14

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

bajas
23/01/2008, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

Και αν βρούν το κάνουν μπαλάκι ανοίγουν το παράθυρο και το πετάνε έξω προσπαθώντας να το ξεκολλήσουν απο τα δάχτυλα!

Βλέπω έναν να έχει χώσει και τα δύο δάχτυλα μέσα στη μύτη σκαλίζοντας....:eyepop:

Και όπως είχε ανοιχτό και το παράθυρο του λέω :
"βρήκες τίποτα?"

οπότε γυρνάει και με κοιτάει με το βλέμα της αγελάδας :look: και τα δάχτυλα ακόμα κολλημένα στο χώρο εξσκαφής...:dizzy:

an to xeis kanei estw kai mia fora kai esi tha prepe na sbiseis to thread

STOYBI
23/01/2008, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από bajas

Εγω μια φορα παντως πηγα να το κανω, και σφηνωσε το χερι μου αναμεσα στο σαγονι και το κρανος..... :(

Akatanomastos
23/01/2008, 23:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για αυτο εγω ψαχνω γαντια με αισθηση...

που να βαλεις το spidi το χειμωνιατικο στο ρουθουνι ρε φιλε;

ενω με ενα λεπτο καλοκαιρινο - ανοιξιατικο γαντι κατι καταλαβαινεις...ασε που δεν λερωνεσε κιολας...

:lol: :lol: :lol: :lol:

FILE mixanovie, i AMAN teleshoping akouse ton provlimatismo sou kai oi eidikoi epistimones anaptiksan to daxtilo-ksistiri KAI gia mixanovious.kai meis exoume dikaioma sto ksisimo forontas gantia:rotflmao: :rotflmao: :lol:

118091

ronin1
24/01/2008, 00:14
:lol: :lol: :lol:

Da.Vintage
24/01/2008, 07:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από bajas

Εγώ δεν τα πετάω απο το παράθυρο...

έχω ένα μικρό βαζάκι και τα ρίχνω μέσα.... και μόλις γεμίζει πάω και το πουλάω στο ebay! :lol:

devil's animal
24/01/2008, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
FILE mixanovie, i AMAN teleshoping akouse ton provlimatismo sou kai oi eidikoi epistimones anaptiksan to daxtilo-ksistiri KAI gia mixanovious.kai meis exoume dikaioma sto ksisimo forontas gantia:rotflmao: :rotflmao: :lol:

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:

πεθανα στο γελιο.....

:rotflmao: :rotflmao:

costas81
24/01/2008, 13:10

με κύριο επίσης που έξινε το αυτί με το κλειδί...

για δοκιμάστε άλλη μια και αν δεν πάρει μπορούμε να σας σπρώξουμε!