PDA

View Full Version : Ένα μπράβο στην Kymco-mototrend

nikonian
23/01/2008, 10:39
Επειδή συνήθως γκρινιάζουμε, ας πούμε κι έναν καλό λόγο:

Πήρα ένα σκουτεράκι της Kymco και όταν προσπάθησα να στριμώξω ένα μπουφάν στον αποθηκευτικό κάδο, πίεσα υπέρμετρα και έσπασα τις βίδες που συνδέουν τον κάδο με τη σέλα. Οι βίδες όμως είναι ενσωματωμένες στον πλαστικό κάδο και έπρεπε να αλλάξει ολόκληρος.

Ανέφερα τη βλάβη στην αντιπροσωπεία, χωρίς να απαιτήσω αλλαγή μέσα στην εγγύηση, αφού τη ζημιά την προκάλεσα εγώ.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, η αντιπροσωπεία τράβηξε τις απαραίτητες φωτογραφίες για να αναφέρει τη βλάβη στην Κορέα και πρόθυμα, μου άλλαξε τον αποθηκευτικό κάδο μέσα στην εγγύηση, δωρεάν , χωρίς να αναφέρει ποτέ τη δική μου ευθύνη, παρότι την ανέφερα εγώ.

Μπράβο παιδιά. Έτσι χτίζεται το καλό όνομα

SvsGreek
23/01/2008, 10:52
Κ μπραβο τους. Τετοιες ενεργειες κερδιζουν πελατες.

ΥΓ. Λευτερια στους οπαδους(ετσι για να μη ξεχναμε). Οπα..πλακα κανω....μη το κανετε lock κ αυτο:p

Εχετλαίος
23/01/2008, 11:00
Η ΚΥΜCO, αν θυμάμαι καλά, δεν ανήκει στο Yamaha Group;

epp1640
24/01/2008, 05:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Η ΚΥΜCO, αν θυμάμαι καλά, δεν ανήκει στο Yamaha Group;

nope.. η kymco υπήρξε για ένα διάστημα θυγατρική της honda.. αλλά μετά ανεξαρτητοποιήθηκε.. είναι μία καλούτσικη εταιρία για τα χρήματα που δίνεις.. εγώ το σκέφτηκα αντί για το ybr της yamaha να πάρω το kymco ck125.. τα μηχανάκια είναι σχεδόν ίδια, αερόψυκτα και δύσκολα βγάζουν προβλήματα.. ο μόνος λόγος που δεν το έκανα είναι η αξία μεταπώλησης..

TROOPER
24/01/2008, 06:50
:sun: :cool: :D