View Full Version : epesa gia proti fora
paidia molis liges ores meta tin sabourda pou efaga...alla eimai kala!
den pisteyo na exei pesei allos etsi pagkosmios,eimai me to r6 pano stin strofi ,,kai me to kranos pano sto tepozito...(spania den to forao ilikrina)...pano stin diabasi loipon meta tin strofi peta3e to mixanaki pros ta aristera kolo,kai to kranos mpike sto keno pou ekane to timoni de3ia..otan loipon piga na isia3o to timoni itan poli arga..eixe sfinosei
to manitari esose para polla alla espase to kapaki apo ta ladia ..liges gratzounies..kai emena pleon pio prosextiko.
paidia pigena me 15klm to poli...
panta kranos kai pote pano sto TEPOZITO..einai kalo na ma8enoume apo ta la8ei ton allonon..
kai to xeirotero einai oti to poulousa ..tora pios to pernei???parolo pou i zimia einai mikri tespa perastika mou!!
Cpt. Haddock
23/01/2008, 15:33
Περαστικά και καλά μυαλά (πλεον :lol: ) σύντροφε
ποτε ξανα
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
den pisteyo na exei pesei allos etsi pagkosmios,eimai me to r6 pano stin strofi ,,kai me to kranos pano sto tepozito...(spania den to forao ilikrina)...pano stin diabasi loipon meta tin strofi peta3e to mixanaki pros ta aristera kolo,kai to kranos mpike sto keno pou ekane to timoni de3ia..otan loipon piga na isia3o to timoni itan poli arga..eixe sfinosei
to manitari esose para polla alla espase to kapaki apo ta ladia ..liges gratzounies..kai emena pleon pio prosextiko.
panta kranos kai pote pano sto TEPOZITO..einai kalo na ma8enoume apo ta la8ei ton allonon..
kai to xeirotero einai oti to poulousa ..tora pios to pernei???parolo pou i zimia einai mikri tespa perastika mou!!
Πάλι καλά που δεν έπεσες με το ντεσμοσεντίτσι που έχεις στο άβαταρ....:D
Πολλοί έχουν πέσει επειδή το κράνος (είτε στο τεπόζιτο, είτε στον αγκώνα...:a31: )τους εμπόδισε να κάνουν κάτι...
Το κράνος το φοράς επειδή δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει η στραβή...
Περαστικά για το κουστουμάκι που θα πληρώσεις για να επισκευάσεις το μοτόρι....
Α, και άμα σ'αρέσει να κυκλοφορείς με ένα κράνος πάνω στο τεπόζιτο...κάντο...απλά κοίτα να έχεις και ένα δεύτερο που να το φοράς στο κεφάλι...:lol:
Πάντα όρθιος :beer:
GIXXERAKIAS
23/01/2008, 15:51
Περαστικα και καλα μυαλα απο εδω και μπρος!!:winka:
Φιλαράκο.... περαστικά σου....
αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις πως σου πέταξε το μηχανάκι κώλο με 15χλμ;
GIXXERAKIAS
23/01/2008, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φιαλαράκο.... περαστικά σου....
Ε θα εκανε και καμμια παντα το παιδι μωρε και συ τι σκας??:D :D
15χιλ ο μπροστινος τροχος και ο πισω στα 100χιλ με rolling burn out!:rotflmao: :rotflmao:
costas81
23/01/2008, 16:13
Φιλαράκο.... περαστικά σου....
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ε θα εκανε και καμμια παντα το παιδι μωρε και συ τι σκας??:D :D
15χιλ ο μπροστινος τροχος και ο πισω στα 100χιλ με rolling burn out!:rotflmao: :rotflmao:
+1 kai +1
Δεύτερος έρχεσαι.
Κουβαλούσα ένα κουτι σκληρό με αθλητικά παπούτσια κρεμασμένο από
το τιμόνι,κατηφόρα ,παπί όμως όχι 600άρι,μπλοκάρω τον πίσω τροχό
με φρένο,πάω για ανάποδο τιμόνι,σφηνώνει το κουτί στην ποδιά του
παπιού,
ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ.
Δε σταμάταγα στην κατηφόρα,15-20 μέτρα τσουλήθρα,μάζεψα αγκώνες
και έφευγα,παραλίγο να πάρει φωτιά ο κώλος μου.
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περαστικά στο μηχανάκι σου.
:wave2:
project.breeze
23/01/2008, 17:20
Όντως πολλοί την πατάνε όταν βγάζουνε το κράνος και το κρατάνε στα χέρια έστω και για λίγα μέτρα και χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αδερφός μου.Φτάνει στο σπίτι του από κάτω,βγάζει το κράνος και το περνάει στο χέρι ώστε να ανεβάσει το μηχανάκι στο πεζοδρόμιο σε ένα σημείο που συνηθίζει να το αφήνει.Βάζει το κράνος στο δεξί χέρι (οδηγούσε το Runner),ανεβαίνει το πεζοδρόμιο,πιάνεται το γκάζι ανάμεσα στο χέρι και στο κράνος και το μηχανάκι περνάει μέσα από την τζαμαρία ενός παιδότοπου που ήταν εκεί,ευτυχώς δεν ήταν κανένα παιδάκι μέσα.Καλά λένε τελικά,ούτε μέτρο χωρίς κράνος...:wave2:
paidia stin diabasi tin patisa...me ti tis bafoun telospanton???
paidia stin diabasi tin patisa...me ti tis bafoun telospanton???
με κουλαδομπουγια.
ετσι λοιπον μολις πλησιασει το κουλαδι παρτον κατω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[
[B]Πάλι καλά που δεν έπεσες με το ντεσμοσεντίτσι που έχεις στο άβαταρ....:D
an eixa desmosedici 8a pantreuomoun...opos epeisis an eixa kai tin kyria pou exeis esi sto avatar!!
Jimskeet2002
23/01/2008, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
με κουλαδομπουγια.
ετσι λοιπον μολις πλησιασει το κουλαδι παρτον κατω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλε μου το ξερεις το παιδι κ το αποκαλεις κουλαδι? Επειδη ξερω οτι δν τον ξερεις καλο θα ειναι να αποφευγεις τετοιου ειδους χαρακτηρισμους. Ειδικα οταν ξερεις πως αισθανεται ο αλλος μετα την πρωτη του πτωση. Κ να ξερεις οτι με το παιδι ειμαστε φιλαρακια κ οδηγαμε μαζι κ ειναι απο τους καλους οδηγους που καβαλαν ss.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jimskeet2002
Φιλε μου το ξερεις το παιδι κ το αποκαλεις κουλαδι? Επειδη ξερω οτι δν τον ξερεις καλο θα ειναι να αποφευγεις τετοιου ειδους χαρακτηρισμους. Ειδικα οταν ξερεις πως αισθανεται ο αλλος μετα την πρωτη του πτωση. Κ να ξερεις οτι με το παιδι ειμαστε φιλαρακια κ οδηγαμε μαζι κ ειναι απο τους καλους οδηγους που καβαλαν ss.
ωχ φιλε σου εθιξα το κοληταρι.
τι να πω τωρα που δεν μπορω να γυρισω τον χρονο πισω:bawl:
και ο ροσσι να επεφτε στο ισιωμα κουλαδι θα τον ελεγα :wave2:
Υ.Γ εχω πεσει και εγω σε διαβαση οποτε μην τρελαινεσε κυριε δικηγορε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περαστικα φιλε μου :beer:
ΜΟΖΑΡΤ επειδη εισαι εσυ κουλαδι δε σημαινει οτι ειναι και αλλοι :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
περαστικα φιλε μου :beer:
ΜΟΖΑΡΤ επειδη εισαι εσυ κουλαδι δε σημαινει οτι ειναι και αλλοι :lol: :lol: :lol:
κουλαδι θα βαλω καμια φωτο δικη σου που κανεις προβες για τσολιας στα ανακτορα μεσα στο αιγινιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με κουλαδομπουγια.
:lol: :a23: :lol:
@snow περαστικα και το κρανος παντα στο κεφαλι.:winka:
Jimskeet2002
23/01/2008, 18:59
ωχ φιλε σου εθιξα το κοληταρι.
τι να πω τωρα που δεν μπορω να γυρισω τον χρονο πισω:bawl:
και ο ροσσι να επεφτε στο ισιωμα κουλαδι θα τον ελεγα :wave2:
Υ.Γ εχω πεσει και εγω σε διαβαση οποτε μην τρελαινεσε κυριε δικηγορε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε ο αλλος ειναι σε μια κατασταση αυτη τη στιγμη οχι κ τοσο καλη απο οτι ξερεις αφου εχεις πεσει. Εσυ ερχεσαι κ τον λες κουλαδι. Η μηπως θεωρεις οτι ο τροπος που επεσε ηταν οδηγικο λαθος? Αλλα βεβαια, πισω απο την οθονη ολοι ξερουμε να κρινουμε. Κ εθιξες ολους τους μηχανοβιους οχι μονο το κοληταρι μου. Τελος παντων μη το συνεχισουμε αλλο γιατι φευγουμε απο το θεμα. Στελιο μη μασας ρε. Δν πειραζει. Οτι εγινε εγινε.
κουλαδι θα βαλω καμια φωτο δικη σου που κανεις προβες για τσολιας στα ανακτορα μεσα στο αιγινιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και γω εχω ενα βιντεο δικο σου που πεφτεις δηθεν απο φθαρμενα ελαστικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
και γω εχω ενα βιντεο δικο σου που πεφτεις δηθεν απο φθαρμενα ελαστικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:look: :look: :look: :blush: :dizzy: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε ο αλλος ειναι σε μια κατασταση αυτη τη στιγμη οχι κ τοσο καλη απο οτι ξερεις αφου εχεις πεσει. Εσυ ερχεσαι κ τον λες κουλαδι. Η μηπως θεωρεις οτι ο τροπος που επεσε ηταν οδηγικο λαθος? Αλλα βεβαια, πισω απο την οθονη ολοι ξερουμε να κρινουμε. Κ εθιξες ολους τους μηχανοβιους οχι μονο το κοληταρι μου. Τελος παντων μη το συνεχισουμε αλλο γιατι φευγουμε απο το θεμα. Στελιο μη μασας ρε. Δν πειραζει. Οτι εγινε εγινε.
δεν τον κανεις μια φιλικη δηλωση να παρει τα πανω του και να την βγαλει και καθαρη?
ετσι κανουν οι φιλοι που δεν ειναι απο την οθονη μονο φιλοι :wave2:
υ.γ. α φυσικα ηταν οδηγικο λαθος αλλιως ολοι θα πεφτανε σε καθε φαναρι σαν τα κοτοπουλα
ela re paidia eiste oloi odigares ...mprabo sas kai kali tyxi.
ego gia ta kouladia loipon kai tous kakous odigous san emena e8i3a to gegonos oste na prosexoun ..eseis oi odigares ..{mages oloi sas}..min trabate ta malia sas otan pa8ete kati paromio..
eyxaristo re dimitrara eisai filos kai 3es oti xalastika pou einai sinergio to r6
Υ.Γ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΛΑΔΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
paramedic
23/01/2008, 21:12
Συγνώμη αλλά παρεξηγηθήκατε που σας είπε κουλάδια ο ΜΟΖ? Ηρεμήστε ρε μάγκες λίγο και διαβάστε και κανένα άλλο ποστ εδω μέσα πριν κρίνετε τους ανθρώπους και πώς μιλάνε. Κουλάδια σας έιπε σιγά το πράγμα. Είναι μια λέξη που ναφέρεται ανάμεσα σε μοτοσυκλετιστές για να χαριτολογίσουμε μια κατάσταση(απο το λεξικό Μπαμπινιώτη η ετυμολογία). Αμα διαβάσετε την σαβούρδα που έφαγε ο ΜΟΖ με το σκούτερ θα καταλάβετε οτι και τον εαυτό του χαρακτηρίζει έτσι. Το δαχτυλάκι που έβαλε ο φίλος τώρα στη φωτό δεν αξίζει ένα Μπανάκι??
Jimskeet2002
23/01/2008, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Συγνώμη αλλά παρεξηγηθήκατε που σας είπε κουλάδια ο ΜΟΖ? Ηρεμήστε ρε μάγκες λίγο και διαβάστε και κανένα άλλο ποστ εδω μέσα πριν κρίνετε τους ανθρώπους και πώς μιλάνε. Κουλάδια σας έιπε σιγά το πράγμα. Είναι μια λέξη που ναφέρεται ανάμεσα σε μοτοσυκλετιστές για να χαριτολογίσουμε μια κατάσταση(απο το λεξικό Μπαμπινιώτη η ετυμολογία). Αμα διαβάσετε την σαβούρδα που έφαγε ο ΜΟΖ με το σκούτερ θα καταλάβετε οτι και τον εαυτό του χαρακτηρίζει έτσι. Το δαχτυλάκι που έβαλε ο φίλος τώρα στη φωτό δεν αξίζει ένα Μπανάκι??
Φιλε μου εγω αν επεφτα το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα θα ηταν να χαριτολογησουμε την κατασταση αυτη. Δηλαδη ειναι τοσο αστειο που πρεπει να το χαριτολογησουμε? Ξερεις τι ειναι να σκεφτεσαι ολη μερα οτι η μηχανη σου επεσε. Δεν ξερω για εσας αλλα ο Στελιος κ επισης εγω τις μηχανες μας τις αγαπαμε.... δν τις καβαλαμε μονο. Κ ξερω πως αισθανεται αυτη τη στιγμη γιατι κ εγω αισθανομαι παρομοια. Τωρα αν εσεις εχεται ορεξη για χαριτολογιες να τις κανετε μεταξυ σας κ οχι σε εμας. Δν το ανοιξε το ποστ θεμα το παιδι για να κανουμε πλακα αλλα για να μοιραστει την εμπειρια του.
Τελος παντων οπως ειπα κ πριν καλο ειναι να το σταματησουμε εδω το θεμα. Ολοι ειμαστε σε αυτο το φορουμ γιατι μας αρεσουν οι μηχανες. Αρα ολοι εχουμε κατι κοινο κ δν αξιζει να τσακωνομαστε ειδικα πισω απο μια οθονη που ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.
paramedic
23/01/2008, 21:52
Δηλαδη ειναι τοσο αστειο που πρεπει να το χαριτολογησουμε? Ξερεις τι ειναι να σκεφτεσαι ολη μερα οτι η μηχανη σου επεσε. Δεν ξερω για εσας αλλα ο Στελιος κ επισης εγω τις μηχανες μας τις αγαπαμε.... δν τις καβαλαμε μονο.
Τωρα αν εσεις εχεται ορεξη για χαριτολογιες να τις κανετε μεταξυ σας κ οχι σε εμας.
Τελος παντων οπως ειπα κ πριν καλο ειναι να το σταματησουμε εδω το θεμα. Ολοι ειμαστε σε αυτο το φορουμ γιατι μας αρεσουν οι μηχανες. Αρα ολοι εχουμε κατι κοινο κ δν αξιζει να τσακωνομαστε ειδικα πισω απο μια οθονη που ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.
Αλλο χαριτολογώ αλλο κάνω πλάκα φίλε μου. Έχει τεράστια διαφορά.
Δεν πιστεύω να ήθελε κανένας να κοροιέδψει τον φίλο σου που έπεσε γιατί τότε θα ήταν νοητικά ανάπηρος.
Παρόλο που λές όμως να λήξει το θέμα εδώ και κρυβόμαστε πίσω απο την οθόνη εσύ πρώτος δυναμιτίζεις την συζήτηση με κουβένετες
1)''Δεν ξερω για εσας αλλα ο Στελιος κ επισης εγω τις μηχανες μας τις αγαπαμε.... δν τις καβαλαμε μονο."
2)"Τωρα αν εσεις εχεται ορεξη για χαριτολογιες να τις κανετε μεταξυ σας κ οχι σε εμας."
Και η πραγματική προσβολή ήρθε απο τον κολλητό σου με την απαράδεκτη φωτό που έβαλε....
Τεσπα δεν λέω τίποτα άλλο αλλά καλό είναι πριν χαρακτηρίσουμε να είμαστε σίγουροι οτι δεν εχουμε κάνει το ίδιο με τα λόγια μας. Μακάρι το παιδί να μην έχει μεγάλη ζημιά και να μην του ξανασυμβει παρόμοια κατάσταση ποτέ.
elate re paidia telos.
na min simbei se kanenan.kai na maste oloi kala.
den ginetai na teriazoume kai oloi meta3i mas.
sas eyxaristo gia ta perastika olous sas .
kai na pame gia kamia mpira otan ftiaxtei to motori mou opioi 8elete.
opou kai na ste
ciao
Akatanomastos
23/01/2008, 23:22
ego exo kanei to eksis korifaio
, eftixos arga to vradi kai den eixe kosmo.exo valei anamesa sta podia mou ena ftero apo enduro,ksaploto katheta stin sela, ksafnika glistraei aristera, kai gerno ligo aristera to soma kai to xeri gia na to piaso.opos to kano omos afto to allo xeri pou kratousa to timoni (to deksi) katevike pros ta kato apotoma, girnaei to gazi, sikonete to mixanaki kai isa isa pou prolavaino na pidikso piso kai vriskome orthios, to mixanaki exei sikothei, petaxtike kai eskase kato...poli gelio kai mia spasmeni maneta kai soursimo:bigcry: :bawl: :lol: :lol:
project.breeze
23/01/2008, 23:37
Ρε παιδιά ο ΜΟΖ το είπε για να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να δώσει στον Snow να καταλάβει πως όλοι έχουμε περάσει από παρόμοιες φάσεις και δεν έγινε και τίποτα αφού εμείς είμαστε καλά,τα μηχανάκια γίνονται.Μην παρεξηγείσαι Snow,ήταν καθαρά στο κλίμα του χαβαλέ με σκοπό να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και όχι να χλευάσει...:wave2:
na min simbei se kanenan.
Όντας μοτοσυκλετιστές αυτό που είναι πιο λογικό να ευχηθώ είναι:
"Ας είναι όλες μας οι πτώσεις τόσο ανώδυνες όσο κ η δικιά σου"
kai na pame gia kamia mpira otan ftiaxtei to motori mou opioi 8elete.
Και να πάμε κ καμιά Μέγαρα όταν φτιαχτεί το μοτόρι σου κ το μοτόρι μου. :winka:
Ορίστε κ οι μπύρες, να μη σου το χαλάσω...
Φιλε μου εγω αν επεφτα το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα θα ηταν να χαριτολογησουμε την κατασταση αυτη. Δηλαδη ειναι τοσο αστειο που πρεπει να το χαριτολογησουμε? Ξερεις τι ειναι να σκεφτεσαι ολη μερα οτι η μηχανη σου επεσε. Δεν ξερω για εσας αλλα ο Στελιος κ επισης εγω τις μηχανες μας τις αγαπαμε.... δν τις καβαλαμε μονο. Κ ξερω πως αισθανεται αυτη τη στιγμη γιατι κ εγω αισθανομαι παρομοια. Τωρα αν εσεις εχεται ορεξη για χαριτολογιες να τις κανετε μεταξυ σας κ οχι σε εμας. Δν το ανοιξε το ποστ θεμα το παιδι για να κανουμε πλακα αλλα για να μοιραστει την εμπειρια του.
ρε αγαπη αφου εισαι τοσο μοτοσυκλετιστης και τοσο φιλος που παρεξηγηθηκες περισσοτερο απο τον πιλοτο φιλο σου με το κουλαδι.γιατι δεν του κανεις μια φιλικη δηλωση να μπορεσει γρηγορα το παιδι να γυρισει στις πιστες?
την επομενη φορα θυμησε μου να σε ρωτησω αν ξανακανω χαριτολογιες.και δεν με λες εσενα ποιος σε μιλησε και πεταγεσε.οπως σε κοβω σε λιγο θα του κοψεις και χαρτοσημο παραστασης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. προσοχη στις ασπρες γραμμες αλλες σε ανεβαζουν και αλλες σε ριχνουν :rotflmao: :rotflmao:
ela re paidia eiste oloi odigares ...mprabo sas kai kali tyxi.
ego gia ta kouladia loipon kai tous kakous odigous san emena e8i3a to gegonos oste na prosexoun ..eseis oi odigares ..{mages oloi sas}..min trabate ta malia sas otan pa8ete kati paromio..
eyxaristo re dimitrara eisai filos kai 3es oti xalastika pou einai sinergio to r6
Υ.Γ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΛΑΔΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
οχι ρε φιλε ολοι κουλαδια ειμαστε σαν και εσενα γι'αυτο δεν παρεξηγουμεστε και ουτε κλαψομουνιζουμε αν μας την πουν.
εχουμε παθει και χειροτερα αλλα δεν ειχαμε δικηγορους σαν τον κολητο σου και ετσι πνιξαμε το πονο του κουλαδιου μεσα μας και απο τοτε τον χρησιμοποιουμε γαι να αποφορτισουμε το κομπλεξ μας.
υγ. βαλε τον φιλο σου να σου κανει φιλικη λεμε και περαστικα κουλαδι :D
devil's animal
24/01/2008, 13:01
με κουλαδομπουγια.
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
@snow
το μεγαλυτερο λαθος ηταν που ΔΕΝ φοραγες το κρανος. ολα τα αλλα ερχονται δευτερα.
οι διαγραμμισεις οντως γλιστρανε σαν διαολοι, ειδικα αν εχεις 110+ αλογα στον τροχο και εισαι και λιγο επιρρεπης στις παντες.
προσεκτικα αλλη φορα και ΠΑΝΤΑ με κρανος.
περαστικα στην τσεπη σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
....ειδικα αν εχεις 110+ αλογα στον τροχο και εισαι και λιγο επιρρεπης στις παντες.
...
Αν δε ,είσαι κι επιρρεπής στις μαλακίες λες ότι ένα R6 έχει 110+ τροχό..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αν δε ,είσαι κι επιρρεπής στις μαλακίες λες ότι ένα R6 έχει 110+ τροχό..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ρε φιλε σεβασου το ανθρωπο που επεσε.
ο αλλος τον ειπε κουλαδι εσυ λες το μηχανακι του χρεπι?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
24/01/2008, 13:09
το'ξερα ρε π0υστη οτι θα "τσιμπουσες"...
παλιοΚΟΥΛΑΔΙ!!!
:lol: :rotflmao: :lol:
devil's animal
24/01/2008, 13:11
ρε μ@λακα MOZART σταματα...
εχω κλασει στο γελιο με τις :a31: σου...
πειδη εισαι εσυ γΛηγορος κοροϊδευεις τα κουλαδια...που ειναι κουλαδια αλλα το παιζουν γΛηγοροι,και εχουν και χρεπια μηχανακια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλα τα μηχανάκια πλην του δικου μου είναι χρέπια.... δεν χρειάζεται να παρεξηγηθείτε όλοι σας....
Α! επίσης ΔΕΝ ειναι χρέπι του Θάνου και του bbkou :lol: :lol: :lol:
πρώτη πτώση???ούτε καν θυμαμαι ποια ηταν η δική μου..χαχα
.....ποτέ ξανά εύχομαι και το σημαντικό είναι να μαθαίνουμε απο τα "τυχόν" λάθη μας.
όσο για την αντιμετώπιση του όλου θέματος, μη παρεξηγήστε βρε παίδες ετσι....κανείς δε χαίρεται με τη σαβούρα του άλλου ή τη ζημιά του άλλου....αλλά και κανείς απο την άλλη δε "πονάει" τη σαβούρα του άλλου όσο ο ίδιος ή έστω και ο κολλητός;)
καλά να μαστε όλοι και μη μαλώνετε:(
:beer: :beer:
mats8282
24/01/2008, 14:00
με κουλαδομπουγια.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ κορυφαιο :lol: :lol:
ΥΓ Οσοι δεν αντεχουνε το χιουμορ τουλαχιστον να μην πικραινονται απο αυτο :rolleyes:
castoras
24/01/2008, 15:56
Φιλαράκι αφού είσαι καλά σηκώνει η πλάκα!!Περνάει και πιο χαλαρά η πίκρα για την τάπα!!
Περαστικά και από μένα:beer: :beer:
Και επειδή έγινε μεγάλο θέμα για΄τους χεράδες και τους κουλούς τι θα λέγατε για μια ενότητα.....κουλοforoum??????:lol: :lol:
Φιλε μου εγω αν επεφτα το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα θα ηταν να χαριτολογησουμε την κατασταση αυτη.
ειναι που δεν εχεις πεσει να σπασεις τπτ κοκαλα και μετα να καταλαβεις οτι το να πεσεις και να κανεις σωβρακο το μηχανακι σου ειναι για να σε λεμε εσενα η το φιλο σου κουλαδι.
απο τη μια τεραστια :a31: σου.
απο την αλλη μαγκια σου που βγαινεις και το παραδεχεσαι.
οπως και να χει. δεν εγινε και τπτ.σιδερα ειναι.περαστικα στη τσεπη σου και ποτε ξανα :a31:
πειδη εισαι εσυ γΛηγορος κοροϊδευεις τα κουλαδια...που ειναι κουλαδια αλλα το παιζουν γΛηγοροι,και εχουν και χρεπια μηχανακια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε θυμαμαι να σε ανεφερε πουθενα ο MOZART :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a43:
ΑΡΧΙΚΟΥΛΑΔΙ !!!!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
@snow
το μεγαλυτερο λαθος ηταν που ΔΕΝ φοραγες το κρανος. ολα τα αλλα ερχονται δευτερα.ακου τον τι σου λεει...κατι ξερει αυτος...φορα κρανος και βουρ για εντο, σουζες, κοντρες κλπ
οι διαγραμμισεις οντως γλιστρανε σαν διαολοιοπως και η κλησεις !!! :rotflmao: :rotflmao: , ειδικα αν εχεις 110+ αλογα στον τροχο και εισαι και λιγο επιρρεπης στις παντες.μπορει να φτασεις το 1000ικο :rotflmao: :rotflmao:
προσεκτικα αλλη φορα και ΠΑΝΤΑ με κρανος.
περαστικα στην τσεπη σου.και στη δικια σου !!! :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
.exo valei anamesa sta podia mou ena ftero apo enduro, :blush:
ksaploto katheta stin sela, :blush:
ksafnika glistraei aristera, :blush:
kai gerno :blush:
ligo aristera to soma kai to xeri gia na to piaso :blush:
:lol: :lol: :lol:
Fireball400
25/01/2008, 00:52
Φίλε Snow,περαστικά στην τσέπη σου και αφου δεν χτύπησες,όλα καλά!
Κουλαδομπογιά;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αυτό θα το θυμάμαι,έγραψες μιλάμε:lol:
Όλα τα μηχανάκια πλην του δικου μου είναι χρέπια.... δεν χρειάζεται να παρεξηγηθείτε όλοι σας....
Α! επίσης ΔΕΝ ειναι χρέπι του Θάνου και του bbkou :lol: :lol: :lol:
r6 mikro alla dinato.1001 hp
ola ta alla ....!!!
viva r6..
118230
mourgakos
25/01/2008, 21:48
αρχικουλαδωρος που ειμαι εγω ,να πω οτι το κρανος μπαινει πανω απο το μυαλο......
μαλλων κατι αλλο σκεπτοσουν....με καποιο αλλο μυαλο.......λιγο πιο κατω...
καβλογκαζε.......
αλλα μολις ειδα με 15 χλμ,σκεφτηκα........μαλλων σταματαγε για κανα γκομενακι....:wave2:
περαστικα:wave2:
Jimskeet2002
25/01/2008, 21:53
R6 forever............
Και το συγκεκριμενο τα σπαει....
Αντε να γινει καλα να το βγαλουμε ξανα βολτα....