PDA

View Full Version : Dirty_Gas - Πεζή 2-0

Dirty_Gas
24/01/2008, 14:38
ΝΑι καλά καταλάβατε. Πέτυχα ξανά μια πεζή. Πήγε το μοσχάρι να περάσει τη Πατησίων (4 λωρίδες παρακαλώ) χύμα.

Με λίγα λόγια: φορτηγό αριστερή λωρίδα. Εγώ δεξιά. Κινούμασταν ΚΑΙ ΟΙ 2, εγώ λίγο πιο γρήγορα. και πάει το ζώον να περάσει ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ.

Αποτέλεσμα: Σύγκρουση, πτώση και των 2. Εγώ με μερικά γδαρσίματα στα γόνατα, εκείνη (δε ξέρω ακριβώς) δεξί αστράγαλο. Τώρα το έπσασε, το στραμπούλιξε δε ξέρω.

Και δε ξέρω γιατί ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ. ναι αγαπητοί, την κοπάνησε. Μου είπαν κάποιοι που την βοήθησαν να εξαφανιστεί ότι ήταν από την Αλβανία και δεν είχε χαρτιά.

Τελος πάντων, εγώ κάλεσα Τροχαία και ασθενοφόρο. Έδωσα κατάθεση, έκανα μήνυση για αστικές ευθύνες και αυτά...

fethry
24/01/2008, 15:08
Άσε...
Σύνηθες φαινόμενο αυτό στην Πατησίων ειδικά χαμηλά, αμέσως μετά την Πανεπιστημίου, που έχει δύο συνεχόμενες διαβάσεις πεζών... Όλοι οι πεζοί απο εκεί περνάνε καμικάζι παρά το γεγονός οτι έχει φανάρι 20 μέτρα πιο κάτω...
Εκεί εχω πάει και να πατήσω κόσμο με μηχανή και να με πατήσουν διάφορα οχήματα σαν πεζό...

Τουλάχιστον είσαι καλά.. Άκρη αν θα βγάλεις άγνωστο... Καλά ξεμπερδέματα...

Cpt. Haddock
24/01/2008, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Άσε...
Σύνηθες φαινόμενο αυτό στην Πατησίων ειδικά χαμηλά, αμέσως μετά την Πανεπιστημίου, που έχει δύο συνεχόμενες διαβάσεις πεζών... Όλοι οι πεζοί απο εκεί περνάνε καμικάζι παρά το γεγονός οτι έχει φανάρι 20 μέτρα πιο κάτω...
Εκεί εχω πάει και να πατήσω κόσμο με μηχανή και να με πατήσουν διάφορα οχήματα σαν πεζό...

Τουλάχιστον είσαι καλά.. Άκρη αν θα βγάλεις άγνωστο... Καλά ξεμπερδέματα...

Να με συμπαθάς αλλα εκεί που λες έχει διαβάσεις και είσαι υποχρεωμένος να δίνεις προτεραιότητα

sergiosm
24/01/2008, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dirty_Gas
εγώ κάλεσα Τροχαία και ασθενοφόρο. Έδωσα κατάθεση, έκανα μήνυση για αστικές ευθύνες και αυτά...

πολύ καλά έκανες ...

να την κυνηγήσεις για να σε αποζημιώσει η ηλίθια (άντε μην πω καμιά άλλη κουβέντα για τους πεζούς που νομίζουν ότι τους ανήκει ο δρόμος...)

και κοίτα να καλυφθείς. Βρες στοιχεία μαρτύρων κλπ

γιατί αυτή μπορεί να σου ζητήσει και τα ρέστα ...

:wave2:

fantacid
24/01/2008, 15:15
γμσετα!

κ γω σημερα θα πετυχαινα μια τετοια βλαμμενη με τον ιδιο ακριβως τροπο!

τη γλυωσα παρατριχα!

περαστικα

sniper
24/01/2008, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
πολύ καλά έκανες ...

να την κυνηγήσεις για να σε αποζημιώσει η ηλίθια (άντε μην πω καμιά άλλη κουβέντα για τους πεζούς που νομίζουν ότι τους ανήκει ο δρόμος...)

και κοίτα να καλυφθείς. Βρες στοιχεία μαρτύρων κλπ

γιατί αυτή μπορεί να σου ζητήσει και τα ρέστα ...

Ότι να 'ναι λέμε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γουρούνια πεζοί που περπατάτε στους δρόμους μας...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

fethry
24/01/2008, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να με συμπαθάς αλλα εκεί που λες έχει διαβάσεις και είσαι υποχρεωμένος να δίνεις προτεραιότητα

Το γνωρίζω... Δεν το είπα για να ρίξω ευθύνη στους πεζούς... Εξ'άλλου, όπως προείπα, έχω πάει να την πάθω και απ'τις δύο πλευρές...
Απλά αναφέρω το σημείο... Τέσπα...

sergiosm
24/01/2008, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γουρούνια πεζοί που περπατάτε στους δρόμους μας...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

ελπίζω να κάνεις χιούμορ ...

οι δρόμοι είναι για τα οχήματα
και τα πεζοδρόμια για τους πεζούς,

ούτε οι πεζοί έχουν δικαίωμα να περπατούν στο δρόμο,
ούτε τα οχήματα στα πεζοδρόμια.

τώρα αν εκεί είχε διάβαση (δεν το ξέρω και δεν μας το λέει) είναι άλλο θέμα.

Αλλά πάντως ο ΚΟΚ ισχύει και για τους πεζούς

adam_tsouk
24/01/2008, 15:56
η Πατησιων....

την οποια διεσχισα δις καθημερινως (και προς τις δυο κατευθυνσεις, δλδ 4 φορες τη μερα) για τα πρωτα "επισημα" μοτοσυκλετιστικα χρονια της ζωης μου...

με ΕΜΑΘΕ να τσεκαρω ΚΑΛΑ πριν περασω λεωοφορειο, φορτηγο, τρολευ και ο,τι δηποτε δεν εχω πληρη ορατοτητα!
Ολα αυτα επειδη παραλιγο να χτυπησω ΚΑΡΟΤΣΑΚι με μωρο το οποιο εβγαζε δειλα δειλα μια πανεξυπνη μανα!

δυστυχως ειναι πολυ κωλοδρομος και με πολυ κινηση! πεχων και οχηματων.

προσοχη μαν!:wave2:

MuayThai
24/01/2008, 17:39
Δυστυχώς το όλο θέμα έχει να κάνει με την έλλειψη παιδείας...και προφανώς θα έχει ξανασυζητηθεί πολλάκις...

Οι πεζοί δεν σέβονται τους οδηγούς και τον εαυτό τους, διασχίζοντας τους δρόμους όπου βρουν και όχι από διαβάσεις και αφού πρώτα κάνουν έλεγχο.... και από την άλλη εμείς δεν παραχωρούμε προτεραιότητα εκεί που πρέπει και καβαλάμε τα πεζοδρόμια μετατρέποντας τα σε χώρους στάθμευσης...

Έζησα πρόσφατα για λιγο στο εξωτερικό και είδα τι θα πεί παιδεία.. υπάρχουν βέβεαια και εκεί εξαιρέσεις τις οποίες εμείς εδώ έχουμε κάνει κανόνα!!:yuck: :yuck:

Είναι στο χέρι όλων μας να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάτι ακόμα και αν δεν βλέπουμε ανταπόκριση από κανένα γύρω μας..

costas81
24/01/2008, 18:00

Αν έχει φανάρι προτεραιότητα έχει το φανάρι. Δηλαδή αν ειναι πρασινο για τα οχήματα το φανάρι τότε τα οχήματα έχουν προτεραιότητα και στην αντίστοιχη περίπτωση οι πεζοί.
Αν δεν έχει φανάρι τότε προτεραιότητα έχουν οι πεζοί.

sergiosm
24/01/2008, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Αν έχει φανάρι προτεραιότητα έχει το φανάρι. Δηλαδή αν ειναι πρασινο για τα οχήματα το φανάρι τότε τα οχήματα έχουν προτεραιότητα και στην αντίστοιχη περίπτωση οι πεζοί.
Αν δεν έχει φανάρι τότε προτεραιότητα έχουν οι πεζοί.

προφανώς αναφέρεται σε διαβάσεις χωρίς φανάρι, στις οποίες υποτίθεται ότι προτεραιότητα έχουν οι πεζοί.

το πρόβλημα είναι ότι στην ελλάδα οι διαβάσεις (όπως σχεδόν τα πάντα) μπαίνουν χωρίς καμία προηγούμενη σκέψη με αποτέλεσμα να γίνονται αυτά που γίνονται.

οπώς π.χ. διαβάσεις (χωρίς φανάρι) 30 - 40 μέτρα πριν από φανάρι. ποιά η λογική και η χρησιμότητα αυτής της διάβασης, ας περπατήσει και λίγο ο επίδοξος διαβάτης, δεν θα πάθει τίποτα.

αλλά ακριβώς επειδή υπάρχουν δεκάδες πινακίδες και άλλες ρυθμίσεις χωρίς καμία λογική, έχουμε μάθει να μην υπολογίζουμε καμία πινακίδα και καμία ρύθμιση και να τα αντιμετωπίζουμε όχι π.χ ως όριο ταχύτητας, αλλά ως "ενδεικτικό" όριο ταχύτητας.

Akatanomastos
24/01/2008, 19:37
Πέτυχα ξανά μια πεζή.

..

me posa pigaines peripou?

TROOPER
24/01/2008, 20:49

να με συμπαθας αλλα αν αυτο μονο αν δεν υπαρχει σηματοδοτης.

TROOPER
24/01/2008, 20:50
Ότι να 'ναι λέμε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε μερικους πεζους ουτε στα πεζοδρομια δεν θα επρεπε να επιτρεπεται η κυκλοφορια νικο.

TROOPER
24/01/2008, 20:51
ΝΑι καλά καταλάβατε. Πέτυχα ξανά μια πεζή. Πήγε το μοσχάρι να περάσει τη Πατησίων (4 λωρίδες παρακαλώ) χύμα.

Με λίγα λόγια: φορτηγό αριστερή λωρίδα. Εγώ δεξιά. Κινούμασταν ΚΑΙ ΟΙ 2, εγώ λίγο πιο γρήγορα. και πάει το ζώον να περάσει ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ.

Αποτέλεσμα: Σύγκρουση, πτώση και των 2. Εγώ με μερικά γδαρσίματα στα γόνατα, εκείνη (δε ξέρω ακριβώς) δεξί αστράγαλο. Τώρα το έπσασε, το στραμπούλιξε δε ξέρω.

Και δε ξέρω γιατί ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ. ναι αγαπητοί, την κοπάνησε. Μου είπαν κάποιοι που την βοήθησαν να εξαφανιστεί ότι ήταν από την Αλβανία και δεν είχε χαρτιά.

Τελος πάντων, εγώ κάλεσα Τροχαία και ασθενοφόρο. Έδωσα κατάθεση, έκανα μήνυση για αστικές ευθύνες και αυτά...

+200 ποντοι αδερφε !!!

στα ποσα περνεις κανονακι ???

:lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
24/01/2008, 21:03
να με συμπαθατε ολοι....αλλα Πανεπιστημιου με Πατησιων,οταν πας δεξια (ασχετα αν απαγορευεται και ειναι μονο για ΜΜΜ) προτερεοτητα εχουν οι πεζοι.....γιατι το φαναρι εχει τοξακια χρωματος περτικαλι:D που σημαινει ''δινεις προτερεοτητα''.....οσο αφορα τα 20 μετρα αποσταση απο το φαναρι των διαβασεων για πεζους.....συνεχειζετε πεζοδρομος (καθετα της Πατησιων)...γιαυτο υπαρχει....:wave2:

makis206
24/01/2008, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε μερικους πεζους ουτε στα πεζοδρομια δεν θα επρεπε να επιτρεπεται η κυκλοφορια νικο.

Συμφωνώ μ'αυτό Γιώργη αλλά ο Νίκος λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Dirty_Gas δεν θα έβρισκε με την καμμία το δίκιο του.. κι αυτό ισχύει όταν έχουμε να κάνουμε με πεζό δυστυχώς, ακόμα κι αν πετάγεται σαν το γίδι στο δρόμο..:winka:

Περαστικά στο φίλο κι αγύριστα να είναι :beer:

blackbusa
24/01/2008, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Συμφωνώ μ'αυτό Γιώργη αλλά ο Νίκος λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Dirty_Gas δεν θα έβρισκε με την καμμία το δίκιο του.. κι αυτό ισχύει όταν έχουμε να κάνουμε με πεζό δυστυχώς, ακόμα κι αν πετάγεται σαν το γίδι στο δρόμο..:winka:

Περαστικά στο φίλο κι αγύριστα να είναι :beer:

φιλε σπαμμερακι δεν εχεις δικιο...πολλοι που ειχαν ατυχημα με πεζο,εγινε δικαστηριο και κερδισαν....αλλα εδω......αστο.....ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....μεχρι και τα σκυλια εχω προσεξει οταν περνανε απο φαναρι προσεχουν....τα ορθια ζωα ΠΟΤΕ....:mad:

makis206
24/01/2008, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
φιλε σπαμμερακι δεν εχεις δικιο...πολλοι που ειχαν ατυχημα με πεζο,εγινε δικαστηριο και κερδισαν....αλλα εδω......αστο.....ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....μεχρι και τα σκυλια εχω προσεξει οταν περνανε απο φαναρι προσεχουν....τα ορθια ζωα ΠΟΤΕ....:mad:

Μακάρι να έχω άδικο Πάνο, προσωπική εμπειρία παλιότερα όμως (ευτυχώς ελαφριά), μου έδειξε από πρώτο χέρι αυτό που είπα πριν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δέχομαι και αυτό που λες και που ειλικρινά εύχομαι να είναι αληθινό !

Μακάρι το σύστημα να είναι δίκαιο για όλους και να μην έχει εκείνο το πρόσωπο που έδειξε σε μένα τότε.

:beer:

jasondakar
24/01/2008, 22:02
ανεβα μια μερα παρνηθα και βρες πουθενα κορμους και κανε εξασκηση στο περασμα κορμων

δεν θα ξανα εχεις προβλημα:wave2: :bigcry: :lol:

blackbusa
24/01/2008, 22:20
Μακάρι να έχω άδικο Πάνο, προσωπική εμπειρία παλιότερα όμως (ευτυχώς ελαφριά), μου έδειξε από πρώτο χέρι αυτό που είπα πριν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δέχομαι και αυτό που λες και που ειλικρινά εύχομαι να είναι αληθινό !

Μακάρι το σύστημα να είναι δίκαιο για όλους και να μην έχει εκείνο το πρόσωπο που έδειξε σε μένα τότε.

:beer:

Δυστηχως Μακη το συστημα γ@μιεται...και ασχημα μαλιστα...ολα κρινονται σε λεπτομεριες δυστηχως,και οχι στα πραγματικα γεγονοτα...ειναι πως θα σου κατσει....η ακομα καλυτερα να μην χρειαστει να μαθεις ποτε....:wave2:

α ναι ξεχασα...ρακι ρακι ρακι ρακι ρακι ρακι....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

veletzas
25/01/2008, 00:26
φιλε dirty gas νομιζω οτι εισαι 0-2 κ οχι 2-0

cityfly
25/01/2008, 00:44
να με συμπαθατε ολοι....αλλα Πανεπιστημιου με Πατησιων,οταν πας δεξια (ασχετα αν απαγορευεται και ειναι μονο για ΜΜΜ) προτερεοτητα εχουν οι πεζοι.....γιατι το φαναρι εχει τοξακια χρωματος περτικαλι:D που σημαινει ''δινεις προτερεοτητα''.....οσο αφορα τα 20 μετρα αποσταση απο το φαναρι των διαβασεων για πεζους.....συνεχειζετε πεζοδρομος (καθετα της Πατησιων)...γιαυτο υπαρχει....:wave2:

δεν τα θυμάσε καλά
το φανάρι εκεί έχει ποικιλία ολόκληρη
υπάρχει και το παλλόμενο πράσινο των πεζών το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να παραχωρήσουν προτεραιότητα

TROOPER
25/01/2008, 06:19

μακη δεν ειναι απαραιτητο αυτο στη χωρα μας.πολλα σεναρια μπορει να διαδραματιστουν σε μια δικαστικη διαμαχη μετα ξυ πεζου και οχηματος.πως θα το παιξουν οι δηκιγοροι, πως θα τη δουν οι δικαστες κλπ.
τεσπα...ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

TROOPER
25/01/2008, 06:22
.....μεχρι και τα σκυλια εχω προσεξει οταν περνανε απο φαναρι προσεχουν....τα ορθια ζωα ΠΟΤΕ....:mad:

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΥΜΑ !!!ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ???

ζωα ειμαστε οι οδηγοι και οχι οι πεζοι !!!!

makis206
25/01/2008, 07:15
τεσπα...ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

:winka:

:beer: :beer:

Dirty_Gas
25/01/2008, 08:26
Δε πήγαινα γρήγορα. καμια 30αρια χλμ. γι αυτό και δε τη σκότωσα. Ήθελα μετά όμως να τη σκοτώσω. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!!

:evil: :evil: :evil:

kaps
25/01/2008, 12:38
Μην ταράζεσε..Εγώ πρόπερσι Αχαρνών με το ΧΤ (το παλιό ) καθώς πέρναγα με κατεύθυνση για Ομόνοια ξάφνου από μια στάση πετάχτηκε ένα θωρηκτό ( ηλικιωμένη αλλοδαπή φορώντας όχι ένα όχι 2 αλλά τρία παλτά , δύο παντελόνια και σκούφο τρομοκράτη) και βλέποντας πως από την άλλη κατεύθυνση ερχόταν λεωφορείο , μου ρίχνει μια ματιά ...λέω μέσα μου με είδε ....αμμμ δε όπως κάνω να περάσω μπροστά της ρίχνει τρέξιμο Κεντέρη και την πέρνω επάνω στο φτερό μετά πετάχτηκε στον ώμο μου και αφού πέρασε πάνω από το κράνος σκάει κάτω σαν καρπούζι...Εγώ μαγκώνω φρένα παίρνω και δύο τούμπες μαγκώνω και το πόδι μου στις εξατμίσεις και καίγομαι στη γάμπα χοντρά . Πάει και το κράνος . Κοιτάω πίσω να δω και την αντικρύζω σε στάση ξαπλωτή κάμα σούτρα λέω πάει πέθανε ... Ωστόσο το θηρίο άντεξε ....είπα να φέρω τροχαία δεν ήθελε ....ασθενοφόρο όχι ...μόνο να τη πάω σπίτι Την πήγα κουτσαίνοντας εγώ και αυτή (ωραίο θέαμα) και έφυγα να δω τη μηχανή .....Με λίγα λόγια έβαλα και 400 ευρώ ζημιές ...Προσοχή ππραγματι διότι είναι και τα δικά μας ζαγάρια και τα αλλοδαπά ζουν ακόμα σε καθεστώς ανατολικού μπλοκ στο μυαλό τους ...

kakofonixx
25/01/2008, 14:56
δες ομως και την αντιθετη πλευρα...
για φαντασου να την ειχες αποφυγει εσυ και να την ειχε χτυπησει το φορτηγο! :hypnotize
σε καμια περιπτωση δε την δικαιολογω
απλα δεν ξερεις για ποιο λογο μπορει να ηταν αφηρημενη
ή μη μου πεις οτι ο οποιοσδηποτε δεν εχει αφαιρεθει μια στιγμη ειτε ως πεζος, ειτε ως οδηγος

οπως και να 'χει εγινε το λιγοτερο δυνατο κακο...
μικροτραυματισμοι σε σας και μικροζημιες στη μηχανη
τωρα οι χαρακτηρισμοι γιδια, βοδια και λοιπα τετραποδα ειναι φυσιολογικο να λεγονται, αλλα σκεψου και τα χειροτερα
Θα της αξιζε επειδη ειναι "βοδι" να βρεθει κατω απο τις ροδες του φορτηγου?

τελος παντων...
απλα καμια φορα πρεπει εμεις ως οδηγοι να προσεχουμε διπλα και να προβλεπουμε το καθετι..

sniper
25/01/2008, 15:02
Έχετε πάθει παράκρουση όλοι έτσι; Οι δρόμοι κι ο πλανήτης όλος είναι για τους κατοίκους του. Όχι για τα αυτοκίνητα, μηχανές, τρακτέρ κλπ.

Με αυτή τη λογική βγαίνω για σκοποβολή κι αμα πετύχω κάποιον ας προσεχε να μην τον σημάδευα

Για να μην μιλήσω για τα όρια ταχύτητας που ορίζει ο ΚΟΚ εδώ μέσα και τα τηρούμε όλοι μας... και περιμένουμε κι απο τους πεζούς να τον τηρούν κι αυτοί....

zephyr1
25/01/2008, 15:27

Δε πήγαινα γρήγορα. καμια 30αρια χλμ. γι αυτό και δε τη σκότωσα. Ήθελα μετά όμως να τη σκοτώσω. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!!

:evil: :evil: :evil:

Εισαι ακυρος τελειως.

Για πες και τα χιλιομετρα του φορτηγου?

LsKostas
25/01/2008, 15:32
Ρε μαγκες...την Πατησιων την ξερουμε χρονια...το ιδιο και την Αχαρνων
Δηλαδη θελει τοσο μυαλο να οδηγεις με λιγη προνοητικοτητα?

κι εγω περνω καθημερινα και παντα η δινω προτεραιοτητα ή προβλεπω την κινηση
του πεζου(Εεεεε πεζος ειναι που θα θελει να παει???ΑΠΕΝΑΝΤΙ)

Να πεις οτι ειναι μικρος δρομος να παει στο διατανο :lol:

Κεντρικοτατος δρομος με τις διαβασεις -ΦΩς ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ...

Για να ανοιγουμε τα ματακια μας λιγο λιγο...

ronin1
25/01/2008, 20:15
σημαδεψτε καλα μαγκες..οσο ειμαστε ακομα μπ@υρδελο..

γιατι αμα σε καμια 50αρια τσε βαλε χρονια γινουμε σαν καμια γερμανια..

θα εχει φυλάκα μετα..

περα απο την πλακα..εγω προσωπικα τους σεβομαι..οσο μπορω..

ειναι μερικοι πολυ οργια ομως ..ε το τρωνε κ αυτοι το μπινελικι...

ειναι θεμα παιδειας οπως προειπατε..

cityfly
25/01/2008, 20:24
Έχετε πάθει παράκρουση όλοι έτσι; Οι δρόμοι κι ο πλανήτης όλος είναι για τους κατοίκους του. Όχι για τα αυτοκίνητα, μηχανές, τρακτέρ κλπ.

Με αυτή τη λογική βγαίνω για σκοποβολή κι αμα πετύχω κάποιον ας προσεχε να μην τον σημάδευα

Για να μην μιλήσω για τα όρια ταχύτητας που ορίζει ο ΚΟΚ εδώ μέσα και τα τηρούμε όλοι μας... και περιμένουμε κι απο τους πεζούς να τον τηρούν κι αυτοί....

ενώ ο οδηγός οχήματος, οποιουδήποτε, είναι εξωγήινος

τι σχέση έχει το "βγαίνω για σκοποβολή κι αμα πετύχω κάποιον ας προσεχε να μην τον σημάδευα" με τον πεζό που παραβιάζει τον κοκ περνώντας όπου να ναι και όπως να ναι

αυτή η καραμέλα ότι ο πεζός έχει πάντα δίκιο είναι πολύ παλιά και πρέπει κάποια στιγμή να λυώσει

επίσης πληροφοριακά το να δίνεις δίκιο στον οδηγό σε σχέση με τον πεζό σε μια α περίπτωση δε σημαίνει ότι δίνεις πάντα δίκιο στον οδηγό, αυτό είναι εξίσου αφοριστικό με το ο πεζός έχει πάντα δίκιο

cityfly
25/01/2008, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1

περα απο την πλακα..εγω προσωπικα τους σεβομαι..οσο μπορω..

ειναι μερικοι πολυ οργια ομως ..ε το τρωνε κ αυτοι το μπινελικι...

ειναι θεμα παιδειας οπως προειπατε..

και γω τους σέβομαι όσο μπορώ
και δεν είμαι της λογικής είσαι εκτός διάβασης θα σε χτυπήσω να με πληρώσει κι από πάνω η ασφάλεια όπως παίζει πχ στην "πολιτισμένη" αγγλία, θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει κανείς να κοιτά να αποφεύγει τις δυσάρεστες καταστάσεις και όχι να δει πώς θα τις διορθώσε εκ των υστέρων. Αλλά άπαξ και γίνει η στραβή πρέπει να κρίνεσαι δίκαια όχι με το "ο αδύναμος έχει πάντα δίκιο" γιατί έτσι πάει με τους πεζούς

blackbusa
25/01/2008, 21:25
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΥΜΑ !!!ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ???

ζωα ειμαστε οι οδηγοι και οχι οι πεζοι !!!!

Δεν καταλαβες τι εγραψα Γιωργο....σε φαναρι που ειναι κοκκινο για τους πεζους και περνανε οπως οπως...και σκυλος να περιμενει οσπου να αναψει πρασινο....:lol: :lol: :lol: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ??? για να μαν πω απο τασχετα σημεια που περνανε κανοντας αγωνα αποφυγης αυτοκινητων...σε διαβασης οπου dεν υπαρχει φαναρι...δεν το συζητω καν.....μαζι σου 1000000%.....

@sniper +1299....:a10:

TROOPER
26/01/2008, 14:57
Δεν καταλαβες τι εγραψα Γιωργο....

συγγνωμη τοτε

orizontas
27/01/2008, 17:00
paτησιων ..

κολοδρομος ..θανατος .

κατεβαινω πατησιων με το παπι τρογωντας λουκανικοπιτα .

τι τρογωντας την πρωτη δαγκονια ειχα ριξει .
ξερετε εκει πανω στο κεφαλακι που λεμε
και αρχισα να παιρνω την πρωτη γευση .

λακουβα ...
το παπι κανει δεξα κανει αριστερα παει να πεσει η λουκανικοπητα
τι να πιασο τιμονι η το λουκανικο ..
μετα απο ακροβατικα μεγαλης επικινδθνοτητος καταφερα να σωσο
το παπι και εκει που νομιζα οτι εσωσα και την λουκανηκοπιτα μου γλυστρα
και πεφτει στο δρομο ευτηχος με το περιτυλιγμα ....

χαρουμενος εγω που δεν θα δωσω ξανα 1.60 ευρω κανω στην μπαντα
και σκιβω παντα πανο στο δικικλο για να ποιασω το αγαπημενο μου κολατσιο

και εκει σε δεκατα δευτερολεπτου πεταγται ενας πεζος ....
και μου αρπαζει την λουκανικοπητα ..

απαραδεκτο .... :eyepop: :eyepop:

και δεν ειχε ουτε διαβαση .....:look:

TROOPER
27/01/2008, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
paτησιων ..

κολοδρομος ..θανατος .

κατεβαινω πατησιων με το παπι τρογωντας λουκανικοπιτα .

τι τρογωντας την πρωτη δαγκονια ειχα ριξει .
ξερετε εκει πανω στο κεφαλακι που λεμε
και αρχισα να παιρνω την πρωτη γευση .

λακουβα ...
το παπι κανει δεξα κανει αριστερα παει να πεσει η λουκανικοπητα
τι να πιασο τιμονι η το λουκανικο ..
μετα απο ακροβατικα μεγαλης επικινδθνοτητος καταφερα να σωσο
το παπι και εκει που νομιζα οτι εσωσα και την λουκανηκοπιτα μου γλυστρα
και πεφτει στο δρομο ευτηχος με το περιτυλιγμα ....

και εκει σε δεκατα δευτερολεπτου πεταγται ενας πεζος ....
και μου αρπαζει την λουκανικοπητα ..

απαραδεκτο .... :eyepop: :eyepop:

και δεν ειχε ουτε διαβαση .....:look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fethry
27/01/2008, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

Ακριβά ψωνίζεις... :sick: :sick: