Σύνδεση

View Full Version : Σχέση κλοπών με συνεργεία ?

zouR1
20/11/2004, 08:02
Αγαπητοί φίλοι,
Πριν από 2 μέρες μου έκλεψαν την αγαπημένη μου Yamaha R1, μόλις ενός έτους, από την πυλωτή του σπιτιού μου στο Νέο Ηράκλειο.
Εχω μερικές υποψίες ότι μπορεί η δουλειά να έχει σχέση με το συνεργείο που την πήγα ακριβώς πριν μία εβδομάδα. Τους είχα αφήσει κλειδί, διεύθυνση κατοικίας, το τηλεκοντρόλ του συναγερμού.
Θα ήθελα λοιπόν να ξέρω εάν εσείς ή γνωστοί σας έχουν χάσει μηχανάκια μετά από service κυρίως στην περιοχή βορείων-ανατολικών προαστίων.

Ευχαριστώ

xifias
20/11/2004, 10:23
δεν εχω ακουσει κατι τετοιο να παιζει.Δεν βαζω το χερι μου και στη φωτια βεβαια, γιατι μπορει να εχει ξεμεινει καποιος απ την παλια εποχη

Πριν μερικα χρονια, το φαινομενο αυτο επαιζε.

Για πιο συνεργειο μιλαμε?

Κανένας
20/11/2004, 10:45
Φίλε μου κουράγιο
Παίζει και παραπαιζει
μπορεί όχι από το συγκεκριμένο που πήγες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις
συνεργεία, parking πλυντήρια κλπ πρέπει πάντα να μας υποψιαζουν

Για αυτό θέλει προσοχή που αφήνουμε το όχημα μας, σε περιπτώσεις που παραδίδουμε kαι τα κλειδιά
Απλά την δουλεια, μπορεί να την κάνει πανεύκολα, οποιοσδήποτε εργαζόμενος εκεί μέσα
Επίσης απενεργοποιούμε το immobilizer από την συναγερμό, ώστε να μπορεί ο μάστορας να την βάλει μπροστά και δεν αφήνουμε το τηλεχειριστήριο
:(

idi
20/11/2004, 11:23
Χωρις να εχει τυχει σε μενα ή σε καποιον γνωστο μου, ΠΑΝΤΑ ειχα μια καχυποψία για τους παρκαδορους (αυτοκινητο) και βενζιναδες και μαστορες καθε λογης, και ΠΑΝΤΑ αφηνω το μηχανακι μου στο συνεργειο μονο με το κλειδι της μιζας, χωρις κλειδια απο τα λουκετα και το χειριστήριο του συνεγερμου

Αλλα με χει πιασει ψηχωση φιλε απο τη στιγμη που εκανες το ποστ με τη κλοπη της μηχανης σου

Ακριβως ετσι αφηνω και εγω τη μηχανη μου οπως εσυ, σε πιλοτη με συναγερμο, αλυσιδα και λουκετο. Και τοσο καιρο ημουν «ήσυχος» σκεφτομαι σοβαρα να βαλω αυτοσχεδια συστηματα με «παγιδες» αισθητήρες κινησης κτλ (θα βοηθησει η εμπειρία μου σε ηλεκριτικα και ηλεκτρονικα ) ωστε να ενημερώνομαι σιωπηλά στο δωματιο μου αν καπιος πλησιασει το μηχανακι.

ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΝΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ…. ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ…
:mad:

Κανένας
20/11/2004, 11:45
Idi μια και θα κάνεις τον κόπο, αν σε παίρνει βαλε και κάμερα, που να ενεργοποιείτε με την κίνηση

idi
20/11/2004, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
Idi μια και θα κάνεις τον κόπο, αν σε παίρνει βαλε και κάμερα, που να ενεργοποιείτε με την κίνηση

για να καταγραφω ή να παρακολουθω real time? το πρωτο ευκολο αλλα το δευτερo θελει και monitor κτλ που θα φερει το προτζεκτ σε υψηλο μπατζετ... (πω πω ρε πουστη μου ολο αγγλικες λεξεις..)

zouR1
20/11/2004, 20:46
Αγαπητοί φίλοι,
Η συμπαράστασή σας με έχει στηρίξει ψυχολογικά όσο δεν μπορούσα να φανταστώ. Και ύστερα σου λένε τα απρόσωπα forums...καμία σχέση.
Φίλε μου IDI θα σε παρακαλούσα να μην ανησυχείς. Πιστεύω πως ο Θεός άφησε να γίνει κάτι τέτοιο για κάποιο λόγο. Γενικά είμαι αισιόδοξος για το τέλος και όπως λένε και οι φίλοι μου "Its never over until the fat lady sings".

Το σίγουρο πιστεύω είναι πως αν οργανωθούμε όλοι μαζί κάπως, θα τους στριμώξουμε όπως δεν τους έχει στριμώξει η αστυνομία τόσα χρόνια.

Γενικά xifia πιστεύω πως δεν είναι σωστό να κάνω δυσφήμιση σε συνεργείο έχοντας μόνο υποψίες γιαυτό θα μου επιτρέψετε να μην αποκαλύψω τα στοιχεία του.

Επειδή το είχα ψάξει και εγώ λίγο το θέμα με τις κάμερες, σου λέω (αν δεν ξέρεις ήδη) πως υπάρχουν ασύρματες κάμερες στο εμπόριο με 60-100 euro με ήχο. Εχουν εμβέλεια περί τα 200 μέτρα στην ευθεία και μπορούν να συνδεθούν με μια απλή τηλεόραση ή video.

Επειδή ξέρω κάποια πράγματα από υπολογιστές, (προγραμματιστής στο επάγγελμα) σκεφτόμουν να συνδέω την κάμερα με κάποια κάρτα tv σε κάποιον υπολογιστή με κάρτα τηλεόρασης. Υπάρχουν κάποια προγράμματα κυρίως από webcams που μπορούν να κάνουν κάτι όταν ανιχνεύεται κίνηση στο σήμα του video. Πχ να παίζουν κάποιον ήχο ή να καταγράφουν ψηφιακά το video.
Ετσι θεωρητικά πετυχαίνουμε ένα καλό σύστημα παρακολούθησης με το πολύ 200 Euro. Απλώς θα πρέπει ένας υπολογιστής να είναι αναμμένος όλο το βράδυ και να βρεθεί 9V ρεύμα στην κάμερα που θα είναι στο γκαράζ.
Ολα αυτά στην θεωρία βέβαια.

psaroulis
22/11/2004, 16:06
για αυτο εγω καθε φορα δίνω μόνο το κλειδι της μηχανης και το immobilizer με το by-pass του

μα εδωσες και τα κλειδια ολα λουκετα κλπ?

θα μου πεις αν εχουν κλειδι μηχανης συναγερμου κλπ μετα τα λουκετα ειναι τιποτα
αν θελουν να στο φανε στο τρωνε

πολυ καλη φαση οι καμερες, τα φωτοκυταρα, εγω βεβαια εχω φαει πακετο με μ..λακες ενοικιαστες που δεν επιτρεπουν να παρω ρευμα απο το κοινοχρηστο

και για να τραβηξω καλωδιο απο το διαμερισμα μου παλι αδεια πρεπει να τους ζητησω

το καλυτερο ειναι να υπαρχει καμια "αγκυρα" και κανα στριμωγμα με αυτοκινητο
(βεβαια το καλυτερο θα ηταν ενα γκαραζ η μια μονοκατοικια να το βαζεις μεσα η να εχεις ειδικο security να στο φυλαει να στο βαζει μπρος να στο ζεσταινει, η και να εχεις τοσα $$$ ωστε να παιρνεις καινουρια καθε μερα)

κερδισε κανεις το τζοκερ να του ζητησουμε δανεικα αληθεια?

zouR1
22/11/2004, 22:56
Psarouli έδωσα μόνο το κλειδί της μηχανής με το control του συναγερμού. Τα λουκέτα τα έχω σε άλλο μπρελόκ.
Ανοίξανε την κουλούρα που την είχα δεμένη με το παπί. Στην μπρος και πίσω ρόδα είχα καλές κλειδαριές τις οποίες αν δεν κατάφεραν να ανοίξουν σήκωσαν την μηχανή όπως είναι.
Εννοείται ότι δεν άφησαν ίχνος. Πήραν όλα τα λουκέτα, ακόμα και την κουκούλα.

afrotwin
23/11/2004, 08:52
emena mou mirizi doulia apo epagkelmaties kleftronia ke exi sxesi me to emporio i klopi tis miaxanis tou filou i 8a figiekso na pouli8i os isagogis i 8a li8i gia antalaktika
opos ke na exi ine mplegmenos kapios paraisagogeas ke polis alos kosmos pou asxolite me to emporio
ke i mixani exi stamparisti apo kero den tin idan tixea ke tin arpaksan i me kapio tropo psaxnoun ke vriskoun pios exi teties mixanes pou xriazonte ke pane sistimeni

pantos an lavenoume ta metra mas mporoume na sosoume tin mixani mas ke idika an ine akros emporefsimi
ke mporoume na to kanoume me sinagermous me klidoma me diafora mesa vevea afti exoun tropous na tin kseklidosoun ke na axristefsoun tous sinagermous apla tous ka8isteris me afta ta mesa
iparxoun ke ali tropi na tous dioksis
enas es8itiras xorou pou 8a anavi merikous provolis ka8os ke ena fos sto domatio sou afto mpori na ine ligo spastiko giati ke gata na perasi 8a ksipnas ala tespa episis an menoume se monokatikia enas skilos ine oti prepi giati oxi mono 8a fovi8oun ala o skilos ine ke sinagermos gavgizi me to pou di an8ropous na plisiazoun ke se idopioi
meta iparxoun ke pseftikes kameres exo mia tetia den to katalavenis oti ine pseftiki me lampaki ke peristrofi den to riskaroun oi tipoi... ola afta omos apo tin stigmi pou volevoun na ta xrisimopioisis tora an parkarete oli nixta tin mixani sto pezodromio ise pilotes xoris perifraksi ke genika se xorous pou ine emfanestati i mixani malon tous tin xarizete.....

ke na ma8ete afto to rito gia tis mixanes
oti fenete klevete

ke mia istoria apo to 78 stin elada opou touristas kimotane stin paralia demenos me alisida apo to podi tou stin mixani gia na ine sigouros
ke ton pirane ke afton mazi....

ali istoria
giaponezos girnage ton kosmo me podilato me ola ta fota tis dimosiotitas stramena epano tou ke otan eftase elada tou klepsane to podilato

genika imaste remalia se merika zitimata

i friki ine na agorasi ksana o tipos to r1 tou afti tin fora apo isagogea

episis kalo 8a ine na markarete thn mhxanh sas
parte se pontes noumera enoste dio mazi to 45 as poume ke markarete me afta ta noumera oti mporite skeleto psalidia kapakia levgiedes zantes oti markarete etsi isos ta vrite se kapia ali mixani ke vrite kamia akri i ke tin idia tin mixani valte simadia
ke min tin kratate se mamisia katastasi alakste tis opsi vafte kapia simia alo xroma valte ala aksesouar mexri ke aftokolita i kante ena grafiko tatoo sto ntepozito ke alou etsi diskola 8a tin klepsoun mias ke protimane mamisia antalaktika ke na min ksexorizi i moto osi tin exete opos tin pirate tin proti mera kindinevete

afrotwin
23/11/2004, 09:48
na ke ena paradigma
afto den to klevi kanis

6236

afrotwin
23/11/2004, 09:50
oute ki afto

6237

afrotwin
23/11/2004, 09:52
ena afto me ena plisimataki pai katef8ian stin vitrina i kovete gia antalaktika sto aneto

6239

afrotwin
23/11/2004, 10:07
soste tin motosikleta sas sinexia

lipon min afinete tin mixani sas opos tin pernete apo tin antiprosopia
doste tis diko sas ifos ke xaraktira kante tin ksexoristi
etsi 8a tin sosete apo tous kleftes
alakste oti mporite apo podostiria oures zantes diskofrena zelatines kapakia moter plastika kapakia fota piso mpros kante kapio body tatoo stin mixani esto ke mikro
akoma ke ena aftokolito tis power house i diotria na exete pano stin mixani 8a pi oti anikete kapou ke oti vromai i mixani diladi ine gnosti ke den to riskaroun i epagkelmaties
ke an den 8elete na xalasete ta oritzinal komatia tis mixanis vgalte ta ke antikatastiste ta me after market metaxirismena ke otan 8elete na tin poulisete ksanavalte ta epano ke kante tin pali kenouria ta parts pou 8a sas minoun ta poulate ke oute gata oute zimia
an sas piani mizeria min pa8i tipota i mixani soa ke 8elete na tin exete san kenouria ke kala parte ke enan gotzila na tin filai ke merika anxolitika xapia

alios alakste ta ola na isixasete i empori den kinigane after market i mixanes alagmenes den mporoun na tis poulisoun 8eloun oritzinal mixanes

epipleon me tin epemvasi pou 8a kanete stin mixani 8a ginete gnostos o o tipos me to r1 to tade ke ke isos ke sas ma8oun me to onoma sas ke lene o gianis me to r1 to karxarie i to tade ke kanis den 8a tolmai na piraksi ena toso stamparismeno ke enas vlakas kleftis na tin pari pou 8a pai me to stamparismeno mixanaki 8a to vrite se mia ora

ke kseklidoto na to afinis den to pirazi kanis
ke an ine ke ftiagmeno 8a exi perisoteri fimi ke i pitsirikades 8a perifanevonte oti to kseroun afto to mixanaki ke ala trela

an to afisete mamisio
8a kleme oli mazi me ton filo pou ektos ton alon 8a plironi ke dio xronia mixani pou den exi

idi
23/11/2004, 10:29
χμμμ αερογραφια στο ντεποζιτο...γαμω τις ιδεες!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

afrotwin
23/11/2004, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χμμμ αερογραφια στο ντεποζιτο...γαμω τις ιδεες!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

entaksi ala 8eli na kanis ke merikes alages se merika parts

:beer: :beer:

periklisk
24/11/2004, 22:31
Έχουν ακουστεί διάφορα τέτοια κατά καιρούς..... Είναι πολλοί αυτοί που ασχολούνται με αυτά τα κυκλώματα!!!!

Το μπούλο ρε!!!!!!!!!!!

free rider
24/11/2004, 22:53
Η ξεφτίλα είναι όταν περνάει η άποψη κυρίως σε συγκεκριμένες ομάδες
πιτσιρικάδων ?? ή άλλων υπανάπτυκτων

ότι η πράξη της κλοπής μοτο είναι μαγκιά…

έτσι οι καρχαρίες βγάζουν στην βόλτα τα νεούδια και περιμένουν την καλά ψαριά

ε τελικά δεν πάει έτσι.....

SAM46
28/12/2004, 14:46
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.(Ν.ΙΩΝΙΑ)ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡ'ΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΤΟΥ(ΚΤΜ LC4) ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ.ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ.ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙΑ Κ ΑΛΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ.:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

zouR1
28/12/2004, 23:45
Δεν ξέρω Sam. Στην δική μου περίπτωση το συνεργείο θα μπορούσε να έχει κάποιο μηχανικό με κακές παρέες. Σίγουρα είχε άνετο χρόνο να βγάλει κλειδί από τον κλειδαρά δίπλα και να αντιγράψει τον κωδικό του συναγερμού σε ένα scanner.
Αν δεν είχαν γίνει και άλλες "άσχετες" κλοπές θα έβαζα το συνεργείο πολύ ψηλά στην λίστα με τους υπόπτους. Τελικά ύστερα από τόσο καιρό και αυτά τα συμβάντα δεν ξέρω...
Εχε το νου σου για το μηχανάκι σου. Μέσα σε λίγες μέρες έφαγαν από την περιοχή (Ν. Ηράκλειο) ένα zx6r και ένα vfr800.

SAM46
29/12/2004, 08:49
ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ Κ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.

afrotwin
29/12/2004, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από SAM46
ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ Κ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.

file mou ase ke den pianoun afta kseroun ala x3st1kan3 ta lefta tous endiaferoun mono
gia afto prosexe tin mixani sou kalitera ke me katares den sonomaste

to ipa ke pio pano alaxte oti mporite me after market stis mixanes sas kante perierga vapsimata ke den tin pirazi kanis

ama psaxnoun ena mprostino sistima gia kapio pelati 8a vroune mia mixani se apsogi ke oritzinal katastasi ke 8a ta vgaloun ola apo pano
an ta misa ine after market ti na vgaloun 8a vroun mia ali mixani

ke otan pate se antalaktikadiko metaxirismenon ke sas lene den exo tora ela se tris meres
aftos sinergazete me kleftronia

apo pou 8a to feri se tris meres?
isagogi apo germania?
8a stili ta kleftronia na tou ta feroun ke se apsogi katastasi
ke oritzinal

mpori na stili na tou feroun tria R1 giati kapios zitise ta organa ke 8eli na exi ke stok

ke sigoura to pio grigoro apotelesma fernoun ta sinergia
ke mpori o sinergias na ine ka8aros ala o voi8os tou oxi
pola ginonte

SAM46
29/12/2004, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
file mou ase ke den pianoun afta kseroun ala x3st1kan3 ta lefta tous endiaferoun mono
gia afto prosexe tin mixani sou kalitera ke me katares den sonomaste

to ipa ke pio pano alaxte oti mporite me after market stis mixanes sas kante perierga vapsimata ke den tin pirazi kanis

ama psaxnoun ena mprostino sistima gia kapio pelati 8a vroune mia mixani se apsogi ke oritzinal katastasi ke 8a ta vgaloun ola apo pano
an ta misa ine after market ti na vgaloun 8a vroun mia ali mixani

ke otan pate se antalaktikadiko metaxirismenon ke sas lene den exo tora ela se tris meres
aftos sinergazete me kleftronia

apo pou 8a to feri se tris meres?
isagogi apo germania?
8a stili ta kleftronia na tou ta feroun ke se apsogi katastasi
ke oritzinal

mpori na stili na tou feroun tria R1 giati kapios zitise ta organa ke 8eli na exi ke stok

pola ginonte ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

CyBeRseXX
29/12/2004, 13:07
[ Μέσα σε λίγες μέρες έφαγαν από την περιοχή (Ν. Ηράκλειο) ένα zx6r και ένα vfr800. [/B]

Mia pou ta strumfakia den prokeitai na kanoun tipota, giati den mazeueste 2-3 atoma pou tous eklepsan mixanes apo to N. Hrakleio, na proslavetai ena idiotiko detective mpas kai vrei autos tin akri tou kiklomatos?

afrotwin
29/12/2004, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
Mia pou ta strumfakia den prokeitai na kanoun tipota, giati den mazeueste 2-3 atoma pou tous eklepsan mixanes apo to N. Hrakleio, na proslavetai ena idiotiko detective mpas kai vrei autos tin akri tou kiklomatos?

ki afto sosto megale mpori na exi diasindesis me kapio kikloma mpatson pou gnorizoun ta kleftronia ke me ligo mpaksisi na stin feroun piso

zolotas
03/01/2007, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

pola ginonte

100%.........πιστευω παιζει μεγαλη βρωμια .........και δεν ξερουμε τι παρε-δωσε εχει ο καθενας .....το πιο ευκολο ειναι μεσω πινακιδας να βρουν που μενεις (φωτο με πινακιδα εδω μεσα :nono: )........

εχω ακουσει οτι μπορει να εντοπιστει καρτα sim ......παιζει τετοια περιπτωση η μπουρδες ???

Cpt. Haddock
03/01/2007, 13:57
Μια και ξεθάφτηκε 3 ετών θρεντ... :look:

Και με αφορμή και αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=33335)

Μη ξαναδω κανενα πούστη εδώ μέσα να ζητάει φτηνά ανταλλακτικά απο "οπουδήποτε" ! :mad:

όπως είχε γράψει κάποιος πριν λίγο καιρό και τον έφαγε το σκοτάδι :mad:

και κάτι άλλο

ΜΗΝ μπαίνετε στον πειρασμό να ψάχνετε τα φτηνά ανταλλακτικά ή όταν λέει ο μάστορας "θα βρούμε απο αλλού" κάντε μια - ανώνυμη - καταγγελία

Σταματήστε να τροφοδοτείτε εκουσίως το κύκλωμα με τα σκατοκλεφτρόνια

:mad: :mad: :mad:

Nostra
03/01/2007, 14:01
επίσης άλλο τα συνεργεία, άλλο τα ανταλλακτικάδικα με τα οποία συνεργάζονται όλα τα συνεργεία...

στον συγκεντρωτισμό ξεκινάει η διανομή της παραγωγής...

δε γίνεται να βρίζουμε συνεχώς τα συνεργεία....

και όπως λέει και ο Καπιτάνιος από πάνω... ποιος απαιτεί τσάμπα μεταχ. ανταλλακτικά σε άριστη κατάσταση?

MIKE_16V
03/01/2007, 14:14
Και εδω κολλαει αυτο που συζηταγα σημερα στην δουλεια.

Οταν πουλας πραγματα στο e-bay υπαρχει τροπος να σε ελενξει καποιος???

Δηλαδη αμα σηκωσει καποιος 1 μηχανακι....το κανει κομματια και το σπρωξει απο το e-bay μπορει να τον βρει καποιος???

??

Nostra
03/01/2007, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Και εδω κολλαει αυτο που συζηταγα σημερα στην δουλεια.

Οταν πουλας πραγματα στο e-bay υπαρχει τροπος να σε ελενξει καποιος???

Δηλαδη αμα σηκωσει καποιος 1 μηχανακι....το κανει κομματια και το σπρωξει απο το e-bay μπορει να τον βρει καποιος???

??

όχι...

αλλά δε μπορεί να πουλήσει πλαίσιο και κινητήρα... μάλλον...

εξαρταται από την εμπορικότητα του κλοπιμαίου...

MIKE_16V
03/01/2007, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
όχι...

αλλά δε μπορεί να πουλήσει πλαίσιο και κινητήρα... μάλλον...

εξαρταται από την εμπορικότητα του κλοπιμαίου...

Αστο πλαισιο...αυτο ειναι το τελευταιο.....τα μοτερ τα πουλανε σε κομματια συνηθως οχι ολοκληρα.

Οποτε κυριοι δεν εχουμε ιδεα τι αγοραζουμε απο το Ε-bay:confused:

alximistis
03/01/2007, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια και ξεθάφτηκε 3 ετών θρεντ... :look:

Και με αφορμή και αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=33335)

Μη ξαναδω κανενα πούστη εδώ μέσα να ζητάει φτηνά ανταλλακτικά απο "οπουδήποτε" ! :mad:

και κάτι άλλο

ΜΗΝ μπαίνετε στον πειρασμό να ψάχνετε τα φτηνά ανταλλακτικά ή όταν λέει ο μάστορας "θα βρούμε απο αλλού" κάντε μια - ανώνυμη - καταγγελία

Σταματήστε να τροφοδοτείτε εκουσίως το κύκλωμα με τα σκατοκλεφτρόνια

:mad: :mad: :mad:

Δυστυχώς παίδες αυτό που λέει ο Ηλίας αντικατοπτρίζει πλήρως την αλήθεια.
Σκεφτείτε πόσα συνεργεία όταν πάμε σου λένε άσε ρε μην σκας. Θα βρούμε.
Ναι ε; Από που;;;
Μόνα τους θα κατέβουν τα ανταλλακτικά; Από τον ουρανό;
Και για να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πόσους μάστορες ξέρουμε που σε χτυπάνε στηνη πλάτη και σου λένε πάντα υπάρχουν λύσεις! Και τους κάνουμε και.. ήρωες!
Ο δικός, άσε φιλαράκι δεν παίζεται. Τα πάντα βρίσκει.
Έτσι δεν λέμε;
Και στην τελική ρε παιδιά κάτι ακόμα.
Αυτός που δεν ξέρει απο μοτοσικλέτα δεν έχει ιδέα θα δυσκολευθεί πολύ να κλέψει μία μηχανή και με συναγερμό και με κλειδαριές και με λουκέτα.
Γιατί αν δεν έχει άκρες πως και που θα την πουλήσει αν δεν γίνει ανταλλακτικά;
Επομένως... ποιοι ξέρουν καλύτερα αν όχι οι του χώρου;;;;;;;

Cpt. Haddock
03/01/2007, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Αυτός που δεν ξέρει απο μοτοσικλέτα δεν έχει ιδέα θα δυσκολευθεί πολύ να κλέψει μία μηχανή και με συναγερμό και με κλειδαριές και με λουκέτα.
Γιατί αν δεν έχει άκρες πως και που θα την πουλήσει αν δεν γίνει ανταλλακτικά;
Επομένως... ποιοι ξέρουν καλύτερα αν όχι οι του χώρου;;;;;;;

Εννοείται!

Έτσι ακριβώς και φυσικά τα κλεφτρόνια ΔΕΝ δουλεύουν μόνα τους, είναι απλά ένα κομματι του μηχανισμού

:mad:

Atsatsos
03/01/2007, 15:08
Ρε συ zouR1, αυτό με την κάμερα κι εγώ το είχα σκεφτεί, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Τη βάζεις σε μια γωνίτσα της πιλοτής πάνω από το μηχανάκι, right? (κι εμένα μου έχουν φάει μηχανάκι από τν πιλοτή μου).
Αλλά στο καπάκι σκέφτηκα το άλλο πολύ απλό.
Την σπάνε ή κολλάνε μια τσίχλα στο φακό ακόμα πιο απλά. Και τι κάναμε; μια τρύπα στο νερό.Τζάμπα λεφτά.
Ρε συ, συναγερμό δεν είχες;

Xrider
03/01/2007, 16:45
Mia fora prin xronia mou eixan klepsei to HEROIC ASTREA GRAND mou (to vrika meta apo 2 meres) kai anagastika asxoli8ika me to 8ema...
(parepiptontos evlepa Roda tsanta k kopana stin tileorasi ekeino to vradi kai gelaga me ton Ntouzo pou tou eklepsan tin mixani).

Se filo mou me CBR 600 tou eklepsan epilektika kommatia apo tin mixani poy tin eixe stin piloti.
Tou piran to Conter kai kati alles paparies alla tou afisan stin akri tis vides kai ta plastika gia otan agoraze ta kenourgia na min pedeytei!!!

Alos filos mou me XR600 petyxe to timoni tou se ena allo moto...estise karaouli..molis eide ton typo stin moto ton rotise apo pou pire to timoni...o allos to epeze kinezos..o filos mou tou 3igi8ike xontro fistiki...o typos ta xerase ola...pige sto kleftroni..kai aftos kinezos...xana fistiki...ma polu fistiki....se mia mera eixe oli tin moto me ola ta kommatia tis.

1.Ta kleftronia einai sini8os kapoioi "gnostoi" sou.
2.Exo akousei gia magazi + synergeio pou poulaei moto...pou ystera apo 1-2 mines xanontai oi moto.
3.Oi moto ginontai kommatia kai vriskeis ta antalaktika sta mtxrsmn
4.Idi an sou katsei tetoia fasi pote...sfirixe opou kian eimai 8a er8o na rixo kai ego gamisi!

zzr2005
03/01/2007, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

γιατί αν ο άλλος ζητάει ακριβά μαμίσια ανταλακτικά δεν αποτελεί κίνητρο για κάποιο κλεφτρόνι που σερφάρει στο νετ???

με λίγα λογια ....πρέπει να απαγορευτούν οι αγγελίες ζήτησης γιατί ίσως δίνουν κίνητρο σε κλεφτρόνια???

ledz
03/01/2007, 18:21
Εχω δει ενα μηχανακι στην Πατρα που ο ιδιοκτητης του το εχει δεμενο με αλυσιδα και μετα του κοτσαρει και ενα καλωδιο ρευματος (!!!) Πριζα κανονικη λεμε λες και φορτιζει την μπαταρια καθε βραδυ. Βεβαια το καλωδιο ειναι ρευματος, η ταση μπορει (και ελπιζω για να μην τη παθει κανας περαστικος) να μην ειναι. Ο ακροδεκτης παει απο τη μηχανη προς τα πανω στο διαμερισμα μαλλον οπου και θα υπαρχει καποιο beeper που θα λειτουργει με καποιου ειδους αισθητηρα.

Αληθεια επιτρεπεται να βαλεις προστασια με ηλεκτροσοκ στο μηχανακι; :D καμμια 10000 βολτ με χαμηλη ενταση θα τους τιναξει λιγο και pronto: ετοιμος σακος του μποξ...

zzr2005
03/01/2007, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Ρε συ zouR1, αυτό με την κάμερα κι εγώ το είχα σκεφτεί, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Τη βάζεις σε μια γωνίτσα της πιλοτής πάνω από το μηχανάκι, right? (κι εμένα μου έχουν φάει μηχανάκι από τν πιλοτή μου).
Αλλά στο καπάκι σκέφτηκα το άλλο πολύ απλό.
Την σπάνε ή κολλάνε μια τσίχλα στο φακό ακόμα πιο απλά. Και τι κάναμε; μια τρύπα στο νερό.Τζάμπα λεφτά.

το καλύτερο μάλλον είναι όπως ειπαν παραπάνω ο αισθητήρας κίνησης... να ανήγει ένα φως ή να βαράει κουδούνι στο δωμάτιο σου....
και το φωτοκύρατο να σημαδεύει σε ένα σημείο συγκεκριμένο στη μηχανή ώστε να μην τρως "άκυρους" συναγερμούς απο ζώα κτλ

SPORAKIAS
03/01/2007, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

2.Exo akousei gia magazi + synergeio pou poulaei moto...pou ystera apo 1-2 mines xanontai oi moto.

+1000000.....:a01:

FZR600R
04/01/2007, 03:35
θα τους τιναξει λιγο και pronto: ετοιμος σακος του μποξ...

Trelenome gia tetoia. Αψογο!

Μπορει και να δουμε σε telemarketing τετοια προιοντα στο μελλον
και θα αγοραζα για πρωτη φορα απο τηλεοραση - αχαχα.

blueblack
04/01/2007, 07:43
ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Πάρα πολλές φορές βλέπω διάφορες άγγελίες παντού,είδικά σέ περιοδικά
τού χώρου μέ ..................πωλείται, τό ένα , πωλείται τό άλλο....
Είδικά όταν βλέπεις ένα κινητό συνέχεια μέ χίλια δυό είδη,γιατί όντως μπορεί νά
βρεθούν καί άνθρωποι πού πουλάνε τά μεταχειρισμένα τους, μή τούς βάλουμε
όλους στό ίδιο καζάνι......
Καί κάτι άλλο , οί ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ...ούτε στό φεγγάρι ζούν
ούτε ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ έχουν............!!!!!!!!!!!!!
Είναι πολύ δύσκολο νά φεύγουν οί κλεμμένες μοτό έξω,θέλει πολύ μεγάλο καί πολύ
όργανωμένο κύκλωμα.....!!!!!!!!
Όπως αύτό πού άποκαλύφθηκε στή Λάρισσα καί στά Τρίκαλα μέ τίς είσαγωγές άπό τίς
κλεμμένες άπό Ίαπωνία....
Τά περισσότερα κομμάτια δυστυχώς γίνονται φύλλο καί φτερό γιά μία
δόση ΠΡΕΖΑΣ...!!!!!!
Καί κάποια μικρά ,κυκλοφορούν στήν έπαρχία άπό τή μία άκρη τής Έλλάδας
στήν άλλη χωρίς χαρτιά ,χωρίς τίποτε.....
Προσωπικά άκουσα γιά παπί σέ έξευτελιστική τιμή.....ΑΛΛΑ.....ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ.....!!!!!!!
Τά δέ μεγάλα μηχανάκια,τώρα πιά μέ τήν άστυνόμευση πού ύπάρχει......
είναι πολύ σπάνιο καί πολύ θρασύ τό νά κυκλοφοράνε......
Κάποτε....75-80 ναί ...τά κλεμμένα γυρνούσαν στούς δρόμους......
Συνήθως πάνε γιά άνταλλακτικά.......
Τώρα ποιοί τά άγοράζουν καί ποιοί τά περνάνε....??????
Όταν σού λένε αύτό θέλει άεροπορική παραγγελία άπό Ίαπωνία καί κάνει τόσο....
ΑΛΛΑ....έγώ θά στό βρώ στά γρήγορα μέ πολύ λιγώτερα λεφτά, έλαφρά μεταχειρισμένο....
ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.....!!!!!
Βεβαίως καί έχουν μειωθει πάρα πολύ οί κλοπές, συγκριτικά πάντα, μέ τά δίκυκλα πού
κυκλοφορούσαν τό 75-80.....
Τότε τό πρώτο πράμμα ήταν ότι ...ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣ αύτό πού ήθελες......τώρα πιστεύω ή
ευκολία καί τό κέρδος.....
Οί κλέφτες ύπήρχαν καί θά ύπάρχουν καί δυστυχώς θά ύπάρχουμε καί έμείς
νά δημιουργούμε...............

ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ..........!!!!!!!!!!!!!!

:wave2:

alximistis
04/01/2007, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Πάρα πολλές φορές βλέπω διάφορες άγγελίες παντού,είδικά σέ περιοδικά
τού χώρου μέ ..................πωλείται, τό ένα , πωλείται τό άλλο....
Είδικά όταν βλέπεις ένα κινητό συνέχεια μέ χίλια δυό είδη,γιατί όντως μπορεί νά
βρεθούν καί άνθρωποι πού πουλάνε τά μεταχειρισμένα τους, μή τούς βάλουμε
όλους στό ίδιο καζάνι......
Καί κάτι άλλο , οί ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ...ούτε στό φεγγάρι ζούν
ούτε ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ έχουν............!!!!!!!!!!!!!
Τά περισσότερα κομμάτια δυστυχώς γίνονται φύλλο καί φτερό γιά μία
δόση ΠΡΕΖΑΣ...!!!!!!
Καί κάποια μικρά ,κυκλοφορούν στήν έπαρχία άπό τή μία άκρη τής Έλλάδας
στήν άλλη χωρίς χαρτιά ,χωρίς τίποτε.....
Προσωπικά άκουσα γιά παπί σέ έξευτελιστική τιμή.....ΑΛΛΑ.....ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ.....!!!!!!!
Τά δέ μεγάλα μηχανάκια,τώρα πιά μέ τήν άστυνόμευση πού ύπάρχει......
είναι πολύ σπάνιο καί πολύ θρασύ τό νά κυκλοφοράνε......
Κάποτε....75-80 ναί ...τά κλεμμένα γυρνούσαν στούς δρόμους......
Συνήθως πάνε γιά άνταλλακτικά.......
Τώρα ποιοί τά άγοράζουν καί ποιοί τά περνάνε....??????
Όταν σού λένε αύτό θέλει άεροπορική παραγγελία άπό Ίαπωνία καί κάνει τόσο....
ΑΛΛΑ....έγώ θά στό βρώ στά γρήγορα μέ πολύ λιγώτερα λεφτά, έλαφρά μεταχειρισμένο....
ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.....!!!!!
Βεβαίως καί έχουν μειωθει πάρα πολύ οί κλοπές, συγκριτικά πάντα, μέ τά δίκυκλα πού
κυκλοφορούσαν τό 75-80.....
Τότε τό πρώτο πράμμα ήταν ότι ...ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣ αύτό πού ήθελες......τώρα πιστεύω ή
ευκολία καί τό κέρδος.....
Οί κλέφτες ύπήρχαν καί θά ύπάρχουν καί δυστυχώς θά ύπάρχουμε καί έμείς
νά δημιουργούμε...............

ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ..........!!!!!!!!!!!!!!

Σε γενικές γραμμές έχεις πολύ δίκιο. Παλιότερα τη δεκαετία του 80 με αρχές 90 οι σπάνιες μοτοσικλέτες που κλέβονταν από την ΑΘήνα δεν κυκλοφορούσαν ποτέ μα ποτέ ξανά εδώ. Έφευγαν για επαρχία ή διαλύονταν για ανταλλακτικά.
Αλλά αυτό που λες για την πρέζα δεν πολυισχύει. Τα είπαμε για να κλέψεις μία μοτοσκλέτα φουλ στους... αμυντικούς μηχανισμούς πρέπει να ξέρεις. Και για να τη βάλεις μπρος.
Μετά για να την σπρώξεις επιβάλλεται να γνωρίζεις τους κατάλληλους ανθρώπους.
Ο σοβαρός κλεπταποδόχος του κυκλώματος δεν θα εμπιστευθεί ποτέ το πρεζάκι που του τη δίνει και δεν ξέρει τι του γίνεται.
Άσε το άλλο. Σκέφτεσαι πρεζάκι να.. οδηγεί;
Σκέψου τον εαυτό σου σε ένα όχημα και ξαφνικά δίπλα σου να περνάει΄μία Busa ή ένας Ζούζουρας του κουτιού και πάνω του ένα χάλι να πηγαίνει μία από δω και μία από κει.
Ο στόχος ο ίδιος!!!!!
Όχι παιδιά οι καλές κλοπές είναι αποτέλεσμα πολυ οργανωμένων κυκλωμάτων.

Atsatsos
04/01/2007, 09:23
Mia fora prin xronia mou eixan klepsei to HEROIC ASTREA GRAND mou (to vrika meta apo 2 meres) kai anagastika asxoli8ika me to 8ema...

Εσύ το βρήκες τυχερούλη :cry: :bawl:
Εγώ ακόμα πινακίδες και γρατζουνιές κοιτάω για το δικό μου...

blueblack
04/01/2007, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σε γενικές γραμμές έχεις πολύ δίκιο. Παλιότερα τη δεκαετία του 80 με αρχές 90 οι σπάνιες μοτοσικλέτες που κλέβονταν από την ΑΘήνα δεν κυκλοφορούσαν ποτέ μα ποτέ ξανά εδώ. Έφευγαν για επαρχία ή διαλύονταν για ανταλλακτικά.
Αλλά αυτό που λες για την πρέζα δεν πολυισχύει. Τα είπαμε για να κλέψεις μία μοτοσκλέτα φουλ στους... αμυντικούς μηχανισμούς πρέπει να ξέρεις. Και για να τη βάλεις μπρος.
Μετά για να την σπρώξεις επιβάλλεται να γνωρίζεις τους κατάλληλους ανθρώπους.
Ο σοβαρός κλεπταποδόχος του κυκλώματος δεν θα εμπιστευθεί ποτέ το πρεζάκι που του τη δίνει και δεν ξέρει τι του γίνεται.
Άσε το άλλο. Σκέφτεσαι πρεζάκι να.. οδηγεί;
Σκέψου τον εαυτό σου σε ένα όχημα και ξαφνικά δίπλα σου να περνάει΄μία Busa ή ένας Ζούζουρας του κουτιού και πάνω του ένα χάλι να πηγαίνει μία από δω και μία από κει.
Ο στόχος ο ίδιος!!!!!
Όχι παιδιά οι καλές κλοπές είναι αποτέλεσμα πολυ οργανωμένων κυκλωμάτων.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ.........

Έννοούσα ότι φεύγουν γιά ένα κομμάτι ψωμί.....!!!!
Τώρα άν τό κίνητρο είναι ή όχι ή πρέζα δέν έχει καί τόση σημασία.........
Φυσικά καί όταν παραπατάς είναι πολύ δύσκολο νά σηκώσεις μιά μηχανή
άπό κεντρικό σημείο.....!!!!!
Όπως τού φίλου mod.....αύτές φορτώνονται στό λεπτό,τέσσερεις μάγκες δύο καδρόνια
γιά νά τήν πάρουν στίς ζάντες,φορτηγάκι κλεμμένο,χαμηλό μικρό καί γιά σας ,σέ ένα λεπτό.
Τόσο κρατάει ή σεμνή τελετή.........
Καί νά τούς δεί κάποιος ποιός τολμάει νά όρμήσει σέ 3-4 άτομα..???
Όσο πιό κοντά μπορεί νά πάει τό φορτηγάκι ,τόσο εύκολο καί γρήγορο είναι......
Ούτε κλειδαριές κάθονται νά λύσουν , μόνο άν βαρέσει κανένας συναγερμός ίσως
τά παρατήσουν άνάλογα μέ τήν ώρα καί τό μέρος......
Προσωπικά έβαλα τηλέφωνο καί όταν χτυπήσει σημαίνει ότι μού τό κλέβουν......
Τώρα τό πόσο κοντά θά είμαι καί άν θά προλάβω...???
Πάντως άν ό φίλος mod είχε αύτό τό σύστημα πάνω στό μηχανάκι του,δέν θά
προλάβαιναν νά τού τό πάρουν άφού ήταν στά δέκα μέτρα....!!!!!!!!

alximistis
04/01/2007, 09:37

Όπως τού φίλου mod.....αύτές φορτώνονται στό λεπτό,τέσσερεις μάγκες δύο καδρόνια
γιά νά τήν πάρουν στίς ζάντες,φορτηγάκι κλεμμένο,χαμηλό μικρό καί γιά σας ,σέ ένα λεπτό.

ΟΚ. Εγώ κατάλαβα λάθος. Σωστά τα λες.
Καλημερούδια...

symvoulos
04/01/2007, 09:58
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΕΙΔΟΠΙΟΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΜΑ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΕΜΕΝΑ ΡΕΤΖΙΚΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ/ΕΧΩ ΜΙΑ VESPA 200 1980 ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΤΣΟΠΕΡ ΣΤΥΛ
ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΛΟΓΟ ΚΑΠΙΩΝ ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ
ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΟΚΑΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΡΕΤΖΙΚΙ
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ...
ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΤΕΝΟ
(ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΡΟΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ...

mourgakos
04/01/2007, 10:15
βεβαια μπορει να γινει το αλλο που εκαναν εμενα....να το γδυσουν στην κυριολεξια......εγατμισεις λαιμουσ,πλαστικα,πατητηρια.,μανιβελα,τιμονια....

την υγεια μας να εχουμε....

villy
04/01/2007, 10:29

+1

Aν έχεις ακριβό μηχανάκι αξίζει να βάλεις συναγερμό με τηλεειδοποίηση.

Εγώ που είμαι παθών πλοπής ( Αυτοκινήτου :mad: ) έβαλα στο καινούριο.

Xrider
04/01/2007, 11:33
Αν στο βαλουν στο ματι...την πατησες..και με τηλεειδοποιηση θα σε τρελλανουν και στο τελος θα την κλησεις.
Οντως τα πρεζονια παλια εκαναν τετοιες ιστοριες,θυμαμαι να δινουν παπι για 5.000δρχ εξω απο σχολειο.
Τα κυκλωματα βγαινουν παγανια με φορτηγακι.Ειμαι σιγουρος οτι οταν εκλεψαν την μηχανη απο τον φιλο,οταν πηγε στην αστυνομια ηταν και αλλοι για να δηλωσουν κλοπη την ιδια μερα.
Ο μοναδικος τροπος ειναι γκαραζ για να εισαι ησυχος.

symvoulos
04/01/2007, 12:19
Ο μοναδικος τροπος ειναι γκαραζ για να εισαι ησυχος.
+1000
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ:beer:
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ
ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΛΟΤΗ ΣΕ ΦΡΟΥΡΕΙΟ
3 ΚΑΜΕΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ+REAL TIME + ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ ΜΕ ΑΥΤ-ΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ+
ΤΗΛ/ΣΗ+ΛΟΥΚΕΤΑ+++++
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΤΙΓΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΝΑ ΤΗΝ
ΚΛΕΨΟΥΝ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ....
Η ΠΙΛΟΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

Atsatsos
04/01/2007, 12:21
Kαι κουκούλα παιδιά, και κουκούλα.

Xrider
04/01/2007, 12:30
Υπαρχει και αλλος τροπος...:D
Την αραζεις κατω απο το παραθυρο μια οικολογικης/γριας...
Μπορει να ειναι κουφες αλλα μολις κανει καποιος να βαλει μπροστα η να κουνησει την μηχανη,επειδη μαλλον ειναι ο μονος ηχος που μπορουν να ακουσουν,θα βγει με την μια στο παραθυρο να πρηξει @@ οποτε και θα καταλαβεις οτι κατι γινεται στην μηχανη σου!:D
Ειναι το απολυτο αντικλεπτικο και δεν απενεργοποιηται με τιποτα !!:lol: :lol:

gcrook
04/01/2007, 13:29
Ριξτε μια ματια και δω.

www.otenet.gr/livecamera

zzr2005
04/01/2007, 13:40

λόγω καταγωγής από την περιοχή έμαθα ότι το μεγάλο κεφάλι του κυκλώματος με μεγάλο μαγαζί στα Τρίκαλα δεν τον ακούμπησαν....πιάσανε συνεργάτη προφανώς καρφωτό για να λήξει το θέμα.....

τώρα αν είναι αλήθινες οι πληροφορίες ή απλά κουτσομπολιά της επαρχίας ελέγχεται....απλά αν είναι να αγοράσει κανείς μηχανή από την περιοχή ας το ψάξει λίγο περισότερο....:(

zephyr1
04/01/2007, 13:49
Επηδει μου εχουν φαει και μενα ΧΤ600 89 παλιοτερα βεβαια,καταλαβα οτι η μονη λυση ειναι να εχεις για καθημερηνη χρηση ενα παλιο,καλο μη εμπορικο μηχανακι(zephyr750)το εχω αφησει σε λιμανια,σε νησια,στην αθηνα οπουδηποτε με μονο κλειδωμενο το τιμονι και ευτυχως ποτε δεν ειχα προβλημα.
Εχω και 1 R1 00 κλεισμενο μεσα στο μαγαζι μου το οποιο βγαινει μονο για ειδικες αποστολες,και παντα ειναι διπλα μου.
Γι'αυτο τον λογο κιολας δεν μπορω να παρω ενα μηχανακι για ολες της δουλειες γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα μου το κλεψουν.
Ολο λεω να τα δωσω και τα 2 να παρω 1 αλλα με αυτα που βλεπω μενω εδω που ειμαι.

Ρε παληκαρια συγνωμη κιολας αλλα γιατι να εχω ενα ss μηχανακι για να το τρωνε ολοι με τα ματια του και να πηγαινω για τσιγαρα μ'αυτο και να σταμπαρετε κιολας?

Θα μου πειτε γιατι ετσι γουσταρουμε ρε!

Ναι αλλα η κλοπη ειναι αβασταχτο πραγμα.

Γνωμη μου,ειδικα στο Ηρακλειο,γιατι εχω μεγαλωσει στην Ν.ιωνια,βρειτε ενα ξακουστο κλεφτη πλακωστε τον στο ξυλο και σε 2 μερες καποιος θα σας παρει τηλ.για να σας πει οτι εχει το μηχανακι σας και θελει τοσα για να σας το δωσει.
Μετα απλα πηγαιντε στο ραντεβου μα αστυνομικους,και να μην το εχει παρει αυτος,θα σας το βρει.

tik
31/03/2008, 23:47
πολλες κλοπες...κλοπες.... που οσο και να τα αλυσοδενουμε τα μηχανακια να βαζουμε συναγερμους ,να φυλασονται σε πυλοτες και χιλια αλλα δυο παλι μας τα βουτανε.καθωμαι και διαβαζω σχεδον ολα τα ποστ που αφορουν κλοπες και με πιανει μαυρη καρδια για πολλα παλικαρια που χανουν τα μηχανακια τους.Σε λιγο καιρο θα εχω και εγω στην κατοχη μου ενα moto και ανυσηχω απο τωρα.
ο λογος που γραφω αυτο το ποστ και ειδικοτερα σε ενα ανοιγμενο thred ειναι για να γραψω μια εμπειρα-αποψη.εχω γνωστο μου του οποιου του εχουν κλεψει 3 φορες τα μηχανακια του καινουργια ολα.σε συζητηση μου αναφερει οτι τα μηχανακια τα κλεβουν απο συγκεκριμενο μαγαζι(οχι συνεργειο,αλλα μαγαζι που εμπορευεται,ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ.....) οπου πηρε τα 2 απο εκει...ΔΙασταυρωμενη πληροφορια και οχι ραδιο αρβυλα ...,εχω ανεβει (αυτο ,πριν καιρο)Μαρουσι.σε συζητηση εξω απο κρεπερι με 2 παλικαρια, απο κυψελη με ΤDM900 πιανουμε συζητηση για την μηχανη του μου αναφερει απο μονος του ακριβος το ιδιο πραγμα για το εν λογο μαγαζι,μαθαινωντας και την περιοχη που μενω μου εξηγησε πολλα.
συμπερασμα δεν υπαρχει αν ειναι να στην φανε την μηχανη οπου και να σαι καπου θα στην βουτηξουν αν θελουν.

periklisk
02/04/2008, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από tik
πολλες κλοπες...κλοπες.... που οσο και να τα αλυσοδενουμε τα μηχανακια να βαζουμε συναγερμους ,να φυλασονται σε πυλοτες και χιλια αλλα δυο παλι μας τα βουτανε.καθωμαι και διαβαζω σχεδον ολα τα ποστ που αφορουν κλοπες και με πιανει μαυρη καρδια για πολλα παλικαρια που χανουν τα μηχανακια τους.Σε λιγο καιρο θα εχω και εγω στην κατοχη μου ενα moto και ανυσηχω απο τωρα.
ο λογος που γραφω αυτο το ποστ και ειδικοτερα σε ενα ανοιγμενο thred ειναι για να γραψω μια εμπειρα-αποψη.εχω γνωστο μου του οποιου του εχουν κλεψει 3 φορες τα μηχανακια του καινουργια ολα.σε συζητηση μου αναφερει οτι τα μηχανακια τα κλεβουν απο συγκεκριμενο μαγαζι(οχι συνεργειο,αλλα μαγαζι που εμπορευεται,ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ.....) οπου πηρε τα 2 απο εκει...ΔΙασταυρωμενη πληροφορια και οχι ραδιο αρβυλα ...,εχω ανεβει (αυτο ,πριν καιρο)Μαρουσι.σε συζητηση εξω απο κρεπερι με 2 παλικαρια, απο κυψελη με ΤDM900 πιανουμε συζητηση για την μηχανη του μου αναφερει απο μονος του ακριβος το ιδιο πραγμα για το εν λογο μαγαζι,μαθαινωντας και την περιοχη που μενω μου εξηγησε πολλα.
συμπερασμα δεν υπαρχει αν ειναι να στην φανε την μηχανη οπου και να σαι καπου θα στην βουτηξουν αν θελουν.

- Αν στο βάλουν στο μάτι το έχασες ότι και να κάνεις δυστυχώς...
- Έχουν κλέψει το παπί από την προηγούμενη εταιρεία που δούλευα μόλις το αφήσε το παλικάρι στο πεζοδρόμιο... στημένο κάργα και μπορεί να είναι και το ίδιο μαγαζί που λες και εσύ το γνωστότατο...

Εχετλαίος
02/04/2008, 08:48
Kαι κουκούλα παιδιά, και κουκούλα.

+10900000000

Kαι μάλιστα όσο πιο λερωμένη-κατουρημένη-βρωμεσμένη-ταλαιπωρημένη γίνεται!

yann
02/04/2008, 10:19
Aerografia???
Prin liga hronia itan i douleia mou....
den eiha skeftei pote oti eihe kai antikleptikes idiotites!
Kai ayto giati kapoios eklepse to "kapaki" apo to potiri tou Astrea enos pelati...
..pou apeikoneize mia perdika (!) sto fysiko ths perivalon!(ypogrammeno)
Kynigos kai o men,kynigos kai o de,timisan to thirama tous deontos!
Mathame poios itan o kleftis tis Tehnis!!Koinos gnostos eide to kapaki pou
eihe metavlithi se...kadraki,sto spiti tou...sti Tino!!!Vre,mikros o kosmos...
Apo oso gnorizo ego,to thyma theorise xeftila na to "kynigisei",kai apla
parigeile allo....me to idio motivo,xerontas oti o kleftis den tha tolmisei pote,
na to topothetisei se mihanaki..!
Telika,asfaleia den yparhei....oyte se hardware (an mia kleidaria den anoigei i den spaei,
yparhoun kai oxea...pou tin loionoun!!)...oute se...software (den pistevo oti den yparhei
esto enas roufianos se kathe etairia kataskeyaston ilektronikon,pou dinei "tis lyseis" se antagonistes, i parakato....) Legetai "viomihaniki kataskopeia" kai "exoudeterosi antagonismou"! Lete na min to ehoun ekmetaleytei oi kleftes?
To customising einai genika kali lisi,isos omos kai logos klopis gia ta sigekrimena
antalaktika...
Kapoio proi,exo apo tin Astynomia Peiraia,eida astynomikous na pairnoun apotipomata apo
ena Duke pou den eihe "telika"....mallon itan tyheros o idioktitis pou ehase mono ayta!
Kali mas tyhi !

Ps:Den prospatho na ekmetaleyto to thema "aerografies",afou eho "allaxei kariera" kai
den kano tipota,oute stous kollitous mou!!