PDA

View Full Version : Στραβο και ισιο!!

pipis
29/01/2008, 17:24
Επειδή ολo στραβα και αναποδα λεμε εδω, εγω ειπα να το αλλαξω λιγο...

Την περασμενη εβδομαδα εκλεψαν εξω απο στρατοπεδο στην Αθήνα ενος φιλου μου φανταρου το Fazer 2004. Οταν μου το ειπε δεν εκανα καν τον κοπο να το πω εδω γιατι ειχα την εντυπωση πως μονο θα σας τσαντιζα με τα κλεφτρόνια! Για να πω ομως ολη την αληθεια, ο φιλος μου εχασε τα κλειδιά μεσα στο στρατοπεδο πριν κανα μηνα και δεν αλλαξε κλειδαριες, οποτε ο κλεφτης εφυγε σαν κυριος!!

Σημερα με πηρε τηλ και μου ειπε οτι του το βρηκε η αστυνομια στην περιοχη της Δαφνης χωρις γρατζουνια, με μονο εξαντλημένη την μπαταρια και την κλειδαρια ανεγκιχτη! Τωρα ψαχτηκε να αλλαξει κλειδαριες και του ειπαν 800 με 1000 επειδη εχει εγκεφαλο :bawl: . Αλλα απο το να χασει 4000 καλυτερα 1000...

project.breeze
29/01/2008, 18:44
Τυχερός ήταν ο φίλος σου.Μάλλον ο κλέφτης το πήρε για βόλτα αφού είχε και τα κλειδιά έτοιμα.Ίσως του έσβησε,εξάντλησε την μπαταρία με την μίζα και το παράτησε.Μακάρι να τα βρίσκανε όλοι έτσι τα μηχανάκια.Τυχερός ο φίλος σου...:beer:

TROOPER
29/01/2008, 19:46
ελα ρε ολα καλα αφου του το βρηκε η αστυνομια !!!

:beer: :beer: :beer:

Maira
29/01/2008, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα ρε ολα καλα αφου του το βρηκε η αστυνομια !!!

:beer: :beer: :beer:

[spam on] είδες η αστυνομία????[/spam off]

Άντε μπράβο!!!!

Μακάρι όλα τα κλεφτρόνια να τις έκαναν απλά μια βόλτα!!!! :mad:

thou-vou
29/01/2008, 21:03
Πάλι καλά...
Ευτυχώς που το πήραν "αρπακτικά", γιατί αυτοί συνήθως το παρατάνε... Όπως και τα ζάκια που πλέον δεν μπορούν να το πουλήσουν πουθενά...
Άμα το πάρουν οι οργανωμένοι όμως...
Δεν το βρίσκει η αστυνομία...

if you know what i mean

Άλλη κλειδαριά τώρα λέμεεεε...:wave2:

veletzas
29/01/2008, 21:47
τα ζακια γιατι δεν μππορουν να πουλησουν πλεον???

banditgr
29/01/2008, 22:41
na ypotheso oti exei immobilizer giayto kai i timi.

Loipon tha sou po stin HONDA pos ginete,den ksero an isxiei gia tin yamaha.
An exeis idi 1 kleidi,perneis akopo kleidi apo tin honda,to koveis se kleidara kai pigeneis kai to programmatizeis se ena sinergeio...kata ton programmatismo o egkefalos katagrafei ta yparxon kleidia sou,otidipote allo SVINETE kai pleon douleyoun MONO ta nea programmatismena.Opote opoiodipote kleidi exei xasei palia,DEN tha mporei na valeis mpros tin moto (alla tha mporei na kseklidosei to timoni,pragma pou me mia kali extra kleidaria den einai simantiko).
Ayta isxyoyn gia honda HISS....pithanon na douleyei kapos etsi kai tis yamaha to immobilizer.