View Full Version : ευχαριστω στο πάπόβιο με το κρανος του rossi
ενα ευχαριστώ λοιπόν για το φίλο με την πάπια που προσφέρθηκε να με βοηθήσει χτες το βράδυ μεσα στη βροχη παρά το γεγονος οτι δεν του έκανα καν νόημα...
ολα αυτά εχοντας επιβεβαιωθει για άλλη μια φορά ο νομος του Μέρφυ....αφου σχόλασα με μια ωρα καθυστέρηση, η μηχανή δεν πέρνει μπρος και αρχίζει και να βρεχει ....
το σπρώξιμο δεν απέδωσε και η έκκληση για βοήθεια προς αναβάτη V-STROM αποδείχθηκε μάταιη...μαλιστα ο αναβάτης οταν του ζήτησα να με σπρωξει για λιγο πατάκι μπας και πάρι πήρε ενα ύφος σαν να του ζήτησα να τη φορτώσει στον ώμο του και απάντησε "ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ".......
ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΠΟΒΙΟΣ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ....
τα ειπαμε για κανα 5λεπτο μες στη βροχη και του ειπα να την κανει μιας και ανεμενα την οδικη ....
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
....
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ....
ειδικά οταν ΔΕΝ παιρνει μπροστά......:lol: :rotflmao:
μπράβο στο παλικάρι !!!!:beer:
Aυτό ξαναπές το!!
Μπράβο στον παπόβιο!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ειδικά οταν ΔΕΝ παιρνει μπροστά......:lol:
το πρωτο πραγμα που του είπα ηταν "θα παρω παπι"....:lol: :lol:
τι να την κανω ομως ????...την εχω τοσα χρονια - κατά κόρον απροβλημάτιστα - και την αγαπαω την zzrα....:D
................
ΠΟΙΑ ΒΡΟΧΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ???
:sun: :sun: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΠΟΙΑ ΒΡΟΧΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ???
:sun: :sun: :sun:
που μενεις ?ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ???:lol:
εκτος αν με ακολουθούσε το συνεφο....:lol:
που μενεις ?ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ???:lol:
εκτος αν με ακολουθούσε το συνεφο....:lol:
τωρα δε με επιασες η το παιζεις :confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τωρα δε με επιασες η το παιζεις :confused: :confused: :confused:
cool ...πλακα κανουμε....
:beer:
cool ...πλακα κανουμε....
ολα οκ ρε απλα αν οντως δεν ειχες καταλαβει να σου εξηγουσα.
:wave2:
μπορω να σε καταλαβω απολυτα μιας και ειμαι απο αυτους που εχουν μηχανη κοντα 10ετιας η οποια δεν εχει μανιβελα αλλα μονο μιζα...
εχω σπρωξει κι εγω του σκοτωμου (μονος μου μαλιστα και κανοντας το κανιβαλο να πηδηξω απανω μετα αλλιως δεν επαιρνε...)
εγω δεν ξερω αν θα σταματουσα απο μονος μ οπως εκανε ο παποβιος αλλα σιγουρα θα σε βοηθουσα αν μου το ζητουσες...
πολλαααα μπραβο στον παποβιο πολυ καλο παραδειγμα!!:beer: :beer: :beer:
Μπράβο στο παλικάρι!!!!
Και πραγματικά αν ο άλλος το έχει μέσα του να βοηθήσει, ακόμα κι αν δεν μπορεί, θα κάνει μια ερώτηση ακόμα: "μήπως μπορώ να βοηθήσω κάπως αλλιώς?"
:beer: :beer:
αν και εχω απορια για το πως θα μπωρουσε να σε βοηθησει.........
το θεμα ειναι οτι προσφαιρθηκε,
μπραβο του και ξαναμπραβο του.
:smilea:
adam_tsouk
29/01/2008, 20:12
μπραβο στον φιλο!
αλλα το οτι εχει παπακι δεν σημαινει οτι δεν παιζει να εχει και ενα δυο τουμπανα.
fantacid
29/01/2008, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μπραβο στον φιλο!
αλλα το οτι εχει παπακι δεν σημαινει οτι δεν παιζει να εχει και ενα δυο τουμπανα.
.....παιζει κ αυτο
Όχι τούμπανα, αλλά και ούτε μικρό ταμπούρλο να μην έχει εκτός από το παπί, δεν σημαίνει κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο.
Για εμένα η χειρονομία του φίλου,είναι ένας από τους όρους να θεωρώ κάποιον πραγματικό μοτοσικλετιστή
:beer: :beer: :beer:
μπραβο στον φιλο!
φανταζομαι επισης οτι δεν εχει κ καμια σημασια...
το αν εχει η οχι τουμπανα στην κατοχη του δεν τον κανε λιγοτερο η περ/ρο μηχανοβιο
ουτε την πραξη του λιγοτερο η περ/ρο σημαντικη
θα ηθελα να δω πολλους απο τους γυρω μας μηχανοβιους αν θα σταματουσαν να βοηθησουν εναν παπακια στη βροχη
adam_tsouk
29/01/2008, 20:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
φανταζομαι επισης οτι δεν εχει κ καμια σημασια...
το αν εχει η οχι τουμπανα στην κατοχη του δεν τον κανε λιγοτερο η περ/ρο μηχανοβιο
ουτε την πραξη του λιγοτερο η περ/ρο σημαντικη
θα ηθελα να δω πολλους απο τους γυρω μας μηχανοβιους αν θα σταματουσαν να βοηθησουν εναν παπακια στη βροχη
φυσικα και δεν εχει!
απλα θελω να πω (ουφ, να, με κανεις να γραφω μια ωρα) :lol: οτι η μηχανη δεν χαρακτηριζει τπτ
ο πραγματικός μηχανόβιος και το κάρο του να έχει πάρει,
στην ανάγκη φαίνεται. Σκέφτεται πάντα με 2 ρόδες.....
Αλληλεγγυη ρε!!!!!!!!!!!!
φυσικα και δεν εχει!
απλα θελω να πω (ουφ, να, με κανεις να γραφω μια ωρα) :lol: οτι η μηχανη δεν χαρακτηριζει τπτ
για τα δαχτυλακια σου το κανω.. να τα εχεις γυμνασμενα
:lol: :lol:
adam_tsouk
29/01/2008, 20:27
για τα δαχτυλακια σου το κανω.. να τα εχεις γυμνασμενα
dactilero crrrrrrrambaaaaa!! :cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
Σωστος
Akatanomastos
29/01/2008, 23:46
paidia den exei na kanei me pnevma mixanoviou kai alla tetoia omorfa.
apla oi papavioi/scooterovioi/katoxoi arxaion mixanon exoun perasei ta idia, kathe toso tous afinoun, menoun apo venzini kai simponoun ton allo.
to paidi me to v-strom den kserei apo provlimata, mporei na min fantastike kan oti mporei kapoion na ton afisei to oxima tou
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Bavarian
29/01/2008, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Όχι τούμπανα, αλλά και ούτε μικρό ταμπούρλο να μην έχει εκτός από το παπί, δεν σημαίνει κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο.
Για εμένα η χειρονομία του φίλου,είναι ένας από τους όρους να θεωρώ κάποιον πραγματικό μοτοσικλετιστή
:beer: :beer: :beer:
:a10: :a10:
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ.... Τα είπες όλα :winka:
:wave2: Το ότι το έχω κάνει όπως και το έχω δεχτεί δεν είναι κάτι τρομερό. Σκέψου πόσες πολλές έχουν γίνει οι μηχανές και πόσοι είναι «άνθρωποι». Αν όλοι όσοι αγόραζαν 2 τροχούς ήταν «άνθρωποι», αναγκάστηκα βάση στατιστική θα είχαμε μια ιδεατή κοινωνία. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
:beer: + ( λευκή επιταγή )
fantacid
30/01/2008, 14:06
εαν θεωρουνται ολοι ισοι γιατι γινετε ο διαχωρισμος του μηχανοβιου κ του παποβιου?
ο μηχανοβιος με το στρωμα γιατι ειναι στρομοβιος κ απλα οδηγαει μηχανη?
εκει συμφωνισα με τον ανταμ, οτι μπορει να εχει το παπι γιατι πολι αλλα μια χαρα να συζει με ενα 530 για το βουνο κ μια 1098 για τη πιστα, οποτε δεν ειναι ιδιετερα .....παποβιος!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
αν και εχω απορια για το πως θα μπωρουσε να σε βοηθησει.........
το θεμα ειναι οτι προσφαιρθηκε,
μπραβο του και ξαναμπραβο του.
:smilea:
θα μπορουσε να με σπρωξει πατακι μεχρι καποιο σημειο....
να με σπρωξει μηπως παρει μπροστα....
να μου προσφερει να παρω ενα τηλεφωνο αν δεν ειχα κινητο πανω μου...να με παει να βαλω βενζινη αν ειχα μεινει ...και πολλα άλλα....
θελω να πω οτι η σκεψη "πως να τον βοηθησω μωρε...ενα παπι εχω..." ειναι υπεκφυγη σε πολλες περιπτώσεις....
αλλα το κυριοτερο ειναι οτι σταματησε χωρις να του πω τιποτα....;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
paidia den exei na kanei me pnevma mixanoviou kai alla tetoia omorfa.
apla oi papavioi/scooterovioi/katoxoi arxaion mixanon exoun perasei ta idia, kathe toso tous afinoun, menoun apo venzini kai simponoun ton allo.
to paidi me to v-strom den kserei apo provlimata, mporei na min fantastike kan oti mporei kapoion na ton afisei to oxima tou
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
πέραν απο την πλάκα διευκρινίζω οτι τον συγκεκριμενο VSTROMα τον σταματησα κ του εκανα εκληση για βοηθεια πριν παρω την οδικη (μιας και ηξερα οτι θα αργησει με αυτη την κακοκαιρια)...αλλα η απαντηση του πραγματαικα με αφησε αφωνο....ειχε ενα στυλ σαν να του ζηταγα να τον "γ@σω in the rain".....κατι σαν το dancing in the rain.....
:mad:
devil's animal
31/01/2008, 14:52
μπραβο στον τυπο με το παπακι.
To θέμα είναι άσχετο με το αν καβαλάει μηχανάκι αυτός που βοήθησε ή όχι.
Είναι στον άνθρωπο κατά πόσο σκέφτεται τη πάρτη του και τι εμπειρία έχει από τη ζωή.
Αμα δεν έχει αντιμετωπίσει αναποδιές στη ζωή του δεν έχει ιδέα τι περνάει ο άλλος και φυσικά γίνεται ένα μικρό ανθρωπάκι που σκέφτεται μόνο τη πάρτη του.
Μπράβο στο παλικάρι με το παπί και εύχομαι στο ανθρωπάκι με το Vstrom (που δικαίωμά του βέβαια ήταν να κάνει αυτό που έκανε) να μην βρεθεί ποτέ στη θέση σου.