View Full Version : 5η αγωνιστικη....μοτο.γκρ
vangelis 64
07/02/2008, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
εσύ αντιμετωπίζεσαι εύκολα, όταν ξαναπαίξουμε απλά θα βάλω τα μέσα να βγάλουν ένα απαγορευτικό και καθαρίσαμε με την πάρτη σου!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ναι αλλά μπορώ να έρθω οδικώς οπότε κερδίζω μπακλαβαδάκι.:lol: :lol: :D :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ναι αλλά μπορώ να έρθω οδικώς οπότε κερδίζω μπακλαβαδάκι.:lol: :lol: :D :p
ουφ για όλα έχεις μία λύση!!!!!!
θα σας φτιάξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε!!!!!! (χλαπάτσας) :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ναι αλλά μπορώ να έρθω οδικώς οπότε κερδίζω μπακλαβαδάκι.:lol: :lol: :D :p
Αν είναι να παίζεις έτσι έρχομαι και σε παίρνω εγώ πασά μου :rotflmao: :rotflmao:
franki26gr
07/02/2008, 21:49
Παιδες καταρχην χαρηκα για τη γνωριμια εφοσον δεν ηξερα κανεναν πιο πριν και χαρηκα ακομα πιο πολυ το παιχνιδι.
Τρεξαμε αρκετα και μπηκανε και πολλα γκολ....
Αντε και την επομενη μακαρι να μπορεσω να ξαναερθω και αμα μαζευτουμε οσοι μαζευτηκαμε χτεσ να παμε για 7χ7 για να τρεξουμε ακομα πιο πολυ και να κανουμε ωραιο κ ανοικτο παιχνιδι...
Να στε καλα.
:beer: :beer:
vangelis 64
08/02/2008, 03:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από franki26gr
Παιδες καταρχην χαρηκα για τη γνωριμια εφοσον δεν ηξερα κανεναν πιο πριν και χαρηκα ακομα πιο πολυ το παιχνιδι.
Τρεξαμε αρκετα και μπηκανε και πολλα γκολ....
Αντε και την επομενη μακαρι να μπορεσω να ξαναερθω και αμα μαζευτουμε οσοι μαζευτηκαμε χτεσ να παμε για 7χ7 για να τρεξουμε ακομα πιο πολυ και να κανουμε ωραιο κ ανοικτο παιχνιδι...
Να στε καλα.
:beer: :beer: Φραγκίσκο(ή Paco αν θες :D ),αν μας λέγαν να διαλέξουμε τον MVP,σε ψήφιζα δαγκωτό και με τα χέρια κάτω.(Δεν βλέπει ο blackbusa ε; ):D
Νά'σαι καλά και να σε ξαναδούμε στην επόμενη-νικηφόρα και πάλι- αγωνιστική.:beer: :beer: :wave2:
kalgeorge
08/02/2008, 07:59
re seis ti 7 x 7 ..edw den vgazete to 5 x 5 :rotflmao: :rotflmao:
egw vasika psinomai apla tha prepei oses sumetoxes dilwthoun ...NA ISXUOUN....!!!!
giati an telika ginei stravi kai meinoume 10 gia paradeigma....ante na vgaleis paixnidi se gipedo 7 x 7 :rotflmao: :rotflmao: