View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!
alex-vstrom
30/01/2008, 16:11
Την Κυριακή που μας πέρασε , κάποια φίλη είχε πάει με τον πιτσιρικά της στο Kidom του Allou Fun Park ...
Κάποια άλλη κοπέλα εκεί (νέα μητέρα κι αυτή) , έχασε τον δικό της γιο προς στιγμήν ...
Αμέσως και προς τιμήν της διοίκησης του πάρκου οι πόρτες κλειδώσανε και ξεκίνησε η αναζήτηση του πιτσιρικά...
Μετά απο λίγη ώρα βρέθηκε στις τουαλέτες , αναισθητοποιημένος , ξυρισμένος και φορώντας σκουφί , έτοιμος για "δρόμο" δηλαδή ...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
:eyepop: ti ennoeis ksyrismenos me skoyfi?kai afoy to vrhkan eleksan toys enhlikes? fonaksan astynomia?oi portes htan kleidomenes
:eyepop:
alex-vstrom
30/01/2008, 16:16
Του ξύρισαν το κεφάλι του
Akatanomastos
30/01/2008, 16:18
katholou apithano, kai ontos stis epoxes pou zoume, thelei 100000000000000 % prosoxi sta panta ekei ekso.
hidefnick
30/01/2008, 16:19
Ειναι η εκατομυριοστή φορά που ακούω αυτή την ιστορία, πάντα εύχομαι να είναι ψέματα, και πάντα σε "πιασιάρικα" μέρη, τα οποία είναι τίγκα στην κάμερα και το security.
Επίσης στο site του "χαμόγελου" (http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=17&la=1) και στις αφίσες υπάρχει μόνο ένα ελληνάκι και μάλιστα οχι πρόσφατα εξαφανισμένο.
Τι να συμπεράνει κανείς.
Φυσικά χρειάζετε τρελή προσοχή με τα πιτσιρίκια.
δεν άκουσα κάτι στης ειδήσεις, μήπως είναι αστικός μύθος ή γνωρίζεις προσωπικά το συμβάν? :confused:
costas81
30/01/2008, 16:27
ημαρτον πια!!
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
alex-vstrom
30/01/2008, 16:29
ηταν ο κουμπαρος μου
ισωσ και να λεει μαλακιες αλλα δεν το νομιζω
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
ηταν ο κουμπαρος μου
ισωσ και να λεει μαλακιες αλλα δεν το νομιζω Οκ , αν σου είπε πως το έζησε είναι λίγο βαρύ να το έβγαλε απ’ το στομάχι του. Μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω.
Προφανώς κάποιοι το έχουν κάνει σύστημα. :( :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
ηταν ο κουμπαρος μου
ισωσ και να λεει μαλακιες αλλα δεν το νομιζω
μην παιρνεις κι ορκο ομως :rolleyes:
η συγκεκριμενη ιστορια εχει κυκλοφορησει σε 100 παραλλαγες και σε διαφορες χωρες/γλωσσες
alximistis
30/01/2008, 17:02
Δεν θέλω να πω κακά πράγματα για τον κουμπάρο σου αλλά... η ιστορία αυτή έχει ακουστεί ξανά και ξανά και μάλιστα με διάφορους τόπους. Προσωπικά την έχω ακούσει από το φαν παρκ ότι έγινε μέχρι και στο μολ και σε στερ και δεν ξέρω που αλλού.
Επειδή έχω κάποια μικρή μικρότατη σχέση με την αστυνομία είμαστε πάρα πολύ τυχεροί στον τομέα αυτόν και έχουμε ακόμα τουλάχιστον πολύ λίγες εξαφανίσεις-αρπαγές παιδιών.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι όπως παλιά ούτε πως δεν χρειάζεται προσοχή. Αλλά μην σπέρνουμε και τον πανικό. :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Επειδή έχω κάποια μικρή μικρότατη σχέση με την αστυνομία....
ρουφ !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
costas_k
30/01/2008, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρουφ !!!
......garden?
:lol:
Bavarian
30/01/2008, 20:47
Κι εγώ έχω ακούσει την ιστορία αυτή για διάφορα μέρη και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.Φυσικά τα παιδιά μας δεν πρέπει να τα χάνουμε από τα μάτια μας γιατί οι καιροί είναι περίεργοι.
:confused:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ
Η εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ, η οποία δραστηριοποιείται με τα πάρκα Allou! Fun Park και Kidom λαμβάνοντας γνώση για την ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού μηνύματος που κυκλοφορεί ανώνυμα μέσω διαδικτύου δηλώνει κατηγορηματικά ότι το περιεχόμενο του μηνύματος είναι απολύτως ψευδές και ανήθικο και έχει ως στόχο την προσβολή του ονόματος και της καλής φήμης της εταιρίας.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ δηλώνει ότι έχει κινήσει ήδη όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ώστε να εντοπιστεί η προέλευση του κακόβουλου και ανυπόστατου αυτού μηνύματος.
PRogressive PR