View Full Version : Σάββατο 2/2/2008, Καλάβρυτα
Το Σάββατο 2/2/2008, μια και απ' ότι φαίνεται ο καιρός θα είναι καλός, λέμε να πάμε μια βολτούλα μέχρι τα Καλάβρυτα. Θα φύγουμε νωρίς για να έχουμε τη μέρα μπροστά μας. Η διαδρομή κλασσική:
Αθήνα - Κόρινθος: 70χλμ (Αυτοκινητόδρομος)
Κόρινθος - Διακοφτό: 78χλμ (Εθνική)
Διακοφτό - Καλάβρυτα: 40χλμ (Επαρχιακός)
Σύνολο χιλιομέτρων: 190 περίπου (πήγαινε)
Κάπου εκεί καθόμαστε για καφέ και φαγητό (είτε μέσα στα Καλάβρυτα είτε σε κάποιο από τα γύρω χωριά, βλέποντας και κάνοντας).
Για την επιστροφή, πιθανότατα, γυρίζουμε από τον ίδιο δρόμο.
Εναλλακτικά, ΑΝ ο καιρός είναι καλός, ΑΝ η ώρα το επιτρέπει, και ΑΝ η σύνθεση της παρέας είναι κατάλληλη (και όλοι πρόθυμοι), μπορούμε να επιστρέψουμε και από “κάτω” και να βγούμε στην Εθνική οδό Κορίνθου - Τριπόλεως, κοντά στη Νεστάνη. Η εναλλακτική επιστροφή έχει ως ακολούθως:
Καλάβρυτα - Κλειτορεία: 27χλμ (Επαρχιακός)
Κλειτορεία - Λεβίδι: 36χλμ (Επαρχιακός)
Λεβίδι - Νεστάνη: 20χλμ (Επαρχιακός)
Νεστάνη - Κόρινθος: 62χλμ (Αυτοκινητόδρομος)
Κόρινθος - Αθήνα: 70χλμ (Αυτοκινητόδρομος)
Σύνολο χιλιομέτρων εναλλακτικής επιστροφής: 215 περίπου
Τα χιλιόμετρα είναι περίπου τα ίδια και στις δύο εναλλακτικές. Στην δεύτερη υπάρχει περισσότερος (και πολύ όμορφος) επαρχιακός δρόμος. Ο χρόνος, λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση θα αυξηθεί. Σκοπός είναι να βρισκόμαστε στη Νεστάνη πριν τη δύση του ηλίου (ή τέλος-πάντων, περίπου).
Συνολικά χιλιόμετρα βόλτας: 380 περίπου.
Οι ρυθμοί θα είναι τουριστικοί (ούτε κομμάτια, αλλά ούτε και με 110 στην Εθνική).
Ο καιρός μάλλον θα είναι καλός, αλλά κρύο θα έχει (ντυθείτε καλά).
Ραντεβού: 08:30 στο περίπτερο Χαϊδαρίου. Αναχώρηση 09:00 αυστηρά
Όσοι πιστοί...
Συμμετοχές:
1. npat - CBF600S
2. angel-m - Z750
3. kalgeorge - R6
4. blackbusa - hayabusa
5. gcrook - SVstrom 650 (??) (το παλεύει με νύχια και με δόντια)
6. Operater - Pegaso 650 (??)
7. Ταξιδευτής - 999
8. div400 - SV1000 (the real thing)
9. road spirit - Pegaso 650 (άκυρος)
10. Cpt. Haddock - Tiger 955i (δικάβαλος παρακαλώ! :a07: )
11. Alx 84 - Hornet
12. Aggelos_SV - SV 650 (??)
13. grigris - CBR600F
14. Stelth - Multistrada 1000 (από Διακοφτό, μαζί με φίλο)
:wave2:
costas81
31/01/2008, 16:30
πολύ θα το θελα κύριοι αλλά ήμουν εκεί το προηγούμενο σκ και αυτό θα είμαι στο μαίναλο για σκι!
Πάντως όσοι πάτε ετοιμαστείτε για πολύ κρύο!!
Edit by crs-k: Συμαζεεεεψουουου... :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
πολύ θα το θελα κύριοι αλλά ήμουν εκεί το προηγούμενο σκ και αυτό θα είμαι στο μαίναλο για σκι!
Προβλέψεις καιρού για το Σάββατο στα Καλάβρυτα, αναφέρουν 3 ελάχιστη, και 12 μέγιστη (με σποραδικές νεφώσεις). Δεδομένου ότι θα είμαστε εκεί γενικά μεσημβρινές ώρες, τα πράγματα δεν θα είναι πολύ τραγικά.
Θα το παλεψω με νυχια και με δοντια...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
5. gcrook - SVstrom 650 (??) (το παλεύει με νύχια και με δόντια)
:D :ninja: :evil: ....καργιολη......:lol:
Ταξιδευτής
31/01/2008, 17:54
Προβλέψεις καιρού για το Σάββατο στα Καλάβρυτα, αναφέρουν 3 ελάχιστη, και 12 μέγιστη (με σποραδικές νεφώσεις). Δεδομένου ότι θα είμαστε εκεί γενικά μεσημβρινές ώρες, τα πράγματα δεν θα είναι πολύ τραγικά.
Αν και χωρις λαστιχα (ακομα) θα ερθω.... :beer:
Operater
31/01/2008, 17:56
+1 (αν με αφήσει το αφεντικό μου, προς το παρόν είναι θετικός! :lol: )
all alone :beer:
Το Σάββατο 2/2/2008, μια και απ' ότι φαίνεται ο καιρός θα είναι καλός, λέμε να πάμε μια βολτούλα μέχρι τα Καλάβρυτα. Θα φύγουμε νωρίς για να έχουμε τη μέρα μπροστά μας. Η διαδρομή κλασσική:
Αθήνα - Κόρινθος: 70χλμ (Αυτοκινητόδρομος)
Κόρινθος - Διακοφτό: 78χλμ (Εθνική)
Διακοφτό - Καλάβρυτα: 40χλμ (Επαρχιακός)
Σύνολο χιλιομέτρων: 190 περίπου (πήγαινε)
Κάπου εκεί καθόμαστε για καφέ και φαγητό (είτε μέσα στα Καλάβρυτα είτε σε κάποιο από τα γύρω χωριά, βλέποντας και κάνοντας).
Για την επιστροφή, πιθανότατα, γυρίζουμε από τον ίδιο δρόμο.
Εναλλακτικά, ΑΝ ο καιρός είναι καλός, ΑΝ η ώρα το επιτρέπει, και ΑΝ η σύνθεση της παρέας είναι κατάλληλη (και όλοι πρόθυμοι), μπορούμε να επιστρέψουμε και από “κάτω” και να βγούμε στην Εθνική οδό Κορίνθου - Τριπόλεως, κοντά στη Νεστάνη. Η εναλλακτική επιστροφή έχει ως ακολούθως:
Καλάβρυτα - Κλειτορεία: 27χλμ (Επαρχιακός)
Κλειτορεία - Λεβίδι: 36χλμ (Επαρχιακός)
Λεβίδι - Νεστάνη: 20χλμ (Επαρχιακός)
Νεστάνη - Κόρινθος: 62χλμ (Αυτοκινητόδρομος)
Κόρινθος - Αθήνα: 70χλμ (Αυτοκινητόδρομος)
Σύνολο χιλιομέτρων εναλλακτικής επιστροφής: 215 περίπου
Τα χιλιόμετρα είναι περίπου τα ίδια και στις δύο εναλλακτικές. Στην δεύτερη υπάρχει περισσότερος (και πολύ όμορφος) επαρχιακός δρόμος. Ο χρόνος, λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση θα αυξηθεί. Σκοπός είναι να βρισκόμαστε στη Νεστάνη πριν τη δύση του ηλίου (ή τέλος-πάντων, περίπου).
................
Καλο (πάντα) είναι τα πολλά κι επαρχιακά χλμ να γίνονται στο "πήγαινε", όπου η παρέα και πιό πολύ κέφι έχει και πιό ξεκούραστη είναι... :winka:
Operater
31/01/2008, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καλο (πάντα) είναι τα πολλά κι επαρχιακά χλμ να γίνονται στο "πήγαινε", όπου η παρέα και πιό πολύ κέφι έχει και πιό ξεκούραστη είναι... :winka:
Eχει ενα δίκιο... Αλλά ο διοργανωτής της εκδρομής θα το αποφασίσει. :winka:
Εγω αν δεν βλέπω στην βόλτα τον πισινό του Βασίλη δεν πάω πουθενά :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
31/01/2008, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Εγω αν δεν βλέπω στην βόλτα τον πισινό του Βασίλη δεν πάω πουθενά
ok.....θα στον φερω εγω....ετσι και αλλιως μεχρι την επομενη αγωνιστικη μου ανηκει....και οχι μονο αυτουνου....:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ok.....θα στον φερω εγω....ετσι και αλλιως μεχρι την επομενη αγωνιστικη μου ανηκει....και οχι μονο αυτουνου....:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
doctor x
31/01/2008, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Θα το παλεψω με νυχια και με δοντια...:wave2:
γι αυτο σε χαιρομαι!!:smokin: :beer:
118990
Μετά το μοναστήρι να προσέχετε και να πηγαίνετε πολύ σιγά γιατί ο δρόμος εκτός από χιόνι πιάνει και πάγο και ντυθείτε πολύ καλά γιατί και τον καλύτερο καιρό να κάνει οι θερμοκρασίες παίζουν πολύ κοντά στο 0.
Εάν αντέχετε σταματήσετε στα Καλάβρυτα για καφέ και συνεχίστε για Πλανητερο, είναι 15-20 λεπτά
απόσταση και απολαύστε τις τοπικές βουνίσιες πέστροφες που θα πιάσουν εκείνη την στιγμή σύν το πανέμορφο μέρος που πιο γεμάτο από νερά και πλατάνια δεν γίνεται.
Έχεις απόλυτο δίκιο Χρήστο. Αν τελικά αποφασίσουμε να κάνουμε την "κυκλική" διαδρομή θα ήταν καλυτερο να ξεκινήσουμε απ' το "χωρταστικότερο" κομμάτι. Θα αποφασιστεί στο περίπτερο πριν φύγουμε.
Αν και μας βλέπω να κάνουμε την γκέι βερσιόν.
....
Αν και μας βλέπω να κάνουμε την γκέι βερσιόν.
ε θα ερθω και εγω τοτε.....:blush:
οχι σοβαρα θα ερθω και straight να ειναι η βολτα....ο καλος ο μυλος.....:rolleyes:
road spirit
31/01/2008, 22:41
αν η ίωση που με ταλαιπωρεί απο το προηγουμενο σκ εχει φύγει ανεπιστρεπτί, μάλλον θα έρθω...
costas_k
01/02/2008, 07:31
συγνωμη για το spam αλλα εχω την εντυπωση πως το μαιναλο ειναι ΚΛΕΙΣΤΟ για χιονοδρομια
Cpt. Haddock
01/02/2008, 07:50
:rolleyes: :rolleyes:
to ski or not to ski, that is the question... :sick:
Λοιπόν... :smokin:
Αν κάνουμε τη straight version (φουλ επαρχιακο και τα μυαλα στα καγκελα, πιθανον μέσα)
:smokin:
Cpt. Haddock
01/02/2008, 09:06
Έχοντας παει αρκετές φορές στα Καλάβρυτα χειμώνα ένεκα χιονοδρομιών, να σας πω οτι ο δρόμος απο Διακοφτό προς τα πάνω, όντας ανήλιος, παγώνει εύκολα τα πρωινα.
Καλύτερα να παμε πρωτα απο Λεβίδι-Νεστάνη-Κλειτορία και να επιστρέψουμε απο εκεί
:D :wave2: :D
:a01: :a01: :a01: :a01: :a01: :a01: :a01:
δε το διάβασα όλο αλλά δεν έχει σημασία! τα λέμε περίπτεροοοοοοοοοοοοοοοο:beer:
ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ταξιδευτής
01/02/2008, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ε θα ερθω και εγω τοτε.....:blush:
οχι σοβαρα θα ερθω και straight να ειναι η βολτα....ο καλος ο μυλος.....:rolleyes:
Αααχχχ αγαπη μου.... :a07: :a07: Τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα ερθω..... :lol:
Να φερω και τα παιδια απο το blue oyster?? :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Αν και χωρις λαστιχα (ακομα) θα ερθω.... :beer:
:nono:
Ταξιδευτής
01/02/2008, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:nono:
:a38: Eσυ τωρα τι πεταγεσαι σαν τη τσουτσου; :lol: Βολτα λεμε!!! Αντε παρε το μαυρο χαλι σου και ελα παρεα και ασε τα no no!! :lol: :a9:
kalgeorge
01/02/2008, 09:56
niko mias kai eipame gai imerisia , egw proteinw na kanoume tin short kai easy version
na exoyme kai ligo xrono stin diathesi mas :wave2:
:a38: Eσυ τωρα τι πεταγεσαι σαν τη τσουτσου; :lol: Βολτα λεμε!!! Αντε παρε το μαυρο χαλι σου και ελα παρεα και ασε τα no no!! :lol: :a9:
Έχω ήδη κανονίσει κάτι άλλο...
Cpt. Haddock
01/02/2008, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
niko mias kai eipame gai imerisia , egw proteinw na kanoume tin short kai easy version
na exoyme kai ligo xrono stin diathesi mas :wave2:
Οχι ρε σεις...
Αν ειναι να παμε για καθησιο/φαγητο πάμε με αυτοκίνητο :sick:
Ο σκοπός ειναι να κανουμε και διαδρομές :winka:
Στο κομμάτι Διακοφτό-Καλάβρυτα (όπως είπε κι ο SCBR1000 :wave2: ) έχει πάντα υγρασία και υπό συνθήκες πιάνει και πάγο....
Αν την κάνετε την βόλτα, καλύτερα θα ήταν να περάσετε μεσημεριανές ώρες από αυτό τον δρόμο και με πολύ προσοχή. Επίσης να περιμένετε να εχετε αρκετή κίνηση σε αυτό το κομμάτι από αυτοκίνητα (κυρίως τζηπ και SUV) που πάνε κομμάτια γιατί αργησαν να ξυπνήσουν και βιάζονται να πάνε για σκι ή για επίδειξη εξοπλισμού στο σαλέ.
Η πίσω διαδρομή είναι σαφώς καλύτερη αλλά και πάλι το Αρτεμήσιο είναι απρόβλεπτο (προσοχή στις κεραίες!!!)
Καλά να περάσετε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
(προσοχή στις κεραίες!!!)
Θα "βρούνε" τα κέρατά τους ...??? :confused:
kalgeorge
01/02/2008, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι ρε σεις...
Αν ειναι να παμε για καθησιο/φαγητο πάμε με αυτοκίνητο :sick:
Ο σκοπός ειναι να κανουμε και διαδρομές :winka:
baa...emeis pio poly gia fagito kai kathisio pame :)
Ταξιδευτής
01/02/2008, 10:26
Στο κομμάτι Διακοφτό-Καλάβρυτα (όπως είπε κι ο SCBR1000 :wave2: ) έχει πάντα υγρασία και υπό συνθήκες πιάνει και πάγο....
Αν την κάνετε την βόλτα, καλύτερα θα ήταν να περάσετε μεσημεριανές ώρες από αυτό τον δρόμο και με πολύ προσοχή. Επίσης να περιμένετε να εχετε αρκετή κίνηση σε αυτό το κομμάτι από αυτοκίνητα (κυρίως τζηπ και SUV) που πάνε κομμάτια γιατί αργησαν να ξυπνήσουν και βιάζονται να πάνε για σκι ή για επίδειξη εξοπλισμού στο σαλέ.
Η πίσω διαδρομή είναι σαφώς καλύτερη αλλά και πάλι το Αρτεμήσιο είναι απρόβλεπτο (προσοχή στις κεραίες!!!)
Καλά να περάσετε....
+999 Συμφωνω απολυτα με τον Νικολα!
Η διαδρομη Διακοφτο-Καλαβρυτα ειναι μεν πολυ ωραια οδηγικα, αλλα με τις θερμοκρασιες που εχει τον τελευταιο καιρο δεν ξερω...
Βεβαια θα προτιμουσα να παω απο αυτη τη διαδρομη στο πηγαινε, γιατι μετα θα ειμαστε ολοι σκασμενοι απο το φαι.... Νομιζω οτι καλυτερο να αποφασισουμε αυριο πρωι, αναλογα με τον καιρο.
ΥΓ. Το προηγουμενο Σαββατο που περασα απο Αρτεμισιο παντως οι "κεραιες" ηταν καθαρες. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα "βρούνε" τα κέρατά τους ...??? :confused:
Τον δημιουργό τους αν πάνε τέζα.....
Cpt. Haddock
01/02/2008, 10:28
+999 Συμφωνω απολυτα με τον Νικολα!
Η διαδρομη Διακοφτο-Καλαβρυτα ειναι μεν πολυ ωραια οδηγικα, αλλα με τις θερμοκρασιες που εχει τον τελευταιο καιρο δεν ξερω...
καλά ρε σεις δε διαβάζετε τι γράφω; :mad:
Έχοντας παει αρκετές φορές στα Καλάβρυτα χειμώνα ένεκα χιονοδρομιών, να σας πω οτι ο δρόμος απο Διακοφτό προς τα πάνω, όντας ανήλιος, παγώνει εύκολα τα πρωινα.
Καλύτερα να παμε πρωτα απο Λεβίδι-Νεστάνη-Κλειτορία και να επιστρέψουμε απο εκεί
:D :wave2: :D
:D :smokin: :D
:tea: :tea: :tea: :tea: :lol:
καλά ρε σεις δε διαβάζετε τι γράφω; :mad:
....
Όχι.... :lol:
Cpt. Haddock
01/02/2008, 10:31
Όχι.... :lol:
:mad: :mad: :mad:
γιατι δεν ερχεσαι ρε παπαριγκο :confused:
Operater
01/02/2008, 10:31
:tea: :tea: :tea: :tea: :lol:
To tea τι είναι? :confused: Ποιος θα το πιεί? :look:
Cpt. Haddock
01/02/2008, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ποιος θα το πιεί? :look:
εγώ μια φορά θα το κεράσω κι όποιος θέλει το πίνει :a021:
:rotflmao:
:mad: :mad: :mad:
γιατι δεν ερχεσαι ρε παπαριγκο :confused:
1. Δεν εχω λάστιχα για βόλτα
2. Δεν ξαναβγαίνω εθνική με τέτοιο καιρό και με τα μαυρα δερμάτινα και σαφέστατα με την καμμία με την φόρμα
3. Στο 954 δεν αρέσει πολύ το ΣΦΙΧΤΟ και υγρό και ίσως παγωμένο στροφιλίκι
4. Σκι :D
Operater
01/02/2008, 10:34
εγώ μια φορά θα το κεράσω κι όποιος θέλει το πίνει :a021:
:rotflmao:
Κύριε Ηλία, πρέπει να είστε και πολύ πιλότος! :look: :eyepop:
:look: :rotflmao:
Cpt. Haddock
01/02/2008, 10:35
4. Σκι :D
now we 're talking business :smokin:
που ρε; :confused:
Cpt. Haddock
01/02/2008, 10:36
Κύριε Ηλία, πρέπει να είστε και πολύ πιλότος! :look: :eyepop:
:look: :rotflmao:
ναι, τι να σου πω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rolleyes:
:uplate:
:sick:
ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ :mad:
ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ :mad:
Αυτό να το κατοχυρώσεις όπως ο άλλος το "πάντα τέτοια"...
costas81
01/02/2008, 10:42
Sorry Sir!!
:blush:
Cpt. Haddock
01/02/2008, 11:00
10. Cpt. Haddock - Tiger 950 (??)
955i :mad: :D :mad:
Operater
01/02/2008, 11:01
955i :mad: :D :mad:
Να φέρω τσάι? :look:
Cpt. Haddock
01/02/2008, 11:02
Να φέρω τσάι? :look:
:eek: :eek: :eek: :eek:
φέρε καλύτερα πίσσα και πουπουλα :evil:
Επειδή μαζευόμαστε πολλοί, να ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια...
- Όποια διάθεση έχετε για παιχνίδια, τσαγιάσματα, και "την έχω μεγαλύτερη απ' τους άλλους", καλύτερα να την αφήσετε σπίτι. Οι ρυθμοί θα είναι τουριστικοί, και εντάξει, εσείς μπορεί να τα λέτε για πλάκα, αλλά δεν είναι δύσκολο κάποιος να τα πάρει στα σοβαρά... οπότε εγώ να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.
- Η βόλτα, όπως γράφτηκε αρχικά, και διευκρινίστηκε αργότερα, θα γίνει μάλλον από την "σύντομη" οδό. Αν πάμε μέσω Τρίπολης, θα γίνει μόνο εξ' αιτίας της ενδεχομένως καλύτερης κατάστασης του δρόμου, ή ΑΝ ΟΛΟΙ συμφωνούν.
- Είμαι και εγώ λάτρης των εκδρομών με ρυθμό, πολλά χιλιόμετρα, και σφιχτό πρόγραμμα---κάποιοι το ξέρετε---αλλά με την παρούσα σύνθεση (και κυρίως επειδή έτσι αρχικά προτάθηκε) ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δεν μπορεί παρά να είναι μια εκδρομή χαβαλέ (και αυτές έχουν τη χάρη τους).
Cpt. Haddock
01/02/2008, 11:19
Nik, εγω ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κάνω πλάκα :wave2: :wave2: :wave2:
Απο την άλλη η "σύντομη οδός" ειναι αντικίνητρο για μένα... αλλά θα δούμε
:D
:look:
ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ! :sun:
Πάμε Ζατούνα :beer:
Operater
01/02/2008, 11:19
Απόλυτο δίκιο... :rolleyes:
Να προλάβουμε να βγάλουμε και καμμία φωτό. :smilea:
doctor x
01/02/2008, 11:22
"την έχω μεγαλύτερη απ' τους άλλους",
σορυ ρε Νικο δεν μπορουσα να....αντισταθω!!!:beer: :bigcry: :beer:
καλα να περασετε:wave2:
kalgeorge
01/02/2008, 11:30
- Όποια διάθεση έχετε για παιχνίδια, τσαγιάσματα, και "την έχω μεγαλύτερη απ' τους άλλους", καλύτερα να την αφήσετε σπίτι. Οι ρυθμοί θα είναι τουριστικοί, και εντάξει, εσείς μπορεί να τα λέτε για πλάκα, αλλά δεν είναι δύσκολο κάποιος να τα πάρει στα σοβαρά... οπότε εγώ να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.
- Η βόλτα, όπως γράφτηκε αρχικά, και διευκρινίστηκε αργότερα, θα γίνει μάλλον από την "σύντομη" οδό. Αν πάμε μέσω Τρίπολης, θα γίνει μόνο εξ' αιτίας της ενδεχομένως καλύτερης κατάστασης του δρόμου, ή ΑΝ ΟΛΟΙ συμφωνούν.
- Είμαι και εγώ λάτρης των εκδρομών με ρυθμό, πολλά χιλιόμετρα, και σφιχτό πρόγραμμα---κάποιοι το ξέρετε---αλλά με την παρούσα σύνθεση (και κυρίως επειδή έτσι αρχικά προτάθηκε) ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δεν μπορεί παρά να είναι μια εκδρομή χαβαλέ (και αυτές έχουν τη χάρη τους).
:wave2: :a18: :a013: :a3:
Nik, εγω ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κάνω πλάκα :wave2: :wave2: :wave2:
Βρε το ξέρω, αλλά δεν θέλουν πολύ πολλοί για να το παρεξηγήσουν...
ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ! :sun:
Πάμε Ζατούνα :beer:
Πολύ καλή αντιπρόταση. Περίπου τα ίδια χιλιόμετρα (μπορεί και λίγο λιγότερα), καλός δρόμος, και μάλλον μικρότερο υψόμετρο (έτσι δεν είναι κύριε Χρήστο?)
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΩΝΙΑ το σκεφτόμαστε.
Cpt. Haddock
01/02/2008, 11:36
Those in favor of Zatouna, say Aye!
:wacko:
Καλύτερα η απόφαση να παρθεί μεταξύ των παρευρισκομένων αύριο στο Περίπτερο. Για καθαρά διαδικαστικούς λόγους (και λόγους αρχής, αχέμ, αχέμ) η εκδρομή παραμένει ως έχει.
Aye G.A.M.H.S.O.U. (Remix του S.A.G.A.P.O.) :lol: :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
01/02/2008, 11:44
Καλύτερα η απόφαση να παρθεί μεταξύ των παρευρισκομένων αύριο στο Περίπτερο. Για καθαρά διαδικαστικούς λόγους (και λόγους αρχής, αχέμ, αχέμ) η εκδρομή παραμένει ως έχει.
egw pali den nomizw oti prepei na parhtei kapia apofasi
i ekdromi leei kalavruta
alliws allaxe to arxiko post kai to sizitame:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
egw pali den nomizw oti prepei na parhtei kapia apofasi
i ekdromi leei kalavruta
alliws allaxe to arxiko post kai to sizitame:wave2:
Οκ, μαζί σου.
Το μόνο που εννοούσα είναι: Αν αύριο τελικά μαζευτούμε 4 άτομα στο περίπτερο, και πούμε "ρε δεν πάμε Φλώρινα", και ΟΛΟΙ συμφωνήσουν, ε τότε, ΟΚ. Διαφορετικά προφανώς η εκδρομή μένει ως έχει.
Operater
01/02/2008, 11:48
Οκ, μαζί σου.
Το μόνο που εννοούσα είναι: Αν αύριο τελικά μαζευτούμε 4 άτομα στο περίπτερο, και πούμε "ρε δεν πάμε Φλώρινα", και ΟΛΟΙ συμφωνήσουν, ε τότε, ΟΚ. Διαφορετικά προφανώς η εκδρομή μένει ως έχει.
Φλώρινα? :look: 'Εν είναι κακό.... :D
Cpt. Haddock
01/02/2008, 11:54
Λοιπόν, npat και kalgeorge έχετε δίκιο για λόγους αρχής κλπ :D :lol:
Αν δεν είμαι στις 8:30 αντε 9 παρα στο περίπτερο φύγετε (το πολύ-πολύ να σας προλάβω :evil:
Ίσως πάω μόνος μου απο την "αλλη" διαδρομή
Αν δεν τα πουμε, καλά να περάσετε
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
kalgeorge
01/02/2008, 11:56
Αν δεν είμαι στις 8:30 αντε 9 παρα στο περίπτερο φύγετε (το πολύ-πολύ να σας προλάβω :evil:
:a013: :a013: episis :wave2:
Φραξιονιστή!
:lol: :lol: :lol:
Έλα ρε, καλά θα περάσουμε...
Με... βλεπω να έρχομαι... !!!
Γλυκά αγοράκια θα έρθετε στα μέρη μου?
Για πέστε τι ώρα να σας περιμένω εκεί που βγαίνουμε απο εθνική και πάμε για Καλάβρυτα?
Cpt. Haddock
01/02/2008, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Γλυκά αγοράκια θα έρθετε στα μέρη μου?
Για πέστε τι ώρα να σας περιμένω εκεί που βγαίνουμε απο εθνική και πάμε για Καλάβρυτα?
Αναχώρηση 9και κάτι ειναι 140 χλμ περίπου, υπολόγισε κατα τις 10μισή
(εκτιμώ):look:
Αναχώρηση 9και κάτι ειναι 140 χλμ περίπου, υπολόγισε κατα τις 10μισή
(εκτιμώ):look:
ok :a013:
Aggelos_SV
01/02/2008, 15:48
Λοιπόν,για βάλε στη λίστα και μένα με ένα ερωτηματικό(είμαι και δύσκολος στο ξύπνημα γτπμ).
Θα με παραλάβετε από τα διόδια της Ελευσίνας στις 9.20.Αν δεν είμαι εκεί καλά να περάσετε.
Τι ώρα το κόβετε για επιστροφή?Στο περίπου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Λοιπόν,για βάλε στη λίστα και μένα με ένα ερωτηματικό(είμαι και δύσκολος στο ξύπνημα γτπμ).
Θα με παραλάβετε από τα διόδια της Ελευσίνας στις 9.20.Αν δεν είμαι εκεί καλά να περάσετε.
Τι ώρα το κόβετε για επιστροφή?Στο περίπου...
Εκτιμώ ότι θα είμαστε στην Κόρινθο το αργότερο κατά τις επτά. Αλλά τέτοιες εκτιμήσεις, είναι ΠΟΛΥ αμφίβολες (καθότι εξαρτώνται ευθέως από την ποιότητα, και δη την ποσότητα, των παϊδακίων).
Στα διόδια της Ελευσίνας κανονικά δεν θα κάνουμε στάση. Αν θα έρθεις σίγουρα, στείλε μου ένα SMS (κινητό με ΠΜ)
Aggelos_SV
01/02/2008, 16:05
Στα διόδια της Ελευσίνας κανονικά δεν θα κάνουμε στάση. Αν θα έρθεις σίγουρα, στείλε μου ένα SMS (κινητό με ΠΜ)
Γιατί?Θα σας πέσουν οι βαλβίδες άμα σταματήσετε για 12 δευτερόλεπτα?:p
Τέσπα το πρωί θα στείλω ΧΣμές( αν είναι να έρθω)
...και σου είπα να βάλεις ένα ερωτηματικό, όχι δύο...:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Γιατί?Θα σας πέσουν οι βαλβίδες άμα σταματήσετε για 12 δευτερόλεπτα?:p
Τέσπα το πρωί θα στείλω ΧΣμές( αν είναι να έρθω)
Εεεε, φίλε... το τρένο σταματάει. Εμείς ΠΟΤΕ! :D :lol:
Σοβαρά τώρα: Αν είσαι εκεί, κανένα πρόβλημα. Να σταματήσουμε και 12 δευτερόλεπτα, και 10 λεπτά, και μισή ώρα που λέει ο λόγος... αλίμονο! Απλά δεν θα ήθελα να σταματάμε και να περιμένουμε 10 μηχανάκια (αν τελικά είμαστε τόσοι), αμέσως μόλις ξεκινήσαμε, χωρίς λόγο.
(...μην παρεξηγιόμαστε με το παραμικρό!)
road spirit
01/02/2008, 16:14
εγω δεν...
:sick: η ίωση με ταλαιπωρεί ακόμα, δεν νιώθω καλύτερα απο χθες οπότε...
καλά να περάσετε και προσεκτικά :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εγω δεν...
Δεν πειράζει ρε Γιάννη, θα το κάνουμε άλλη φορά και καλύτερα. Περαστικά!
Operater
01/02/2008, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εγω δεν...
Περαστικά Γιάνναρε! :wave2:
perastika giannaki:wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αυτό να το κατοχυρώσεις όπως ο άλλος το "πάντα τέτοια"...
Κι αυτο εγω το 'πα πρωτος, μιας κι ημουν ο πρωτος "κύριος" εδω μεσα... :dizzy: :winka: :D
.......................
και μάλλον μικρότερο υψόμετρο (έτσι δεν είναι κύριε Χρήστο?)
Η Ζάτουνα μικροτερο υψομετρο? :eyepop:
Ναι τα Καλαβρυτα εινα στα 750μ κι η Ζάτουνα στα 1050 (στα 950μ ειναι η Δημητσάνα), οποτε η δευτερη ειναι σε μικροτερο υψομετρο... :hypnotize :a24:
:lol: :rotflmao: :lol:
Κι αυτο εγω το 'πα πρωτος, μιας κι ημουν ο πρωτος "κύριος" εδω μεσα... :dizzy: :winka: :D
Σιγά ρε παρεξηγιάρη...
Ωπ Ωπ Ωπ!!!!!
Και Πανω που έλεγα τι να κανω αυριο... Λοιπον, Με τιμή μου σας ανακοινωνω πως θα κατεβω κ εγω!... Επισεις να σημειώσω πως θα είναι η πρωτη μου βολτουλα με το μηχανακι μου! Λεπτομέριες απο κοντα!
Αντε επιτέλους να γνωριστούμε κι απο κοντα, :sun: :beer:
Θα με αναγνωρίσετε ευκολα..... θα κρατάω μια σόμπα! :eyepop:
cu.........:D
Bavarian
01/02/2008, 23:33
Ευχομαι σε όλους καλή βόλτα και προσοχή στη διαδρομή.Εχω να ασχοληθώ με το νέο μου απόκτημα αυριο,να το καλοπίσω και να του αλλάξω λαδάκια και δεν μπορώ να ακολουθήσω:smokin:
Καλά χιλιόμετρα να έχετε...:wave2: :beer: :beer:
Η Ζάτουνα μικροτερο υψομετρο? :eyepop:
Ναι τα Καλαβρυτα εινα στα 750μ κι η Ζάτουνα στα 1050 (στα 950μ ειναι η Δημητσάνα), οποτε η δευτερη ειναι σε μικροτερο υψομετρο... :hypnotize :a24:
Έχετε απόλυτο δίκιο. Επλανεύθειν! Στη γεωγραφία είστε πολύ καλός...
στη φυσική λίγο υστερείτε...
:lol: :lol: :lol:
Απο Διακοπτό έως Καλάβρυτα θα σας συνοδευσω κι εγω (MTS 1000) μαζί με ενα Hyper ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Απο Διακοπτό έως Καλάβρυτα θα σας συνοδευσω κι εγω (MTS 1000) μαζί με ενα Hyper ;)
Έχεις Π.Μ.
Έχεις Π.Μ.
U2 :p
integrale
02/02/2008, 01:22
......που να μην δουλευα αυριο γαμώτο κ να ερχομουνα!!!:bawl:
Καλα να περασετε κ προσοχη.......................................................στην χοληστερινη!!:beer: :beer:
......................
στη φυσική λίγο υστερείτε...
......................
Το ξερω! :sad:
Εγω κι ολοι οι Φυσικομαθηματικοι αυτου του κοσμου... :dizzy: :hypnotize
div400 back at base!
all systems at full capacity, up and running!
ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
υγ: ατακα που θα μεινει απο εδω και περα: '' Αποκλειεται να βρεξει! Με τιποτα λεμε!''.......φυσικα......:rolleyes: :a16: :a38: :a48: :a22:
div400 back at base!
.....................
Την γκεϊκουλίστικη πήγατε ρε? :wacko:
Την γκεϊκουλίστικη πήγατε ρε? :wacko:
τη να σΕ πω χρηστο μου....εγω το προβατο εκανα! οπου πηγαινε ο μπροστα μου ακολοθουσα....:look:
edit: βεβαια επεσαν μερικα ψιλομπαλαμουτιασματα :blush: οποτε....μαλλον την γεϊκουλίστικη καναμε :wacko:
Βάλτε καμιά φωτό να ξεροσταλιάσουμε...
npat πίσω. Όλα καλά. Περάσαμε πολύ όμορφα.
Διαδρομή:
Αθήνα - Κόρινθος - Αρτεμίσιο - Νεστάνη
Νεστάνη - Λεβίδι - Βλαχέρνα - Κλειτορία
Κλειτορία - Καλάβρυτα
Καλάβρυτα - Διακοφτό
Διακοφτό - Κόρινθος - Αθήνα
Φαγητό στην Κλειτορία. Καφέ στα Καλάβρυτα.
Από λίγο πριν το Αρτεμίσιο, μέχρι τα Καλάβρυτα, βροχή. Παρά τη βροχή, η διαδρομή ήταν πανέμορφη. Αξέχαστα: Η ποιότητα του φωτός μόλις άρχισε να βγαίνει ήλιος, πλησιάζοντας στα Καλάβρυτα, και τα υπέροχα ουράνια τόξα.
Ευχαριστώ την παρέα για την εκδρομή.
Συγνώμη στον Stelth που τελικά δεν καταφέραμε να συναντηθούμε! Του χρωστάω τουλάχιστον ένα κέρασμα! Άλλη φορά φίλε!
...
Από λίγο πριν το Αρτεμίσιο, μέχρι τα Καλάβρυτα, βροχή....
:uplate: :eyepop: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ....:lol: :rotflmao:
:uplate: :eyepop: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ....:lol: :rotflmao:
Αφού είπαμε: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βρέξει! Δεν παίζει ρε παιδιά!
:lol:
Aggelos SV και εγώ επιστρέψαμε!:)
ωραία περάσαμε. όσοι δεν ήρθαν έχασαν. Ουφ, στο τσάκ τη γλιτώσαμε τη βροχή! αφού μας είχε υποσχεθεί ο νίκος : Αποκλείεται να βρέξει!:lol: :lol: :lol: :lol:
back home!!!!...
Παιδια ειστε όλοι γαμω τα ατομα! Ευχαριστω για τη ζεστή συντροφιά και την όμορφη βόλτα! Ακόμα και η βροχή ηταν τέλεια! :a028: Η αλήθεια είναι πως αισθανόμουν λιγο αμήχανα λογω του ότι ήταν η πρώτη μου βόλτα με πολλές μηχανες κ ατομα απο το φορουμ αλλά επιφυλλάσομαι για την επόμενη φορα!....:a08: :a016:
Ενα ξεχωριστώ ευχαριστώ στους Δημήτρη κ Νικο που μου δωσαν να κρατάω την "ομπρέλα" τους και με προστατευσαν απο τη βροχη! Στη γιορτή σας θα σας παρω απο ένα αδιαβροχο δώρο!!!!:a55:
Να κλεισω λέγοντας στο μαρκο πως δε εγινε και τιποτα τρομερο... τετοιες μαλακίες συμβαίνουν και θα συμβαίνουν... Μακάρυ να μας συνεβαιναν μόνο τετοια "πισωκολλητά"¨¨,"χαϊδοπιασήματα", "χουφτοματα"!!!!:dizzy: Να θυμάσαι παντα πως υπάρχουν και χειρότερα.. :a10: Την επομενη φορά όμως θα σου πιασω εγω το κολαράκι :a46: Θα μιλήσουμε στο τηλ απο βδομάδας..
Θα τα πουμε συντομα guys... πολλά και ασφαλή χλμ
Εγω και το καλοριφέρ μου που έχει κολλήσει πανω μου απο την ώρα που μπηκα σπίτι σας καληνυχτούμε!!!!!!!:wave2:
blackbusa
02/02/2008, 21:41
καλα ηταν.....αποδεικτικ.......εεεεεεε.........στοιχει.......εεεεεεεε .....φωτο απο αυριο......:wave2:
Ήταν πολύ καλά..!!
Κι επειδή... ενδεχομένως να βρέξει....!!! απ΄αυριο θα τρέξω για εξοπλισμό...!!
(την.... απλωμένη μπουγάδα γύρω από τη φουφού... την έβγαλε κανένας φωτογραφία..?)
Να είστε όλοι καλά
:beer: :beer:
Συγνώμη στον Stelth που τελικά δεν καταφέραμε να συναντηθούμε! Του χρωστάω τουλάχιστον ένα κέρασμα! Άλλη φορά φίλε!
Νίκο σημασία έχει ότι περάσατε καλά :a013:
Αν και είπα στη Μαρία (πριν ξεκινήσετε) οτι εδώ έχει άστατο καιρό, εγώ που πήγα απο Διακοπτό δεν συνάντησα βροχή.
Αλλα τελικά ρε παιδιά αυτά μένουν.
edit : Νέλλη σου είχα φέρει αδιάβροχο αλλά αχρείαστο θα ήταν απο Καλάβρυτα και μετά.
Σ' ευχαριστώ και μόνο για τη σκέψη....!!!
από τη μέση και κάτω... απλά κολυμπούσα στο νερό...!!
Το τεράστιο πρόβλημά μου ήταν τα βρεγμένα δερμάτινα γάντια..!!
Στην επιστροφή ένοιωθα τα χέρια μου να πονάνε.. και δεν ήμουν σίγουρη κατά πόσο καλά χειριζόμουν φρένο γκάζι και τα σχετικά...
Ακόμα και σήμερα δεν τα νοιώθω καλά...!!
Την πάτησα λες και είμαι πρωτάρα..!
Παρ' όλα αυτά... την βόλτα την απόλαυσα..!! :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από yfantra
Το τεράστιο πρόβλημά μου ήταν τα βρεγμένα δερμάτινα γάντια..!!
Στην επιστροφή ένοιωθα τα χέρια μου να πονάνε.. και δεν ήμουν σίγουρη κατά πόσο καλά χειριζόμουν φρένο γκάζι και τα σχετικά...
Παρ' όλα αυτά... την βόλτα την απόλαυσα..!! :)
Με το που είδες οτι πιάνει βροχή έπρεπε να κάνετε μια στάση σε ένα απο τα χωριά που περάσατε και να αγοράσεις απο το "μπακάλικο" γάντια για τα πιάτα.
Ξέρεις αυτα τα κίτρινα και να τα φόραγες πάνω απο τα δερμάτινα
Θα είχες γλυτώσει τα κοκαλωμένα δάχτυλα ;)
Όπως προείπα σημασία έχει οτι περάσατε καλα.:a013:
Α!! το αδιάβροχο ήταν ολόσωμο:)