PDA

View Full Version : ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!

Σελίδες : 1 [2]

the who
02/02/2008, 08:12
Καπου χασατε την μπαλλα.Το θεμα εχει καταληξει σε διαμαχη ιδιωτικου-δημοσιου ενω ειναι αλλο.Οι Γαλατες..συγγνωμη οι Ικαριωτες δημοσιοι υπαλληλοι εκαναν πραξη το διαχωρισμο κρατους και εκκλησιας εστω μ'αυτη την κινηση εντυπωσιασμου.Αντι να τους πουμε ενα μπραβο ασχολιομαστε με το ποιος δουλευει και ποσα παιρνει.
(ΟΚ γερασα και παραξενεψα)
:sun: :sun: :sun:

marios8
02/02/2008, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Οχι...ξερω οτι περνατε χοντρο λουκι..αλλα γιατι τα βαζετεμε μας?

Ζάχη άσε τους να λένε :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :wave2:

Bil
02/02/2008, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Καπου χασατε την μπαλλα.Το θεμα εχει καταληξει σε διαμαχη ιδιωτικου-δημοσιου ενω ειναι αλλο.Οι Γαλατες..συγγνωμη οι Ικαριωτες δημοσιοι υπαλληλοι εκαναν πραξη το διαχωρισμο κρατους και εκκλησιας εστω μ'αυτη την κινηση εντυπωσιασμου.Αντι να τους πουμε ενα μπραβο ασχολιομαστε με το ποιος δουλευει και ποσα παιρνει.
(ΟΚ γερασα και παραξενεψα)
:sun: :sun: :sun:

Συμφωνώ απολύτως !
Η διατύπωση τους είναι πεντακάθαρη και ουσιοδέστατη :D ;)

Da.Vintage
04/02/2008, 12:12
Καλά είναι χαζοί οι άνθρωποι...θέλουν να δουλέψουν...
Κανονικά έπρεπε να δίναν και τη παρασκευή!:rolleyes:
με τιμές αρχηγού κράτους έφυγε...:(

tifoefs
04/02/2008, 18:09
σκεψου να' τανε και αρχηγος τι θ' ακουγαμε !

:eyepop: :uplate:

HolyDiver
06/02/2008, 01:58
Αν δεν είχαμε το μπουρδέλο-γραφειοκρατικό σύστημα που έχουμε θα χρειαζόμασταν το πολύ το 1/3 των δημοσίων που έχουμε τώρα. :wave2:

Da.Vintage
06/02/2008, 08:22
Μία είναι η αλήθεια...

Όλοι κράζουν το δημόσιο...αλλά όλοι θα ήθελαν να δουλεύαν σε αυτό...

Και όσοι το κράζουν αν ανήκαν σε αυτό τα ίδια θα έκαναν...θέλουν δεν θέλουν!:winka: :wave2:

iosif
06/02/2008, 11:15
μα αμα αφαιρεσεις τους παπαδες και στους στρατιωτικους όντως το δημοσιο προσωπικο μειώνεται κατα 1/3! και αν αφαιρέσεις και τους αστυνομικούς πέφτει στα 2/5!

marios8
06/02/2008, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Μία είναι η αλήθεια...

Και όσοι το κράζουν αν ανήκαν σε αυτό τα ίδια θα έκαναν...θέλουν δεν θέλουν!:winka: :wave2:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::confused:

Sferopetadhn
13/02/2008, 11:53
Σαν πολλή ησυχία να έχει εδώ μέσα σήμερα...

Τί γίνεται; Όλο το φόρουμ είναι δημόσιοι υπάλληλοι και απεργούν; Πού είστε πουλάκια μου; :rotflmao:

Πάντως ρε παιδιά, εντάξει να μη γενικεύουμε, δεν είναι όλοι έτσι (μόνο το 90%) κλπ κλπ, αλλά είναι μία γκόμενα σε μια υπηρεσία που την ψάχνω εδώ και 2 βδομάδες για να δω ένα μαμημένο χάρτη και τη μία έχει την κηδεία του Χριστόδουλου, την άλλη είναι άρρωστη, την άλλη έχει στάση εργασίας, απεργία, ξανά άρρωστη...

Ή εγώ είμαι πολύ γκαντέμης ή αυτή δεν πατάει στο κωλογραφείο της. Εγώ φταίω αν πάω και την αρχίζω στα καντήλια; Γιατί το να κάνω καταγγελία ξέρω ότι δεν οδηγεί πουθενά αφού και να θέλουν να τη διώξουν δεν μπορούν!

Αυτό που με αρρωσταίνει περισσότερο είναι που ξέρουν ορισμένοι φούστηδες ότι τους έχεις ανάγκη και παίρνουν και ύφος! Στα διάλα παλιοπαράσιτα.... :yuck:

ΙΠΠΕΑΣ
13/02/2008, 12:14
Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Πρόσφατα εργαζόμουν σε άλλη εταιρία του ιδιωτικού τομέα. Και στις δύο περιπτώσεις οι μισοί δουλεύαν και δουλεύουν για τους άλλους μισούς. Το πόσο σημαντικό είναι να έχεις βύσμα -ειδικά- στον ιδιωτικό τομέα το ξέρετε οι περισσότεροι πολύ καλά. Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι γενικότερα εκεί έξω είναι "ζούγκλα".

Αναρωτιέμαι, αν καταργηθεί ο δημόσιος τομέας - που δεν πρόκειται βέβαια αυτό να γίνει ποτέ - έχουν κάποιοι την ψευδαίσθηση ότι θα επέλθει ξαφνικά η νομιμότητα και η αξιοκρατία στον ιδιωτικό τομέα ή ότι θα τρώμε με ... "χρυσά κουτάλια" ;
Mήπως τελικά μισούν τον δημόσιο τομέα αντανακλαστικά και γι αυτό βγάζουν τα απωθημένα τους εναντίον του. Μήπως δηλαδή φέρονται έτσι γιατί στο δημόσιο τομέα τα βασικά εργασιακά δικαιώματα είναι σεβαστά ;

Το όλο πρόβλημα για εμένα βρίσκεται στον εγωϊσμό και το σύγχρονο τρόπο σκέψης του Έλληνα και όχι στις δομές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Da.Vintage
13/02/2008, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Πρόσφατα εργαζόμουν σε άλλη εταιρία του ιδιωτικού τομέα. Και στις δύο περιπτώσεις οι μισοί δουλεύαν και δουλεύουν για τους άλλους μισούς. Το πόσο σημαντικό είναι να έχεις βύσμα -ειδικά- στον ιδιωτικό τομέα το ξέρετε οι περισσότεροι πολύ καλά. Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι γενικότερα εκεί έξω είναι "ζούγκλα".

Αναρωτιέμαι, αν καταργηθεί ο δημόσιος τομέας - που δεν πρόκειται βέβαια αυτό να γίνει ποτέ - έχουν κάποιοι την ψευδαίσθηση ότι θα επέλθει ξαφνικά η νομιμότητα και η αξιοκρατία στον ιδιωτικό τομέα ή ότι θα τρώμε με ... "χρυσά κουτάλια" ;
Mήπως τελικά μισούν τον δημόσιο τομέα αντανακλαστικά και γι αυτό βγάζουν τα απωθημένα τους εναντίον του. Μήπως δηλαδή φέρονται έτσι γιατί στο δημόσιο τομέα τα βασικά εργασιακά δικαιώματα είναι σεβαστά ;

Το όλο πρόβλημα για εμένα βρίσκεται στον εγωϊσμό και το σύγχρονο τρόπο σκέψης του Έλληνα και όχι στις δομές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Eίπες μεγάλες αλήθειες?:winka:

LsKostas
13/02/2008, 12:49
Μία είναι η αλήθεια...

Και όσοι το κράζουν αν ανήκαν σε αυτό τα ίδια θα έκαναν...θέλουν δεν θέλουν!

:uplate: :uplate: :uplate: :hypnotize ...

και γω λεω οτι το ZX τα παταει ολα αλλα δεν τα παταει :rotflmao: :rotflmao:

(το R1 το περναει απο πανω παντως ) :wave2:

ASTRAKITCAR
23/02/2008, 22:11
αν ο ιδιωτικος τομεας στην ελλαδα αμοιβοταν οπως στην Ευρωπη,οχι δημοσιος υαλληλος θα ηθελα να γινω,αλλα αφου τωρα τους θεωρω ατομα με ειδικα προβληματα αντιληψης,τοτε θα τους θεωρουσα ατομα με προβληματα αναπηριας.....

αλλα ο μεσος ελληνας καλα κανει και θελει να μπει στο δημοσιο αφου το ελληνικο μοντελο ιδιωτικης διοικησης ειναι για τα μπαζα,μαζι και οι μισθοι..

σε ολον τον ανεπτυγμενο κοσμο ο δημοσιος υπαλληλος θεωρειται κατωτερης κλασης μισθωτος,εκτος απο ποστα που προσφερουν στο κοινωνικο συνολο..πχ ο αστυνομικος στην Αμερικη και στην Αγγλια,ή ο ταχυδρομος αμοιβονται ΠΑΡΑ πολυ καλα...το ιδιο και οι καθηγητες,γιατροι κτλ..

iosif
25/02/2008, 08:57
οι γιατροι και οι εκπαιδευτικοι θα επρεπε να αμοιβονται ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
χωρις αυτούς δεν στεκεται καμια κοινωνια

ολοι οι άλλοι "περισευουμε"

αλλά

καμία εξουσία σε κανένα πολίτευμα δεν θέλει μορφωμένους πολίτες.

μορφωμένους λέμε, όχι καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες

όσον αφορά τον ιδιωτικό τομές, στην ελλάδα ουσιαστικά δεν υπάρχει.
οι μεγάλες επιχειρήσεις εξελίχθηκαν βασικά λόγω του κύριου και βασικού πελάτη τους που λέγεται δημόσιο.

HolyDiver
11/03/2008, 11:13
Δαπάνες και δικαιολογητικά μεταβίβασης ακινήτου (http://www.loupassis.gr/inf-estate-metab-el.jsp) :eyepop:

Σύγκριση με άλλες χώρες (http://www.e21.gr/articles_full.asp?ArticleID=101) :mad:

Λόγω θανάτου του πατέρα μου έχω μπλέξει με τις εξής δημόσιες υπηρεσίες:
Εφορία:look:
Πολεοδομία:look:
Υποθηκοφυλάκιο:look:
Πρωτοδικείο:look:
Τσάυ (τα έξοδα κηδείας ακόμα να καταβληθούν από τον Ιούνιο 2007):look:
Μηχανολογικό:look:
Ληξιαρχείο:look:
Τι να λέμε τώρα.........:hypnotize:

marios8
14/03/2008, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ

+1 :a013:

Όχι οτι δουλεύει σωστά το δημόσιο , απλώς δουλεύει όπως θα δούλευε αν ήταν Δ.Υ και όσοι το κατακρίνουν. :wave2:

apav
14/03/2008, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
δουλεύει όπως θα δούλευε αν ήταν Δ.Υ και όσοι το κατακρίνουν

:wacko: Προσβολή; :sick: