Σύνδεση

View Full Version : ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!

castor
02/02/2008, 22:36
http://www.youtube.com/watch?v=Jl39guVpofw

AFTER
02/02/2008, 23:07
Φιλε μου δυστυχως λιγους ποδοσφαιριστες εχουμε που αξιζουνε
Οι υπολοιποι εγιναν τυχαια ποδοσφαιριστες, θα μπορουσαν να εκαναν καποιο αλλο επαγγελμα, απλα ειχαν βυσμα
Και στην Ιταλια που ημουν, στα 5χ5, εβλεπα πολυ καλυτερο ποδοσφαιρο

Bavarian
02/02/2008, 23:11
ΔΕΝ πάμε όλοι στο γήπεδο.:smokin:

TROOPER
03/02/2008, 02:18
ψεμα το βιντεακι.χωρια που δεν βλεπω το στραβο και αναποδο.

:wave2:

vangelis 64
03/02/2008, 02:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

:wave2: Και ψέμμα να μην είναι,αυτό το πράγμα δεν έχει σχέση με ποδόσφαιρο.Τώρα όντως...ούτε στραβό υπάρχει ούτε ανάποδο.:lol: :lol:

el_hymador
03/02/2008, 02:37
Οκ ταλαντουχα τα παιδια αλλα για κανα τσιρκο...

το φανταζεσαι να του 'ρχεται η παραλληλη σεντρα-λουκουμι του τυπου, να κανει διπλο τολουπ και τριπλο αξελ (Κωσταλας copyright) και να το χανει;

αυτο που αρκει ειναι μια κεφαλια η ενα ξερο σουτ.

castor
03/02/2008, 07:38
Ο Ροναλτινιο,Ο Ροναλντο,Ο Μαραντονα,κλπ γιατι ξεχωρισανε απο τοσους αλλους?Γιατι βαζανε γκολ θεαματικα!!!!!Αναποδα ψαλιδακια,στριφτα σουτ,στοπαρισματα κοκκαλο,αυτα φερνουν τον κοσμο στα γηπεδα,εγω συναδελφοι θελω να βλεπω μπαλα φανταζει.Το στραβο και το αναποδο ειναι οτι καποιοι (παιχτες πχ ΜΠΕΚΑΜ)περνουν δισ και δεν ξερουν να κατεβασουν την μπαλα κατω!!!!:beer:

STOYBI
03/02/2008, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

:wave2:

Δεν ξερω..... :uplate:

Εγω παντως συνενοηθηκα να τους αγορασει ολους ο προεδρος..........:winka:

:lol: :lol: :lol:

blackbusa
03/02/2008, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν ξερω..... :uplate:

Εγω παντως συνενοηθηκα να τους αγορασει ολους ο προεδρος..........

πεστου να αγορασει και ενα PS3 για να σηκωσετε και διηπειρωτικο(αφου το τσου λου το σηκωσατε κιολας...) :beer: :beer: :beer:

καλα ρε ειστε τρελλοι καποιοι???αυτο ειναι διαφημιστικο για παιχνιδι κονσολας (ps,xbox)...τι σχεση εχει με μπαλλα???αινταααααααααααααα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Akatanomastos
03/02/2008, 11:10
apo ta poio entiposiaka pou exo dei.

tromero epipedo an einai alithino

STOYBI
03/02/2008, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

καλα ρε ειστε τρελλοι καποιοι???αυτο ειναι διαφημιστικο για παιχνιδι κονσολας (ps,xbox)...τι σχεση εχει με μπαλλα???αινταααααααααααααα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Kαι αυτα θα αγορασουμε........ :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
03/02/2008, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Ο Ροναλτινιο,Ο Ροναλντο,Ο Μαραντονα,κλπ γιατι ξεχωρισανε απο τοσους αλλους?Γιατι βαζανε γκολ θεαματικα!!!!!Αναποδα ψαλιδακια,στριφτα σουτ,στοπαρισματα κοκκαλο,αυτα φερνουν τον κοσμο στα γηπεδα,εγω συναδελφοι θελω να βλεπω μπαλα φανταζει.Το στραβο και το αναποδο ειναι οτι καποιοι (παιχτες πχ ΜΠΕΚΑΜ)περνουν δισ και δεν ξερουν να κατεβασουν την μπαλα κατω!!!!:beer: Όχι φίλε,δεν είναι ότι βάζουν θεαματικά γκολ.Προσωπικά δεν θυμάμαι κάποιον απ' τούς τρείς να σκοράρει με ψαλίδι ή με τακουνάκι,Τουλάχιστον δεν είναι ο κανόνας αυτός.
Απλά αυτοί οι παίχτες που ανέφερες είναι μεγαλοφυείς και για να καταλάβεις αυτά που κάνουν στο γήπεδο,χρειάζεσαι ριπλέι.
Και μην ξεχνάς ότι είναι τέρατα δύναμης.Θα θυμάσαι το Ρονάλντο που,19 χρονών τότε στη Μπάρτσα,σε μια φάση ντρίπλαρε όποιον έβρισκε μπροστά του και έσερνε και τον αμυντικό που είχε περάσει και που κρεμόταν από τη φανέλα του.
Τα παιδάκια τού βίντεο που είδαμε,δεν τού φτάνουν ούτε για κολατσό.:D :wave2:

mats8282
03/02/2008, 14:59
Καποέιρα,πως γραφεται?, ειναι αυτο οχι ποδοσφαιρο :wave2:

castor
03/02/2008, 17:35
Φιλε μου,καπου μπερδευεσαι.ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΕΝΟΟΥΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΟΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.Μη τρελαθουμε και ολας,καθε κρατος εχει την σχολη του.Και για λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους ολοι αυτοι οι παιχταραδες(με ελαχιστες εξαιρεσεις)μετα την προπονησει τρεχουν για την κοκα τους.Αυτα ειπα και ελαλλησα,ευχαριστω πολυ,καλυμερα σας.:lol: :rotflmao: :sun: :beer: :wave2:

vangelis 64
03/02/2008, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Φιλε μου,καπου μπερδευεσαι.ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΕΝΟΟΥΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΟΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.Μη τρελαθουμε και ολας,καθε κρατος εχει την σχολη του.Και για λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους ολοι αυτοι οι παιχταραδες(με ελαχιστες εξαιρεσεις)μετα την προπονησει τρεχουν για την κοκα τους.Αυτα ειπα και ελαλλησα,ευχαριστω πολυ,καλυμερα σας.:lol: :rotflmao: :sun: :beer: :wave2: Έχεις παρακολουθήσει ποτέ αγώνα τού βραζιλιάνικου πρωταθλήματος;Κάτσε να δεις και μετά μού λες για φαντεζί ποδόσφαιρο.
Αυτό που λες αγαπητέ ίσχυε τη δεκαετία τού 60.:beer: :wave2:

LsKostas
04/02/2008, 00:07
Τους θελω στον Παναθηναικο:D

Bavarian
04/02/2008, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Τους θελω στον Παναθηναικο:D

Το 'ξερα ότι ήσουν κρυφή.Απλά τώρα εκδηλώθηκες :lol: :rotflmao: