Σύνδεση

View Full Version : Σαββατιάτικα ψώνια

anf125
03/02/2008, 00:14
Να διευκρινήσω ότι σκοπός του θέματος δεν είναι να χλευάσω ούτε να διακωμωδήσω το συνάδερφο, ωστόσο η εικόνα μου φάνηκε αρκετά στραβή και αστεία...

Φεύγοντας το Πρακτικερ του Ταύρου το μεσημέρι κάτοχος V-Strom μου ζήτησε πολύ ευγενικά να τον βοηθήσω να δέσει κάποια πράγματα στη μηχανή του με ιμάντες (να τα κρατάω για να τα δέσει για την ακρίβεια). Τα πράγματα ήταν μια ηλεκτρική σκούπα, μια θερμάστρα στις συσκευασίες τους, σχήματος σχεδόν κύβου με ακτίνα 50 εκ, καθώς και 2 μικρότερα κουτιά που δεν πρόσεξα τι περιήχαν. Δεν μπορούσα ασφαλώς να αρνηθώ τη μικρή εκδούλευση, αλλά δεν μπόρεσα να μην εκφράσω την απορία μου πως θα μπορέσα να τα μεταφέρει (το ένα μεγάλο κουτί το έδεσε πάνω στη μπαγκαζιέρα και το άλλο στο θέση του συνεπιβάτη, αφήνοντας ελάχιστο χώρο για να κάτσει ο ίδιος. Μου απάντησε πως έμενα κοντά...

Τεσπά και πάλι δε θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά έχω την εντύπωση πως μια μηχανή δεν ενδείκνυται για μεταφορά ογκοδών αποσκευών. Σημειωτέον ο τύπος φαινόταν σοβαρός και έμπειρος αναβάτης. 40ρης, με μπουφάν προβλεπόμενο και κράνος Nolan. Αφού τα δέσαμε τα πράγματα άφησε τη μηχανή και τον έχασα, ίσως πήγε να φέρει... κι άλλα εμπορεύματα :D

Bavarian
03/02/2008, 00:22
Τι είπες ?

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

119197

cityfly
03/02/2008, 00:40
εγώ να δεις τι έχω μεταφέρει με το 125

έχεις δει φακαρόλα για 70 επί 100 με πατέντα στα αριστερά της μηχανής;

σαν κάθετο φτερό αεροπλάνου ήταν

αλλά η διαδρομή κοντινή (σχετικά) και με μικρές ταχύτητες

άλλη μια φορά που χρειάστηκε να γίνει αλλά η διαδρομή ήταν τριπλάσια πήρα αμάξι, αλλά στη δεύτερη περίπτωση είχα εξασφαλισμένο πάρκιν στην πρώτη όχι

στα ξύλα πάνω την έβαλα

ε ρε μαλακίες που μπορεί να κάνει κανείς

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

119201

jasondakar
03/02/2008, 02:10
δεν ειναι τιποτα αυτο που να δεις κινεζο φορτωμενω αστα να πανε.

mourgakos
03/02/2008, 18:08
τραβηγμενη απο τη γυναικα μου+μενα........δε ριαλ θινγκ...........

119243

Maira
04/02/2008, 02:00
Αν τα πράγματα μπορούν να δεθούν με ασφάλεια πάνω σε μια μηχανή, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζεται η ο οδηγός στην οδήγηση αλλά και να μην αλλάζει τόσο το έντρο βάρους της μηχανής ώστε να την κάνει απρόβλεπτη κατά την κίνηση και επικίνδυνη, τότε γιατί να μην είναι φτιαγμένη η μηχναή για μεταφορά πραγμάτων?

:confused:

:smokin:

anf125
05/02/2008, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αν τα πράγματα μπορούν να δεθούν με ασφάλεια πάνω σε μια μηχανή, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζεται η ο οδηγός στην οδήγηση αλλά και να μην αλλάζει τόσο το έντρο βάρους της μηχανής ώστε να την κάνει απρόβλεπτη κατά την κίνηση και επικίνδυνη, τότε γιατί να μην είναι φτιαγμένη η μηχναή για μεταφορά πραγμάτων?

Ο κατασκευαστής κάθε μηχανής δίνει ανώτατα όρια βάρους και όγκου επιτρεπτού φορτίου. Δεν συζητάμε για κανονική φόρτωση αλλά για πέραν των ορίων και επικίνδυνη.

Maira
05/02/2008, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Ο κατασκευαστής κάθε μηχανής δίνει ανώτατα όρια βάρους και όγκου επιτρεπτού φορτίου. Δεν συζητάμε για κανονική φόρτωση αλλά για πέραν των ορίων και επικίνδυνη.

Καλά ντε!!!!:D

Αλλά όλοι έστω και μια φορά έχουμε κάνει την καγκουριά μας!!!!:evil: :smokin: