View Full Version : καλυτερο 600?????
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα να ρωτησω τις γνωμες σας για το ποιο ειναι το καλυτερο supersport 600 αναμεσα σε honda CBR, yamaha R6, kawasaki zx 6R και GSX-R 600. οι απαντησεις σας θα με βοηθησουν παρα πολυ!!!!!
ευχαριστω εκ των προτερων....
GIXXERAKIAS
03/02/2008, 19:06
Καλως ηρθες φιλε μου!
Επειδη θα ακουσεις παμπολες γνωμες σε αυτην την τοσο μπερδεμενη ερωτηση σου,θα σου απαντησω το εξης.
Ολα τα SS600 αυτην την στιγμη εχουν καποια ορια τα οποια εμεις οι κοινοι θνητοι δεν προκειται να τα βρουμε-καταλαβουμε διαφορες ποτε,οποτε παρε αυτο που σου λεει η καρδια σου και στο ποιο μοντελο θα σου κανει το κλικ!:winka: :beer:
καλώς ήρθες
μας ήρθες με άγριες διαθέσεις;
πρώτο ποστ στις διαμάχες;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2: :wave2:
DrIoannis
03/02/2008, 19:22
Πρέπει να μας πεις τι εμπειρία έχεις από μηχανές.Αν είσαι τόοοσο έμπειρος ώστε να καταλάβεις και το κυριότερο να εκμεταλλευθείς το μικρό πλεονέκτημα που θα σου δίνει το ένα 600 σε σχέσει με κάποιο άλλο τι να πω...Εγώ πάντως αν δεν ήμουν κολλημένος με κάποια μάρκα θα πήγαινα με το "μάτι".Ότι μου καθόταν καλύτερα.
Η εμπειρια μου ειναι μηδενικη απο μηχανες. Ειμαι 20 χρονων φοιτητης και το μονο που ειχα ως τωρα ειναι ενα σκουτερ X8RS. Απο περιεργεια εκανα αυτο το ποστ. Θελω να εισελθω στον μοτοσυκλετικο κοσμο με ενα v-strom 650 αλλα απλα κουβεντα να γινεται...:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
GIXXERAKIAS
03/02/2008, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από lari
Η εμπειρια μου ειναι μηδενικη απο μηχανες. Ειμαι 20 χρονων φοιτητης και το μονο που ειχα ως τωρα ειναι ενα σκουτερ X8RS. Απο περιεργεια εκανα αυτο το ποστ. Θελω να εισελθω στον μοτοσυκλετικο κοσμο με ενα v-strom 650 αλλα απλα κουβεντα να γινεται...:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Σου απαντηξα στο αλλο ποστ σου αλλα ενταξει το σωσες!:rotflmao: :rotflmao:
Αμα ειναι για κουβεντα τοτε το καλυτερο ειναι το δικο μου!!!!:smokin:
SUZUKAKIAΣ
03/02/2008, 19:43
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ 100% ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ DR IOANNIS......
ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.....ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.....
ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ VSTROM ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ SS......
EINAI MIA 100% ANTIAGVNISTIKH MHXANH ME MIA 100% ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ...
(ΠΟΛΥ ΤΟ 100% ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ COMMENT:D)
SUZUKAKIAΣ
03/02/2008, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
το καλυτερο ειναι το δικο μου!!!!:smokin:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ SUZUKAKHΔΕΣ!!!!!!!!!!
crewdriver
03/02/2008, 20:02
στα λεφτα που θα δωσεις παρε οποιο σου αρεσει περισσοτερο...τα αναιμικα και προβληματικα ss δεν υπαρχουν πια οποτε μενουν μικροδιαφορες να κοιταξεις...τις διαφορες του μονο σε πιστα και μετα απο πολυ προπονηση θα τις καταλαβεις.πολυ ομορφο επισης ειναι το 848 αλλα λιγο διαφορετικου τυπου...εγω λεω kawasaki ninja zx6r...
GIXXERAKIAS
03/02/2008, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ZX636R :beer:
Κοπελια το καινουργιο ειναι Ξακοσια.:D
Και το εχω ανετα λεμεε..:smokin:
project.breeze
03/02/2008, 21:43
Σταμάτα εσύ ρε επιτέλους.Σε ένα χρονάκι από τώρα θα λύσουμε τις διαφορές μας εμείς οι δύο Γιάννη,είτε πάρω το K8 είτε το ΖΧ6...:smokin: :rotflmao: :rotflmao:
vestromas
03/02/2008, 22:35
Εισαι γεννημενος vestromas και ρωτας ετσι πληροφοριακα απ οτι καταλαβα.:rotflmao: Λοιπον θα σου πω τη γνωμη μου για τα ss συμφωνα με αυτα που εχω αντιληφθει. Πανω κατω, ειναι ισαξια , και παιζουν καθε χρονο μεταξυ τους στις λεπτομερειες. Απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου και τι ταιριαζει στον καθενα αναλογα με το στυλ του τις οδηγικες ικανοτητες και τα φραγκα που διαθετει. Αυτον το χρονο απ οτι εχω καταλαβει, στα 600 ειναι το χοντα πρωτο και στα 1000 το GSX R με πολυ κοντα ολα τα αλλα. Επισης το τραιαμφ εχει χαλασει κοσμο στα 600. Παντως οπως προειπα μια ειναι η χρονια της χοντα μια της γιαμαχα, καβασακι, σουζουκι και ουτ ο καθ εξης. Γι αυτο αραξε στην αναπαυτικη σελλα του V STROM και απολαυσε τα απο μακρυα για να σαι ο πιο ανετος μαγκας.:rotflmao: :beer: :wave2:
κορίτσια τι καιρό έχει εκεί κάτω?
blackbusa
04/02/2008, 05:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κορίτσια τι καιρό έχει εκεί κάτω?
τελικα εισαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ.......
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
... το πιο φιλικο λενε οι γνωστες :look: (βλεπε moto περιοδικα) ειναι το CBR!!
...εννοω για καποιον που δεν εχει εμπειρια κ θελει να παει ταπα...ενω μετα αλλα δεν μπορει να παει ταπα...γιατι δεν εχει εμπειρια:bawl: ...
...ε...ναι...λεμε τωρα!!
Da.Vintage
04/02/2008, 12:23
Καλως ηρθες φιλε μου!
Επειδη θα ακουσεις παμπολες γνωμες σε αυτην την τοσο μπερδεμενη ερωτηση σου,θα σου απαντησω το εξης.
Ολα τα SS600 αυτην την στιγμη εχουν καποια ορια τα οποια εμεις οι κοινοι θνητοι δεν προκειται να τα βρουμε-καταλαβουμε διαφορες ποτε,οποτε παρε αυτο που σου λεει η καρδια σου και στο ποιο μοντελο θα σου κανει το κλικ!:winka: :beer:
Με λίγα λόγια του λες να πάρει ΥΑΜΑΗΑ έτσι?
GIXXERAKIAS
04/02/2008, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Με λίγα λόγια του λες να πάρει ΥΑΜΑΗΑ έτσι? Tι μλκ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Giorgos19
04/02/2008, 13:29
Τriumph Daytona 675 . + -
SUZUKAKIAΣ
04/02/2008, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
.....συμφωνα με αυτα που εχω αντιληφθει.
Καλα το πες....οτι εχεις αντιληφθει εσυ.....
Οχι οτι πραγματικα ειναι!!!
:beer: :beer:
vestromas
04/02/2008, 14:41
Ε φυσικα και απ οτι εχω αντιληφθει σουζουκακια. Δεν το παιζω ειδημων. Ασε που δεν πιστευω πως υπαρχει ειδικος στα φραγκα και στο γουστο του καθενος. Γνωμες λεμε ολοι, με σχετικη βαρυτητα.:beer: :wave2:
SUZUKAKIAΣ
04/02/2008, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ε φυσικα και απ οτι εχω αντιληφθει σουζουκακια. Δεν το παιζω ειδημων. Ασε που δεν πιστευω πως υπαρχει ειδικος στα φραγκα και στο γουστο του καθενος. Γνωμες λεμε ολοι, με σχετικη βαρυτητα.:beer: :wave2:
Μα συμφωνω γι αυτο σου βαλα και :beer: !!!!
devil's animal
04/02/2008, 19:11
ZX636R :beer:
+636
:a55:
εγω ξερω πολυ καλα τι γραφω
636
ΔΕΝ το εχεις :D :smokin:
GIXXERAKIAS
05/02/2008, 08:42
εγω ξερω πολυ καλα τι γραφω
636
ΔΕΝ το εχεις :D :smokin:
Kαλα ντες μην βαρας!:D
Γκουχου γκουχου,σβησε επιτελους το τσιγαρο ρε κοπλεια,εδω ειναι μην καπνιζοντων!:rotflmao: :rotflmao:
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα να ρωτησω τις γνωμες σας για το ποιο ειναι το καλυτερο supersport 600 αναμεσα σε honda CBR, yamaha R6, kawasaki zx 6R και GSX-R 600. οι απαντησεις σας θα με βοηθησουν παρα πολυ!!!!!
ευχαριστω εκ των προτερων....
Καλώς ηρθες φίλε,
Μην κοιτάς ποιο είναι καλύτερο από το άλλο γιατί οι διαφορές είναι τόσο μικρές που δεν θα τις καταλάβεις. Και με λίγη aftermarket «περιποίηση» εύκολα το ένα ξεπερνάει το άλλο.
Αυτό που πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα πέρα από το προσωπικό γούστο είναι η εξυπηρέτηση μετά την αγορά. Είναι παρά πολύ σημαντικό να χρειάζεσαι ένα ανταλλακτικό και η αντιπροσωπία να κάνει να στο φέρει 1 μήνα +
Και εδώ η μοναδική αντιπροσωπία που μέσα σε τρείς μέρες σου φέρνει ότι ανταλλακτικό χρειάζεσαι είναι η ΤΕΟΜΟΤΟ δηλαδή σου προτείνω να πάρεις ένα ninja.
Και από θέμα αξιοπιστίας όποιο μηχανάκι και να πάρεις αν δεν το προσέξεις θα παραδώσει πνεύμα.
Da.Vintage
05/02/2008, 10:37
Απο άποψη εξυπηρέτησης πελατών ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιάνει την ΥΑΜΑΗΑ...
Του άλλου του κόπηκε πλαίσιο απο τούμπα στο fazer και θα του το αλλάξουν στην εγγύηση!ΤΕΛΟΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Απο άποψη εξυπηρέτησης πελατών ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιάνει την ΥΑΜΑΗΑ...
Του άλλου του κόπηκε πλαίσιο απο τούμπα στο fazer και θα του το αλλάξουν στην εγγύηση!ΤΕΛΟΣ
+1
ντροπή για τις άλλες αντιπροσωπίες... :rolleyes:
δηλαδη Mctalas το καλυτερο aftersales service το εχει η kawasaki μου λες τωρα?? πολυ θα ηθελα ν ακουσω τις γνωμες σας για το aftersales και ιδιως γνωμες απο τους Θεσσαλονικεις γιατι απο κει ειμαι και γω. επισης ηθελα να ρωτησω δεδομενου το οτι το προσεχεις το μηχανακι ειτε ειναι honda,kawasaki,yamaha,suzuki ειτε οτιδιποτε αλλο ποια απ ολες σαν μαρκα ειναι πιο αξιοπιστη? η λεω χαζα και δεν ισχθει κατι τετοιο??
la_villa
20/05/2008, 14:24
επισης ηθελα να ρωτησω δεδομενου το οτι το προσεχεις το μηχανακι ειτε ειναι honda,kawasaki,yamaha,suzuki ειτε οτιδιποτε αλλο ποια απ ολες σαν μαρκα ειναι πιο αξιοπιστη? η λεω χαζα και δεν ισχθει κατι τετοιο??
Honda,Yamaha,Kawasaki,Suzuki
από αξιοπιστία
ειδικά honda,yamaha δεν πρέπει να διαφέρουν καθόλου
orangefactor
20/05/2008, 16:45
το συζηταμε ακομα?ρε σεις εχω παθει πλακα κ πολυ φοβαμαι οτι κατα τον σεπτεμβριο θα παω σαν zombie στην πρωτη αντιπροσωπεια να το παρω...
παντως αν δεν υπαρχει ζητημα χρηματων τοτε το 848 δεν εχει αντιπαλο
131500
orangefactor
20/05/2008, 16:46
:evil:
131501
SeNNinhA
21/05/2008, 10:43
1) Πιο γρήγορο σε απόλυτους χρόνους είναι το R6. Αλλά για να είναι πιο γρήγορο θέλει χέρια αγωνιζόμενου αλλιώς είναι πολύ δύσκολο να το εκμεταλευτείς στο έπακρο λόγω της δύναμης του ψηλά και της έλειψης αυτής χαμηλά. Πρέπει να πάιζει συνέχεια σε υψηλές στροφές και ενας μέσος αναβάτης είναι δύσκολο να το έχει συνέχεια εκεί. Αλλιώς κρεμάει στις εξόδους και χάνει χρόνο. Και στον δρόμο επίσης δεν βολεύει για τον ίδιο λόγο.
2) Το πιο γρήγορο κατα μέσο όρο χρόνων σε όλα τα χέρια είναι το Triumph 675. Λόγω κινητήρα και σχέσεων κιβωτίου γυρίζει πολύ γρήγορα χωρίς πολύ κόπο και λόγω ροπής διευκολύνει και πιο άπειρους αναβάτες καθώς και την κίνηση στον δρόμο. 3 χρονιές τώρα χωρίς καμία μετατροπή βγαίνει πρώτο στο mega συγκριτικό της Almeria.
3) Το ZX636 είναι ενα κλικ πιο αργό από τα άλλα δυο αλλα θέλει γενικά πιο πολύ προσπάθεια συγκριτικά αλλα σου δίνει την αίσθηση ότι πας πιο γρήγορα γεγονός που το θεωρώ καλό γιατί σημαίνει ότι σε εξιτάρει πιο πολύ.
4) GSXR και CBR είναι στο ίδιο επίπεδο, εύκολα και φιλικά και μάλλον είναι θέμα γουστου η επιλογή.
5) Το 848 πάντως στο συγκριτικό βγήκε χαλαρά τελευταίο αλλα επειδή μου αρέσουν τα δικίλυνδρα θα το έπαιρνα μόνο εαν μου περίσευαν χρήματα.
Δεν νομίζω ότι ενας μέσος αναβάτης μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 600αρια στα όριά τους για να καταλάβει τις διαφορές τους. Πιο πιθανά ενας μέσος αναβάτης να βολευτεί και να γυρίσει γρηγορότερα με τα GSXR και CBR παρά με τα άλλα. Είναι θέμα αίσθησης, εμπειρίας και εμπιστοσύνης.
- Από την άλλη το ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ και με τεράστια διαφορά είναι το R6 !!! και πιθανά να το επέλεγα κι ας ήταν και το πιο αργό από όλα.
- Σαν δεύτερη επιλογή μου θα είχα το Triumph γιατί μου αρέσει που είναι 3κύλινδρο με ροπή και που είναι το πιο μαζεμένο από όλα.
- Τα Kawasaki πάντα μου άρεσαν γιατί είχαν την δική τους προσωπικότητα άρα πάιζουν σαν 3η επιλογή
- Το GSXR αν και μου αρέσει πολύ, θεωρώ ότι έχει γίνει σούπα και το βλέπεις συνέχεια παντού και μόνο γι αυτό το λόγο δεν θα το έπαιρνα ως 3η επιλογή.
- Το Honda εκτός από αδιάφορο εμφανισιακά δεν γουστάρω και την Honda σαν αντιπροσωπία και εξυπηρέτηση καθώς και τιμολογιακή πολιτική οπότε το αφήνω τελευταίο αν και αποτελεί την καλυτερη επένδυση μιας και έχει πολύ εύκολη μεταπώληση.
Τα παραπάνω αποτελούν φυσικά προσωπικές επιλογές με τα δικά μου κριτήρια που ανέφερα.
αυτη ειναι απαντηση ρε SeNNinhA!!!! τετοιες απαντησεις θελω ρε παιδια. αυτου του στυλ που να περιλαμβανουνε κριτιτκη και για χρηση εκτος πιστας...
GIXXERAKIAS
21/05/2008, 14:00
Το αβαταρ σου φιλε lari τα λεει ολα!!Εχεις επιλεξει ηδη την μοτοσυκλετα σου και δεν το εχεις παρει χαμπαρι!!:D :D
Ορμα στο Κ8 600 τωρα που ειναι και καιρος για βολτες!!:winka: :beer: :beer:
SeNNinhA
21/05/2008, 14:05
Στον δρόμο GSXR και CBR θα σε βολέψουν πιο πολύ. Ιδιαίτερα το GSXR.
R6 και 848 είναι τα χειρότερα λόγω απόδοσης κινητήρα το ένα και πιο απόλυτου (σκληρού) στησίματος το δεύτερο
Το 675 δεν σου παρέχει καμία κάλυψη από αέρα (όχι ότι τα άλλα έχουν και πολύ βέβαια) αλλα ο κινητήρας τραβάει απο χαμηλά.
Το 636 είναι τρένο σε σταθερότητα και μάλλον κάπου στην μέση από τα άλλα αλλα μάλλον σε εξιτάρει λόγω χαρακτηρα.
Εγώ θα έπαιρνα όποιο μου αρεσει πιο πολύ εμφανισιακά διότι όυτως ή άλλως τα SS έτσι όπως έχουν γίνει κάνουν σχεδόν μόνο για πίστα και στο δρόμο πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Πάντως όντως το GSXR είναι πιο all around
Εαν πάλι δεν μπαίνεις πίστα καλύτερα να κοιτάξεις κάτι σε street fighter που πάνε πολύ καλύτερα στον δρόμο πια και γυρνάνε και αρκετά αξιόλογα και στην πίστα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Το 675 δεν σου παρέχει καμία κάλυψη από αέρα
:nono:
Operater
21/05/2008, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ SUZUKAKHΔΕΣ!!!!!!!!!!
Και οι υπόλοιποι τι θα κάνουμε? :confused: :confused:
SeNNinhA
21/05/2008, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
:nono:
Καλά. Δεν παίρνω και όρκο. Ότι πεις. :smilea: :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Καλά. Δεν παίρνω και όρκο. Ότι πεις. :smilea: :smilea:
μηχανή:675 με dubble bubble φορτωμένη ΤΙΓΚΑ με σαμάρια και tail bag.
αναβάτης:γαϊδούρι ύψους 1,87 και 85 κιλά (με δερμάτινη ολόσωμη όμως και καλό κράνος)
αποτέλεσμα:220 χλμ/ώρα ΣΤΑΘΕΡΑ στην εθνική κ ο αναβάτης-γαϊδούρι να βαριέται! :lol:
:wave2:
καποια αλλη αποψη απο τους εμπειρους ανθρωπους αυτου του φορουμ????
Το ακριβωτερο ειναι και το καλυτερο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
:uplate: :sick: :sick: :sick:
sakisvolos
25/05/2008, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Το ακριβότερο είναι το καλύτερο ε?:confused:
Για ρίξε μια ματιά εδώ ! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=53323)
:wave2: :wave2: