PDA

View Full Version : Sos ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ

mastoras90
03/02/2008, 19:23
ΕΧΩ ΤΟ Κ7 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 12000 ΧΛΜ ΤΡΕΛΑΘΙΚΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΧΑΒΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΤΙΑΞΕ ΚΑΝΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΣΗ ΣΤΗ ΝΤΙΖΑ ΤΟΥ ΑΤΕΡΜΟΝΑ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ . ΟΠΟΣ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΜΑΘΑ ΕΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΙΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ . ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΒΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ (ΜΟΝΟ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 130 ΕΥΡΟ)

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΞΕΣΦΗΞΤΕ ΤΗΝ ΦΗΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΡΑΤΕΙ ΤΙΣ ΝΤΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΡΟΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

PARKER97
04/02/2008, 06:12
Έχεις απόλυτο δίκιο. Συνέβει και στο δικό μου και ήθελαν να μου ενώσουν το καλώδιο που κόπηκε. Δεν το δέχτηκα και μου έβαλαν καινούργιο με τα χίλια ζόρια όμως. Από τότε το έχω βάλει και στο site που έφτιαξα http://clubs.pathfinder.gr/CLUB_V στην κατηγορία "Προβλήματα και Λύσεις " Δεν πρέπει να τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν. Έχουμε δικαιώματα εντός και εκτός εγγύησης.

costas81
05/02/2008, 00:08
Πρίν κοπεί ακούγατε σφύριγμα από την ντίζα?

PARKER97
05/02/2008, 06:19
Δεν έχει ντίζα για το ταχύμετρο. Κάτω στον ατέρμωνα έχει ένα μαγνητικό ή αλλιώς "μανιατό" που ανάλογα με τις στροφές του τροχού παράγει διαφορετικές τιμές volt. Αυτά τα volt περνάνε από τρία καλωδιάκια και φτάνουν στο κοντέρ. Εδώ στην Ελλάδα από λάθος των ανθρώπων που συναρμολογούν το μπροστινό σύστημα όλη αυτή την καλωδίωση την δένουν με tire up και την τεντώνουν τόσο πολύ που με την λειτουργία του πιρουνιού μετά από κάποια χλμ. κόβεται εσωτερικά κάποιο από τα καλώδια.

Λεωνίδας
01/03/2008, 23:53
άρχισε και το δικό μου να μη δουλεύει σωστά :mad:
θα κοιτάξω να χαλαρώσω το δέσιμο μπας και :rolleyes:

Tpap
02/03/2008, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Πρίν κοπεί ακούγατε σφύριγμα από την ντίζα?

Σφύριζε γιατί είχε ΗΔΗ κοπεί. Και έκανε την αδιάφορη.