View Full Version : Μπορω να το κουμανταρω???
Παιδια εχω μια απορια! Ειμαι 20 χρονων εχω ενα σκουτερ και σε λιγο καιρο (ας ελπισουμε) θα ηθελα να γινω κι εγω ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ!!!για την εισαγωγη μου σ αυτον τον χωρο πιστευω οτι το v-strom ειναι το καλυτερο μηχανακι, αλλα ειμαι 1,69 στο υψος!!! θα μπορω να το κουμανταρω η εχει μεγαλες διαστασεις??? ενημερωστε με λιγο σας παρακαλω.....
GIXXERAKIAS
03/02/2008, 19:37
Φιλε με μπερδεψες ολιγον τι!!:eyepop: :eyepop:
Ρωτας σε αλλο ποστ σου ποιο ειναι το καλυτερο SS και τωρα ρωτας αν θα μπορεσεις να κουμανταρεις ενα V-STROM???:uplate: :uplate:
Παντως απο υψος μια χαρα σε κοβω,αφου πηρε ο ΤITAN ο οποιος το κουμανταρε μια χαρα παροτι τοσοδουλης V-STROM εσυ μια χαρα θα εισαι!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vestromas
05/02/2008, 00:02
Λαρι αν και τα χουμε ξανα πει, να συμπληρωσω οτι το VSTROM εχει βγει απο ολους σχεδον τους δημοσιογραφους του ειδικου τυπου, απ τα πιο ευκολα και χρηστικα μηχανακια που κυκλοφορουν. Η δυναμη που εχει , βγαινει πολυ ομορφα στον δρομο και συγχωρει αρκετα λαθη. Μολις το παρεις, θα αρχισεις να πηγαινεις σιγα και σε υσηχα μεροι να του παρεις τον αερα και συντομα θα τα πηγαινεις μια χαρα. Μην μασας τιποτα. Το εργαλειο το εχει τοσος κοσμος, σε διαφορα υψη , ηλικιες , σωματικο βαρος, αντρες, γυναικες, αρχαριοι και εμπειροι οδηγοι. Ζηλευω την αναμονη σου την προηγουμενη μερα και την ωρα που θα σκασεις στο μαγαζι να την παρεις, που θα την βλεπεις να γυαλιζει μεχρι και στα λαστιχα. Μολις βγαλεις το διαφανες χαρτι απ τη σελλα και περασεις το ποδι σου απο πανω κρατοντας το τιμονι η καρδια σου θα χτυπαει αλιωτικα και το ποδι σου θα τρεμει νοιωθωντας δεος και δεν θα πιστευεις, πως αυτο το εργαλειο ειναι δικο σου. Καλα μην σου πω τι θα παθεις οταν γυρισεις το κλειδι και δεις τις βελονες να σου κλεινουν το ματι, καθως και οταν πατησεις τη μιζα και ακουσεις το γουργουρισμα του V2 να σε καλει σε ατελειωτα ταξιδια. :beer: :wave2:
Παρ'ολα αυτα, στην κινηση εχε 3 φορες το νου σου, πατα οσο πιο καλα μπορεις κατω και απεφευγε τους πολλους ελιγμους, και ιδιως τους επιτοπιους. Και βαλε καγκελα... :winka: :wave2:
Locksmith
05/02/2008, 08:01
Ανεταααα (το 650 ε?):p
costas81
05/02/2008, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Λαρι αν και τα χουμε ξανα πει, να συμπληρωσω οτι το VSTROM εχει βγει απο ολους σχεδον τους δημοσιογραφους του ειδικου τυπου, απ τα πιο ευκολα και χρηστικα μηχανακια που κυκλοφορουν. Η δυναμη που εχει , βγαινει πολυ ομορφα στον δρομο και συγχωρει αρκετα λαθη. Μολις το παρεις, θα αρχισεις να πηγαινεις σιγα και σε υσηχα μεροι να του παρεις τον αερα και συντομα θα τα πηγαινεις μια χαρα. Μην μασας τιποτα. Το εργαλειο το εχει τοσος κοσμος, σε διαφορα υψη , ηλικιες , σωματικο βαρος, αντρες, γυναικες, αρχαριοι και εμπειροι οδηγοι. Ζηλευω την αναμονη σου την προηγουμενη μερα και την ωρα που θα σκασεις στο μαγαζι να την παρεις, που θα την βλεπεις να γυαλιζει μεχρι και στα λαστιχα. Μολις βγαλεις το διαφανες χαρτι απ τη σελλα και περασεις το ποδι σου απο πανω κρατοντας το τιμονι η καρδια σου θα χτυπαει αλιωτικα και το ποδι σου θα τρεμει νοιωθωντας δεος και δεν θα πιστευεις, πως αυτο το εργαλειο ειναι δικο σου. Καλα μην σου πω τι θα παθεις οταν γυρισεις το κλειδι και δεις τις βελονες να σου κλεινουν το ματι, καθως και οταν πατησεις τη μιζα και ακουσεις το γουργουρισμα του V2 να σε καλει σε ατελειωτα ταξιδια. :beer: :wave2:
κοίτα ρε ο ποιητής!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
costas81
05/02/2008, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από lari
Παιδια εχω μια απορια! Ειμαι 20 χρονων εχω ενα σκουτερ και σε λιγο καιρο (ας ελπισουμε) θα ηθελα να γινω κι εγω ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ!!!για την εισαγωγη μου σ αυτον τον χωρο πιστευω οτι το v-strom ειναι το καλυτερο μηχανακι, αλλα ειμαι 1,69 στο υψος!!! θα μπορω να το κουμανταρω η εχει μεγαλες διαστασεις??? ενημερωστε με λιγο σας παρακαλω.....
στην ευθεία μια χαρά θα το πας. Αν κάνει όμως πως γέρνει και δεν πατας καλα κατω θα εχεις θεμα να την κρατησεις. Σε δικαβαλη φαση ακομα χειροτερα!!
Ταξιδευτής
05/02/2008, 08:48
Τι βαρος εχει το στρωμα γεματο;
Το Πηγασακι ειναι 200κατι κιλα γεματο αλλα για καποιο περιεργο λογο ειναι πανευκολο στο ζυγισμα ακομα και να γυρει εν σταση! Νομιζω οτι και το στρωμα θα ειναι κατι αναλογο....
(Μια φορα πηγε να μου πεσει ενω το μετακινουσα χωρις να ειμαι επανω και το σηκωσα βαζοντας κοντρα με το ποδι μου.) :hypnotize
costas81
05/02/2008, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Τι βαρος εχει το στρωμα γεματο;
Το Πηγασακι ειναι 200κατι κιλα γεματο αλλα για καποιο περιεργο λογο ειναι πανευκολο στο ζυγισμα ακομα και να γυρει εν σταση! Νομιζω οτι και το στρωμα θα ειναι κατι αναλογο....
(Μια φορα πηγε να μου πεσει ενω το μετακινουσα χωρις να ειμαι επανω και το σηκωσα βαζοντας κοντρα με το ποδι μου.) :hypnotize
με γεματο ρεζερβουαρ ειναι 210 κιλα
+καγκελα
+βαλιτσα με πραγματα μεσα
3 δεν εισαι 230??
ευκολο ειναι να το κουμανταρεις αλλα αμα κανεις το λαθος να σε παρει λιγο παραπανω σε κλιση θελει πολλα @@ να το κρατησεις να μην πεσει.
καλα ναι..θα ανεβεις στο βστρομ και θα νιωσεις ωσ αλλος ανθρωπος..
τι λετε ρε στο παιδακι?"
λοιπον μετα το σκουτερ μαγκακο παρε ενα εντουρακι μικρου κυβισμου και αλαφρυ..ΑΛΑΦΡΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΤΗ ΜΑΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ 210 ΚΙΛΑ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜ...μαθε τη συμπεριφορα της μηχανης..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΣΟΥ..
μαθε να φρεναρεις απο τις διπλασιες ταχυτητες απο το σκουτερ σου..μαθε να κουμανταρεις μοτο με συμπλεκτη..και αν ολα πανε καλα με κανα μηχανακι κοντα στα 150 κιλα μαξ και οχι μεγαλης δυναμης ωστε να μη σε τρομαξει και οοοοοταν το εχεις κανει του χεριου σου σκεψου για αλλαγη σε μεγαλυτερη βαρυτερη πιο γρηγορη κτλ μοτο...
και μη με παρεξηγείς..αλλα απο το να γινεις στατιστική και εσυ..γιατι σου πανε οτι θα ανεβεις πανω στη μοτο και θα τα κανει ολα μονη της και τι ωραια που περναμε...καλυτερα να εχεις λιγο υπομονή στο θεμα .
μη βιαζεσαι εχεις χρονια μπροστα σου να παρεις απο 250- 1400 κυβικα μοτο.
αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι.
εκτος παλι και αν νιωθεις οτι το χεις ρε παιδί μου οποτε αντε παρε ενα ζζρ 1400 να τελειωνουμε..:uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα ναι..θα ανεβεις στο βστρομ και θα νιωσεις ωσ αλλος ανθρωπος..
τι λετε ρε στο παιδακι?"
λοιπον μετα το σκουτερ μαγκακο παρε ενα εντουρακι μικρου κυβισμου και αλαφρυ..ΑΛΑΦΡΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΤΗ ΜΑΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ 210 ΚΙΛΑ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜ...μαθε τη συμπεριφορα της μηχανης..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΣΟΥ..
μαθε να φρεναρεις απο τις διπλασιες ταχυτητες απο το σκουτερ σου..μαθε να κουμανταρεις μοτο με συμπλεκτη..και αν ολα πανε καλα με κανα μηχανακι κοντα στα 150 κιλα μαξ και οχι μεγαλης δυναμης ωστε να μη σε τρομαξει και οοοοοταν το εχεις κανει του χεριου σου σκεψου για αλλαγη σε μεγαλυτερη βαρυτερη πιο γρηγορη κτλ μοτο...
και μη με παρεξηγείς..αλλα απο το να γινεις στατιστική και εσυ..γιατι σου πανε οτι θα ανεβεις πανω στη μοτο και θα τα κανει ολα μονη της και τι ωραια που περναμε...καλυτερα να εχεις λιγο υπομονή στο θεμα .
μη βιαζεσαι εχεις χρονια μπροστα σου να παρεις απο 250- 1400 κυβικα μοτο.
αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μέλι.
εκτος παλι και αν νιωθεις οτι το χεις ρε παιδί μου οποτε αντε παρε ενα ζζρ 1400 να τελειωνουμε..:uplate:
σωστόςςςς...!!!!
ας παρει ενα er-6f αφου γουστερνει τα τυπου πιστιαρικα μηχανακια.
το θεμα ειναι να καταλήξει το παιδί τι τύπο μηχανάκι θέλει, μια ρωταει για γληγορα, μια για τουριστιαρικα, ειναι φως φανάρι πως ειναι χαμένος μεσα στο πελαγος όπως ήμασταν ολοι στην αρχη, οπότε ας τον βοηθήσουμε να διαλέξει κατηγορία και μετα βρίσκουμε το μοντέλο...
Εγω λεω για αρχη ενα σμ ..και μεταχειρισμενο...γιατι πρωτη θα ναι ..τιποτα ψιλες θα τις εχουμε.
παρε κανα drz για αρχη λαρι αξιοπιστο ελαφρυ οσο γκαζι μπορεις να αντεξεις για αρχη το χει...καλο στησιμο και καλα φρενακια εχει ..
τη καυλα σου θα τη κανεις...θα μαθεις σιγα σιγα την οδηγηση μοτοσυκλετας..και βλεπουμε.
Εγω λεω για αρχη ενα σμ ..και μεταχειρισμενο...γιατι πρωτη θα ναι ..τιποτα ψιλες θα τις εχουμε.
παρε κανα drz για αρχη λαρι αξιοπιστο ελαφρυ οσο γκαζι μπορεις να αντεξεις για αρχη το χει...καλο στησιμο και καλα φρενακια εχει ..
τη καυλα σου θα τη κανεις...θα μαθεις σιγα σιγα την οδηγηση μοτοσυκλετας..και βλεπουμε.
επιλογές υπάρχουν πολλές, το θέμα είναι να αποφασίσει προς τα πια κατηγορία κλεινει.
το σμ ειναι μια πολύ καλη επιλογή και όσο να πεις οι "ψιλές" δεν θα λείψουν, ειναι μέσα στο πρόγραμμα.
costas81
05/02/2008, 09:59
Πάντως από το scooter να προσπαθείς να κρατήσεις το strom που σου έγειρε λίγο παραπάνω ή που ανέβηκε ο συνεπιβάτης λίγο πιο άτσαλα είναι τεράστια διαφορά.
Locksmith
05/02/2008, 10:12
Oλα αυτά τ' ακούω βερεσέ (με την καλή έννοια). Η αλήθεια είναι πως όσους ρωτήσεις, τόσες γνώμες θα πάρεις, με μένα μέσα... Η ουσία είναι πως εάν "νιώθεις" και δεν είσαι ντουγάνι στο τιμόνι, το μηχανάκι θα το πας μια χαρά. Όλα ξεκινάνε και σταματάνε στο μυαλό σου. Η αντίληψη, η αυτοσυγκέντρωση, η αυτοσυγκράτηση και η ωριμότητα δηλ. Βάλε μετά ένα μήνα δεύτερο άτομο, δεν χάλασε ο κόσμος. Για το ύψος σου δεν μπορώ να σου πω αν αρκεί, αλλά όλα τα μηχανάκια κάτω των -ας πούμε- 1000cc είναι πολύ ευκολοδήγητα. Πολύ δύσκολα να βρεθείς στη θέση του να μετανιώσεις για το μηχανάκι που πήρες επειδή δεν μπορείς να το οδηγήσεις. Τώρα αν είσαι 60 κιλά και δεν φημίζεσαι για τη μυική σου δύναμη, αυτό είναι επίσης κάτι που πρέπει να το λάβεις υπ'οψην σου και το ξερεις μόνο εσυ. Μετά από κει και πέρα είναι θέμα γούστου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Oλα αυτά τ' ακούω βερεσέ (με την καλή έννοια). Η αλήθεια είναι πως όσους ρωτήσεις, τόσες γνώμες θα πάρεις, με μένα μέσα... Η ουσία είναι πως εάν "νιώθεις" και δεν είσαι ντουγάνι στο τιμόνι, το μηχανάκι θα το πας μια χαρά. Όλα ξεκινάνε και σταματάνε στο μυαλό σου. Η αντίληψη, η αυτοσυγκέντρωση, η αυτοσυγκράτηση και η ωριμότητα δηλ. Βάλε μετά ένα μήνα δεύτερο άτομο, δεν χάλασε ο κόσμος. Για το ύψος σου δεν μπορώ να σου πω αν αρκεί, αλλά όλα τα μηχανάκια κάτω των -ας πούμε- 1000cc είναι πολύ ευκολοδήγητα. Πολύ δύσκολα να βρεθείς στη θέση του να μετανιώσεις για το μηχανάκι που πήρες επειδή δεν μπορείς να το οδηγήσεις. Τώρα αν είσαι 60 κιλά και δεν φημίζεσαι για τη μυική σου δύναμη, αυτό είναι επίσης κάτι που πρέπει να το λάβεις υπ'οψην σου και το ξερεις μόνο εσυ. Μετά από κει και πέρα είναι θέμα γούστου.
εμενα παντως αν με ρωταγες αν θα πηγαινα βολτα με παλικαρι που ειχε σκουτερ και μετα πηρε κατι μεγαλο..και ειχε ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..θα λεγα οχι.και καλα εγω ξερω ...
καποια κοπελιτσα η καποιος που δεν εχει ιδεα περι μοτο κτλ θα πει ελα μωρε σιγα.σκουτερ ειχε.
παμε.
εμενα παντως αν με ρωταγες αν θα πηγαινα βολτα με παλικαρι που ειχε σκουτερ και μετα πηρε κατι μεγαλο..και ειχε ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..θα λεγα οχι.και καλα εγω ξερω ...
καποια κοπελιτσα η καποιος που δεν εχει ιδεα περι μοτο κτλ θα πει ελα μωρε σιγα.σκουτερ ειχε.
παμε.
Έλα ντε....
Γιατί δεν του λέτε να πάρει κανένα GSXR1000K8? 170 κιλάκια είναι μόνο και χαμηλό είναι.... το κουμαντάρει μια χαρά.....
Ό,τι να 'ναι λέμε.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έλα ντε....
Γιατί δεν του λέτε να πάρει κανένα GSXR1000K8? 170 κιλάκια είναι μόνο και χαμηλό είναι.... το κουμαντάρει μια χαρά.....
Ό,τι να 'ναι λέμε.....
γιατι κόβουν πλαίσιο...
Locksmith
05/02/2008, 11:01
Πρώτον δεν μίλησα για 1000αρι, το απέκλεισα κιόλας. Και το παράδειγμα του "ενός μήνα" είναι εικονικό... Μπορει να θέλει 6 μήνες η και περισσότερο, πως γίνεται να το ξέρω εγώ, ώστε να κάνω ακριβές παράδειγμα?.. Και δεύτερον, 2ο άτομο εννοούσα να βάλει π.χ. απ το σπίτι στην καφετέρια, όχι για να στρίψει στην Αττική οδο! Κι αν είναι καμιά κοπελίτσα ή κάποιος που δεν ξέρει, αυτό πάλι εξαρτάται απ τον οδηγό όπως και πάλι είπα, ΔΗΛ. απ την ωριμότητα, την αυτοσυγκράτηση, κλπ.
Το τι γίνεται στους δρόμους απο μερικούς 2τροχους λίγο πολύ το ξέρετε, κάθε είδους μλκία και απροσεξία, και τις περισσότερες φορές την πληρώνει και ο πίσω. Αλλά όταν ο μπροστά έχει το τιμόνι, το φρένο και το γκάζι, όλα εξαρτώνται απ αυτόν. Γι αυτό κι εγώ εστίασα στον ίδιο και όχι στο αν το μηχανάκι θα έιναι 200 ή 210kg, ή αν θα έιναι 85 ή 95 hp.
Τώρα αν εσύ κατάλαβες ότι λέω ότι να ναι, πές του να πάρει και το Hayabusa K8.
Δεν μίλησα για 1000αρι, το απέκλεισα κιόλας. Και το παράδειγμα του "ενός μήνα" είναι εικονικό, μπορει να θέλει 6 μήνες, πως γίνεται να το ξέρω εγώ, ώστε να κάνω ακριβές παράδειγμα?..
2ο άτομο να βάλει π.χ. απ το σπίτι στην καφετέρια, όχι για να στρίψει στην Αττική οδο! Κι αν είναι καμιά κοπελίτσα, αυτό πάλι εξαρτάται απ αυτόν όπως και πάλι είπα, απ την ωριμότητα, την αυτοσυγκράτηση, κλπ. Τώρα αν εσύ κατάλαβες ότι λέω ότι να ναι, πές του να πάρει και το Hayabusa K8.
Εντάξει.... 20 χρονών ωριμότητα, αυτοσυγκράτηση, μηδενική τετοστερόνη κλπ κλπ
Locksmith
05/02/2008, 11:14
Για την ηλικία συμφωνώ και ανέκαθεν το έκανα. Εάν εσύ όμως ισχυρίζεσαι ότι δεν έχει την απαιτούμενη ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση, (θα ακουστώ σαν τον πατέρα μου τώρα) δεν είναι καλύτερο να του δώσεις να καταλάβει τι είναι σημαντικότερο να σκεφτεί απ τα δύο?..
Αυτό προσπαθώ να κάνω εγώ τουλάχιστον και χαίρομαι που με αντικρούεις με επιχειρήματα. Ειμαι 26 παρεπιπτόντως, σόρρυ αν ακούστηκα 36, δεν το συνηθίζω. :D
vestromas
05/02/2008, 14:55
Λαρι μην ψαρωνεις με αυτα που σου λενε οι ζηλιαρηδες. Φιαξε εναν φραπε και τραβα σ εναν κεντρικο δρομο , στην πινακοθηκη ας πουμε εκει διπλα στο Χιλτον, και θα δεις vstrom, σε ολα τα χρωματα να τα οδηγουν ολα τα ειδη αναβατων. Απο πιτσιρικαδες καγκουρες, μεχρι συνταξιουχους. Μονο κουλος και στραβος δεν μπορει να κουμανταρει vstrom. Παρτο εσυ και σε δυο ωρες θα τουχεις παρει τον αερα. Σιγα μην χρειαζετε να περασεις απο 10 μηχανακια γα να παρεις μια καθημερινη μοτοσυκλετα.:beer: :wave2:
Λαρι μην ψαρωνεις με αυτα που σου λενε οι ζηλιαρηδες. Φιαξε εναν φραπε και τραβα σ εναν κεντρικο δρομο , στην πινακοθηκη ας πουμε εκει διπλα στο Χιλτον, και θα δεις vstrom, σε ολα τα χρωματα να τα οδηγουν ολα τα ειδη αναβατων. Απο πιτσιρικαδες καγκουρες, μεχρι συνταξιουχους. Μονο κουλος και στραβος δεν μπορει να κουμανταρει vstrom. Παρτο εσυ και σε δυο ωρες θα τουχεις παρει τον αερα. Σιγα μην χρειαζετε να περασεις απο 10 μηχανακια γα να παρεις μια καθημερινη μοτοσυκλετα.:beer: :wave2: αυτο ειναι αποψη λεμε.
απο ζηλεια στα λεμε λαρι..αντε παρε το βστρομ και καλα γκαζια ρε.
αφου στο λεει εδω η τυπαρα να ουμ καντο μη μασας...το πολυ πολυ να σκοτωθεις απο αγνοια σιγα τα αυγα λες και σε ξερουμε .
:yuck: :yuck:
sapila racing
05/02/2008, 15:01
Μολις βγαλεις το διαφανες χαρτι απ τη σελλα και περασεις το ποδι σου απο πανω κρατοντας το τιμονι η καρδια σου θα χτυπαει αλιωτικα και το ποδι σου θα τρεμει νοιωθωντας δεος και δεν θα πιστευεις, πως αυτο το εργαλειο ειναι δικο σου. Καλα μην σου πω τι θα παθεις οταν γυρισεις το κλειδι και δεις τις βελονες να σου κλεινουν το ματι, καθως και οταν πατησεις τη μιζα και ακουσεις το γουργουρισμα του V2 να σε καλει σε ατελειωτα ταξιδια. :beer: :wave2:
Mε ενα Αρλεκιν ξεχνιέσαι :lol: :lol:
vestromas
05/02/2008, 15:02
Λαρι ειδικα τον Ντουκασιλ μην τον υπολογιζεις και πολυ γιατι εχουμε παλια διαμαχη και μου παει κοντρα συστηματικα:rotflmao: :rotflmao:
Λαρι μην ψαρωνεις με αυτα που σου λενε οι ζηλιαρηδες. Φιαξε εναν φραπε και τραβα σ εναν κεντρικο δρομο , στην πινακοθηκη ας πουμε εκει διπλα στο Χιλτον, και θα δεις vstrom, σε ολα τα χρωματα να τα οδηγουν ολα τα ειδη αναβατων. Απο πιτσιρικαδες καγκουρες, μεχρι συνταξιουχους. Μονο κουλος και στραβος δεν μπορει να κουμανταρει vstrom. Παρτο εσυ και σε δυο ωρες θα τουχεις παρει τον αερα. Σιγα μην χρειαζετε να περασεις απο 10 μηχανακια γα να παρεις μια καθημερινη μοτοσυκλετα.:beer: :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
αργησες να τα πεις αυτα κ πηγα κ πηρα το duke γαμωτο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λαρι ειδικα τον Ντουκασιλ μην τον υπολογιζεις και πολυ γιατι εχουμε παλια διαμαχη και μου παει κοντρα συστηματικα:rotflmao: :rotflmao: ΝΑΙ ΡΕ ΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΕΜΕΝΑ...
ΕΝΑ Ρ1 ΠΑΡΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ.
vestromas
05/02/2008, 15:49
Ρε οσο και να λυσατε vstrom θα παρει το παλικαρι! Αφου του κανε κλικ. Το μονο κακο που εχει το vstrom ειναι οτι μετα απο αυτο, δυσκολα βρισκεις κατι αλλο καλυτερο να σε καλυψει, και μπορει να καταδικαστεις να μην ξανα παρεις αλλη μηχανη. Ο μονος λογος που δεν θα πρεπε να παρεις vstrom ειναι να ταλαιπωρηθεις πρωτα με αλλες μη χρηστικες μοτοσυκλετες, ισως πιο ομορφες και πιο γρηγορες αλλα οχι τοσο ολοκληρωμενες, ετσι για την εμπειρια και μετα να κσταληξεις στο vstrom.
vestromas
05/02/2008, 18:15
Λαρι τα μηχανακια οσο βαρια και αν ειναι , μολις ξεκινησουν το βαρος τους εκμηδενιζετε. Δεν μου λετε ρε μαγκες που ψαρωνετε το παλικαρι με το βαρος, τα ροκετ τα γκολντ γουιν τα χαρλευ και τα BMW μονο διμετροι μποντι μπιλντεραδες τα εχουν; Τη μηχανη στην πλατη θα την παρει; 20 χρονων παλικαρι ειναι.
...Σωστός ο vestromas!! Eλεος!!!:a53: :a53:
Φιλε lari, και γω στα 22 μου πηρα το v-strom μετα απο παπι και διχως πειρα με μεγαλου κυβισμου 2κυκλα και συμπλεκτη.
Ευκολο να το κουμανταρο αλλα ειμαι και 1.87. Για σενα που εισαι 1.70 δε ξερω να σου απαντησω. Πηγαινε σε καμια αντιπροσωπια και ανεβα πανω του.Κατι θα καταλαβεις.
Αλλα και 1,87 που ειμαι μια φορα που μου εφηγε λιγο στα δεξια με 2καβαλο το χασα.Το ξαπλωσα κατω.
Αυτα απο μενα. :)
Καλοριζικο οτι και να παρεις :beer:
Da.Vintage
06/02/2008, 07:12
Εγώ είμαι 1,70κάτι και το κουμαντάρω σα παπί...μη χαλιέσαι το έχεις άνετα...παρά τον όγκο του ειναι πανάλαφρο σε αίσθηση :winka:
Locksmith
06/02/2008, 07:57
Ανεταααα (το 650 ε?):p
:a20:
Ρε οσο και να λυσατε vstrom θα παρει το παλικαρι! Αφου του κανε κλικ. Το μονο κακο που εχει το vstrom ειναι οτι μετα απο αυτο, δυσκολα βρισκεις κατι αλλο καλυτερο να σε καλυψει, και μπορει να καταδικαστεις να μην ξανα παρεις αλλη μηχανη. Ο μονος λογος που δεν θα πρεπε να παρεις vstrom ειναι να ταλαιπωρηθεις πρωτα με αλλες μη χρηστικες μοτοσυκλετες, ισως πιο ομορφες και πιο γρηγορες αλλα οχι τοσο ολοκληρωμενες, ετσι για την εμπειρια και μετα να κσταληξεις στο vstrom. MIA XARA MHXANAKI EINAI TO VSTROM GIA KATHE MERA...και ζηλευουμε ναι που θελει να παρει ενα...
ALLA..
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ?
ΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ 50 ΑΡΙ...ΚΑΙ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ 20 ...
ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΣ ΕΤΣΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΣ..ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?και μολις ανεβεις πανω δεν υπαρχει βαρος και ολα ειναι ωραια στη μηχαναρα το vstrom κτλ και τα διαφορα ποιητικα ?
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑ ΜΟΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...!!!!!!!!!!!
και ναι ρε Τιταν...εσυ το χεις το v-strom οκ ρε φιλε να το ξερουμε αφου το χεις εσυ ανετα το χει και ο καθε ασχετος με μοτο.
ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΛΕΟΣ??
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ εγω ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΚΑΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ..ΠΟΥ ΝΕ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
τις προαλες νεαρος που εβαζε το παπακι του στο γκαραζ...που παω και εγω...του γυαλισε ενα gsr600 το χε μωρε και αυτος..οκ..
μετα απο μια βδομαδα στην εξοδο απο κατεχακη για καισαριανη...ειχε ρε γαμωτο λιγα χιλ παραπανω. ε πατησε αποτομα τα φρενα(που δε τα χε μαλλον ) εκανε μια ωραια κωλοτουμπα πανω απο το μηχανκι και καρφωθηκε με το στηθος στο πεζοδρομιο.
κριμα το παλικαρι.
λετε σε 20 χρονα τι ωραία και τι ομορφα ειναι πανω στη μοτο.
πρωτα να τους λετε τα ασχημα.
....Kαλό το κύριγμα αλλά δεν έπεισε! Εδω λέμε γνώμες και δεν επιβάλουμε!! Μαγκιές και νουθεσίες στο περιβάλλον σου!!:a26:
Αλήθεια ποιος σε όρισε κριτή των πάντων;
Αρχικά δημιουργήθηκε από TEO1
....Kαλό το κύριγμα αλλά δεν έπεισε! Εδω λέμε γνώμες και δεν επιβάλουμε!! Μαγκιές και νουθεσίες στο περιβαλον σου!!:a26:
Αλήθεια ποιος σε όρισε κριτή των πάντων; εδω ειναι το περιβαλον μου τεο.
ουτε μαγκια ειναι αυτα ουτε νουθεσια.
αυτα τα εχω ξαναγραψει.ειναι η γνωμη μου αν δε σου αρεσει μπορεις να μου πεις που εχω αδικο.
αν θες ,αν δε θες γραψε κανα ελεος οκ?
και αν σε επεισε η οχι δε με αφορα καθολου.
Locksmith
06/02/2008, 10:01
Όλοι έχουμε δίκιο, έστω και μερικό, και όλα ισχύουν και πρέπει να ληφθούν υπ'όψην. Και πολύ καλή η ερώτησή σου και καλά έκανες, αλλά όπως βλέπεις κι εσύ 20χρονε dude οι μοτοσυκλέτες είναι ένα πολύ διασκεδαστικό αλλά και πολύ επικίνδυνο εργαλείο.
Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και πάνω απ' όλα υπομονή. Οι πληροφορίες και οι απόψεις που είπαμε έως τώρα είναι πολύτιμες κατά τη γνώμη μου και θα πρέπει να μελετήθούν. Και ακόμα και να συμφωνούν οι περισσότεροι (κι εγω μαζί) στο να πάρεις αυτή τη μηχανή (εφόσον δεν μπορείς να περιμένεις), θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ειδικά απέναντι στους μαλάκες με τα 4ροδα κλουβιά τους, και πάντα εξοπλισμένος. Κάνε και ένα Google Image Search σε "motorcycle accidents" ή κάτι παρόμοιο να ανοίξεις τα ματάκια σου! :winka:
...Accidents πολύ χειρότερα απ'αυτό!
119588
sapila racing
06/02/2008, 10:09
Eγω λέω να του δώσει του παιδιού ο Vestromas το δικό του, να το δοκιμάσει κανα δυό μήνες κι αν του κάνει να παρει κι αυτός!
Ετσι θα γλυτώσει το παιδί και τα 2 τουλάχιστον ξαπλώματα με σχεδόν 0 χιλιόμετρα που θα φάει με το υπέροχο μηχανάκι των 220 κιλών γεμάτο και με κέντρο βάρους στο διάολο......
Και ο vestromas θα εχει εκπληρώσι το κοινωνικό του έργο και ο νέος θα ειναι ευτυχής, όλα καλά λοιπόν. :lol:
Sorry ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να πάρει Vstrom? Σοβαρά τώρα.
Ποιός ο σκοπός του όγκου και του ύψους που χαλάει τελείως την οδική συμπεριφορά και απλά προσφέρει μούρη και όγκο?
Ο άνθρωπος ειναι άπειρος και ειναι και κοντός.
Ας πάρει ενα SV650 καλύτερα, η ενα ER6, η ακόμ ακαλύτερα ενα GS500 η ER5 μεταχειρισμένο.
Οταν φάει την πρώτη τούμπα δεν θα κλαίει, και σίγουρα θα το κουμαντάρει καλύτερα.
Αιντε μπράβο!
Cpt. Haddock
06/02/2008, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eγω λέω να του δώσει του παιδιού ο Vestromas το δικό του, να το δοκιμάσει κανα δυό μήνες κι αν του κάνει να παρει κι αυτός!
Ετσι θα γλυτώσει το παιδί και τα 2 τουλάχιστον ξαπλώματα με σχεδόν 0 χιλιόμετρα που θα φάει με το υπέροχο μηχανάκι των 220 κιλών γεμάτο και με κέντρο βάρους στο διάολο......
Και ο vestromas θα εχει εκπληρώσι το κοινωνικό του έργο και ο νέος θα ειναι ευτυχής, όλα καλά λοιπόν. :lol:
Sorry ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να πάρει Vstrom? Σοβαρά τώρα.
Ποιός ο σκοπός του όγκου και του ύψους που χαλάει τελείως την οδική συμπεριφορά και απλά προσφέρει μούρη και όγκο?
Ο άνθρωπος ειναι άπειρος και ειναι και κοντός.
Ας πάρει ενα SV650 καλύτερα, η ενα ER6, η ακόμ ακαλύτερα ενα GS500 η ER5 μεταχειρισμένο.
Οταν φάει την πρώτη τούμπα δεν θα κλαίει, και σίγουρα θα το κουμαντάρει καλύτερα.
Αιντε μπράβο!
+955
(μιλησε ο κοντός με το tiger :rotflmao: )
εδω ειναι το περιβαλον μου τεο.
ουτε μαγκια ειναι αυτα ουτε νουθεσια.
αυτα τα εχω ξαναγραψει.ειναι η γνωμη μου αν δε σου αρεσει μπορεις να μου πεις που εχω αδικο.
αν θες ,αν δε θες γραψε κανα ελεος οκ?
και αν σε επεισε η οχι δε με αφορα καθολου.
Μην χαλιέσαι ρε ββκο.... εδώ μέσα όλοι είναι παγκόσμιοι και όσοι καβαλάνε για 1η μηχανή το Βεστρόμ το έχουν και μια αόρατη δύναμη τους κρατάει να μην πέσουν....
Μην κοιτάς εγώ κι εσύ που πέσαμε κάποτε.... εμείς είμαστε οι κουλοί..... (και δεν καβαλάγαμε μαούνες 220 κιλά)
Έχω μια παρόμοια εμπειρία με του Λαρι , με μια μεγάλη διαφορά όμως. Το 650 μου το αγόρασα το 2004 σε ηλικία 34 ετών. Σας πληροφορώ ότι το πήρα μετά απο παπί , και χωρίς να ξέρω καν να αλλάζω ταχύτητες με συμπλέκτη. Όταν ήρθε το μηχανάκι είχα συννενοηθέι με έναν φίλο μου να πάει να το πάρει και να το φέρει σπίτι μου μιας και καν δεν διανοούμουν να το οδηγήσω εγώ. Κοινώς δεν μπορούσα. Στο γκαράζ έμεινε 5 μέρες μέχρι να έρθει το Σαββατο να το πάω καμμιά 100 μέτρα ευθεία βόλτα (είμαι 181 ύψος). Και μετά θυμάμαι ότι αντίκρυζα την στροφή με τόσο , δέος που εννοείται ότι τελικά σταμάτησα και έκανα αναστροφή. Για έναν μήνα πήγαινα βόλτα με την μηχανή (μένω σε επαρχία) σε δρόμους εντελώς άδειους και μετά τις 21.30 που κλεινω το γραφείο μου. Τελικά έκανα πάνω απο 2-3 μήνες να βάλω δευτερο άτομο πάνω και τουλάχιστον 4-5 μήνες μέχρι να ακολουθώ την παρέα με αξιοπρεπείς ρυθμούς στις μακρυνές μας βολτες. Μέχρι τότε έκαναν στάση για ξεμούδιασμα περιμένοντας με. Μετά απο αρκετό καιρό μπορέσα να κινούμαι στους ίδιους ρυθμούς μαζί τους και ίσως και πιο γρήγορα αρκετές φορές. Τα 200 (βοηθούμενος ίσως και απο άνεμο) τα βγάζει το 650 μου ουκ ολίγες φορές. Τι θέλω να πώ? Ότι όπως θυμάμαι τον εαυτό μου τότε δεν υπήρχε καμμία δύναμη στον κόσμο που θα με έκανε να αγόραζα κάτι διαφορετικό απο το νεοεμφανιζόμενο τότε Vstrom-650. Η συμβουλή μου είναι πάρε το αλλά μόνο αν νιώθεις ώριμος και σοβαρός για μια τέτοια (μεγάλη και βαριά) μηχανή.
Υ.σ. = Την μηχανή την έχω κυρίως για επαρχιακές βόλτες στην Κρήτη. Στα 4 χρόνια μόλις και συμπλήρωνω τώρα 12.000 χλμ , και χτύπα ξύλο δεν έχω πέσει ποτέ μέχρι τώρα , εκτός μιας φοράς που ξέχασα να βάλω το σταντ και η μηχανή έπεσε μεν κάτω δεν έπαθε τίποτα όμως λόγω της προστασίας απο τα καγκελα της Κappa που φοράει απο την πρώτη μέρα αγοράς της.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PLUTON
Έχω μια παρόμοια εμπειρία με του Λαρι , με μια μεγάλη διαφορά όμως. Το 650 μου το αγόρασα το 2004 σε ηλικία 34 ετών. Σας πληροφορώ ότι το πήρα μετά απο παπί , και χωρίς να ξέρω καν να αλλάζω ταχύτητες με συμπλέκτη. Όταν ήρθε το μηχανάκι είχα συννενοηθέι με έναν φίλο μου να πάει να το πάρει και να το φέρει σπίτι μου μιας και καν δεν διανοούμουν να το οδηγήσω εγώ. Κοινώς δεν μπορούσα. Στο γκαράζ έμεινε 5 μέρες μέχρι να έρθει το Σαββατο να το πάω καμμιά 100 μέτρα ευθεία βόλτα (είμαι 181 ύψος). Και μετά θυμάμαι ότι αντίκρυζα την στροφή με τόσο , δέος που εννοείται ότι τελικά σταμάτησα και έκανα αναστροφή. Για έναν μήνα πήγαινα βόλτα με την μηχανή (μένω σε επαρχία) σε δρόμους εντελώς άδειους και μετά τις 21.30 που κλεινω το γραφείο μου. Τελικά έκανα πάνω απο 2-3 μήνες να βάλω δευτερο άτομο πάνω και τουλάχιστον 4-5 μήνες μέχρι να ακολουθώ την παρέα με αξιοπρεπείς ρυθμούς στις μακρυνές μας βολτες. Μέχρι τότε έκαναν στάση για ξεμούδιασμα περιμένοντας με. Μετά απο αρκετό καιρό μπορέσα να κινούμαι στους ίδιους ρυθμούς μαζί τους και ίσως και πιο γρήγορα αρκετές φορές. Τα 200 (βοηθούμενος ίσως και απο άνεμο) τα βγάζει το 650 μου ουκ ολίγες φορές. Τι θέλω να πώ? Ότι όπως θυμάμαι τον εαυτό μου τότε δεν υπήρχε καμμία δύναμη στον κόσμο που θα με έκανε να αγόραζα κάτι διαφορετικό απο το νεοεμφανιζόμενο τότε Vstrom-650. Η συμβουλή μου είναι πάρε το αλλά μόνο αν νιώθεις ώριμος και σοβαρός για μια τέτοια (μεγάλη και βαριά) μηχανή. εγω μια ερωτηση θα σου κανω ..
20 χρονων ποσο ωριμος και ποσο σοβαρος για το θεμα ζωη και μοτοσυκλετα ήσουν?
Δεν εχω καμια προθεση να αντιλογησω μαζι σου DUKAS, ισα ισα χιλιες φορες μαζι σου!
Αλλα εδω δεν κρινουμε το αν πρεπει ενας 20χρονος να παρει μηχανη! Αφου το εχει αποφασισει θα την παρει! Και πιστεψε με ειτε 1000αρι εχει ειτε 50αρι, ειτε μηχανη ειτε κουτι, αν δεν εχει το μυαλο ή μαλλον αν την εχει εμφυτη , την π@π@ρια θα την κανει, και αυτο δεν ισχυει μονο για τους 20χρονους... Να σου δειξω εγω κατι 30αριδες που οδηγουν με την ταυτοτητα στο στομα... Accident waiting to happen που λενε.
Ξαναλεω, συμφωνω απολυτα με το "θα σε συμβουλευα για το καλο σου να ΜΗΝ το κανεις" αλλα απο εκει και περα...
:beer: :beer: :beer:
Η απάντηση είναι η εξής = Εαν ρωτάς εμένα δεν ήμουν και το τραλαλα τραλαλό παιδί. Αλλά απο την άλλη δεν σκεφτόμουν καθόλου την πιθανότητα να αγοράσω μία τέτοια μηχανή στα 20 μου. Οικονομικά δεν μπορούσα έτσι κι αλλιώς. Τώρα εάν αποκτήσω παιιδί που στα 20 του μου ζητούσε μια τέτοια μηχανή μετά από παπί η απάντηση που θα έπαιρνε θα ήταν βέβαια αρνητική μαζί με μια προτροπή αγοράς μιας μικρότερης και λίγο αργότερα της strom.
Τώρα αν το παλικάρι είναι μέσα στην ζωή με εργασία δική του , χρήματα δικά του , ωριμότητα και χαρακτήρα , κοινώς είναι Η περίπτωση της περίπτωσης τι να πώ.....?
Για να μην παρεξηγηθώ η άποψη μου είναι κατα βάσιν αρνητική στην αγορά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μηχανή αυτή δεν μαθαίνεται (απο παπί) ούτε σε 2 ώρες όπως έχει γραφτεί , ούτε σε 2 μέρες ούτε σε 2 βδομάδες ούτε σε 2 μήνες. Γνώμη μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
Δεν εχω καμια προθεση να αντιλογησω μαζι σου DUKAS, ισα ισα χιλιες φορες μαζι σου!
Αλλα εδω δεν κρινουμε το αν πρεπει ενας 20χρονος να παρει μηχανη! Αφου το εχει αποφασισει θα την παρει! Και πιστεψε με ειτε 1000αρι εχει ειτε 50αρι, ειτε μηχανη ειτε κουτι, αν δεν εχει το μυαλο ή μαλλον αν την εχει εμφυτη , την π@π@ρια θα την κανει, και αυτο δεν ισχυει μονο για τους 20χρονους... Να σου δειξω εγω κατι 30αριδες που οδηγουν με την ταυτοτητα στο στομα... Accident waiting to happen που λενε.
Ξαναλεω, συμφωνω απολυτα με το "θα σε συμβουλευα για το καλο σου να ΜΗΝ το κανεις" αλλα απο εκει και περα...
:beer: :beer: :beer: ωραία απο κει και περα εγω μπορω να του πω την δικιά μου αποψη η θα μου λετε οτι ζηλευω?οτι τα βστρομ ειναι τα καλυτερα? οτι ειμαι μαγκας και οτι αλλο ακουσα?
και εγω οταν πηγα να παρω πρωτη μοτο ετσι εκανα...πηρα τελικα κατι πιο χαλαρο...οκ μετα εφαγα τα μουτρα μου και με το χαλαρο...
ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ(αυτο ξερω δεν ευχαριστει πολλους..) και μετα εκατσα και σκεφτηκα ποσο τυχη είχα τελικα...
και μετα αρχισα να σκεφτομαι οτι οσο ειμαι ζωντανος θα χω ευκαιριες να παρω οτι θέλω οταν θα νιωθω οτι μπορω να το παρω και να το παω με όποια ασφαλεια θα μου παρέχει η γνωση.
αν ειμαι κατω απο το χωμα ...να χεσω επιθυμίες...
Da.Vintage
06/02/2008, 11:58
και ναι ρε Τιταν...εσυ το χεις το v-strom οκ ρε φιλε να το ξερουμε αφου το χεις εσυ ανετα το χει και ο καθε ασχετος με μοτο.
Κοίτα να δείς...δεν καταλαβαίνω αν ανπο τα λεγόμενά σου με λές άσχετο ή όχι...δεν είναι αυτό το θέμα μας...
Το παιδί ρώτησε συγκεκριμένα αν θα το φτάνει καθώς είναι 1,70 και εγώ του απάντησα επειδή είμαι περίπου στο ίδιο ύψος το φτάνω και μπορώ να το κουμαντάρω σε ελιγμούς ή παρκάρισμα!
Δεν πρότρεψα κανέναν να αγοράσει πρώτο μηχανάκι Vstrom ή οτιδήποτε άλλο...
Αντιθέτως είμαι της γνώμης οτι καλό είναι να ξεκινάς σταδιακά...
Αλλά υπάρχουν και φίλοι που έχουν πάρει 1ο μηχανάκι ΥΑΜΑΗΑ R1 full extra και οδηγούν μία χαρά εδώ και πολύ καιρό χωρίς πτώσεις και ατυχήματα...
Άρα να μη λεμε ότι θέλουμε δεν είναι θέμα τι θα πάρεις 1ο μηχανάκι αλλά πόσο συνετός θα είσαι....Γιατί δηλαδή αν πάρει κάποιος ένα 125 που πιάνει 140 και το ξαπλώσει χάμω με αυτά τα χλμ λιγότερη θα πάθει απο 1 μεγαλύτερο?
Εγω μια χαρα καταλαβα οτι το παθος με το οποιο αντιλογεις εδω προερχεται απο προσωπικη σου εμπειρια και οτι δεν το κανεις απο ζηλεια :lol: αλλα απο ενδιαφερον... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Κοίτα να δείς...δεν καταλαβαίνω αν ανπο τα λεγόμενά σου με λές άσχετο ή όχι...δεν είναι αυτό το θέμα μας...
Το παιδί ρώτησε συγκεκριμένα αν θα το φτάνει καθώς είναι 1,70 και εγώ του απάντησα επειδή είμαι περίπου στο ίδιο ύψος το φτάνω και μπορώ να το κουμαντάρω σε ελιγμούς ή παρκάρισμα!
Δεν πρότρεψα κανέναν να αγοράσει πρώτο μηχανάκι Vstrom ή οτιδήποτε άλλο...
Αντιθέτως είμαι της γνώμης οτι καλό είναι να ξεκινάς σταδιακά...
Αλλά υπάρχουν και φίλοι που έχουν πάρει 1ο μηχανάκι ΥΑΜΑΗΑ R1 full extra και οδηγούν μία χαρά εδώ και πολύ καιρό χωρίς πτώσεις και ατυχήματα...
Άρα να μη λεμε ότι θέλουμε δεν είναι θέμα τι θα πάρεις 1ο μηχανάκι αλλά πόσο συνετός θα είσαι....Γιατί δηλαδή αν πάρει κάποιος ένα 125 που πιάνει 140 και το ξαπλώσει χάμω με αυτά τα χλμ λιγότερη θα πάθει απο 1 μεγαλύτερο? κοιτα τιταν ...δε σε λεω ασχετο ισα ισα το αντιθετο...δε το πιασες.
εσυ εχεις ρ1 εχεις οδηγησει...εχει κανει εχεις ρανει...
πηρες ενα βστρομ.το χεις!
τη σχεση που εχεις εσυ με καποιον που το μονο που εχει ειναι ενα σκουτερ...δε τη βρισκω.
απο κει και πέρα..χαιρομαι για τους φιλους σου και μακαρι να ηταν για ολους ετσι..αλλα η στατιστικη διαφωνει..
ΤΕΣΠΑ.
Σταματαω να λεω οτι θελω..θα λεω και εγω οτι νομίζετε εσεις.
παρε το βστρομ λαρι η και ακομα παρε κανα ρ1.
παραδειγματα υπαρχουν που ολα μελι γαλα.
για τα αντιθετα δε θα μιλησω...ειχα φιλους που τους κλαιω.
το να λεω σε εναν 20 χρονο..να ειναι συνετος μου κανει καπως..αλλα ποτε δε ξερεις.να σε συνετος λοιπον λαρι και οτι και να παρεις μην εχεις φοβο.το χεις.
Locksmith
06/02/2008, 12:55
lol o lari την έχει κάνει προ πολλού με τις μαλακίες που λέμε! :lol:
vestromas
06/02/2008, 12:58
Ρε μαγκες, πριν αποφασισετε να κανετε τον μπαμπα του Λαρι, λεγατε στις διαμαχες οτι το vstrom ειναι βαρετο μηχανακι, αδιαφορο, το εχει και η κουτση Μαρια, και αλλα τετοια. Τωρα μ αυτα που διαβαζω, θα φοβαμαι να το καβαλησω και εγω που το εχω. Πολυ αγριογκαζο και επικινδυνο, εγινε ξαφνικα το vstromaki. Εγω παντως στα 15μου πρωτα καβαλησα xr350 αι μετα τα 16 πηρα παπι. Ειχα τοση καυλα να το μαθω που οταν δεν μου το δινε το xr o φιλος μου που το ειχε, του το βουταγα σβηστο σε μια κατηφορα και μετα το σπρωχνα με τα χερια για να ξανακατευω σβηστος.
Ρε μαγκες, πριν αποφασισετε να κανετε τον μπαμπα του Λαρι, λεγατε στις διαμαχες οτι το vstrom ειναι βαρετο μηχανακι, αδιαφορο, το εχει και η κουτση Μαρια, και αλλα τετοια. Τωρα μ αυτα που διαβαζω, θα φοβαμαι να το καβαλησω και εγω που το εχω. Πολυ αγριογκαζο και επικινδυνο, εγινε ξαφνικα το vstromaki. Εγω παντως στα 15μου πρωτα καβαλησα xr350 αι μετα τα 16 πηρα παπι. Ειχα τοση καυλα να το μαθω που οταν δεν μου το δινε το xr o φιλος μου που το ειχε, του το βουταγα σβηστο σε μια κατηφορα και μετα το σπρωχνα με τα χερια για να ξανακατευω σβηστος. εσυ ακομα και τωρα δε λες να καταλαβεις οτι το θεμα δεν ειναι το βστρομ....
vestromas
06/02/2008, 13:12
Το θεμα ειναι οτι το vstrom, δεν βγηκε μονο για εμπειρους αναβατες και θα μπορουσες ανετα να το καταταξεις για παραδειγμα στην κατηγορια ενος μεσου οικογενειακου αυτοκινητου, σε δυο ροδες.
Cpt. Haddock
06/02/2008, 13:14
Το θεμα ειναι οτι το vstrom, δεν βγηκε μονο για εμπειρους αναβατες και θα μπορουσες ανετα να το καταταξεις για παραδειγμα στην κατηγορια ενος μεσου οικογενειακου αυτοκινητου, σε δυο ροδες.
(παράθεση αυτό για να το έχουμε)
Τι λε ρε συ; Κι εγώ που νόμιζα οτι ειναι το καταπληκτικότερο εργαλείο έτοιμο να σε γεμίσει συγκινήσεις :lol: :lol:
απογοήτευση :sad:
vestromas
06/02/2008, 13:19
Ειναι και τετοιο, αλλα κατ επιλογη. Βλεπε το σαν GT I. Οχι σαν μονοθεσιοF1.
Νιωθω κουρασμένος..:uplate: :wave2: :a56:
Φιλαράκο.... είχες ποτέ ΑΧ-1;
Cpt. Haddock
06/02/2008, 13:21
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
:bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
να 'σαι καλά ρε συ :bawl:
vestromas
06/02/2008, 13:27
Τελικα ρε Λαρι, τι καταλαβες απ τα λεγομενα; Θα το παρεις το εργαλειο, η τζαμπα τρωμε τα μουστακια μας εδω μεσα;:rotflmao: :beer: :wave2:
Ε αφου το σκισαμε που το σκισαμε...
Συναδελφε, μην μου κανεις παραλληλισμους του Στρομ με αμαξι, γιατι τοτε παμε σε SUV...επ ουδενι σε GTi, SRi, VTi, VTs, RS κτλ...
:winka:
:beer:
P.S.: Ο Λαρ' καταλαβε οτι ανοιξε την κονσερβα με τα σκουλικια (ον εστι μεθερμηνευομενον ως Can of Worms) με το συγκεκριμενο θρεντ και πηγε στο www.redliners.gr να ρωτησει για κανα S2000... :rotflmao:
Παρτο φίλε...το μηχανάκι είναι idiot proof !!!:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φιλαράκο.... είχες ποτέ ΑΧ-1;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vestromas
06/02/2008, 14:39
Ειχα ουνο τουρπο, τουμπανο!!!
ti katalaba ego??? oti edo mesa kapoioi opos eipate kai seis oi idoi exete apo palia kontra.proton auto. deuteron katalaba oti kalos me simbouleuete san proti mixani kai eksaitias tou oti exo mideniki empeiria na min paro ena toso megalo se kubika kai diastaseis mixanaki.apla pisteuo oti einai ena poli kalo sxoleio gia na eisel8o sto motosikletistiko kosmo tora an kano la8os eseis os empeiroteroi mporeite na mou to peite(opos kalo sxoleio pisteuo oti einai kai to kawasaki ER-6n) alla an paro kati mikrotero ap auta ti??triton eimai 20 xronon to ti ginetai mesa sto kefali mou apo apopsi orimotitas afiste me na to krino ego(auti den einai egoistiki apantisi apo ena malakismeno pitsiriki) alla ektimo paaaaara ma para poli eidika ton dukasil gi auta pou eipe an kai ligo omos o tropos tou alla o kaliteros sas euxaristo olous alla akoma paidia ton logo gia ton opoio egine to post plin tou titan kai ton vestroma den ton apantise kaneis.mallon 8a pao se mia antiprosopeia na to do monos mou!! kai ton an 8a paro telika mixani einai sta amesa sxedia mou molis mou to epitrepsoun ta oikonomika mou giati min ksexnate oti exo akoma ena xrono mexri na teleioso to foititiliki!! alla to na grafto se ena motosikletistiko forum einai to ligotero pou mporo na kano gia na nioso kai go melos tis motosikletistikis koinotitas!!!
γραψτε ελληνικα
ειναι πιο ευκολο
...
lari!
ασε το εκεντρικο τροπο του κεθενός απο εμας και κρατησε την ουσια μεσα απο αυτα που λεμε ολοι εμεις! Απο εκει θα βγαλεις πολλα συμπεράσματα.
και εγω αν δεις το πρωτο μου ποστ δεν πηρα ουσιαστικη απαντηση γιατι δεν υπαρχει ουσιαστικη απαντηση και πηγα και πηρα αυτο που γουσταρα και δεν το έχω μετανοιωσει!! ο καθενας λεει την προσωπικη του άποψη.
Καποια στιγμη και όχι απο δική σου απερισκεψια θα πέσεις λη καλυτερα θα σε ριξουν και μια πτωση με καινουργιο και ακριβο μηχανακι θα πονέσει πολυ περισσοτερο!
εγω θα σε συμβούλευα να πάρεις ενα τυπου ΧΤ μετεχειρο να συνυθυσεις και σε λιγο καιρο παρε αυτο που πραγματικα γουσταρεις.
Την ΄΄ανοιξη θα εχει την εκθεση μοτο, πηγαινε δοκιμασε ΟΛΑ τα μηχανακια που εχει εκει παρε για τεστ οσα πιο πολλα μπορεις και σιγουρα θα καταληξεις κάπου.
Da.Vintage
06/02/2008, 21:06
ti katalaba ego??? oti edo mesa kapoioi opos eipate kai seis oi idoi exete apo palia kontra.proton auto. deuteron katalaba oti kalos me simbouleuete san proti mixani kai eksaitias tou oti exo mideniki empeiria na min paro ena toso megalo se kubika kai diastaseis mixanaki.apla pisteuo oti einai ena poli kalo sxoleio gia na eisel8o sto motosikletistiko kosmo tora an kano la8os eseis os empeiroteroi mporeite na mou to peite(opos kalo sxoleio pisteuo oti einai kai to kawasaki ER-6n) alla an paro kati mikrotero ap auta ti??triton eimai 20 xronon to ti ginetai mesa sto kefali mou apo apopsi orimotitas afiste me na to krino ego(auti den einai egoistiki apantisi apo ena malakismeno pitsiriki) alla ektimo paaaaara ma para poli eidika ton dukasil gi auta pou eipe an kai ligo omos o tropos tou alla o kaliteros sas euxaristo olous alla akoma paidia ton logo gia ton opoio egine to post plin tou titan kai ton vestroma den ton apantise kaneis.mallon 8a pao se mia antiprosopeia na to do monos mou!! kai ton an 8a paro telika mixani einai sta amesa sxedia mou molis mou to epitrepsoun ta oikonomika mou giati min ksexnate oti exo akoma ena xrono mexri na teleioso to foititiliki!! alla to na grafto se ena motosikletistiko forum einai to ligotero pou mporo na kano gia na nioso kai go melos tis motosikletistikis koinotitas!!!
Εδώ Λάρυ δεν είναι φόρου μηχανόβιων είναι ανθρώπων που αγαπούν τη μηχανή γι'αυτό καλά θα κάνεις να συνεχίσεις να γράφεις!
Τώρα αυτές οι μάχες που βλέπεις εδώ γίνονται με κάθε πιτσιρικά που μπαίνει εδώ μέσα...
Σε κάποιους ξυπνάει ο μπαμπάς μέσα τους...:lol:
Πήγαινε και κάνε τεστ ντράιβ σε όλα όσα σου αρέσουν ρώτα για ότι θέλεις και εμείς είμαστε εδώ...
Αλλά για να το παίξω και εγώ λίγο μπαμπάς...εχω να σου πώ μόνο αυτό!
Ένα μηχανάκι αναλόγως στα χέρια που θα πέσει μπορεί να γίνει απο την καλύτερη γκόμενα, εργαλείο εως και όπλο όμως !
Γι'αυτό αν επιλέξεις κάποιο μηχανάκι με δύναμη θα πρέπει να είσαι και ιδιαίτερα συνετός!
GREAT POWER COMES WITH GREAT RESPONSIBILITY (SPIDERMAN):lol:
...alla akoma paidia ton logo gia ton opoio egine to post plin tou titan kai ton vestroma den ton apantise kaneis....
E τωρα με αδικεις καταφορα... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
Παρ'ολα αυτα, στην κινηση εχε 3 φορες το νου σου, πατα οσο πιο καλα μπορεις κατω και απεφευγε τους πολλους ελιγμους, και ιδιως τους επιτοπιους. Και βαλε καγκελα...
Και για να μην αιθεροβατεις σου λεω απο τωρα οτι ενα σετακι φλασακι-μανετα παει γυρω στα 50€, γνησια. :winka: Α και που εισαι, υποθετω οτι θα βγαλεις και διπλωμα ε? Δηλαδη μιλαμε για αφου κλεισεις τα 21... Μεχρι τοτε λοιπον εχεις αρκετο χρονο να "την ψαξεις" καλυτερα τη δουλεια.
(Να αναφερω το θεμα κρανος και εξοπλισμος ή θα ανοιξουν αλλες 10 σελιδες με διαμαχες?!? :rotflmao: )
vestromas
07/02/2008, 13:59
Βρε αχαριστε Λαρι! Μετα απο ολες αυτες τις αναλησεις που σου εκανα, τον εχθρο της φυλης μας συμπαθησες;:rotflmao: Ο Ντουκασιλ ειναι πολεμαρχος της Αυστριακης σχολης και σφαγεας του Χαμαματσου! Εχει ειδικοτητα στον ανορθοδοξο πολεμο και στην χειραγωγηση του νου των νεων αναβατων.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Cpt. Haddock
07/02/2008, 14:07
λαρυ
για πρωτο μηχανάκι, ότι και να 'ναι, παρε μεταχειρισμένο
Θα το ξαπλώσεις κατω πολλές φορές (εδικά λόγω του ύψους σου), οποτε μην κλαις τζαμπα λεφτα για καινουριο (που απ' οτι ειπες δε σου περισσευουν κιολας)
:wave2: :wave2: :wave2:
costas81
08/02/2008, 10:22
Ρε Λέρυ πάρε ρε ότι θες γιατι σε πρίξανε.