PDA

View Full Version : Ζωα να τους βρειτε μπροστα σας.

zephyr1
04/02/2008, 08:51
Σε σας το λεω ζωα που μοιραζετε τα διπλωματα σε ανεκπαιδευτους και αμαθεις δολοφονους επι χρημανση.

Ευχομε πρωτη εσεις να γευτειτε το κακο που εχετε κανει στους δρομους , βοδια θα ρθει και η σειρα σας και οταν χασετε καποιον δικο σας , θα καταλαβετε οτι πρεπει να σταματησετε αυτη την εγκληματικη σταση?

Επιθυμω το κ@ριολακι που στην μεσογειων πηγε να με χωρισει απ'το παιδι μου και την γυναικα μου να πεσει πανω στον π@υστη που της εδωσε το διπλωμα.

Αι σιχτιρ πρωι -πρωι. :alien:

Lupo
04/02/2008, 09:16
Όλα καλά ρε συ?

Ζεύκας
04/02/2008, 09:22
Πάνο κατ'αρχας όπως είπε ο λούπο, εκτός απ΄την έξτρα άσπρη τουφίτσα στα μαλλιά, όλα οκ?

κατά δεύτερον ηρέμησε κ θα δεις μ@λακίες σαν κ αυτές συμβαίνουν κ μπορεί να συμβούν
στον καθένα! τουλ ελπίζω να κατάλαβε το λάθος της!

Άμα δεν το κατάλαβε, πες μου που βρίσκεται το κ@ριολάκι να πάω να της ξηγηθώ Πυργεότικα! :lol:

zephyr1
04/02/2008, 09:30
Καλα ειμαι, αφου γραφω ενταξει.

Να ηρεμησω:rolleyes: , γιάυτο το εγραψα για να ηρεμησω.

Κανουν την μαλακια και μετα τρεχουν να ξεφυγουν,κοριτσακια που δεν ξερουν τι κακο μπορουν να κανουν και μετα δεν θελουν να ακουσουν κουβεντα μην τους χαλασεις το δευτεριατικο πρωινο.

Ευχαριστω ρε παιδες γαι την κατανοηση.:sad:

SPORAKIAS
04/02/2008, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Κανουν την μαλακια και μετα τρεχουν να ξεφυγουν,κοριτσακια που δεν ξερουν τι κακο μπορουν να κανουν και μετα δεν θελουν να ακουσουν κουβεντα μην τους χαλασεις το δευτεριατικο πρωινο.

:( ....οπως τα λες....μακαρι να το βρουν απο τον/την καριολη που του δωσαν το διπλωμα....

αφου εισαι καλα....;)

sapila racing
04/02/2008, 10:07
Ψυχραιμία Παναγιώτη, δυστυχως αυτη ειναι η κατάσταση...

Pρέπει να ειμαστε ψύχραιμοι και να εχουμε ματια παντού!!

tifoefs
04/02/2008, 10:17

Χαλαρωσε μολις μπορεσεις και ξεχασε το ... θα παθεις καμμια συμφορηση ...

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

zephyr1
04/02/2008, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Χαλαρωσε μολις μπορεσεις και ξεχασε το ... θα παθεις καμμια συμφορηση ...

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

:nono:
Τιποτα δεν ξεχναω, τα καταγραφω ολα και μενω ανυσηχος οταν οδηγω.

Operater
04/02/2008, 10:27
Ρε συ! Σε είδα! Πήγαινα προς Αθήνα και εσυ προς Ραφήνα!

Παιδιά η "γυναίκα¨(καλόγρια μου φάνηκε :lol: )
είχε βάλει τα κλάματα! Αλλά μετά μόλις έφυγε ο zephyr έκανε σαν λυσασμένη!
Πρέπει να έβριζε άσχημα!
Περαστικά ρε φίλε! Μη σου ξανατύχει!

odt
04/02/2008, 10:30
Χαίρομαι που σου γράφω "χαλάρωσε" και όχι "περαστικά".

Μακάρι τα χειρότερά σου/μας να είναι μια χριστοπαναγία το πρωί...που είναι και ψυχοθεραπευτική, παίρνεις και μια γερή δόση μπινελίκι που κρατάει περίπου μέχρι το μεσημέρι που δεν περνάει η ώρα στη δουλειά...και μετά το βράδυ για να διώξεις την ένταση...που προκλήθηκε από το συμβάν...κοιμάσαι σαν πουλάκι...:lol: :wave2:

zephyr1
04/02/2008, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ρε συ! Σε είδα! Πήγαινα προς Αθήνα και εσυ προς Ραφήνα!

Παιδιά η "γυναίκα¨(καλόγρια μου φάνηκε :lol: )
είχε βάλει τα κλάματα! Αλλά μετά μόλις έφυγε ο zephyr έκανε σαν λυσασμένη!
Πρέπει να έβριζε άσχημα!
Περαστικά ρε φίλε! Μη σου ξανατύχει!

Ησουν στο φαναρι εξω απ'τα καρφουρ?
Δεν ηταν καλογρια ,φορουσε κουκουλα και ηταν πολυ μικρη.

makis206
04/02/2008, 10:34
:nono:
Τιποτα δεν ξεχναω, τα καταγραφω ολα και μενω ανυσηχος οταν οδηγω.

Καλά κάνεις κι ακόμα καλύτερα που το έβγαλες από μέσα σου να ξεσκάσεις, είδες ε; Με τα νερά σου εμείς :lol:

Χωρίς πλακίτσες πάλι καλά αφού όλα καλά Παναγιώτη, τα μάτια σου 1014 κι εύχομαι τέτοιου είδους μαλακιστήρια να μην ξαναβρεθούν στο δρόμο σου..:beer:

sniper
04/02/2008, 10:36
Να υπενθυμίσω σε όλους ότι στο έκτρωμα για πόλη που ζούμε, αυτό είναι η καθημερινότητα;

Operater
04/02/2008, 10:43
Ησουν στο φαναρι εξω απ'τα καρφουρ?
Δεν ηταν καλογρια ,φορουσε κουκουλα και ηταν πολυ μικρη.

Nαι , ναι εκεί. Μπλε fazer δεν έχεις?

Θα προτιμούσα βέβαια να σε έβλεπα σε καφέ ή κάπου αλλού παρά να σου συμβαίνει
στραβή! Υπομονή ζέφυρε! :sun:

Ζεύκας
04/02/2008, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να υπενθυμίσω σε όλους ότι στο έκτρωμα για πόλη που ζούμε, αυτό είναι η καθημερινότητα;

+1

f0cking athens.

Υ.Γ. μόνο για τη μέρα. τη νύχτα η Αθήνα γίνεται πολύ ερωτική... :a07:

Aggelos_SV
04/02/2008, 18:34
Το Carrefour στην Μαραθώνος εννοεις?
Αν έγινε όπως κατάλαβα(πήγε να περάσει με κόκκινο στη διασταύρωση?) τότε ήθελε πολλές σφαλιάρες.Κάθε μέρα στο σημείο αυτό(αν εννοούμε το ίδιο) πολλοί που θέλουν να στρίψουν από την Μαραθώνος προς τον Γέρακα περνάνε αβέρτα με κόκκινο:rolleyes:

zephyr1
04/02/2008, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Το Carrefour στην Μαραθώνος εννοεις?
Αν έγινε όπως κατάλαβα(πήγε να περάσει με κόκκινο στη διασταύρωση?) τότε ήθελε πολλές σφαλιάρες.Κάθε μέρα στο σημείο αυτό(αν εννοούμε το ίδιο) πολλοί που θέλουν να στρίψουν από την Μαραθώνος προς τον Γέρακα περνάνε αβέρτα με κόκκινο:rolleyes:

Το σκηνικο εγινε μετα το σταυρο, σε 4 λωριδες(αδειος δρομος) ημουν τερμα αριστερα και βγηκε απο στενο δεξια με 10-20 χλμ χιλιομετρα και μπηκε στο ρευμα μου.:a53:

Στο καρφουρ καταφερα να της μιλησω.:sick:

:wave2:

Aggelos_SV
04/02/2008, 19:04
Τελείως σουρεαλιστικό σκηνικό:uplate: :uplate:

Σε αυτό το σημείο πίστευα ότι είναι αδύνατο να γίνει τέτοια μαλακία:uplate: :uplate:

Και εκεί μαζεύονται αρκετά χλμ....:rolleyes:

VanDiemen
04/02/2008, 19:33
Καλά λέω, πως αν έρθουν Ελβετοί ή Γερμανοί εξεταστές, για επανεξέταση του μπούγιου που οδηγεί στην Ελλάδα, ούτε το 1/5 δε θα έμενε με δίπλωμα, κάθε είδους.

Εχετλαίος
05/02/2008, 12:44
Όταν έδινα για δίπλωμα το 1992 έδινε μαζί με το γκρούπ μου ένας μεσήλικας από ένα χωριό για 20η φορά και τον έκοψαν (ξανά) αμέσως. Αφού τον έκοψαν, κατέβηκε από το εξεταστικό αυτοκίνητο, μπήκε στο χιλιοτρακαρισμένο φορτηγάκι του και έφυγε ανενόχλητος για το χωριό του.
Τα χρόνια περάσανε, οι καιροί παρήλθαν, κάποια πράγματα δεν άλλαξαν.
Σήμερα το πρωί, ο εν λόγω αμαθής και αμετανόητος βλάκας, παρολίγο να με σκοτώσει βγαίνοντας από ένα στενό με 1000 κάθετα στον κεντρικό δρόμο που περνούσα (ευτυχώς με το αυτοκίνητο). Και καλά που ήταν μέρα και τον είδα από μακριά και μπόρεσα να φρενάρω-μανουβράρω. Αν ήμουνα με το μηχανάκι δεν ξέρω τι θα γενότανε.
Τους σιχάθηκα πια...:mad:

McTalas
05/02/2008, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Τελείως σουρεαλιστικό σκηνικό:uplate: :uplate:

Σε αυτό το σημείο πίστευα ότι είναι αδύνατο να γίνει τέτοια μαλακία:uplate: :uplate:

Και εκεί μαζεύονται αρκετά χλμ....:rolleyes:

εγω σχεδον καθε μερα (σημ. νυχτα) περναω κατω απο την γεφυρα του σταυρου με 160+

τωρα τελευταια το εχω κοψει και πηγαινω απο Α.Ο. (με 200+) καλυτερος δρομος, λιγοτερα αμαξια, λιγοτερες πιθανοτητες απρο΄πτου.

kaliba
05/02/2008, 18:27
Θέλουν και μια ανάμνηση καλή μερικοι.εγω πήγαινα με 120 και κάνει αναστροφή ένας στην μέση του δρόμου ευτυχώς πρόλαβα και σταμάτησα χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Τον σταματησα να του κάνω παρατήρηση και αρχίζει να με βρίζει επειδή πήγα και του ζήτησα τον λόγω που ,μπορούσε να με είχε σκοτώσει ο μπάρμπας. Τεσπα κει που με έβριζε μου ρίχνει μια σφαλιάρα. Ε αυτό ήταν μετά έγινε πανικός είχε και την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο .ανοίγω την πόρτα και τον αρχίζω ,βγαίνει και η κόρη του τις μαζεύει και αυτήν. Πάλι καλά που ήταν μάρτυρες κει μπροστά και είμαι καλλημένος από την μια πλευρά. Του έκανα ζημιά του παππού 40χρωνων 6000.ευρω υστέρα από αυτό θα το ξανασκεφτεί πολύ καλα να κάνει το ίδιο. Βγαίνουν έξω οι δολοφόνοι παππούδες που πίνουν και σκοτώνουν κοσμάκη και κοσμάκη. :look:

Tropeas
05/02/2008, 19:39
Αστα Παναγιώτη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δυστυχώς...

:sick: :sad:

Lazaros32
06/02/2008, 08:45
@kaliba : έχεις απόλυτο δίκιο μόνο με μια διαφορά. Μην μας βάζεις εμας τους 40άριδες στην ίδια θεση με τους 60-70αριδες και μας λες παπούδες :rotflmao:

kaliba
06/02/2008, 18:22
Έχεις δίκιο 40 χρονών δεν είναι παππούς. Απλά ο άνθρωπος αντιδρούσε και συμπεριφερόταν σαν παππούς και η εξωτερική του εμφάνιση τα έλεγε όλα.. Σε καμιά περίπτωση ένας 40χρωνος δεν είναι παππούς:)

TROOPER
07/02/2008, 00:52
+1

blackbusa
07/02/2008, 01:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaliba
Έχεις δίκιο 40 χρονών δεν είναι παππούς. Απλά ο άνθρωπος αντιδρούσε και συμπεριφερόταν σαν παππούς και η εξωτερική του εμφάνιση τα έλεγε όλα.. Σε καμιά περίπτωση ένας 40χρωνος δεν είναι παππούς:)

αν ομως εχει εγγονακια???τοτε τι ειναι????:wacko: :alien:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πανουλι σορρυ αλλα δεν αντεξα...εμεις ετσι και αλλιως τα ειπαμε και απο κοντα.....:blush:

Lazaros32
07/02/2008, 07:52
;) εγγονακια στα 40 δύσκολο. Πάντος εγώ δεν είμαι και αμα με πετύχετε στον δρομο με το S2 μου θα το καταλάβετε. χα χα χα

byron
07/02/2008, 08:02
του παππού 40χρωνων 6000.ευρω υστέρα από αυτό θα το ξανασκεφτεί πολύ καλα να κάνει το ίδιο. Βγαίνουν έξω οι δολοφόνοι παππούδες που πίνουν και σκοτώνουν κοσμάκη και κοσμάκη. :look:

What???:eyepop: :confused: παππούς 40 χρονών?? :confused:

Με τι του έκανες 6.000? ζημιά ρε φιλαράκι? Φωτιά τους έβαλες?

mako
07/02/2008, 14:34

Ευτυχως στη στροφη το εσωσες. Ακου εκει παππους!!!!!:winka: :lol: :rotflmao: :beer:

VanDiemen
07/02/2008, 16:18
....................
Του έκανα ζημιά του παππού 40χρωνων :look:
........................

Kalibaaaa! Πρόσεξε πως μιλάς! Υπάρχουν και παππούδες εδώ μέσα! :rolleyes:

kaliba
07/02/2008, 19:22
Ευτυχώς υπάρχουν και οι παππούδες ,φαντασου να μην υπήρχαν

ΜΟΖΑΡΤ
08/02/2008, 09:05
παντως δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση του καριολακιου και να με βριζει ο zephyr.
Θα ειχα βαλει τα κλαματα με το που εβγαζε το κρανος και εβλεπα την φατσα του:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .