View Full Version : 4,5,6 Απριλίου Σέρρες ... οι καλοί χωράνε παντού!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μας εκατσε δικαστηριο 7 απριλιου :sad:
Πάνο μην ανησυχείς! Θα εκπροσωπήσω εγώ άξια (;) τον Πύργο!
Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα μπλέ φέιζερ 1000 και 500 ευράκια! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
οπότε σας υπολογίζω για να κλείσουμε την πίστα Παρασκευή ?:sun:
Nαι,για Παρασκευη σιγουρα εγω και ο φιλος μου Θοδωρης.Οποτε κλεισεις στειλε μου πμ για να κανονισουμε προκαταβολες και τα σχετικα.:beer: :wave2:
gixxerpap
12/03/2008, 14:29
εγω νικόλα, μάλλον έχω χάσει επεισόδια....
είμαι πάντως μέσα για σαββατο-κυριακη! θα σε παρω τηλ για λεπτομερειες!
Πήρα τηλ. και ρώτησα για την Παρασκευή εάν η πίστα είναι ελεύθερη και παίζετε κάτι καλό και να είναι για πάρτυ μας και πιό φθηνά
ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ?
Εάν μαζευτούμε τουλάχιστον 25 έχουμε βγάλει τα έξοδα της πίστας και την έχουμε για αποκλειστική μας χρήση μόνο μοτό και όχι και αυτοκινήτων !!!
Aυτό κανονίζουμε. Να κλείσουμε την πίστα την Παρασκευή.
Μιλήσαμε και με τα παιδιά από την παρέα μου και θα την κλείσουμε!!!
Ο καιρός μόνο μένει να είναι καλός και οκ !!! :sun:
Πήρα τηλ. και ρώτησα για την Παρασκευή εάν η πίστα είναι ελεύθερη και παίζετε κάτι καλό και να είναι για πάρτυ μας και πιό φθηνά
ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ?
Εάν μαζευτούμε τουλάχιστον 25 έχουμε βγάλει τα έξοδα της πίστας και την έχουμε για αποκλειστική μας χρήση μόνο μοτό και όχι και αυτοκινήτων !!!
Aυτό κανονίζουμε. Να κλείσουμε την πίστα την Παρασκευή.
Μιλήσαμε και με τα παιδιά από την παρέα μου και θα την κλείσουμε!!!
Ο καιρός μόνο μένει να είναι καλός και οκ !!! :sun:
Aντε παλι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν δεν βρεχει, Τ.R.E και Θοδωρης.:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Aντε παλι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν δεν βρεχει, Τ.R.E και Θοδωρης.:smokin:
να σας ξαναγράψω στο πρώτο πόστ....τόσο γουστάρετε και θα φέρετε και του κλώνους σας ?:lol: :wave2: :beer:
να σας ξαναγράψω στο πρώτο πόστ....τόσο γουστάρετε και θα φέρετε και του κλώνους σας ?:lol: :wave2: :beer:
Τους κλωνους οχι αλλα 2-3 ακομα αν εχει καλο καιρο μπορει να ερθουν... :D :D
chducos1
12/03/2008, 18:35
βαλτε και εμενα μεσα standar αμα το επιτρεψει ο καιρος
ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚ/ΔΕΥΤΕΡΑ:wave2:
road spirit
13/03/2008, 11:09
Νίκο εγω μέσα για παρασκή, το έχω γράψει σε προηγούμενο ποστ ε?
ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα:a30:
παραγγέλθει η βάση για καμερούλα... :smokin: (ε, πως θα μελετήσουμε τις γραμμές μας και τα λάθη μας μετα? )
ίσως προλάβω και τα πολυεστερικά μέχρι τότες...
:a30:
Νικολα βαλε με και μενα παρασκευη-σαββατο για να με ανχωσω λιγο περισσοτερο και να γραψω στα @@ το δικαστηριο με τον μπουστη.:mad:
road spirit
17/03/2008, 13:26
17 και σημερα
:a30: :a30: :a30:
Be cool, be cool.....
Εχω ενα μηχανακι σε ενα υπογειο και εχει πανω μονο ροδες και μοτερ!
κουστουμι αβαφτο
τα πραγματα απο ebay ειναι καπου στον δρομο
λαστιχα δεν εβαλα ακομα
και εγω στην Κινα για δουλεια :bawl:
Γουσταρω που ειμαι ελληνας τελικα :D
Νικολα βαλε με και μενα παρασκευη-σαββατο για να με ανχωσω λιγο περισσοτερο και να γραψω στα @@ το δικαστηριο με τον μπουστη.:mad:
:cool: :cool: :cool:
Πως θα ανεβεις? Θες να σε περιμενω στην Λαρισα να δεις τι σημαινει αντρικη οδηγηση? :smokin:
:cool: :cool: :cool:
Πως θα ανεβεις? Θες να σε περιμενω στην Λαρισα να δεις τι σημαινει αντρικη οδηγηση? :smokin:
Στα ανεκδοτα.:lol: :rotflmao: :bawl:
Μαλλον οδικως, θα φυγω κατα της 18.00 απο Αθηνα ,θα δουμε .:wave2:
Mάγκες εγώ το Σάββατο άλλαξα λάδια, φίλτρο, υγρά και πρόσθεσα τα 002. Είμαι ready 100%..
Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
Mάγκες εγώ το Σάββατο άλλαξα λάδια, φίλτρο, υγρά και πρόσθεσα τα 002. Είμαι ready 100%..
:a013: :a013: :a013:
και εγώ Παρασκευή θα αλλάξω λάδια μπροστινού και λάδια μοτέρ, γρανάζια-αλυσίδα και μετά θα αλλάξω και θα βάλω το κλειστό πολυεστερικό μούτρο και τέλος !!!!
έλα και το καιρό μαζί μας και είμαστε έτοιμοι !!!
Καλησπέρα παίδες
Μία αλλαγή αντί για fazer θα' ρθω με R1 blue & δυστηχώς μάλλον θα' μαι άστρωτος, εκτός κι αν καταφέρω την άλλη βδομάδα να κάνω χιλιόμετρα.
Υ.Γ. Σαν να μην μας τα λέει ο καιρός καλά
stratosZX10
20/03/2008, 22:14
count me in τελικα θα ερθω και γω αλλα την κυριακη μονο, σαββατο δουλευω και δεν
μπορω να αλλαξω το ρεπο μου...(γαμωτο) αλλα κυριακη πρωι κατα τις 9 θα ειμαι σερρες....
likos600
21/03/2008, 00:47
Nαι,για Παρασκευη σιγουρα εγω και ο φιλος μου Θοδωρης.Οποτε κλεισεις στειλε μου πμ για να κανονισουμε προκαταβολες και τα σχετικα.:beer: :wave2:
κατάλαβα εσύ θα έρθεις για την ευθεία:rotflmao: :lol:
:a55: :a55:
Εάν το άλλο ΣΚ ο καιρός είναι καλός δεν θα΄ρθω μόνο για την ευθεία :nono:
Νίκο βάλε στη λίστα & ένα φίλο από Γιαννιτσά (Κώστας με R1) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
count me in τελικα θα ερθω και γω αλλα την κυριακη μονο, σαββατο δουλευω και δεν
μπορω να αλλαξω το ρεπο μου...(γαμωτο) αλλα κυριακη πρωι κατα τις 9 θα ειμαι σερρες....
καλώς να ΄ρθείτε :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZ1S
Εάν το άλλο ΣΚ ο καιρός είναι καλός δεν θα΄ρθω μόνο για την ευθεία :nono:
Νίκο βάλε στη λίστα & ένα φίλο από Γιαννιτσά (Κώστας με R1) :wave2:
Άντε ρε παιδιά να τα πούμε και από κοντά
Τι έμεινε σκάρτες 2 εβδομάδες :wave2: :sun:
*το μοτό το ετοιμάσαμε με το μηχανικό μου σήμερα το πρωϊ :beer:
ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!:sad: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από josbi
ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!:sad: :bigcry:
για δες μπας και :wave2:
Καλησπέρα παίδες
Μία αλλαγή αντί για fazer θα' ρθω με R1 blue & δυστηχώς μάλλον θα' μαι άστρωτος, εκτός κι αν καταφέρω την άλλη βδομάδα να κάνω χιλιόμετρα.
Υ.Γ. Σαν να μην μας τα λέει ο καιρός καλά
Ρε Γιωργο ειπαμε να αλλαξεις μαρσπιε και εξατμιση για να μην βρησκεις κατω, και εσυ αλλαξες μηχανακι ? μια χαρα ! :beer:
Δευτερα επιστρεφω για να βαλω σε μια σειρα τα πραγματα με το μηχανακι γιατι δεν με βλεπω καλα....
σιγά - σιγά ...μπαίνει και ο καιρός σε πρόγραμμα :lol: :sun:
124646
για δες μπας και :wave2:
ποσο στοιχιζει πανω κατω??:eyepop:
ποσο στοιχιζει πανω κατω??:eyepop:
250 χωρίς λάστιχα
500 με 600 με λάστιχα:sun:
250 χωρίς λάστιχα
500 με 600 με λάστιχα:sun:
καβαλα στο μοτο η θα τα φορτωσετε??:smilea:
καβαλα στο μοτο η θα τα φορτωσετε??:smilea:
με τρέιλερ θα ανεβούμε οι μισοί και οι υπόλοιποι με μεταφορική
Πως ακουγεται να τα βαλεις στο τρενο , να κοιμηθεις σε καμπινα το πρωι σαλονικα και μετα σερρες οδικως?
Παιζει αυτο?
Πως ακουγεται να τα βαλεις στο τρενο , να κοιμηθεις σε καμπινα το πρωι σαλονικα και μετα σερρες οδικως?
Παιζει αυτο?
έτσι το κάνουμε από το 2000 !!!
:beer:
Εισιτήρια: Σίνα 6, κάθετη Πανεπιστημίου.
τηλ. 1110
245 ευρώ 2 μοτό στο τρέιλερ, αυτοκίνητο-τρέϊλερ-επιβάτες-κουκέτα-κρεββάτια.
Εγώ αυτή τη φορά θα ανέβω οδικώς αυτοκίνητο με τρέιλερ. Θα φύγω στις 4 το μεσημέρι και θα κοιμηθώ Σέρρες. :wave2:
κάτι προβλήματα με το πόδι λόγω μέσης μάλλον αλλά θα πάμε καλά....
:sun:
124873
fazerakis
24/03/2008, 13:01
Παιζει αυτο?
Παίζει αλλά μην περιμένεις να κάνεις και τον καλύτερο ύπνο. Τελευταία φορά μπόρεσα να κοιμηθώ 3 ώρες σκάρτες και το μεσημέρι την είχα πεσει στην βεράντα του Ολύμπιου και κοιμήθηκα για καμιά ώρα.
Το αστείο ήταν οτι εκεί που κοιμόμουν πετάχτηκα, ήπια μια τζούρα καφέ και ανέβηκα στο μηχανάκι και έκανα προσωπικό ρεκόρ :lol: (το είχα δει στον ύπνο μου)
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Παίζει αλλά μην περιμένεις να κάνεις και τον καλύτερο ύπνο. Τελευταία φορά μπόρεσα να κοιμηθώ 3 ώρες σκάρτες και το μεσημέρι την είχα πεσει στην βεράντα του Ολύμπιου και κοιμήθηκα για καμιά ώρα.
Το αστείο ήταν οτι εκεί που κοιμόμουν πετάχτηκα, ήπια μια τζούρα καφέ και ανέβηκα στο μηχανάκι και έκανα προσωπικό ρεκόρ :lol: (το είχα δει στον ύπνο μου)
Αυτο που εννοω εγω ειναι χωρις τρειλερ και αμαξι,μονο το μηχανακι και ο επιβατης, πας τρενο επιτηρεις πως θα το δεσουν μπαινεις κουκετα:look: κοιμασαι και πρωι Σερρες ,γινεται αυτο και κοστος πανω-κατω.
Γαμηθηκαμε φετος οικονομικα.:yuck: :sad:
Δεν παιζει αυτο zephyr1.....
Btw.... i'm back !
Γυρισα απο Shanghai via Dubai......
Αυτο το Dubai τελικα εχει μελι....
FLY EMIRATES ! :D
SPORAKIAS
24/03/2008, 13:34
εγω παντως που ανεβηκα μια φορα πανω με τραινο (αυτοκινητο-τρειλερ-κουκετα) κοιμηθηκα σαν πουλακι...:D
μπορει να ειμαι και λιγο αναισθητος ..δεν ξερω...:p
likos600
24/03/2008, 15:14
θα υπάρχουν γκρουπ? και ποιος θα τα ξεχωρίσει?
:a55:
pocahondas
24/03/2008, 15:43
μήπως περισσεύει καμιά θέση σε τρέιλερ?? :rolleyes:
stratosZX10
24/03/2008, 15:54
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
[B]θα υπάρχουν γκρουπ? και ποιος θα τα ξεχωρίσει?
θα υπαρχουν οσοι γυριζουν πανω απο 1:40 και οσοι γυρνανε κατω απο 1:40
pocahondas
24/03/2008, 15:57
:rolleyes: :lol:
εσύ τί γελάς τώρα??? :mad: :a24: :a015:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
εσύ τί γελάς τώρα??? :mad: :a24: :a015:
Με την υπογραφη σου.:lol:
pocahondas
24/03/2008, 16:05
Με την υπογραφη σου.:lol:
καλή δεν είναι? :confused: :smokin: θα ανέβεις σέρρες? :look:
sakis1098
24/03/2008, 16:05
κριτές θα υπάρχουν βρε παιδιά η αν φάω καμιά σβάρνα θα περάσουν όλοι από επάνω μου
επίσης τα γκρουπ ποιός χωρίσει?
καλή δεν είναι? :confused: :smokin: θα ανέβεις σέρρες? :look:
Οχι :mad:
Θα σε παρω τηλ. να τα πουμε γιατι δεν το βλεπω καλα το thread :smokin: :wacko:
Παιδιά, παίζει η μεταφορική Σερρών
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ: 210 3457931, 2321037677 (ξεφορτώνει και φορτώνει στην πίστα) με 100 ευρώ, πήγαινε έλα. Ζητάτε κο Νίκο.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:
Κλείσαμε τελικά στο
Ακροπόλ (καινούργιο) 2321078777 (για κρατήσεις ζητάτε κο Δημήτρη) από Νίκο, έχουμε κάνει ήδη κράτηση 9 δωματίων
ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ-ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ...
έχω μιλήσει και μας αφήνει
το 2κλινο από 80 ευρώ= 70 ευρώ
και το τρίκλινο από 100 ευρώ = 70ευρώ !!!
ps: δεν έχω άλλη εκκρεμότητα, ελπίζω να σας βόλεψα
:sun: :rotflmao:
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ: 210 3457931, 2321037677 (ξεφορτώνει και φορτώνει στην πίστα) με 100 ευρώ, πήγαινε έλα. Ζητάτε κο Νίκο.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ:
Κλείσαμε τελικά στο
Ακροπόλ (καινούργιο) 2321078777 (για κρατήσεις ζητάτε κο Δημήτρη) από Νίκο, έχουμε κάνει ήδη κράτηση 9 δωματίων
ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ-ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ...
έχω μιλήσει και μας αφήνει
το 2κλινο από 80 ευρώ= 70 ευρώ
και το τρίκλινο από 100 ευρώ = 70ευρώ !!!
Τελικα την Παρασκευη θα ειναι κλεισμενη η πιστα η οχι?
Τελικα την Παρασκευη θα ειναι κλεισμενη η πιστα η οχι?
Μετά από συζήτηση, καταλήξαμε να μην την κλείσουμε γιατί θα έχουμε τόσα τρεξίματα πάνω που δεν θα αξίζει το όλο θέμα. Τι να πρωτοκοιτάξεις? ποιός μπαίνει, με τι εξοπλισμό, ερωτήσεις, χαρτιά να συμπληρώσουν όλα τα παιδιά, ευθύνη, προβλήματα? και στο τέλος θα τρέχουμε για όλους και όλα και δεν θα το ευχαριστηθούμε.
:wave2:
Μετά από συζήτηση, καταλήξαμε να μην την κλείσουμε γιατί θα έχουμε τόσα τρεξίματα πάνω που δεν θα αξίζει το όλο θέμα. Τι να πρωτοκοιτάξεις? ποιός μπαίνει, με τι εξοπλισμό, ερωτήσεις, χαρτιά να συμπληρώσουν όλα τα παιδιά, ευθύνη, προβλήματα? και στο τέλος θα τρέχουμε για όλους και όλα και δεν θα το ευχαριστηθούμε.
Ενα οχι μου ηταν αρκετο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Ενα οχι μου ηταν αρκετο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
:rotflmao: :beer: :lol:
ps: σε αποστόμωσα έτσι ?:lol:
pocahondas
24/03/2008, 20:47
Και τα μηχανάκια από ποιό σημείο στην αθήνα τα παίρνει???
Και τα μηχανάκια από ποιό σημείο στην αθήνα τα παίρνει???
Μεταφορική Σερρών, Ορφέως 125. Μία μέρα πριν παράδοση, το πρωί και την επόμενη στις 8.30 είναι πίστα.
Για περισσότερα 210 3457931.
Δηλαδή για να καταλάβω την Παρασκευή δεν θα έχουμε την πίστα δικιά μας ;
Αν όχι για πόση ώρα θα μπαίνουμε κάθε φορά ; :bigcry:
Δηλαδή για να καταλάβω την Παρασκευή δεν θα έχουμε την πίστα δικιά μας ;
Αν όχι για πόση ώρα θα μπαίνουμε κάθε φορά ; :bigcry:
την Παρασκευή ούτως ή άλλως η πίστα θα είναι "δικιά" μας.
Γκρούπ κάθε φορά που πάμε την Παρασκευή δεν έχει γιατί δεν συμπληρώνονται ούτε 20 άτομα.
Μετά 35 χωρίζει γκρούπ. Δηλαδή άντε στη χειρότερη ανά μισή ώρα που περνάει ... νερό :sun:
χαλια θα ειναι ρε γαμωτο...
παιδια μην πατε ! :nono:
τα μεγαρα διπλα ειναι !
9 απριλιου ειναι το επομενο track day!
Ο Κιοσσές που είναι δοκιμασμένος από πολλούς, μεταφέρει με 50? το δρομολόγιο και βρίσκεται Ορφέως 200(στρίβεις από Πέτρου Ράλλη στον Παπαδόπουλο, ο δρόμος αυτός είναι η Αγίας Άννης, πας ευθεία καμιά 800αριά μέτρα και σε ένα εκκλησάκι κάνεις αριστερά, αυτή είναι η Ορφέως, σε καμιά 500αριά μέτρα θα δεις δεξιά ψηλά μια κόκκινη πινακίδα μεγάλη που λέει Γραμμάδας, εκεί είναι ο Κιοσσές, τέρμα μέσα)
τηλέφωνο για να επικοινωνήσεις είναι το 6932428604
Πηγη bikenet.
Ο Κιοσσές που είναι δοκιμασμένος από πολλούς, μεταφέρει με 50? το δρομολόγιο και βρίσκεται Ορφέως 200(στρίβεις από Πέτρου Ράλλη στον Παπαδόπουλο, ο δρόμος αυτός είναι η Αγίας Άννης, πας ευθεία καμιά 800αριά μέτρα και σε ένα εκκλησάκι κάνεις αριστερά, αυτή είναι η Ορφέως, σε καμιά 500αριά μέτρα θα δεις δεξιά ψηλά μια κόκκινη πινακίδα μεγάλη που λέει Γραμμάδας, εκεί είναι ο Κιοσσές, τέρμα μέσα)
τηλέφωνο για να επικοινωνήσεις είναι το 6932428604
Πηγη bikenet.
Πάνο καλημέρα :beer:
τα ίδια λεφτά χρεώνουν και οι δύο
το μόνο πρόβλημα που υπάρχει με τον Κιοσσέ είναι ότι μπορεί για ένα και μόνο δρομολόγιο την εβδομάδα και ξεφορτώνει εκτός πίστας ενώ η Μεταφ. Σερρών έχει καθημερινά δρομολόγια
και ξεφορτώνει πίστα.
Τώρα μίλησα μαζί του και θέλει να ξέρει από την άρχή της εβδομάδας που έρχεται πόσοι και πότε.
Στην Μεταφορική μου είπαν μία ημέρα πριν.
Αυτά για τα περαιτέρω
ΚΙΟΣΣΕΣ: 6932428604
ή
ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΕΧΕΧΕΧΕ (http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR|GR|GR046|SERRAI|&metric=1) :sun:
Πάνο καλημέρα :beer:
τα ίδια λεφτά χρεώνουν και οι δύο
το μόνο πρόβλημα που υπάρχει με τον Κιοσσέ είναι ότι μπορεί για ένα και μόνο δρομολόγιο την εβδομάδα και ξεφορτώνει εκτός πίστας ενώ η Μεταφ. Σερρών έχει καθημερινά δρομολόγια
και ξεφορτώνει πίστα.
Τώρα μίλησα μαζί του και θέλει να ξέρει από την άρχή της εβδομάδας που έρχεται πόσοι και πότε.
Στην Μεταφορική μου είπαν μία ημέρα πριν.
Αυτά για τα περαιτέρω
ΚΙΟΣΣΕΣ: 6932428604
ή
Καλησπερα!:beer:
http://www.ose.gr/ose/content/RSearch.aspx?l=1&dtFrom=03-04-2008&dtTo=05-04-2008&stationFrom=%ce%91%ce%98%ce%97%ce%9d,%ce%a3%ce%a4.%ce%91%ce%98%ce%97%ce%9d%ce%a9%ce%9d&stationTo=%ce%a3%ce%95%ce%a1%ce%a1,%ce%a3%ce%95%ce%a1%ce%a1%ce%91%ce%99
Βρηκα και αυτο.Θα ανακαλυψω το φθηνοτερο τροπο για ν'ανεβεις Σερρες :a018:
Με μεταφορικη Σερρων 100 ευρα πηγαινε -ελα και με τρενο Α'θεση 27 ευρω +8,5 κουκετα ή Β'θεση 18 + 8,5 κουκετα.
Δηλ. 100 + 70 πηγαινε ελα = 170 ευρω.
Κατσε να παρω και την μεταφορικη να δω τι θελουν.:bigcry:
road spirit
26/03/2008, 16:43
Καλησπερα!:beer:
http://www.ose.gr/ose/content/RSearch.aspx?l=1&dtFrom=03-04-2008&dtTo=05-04-2008&stationFrom=%ce%91%ce%98%ce%97%ce%9d,%ce%a3%ce%a4.%ce%91%ce%98%ce%97%ce%9d%ce%a9%ce%9d&stationTo=%ce%a3%ce%95%ce%a1%ce%a1,%ce%a3%ce%95%ce%a1%ce%a1%ce%91%ce%99
Βρηκα και αυτο.Θα ανακαλυψω το φθηνοτερο τροπο για ν'ανεβεις Σερρες :a018:
Με μεταφορικη Σερρων 100 ευρα πηγαινε -ελα και με τρενο Α'θεση 27 ευρω +8,5 κουκετα ή Β'θεση 18 + 8,5 κουκετα.
Δηλ. 100 + 70 πηγαινε ελα = 170 ευρω.
Κατσε να παρω και την μεταφορικη να δω τι θελουν.:bigcry:
ο φθηνότερος τρόπος ειναι να ανέβεις καβάλα στο μηχανάκι σου, μη το ψάχνεις...
με οικονομική οδήγηση όμως για να μη καταπιεί τα άντερα του σε βενζίνες, και για να μη φας λαστιχα στο κεντρο, αμα εχεις γόμες...
sapila racing
26/03/2008, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
με οικονομική οδήγηση όμως για να μη καταπιεί τα άντερα του σε βενζίνες, και για να μη φας λαστιχα στο κεντρο, αμα εχεις γόμες...
Σωστός.
Δεν είναι και ο πιο ξεκούραστος όμως...
Κι αν φας και τπτ βροχες, ακόμα χειρότερα.
Μιχάλη το πήρα ρε φίλε !!!!!
Τώρα βέβαια το πως θα πηγαίνω είναι ένα θέμα, ελπίζω μέσα σε μία βδομάδα να την συνηθίσω κάπως.
125160
Τώρα βέβαια το πως θα πηγαίνω είναι ένα θέμα, ελπίζω μέσα σε μία βδομάδα να την συνηθίσω κάπως.
125163
125164
καλορίζικη και καλά χλμ
:beer: :beer: :beer:
Ρε John πως ειναι ο φθηνοτερος?:confused:
Γυρω στα 150 ευρω πηγαινε-ελα οι βενζινες,να μην μιλησω για φθορες , λαστιχα και ταλαιπωρια.
Πεμπτη παει μηχανακι μεταφορικη το πρωι(50 ευρω) ,το βραδυ 24.00 αναχωρηση απο Αθηνα με τρενο 28ε Α θεση + 8,5ε κουκετα (36,5 ευρω),πρωι Παρασκευης 09:20 Σερρες και εχεις γλυτωσει ξενοδοχειο(τσιπης:uplate: ) , πας πιστα σε περιμενει η μοτοσυκλιετα λυσσας μεχρι της 18.00 με φαγητο απο καντινα πιστας (10ε):hypnotize , βραδυ φαι εξω(20 ευρω) + ξενοδοχειο (30 ε).
Σαββατο :rolleyes: μπουγατσα-γαλα(5ε) και ξανα πιστα με καντινα μεχρι απογευμα και αλλη μια μπουγατσοκατασταση
24.00 ξαναμπαινεις τρενο(36,5ε) και πρωι κυριακης εισαι Αθηνα περιμενοντας την μηχανη να ρθει δευτερα με μεταφορικη(50ε).
Και τελος.:wacko:
καλορίζικη και καλά χλμ
:beer: :beer: :beer:
+1 :beer: :beer: :beer:
chducos1
26/03/2008, 19:58
μπουγατσα-γαλα(5ε)
πολλες μπουγατσες σερρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zephire μια κερασμενη απο εμενα για την φορα που δεν σε χαιρετησα τοτε στα mac εκεινο το πρωι:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
πολλες μπουγατσες σερρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zephire μια κερασμενη απο εμενα για την φορα που δεν σε χαιρετησα τοτε στα mac εκεινο το πρωι:wave2:
Να εισαι καλα Χρηστο.:beer:
Βγαλαμε την ΜπουγατσΑ:blush: -5ε
Και λαστιχακια δεχομεθα :p
road spirit
27/03/2008, 09:22
Γυρω στα 150 ευρω πηγαινε-ελα οι βενζινες,να μην μιλησω για φθορες , λαστιχα και ταλαιπωρια.
Πεμπτη παει μηχανακι μεταφορικη το πρωι(50 ευρω) ,το βραδυ 24.00 αναχωρηση απο Αθηνα με τρενο 28ε Α θεση + 8,5ε κουκετα (36,5 ευρω),πρωι Παρασκευης 09:20 Σερρες και εχεις γλυτωσει ξενοδοχειο(τσιπης:uplate: ) , πας πιστα σε περιμενει η μοτοσυκλιετα λυσσας μεχρι της 18.00 με φαγητο απο καντινα πιστας (10ε):hypnotize , βραδυ φαι εξω(20 ευρω) + ξενοδοχειο (30 ε).
Σαββατο :rolleyes: μπουγατσα-γαλα(5ε) και ξανα πιστα με καντινα μεχρι απογευμα και αλλη μια μπουγατσοκατασταση
24.00 ξαναμπαινεις τρενο(36,5ε) και πρωι κυριακης εισαι Αθηνα περιμενοντας την μηχανη να ρθει δευτερα με μεταφορικη(50ε).
Και τελος.:wacko:
sorry νομιζα οτι μιλουσαμε μονο για τη μεταβαση....
αλλά ρε Παναγιώτη, 150 οι βενζίνες? :look: πολλά πίνει το παρτάλι σου, ή ανυπόμονος είσαι στο δρόμο :lol: . Το νοέμβρη γυρνώντας οδικώς απο το τρακντει του bikent, και πηγαίνοντας σκόπιμα χαλαρα σε ρυθμούς 140 (δε τη πάλευα με τη κούραση)... έκαψε 45 ευρω...
και προσωπικά μου επιβεβαίωσε οτι όταν πάς τεζα σε τέτοια μεγάλη διαδρομή δεν κερδίζεις τελικά....
με το παραπάνω ρυθμό, έκανα 1 στάση λιγότερη για βενζίνη, οδηγούσα σταθερα και με ροη με αποτέλεσμα να κουράζομαι λιγότερο, να μη κοπανιέμαι απο τον αέρα, και καθαρός χρόνος στο δρόμο ήταν 4 ωρες, 45 λεπτά, καθόλου άσχημα :)
sorry νομιζα οτι μιλουσαμε μονο για τη μεταβαση....
αλλά ρε Παναγιώτη, 150 οι βενζίνες? :look: πολλά πίνει το παρτάλι σου, ή ανυπόμονος είσαι στο δρόμο :lol: . Το νοέμβρη γυρνώντας οδικώς απο το τρακντει του bikent, και πηγαίνοντας σκόπιμα χαλαρα σε ρυθμούς 140 (δε τη πάλευα με τη κούραση)... έκαψε 45 ευρω...
45 ? για να πας απο Αθηνα Σερρες? :confused: :confused:
road spirit
27/03/2008, 09:28
45 ? για να πας απο Αθηνα Σερρες? :confused: :confused: ω ναι !
:)
Γιωργαρε καλοριζικο ρε φιλε το μηχανακι ! καλα χλμ !
Και φυσικα απο σημερα εχω ολο το R' family στο γκαραζ μου !
το πηγα μια βολτα βαρκιζα και επαθα σοκ! θεση οδηγησης, στηρηξη στα ποδια, υψος σελας, ηχο εξατμισης, μοτερ, και φυσικα οταν ανοιγεις το γκαζι κανει σαν κολοπειραγμενο που οσο ανεβαινουν οι στροφες δινεις και αλλο γκαζι ! μεχρι 8000rpm το πηγα γιατι στρωνω αλλα με βλεπω με αυτο Σερρες.... ειναι σκετος διαολος που με κανει να νομιζω οτι η Ρενα ειναι κυρια και αυτο το αναρχικο ξεκωλο πιπινι που ολοι θελουν να κανουν one night stand!
μια λεξη μου ερχεται στο μυαλο..... Μ Π Ο Υ Ν Ι Α !
Yamaha R6 2008 μαυρο, μολυβι κατι στο ενδιαμεσο τελος παντων!
Φωτογραφιες αυριο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Γιωργαρε καλοριζικο ρε φιλε το μηχανακι ! καλα χλμ !
Και φυσικα απο σημερα εχω ολο το R' family στο γκαραζ μου !
το πηγα μια βολτα βαρκιζα και επαθα σοκ! θεση οδηγησης, στηρηξη στα ποδια, υψος σελας, ηχο εξατμισης, μοτερ, και φυσικα οταν ανοιγεις το γκαζι κανει σαν κολοπειραγμενο που οσο ανεβαινουν οι στροφες δινεις και αλλο γκαζι ! μεχρι 8000rpm το πηγα γιατι στρωνω αλλα με βλεπω με αυτο Σερρες.... ειναι σκετος διαολος που με κανει να νομιζω οτι η Ρενα ειναι κυρια και αυτο το αναρχικο ξεκωλο πιπινι που ολοι θελουν να κανουν one night stand!
μια λεξη μου ερχεται στο μυαλο..... Μ Π Ο Υ Ν Ι Α !
Yamaha R6 2008 μαυρο, μολυβι κατι στο ενδιαμεσο τελος παντων!
Φωτογραφιες αυριο....
Μιχάλη τελικά έχουμε μεγάλη τρέλα.
Δύο μέρες τώρα έχω & γω τη Ρένα στο γκαράζ & λόγω δουλειάς & καιρού δεν μπορώ να πάνω πουθενά.
Ευτυχώς την Κυριακή ο καιρός είναι καλός & ευτυχώς αλλάζει & η ώρα, άρα πιο πολύ ώρα στο δρόμο & πιο πολύ ώρα στην πίστα την άλλη βδομάδα.
Ετσι λοιπόν Κυριακή πρωί βόλτα - στρώσιμο, μεσημέρι gp, απόγευμα μπάλα & το βράδυ μάλλον θα το φάω το ξύλο & θα είναι & πολύ.:wave2:
Εγώ αυτή τη φορά θα ανέβω οδικώς αυτοκίνητο με τρέιλερ. Θα φύγω στις 4 το μεσημέρι και θα κοιμηθώ Σέρρες. :wave2: [/B]
Την ιδια ωρα περιπου θα ειμαι και εγω στο δρομο για Σερρες την Πεμπτη
και για υπνο στο Ελπιδα .:beer:
Μπορει να τα πουμε .
chducos1
29/03/2008, 08:14
αν και ο καιρος δειχει να ειναι αστατος Π/Σ δεν μασαμε τπτ:beer:
Digital-Photo
30/03/2008, 11:17
Geia sou bre Nikola,
kairo exoume na ta poume...
Mias kai eipa kairo, koitao me mia ayxanomeni anisixia
ta site tou kairou.
Ektos apo tis gnostes 15thimeres problepseis ton
weather.com kai accuweather.com, mpainei se aktina drasis
kai to meteo.gr. Kai oi treis den mas ta lene kala. Den thelo na
eimai o spasiklas tis pareas, alla eimaste se fasi 50/50.
Xero ti tha peis, ligo neraki tha katharisei ta lastixa...:smokin:
125526
Αρχικά δημιουργήθηκε από Digital-Photo
Geia sou bre Nikola,
kairo exoume na ta poume...
Mias kai eipa kairo, koitao mia mia ayxanomeni anisixia
ta site tou kairou.
Ektos apo tis gnostes 15thimeres problepseis ton
weather.com kai accuweather.com, mpainei se aktina drasis
kai to meteo.gr. Kai oi treis den mas ta lene kala. Den thelo na
eimai o spasiklas tis pareas, alla eimaste se fasi 50/50.
Xero ti tha peis, ligo neraki tha katharisei ta lastixa...:smokin:
Στελιο μην αγχωνεσαι ...... δεν εισαι ο μονος που το λεει αυτο !
Δυσκολα παιδια, κοινως θαυμα αν θα εχει καλο καιρο !
Αλλα και να μην βρεχει θα εχει 10c.
Εγω τριτη θα αποφασισω τι θα γινει. αν ολα καλα κλεινω εισιτηρια και τεταρτη απογευμα φορτω τα μηχανακια(εαν προλαβω να το ετοιμασω).
Στιγμες σαν το CSS Μαιου 2007 δεν θελω ευχαριστω, ποτιστηκα αρκετα, για πολλα χρονια!
Εγώ να πω ότι μόλις τώρα είδα από το meteo.gr & δίνει ασθενείς βροχές την Παρασκευή μετά τις 3 το μεσημέρι & την επομένη Σάββατο & Κυριακή καλός.
Πάντως έχω σπαστεί άσχημα.
Αύριο αλλάζω & λάδια μετά τα πρώτα 1000χλμ.Ναι τα έκανα, αλλά έχω απίστευτη κούραση.
ΥΓ Ελπίζω να φτιάξει ο καιρός
Εγώ να πω ότι μόλις τώρα είδα από το meteo.gr & δίνει ασθενείς βροχές την Παρασκευή μετά τις 3 το μεσημέρι & την επομένη Σάββατο & Κυριακή καλός.
Πάντως έχω σπαστεί άσχημα.
Αύριο αλλάζω & λάδια μετά τα πρώτα 1000χλμ.Ναι τα έκανα, αλλά έχω απίστευτη κούραση.
ΥΓ Ελπίζω να φτιάξει ο καιρός
Ελα ρε θηριο ! εκανες 1000 σε μια μερα ? που εφτασες Βολο ?
Εγω καφεδακι Σουνιο χαλαρα :D
http://a244.ac-images.myspacecdn.com/images01/23/l_94b088a9f7f177bb53afad745e353dc3.jpg
road spirit
31/03/2008, 10:17
o καιρός δεν μας τα λέει καλά ... :(
δεν με βλέπω να το αποφασίζω έτσι...
wunderground.com :
125712
road spirit
31/03/2008, 10:18
... intellicast.com
125713
road spirit
31/03/2008, 10:19
weatherchannel.com :
125714
road spirit
31/03/2008, 10:20
meteo.gr
125715
αστα να πάνε ... ότι θέλουν βάζουν....:rotflmao:
εδώ κοίτα
125717
παιδιά εδώ !!!
εάν δεν δω το δελτίο καιρού στην ΕΤ3 από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη δεν λέω τίποτα:bigcry:
ΕΤ3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙΡΟΣ
ΕΤ3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙΡΟΣ
14:20 ΚΑΙΡΟΣ
20:50 ΚΑΙΡΟΣ
00:20 ΚΑΙΡΟΣ
εάν είναι και τις δύο μέρες με συνεχή βροχή ακυρώνεται.
εάν είναι με καταιγίδα, που σημαίνει ότι σε μία με μιάμιση ώρα στεγνώνει εγώ παίζω.
εάν είναι καθαρός ο καιρός δεν το συζητάμε :sun:
προς το παρόν τον πίνουμε κανονικά και με καλαμάκι:rotflmao: :bigcry:
βλέπουμε και αύριο και μεθαύριο μπας και αλλάξει κάτι αλλιώς 1,2,3,4 Μαϊου :sun:
ακυROSSI .... ρπμ.....
παιδιά άντε και του χρόνου.
άκυρο για μένα, λόγω καιρού :bigcry:
προς το παρόν (και οχι μονο) τον πίνουμε κανονικά και με καλαμάκι:rotflmao: :bigcry:
Μας βλεπω ολους για bikenet :smilea:
ακυROSSI .... ρπμ.....
παιδιά άντε και του χρόνου.
άκυρο για μένα, λόγω καιρού :bigcry:
νικο η ΕΤ3 αυτα που ειπε ηταν αρκετα ενθαρυντικα....
Τωρα το accuweather λεει περιεργα πραγματα. Δηλαδη σποραδικες βροχες το Σαββατο.Κυριακη μια χαρα με 17βαθμους και Παρασκευη 15βαθμους. Μετεο δειχνει μεχρι Παρασκευη οπου λεει απλα συννεφια με 13βαθμους.
Γνωμη μου να δουμε και τι θα παιξει αυριο με τα σιτε και τι θα πει και η ΕΤ3....
road spirit
01/04/2008, 21:12
μπα, δε το βλέπω...
ακόμα και αν αύριο αλλάξουν οι προβλέψεις, δε προλαβαίνω τωρα πια να παω για λάστιχα...
δεν έχω παρει τηλ ουτε για μεταφορική ή να κλείσω ξενοδοχείο (περίμενα τον καιρό...)
οποτες άκυρο κ για μένα...
αντε να προγραμματίσουμε το επομενο 3μερο... (1η μάη) :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
νικο η ΕΤ3 αυτα που ειπε ηταν αρκετα ενθαρυντικα....
Τωρα το accuweather λεει περιεργα πραγματα. Δηλαδη σποραδικες βροχες το Σαββατο.Κυριακη μια χαρα με 17βαθμους και Παρασκευη 15βαθμους. Μετεο δειχνει μεχρι Παρασκευη οπου λεει απλα συννεφια με 13βαθμους.
Γνωμη μου να δουμε και τι θα παιξει αυριο με τα σιτε και τι θα πει και η ΕΤ3....
τι άλλο να περιμένω....αφού μήθηκε ο καιρός και στο δελτίο στην ΕΤ3 :(
ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ SITE :bawl:
126182
Da.Vintage
02/04/2008, 08:27
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
XAXA ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΕΕΕΕ!!!!:D :D :D :D
Άρα αναγκαστικά θα πάμε όλοι μαζί την επόμενη φορά!:D
pissaman
02/04/2008, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Θα σε φτιάξω εσένα.... που χόρευες το χορό της βροχής.
Γιωργακη θα σε γαμησω υπηρεσιακος.... :bigcry:
παιδιά το νού σας, θα έρθει και ο ταρίφας μαζί!!!
το νού σας στις αναστροφές.....:lol:
τώρα μόλις κατάλαβα τι παίχτηκε....
πίσω από το βρεγμένο μου το τζάμι
μετά από μερικών δευτερολέπτων
εστίασης ........απίστευτο....
126198
Εγω θα παω παντως,να παει να γαμηθει... :look: :look: