View Full Version : Z τρακαρισμένο και καμένο;
Στο τέρμα Δεκελείας και Αχαρνών πρωί πρωί ένα Ζ ακουμπησμένο στο ρείθρο του πεζοδρομίου καμένο τρακαρισμένο μαύρου χρώματος ...Σας λέει κάτι ;
Το γραφω και εδω οτι καποιος ψαχνει μαυρο Ζ κλεμμενο απο Γαλατσι. Τι να πεις....φοβαμαι οτι μιλαμε για το ιδιο Ζ
Νομίζω όχι .Αλλά ήταν σίγουρα μαύρο και τρακαρισμένο . Ακόμα εκεί θα είναι παρατημένο ,έχει και τρίγωνο αφήσει κάποιος .
Το είδα σήμερα το πρωί, μένω εκεί κοντά. Δεν σταμάτησα να βγάλω καμιά φωτό γιατί έβρεχε.
Αν θέλετε το απόγευμα να πάω να δω αν είχε πινακίδα. Αν και δεν νομίζω να είχε.... Πάντως είναι πλήρως κατεστραμένο, περισσότερο δεν γίνεται, το επόμενο στάδιο θα ήταν να ήταν εντελώς λιωμένο......
παιδια εχω μια φωτο του Ζ. Προσπαθω να την στειλω αλλα ειναι υψηλης αναλυσης και δεν μπορω.
Τα δυο τελευταια γραμματα απο τα τρεια,ειναι ΙΧ και τα δυο τελευταια ψηφια απο τα τρεια,ειναι 05.
Τα αλλα δεν μπορω να τα δω γιατι ειναι καμμενα.
Ελπιζω να βοηθησα οποιν ενδιαφερεται.
fantacid
09/02/2008, 00:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από vroum
παιδια εχω μια φωτο του Ζ. Προσπαθω να την στειλω αλλα ειναι υψηλης αναλυσης και δεν μπορω.
Τα δυο τελευταια γραμματα απο τα τρεια,ειναι ΙΧ και τα δυο τελευταια ψηφια απο τα τρεια,ειναι 05.
Τα αλλα δεν μπορω να τα δω γιατι ειναι καμμενα.
Ελπιζω να βοηθησα οποιν ενδιαφερεται.
με καποιο προγραμμα τυπου MS paint Καντην resize ή crop μεχρι να ειναι ιση ή μικροτερη απο 600x400 κ 100kb
Ειμαι ασχετος απο επεξργασιες και τετοια.Τεσπα ελπιζω να τα καταφερα.
119975
το παλικαρι που επεσε ειναι μια χαρα και το μηχανακι ειναι στο μαστωρα αν και οπως ειπες ο μαστωρας μονο τα σωθηκα του κινητηρα μπορουν να σωθουν.
εχουμε και αλλες φωτο στο φορουμ αλλα βαριεμαι να τις ανεβασω:D