PDA

View Full Version : Το θρεντ κλειδωνεται για ευνοητους λογους...

yianniszack
06/02/2008, 13:48
για ποιουσ λογουσ αν επιτρεπεται???

crs-k
06/02/2008, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
για ποιουσ λογουσ αν επιτρεπεται???

Για τον εξης εναν...

Απαγορευονται οι Πολιτικές συζητησεις εδω μεσα!!!

yianniszack
06/02/2008, 14:05
ΣΥΓΓΝΩΜΗ

the who
06/02/2008, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Για τον εξης εναν...

Εννοεις οτι μοτο και πολιτικη δεν πανε μαζι?:eek:

crs-k
06/02/2008, 14:14
ΣΥΓΓΝΩΜΗ

No prob... :wacko:

crs-k
06/02/2008, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εννοεις οτι μοτο και πολιτικη δεν πανε μαζι?:eek:

Δεν ειπα κατι τετοι νομιζω... :winka:

irinia
06/02/2008, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Για τον εξης εναν...

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ??:lol:

Γιατί εγώ θυμάμαι κάποιους μέχρι και προεκλογική εκστρατεία έκαναν
μέσα από το forum.
Μη γράφουμε ονόματα τώρα,αλλά αν θυμάσαι κάποιους υποψήφιους
που ανήγγειλαν ότι κατεβαίνουν στις εκλογές με ωραίους πολιτικούς λόγους ??

Τέλος πάντων ,ότι πεις Θεέ.

Έτσι για την ιστορία, έχω διαβάσει εδώ μέσα πολύ πιο σκληρές πολιτικές
συζητήσεις με πολύ πιο

ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
Ολόκληρα προπαγανδιστικά κατεβατά.

Προσωπικά το θεωρώ,

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

Ίσως λόγω του περιεχομένου της κουβέντας.

Δικό σας είναι το forum ,ότι θέλετε κάντε το.
Κι εμείς όμως αν δεν έχουμε άποψη, ΔΕ ΛΕΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ.

Να λέμε μόνο μαλακιούλες ??
Πάλι δε λέει.
Χαζοχαρούμενες κουβεντούλες ??
Ραντεβουδάκια για καφέ και βόλτα ??
Καλά είναι δε λέω.
Μέχρι και εκεί όμως σας είδα να σκοτώνεστε για το ΔΕΛΕΑΡ δίνοντας το καλό παράδειγμα.

ΕΚΕΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΑΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΕΤΣΙ ??

Συμπέρασμα, δεν απαγορεύονται ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Μάλλον το forum βγαίνει χαμένο από αυτή την ιστορία, αν κατάλαβες καλά.
Γιατι όταν κάποιου που του δίνεις βήμα να μιλήσει,του λες με τόσο ασχημο και άδικο
τρόπο, ΚΟΦΤΟ ,
τότε τον διώχνεις.

Σε παρακαλώ . μη μου δώσεις αυτή την κλισέ απάντηση , ΑΜΑ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΦΙΛΕ,
είναι σίγουρο ότι δε μου αρέσει.
Άστο να το διαβάσει κανένας άνθρωπος, μη το σβήσεις, να δούμε και τις απόψεις
των άλλων.

Που ξέρεις ίσως μας κάνει καλό και τους δύο.

:wave2:

Cpt. Haddock
06/02/2008, 16:07
Άντε παλι τα ίδια.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

sniper
06/02/2008, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:a9:

irinia
06/02/2008, 16:11

Με κάλυψες απόλυτα.

Thank you Sir.

mats8282
06/02/2008, 16:12
Μιλαει κανενας για πολιτικα σε αυτο το φορουμ :confused:

:D

irinia
06/02/2008, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Μιλαει κανενας για πολιτικα σε αυτο το φορουμ :confused:

:D

Ρε δεν πάμε να πλακωθούμε στα αθλητικά για την ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ με την ησυχία μας ??
Να σου διδάξω και τίποτε ??

mpou
06/02/2008, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ??:lol:

Γιατί εγώ θυμάμαι κάποιους μέχρι και προεκλογική εκστρατεία έκαναν
μέσα από το forum.
Μη γράφουμε ονόματα τώρα,αλλά αν θυμάσαι κάποιους υποψήφιους
που ανήγγειλαν ότι κατεβαίνουν στις εκλογές με ωραίους πολιτικούς λόγους ??

Εγω δεν θυμαμαι, λογω του μικρου βιου σε αυτο το forum.

Τέλος πάντων ,ότι πεις Θεέ.

Κυριε θεε παρακαλω

Μάλλον το forum βγαίνει χαμένο από αυτή την ιστορία, αν κατάλαβες καλά.
Γιατι όταν κάποιου που του δίνεις βήμα να μιλήσει,του λες με τόσο ασχημο και άδικο
τρόπο, ΚΟΦΤΟ ,
τότε τον διώχνεις.

Το αντιθετο φιλε μου. Λογω μη πολιτικων συζητησεων, εγω μενω στο forum.

byron
06/02/2008, 16:34
Με κάλυψες απόλυτα.

Thank you Sir.

Το θέμα δεν κλειδώθηκε διότι έπρεπε να λογοκριθεί, ή να στερήσει τον λόγο από κανένα.
Κλειδώθηκε για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα έπαιρνε φωτιά. Όταν συζητάνε δύο-τρείς δεκατρείς άνθρωποι που ανήκουν σε τόσο διαφορετικά στρατόπεδα, η «πολιτισμένη» συζήτηση θα καταλήξει στο είδος της κουβεντούλας που κάνουν και στον δρόμο. Εστω και διαδικτυακά.

Αν νομίζεις ότι αποτελεί κατάχρηση εξουσίας το κλείδωμα της κουβέντας, γιατί να μην θεωρήσω και εγώ ή οποισδήποτε τις συζητήσεις του είδους

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ντροπή σε όλους όσους ΔΕΝ είμασταν στην αντισυγκέντρωση απέναντι στα φασιστικά σκουπίδια, τους αλήτες της χρυσής αυγής και τους ένστολους συνεργάτες τους
και αν ειμασταν χιλιαδες ουτε επεισοδια θα υπηρχαν

και

ντροπη σε ολουσ δεν εισασταν στην προγραματισμενη εκδηλωση τησ χρυσησ αυγησ που ηθελαν να τιμησουν τουσ ηρωεσ των ιμιων οταν οι τραμπουκοι αριστριστεσ με τουσ ανρχικουσ συνεργατεσ τουσ θελησαν να καταλαβουν τον χωρο που ειχαν επιλεξει για την εκδηλωση αυτη

κατάχρηση του χώρου ενός φόρουμ μοτοσυκλετας, από άσχετες συζητήσεις που μυρίζουν μπαρούτι από μακριά. Μη μου πεις δλδ ότι το πιθανόν μέλλον του thread θα ήταν να δώσουν τα χέρια οι διαφωνούντες.

Για τα υπόλοιπα σχόλια που κάνεις περί πολιτικών συζητήσεων και μανιφέστων, αν θες δώσε ένα παράδειγμα.

Αααα και κατι άλλο. Το θέμα δεν έχει εξαφανιστεί. Εκεί είναι και όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει και να κρίνει.

irinia
06/02/2008, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το θέμα δεν κλειδώθηκε διότι έπρεπε να λογοκριθεί, ή να στερήσει τον λόγο από κανένα.
Κλειδώθηκε για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα έπαιρνε φωτιά. Όταν συζητάνε δύο-τρείς δεκατρείς άνθρωποι που ανήκουν σε τόσο διαφορετικά στρατόπεδα, η «πολιτισμένη» συζήτηση θα καταλήξει στο είδος της κουβεντούλας που κάνουν και στον δρόμο. Εστω και διαδικτυακά.

Αν νομίζεις ότι αποτελεί κατάχρηση εξουσίας το κλείδωμα της κουβέντας, γιατί να μην θεωρήσω και εγώ ή οποισδήποτε τις συζητήσεις του είδους

και

κατάχρηση του χώρου ενός φόρουμ μοτοσυκλετας, από άσχετες συζητήσεις που μυρίζουν μπαρούτι από μακριά. Μη μου πεις δλδ ότι το πιθανόν μέλλον του thread θα ήταν να δώσουν τα χέρια οι διαφωνούντες.

Για τα υπόλοιπα σχόλια που κάνεις περί πολιτικών συζητήσεων και μανιφέστων, αν θες δώσε ένα παράδειγμα.

Αααα και κατι άλλο. Το θέμα δεν έχει εξαφανιστεί. Εκεί είναι και όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει και να κρίνει.

Εσύ δεν έχεις διαβάσει κάποιον φίλο να μας λέει ότι κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος ??
Με το ζητώ την ψήφον σας ??
Σε κάποιον Δήμο της Αθήνας ??

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, δεν θα γράψω το όνομα του όμως.

Δεν διάβασες κάποιον άλλο φίλο που μάλωνε και αντάλλαξε ατελείωτα μπινελίκια
με κάποιον με ολλανδικό παρατσούκλι,
γράφοντας όλόκληρα μανιφέστα για ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ??
Ατελείωτες συζητήσεις, σελίδες ολόκληρες.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ??

Όχι ρε φίλε τέτοια υποκρισία.
ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Όσο για το τι θα έπαιρνε φωτιά, το τι θα καιγόταν,και το τι θα απόμενε όρθιο,
με το αν και με το θα ,
ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.
Αν ήταν έτσι που τα λες ποτέ καμμιά κουβέντα δε θα άρχιζε με το φόβο μη δε τελειώσει.

Αν λοιπόν αυτό θεωρείται απλά ένα forum που αναφέρεται μόνο σε μηχανές και
τίποτε άλλο ,
ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.
Εγώ βλέπω ένα forum που ασχολείται με τις μηχανές αλλά και πολλά θέματα
γενικού περιεχομένου,
ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.
Και με θέματα που αφορούν τη μοτο ,αλλά και με θέματα που αφορούν τη ζωή μας,
την οικονομία,την κοινωνία ,τις ρεμούλες,την πολιτική μέσα από το ποδόσφαιρο κ.λ.π.

Κατανοώ την προσπάθεια σου, αλλά

ΔΙΑΦΩΝΩ.

irinia
06/02/2008, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Εγω δεν θυμαμαι, λογω του μικρου βιου σε αυτο το forum.

Κυριε θεε παρακαλω

Το αντιθετο φιλε μου. Λογω μη πολιτικων συζητησεων, εγω μενω στο forum.

ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΨΑΧΝΕΙ.

Να περνάς καλά, αλλά εδώ μέσα γίνονται άπειρες πολιτικές συζητήσεις.
Τώρα το τι βλέπεις εσύ, είναι δικό σου θέμα.

Φιλάκια.

vestromas
06/02/2008, 17:55
Η αποψη μου ειναι οτι ορθως εκλεισε και οτι η διαχειρηση γενικως ειναι αψογη και κραταει το φορουμ σε σωστες ισοροπιες. ΥΓ. Τον λογαριασμο για την πληρωμη μου τον ξερετε ελπιζω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mats8282
06/02/2008, 17:59
<<ντροπη σε ολουσ δεν εισασταν στην προγραματισμενη εκδηλωση τησ χρυσησ αυγησ που ηθελαν να τιμησουν τουσ ηρωεσ των ιμιων οταν οι τραμπουκοι αριστριστεσ με τουσ ανρχικουσ συνεργατεσ τουσ θελησαν να καταλαβουν τον χωρο που ειχαν επιλεξει για την εκδηλωση αυτη>>

:eyepop:

KaTaNaS
06/02/2008, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
ΥΓ. Τον λογαριασμο για την πληρωμη μου τον ξερετε ελπιζω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ενα ΚΤΜ στον Κυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol:

Operater
06/02/2008, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ενα ΚΤΜ στον Κυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :lol:

Στο χέρι ή να το τυλίξωμεν? :wacko:

Julius
06/02/2008, 18:05
exoune ginei syzitiseis diafores sto parelthon poy den armozoun se motosykletistika forum, ayto prospathoume siga siga na kopsoume etsi oste pera apo kapoies genikes kai genikologies ola ta ypoloipa na exoun kathara motosykletistiko xaraktira

irinia
06/02/2008, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
exoune ginei syzitiseis diafores sto parelthon poy den armozoun se motosykletistika forum, ayto prospathoume siga siga na kopsoume etsi oste pera apo kapoies genikes kai genikologies ola ta ypoloipa na exoun kathara motosykletistiko xaraktira

Αυτό φίλε μου το κατανοώ,απλά δε χρειάζεται να μας το απαγορεύσετε παρά απλά
να μας το,
ΖΗΤΗΣΕΤΕ.

Ποτέ δε θα έμπαινα στη διαδικασία μιας πολιτικής κουβέντας αν κάποιος από σας
με ενημέρωνε όμορφα πως άλλη είναι η μορφή αυτού του forum.

Τι πιο απλό για μένα να πάω να πω αλλού τον πόνο μου,χωρίς να χαλιέμαι κιόλας
μαζί σας.

Πολιτική πράξη όμως είναι τα πάντα.
Υπόσχομαι από εδώ και μπρός, όσο μπορώ να το αποφεύγω.

Webmaster
06/02/2008, 18:23
Αυτό φίλε μου το κατανοώ,απλά δε χρειάζεται να μας το απαγορεύσετε παρά απλά
να νας το,
ΖΗΤΗΣΕΤΕ.

Ποτέ δε θα έμπαινα στη διαδικασία μιας πολιτικής κουβέντας αν κάποιος από σας
με ενημέρωνε όμορφα πως άλλη είναι η μορφή αυτού του forum.

Τι πιο απλό για μένα να πάω να πω αλλού τον πόνο μου,χωρίς να χαλιέμαι κιόλας
μαζί σας.

Πολιτική πράξη όμως είναι τα πάντα.
Υπόσχομαι από εδώ και μπρός, όσο μπορώ να το αποφεύγω.

me syxoreis pou sou apantao os "webmaster" alla kano synxronos douelia....

exei Zitithei kai Syzitithei arketes fores man, pleon h apofasi pros olous emas toy mod einai siga siga na katharisoume to forum apo tis diaspartes asxetes syzitiseis.....

auto tha oloklirothei vevaia otan pesei epano to neo software.. os tote apla prospathoume na mazepsoume kapoia pragmata OSO ginete kalyera.

jasondakar
06/02/2008, 18:24
παντος οτι και να γινει πολιτικα ξε πολιτικα μην βαλετε φωτογραφια του Μητσοτακι θα κρεμασει ο server :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vestromas
06/02/2008, 18:26
Ναι ρε καλα κανατε και το κλειδωσατε! Αλλο να τσακωνεσε στο χαβαλε για μηχανακια, και αλλο για πολιτικα. Αλλοι εχουν χασει συγγενοις, αλλοι φυλακιστηκαν, αλλοι ειναι φτωχοι, αλλοι πλουσιοι, αλλοι τραμπουκοι, αλλοι ρουφιανοι, δεν βγαινει ακρες μ αυτες τις συζητησεις. Οταν βλεπετε τα πραγματα να ξεφευγουν καλα κανετε και μας συμαζευετε. Αν μας αφησετε ετσι ασηδοτους με την τρελα που κουβαλαει ο καθενας μας, θα χαθει η μπαλα εδω μεσα. ΥΓ. Το κτμακι θα το προτιμουσα διχρονο. Τι λετε για το καινουριο το 300αρακι; Τα αλλα ξερετε οτι δεν τα πολυεμπιστευομε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Julius
06/02/2008, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ναι ρε καλα κανατε και το κλειδωσατε! Αλλο να τσακωνεσε στο χαβαλε για μηχανακια, και αλλο για πολιτικα. Αλλοι εχουν χασει συγγενοις, αλλοι φυλακιστηκαν, αλλοι ειναι φτωχοι, αλλοι πλουσιοι, αλλοι τραμπουκοι, αλλοι ρουφιανοι, δεν βγαινει ακρες μ αυτες τις συζητησεις. Οταν βλεπετε τα πραγματα να ξεφευγουν καλα κανετε και μας συμαζευετε. Αν μας αφησετε ετσι ασηδοτους με την τρελα που κουβαλαει ο καθενας μας, θα χαθει η μπαλα εδω μεσα. ΥΓ. Το κτμακι θα το προτιμουσα διχρονο. Τι λετε για το καινουριο το 300αρακι; Τα αλλα ξερετε οτι δεν τα πολυεμπιστευομε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

asta, exoune teleiosei ta 300'08 sthn KTM Hellas lemeeeeeeee

apisteyto alla alithino

kai ego gia auto psinome

mpou
06/02/2008, 19:00
ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΨΑΧΝΕΙ.

Να περνάς καλά, αλλά εδώ μέσα γίνονται άπειρες πολιτικές συζητήσεις.
Τώρα το τι βλέπεις εσύ, είναι δικό σου θέμα.

Φιλάκια.

Θα με μπεις σε ποια sections του foroum μπαινεις να σε πω σε ποια μπαινω εγω (political-free)?

Ματς μουτς

irinia
06/02/2008, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Θα με μπεις σε ποια sections του foroum μπαινεις να σε πω σε ποια μπαινω εγω (political-free)?

Ματς μουτς

Καλά δε διαβάζεις Τζήμα ??

Χάνεις.

Τέρμα τα πολιτικά,κλείσαμε.

mats8282
06/02/2008, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Webmaster
[B]exoune ginei syzitiseis diafores sto parelthon poy den armozoun se motosykletistika forum, ayto prospathoume siga siga na kopsoume etsi oste pera apo kapoies genikes kai genikologies ola ta ypoloipa na exoun kathara motosykletistiko xaraktiraB]

Θα καταργηθουν δηλαδη και τα ανεκδοτα-χιουμορ,τα αθλητικα και αλλα <<γενικου>> περιεχομενου ή θα περιοριστει στα πολιτικα η εκκαθαριση :confused:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
07/02/2008, 03:09
ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!!!

ΑΝΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΥ ΡΕ:smokin:

Akatanomastos
07/02/2008, 08:37
, ayto prospathoume siga siga na kopsoume etsi oste pera apo kapoies genikes kai genikologies ola ta ypoloipa na exoun kathara motosykletistiko xaraktira

sigoura prepei na iparxei motosikletistikos xaraktiras, aloimono!

alla pera apo tis genikologies nomizo einai lathos na koveis politikes kouventes.
einai kalo na xoume mesa sto forum kai skeptomena atoma kai oxi mono provata pou asxolounte mono me to aftermarket pou tha valoun.
den ksero, i en logo kouventa an parektrapike poli to kalos kopike, alla theoro pos na iparxei mia taktiki na kopoun oi politikes sizitiseis einai lathos
i

Julius
07/02/2008, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
sigoura prepei na iparxei motosikletistikos xaraktiras, aloimono!

alla pera apo tis genikologies nomizo einai lathos na koveis politikes kouventes.
einai kalo na xoume mesa sto forum kai skeptomena atoma kai oxi mono provata pou asxolounte mono me to aftermarket pou tha valoun.
den ksero, i en logo kouventa an parektrapike poli to kalos kopike, alla theoro pos na iparxei mia taktiki na kopoun oi politikes sizitiseis einai lathos
i

exeis dikio alla distixos den einai etsi ta pragmata (!!! ti eipa pali leme!!)

Ean eimastan mia parea apo 10 atoma se mia kafeteria ISOS na atafername na kanoume mia politiki syzitisi

ALLA mia kai oi politikoi toys perisoterous apo emas mas exoun kanei opadous kai edo vriskomaste krimenoi piso apo tis othones mas kai anonimoi, einai dedomeno oti kathe politiki sizitisi tha kataliksei se eironies vrisidia kai psifiaka maliotravigmata (opos exei ginei pampoles fores)

sto idio mikos kimatos pezoun kai ta podosferika themata alla fasesta se poio light katastaseis

tespa auto pou prospathoume na kanoume einai oxi na kopsoume oti einai pera apo ton motosykletismo (auto den to kaname pote alloste) alla na periorisoume stis genikes, houmor, anekdota tis POLY asxetes suzitiseis etsi oste o episkeptis toy forum na mporei na parei sosth pliroforia eykola kai na mhn xriazete na psaksei metaksi dedadon selidon skoupidion gia na parei pliroforia.

Gandalf dr685sm
07/02/2008, 10:13
julius...

το γνωρίζετε φαντάζομαι οτι περνώντας σε τέτοιο "φιλτράρισμα" αρκετοί θα αποχωρήσουν (πολύ περισσότεροι απο οτι φαντάζεστε!) μιας και το αμιγώς μοτοσυκλετιστικό "κουράζει"! Απόδειξη τα τόσα και τόσα διάσπαρτα forums που αριθμούν ελάχιστα πλέον μέλη.

Οι προβληματισμοί επί παντός επιστητού, οι διαμάχες για το αν έξυσε την μύτη του κάποιος στραβά ή οχι... είναι και εκείνα που έχουν δώσει μεγάλο εύρος και χρήση στο forum. Αν ειδικά δε, δείς και τις αθλητικές διαμάχες που εν τέλει έχουν μαζευτεί και σε ενα thread για να μην ενοχλούν , με θέαση που ξεπερνάει το οποιοδήποτε thread έχει δημιουργηθεί, είναι ικανό να δώσει μια εικόνα όσον αφορά τα ενδιαφέροντα.

Καλώς λοιπόν να κοπεί το spaming και η στοιχομυθία (που για μένα είναι πιο εκνευριστικό απο το άσχετο θέμα!) αλλά ο βαθμός φιλτραρίσματος που θα επιβληθεί , μπορεί να κρύβει πολύ μεγάλες παγίδες, όσον αφορά την προσέλευση κόσμου αλλά και το πόσο είναι χώρος για να ξεφεύγει κάποιος.

Γιατί καλές οι μοτοσυκλέτες και το τι σχετίζεται με αυτές... αλλά στην τελική δεν είναι οι μηχανές που μας ορίζουν αλλά η προσωπικότητα του καθενός που σε κάποιους υγιείς ανθρώπους , δεν είναι όλος ο κόσμος τους.

Δική μου γνώμη αυτή, μιας και στο ΜΟΤΟ πλέον μαζί με το Μοτοκαφενείο , περνάω αρκετό απο τον διαδικτυακό μου χρόνο. Ας ληφθεί σαν μια γνώμη ενός παλαιού επισκέπτη στον χώρο.

Gandalf

mats8282
07/02/2008, 10:19
Ισως η δημιουργια ξεχωριστης κατηγοριας για τα πολιτικα να ηταν η πιο απλη λυση...Εκτος και αν ειναι πιο περιπλοκο απο οτι το καταλαβαινω εγω να δημιουργηθει...

Moto Forum > Συζητησεις > Πολιτικη Συζητηση/Πολιτικος Λογος/Πολιτικη Επικαιροτητα

ΥΓ Το εβαλα στις προτασεις-σχολια

byron
07/02/2008, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
julius...

το γνωρίζετε φαντάζομαι οτι περνώντας σε τέτοιο "φιλτράρισμα" αρκετοί θα αποχωρήσουν (πολύ περισσότεροι απο οτι φαντάζεστε!) μιας και το αμιγώς μοτοσυκλετιστικό "κουράζει"! Απόδειξη τα τόσα και τόσα διάσπαρτα forums που αριθμούν ελάχιστα πλέον μέλη.

Οι προβληματισμοί επί παντός επιστητού, οι διαμάχες για το αν έξυσε την μύτη του κάποιος στραβά ή οχι... είναι και εκείνα που έχουν δώσει μεγάλο εύρος και χρήση στο forum. Αν ειδικά δε, δείς και τις αθλητικές διαμάχες που εν τέλει έχουν μαζευτεί και σε ενα thread για να μην ενοχλούν , με θέαση που ξεπερνάει το οποιοδήποτε thread έχει δημιουργηθεί, είναι ικανό να δώσει μια εικόνα όσον αφορά τα ενδιαφέροντα.

Καλώς λοιπόν να κοπεί το spaming και η στοιχομυθία (που για μένα είναι πιο εκνευριστικό απο το άσχετο θέμα!) αλλά ο βαθμός φιλτραρίσματος που θα επιβληθεί , μπορεί να κρύβει πολύ μεγάλες παγίδες, όσον αφορά την προσέλευση κόσμου αλλά και το πόσο είναι χώρος για να ξεφεύγει κάποιος.

Γιατί καλές οι μοτοσυκλέτες και το τι σχετίζεται με αυτές... αλλά στην τελική δεν είναι οι μηχανές που μας ορίζουν αλλά η προσωπικότητα του καθενός που σε κάποιους υγιείς ανθρώπους , δεν είναι όλος ο κόσμος τους.

Δική μου γνώμη αυτή, μιας και στο ΜΟΤΟ πλέον μαζί με το Μοτοκαφενείο , περνάω αρκετό απο τον διαδικτυακό μου χρόνο. Ας ληφθεί σαν μια γνώμη ενός παλαιού επισκέπτη στον χώρο.

Gandalf

Αυτό που αναφέρεις μάγε δεν είναι παράλογο.
Ετσι κι αλλιως οι πολιτικές συζητήσεις σε λογικά επίπεδα γίνονται και δεν έχουν κοπεί εκτός αν παρεκτραπούν. Ο προβληματισμός για τα πολιτικά-κοινωνικά-ιστορικά κλπ θέματα μπορεί να βρεί χώρο (και βρίσκει), αλλα σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί το moto να γίνει αρένα μονομάχων.
Μην ξεχνάς ότι έχουν κοπεί πολλές συζητήσεις στο παρελθόν για διάφορα πολικο-οικονομικα-κοινωνικά θέματα, αφού πρώτα είχαν σκυλοβριστεί οι συμμετέχοντες ενω και κάποια μέλη μετά απ΄αυτό αποχώρησαν, είτε γιατί θεώρησαν ότι λογοκρίνονται, είτε γιατί αντιλαμβάνονται το moto ως χώρο που δικαιωματικά τους ανήκει (κατι που δεν συμβαίνει).

Μακάρι να μπορούσε υπάρξει κάποιο μαγικό φίλτρο προκειμένου οι συζητήσεις αυτές να γίνονται με σκοπό να προβληματίσουν/αφυπνίσουν/παρακινήσουν για μεγαλύτερη συμμετοχή στα καθημερινά προβλήματα τα υπόλοιπα μέλη, απ΄την άλλη δεν χρειάζεται να έχει κάποιος κληρονομικό χάρισμα για να καταλάβει που θα καταλήξει η συζήτηση μεταξύ ενός αντιεξουσιαστή και ενός εθνικιστή.

Julius
07/02/2008, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
julius...

Gandalf

Aleksi mallon den diavases thn telaytaia paragrafo poy egrapsa prin......

"tespa auto pou prospathoume na kanoume einai oxi na kopsoume oti einai pera apo ton motosykletismo (auto den to kaname pote alloste) alla na periorisoume stis genikes, houmor, anekdota tis POLY asxetes suzitiseis etsi oste o episkeptis toy forum na mporei na parei sosth pliroforia eykola kai na mhn xriazete na psaksei metaksi dedadon selidon skoupidion gia na parei pliroforia"

episeis na sou dieykriniso oti se kathe periptosh den eimase magazi opou prospathei ma mazepsei pelates re man, alla motosykletistiko forum kai synxronos eleythero vima gia ta melh kai SAFESTATA otan mpenoume mesa edo theloume KAI na enimeronomaste KAI na psixagogoumaste.

Auto eitane panta etsi kai panta etsi tha minei to moto.gr

Julius
07/02/2008, 10:46
Μακάρι να μπορούσε υπάρξει κάποιο μαγικό φίλτρο προκειμένου οι συζητήσεις αυτές να γίνονται με σκοπό να προβληματίσουν/αφυπνίσουν/παρακινήσουν για μεγαλύτερη συμμετοχή στα καθημερινά προβλήματα τα υπόλοιπα μέλη, απ΄την άλλη δεν χρειάζεται να έχει κάποιος κληρονομικό χάρισμα για να καταλάβει που θα καταλήξει η συζήτηση μεταξύ ενός αντιεξουσιαστή και ενός εθνικιστή.

Ti antieksousiasti kai ethnikisti re man, edo kaname diamaxi me 30 selides kai vrisidia to post poy eixa valei me to video gia thn sfagi ton delfinion sthn iaponia leme!!!!! :a018: :rotflmao:

byron
07/02/2008, 10:53
Ti antieksousiasti kai ethnikisti re man, edo kaname diamaxi me 30 selides kai vrisidia to post poy eixa valei me to video gia thn sfagi ton delfinion sthn iaponia leme!!!!! :a018: :rotflmao:

Εχεις ξεχάσει το χαμό που έγινε με αφορμη την αγγελία του ½ λίτρου λαδιού και 2 λαμπών φλάς;;

iosif
07/02/2008, 10:55
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

αλλα αν θελετε κανω ξεματιασμα απο τηλεφωνο
090......

Gandalf dr685sm
07/02/2008, 10:59
παιδιά με παρεξηγήσατε...

Επίτηδες δεν χρησιμοποιήσα την λέξη "κόψιμο" μιας και γνωρίζω πως υπάρχει ικανό κριτήριο, ώς προς το τι ενδιαφέρει και τι όχι. Όπως και το τι είναι εκείνο που προκαλεί , εξυβρίζει, ερεθίζει σε άσχετο σημείο και δεν έχει θέση στο forum... ΣΕ ΟΠΟΙΟ forum, ΟΠΟΙΟΥ ενδιαφέροντος.

Χρησιμοποίησα την λέξη φιλτράρισμα επίτηδες λοιπόν μιας και αυτό πρόκειται να γίνει απο όσο κατάλαβα.

Julius , το θέμα με τα δελφίνια δεν το διάβασα, αλλά γνωρίζω ΄περί τίνος πρόκειται. Έχει πολιτισμικές άκρες, αλλά δεν ξέρω τι έγινε και κατέληξε σε 30 σελίδες (!!!!) οπότε δεν μπορώ να κρίνω.

Παρόλα αυτά..... σου λέω και πάλι φίλε.... το "μοτοσυκλετιστικό forum" κρύβει μεγάλες παγίδες! Αρκετές ιστοσελίδες έχουν μπερδέψει το θέμα και θεωρούν οτι η μοτοσυκλέτα και το τι σχετίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με αυτήν , είναι ικανά να κρατήσουν τον χώρο τους.

Λοιπόν δεν είναι αν έχεις μια μέση νοημοσύνη. Ενα αντικείμενο είναι που ναι μεν δίνει ευχαρίστηση, αλλά δεν είναι ο κόσμος όλος. Απέκλεισαν λοιπόν τους ανθρώπους και άφησαν τους αναβάτες μόνο! Η κατάληξη τους είναι να είναι "νεκρά σημεία" τώρα!

Μπορεί να μην είναι μαγαζί για να πουλήσει λοιπόν φίλε, αλλά όπως θα θυμάσαι και γνωρίζεις... κάθε χώρος ηλεκτρονικός, δημιουργείται και ανυψώνεται απο τους χρήστες του... οχι απο το περιβάλλον του.

Με τα παραπάνω δεν θέλω να επιβάλω την γνώμη μου , μιας και όπως είπα εγώ επισκέπτης είμαι. Αλλά είναι κρίμα ρε φίλε, να περάσει το μέρος εδώ σε ενα σημείο που πραγματικά θα μαραζώσει.

Αν θες ακόμα μεγαλύτερο παράδειγμα... πάρε και τα περιοδικά μοτοσυκλέτας...

Ψυχρά ...με νούμερα και συγκρίσεις... έχασαν το ανθρώπινο στοιχείο τους και δεν δίνει δεκάρα κανείς για αυτά.

Οπότε αυτό που λέω είναι πως.... καλό και άγιο το φιλτράρισμα και σίγουρα θα βοηθήσει... αλλά με μέτρο παιδιά και με κριτήριο οτι είναι forum για ανθρώπους που καβαλάνε μηχανές... και οχι μόνο για μηχανές και αναβάτες.

Ευχαριστώ όπως πάντα τόσο για το βήμα , όσο και για τις απαντήσεις και τον χρόνο που ξοδέψατε για αυτές.

Gandalf

yianniszack
07/02/2008, 11:21
εγω πιστευω οτι μπορουμε να συζηταμε τα παντα αλλα με κοσμιο τροπο...ασ προσεχουν καποιοι τισ εκφρασεισ τουσ οταν χαρακτηριζουν συναδελφουσ μοτοσυκλετιστεσ,η ακομα κ τα πιστευω των συναδελφων τουσ,ειτε για πολιτικα μιλαμε,ειτε για ποδοσφαιρικα,ειτε για μοτοσικλετεσ...σε καθε περιπτωση καποιοσ με τον τροπο που γραφει,απαντα μπορει να θιξει τον συναδελφοτου,συμφορουμιτη κ οχι μονο για πολιτικα..καλο ειναι να απανταμε σεβομενοι τον αλλον,κ οχι ειρονευονταστον τον ιδιο η τισ αποψεισ του,εστω κ αν διαφωνουμε με αυτα..

να φερω κ μοτοσικλεστικο παραδειγμα για να μην παρεξηγουμε.....(οπου εγινε κ ψιλοχαμοσ)

ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ...

mats8282
07/02/2008, 11:34
σε καθε περιπτωση καποιοσ με τον τροπο που γραφει,απαντα μπορει να θιξει τον συναδελφοτου,συμφορουμιτη κ οχι μονο για πολιτικα..καλο ειναι να απανταμε σεβομενοι τον αλλον,κ οχι ειρονευονταστον τον ιδιο η τισ αποψεισ του,εστω κ αν διαφωνουμε με αυτα..

Γιατι να μην ειρωνευτουμε????Θα κοψει η σουπα(ειρωνια)???Αν δεν σεβομαι για οποιονδηποτε λογο την οποια αποψη του αλλου ή αυτος την δικη μου καλα θα κανουμε και θα ειρωνευτουμε,θα υπαρξει διαξιφισμος κτλ....Σιγουρα μεσα σε καποια πλαισια λειτουργιας του φορουμ,της παρεας,της κοινωνιας κτλ κτλ αλλα ο σεβασμος στην αποψη του αλλου δεν ειναι δεδωμενος....Ουτε πρεπει να ειναι.

Cpt. Haddock
07/02/2008, 11:36
αλλα ο σεβασμος στην αποψη του αλλου δεν ειναι δεδωμενος....Ουτε πρεπει να ειναι.

ο σεβασμός στην άποψη του άλλου ΔΕΝ ειναι δεδομένος;

για ξαναρίχτα μάστορα.....

byron
07/02/2008, 11:39

Εξαρτάται ρε καπταιν τι άποψη εκφράζει ο άλλος. Και οι παιδεραστές άποψη εκφράζουν, και οι μάρτυρες του Ιαχωβά άποψη έχουν, και οι νεοναζί επίσης.

Τις σέβεσαι όλες αυτές;

mats8282
07/02/2008, 11:40
Δεν πιστευω οτι ειναι δεδωμενος....

Εξαρταται γιατι μιλαμε και την αποψη του αλλου.

Για παραδειγμα,ακραιο αλλα για αποσαφηνιση των λεγομενων μου:

Μιλας μεσω internet με εναν που ψηφιζει το κομμα των παιδοφιλων στην Ολλανδια(?)

Θα σεβαστεις την αποψη του?Ειναι δεδωμενος ο σεβασμος σου?

Στην καλυτερη θα ειρωνευτεις.....

Δημοκρατια εχουμε και ο καθενας μπορει να πει την αποψη του αλλα δεν σημαινει οτι ειναι σωστη ουτε οτι χριζει σεβασμου.

Και σιγα τι ειναι η ειρωνια....Οπως ειπα και πριν

<<Σιγουρα μεσα σε καποια πλαισια λειτουργιας του φορουμ,της παρεας,της κοινωνιας κτλ κτλ>>

Cpt. Haddock
07/02/2008, 11:44
Τις σέβεσαι όλες αυτές;

ΝΑΙ!

Αλλά τις αντικρούω, όποτε διαφωνώ...

Για προσέξτε λίγο σε τι ατραπούς διολισθαίνουμε....

mats8282
07/02/2008, 12:05
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,την παρανομία ως ελευθερία,την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία..»

Σεβασμος εκει που χρειαζεται οχι στα παντα.Μεσα στα πλαισια μιας δημοκρατιας που αφου πιασαμε το παραδειγμα των παιδοφιλων ας το αναλυσουμε.

Παιδοφιλια=παρανομη πραξη,ηθικα καταδικαστεα και απεχθης.

Οποτε ο παιδοφιλος καταχραζεται το δικαιωμα που του δωσανε στην ελευθερια του λογου μεσα στα πλαισια μιας δημοκρατιας και δεν τον τιμωρουν.

Το ιδιο δικαιωμα του δινει και οποιος συνδιαλεγεται μαζι του με βαση το σκεπτικο σου.

Δεν ειναι ολες οι αποψεις σεβαστες.Σεβαστοι ειναι καποιοι κανονες λειτουργιας ειτε ειναι φορουμ ειτε κοινωνια.Και παλι οχι απο ολους.Ειτε ως ατομα ειτε ως οργανωσεις.

Η Χρυση Αυγη για παραδειγμα ειναι μια οργανωση η οποια παραβιαζει δημοκρατικους νομους με το να δημοσιευει ρατσιστικα κυρηγματα και να επιτιθεται σε ατομα ή κοινωνικες ομαδες,τα οποια βαση ΝΟΜΩΝ απαγορευεται.

Το δικαιωμα να μιλαει καποιος δεν ειναι δικαιωμα να λεει ο,τι θελει.Υπαρχουν κανονες λειτουργιας μιας δημοκρατιας.Το ατομο ή μια μικρη ομαδα δεν ειναι πανω απο την πλειοψηφια που αντιτιθεται.Ουτε ειναι υποχρεωμενη μια κοινωνια να σεβεται παρομοιες αποψεις με το προσχημα της ελευθεριας του λογου η οποια στρεφεται κατα της ελευθεριας,και οχι μονο,των υπολοιπων.

iosif
07/02/2008, 12:06
ΜΑΛΙΣΤΑ

Πιστευω ακραδαντα ότι οι ξανθοί είναι κατωτεροι γενετικα απο τους καστανούς, οι γεννημένοι και μεγαλωμένοι στην δράμα είναι υπανάπτυκτοι και δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην ελλάδα, ότι οι στερεοελλαδίτες έχουν μονο σούβλα να επειδείξουν και ανώτερη φυλή είναι οι ιθαγενείς του περού. επίσης πιστεύω ότι όσοι προτιμούν στο σεξ την στάση πισω πρέπει να αναμορφώνονται σε στρατόπεδα και όσοι έχουν ελιές στην π[λάτη πρέπει να καίγονται και να φτιάχνουμε σαπούνι με τη στάχτη τους.

επίσης ο περιούσιος λαός των περουβιανών έχει προέλθει από τον πλανήτη φ45 όπως τεκμαίρει στο σύγραμμά του ο κος καλιόπουλος-κολλητός του πούτιν.

παρακαλώ σεβαστείτε την άποψή μου και τεκμηριώστε αντίθετες απόψεις.

iosif
07/02/2008, 12:25
μια απο τις πολλές απαντήσεις που μπορεί κάποιος να αντιπαρατάξει στο απόφθεγμα του ισοκράτη-χωρίς διάθεση να το ξεφτιλισω φιλοσοφικά. απλά υπάρχουν πολλές σχολές, θεωρίες και απόψεις έτσι?

........................."Ο Αντισθένης, ο Αντιφώντας, ο Ζήνων,ο Επίκτητος, ο Διογένης και οι μεταγενέστεροί του Κυνικοί απορρίπτουν ό,τι σηματοδοτεί τον ανθρώπινο πολιτισμό. Ο Νόμος δεν έχει καμία απολύτως αξία απέναντι στη φύση, διότι οι νόμοι είναι ανθρώπινα έργα και διαφέρουν από χώρα σε χώρα, επομένως δεν έχουν αντικειμενικό κύρος και είναι ανάξιοι σεβασμού. Για τον λόγο αυτό, ακριβώς, κανένα δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο να κρίνει τις πράξεις κάποιου, ούτε και οποιαδήποτε εξουσία έχει το δικαίωμα να καθορίζει τη ζωή των ανθρώπων. "..........................

Prince-Garbage
07/02/2008, 12:27
ΜΑΛΙΣΤΑ

Πιστευω ακραδαντα ότι οι ξανθοί είναι κατωτεροι γενετικα απο τους καστανούς, οι γεννημένοι και μεγαλωμένοι στην δράμα είναι υπανάπτυκτοι και δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην ελλάδα, ότι οι στερεοελλαδίτες έχουν μονο σούβλα να επειδείξουν και ανώτερη φυλή είναι οι ιθαγενείς του περού. επίσης πιστεύω ότι όσοι προτιμούν στο σεξ την στάση πισω πρέπει να αναμορφώνονται σε στρατόπεδα και όσοι έχουν ελιές στην π[λάτη πρέπει να καίγονται και να φτιάχνουμε σαπούνι με τη στάχτη τους.

επίσης ο περιούσιος λαός των περουβιανών έχει προέλθει από τον πλανήτη φ45 όπως τεκμαίρει στο σύγραμμά του ο κος καλιόπουλος-κολλητός του πούτιν.

Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά ρε φιλαράκι τι καταφέρνεις με τέτοια posts? Αν έχεις να πεις κάτι για το ζήτημα όπως εκφράζονται όλοι, έχει καλώς... Αλλά σε ένα θέμα που εμπλέκονται mods, admins και λοιποί χρήστες πες απλά αυτό που θέλεις.

Ένα θέμα δεν το διαβάζουν μόνο αυτοί που συμμετέχουν αλλά και απλοί αναγνώστες.

Gandalf dr685sm
07/02/2008, 12:32
iosif....ξέρεις που είναι το κενό φίλε μου σε αυτό που παρέθεσες;

Στο οτι , κάπου εκεί πέρα απο τους διεθνείς ή εθνικούς νομους και κοινωνικές αξίες και δομές, μπαίνει και η ανθρώπινη ηθική. Κάπου εκεί δηλαδή μπαίνει και το όριο οτι , ειδικά στον σημερινό πολιτισμό , πέρα του νομου και των τιμωριών , το να κάνεις κακό σε κάποιον άνθρωπο , είναι ηθικά απαράδεκτο σε όποια χώρα και έθνος ρωτήσεις. .....Που υποτίθεται βέβαια οτι έχει αναπτύξει και πολιτισμό , έτσι;

Το απόφθεγμα που έχεις βάλει κάνει χρήση ενός κενού ερμηνείας που όμως είναι απευθείας αυταπόδεικτο και δεν χρειάζεται να μπεί. Απλά θέλει κοινή νοημοσύνη.

Gandalf

iosif
07/02/2008, 12:43
με την υπερβολη προσπαθω να δειξω το μετρο

"quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Τις σέβεσαι όλες αυτές;
--------------------------------------------------------------------------------

ΝΑΙ!

Αλλά τις αντικρούω, όποτε διαφωνώ...

Για προσέξτε λίγο σε τι ατραπούς διολισθαίνουμε

αυτό εννοώ
ότι δεν σέβομαι "απόψεις" που προσβάλουν αυταπόδεικτες αλήθεις ή ζητήματα που η ιστορία έχει λύσει προ πολλού (πχ όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι)
και επιτρέψτε μου να παρατηρήσω ότι δεν υπάρχει συλλογική ηθική παρά μόνο ατομική και υπάρχει τεράστια διαφορα μεταξύ ηθικής και ήθους

όσον αφορά την κοινή νοημοσύνη και γω θεωρώ κοινό λογικό τόπο ότι θαπρεπε χιλιάδες άνθρωποι να συγκεντρωθούν απέναντι σε αυτούς που αμφισβητούν "ιδεολογικά" τα αυτονόητα χωρίς βίαιη αντιπαράθεση. αλλά όταν κάποιος κρατά μαχαίρι, σόρρυ αλλά δεν τον κουβεντιάζω....

Gandalf dr685sm
07/02/2008, 12:45
iosif... τα ίδια λέμε , με άλλα λόγια...

Gandalf

mats8282
07/02/2008, 13:02
μια απο τις πολλές απαντήσεις που μπορεί κάποιος να αντιπαρατάξει στο απόφθεγμα του ισοκράτη-χωρίς διάθεση να το ξεφτιλισω φιλοσοφικά. απλά υπάρχουν πολλές σχολές, θεωρίες και απόψεις έτσι?

........................."Ο Αντισθένης, ο Αντιφώντας, ο Ζήνων,ο Επίκτητος, ο Διογένης και οι μεταγενέστεροί του Κυνικοί απορρίπτουν ό,τι σηματοδοτεί τον ανθρώπινο πολιτισμό. Ο Νόμος δεν έχει καμία απολύτως αξία απέναντι στη φύση, διότι οι νόμοι είναι ανθρώπινα έργα και διαφέρουν από χώρα σε χώρα, επομένως δεν έχουν αντικειμενικό κύρος και είναι ανάξιοι σεβασμού. Για τον λόγο αυτό, ακριβώς, κανένα δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο να κρίνει τις πράξεις κάποιου, ούτε και οποιαδήποτε εξουσία έχει το δικαίωμα να καθορίζει τη ζωή των ανθρώπων. "..........................

Νομιζα οτι μιλαμε για δημοκρατια....

iosif
07/02/2008, 13:04
μονο που δεν εχουμε δημοκρατια.

τυπικα έχουμε ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

εκτός αν θεωρείς ότι έχουμε δημοκρατία ή μορφή αμεσοδημοκρατίας όπως αρχαία ελλάδα (για την οποία πολλόι θεωρούν ότι είναι και συνεχιστές της)

byron
07/02/2008, 13:06
Νομιζα οτι μιλαμε για δημοκρατια....

Μιλάμε για τα αποθεύγματα που ακουλουθεί (όπου την βολεύει) ο ανθός της ελληνικής νεολαίας.

mats8282
07/02/2008, 13:20
μονο που δεν εχουμε δημοκρατια.

τυπικα έχουμε ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

εκτός αν θεωρείς ότι έχουμε δημοκρατία ή μορφή αμεσοδημοκρατίας όπως αρχαία ελλάδα (για την οποία πολλόι θεωρούν ότι είναι και συνεχιστές της)

Φυσικα και δεν εχουμε αμεση δημοκρατια.Εχουμε ενα ειδος δημοκρατιας που οσο παει και φευγει απο την εννοια της λεξης...

Αυτο ομως δεν σημαινει ως γενικο επιχειρημα οτι ο Ισοκρατης εχει αδικο.Νομοι πρεπει να υπαρχουν μεσα σε μια κοινωνια,το πως τους φτιαχνουμε και με τι σκοπο πρεπει να αλλαξει.

Αλλα νομοι που θεμελιωνουν την ισοτητα ανθρωπων,απαγορευση βασανισμου κτλ δεν ειναι αποτελεσμα αυτης της <<απομακρυνσης>> απο το αρχικο ιδεωδες.Και πρεπει να υπαρχουν.

vestromas
07/02/2008, 13:27
Γνωμη μου ειναι να υπαρχουν χαλαρα μεροι οπως οι διαμαχες οπου θα μπορουμε να ξεσπαμε και να ξετινιαζομαστε. Αλωστε διαβαζοντας τον τιτλο, ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις που μπαινει και τη θα συναντησει. Παλι γνωμη μου ειναι οτι οποιος δεν θελει να συμετασχει σε διαμαχη, απλως δεν μπαινει. Επισης αν καποιος θιχτει δεν τον υποχρεωνει να συνεχισει, ουτε να διαβαζει ουτε να γραφει στον συγκεκριμενο τοπο. Οι υπολοιπες σελιδες μπορουν να μεινουν πιο εξειδικευμενες και να τηρουν πιο αυστηρους ορους. Με την πρωτη δημοσια συσταση, που δεν υπαρχει συμορφωση να κλειδωνετε. Παντως η αισθηση μου ειναι οτι αυτο γινετε και δεν βρισκω τον λογο να γινουν πιο αυστηρα τα πραγματα. Απλως να αποφευγουμε ολοι να ανοιγουμε στις γενικες μεγαλες διαμαχες. Τωρα καμμια ψιλοειρωνια και κανα χιουμορακι σε ασχετο θεμα, ειναι το αλατοπιπερο. Δεν ειμαστε και Γερμανοι. Παντα φιλικα, εξεφρασα μια γνωμη.:beer: :wave2:

marios8
07/02/2008, 13:40
(για την οποία πολλόι θεωρούν ότι είναι και συνεχιστές της)

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Να είσαι καλά μεσημεριάτικα μας έκανες να γελάσουμε . :wave2:

irinia
07/02/2008, 17:59

AYTOI MAΛΙΣΤΑ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ.

Όχι σαν κάτι ξεπεσμένα πλουσιόπαιδα που μαζεύονταν στα καφέ
του Παρισιού.

Δώστε και σώστε.

Ακόμα και το πήδημα είναι πολιτική πράξη,
φαντάσου να την κόψουμε, ΚΑΗΚΑΜΕ.

Καλά τάπε ο μάγος.
Πάμε γι'άλλα.

veletzas
07/02/2008, 23:30
Μιλάμε για τα αποθεύγματα που ακουλουθεί (όπου την βολεύει) ο ανθός της ελληνικής νεολαίας.

αυτο με τον ανθο με τρωωει:cry:

mats8282
08/02/2008, 10:57
Πολυ?

yianniszack
08/02/2008, 13:56
ΜΑΛΙΣΤΑ

Χ+Ψ κ οοοολο αυτο εισ το τετραγωνο = μπλαμπλα φιλοσοφια εισ το τετραγωνο μπλαμπλα

πραξη = 00000000000000000000000000000000000

ADVENTURAZ
09/02/2008, 09:40

"Δεν συμφωνω με αυτο που λες αλλα θα υπερασπιστω μεχρι θανατου να το λες"
ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ

Δεν σεβομαι την αποψη σου,σεβομαι ομως το να την εκφραζεις= Ελευθερια λογου-δημοκρατια
Ετσι το ερμηνευω εγω.
Φιλικα παντα:wave2:

irinia
09/02/2008, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ

Δεν σεβομαι την αποψη σου,σεβομαι ομως το να την εκφραζεις= Ελευθερια λογου-δημοκρατια
Ετσι το ερμηνευω εγω.

Δε χρειάζεται τίποτε άλλο,αυτό ας το διαβάσουν μερικοί.

:a10:

mats8282
09/02/2008, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ

Ετσι το ερμηνευω εγω.

Συμφωνω σε γενικες γραμμες αλλα οταν ο λογος σου επηρρεαζει την ελευθερια μου/σου/μας δεν ισχυει.Για αυτο σε μια δημοκρατια υπαρχουν και ορια στο τι μπορει να πει ο καθενας.Διοτι αλλο δημοκρατια και αλλο αναρχια.Η ελευθερια του ενος σταματαει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου κτλ.Βεβαια τα ορια δεν ειναι απολυτως διακριτα αλλα για αυτο υπαρχουν κανονες που θετουν ενα πιο συγκεκριμενο πλαισιο.Αλλα και παλι υπαρχουν,οπως σε ολες τις θεωριες,αλλες αποψεις.

πχ εξυβριση,συκοφαντικη δυσφημιση,ρατσιστικο περιεχομενο κτλ κτλ ειναι αδικηματα και καθιστουν τον λογο καποιου,εκτος απο μη αξιου σεβασμου,αντιδημοκρατικο αφου παραβιαζει τα δικαιωματα αυτου που καταφερεται..

Απολυτη ελευθερια δεν υφισταται σε μια δημοκρατια και φυσικα σε κανενα αλλο πολιτευμα

iosif
11/02/2008, 10:20
καποιοι εκτος απο αυτα που γραφω κρινετε και τις πραξεις μου τις οποιες βεβαιως δεν ξερετε καθως ουτε καν με εχετε δει ποτε

και

μην μπερδευομαστε

αναρχια δεν σημαινει αταξια

αντιθετως σημαινει

αξιοπρεπεια, αλληλεγγυη, αυτοοργανωση

ασχετα με τις πολιτικες προτιμησεις του καθενος

24.11.1985 - Άρθρο του Νικού Δήμου με αφορμή τη δολοφονία Καλτεζά
"Όλοι είχαμε ακούσει, πως η βία φέρνει, βία — αλλά αυτές τις μέρες το ζήσαμε. Καταλάβαμε πως μπορεί ένας πυροβολισμός να φέρει μιαν εξέγερση.

Παράξενοι οι δρόμοι, της βίας. Από τους αλλοτριωμένους στους ελεύθερους. Από την εξουσία προς την αντιεξουσία. Γι' αυτό μια επανάσταση δεν είναι δράση. Είναι αντίδραση.

Και οι εφημερίδες — σκέτη ναυτία: "ΣΚΟΤΩΣΑΝ 15ΑΧΡΟΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ". Τι πλεονασμός! Κάθε δεκαπεντάχρονος είναι αναρχικός (αλίμονο αν δεν είναι!). Αυθόρμητη, καθαρή φύση.

Αλλά και κανένας δεκαπεντάχρονος δεν είναι συνειδητός και υπεύθυνος οπαδός του Μπλανκί η του Μπακούνιν. Ένα παιδί! Καθαρή φύση...

"Όμως η βία δεν ξεχωρίζει ποιότητες. Σκοτώνει. Έρχεται από το μηδέν και θέλει να μηδενίσει. Η βία μισεί το Είναι. Ο “νόμος και η τάξη” οδηγούν τελικά στους πιο εύτακτους, ασφαλείς και ήσυχους χώρους: τα κοιμητήρια.

Προσέξτε, προσέξτε καλά τους αναρχικούς. Είναι, το θερμόμετρο της κοινωνίας. Όταν αγανακτούν, σημαίνει πως η “νόμιμη” βία έχει ξεπεράσει τα όρια επιφυλακής.

Βέβαια οι περισσότεροι, αναγνώστες μου, άνθρωποι σοβαροί και ευπρεπείς, δεν θα δέχονταν υποδείξεις από έναν αναρχικό. "Όμως, στο βάθος, ο αναρχικός έχει, πιο πολλά να πει από τον μικροαστό. Όσο κι αν δεν σας είναι, συμπαθής, αξίζει να τον ακούτε από καιρό σε καιρό. Γιατί δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κάθε οργανωμένη κοινωνία προϋποθέτει —δυστυχώς— ένα ποσοστό ανελευθερίας. "Όσο μικρότερο αυτό το ποσοστό, τόσο υψηλότερο το επίπεδο της οργάνωσης. (Ως εδώ συμφωνούμε όλοι: Προτιμότερη η πιο ελεύθερη Αγγλία, από την καταπιεστική π.χ. Ουγκάντα).

Έ, λοιπόν, ο αναρχικός είναι αυτός που ζητάει να ελαχιστοποιήσει το ποσοστό ανελευθερίας. (Περισσότερο: να το μηδενίσει — ο ουτοπικός αναρχισμός!). Στην επιδίωξη του αυτή συμπίπτει και με τα πιο σοβαρά κόμματα. (Μόνον που αυτός το εννοεί). Και βλέπει την ανελευθερία, την κατάχρηση εξουσίας, εκεί που ελάχιστοι τις αντιλαμβάνονται.

Οι αναρχικοί είναι τα πιο ευαίσθητα μέλη της κοινωνίας μας. Όταν αντιδρούν έχουν πάντα κάποιο δίκιο. "Όπως οι καλλιτέχνες σηματοδοτούν το αόρατο, έτσι και οι αναρχικοί διαμαρτύρονται για μορφές βίας που εμείς (στην αλλοτρίωση μας) δεν τις βλέπουμε. Τις έχουμε συνηθίσει. Αλλά δεν παύουν να είναι αυθαίρετες και ίσως περιττές.

Π. χ., σίγουρα θεωρείτε αυτονόητη την ύπαρξη της αστυνομικής ταυτότητας. Ξέρετε πως σε άλλα κράτη είναι άγνωστη; Και πως θα το θεωρούσαν προσβολή της προσωπικότητας αν έπρεπε να αποδείξουν το ποιοι είναι; Και ξέρετε ακόμα πως, όταν πριν μερικά χρόνια η κυβέρνηση της Δυτικής Γερμανίας θέλησε να εφοδιάσει όλους τους πολίτες με αριθμημένες ηλεκτρονικές ταυτότητες, ξεσηκώθηκε τέτοιος σάλος για το “φακέλωμα” που τελικά αποσύρθηκε το νομοσχέδιο;

Εμείς όμως αποκαλούμε τη Δυτική Γερμανία “αστυνομικό κράτος” (το έχω διαβάσει συχνά!), ενώ υποδεχόμαστε με αδιαφορία ένα παρόμοιο νομοσχέδιο, που θα μας φακελώσει, όλους ενάριθμα.

Να σε τι χρειάζονται οι αναρχικοί. Αποτελούν τη ζωντανή συνείδηση της κοινωνίας μας. Υπενθυμίζουν συνεχώς, με την παρουσία και τη δράση τους, ότι ο δρόμος οφείλει να οδηγεί προς την περισσότερη ελευθερία!

—Μα προκαλούν! (Είναι μέσα στο ρόλο τους).

—Μα υπερβάλλουν ! (Μήπως η άλλη πλευρά;).

—Μα επιτίθενται! (Σχεδόν ποτέ. Είναι μόνιμα σε άμυνα. Αλλά δεν μαθαίνουμε τη δική τους άποψη !).

—Μα βάζουν βόμβες!

Προσοχή: Μίλησα για αναρχικούς — όχι για τρομοκράτες (η προβοκάτορες !). "Όποιος τους συγχέει πάσχει από νοητική μυωπία. Διότι είναι πόλοι αντίθετοι. Αυτός που ζητάει ελευθερία δεν μπορεί να χρησιμοποιεί βία — έστω και σαν μέσο. Η βία φέρνει μόνο καταπίεση — ποτέ αυτονομία.

Οι αναρχικοί βλέπουν μακριά. Το ζητούμενο είναι μια κοινωνία ελευθερίας — από την αλλοτρίωση , την ανάγκη, την καταπίεση κάθε μορφής. Η εξουσία όποια κι αν είναι, πρέπει να συρρικνωθεί στο ελάχιστο. Γιατί από τη φύση της είναι απάνθρωπη. Εξουσιάζω σημαίνει δυναστεύω. Καλή εξουσία δεν υπάρχει. Είναι ένα αναγκαίο κακό, που θα εξαφανισθεί όταν περάσουμε σε άλλες, ανώτερες μορφές οργάνωσης. (Σε χίλια χρόνια; Έστω. Αλλά αρχίζουν σήμερα!).

Προσέξτε λοιπόν καλά τους αναρχικούς. Είναι οι αλαφροίσκιωτοι, οι ποιητές της κοινωνικής δράσης. Είναι οι άνθρωποι του μέλλοντος. (Αλίμονο μας και αν δεν είναι!). Δείχνουν το δρόμο. Άτσαλα, βάρβαρα, φανατικά. Είναι νέοι, δεν έχουν καλούς τρόπους (ευτυχώς!). Κάποια μέρα όμως, γι' αυτούς θα μιλάνε τα βιβλία μας — κι όχι για τους διάφορους μεγαλοσχήμονες, κυβερνήτες, κατακτητές, εξουσιαστές

Αν συμφωνούμε για την ελευθερία — πρέπει να συμφωνήσουμε και για τους αναρχικούς. Πώς είναι όχι μόνο χρήσιμοι αλλά αναγκαίοι. Ακουστέ το μήνυμα τους: έρχεται από το μέλλον. Που το θυσιάζουν καμιά φορά, στα δεκαπέντε τους χρόνια..."

24.11.1985
Πληροφοριακά: Ο Νίκος Δήμου είναι από τους γνωστότερους έλληνες συγγραφείς και από τους πρώτους διαφημιστές. Δικό του το σλόγκαν

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 14:24
iosif...

αναρχια δεν σημαινει αταξια

αντιθετως σημαινει

αξιοπρεπεια, αλληλεγγυη, αυτοοργανωση

ασχετα με τις πολιτικες προτιμησεις του καθενος

Σε ποιά ουτοπία δεν μας είπες , οτι ισχύουν αυτά τα πράγματα. Εσύ μπορεί να αυτοπεριοριστείς , ίσως και εγώ.... ο άλλος;

Gandalf

mats8282
11/02/2008, 14:38
Μαλλον προσπαθει να πει οτι η σταση ζωης του σωστου αναρχικου δεν ειναι αυτη του μπαχαλιστη....

Και με βρισκει συμφωνο....

Η εξισωση απο τα ΜΜΕ και τις εκαστοτε κυβερνησεις περιλαμβανει ολους τους ανεπιθυμητους απο το συστημα στην φιγουρα καθε απροσωπου κουκουλοφορου με μολοτοφ.

Αριστερος/αριστεριστης κτλ = Αναρχικος = Μπαχαλιστης = Κουκουλοφορος=Τρομοκρατης

οποτε ολες οι πορειες/διαδηλωσεις/αντιδιαδηλωσεις κτλ με λιγη δοση κουκουλας αναγονται σε ακρως επικινδυνα σπορ μεταξυ αναρχομπαχαλοαριστεριστων κουκουλοφορων του αντιεξουσιαστικοαριστεροαναρχικου χωρου και ΜΑΤ

Και φυσικα επειδη μονο η αριστερα μπορει να δειχτει απο τον καθε ενδιαφερομενο παρε μια ταμπελα και αντε να καθαρισεις με την προπαγανδα....

ΥΓ Σαν ενα πρεζακι που πηγε και στηθηκε μπροστα σε μια κλειστη καμερα του μεγκα νομιζω και αρχισε να λεει θα σας καψουμε,αναρχια ρε,θα σας μαμησουμε θα θα θα θα θα φευγει παει ζωγραφιζει ενα Α σε ενα κομματακι χαρτι και το κολλαει στην καμερα και δωστου καντηλια......Και επειδη εφτυνε τον φακο στην προσπαθεια του να μιλησει του λεει ο καμεραμαν φιλε εκει δεν σε ακουνε εδω μιλα στο πλαι στο μικροφωνο..Ευχαριστω λεει και παει απο εκει να συνεχισει..Φοβερος αναρχικος ε??Απο την μια λυπηθηκα απο την αλλη ηθελα να γελασω....

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 15:09
καλά... αν περιμένεις απο τα ΜΜΕ να κατατάξεις το ποιός είναι τι ... σε κόβω για Μπεζεντάκου με τάσεις όπερας/σονάτας ενώ κρατάς μολότωφ στο ένα χέρι και στο άλλο δονητή.

Δεν συμμερίζομαι τα ΜΜΕ... απλά εντοπίζω το ανέφικτο του ιδεολογικού της αναρχίας, στην σημερινή κοινωνία μας. Καλη ιδεολόγια λοιπόν, αλλά ανέφικτη.

Gandalf

vestromas
11/02/2008, 15:19
Παντως, οσο θεωρια και να πεσει και επειδει εχουμε ξεφυγει απ το θεμα, δικαιως εκλεισε το θρεντ γιατι απο την θεωρια στην πραξη υπαρχουν τεραστιες διαφορες και επειδη εδω μεσα εχει καθε καρυδιας καρυδι, η συζητηση αποδεδειγμενα δεν ελεγχετε με αλλο τροπο. Ενα αλλο που δεν μπορω να καταλαβω, που αποσκοπουν ολες αυτες οι αναλυσεις και θεωριες. Εγω το βλεπω πολυ δηθεν το ολο σκηνικο. Το πολυ το Κυριε ελεησον το βαριετε και ο παππας.

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 15:24
μα οι συζητήσεις δεν γίνονται για να λυθούν θέματα... σιγά μην λυθούν απο εδώ...

μόνο απόψεις ανταλάσσουμε και γνωρίζουμε πως σκέφτεται ο διπλανός μας... που αν το καλοσκεφτείς είναι τεράστιο κέρδος για όλους μας.

Gandalf

Cpt. Haddock
11/02/2008, 15:26
Δεν κλειδώνουμε κι αυτό το θρεντ;

Δεν προσφέρει και τίποτα ουτως ή άλλως πλην των αμπελοφιλοσοφιών :wave2:

vestromas
11/02/2008, 15:34
Συμφωνω με τον καπταιν να κλεισει. Αμπελοφιλοσοφια και ιστοριες για αγριους. Ρε γκανταλφ, πιος οφελειτε απο τετοιες συζητησεις; Σαν επιδειξη φιλοσοφικοπολιτικης κουλτουρας μου κανει οταν τα διαβαζω ολα αυτα.:beer: :wave2:

Gandalf dr685sm
11/02/2008, 15:39
ο καθείς όπως το αντιλαμβάνεται... για εμένα είναι κέρδος να καταλαβαίνω ανθρώπους και το πως σκέφτονται.. για άλλους οχι.

Όντως νομίζω οτι είναι ώρα για κλείδωμα ή και διαγραφή.

Gandalf